• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Cover av Don't You Worry Child

  Hellu!

  Jaja, da har jeg prøvd meg på en litt vanskeligere sang. Håper dere liker den :)

   

  Magnus og Elise - Himmel På Jord

  God jul alle sammen!

  Magnus og jeg spilte inn denne sangen i går i hans lille hjemmestudio som vi kaller det. Det var egentlig fordi vi skulle øve til i dag, hvor vi skal synge på julemiddagen hos tante og onkel. Etter en time med bare synging ble vi tilslutt ferdige. Sangen heter Himmel På Jord (Heaven On Earth) og er en av de mest kjente moderne julesangene i Norge og vår versjon er inspirert av Maria Arredondo.

   

  Kos dere masse i dag og nyt tiden med familie ♥

   

   

  Sett tannhjulet på 1080p HD for bedre kvalitet. Coverbildet er tatt av verdens beste Unni.

  Enda en volleyballfilm

  God kveld alle sammen!

  I går var jeg skikkelig redigeringsmodus, så dermed filmet jeg også ettermiddagstreningen. Håper dere liker filmene mine. 

  Ellers så har jeg brukt dagen til å slappe av, pakke ned alle klærne jeg ikke skal bruke den kommende uken og diverse pyntegjenstander. I morgen skal jeg få vite om jeg kommer opp i religion eller markedsføring muntlig. Jeg er veldig spent og skal derfor legge meg med engang. 

  Husk å se den i 720p HD for bedre kvalitet. 

  Øving til volleyballeksamen

  Hei alle sammen!

  Jeg har jo glimret med mitt fravær på bloggen i det siste, kanskje fordi jeg har begynt å trene for fullt igjen. Det er så gøy og treningen i går var kjempebra. Jeg har fortsatt ikke kommet opp i muntlig eksamen, noe som betyr at jeg kommer opp til mandag og det da blir mest sannsynlig religion. 6 personer i klassen min var så heldige å komme opp i toppidrett, noe som betyr at de får vise volleyballferdighetene sine på eksamen. De har derfor trent i dag tidlig, så jeg gikk bort for å filme litt.

  Se filmen i 720p HD for best kvalitet.

  Hvordan internatet ser ut - Film

  Hei alle søte!

  Mange av dere har nok lurt på hvordan internatet her på TVN ser ut. Tonje og jeg har gått til sak og laget en skikkelig film om litt nyttig informasjon. Denne filmen er egnet til de kommende elevene ved TVN. 

  Se den i 720p HD!

  Dagens trening på film

  Hei alle sammen!

  I dag har jeg faktisk vært mye skolen til en forandring. Siden jeg skal ha eksamen i samfunnsøkonomi til fredag, er det jo greit å være litt forberedt. Ellers så har jeg laget en ny film fra dagens trening. Vi har også tatt russebilder og bedre location skal man lete lenger etter. Jeg viser dere et bilde av min herlige klasse, resten kommer senere i uken. 

  Se filmen i 720p HD.

  TVN teaser 2012

  Dette er en liten film fra dagens beachtrening. Siden jeg har halsbetennelse og ikke kan trene, får jeg drevet med min nest største hobby, film. Håper dere liker den :)

  Se den i 720p HD. 

  Sminkevideo - Hverdagssminke

  Så lenge jeg fortsatt ikke har fått tak i en lader, blir en videoblogg til dere. Den ble laget for noen måneder siden, men jeg bruker fortsatt den samme sminken. 

  Film fra Landstreffet 2012

  Da har jeg laget en film fra helga, dåpen og natt til 1. Mai.

  Sminkevideo

  Jeg lagde denne sminkevideoen i sommer, så noe av sminken er byttet ut, men det kan dere sikkert leve med. Håper dere liker videoen, så skal jeg sette i gang med å lage en ny volleyballfilm. 

  Sminken som jeg bruker nå (link).

  TVN Challenger - Video

  Lørdagen min har gått med til TVN Challenger, en innendørs beachturnering som vi arrangerte i den nye sandhallen for 1995-modeller og yngre. Der hjalp jeg til med kampskjemaer, organisering og musikk. Nå skal jeg forflytte meg ned til stua og gjøre litt norsk.

  Jeg legger også ut en liten film, sånn at dere kan se hva jeg har gjort i dag.   Hva gjør vi på en fredag kveld?

  Trener enda mer volleyball. Vi får liksom aldri nok.

  Videoblogg (Get Low)

  Har fått skikkelig dilla på å filme for tiden, og det er vel egentlig noe dere har savnet. Så her kommer videoblogg nummer 2 fra tirsdag. Denne dansen er inspirert av filmen "The Proposal".

  Sang: Lil Jon ft. East Side Boyz - Get Low

  Videoblogg fra TVN-jentene

  Her kommer gårsdagens videoblogg. Dessuten snakker alle jentene "østlandsk" i denne filmen, hahaha!

  Sang: Gym Class Heros ft. Adam Levine - Stereo Hearts

  Film fra trening

  Som sagt så lovte jeg dere filmen som viser dere litt hvordan vi trener. Alt er filmet på samme dag. Jeg satt lenge oppe for å redigere ferdig filmen og her er den. Håper dere liker den og gjerne kommenter.

  Se meg spille volleyball

  Jeg lovte som sagt å vise dere filmen jeg redigerte av meg selv. Den er selvfølgelig ikke ferdig enda, bare mottak. Skal filme en del når jeg kommer hjem om to uker. Håper dere liker den :)

  Sang: Foreground Set - Go With The Wind

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits