• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • It's summertime

  Hei dere!

  Ikke se bort ifra et par skrivefeil i dette innlegget, for jeg er så innmari trøtt at hodet snart faller ned i Mac-skjermen. Etter en hel uke med masse skolearbeid og stress, har kroppen plutselig forstått at det nå er over. Det er så rart hvordan kroppen reagerer, for i går kveld lå både Lita og jeg rett ut. Snakk om å tømme seg for krefter og hjerneceller, haha.

  I dag derimot, har jeg brukt til å pakke ned alle tingene mine, siden vi skal leie ut leiligheten vår i sommer. Vi har fått nye styre i ANSA Illinois og i dag fikk vi tatt et nytt bilde. Se så fine vi er ♥

  Lita (Økonomiansvarlig), meg (Leder), Eirik (kontaktperson) og Lene (styremedlem).   Jeg gleder meg til å jobbe med denne gjengen!

  #utveksling #ansa

  Siste innlevering før sommerferien

  Hei!

  Her kommer en liten kjapp oppdatering imellom skrivingen. Jeg skriver min siste oppgave om homoseksuelt ekteskap, og det hadde vært så herlig å blitt ferdig i natt. Ja, du leste riktig. Klokken er akkurat tolv og her sitter jeg. Motivasjonen er alltid mye bedre på natten, så da gjelder det å utnytte den. Student-livet ♥

  I morgen gjenstår min siste prøve i finans, før jeg kan si meg ferdig. På mandag avsluttet jeg med en A i public speaking og karakteren i business communication har ikke kommet enda, men jeg håper på en A- eller B+. 

  Ønsker dere en fin torsdag, mine kjære. Nå er det bare 5 dager til jeg er hjemme!  #utveksling

  Senior Award Ceremony

  Hei dere!

  Jeg merker at skrivelysten er så lav når jeg har så mye å gjøre på skolen, men jeg tenkte å komme med en kjapp oppdatering for å si at jeg er i live. Akkurat nå jobber jeg på en presentasjon jeg skal ha i business communication i kveld. Jeg skal snakke om meg selv og egentlig selge meg selv til et "liksom" firma sånn at de vil ansette meg. Da får jeg vel skru på sjarmen, da? Rett etter presentasjonen skal jeg på senior award ceremony, som er en seremoni for alle atletene som er avgangselever. Der skal bildene som jeg har jobbet med de siste ukene bli presentert. Jeg gleder meg veldig til å se resultatet og jeg er utrolig spent! Under ser dere flere bilder av noen nydelige fotball-jenter ♥

  #utveksling

  Eksamenlesing og behandling

  Hei på dere!

  Etter en time på skolen, frokost og litt lekser, fant jeg ut at jeg måtte gå å trene for å få opp energinivået. Jeg har siden i går kjent en snikende forkjølelse innpå kroppen, så da gjelder det å trene rolig med masse klær, sånn at jeg svetter ut alle bakteriene, drikke appelsin juice og kle seg godt. Jeg akter ikke å bli syk nå som eksamensuken er rett rundt hjørnet. Jeg bestemte meg derfor for en rolig løpeøkt og terping på hoppserve. Avsluttet med rehab for leggene i form av foam rolling, massasje og isbad.

  Med nok energi og litt mat i magen, gikk jeg til biblioteket for å gjøre ferdig business communication-leksene og samtidig skrive videre på oppgaven om same-sex marriage. Jeg vet knapt nok hva det heter på norsk, det er flaut. Norsken er ikke alltid tipp-topp.

  God natt fra Chicago ♥ Snart er det helg!  #utveksling

  Willis Tower or Sears Tower?

   Hei!

  Da kommer det enda et innlegg fra min herlige påskeferie med tante og onkel i Chicago. På fredagen, dagen før de skulle reise hjem, bestemte vi oss for å dra opp i Willis Tower som er USAs høyeste bygning. Dere har tidligere sett bilder fra denne bygningen på bloggen, så jeg håper dere ikke blir lei. Jeg gjør i hvertfall ikke det! Utsikten fra Willis Tower er så utrolig fin og man får muligheten til å se ned på hele byen. Etter en tur i tårnet, gikk vi til Giordano's for å spise deep dish pizza som er en Chicago-spesialitet. 

  Håper dere liker bildene ♥  #utveksling

  Playground with my best friend

  Hei!

  En liten og kjapp oppdatering før jeg legger hodet på puta og drømmer meg inn i drømmeland. I går bestemte Karoline og jeg oss for å spise en god amerikansk frokost på Ann Sather, hvor det ble både french toast, bacon og kanelboller. Nam! Vi bestemte oss for å gå hele veien fra Belmont tilbake til leiligheten som tilsvarte 7km. Vi tok en liten rastepause på Western hvor vi kjøpte italiensk is og cola på glassflaske. Vi stoppet også innom en lekeplass for å huske litt. Elsker å være litt barnslig i blant. 

  I dag har vi hatt ANSA Illinois årsmøte og jeg ble valgt til leder. Jeg gleder meg masse til å ta fatt på oppgavene og lede denne skuta videre. Nå blir det andre boller, hihi :-)

  #utveksling

  Chicago by night

  Heisann!

  For en avslappende morgen dette har vært! Lita kom og vekket meg i 8-tiden før hun gikk på skolen, så jeg brukt tiden på å spise en god frokost og se en episode med Svenske Hollywoodfruer. I de siste har jeg blitt hektet på havregrynsgrøt igjen, for jeg har ikke klart å spise det helt siden jeg gikk på TVN. Det ble nemlig litt for mange frokoster med det da jeg gikk der! I dag er også siste dagen i spring season og jeg er så klar for å gi alt på trening. Senere i kveld skal jeg hjelpe Kevin med å filme til en reklamefilm han lager, tillegg skal jeg jobbe med noen bilder fra siste photoshoot. 

  Her er noen bilder fra torsdagskvelden med tante og onkel. Jeg var så heldig at jeg fikk overnatte på hotellet med dem, så da brukte vi kvelden til å spise på verdens beste restaurant, Brazas Steakhouse Chicago. De hadde tapas buffet og kjøttet vi fikk servert, skjærte de av mens vi satt ved bordet. Litt vanskelig å forklare, men poenget er at man slipper å vente på maten og kjøttet er varmt, ferskt og utrolig godt. Vi gikk en tur rundt i byen, tok masse fine bilder, nøt synet av skyskraperne og alle lysene. By-livet ♥

  #utveksling

  Flere bilder fra sykkelturen

  Hei dere!

  Dette er bilder fra da vi var på sykkeltur langs Lake Shore Drive i Chicago. Jeg glemte helt å dra frem kameraet da vi hadde syklet halvveis. Sånn går det når jeg skal passe på å knipse med både kamera og iphone. Multitasking var ikke på min side, med andre ord! Men for en fin sykkeltur vi hadde. Jeg er så glad for at vi valgte å gjøre det, for da fikk vi se hele byen fra alle kanter. 

  Klokken er 22.30 og jeg merker sånn at kroppen virkelig trenger søvn. Denne tirsdagen har vært lang og nå skal det bli deilig å legge hodet på puta. Jeg gikk på biblioteket før jeg hadde en time med finans, etterfulgt av en time med dialogue. Etterpå hadde jeg som vanlig volleyalltrening og nå går vi inn i den siste uken i spring season. Det føles litt rart, for det har vært en fryd å kunne trene masse volleyball de siste ukene.

  Peace out from 4962 N Spaulding Ave ♥  #utveksling

  The Bean i regnvær

  Hei!

  Da kommer første innlegg med bilder fra vår herlige påskeferie. Tante og onkel kom som sagt til Chicago forrige lørdag og på søndag gikk vi tur rundt i North Michigan Avenue, som er den kjente shoppinggaten. Vi gikk opp til The Bean, og uheldigvis begynte det å regne. Når det regner i Chicago, regner det gjerne for flere dager. Himmelen åpnet seg og vi måtte søke ly på Starbucks.

  Nå sitter jeg og gjør lekser til den store gullmedaljen, jeg føler nesten jeg drunker. Heldigvis er klokken bare 7 på kvelden, så jeg skal nok klare å komme meg ajour. I kveld kommer også Karoline hjem og jeg gleder meg masse til å se henne igjen. Utrolig hvor avhengig vi blir av hverandre!   #utveksling

  Siste dag med tante og onkel

  Hei dere!

  Dette blir en kjapp oppdatering før jeg fyker ut dørene. Tante og onkel har sin siste dag i Chicago og den skal nytes. Jeg har så utrolig mange bilder å vise dere, at jeg heller får sette meg ned i kveld å skrive litt. Til tross for at vi på North Park bare har to dager fri i påsken, har dette vært en kjempebra påske-"ferie". Jeg har kost meg utrolig masse og når denne helgen er over, er det bare 3 små uker til jeg reiser hjem til Norge. Uuuææ, så fort tiden går! 

  Ha en fin påske, alle sammen ♥

  #utveksling

  På sykkeltur i fine Chicago

  Hei!

  Da er det tid for en skikkelig påske-oppdatering, om jeg får kalle det det. Så langt har tante og onkel fått oppleve Chicago på sitt vanlige; alle de fire årstidene på et par dager. I går var jeg så heldig at jeg fikk fri fra trening, og så lenge jeg hadde bare public speaking, kunne jeg dra downtown allerede klokken 11. Vi tok t-banen til Soldier Field og gikk ut til Adler Planetarium for å ta fine skyline bilder av Chicago. Etterpå leide vi sykler og syklet langs Lake Shore Drive. Vi stoppet på Navy Pier for en lunsj, før vi syklet videre til North Avenue Beach. Da fikk vi se hele byen fra flere forskjellige plasser. Vi syklet videre inn i byen, og avsluttet dagen med en super god burger på Hard Rock Cafe. 

  Nå skal jeg gjøre litt lekser, rydde rommet og vaske klær, før jeg setter kursen mot downtown igjen. I kveld er det tante og onkel som skal planlegge hva vi skal gjøre, og jeg skal overnatte på hotellet med dem. En helt perfekt påskeferie ♥

  #utveksling

  INNKJØP: Nike Air Max 2014

  Hei!

  Altså, jeg tror sommeren kom hit til Chicago for bare 2 dager siden, men nå er det regn, sludd og nesten minusgrader om hverandre. Litt av en by jeg bor i. På lørdag startet jeg dagen med å ta bilder av baseballaget sin hjemmekamp mot Milikin, før jeg reiste til flyplassen for å møte tante og onkel. Det er så koselig at de er i byen! 

  Vi brukte søndagen på å vandre rundt i byen, shoppe litt og spise en god middag på Cheesecake Factory. Tråkig at det skulle regne såpass mye, så jeg håper det blir enda bedre vær senere denne uka. I dag kom tante og onkel hit til meg, så de fikk sett skoleområdene, i tillegg fikk de også se på dagens trening med volleyballaget. Tror nok det var ekstra stas for onkel, siden det var han som introduserte meg for volleyball og var min trener i flere år. 

  Tilbake til overskriften, mamma har kjøpt verdens fineste gave til meg, Nike Air Max 2014, lykke ♥ Jeg trodde ikke det var mulig å bli forelsket i et par sko, men det er det visst. Også syns jeg fargene er super freshe, spesielt nå som sommeren nærmer seg.  #utveksling

  Fredag, volleyball, venner, sommer og Chicago

  Hei!

  For en herlig fredag dette har vært! Etter en time med public speaking og styrketrening med laget, gikk jeg hjem for å hvilke, før jeg fikk behandling for leggene. Ikke noe mer spesielt enn varmtvann og tøying. I tillegg sjekket de høyre skulder, siden den fikk gjennomgå i går på insanity trening, hvor vi tok masse planke og push-ups. Men så lenge den ikke plager meg på volleyballtrening, er ingenting å bekymre seg for enda. 

  Jeg møtte Lene for å spise lunsj/middag på the hump, som er uteplassen alle studentene henger når det virkelig er fint vær ute. Gradestokken viste 18 grader i skyggen og solen smilte omkapp med alle studentene rundt om på campus. Vi spilte også volleyball med noen av jentene på laget og noen ivrige gutter. 

  På kvelden hentet Shelby, Danielle, Karoline og jeg, Aurora på flyplassen. For dere som ikke vet det, så gikk Aurora her året før jeg begynte på North Park. Så hun kjenner noen av jentene og har kommet for å besøke de. Vi avsluttet kvelden med en god middag på Red Robin. 

  I morgen kommer tante og onkel på besøk!!!!! ♥

  Karoline, Shelby, Aurora, meg og Danielle. 

  #utveksling

  Happy Birthday, Katy!

  Hei!

  Først vil jeg bare si at e-mailen min er oppe og går, den nye adressen er: eliseervum8@gmail.com Jeg har et lite prosjekt om å komme tilbake til normale døgnrytmer, etter en uke med sene kvelder, men så langt har det vært vanskelig. Selv om jeg sovner kl 23.15, er jeg trøtt som en stein når alarmen ringer klokken 8.30 på morgenen. I dag derimot, var jeg nødt til å stå opp 7.30 for å gjøre meg klar til presentasjonen jeg skulle ha i public speaking. Ingen overraskelse at jeg snakket om Norge, haha! 

  På lørdag feiret vi som sagt 21-årsdagen til min bestevenninne, Katy. Det å bli 21 år i USA er veldig stort og det skal selvfølgelig feires til langt på natt. Katy, Kayla, Karoline, Lita, Reg, Jon, Dave og jeg dro til Vapiano for å spise en bedre middag, før vi tok turen ut til Wrigleyville. Jeg var ikke i seng før halv fire, så det tyder på at vi hadde en veldig bra kveld!   Min nydelige bestevenninne!

  #utveksling

  Sunday morning at the field

  Hei!

  I går hadde vi en fantastisk bursdagsfeiring for Katy, jeg forteller mer senere. Kevin, min sjef, ville jeg at skulle komme for å ta bilder av softballaget når de spilte kamp mot Augustana i formiddag. Det er første gangen jeg har tatt bilder for dem, og jeg må innrømme at det var veldig gøy, i tillegg syns jeg fleste av bildene ble bra til tross for første forsøk. Jeg er som regel veldig usikker på hvor det er best å stå de første kampene, men det gikk bra. 

  Jeg kom over en spilleliste på spotify som heter: "Sanger som alle kan, men ingen har hørt navnet på", og jeg sitter her i sofaen og ler for meg selv. Så mange morsomme sanger at jeg ikke kan gjøre annet enn å smile. En annen grunn til å smile, er at det kun er 6 dager til tante og onkel kommer hit. La denne uken gå fort!  #utveksling

  Date night in Windy City

  Hei!

  Først må jeg bare si at jeg våknet til haugevis av meldinger om at mailen min har blitt hacket, så dere kan tro jeg spratt opp av sengen i går tidlig. Jeg har ikke fått laget en ny enda, men jeg gir beskjed så fort den er oppe og går. Mamma har anmeldt forholdet, men politiet hadde tydeligvis tatt helg. Typisk norsk politi, spør du meg!

  Etter min public speaking klasse, hadde jeg ukens tredje photoshoot. Ikke så veldig enkelt når Chicago bestemmte seg for en vindekule av de sjeldne. Welcome to Windy City! Da Karoline var ferdig på skolen, dro vi downtown på en skikkelig samboerdate. Jeg fikk kjøpt bursdagsgave til Katy, samtidig som vi siklet etter nye Nike treningssko. Jeg har så lyst på Air Max i rosa og signalgul. Vi spiste en god middag på TGI Fridays, og da vi kom hjem hadde vi tidenes jentekveld med Lita, Kaitlyn og Katy. 

  Nå er klokken 10.06 og jeg er oppe og går allerede. Jeg skal skrive en innlevering som har frist i dag, så da er det bare å komme igang.   Jakke/Sheinside (Karoline sin) - Skjerf/Bikbok - Sko/Aldo

  #utveksling

  Freshman streak

  Hei folkens!

  Denne uken har gått så fort og det er snart helg igjen. På tirsdag kveld var det som sagt freshman streak her på campus, og det var utrolig mange som var samlet rundt brua for å få med seg North Park's tradisjon. Det er sånn at de løper en runde rundt campus og over denne brua. Skal ikke klage på stemningen i alle fall!

  I det siste har vi hatt masse konkurranser på treningene, noe som passer meg utrolig godt. Jeg blir så giret og konkurranseinstinktet mitt stiger så det synger. I dag skulle vi egentlig ha en balløkt, men jeg fikk nettopp melding av assisstenttreneren om at det blir enten yoga eller deep stretch. Det blir nok deilig, for leggene mine er ganske slitne etter all løpingen i går. Treningene går bra og jeg føler at jeg ikke har mistet så mye av hverken teknikken eller spillerforståelsen min, til tross for at jeg ikke har trent ordentlig volleyball på 1,5 år. 

  Planen for helga blir en koselig middag med Karoline i morgen kveld. Hun har vært så utrolig flink på skolen i det siste, og jeg tenkte det var på sin plass å feire. Så da fikk hun et gavekort på en middag for to på en valgfri restaurant. På lørdag blir det bursdagsfeiring for Katy, for hun fyller 21 år på søndag. Gleder meg masse!  #utveksling

  Let's play some American football

  Hei!

  Våknet opp til tidenes mail fra min favoritt professor i dag; No, this is not an April fools's joke. I am very ill and unable to make it today. Class is cancelled. 

  Helt greit spør du meg, for da har jeg spist en lang og god frokost. Nå skal rommet ryddes, før jeg går til dagens eneste time. Rett etter timen blir det volleyballtrening og i kveld skal det være freshman streak. Jeg vet ikke helt hvor den tradisjonen kommer ifra, men poenget er at mange av freshman guttene løper nakne rundt campus akkurat i det klokken slår tolv. Det er vel måten vi ønsker de hjertelig velkommen til vår skole! 

  I går hadde jeg som sagt to photoshoots og her er resultatet fra den første. Jeg må si at jeg mer fornøyd denne gangen, kanskje ikke så rart når solen stekte og var på fotografens side for engangsskyld. Ha en fin kveld alle sammen ♥

  #utveksling

  Nytt fotooppdrag på North Park

  Hei dere!

  Jeg har ikke fortalt dere så veldig mye om det nye fotooppdraget jeg har blitt tildelt her på skolen. I anledning senior award ceremony, skal det tas bilder av de nominerte til de forskjellige prisene, som skal bli en slideshow imens treneren står og snakker om spillerne. De bildene som skal være på slideshow'en, er det jeg som skal ta. På onsdag hadde jeg min første shoot, og jeg tok bilder av to volleyballjenter. Personlig syns jeg det er helt grusomt å ta bilder inne i hallen vår, så jeg er ikke 100% fornøyd med bildene. Dessuten er jeg heller ikke så begeistret for masse gule objekter rundt i bildene mine. Slik ble i alle fall resultatet! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dagens første shoot, og om 2 min løper jeg avgårde til neste. Jeg føler meg sååå heldig som har fått denne muligheten ♥

  #utveksling

  Feelgood

  Hei!

  Håper alt står bra til med dere. Denne uken har jeg hatt min første quiz i business communication, som gikk veldig bra. Kveldstimen gikk unna i fei, spesielt når vi får se på masse småklipp fra youtube, bygge sugerørtårn og kose oss med snacks og brus. Studentlivet er herlig iblant. Jeg har også kommet godt i gang med volleyballtreningene, og kan ikke gjøre annet enn å smile. Følelsen av å være tilbake på banen er ubeskrivelig. I dag hadde vi fokus på rightside attack, så jeg fikk kjørt meg godt i forsvar. Litt vanskelig å spille forsvar uten blokk, men all trening er bra trening. I tillegg fikk vi servet masse, så jeg fikk frisket opp i mottak. 

  Over til noe annet, jeg har satt ny rekord i dag. Nå har jeg gjennomført tre volleyballtreninger på rad, uten å kjenne smerte i leggene. Dette lover bra!

  I morgen kommer Paige på besøk, så da blir det fullt hus i leiligheten. Lita har også flyttet inn, og hun skal bo med oss fra nå av. For en koselig helg vi skal ha ♥  #utveksling

  Breakfast for champs

  Hei!

  Håper dere alle har hatt en fin helg. Jeg valgte å ta det litt rolig, med tanke på at jeg begynner med treninger i morgen. I går hadde vi to intervjuer med folk som vil leie leiligheten, så jeg tror og håper dette går bra. Karoline trengte litt hjelp til å lage en ny skilltape av seg selv, så vi gikk bort i hallen for å trene. Etter 3 timer med volleyball, trasket vi avgårde til en søt, liten butikk for å kjøpe lørdagsgodt. Det høres ut som vi er 10 år gamle og endelig har fått lommepenger av foreldrene våre. Haha ♥

  I disse dager er det March Madness som er nationals for basketball, så vi tok turen bort til gutta for å se Wisconsin mot Oregon. For en spennende kamp! Stakkars Lene, hun har klart å skade skulderen sin, fått gnagsår på føttene sine, brent seg på rettetanga og i tillegg begynte hun å blø neseblod, så jeg kunne ikke annet enn å bestille pizza og cinnamon sticks til oss og ta en rolig kveld hjemme. Men det var absolutt verdt det.

  Nå har jeg nettopp spist verdens beste frokost; knekkebrød med Norvegia og leverpostei, smoothie og jordbær. Det kaller jeg breakfast for champs!  #utveksling

  Det er tid for fredagskos

  Hei!

  Overskriften passer vel ikke helt for dere hjemme i Norge, men sånn får det bli. I dag har kun gjort det vanlige, som skole, rydde leiligheten, trening, behandling og fredagskos. Rett etter behandling, som jeg skal fortsette med 3 ganger i uken, trente jeg volleyball med Karoline og Shelby. Jeg tror jeg aldri har pepret med en som slår så hardt som Shelby, hun er bare helt rå! Hun fikk meg til å jobbe skikkelig i forsvar. Etter en kjapp tur innom 2 Asian Brothers for å kjøpe mat, skulle vi ha et intervju med noen jenter som vil leie leiligheten vår i sommer. Vi vil selvfølgelig ikke tape flere tusen kroner når vi befinner oss hjemme i Norge, så da skal vi leie den ut til noen amerikanere. Derfor skal vi i de nærmeste dagene intervjue alle som er interesserte. 

  I kveld har Lita og jeg bare kost oss med godteri og Nytt på nytt, en perfekt fredagskveld. Jeg vurderer å ta tidlig kveld, for jeg er så ufattelig sliten. God natt ♥

  Varmer opp leggene i deilig varmt vann før behandling. 

  #utveksling

  Tilbake på volleyballbanen

  Hei!

  Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har tenkt at bloggnavnet mitt ikke helt passer, fordi jeg ikke spiller volleyball lenger. Men slik er ikke situasjonen nå, tro det eller ei. Enten så er det jeg som ikke klarer å kvitte meg volleyball, eller så er det volleyballen som ikke klarer å kvitte seg med meg. Jeg elsker virkelig den sporten og etter at jeg leste boken Bli best med mental trening av Erik Bertrand Larsen, har jeg virkelig fått et nytt syn på hva som virkelig driver meg i livet. Følelsen av å si til folk at jeg sluttet på laget, er egentlig helt forferdelig. Hallo, jeg er jo ikke den personen som gir opp med det første. Det ligger i familien vår. 

  På mandag begynner spring season og jeg er tilbake på volleyballbanen. For å være helt ærlig, gleder meg mest og jeg prøver hele tiden å tenke positive tanker om at dette blir gøy. Selvfølgelig er jeg litt nervøs, men jeg tror det skal gå bra. Jeg har trent volleyball jevnt siden august, i tillegg til masse styrke, så jeg føler meg godt rustet. Selv om jeg er ganske sikker på at jeg blir støl som en rotte på tirsdag, haha.

  Jeg har begynt med behandling pga. beinhinnebetennelse, så jeg fikk en heftig massaje i går og jeg kjenner allerede at det var godt å løsne opp litt i muskulaturen. I morgen skal jeg tilbake for mer behandling og jeg skal også fortsette med behandling under hele sesongen.   #utveksling

  Anna Maria Island

  Hei!

  Da er det klart for enda et innlegg fra Orlando. Jeg innser hvor mye jeg savner sol og varme, når jeg våkner opp til enda mer snø utenfor vinduet. Heldigvis smilte sola i dag, så det var borte før jeg rakk å komme meg ut døra.

  Siden Tuva ikke hadde skole på fredag, benyttet vi anledningen til å reise til en nydelig øy på vestkysten av Orlando. Vi sto opp grytidlig for å få mest mulig ut av dagen, og da vi ankom øya, stoppet vi på en liten og søt donut shop. Der fikk vi bestille vår helt egne og hjemmelagede donuter. Magisk!

  Vi brukte hele dagen ved stranda og spiste en god middag på en restaurant som lå rett ved. Hele øya var fylt med masse koselig mennesker og pensjonister som virkelig vet å nyte livet. Jeg vurderer også å flytte dit den dagen jeg skal gå av med pensjon. Tenk å våkne opp til sjølukt, fuglekvittring, sol og bål himmel hver dag, for en drøm!  #utveksling

  Orlando City

  Hei!

  Jeg tenker å lage flere innlegg fra Orlando, fordi jeg har så mange bilder jeg vil vise dere. På torsdag kveld dro vi downtown for å bare utforske byen. Vi gikk en tur rundt det vannet som dere ser på bildene, med en nydelig solnedgang bak de store bygningene. Dere kan tro jeg knipset for harde livet, hehe. 

  Orlando har ikke på langt nær så mange innbyggere som Chicago, men jeg må si det bare ga en ekstra sjarm. Folkene er så utrolig hyggelige og jeg følte meg velkommen. Jeg skal definitivt reise tilbake en dag. 

  Nå er jeg på plass i kalde Chicago, og student-livet begynte igjen i går. Jeg startet opp med en ny klasse som heter business communication, og jeg syns faktisk klassen er veldig interessant og trivelig, til tross for at den varer i 3 timer. I morgen skal jeg i et møte angående et foto-oppdrag jeg nylig har fått. Jeg forteller mer senere :-)  #utveksling

  Disney downtown

  Hei dere!

  Da kommer det en liten oppdatering fra solfylte Orlando. Internetten hos Tuva er ikke tipp-topp, så det er derfor innleggene kommer litt senere enn planlagt. Nå befinner vi oss på en bok-cafe like ved der Tuva bor, det er nemlig litt kjølig i dag, så derfor blir det en avslappende dag.

  På søndag var vi i Disney downtown og bare gikk rundt i parken. Orlando er kjent for Disneyworld og det er mange unge studenter som kommer hit for å jobbe i parkene. I morgen skal vi dra på roadtrip til Annamaria Island, som har en utrolig fin og hvit sandstrand. Ellers har vi brukt dagene ved å late oss ved bassenget, truffet Tuvas venner og bare kost oss.  #utveksling

  SPRING BREAK

  Hei dere!

  Endelig er det ferie og akkurat nå befinner jeg meg i Orlando, Florida. Livet føles så perfekt; samlet med mine bestevenner, sol, varme og late dager. 

  I helga var jeg downtown Chicago for å delta på ANSA sitt landsstyremøte, noe som var utrolig interessant og lærerikt, i tillegg til at jeg fikk bli kjent med masse herlige mennesker. 

  Nå sitter jeg i Tuva sin leilighet og venter på dagens middag. Vi har bare ligget ute ved bassenget og solt oss til den store gullmedaljen. I kveld blir planene å cruise rundt i byen, spise is og kose oss ♥

  Foto: Karoline Siljander  #utveksling #florida

  Midterm week, here we go

  Hei dere!

  Jeg tenkte det var på tide å si at jeg fortsatt lever i beste velgående, til tross for en haug med skolearbeid denne uken. Hele tirsdagen gikk slag i slag fra morgen til kveld. Etter skolen kom Katy over på middag, hvor vi lagde pannekaker. I går var det nemlig den internasjonale pannekakedagen. Vi endte opp på biblioteket og satt der i hele 5 timer. Typical midterm week ♥

  Nå sitter jeg søren i meg på biblioteket igjen og det blir siste gang denne uken. I morgen kl 3.10 kan jeg endelig ta meg en velfortjent ferie! Ønsk meg lykke til med prøver og innlevering. 

  #utveksling

  Mardi Gras

  Hei søte!

  Håper alle har hatt en fin helg, det har jeg! På fredag etter en time med public speaking og styrketrening, løp jeg avgårde til frisøren. Jeg fikk nemlig et gavekort før jul, så da måtte jeg bruke det før det gikk ut på dato. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og de på Strands and Trends er så dyktige. Senere kom Thomas på middag, hvor jeg disket opp med risengrynsgrøt. Alltid koselig å være med Thomas, han må virkelig være den godeste personen jeg vet om!

  I går kveld var det duket for bursdagsfest for en av football-gutta og tema for festen var Mardi Gras. Jeg er ikke så glad i tema-fester, men jentene klarte å overtale meg til å ta på fargede smykker og bling-bling ringer. En morsom og koselig kveld!

  #utveksling

  Beautiful downtown Chicago

  Hei dere!

  På søndag koste vi oss på Chicago Fashion Outlet like ved O'Hare airport, og sjokkerende nok kom jeg hjem med bare en strikkegenser og et par øredobber. Ikke helt i shopping-humør for å så det sånn! 

  Så lenge Karoline hadde så mye å gjøre på skolen, tok jeg med Kathrine ned til downtown på mandag for å vise henne litt rundt. Vi vandret gatelangs og knipset en del bilder. Jeg blir aldri lei av denne byen! Ellers denne uken har jeg tilbragt mye tid med venner på kveldene og litt skolearbeid. Neste uke er det nemlig mid-term week, så da blir jeg bombet med to prøver, en innlevering og en presentasjon. 

  I dag etter skolen, dro Lita og jeg downtown (igjen) for å møte Karoline og Kathrine på Cheesecake Factory for en bedre middag. Nå sitter jeg halvdød i sofaen og lengter etter en god natt søvn. Ønsker alle en fin helg ♥  #utveksling

  International house of pancakes

  Hei!

  Håper dere har hatt en fin helg! Jeg har storkost meg med masse god mat og gode venner. På fredag kveld bestemte Elisabeth, Karoline og jeg oss for å dra på Mariano's fresh market, før vi tok turen til IHOP. Eller lettere forklart: international house of pancakes. Jeg er sikker på at vi spiste for 5 personer. Det kuleste er at de har døgnåpent i helgene, så neste gang blir det nattmat der. Haha.

  I går kom Kathrine (venninnen til Karoline) til Chicago, så i dag er planene å dra på O'Hare Fashion Outlet for å shoppe litt. 

  #utveksling

  Heart donut

  Hei!

  Endelig er det snart fredag og helg, jeg føler det alltid er helg i det jeg går ut av klasserommet etter dialog-timen min. I dag startet jeg som vanlig med Managerial accounting og professoren vår hadde tatt med 3 store esker med donuts til hele klassen. Han må virkelig være verdens skjønneste! Dette er 2 gangen på 2 uker, så det er vel et godt tegn på at han liker elevene sine.

  Etter siste time møtte jeg Karoline, Lita for å spise lunsj på Rice'n Roll, hvor de serverer asiatisk mat. Jeg bestilte meg nudler, biff og stekte grønnsaker. Jeg rakk også en cardio-økt, hvor jeg først løp pyramide-intervaller, rodde med høyt tempo i 10 minutter og avsluttet med noen mageøvelser. 

  Jeg har nettopp kommet hjem fra en koselig kveld hos basketball-gjengen, så nå det er på høy tid å legge hodet på puta.   #utveksling

  Sterkere antibiotika og enda verre hodepine

  Hei!

  Det har en tendens til å bli litt stille fra meg i ukedagene, da jeg plutselig blir bombet med innleveringer, quizer og diverse lekser. I går var Lita og jeg på en forlesning om hvordan økonomien og lovsystemet er i Kina, Japan og Korea, sammenlignet med USA. Så nå har jeg skrevet en oppgave om det, alt for å få mer poeng i klassen. I tillegg skal jeg lese 30 sider om same sex marriage til i morgen. Det frister mer å lese Bli best med mental trening av Erik Bertrand Larssen, som jeg begynte på i går kveld. 

  Ellers så har jeg pådratt meg en urinveisinfeksjon, og etter litt research på nettet, fant jeg ut at jeg måtte oppsøke lege. Heldigvis er helsetilbudet utrolig bra i USA og jeg fikk time med engang. Jeg begynte på antibiotika på mandag, men under lunsjen med Lita i dag, ringte legen og sa at han hadde fått nye svar på prøven min. Så nå har jeg fått en sterkere antibiotika og enda verre hodepine. 

  Karoline og jeg hadde også en utrolig bra styrkeøkt i dag, noe som alltid letter på humøret. I tillegg til at Norge ligger på medaljetoppen i OL (spesielt foran svenskene), gjorde dagen mye bedre!  #utveksling

  Middag med ANSA Illinois

  Hei dere!

  På lørdag kveld hadde vi vår årlige ANSA middag. Og for dere som ikke vet hva ANSA er, så er det en organisasjon for norske studenter i utlandet. Vi fikk servert kylling, ris, roastbiff og grønnsaker, i tillegg til brownies, sjokoladedekkede jordbær og kanelboller til dessert. Vi var så heldige å få leie et konferanserom helt gratis av et advokatfirma downtown Chicago. Det var utrolig fint der og siden vi befant oss i 34. Etasje, hadde vi en utrolig fin utsikt over byen og Lake Michigan. En vellykket kveld med andre ord!

  Dersom noen av dere skulle vurdere å studere i USA, kan dere gjerne ta kontakt med meg på eliseervum@gmail.com. Jeg er kontaktperson for ANSA Illinois, så jeg god mulighet til å hjelpe dere med det meste dere skulle lure på!

  #utveksling

  Happy Valentinesday

  Hei søte!

  14. Februar er den mest overdrevne dagen i året og spesielt her i USA. Butikkene ble fylt opp med rosa hjerter, roser, kort og annet kliss-klass for 3 uker siden. Jeg derimot, skal ta hele med ro. Nå skal jeg gjøre meg klar til trening, før Karoline og jeg skal tur til solstudioet. Jeg trenger litt grunnfarge før vi skal reise til Florida, så jeg slipper å ende opp som en rosa hummer. 

  I kveld skal Karoline og jeg ha en avslappende date sammen, med taco og film. Hadde det vært opp til meg, kunne jeg seriøst levd på taco. Jeg blir aldri lei! Ha en fin kveld, alle sammen og ta godt vare på hverandre ♥

  #utveksling

  På god vei mot målet

  Hei!

  Da er jeg ferdig med den verste uken på lenge, og jeg ser virkelig frem i mot helg. Etter skolen ble Karoline og jeg bedt på svenske pannekaker hos Thomas, og jeg kan trygt si at jeg spiste meg stappmett. Senere gikk vi for å trene styrkeprogrammet vårt. Jeg følte meg egentlig tung i beina og 56kg i knebøy ble tyngre enn vanlig. Jeg prøver å bygge meg opp igjen til der jeg var da jeg gikk på TVN. Da levde jeg av å trene tung styrke, og det er noe jeg virkelig har savnet. Vi er på god vei og allerede etter 5 uker kan vi se en klar fremgang.

  I morgen er det Valentinesdag, og det må være den kjedeligste dagen i hele året. (Lenge leve singel-livet) Karoline og jeg har avtalt å lage tidenes date her hjemme med god mat, film og sunn snacks. Vi har nemlig inngått en godteri-avtale frem til spring break, så da blir det gulerøtter og agurker fremover. Hahaha!

  #utveksling

  Vel overstått

  Hei!

  Da er jeg endelig halvveis i skoleuken og ferdig med den presentasjonen jeg har snakket så mye om. Det gikk litt over forventning og jeg fikk karakteren A. Sier meg veldig fornøyd, til tross for at jeg hadde så mye å snakke om, at jeg fint kunne brukt en hel time. 

  Resten av dagen skal jeg bruke til å skrive ferdig oppgaven om ekteskap, og så blir det litt jobbing i kveld. Guttene spiller mot erkerivalen Wheaton, så jeg håper på bra stemning i hallen. 

  Jeg fikk også en gledelig nyhet her om dagen, tante og onkel kommer og besøker meg her i Chicago i påskeferien. Gleder meg utrolig mye til å vise dem byen min!

  Bluse Forever 21 - Jeans Levis - Klokke Marc by Marc Jacobs

  #utveksling

  Preparing for my self-introductory speech

  Hei!

  Sitter på rommet mitt, er nydusjet og øver til fremføring jeg skal ha om meg selv i morgen. Det er ikke akkurat noe bombe at jeg skal snakke om ToppVolley Norge, men jeg er så takknemlig for de 2 årene i mitt liv, at jeg gjerne vil dele det med andre. Jeg er litt ekstra nervøs denne gangen, fordi professoren er ganske nazi på grammatikk og hvordan vi formulerer oss. Hjelp!

  Prøvene i Managerial Accounting og Finance gikk greit, og det ble ikke så forferdelig som jeg hadde fryktet. Like etter prøvene føltes hodet helt tomt og jeg hadde ikke en tanke til overs. Skole tar på i blant. 

  Lita, Karoline og jeg har også bestilt flybilletter til Orlando, Florida i spring break for å besøke Tuva. Vi reiser 9. Mars og jeg gleder meg så sinnsykt til sol, varme, late dager ved bassenget og koselige kvelder med jentene. 

  #utveksling

  Turister i Chicago i -14

  Heihei!

  Jeg må være tidenes dårligste blogger, men dere overlever for det? Jeg sitter på biblioteket i håp om at jeg skal bli ferdig med en innlevering om ekteskap og samtidig øve til Managerial Accounting prøven jeg har i morgen, men jeg ble så lei at jeg gjør ferdig powerpointen til min self-introductory speech jeg har på onsdag. Hva da mye lekser? Vurderer sterkt å gå i hi frem til fredag.

  På torsdag etter skolen, ble Karoline og jeg bedt på middag hos Jane og Kevin. Vi fikk hjemmelaget pizza og så filmen Ted. På fredag kom Julie på besøk og det forklarer egentlig fraværet mitt. Vi møtte henne downtown og spiste en god middag på Cheesecake Factory, før vi avsluttet kvelden med popcorn og Hairspray. På lørdag var vi turister, men siden gradestokken viste -14, orket jeg ikke å ofre fingrene mine for å ta masse bilder. Vi spiste frokost på Corner Bakery og tok turen på kino og så filmen Labor Day. På kvelden kom det noen venner av oss over, sånn at Julie fikk møte dem. 

  #utveksling

  Winter wonderland

  Hei!

  På lørdag når jeg var på vei til biblioteket, tok jeg med meg kameraet for å ta litt bilder. Snøen ligger så fint her i Chicago, selv om jeg lengter etter sol, sommer og varmere tempraturer. Har brukt denne tirsdagen på det mest vanlige i verden, skole og trening, så vet dere det!

  Har fortsatt ikke blitt helt frisk enda og føler meg nesten litt tom for energi i disse dager. Matlysten er heller ikke helt på topp, men det går nok fort over (Jeg er optimist). Jeg har så masse å se frem til denne helga! Attpåtil så ble prøven i Managerial Accounting utsatt til neste tirsdag, så da får jeg litt bedre tid på å lese. Nå skal jeg hoppe i dusjen, før jeg går over til gutta for å være litt sosial. De har blitt så hektet på Flappy Bird, og jeg holder på å klikke av det spillet. Har virkelig ikke tålmodighet, i tillegg til at jeg er ekstremt dårlig taper, så det har jeg gitt opp å spille allerede, haha.

  Dette er fra inngangsdøra til bygget i bor i. 

  Et av internatene på venstre side og studentboliger på høyre side.   Biblioteket i sikte.   Biblioteket.   #utveksling

  Timeplan våren 2014

  Hei dere!

  Jeg beklager for null oppdatering de siste 6 dagene, men jeg har hatt mye å gjøre. Alle dagene har gått med til trening, trening og atter trening, det er jo så gøy! 

  Denne uken skal jeg ha årets første prøve og den kommer på torsdag i Managerial accounting. Føler meg hverken klar eller dårlig forberedt, men jeg håper på at det går bra. Jeg skal ihvertfall lese masse. På fredag kommer Julie (som går på Wisconsin) på besøk og blir her hele helgen. Jeg gleder meg masse til å vise henne byen og endelig få treffe henne igjen. Jeg har ikke sett henne siden volleyballaget hennes spilte mot Northwestern i november. 

  Jeg har også lovt å dele timeplanen for dette semesteret, og endelig har jeg gått til verks. Det er kanskje litt uklart med public speaking og North Park dialogue når jeg studerer økonomi, men det er slike fag som vi må igjennom før eller siden. Jeg syns faktisk dette er den beste timeplanen jeg har hatt, helt siden jeg startet på NPU.    #utveksling

  Norwegian breakfast in Chicago

  Hei!

  Deilig med fri fra skolen, men jeg ble selvfølgelig påminnet av mine professors at vi måtte ta igjen det tapte skolearbeidet. Bank i bordet!

  I USA har jeg hatt problemer med å finne frosne, grove rundstykker som jeg kan steke i ovnen til frokost eller kveldsmat. Det er ikke så veldig fristende med fete pannekaker, bacon og masse egg til frokost, og hvertfall ikke de ekle brødene de selger her. Heldigvis fant jeg et slag på Whole Food Market rett før jul. Og med litt pålegg medbragt fra Norge, har jeg dagens frokost. 

  Nå skal få på meg treningsklær og traske igjennom snø og kulde bort til treningssenteret. Ha en fin tirsdag kveld ♥

  #utveksling

  Skolen er stengt pga. snø?

  Hei!

  For en avslappende mandag kveld dette er, Dorthe Skappel-genser, tøfler, pjuske-pledd og TV2 Sumo foran meg. Det har kommet et nytt program på TV2 som heter "Vinnerskalle" og handler om Aksel Lund Svindal, da var jeg allerede solgt. For en kjekk mann!

  Jeg startet uken rolig med kun 1 forlesning, for så dra på volleyballtrening. Så lenge det er off-season nå, har de noe som heter open gym, hvor alle som vil kan være med å trene. Da blir det volleyballtrening for meg 2 ganger i uken, samt styrke og kondisjonsøkter. Dette blir bra!

  Helgen kort oppsummert: lørdag startet jeg med en intervalløkt, deretter en volleyballøkt med Karoline, jobbet på basketballkampene og nøt kvelden med mange, gode venner. Søndag derimot hadde vi styremøte med ANSA Illinois for å planlegge den årlige middagen/festen. Karoline og jeg ble også bedt bort til Jane og Kevin på middag, hvor vi fikk servert kyllingbiter, green beans, søtpotet i hvit saus med ris og cookie dough is til dessert mens vi så filmen "Now you see me" .

  I dag fikk vi melding om at skolen er stengt i morgen pga. det kalde været ute. Det er -30 celcius og man kan tydeligvis få frostskader på 1 minutt. Jeg kan bare bekrefte med engang at det ikke er såååå ille. Hallo, jeg har vært ute en vinternatt før, så dette er piece of cake, folkens :-)

  Mitt søte nabolag.   Elisabeth, Jon, meg og Reggie. 

  #utveksling

  På flyttefot

  Hei!

  Jeg kjører på med kjerringrådene, smører tigerbalsam på hele kroppen for harde livet og satser på at jeg snart blir frisk. Når Karoline var ferdig på skolen, gikk vi bort for å trene styrke. Jeg merker at selv om jeg er syk, føles kroppen veldig lett og jeg hadde masse energi under hele økten. 

  Kevin og Jane har da flyttet inn i ny leilighet, så vi hjalp dem med å bære møbler og litt saker. Litt trist at de bor mye lenger borte fra oss nå, men de kommer heldigvis på middag til oss veldig snart. Ellers så dro vi på en stor matbutikk, som Jane anbefalte oss. Karoline og jeg var helt i himmelen da vi kom inn døra, for ett utvalg av varer! 

  Flinke jenta som bærer klesstativet. 

  Haha, bildet er fra filmkvelden vi hadde i går. College-livet ♥

  #utveksling

  Kjerringråd mot tett nese

  Hei!

  For en lang og slitsom dag. Jeg våknet med den tetteste (om det i hele tatt er et ord?!) nesa i hele universet. Heldigvis ble jeg litt bedre etter en lang dusj og et par paraceter. Skoledagen derimot, den har vært så som så. Startet med å få hoste-anfall i den første time og slik fortsatte det utover dagen. 

  Jeg har fortsatt med mitt lille prosjekt om å teste ut alle rare kjerringråd jeg har kommet over i det siste, og i dag ble det varmt vann med sitron-dråper, som smakte pyton. I tillegg kom Kevin med et av de beste rådene noensinne, smøre tigerbalsam rett under nesa. I førsten kjente jeg ikke lukten, men etter et par minutter åpnet hele systemet seg. Haha!

  I kveld skal vi skal skikkelig film-kveld med kakao, frukt og masse annet godt. Nammm! Jeg legger også ved noen bilder fra gårsdagens basketballkamp som North Park vant 73-68.   #utveksling

  Happy Hump Day

  ... som vi sier her i USA, og det betyr at vi er halvveis i skoleuken eller for noen andre, arbeidsuken. I dag våknet jeg opp med sår hals, og jeg har brukt litt tid på å lese om kjerringråd på forskjellige nettsider. Det er så mye rart som har blitt skrevet. Det står blant annet at man kan ta en shot med en alkoholholdig drikke (gjerne vodka eller konjakk), gurgle saltvann, spise alt som er surt, ikke drikke og spise noe med melk, sove med skjerf og generelt slappe av. 

  Nå sitter jeg og skriver en definisjon på utilitarianism eller på norsk, utilitarisme. Det er litt festlig å skulle skrive noe på engelsk, når jeg knapt nok ved hva det innebærer på norsk. Jaja, professoren vet at jeg er internasjonal student, så forventingene hans er nok ikke skyhøye. 

  #utveksling

  Do you wanna build a snowman?

  Hei søte!

  Jeg skulle rekke å oppdatere dere i går, men det gikk i vasken da jeg viet all min tid til lekser og koselig prat med mine roommates. Kort forklart, det er fortsatt masse vann i leiligheten til Jane og Kevin, så de flyttet inn her igjen i går. Det beste med at de bor her, er at det alltid er noen hjemme og at Jane er sinnsykt flink på å lage mat. Så nå blir det ordentlig middag hver dag denne uken, og da klager ikke jeg i alle fall.

  Ellers så har det kommet masse snø i natt, så da Karolie og jeg gikk på morgentrening, kom vi nesten ikke ut døra. Litt overdrevet, men mye snø er det. Jeg syns det hele er komisk, for amerikanerne + snø = dårlig kombinasjon. Bilene sitter bomfast i snøen, brøytebilene ser ut som vanlige biler og de er 3 personer for å gjøre jobben, alle kjører rundt med sommerdekk og det er generelt mye kaos.   Bluse/Abercrombie and Fitch (Karoline sin) Strikk/Forever 21 Jeans/HM Klokke/Marc by Marc Jacobs

  #utveksling

  Kamera uten lader?

  Hei!

  Da har frøken Ervum vært i Chicago i over en uke, og det føles egentlig ut som 4 uker. Dagene har gått så utrolig sakte hittil. I går (lørdag) måtte jeg downtown en tur for å kjøpe meg ny lader til kameraet. Jeg klarte å legge igjen laderen hjemme i Norge, og siden jeg ikke har tid til å vente med at mamma skal sende den, var jeg nødt til å kjøpe en. Det snødde seriøst alle veier i går, så jeg måtte pakke meg godt inn og jeg så ut som en vandrende eskimo. Alt for å ikke fryse!

  Karoline og jeg fikk også lagt inn en styrkeøkt før treningssenteret stengte, og vi kunne ta helgen med god samvittighet. På kvelden kom noen av jentene over og vi hadde det så koselig. "Ring of fire"-spillet tok helt av og jeg lo så jeg gråt, i tillegg laget Kaitlyn en regel om at vi måtte snakke med en random engelsk aksent under hele leken. 

  Nå ligger jeg i sengen og ser første episode av "Hvordan overleve" på Tv2 Sumo. For et fantastisk program!

  #utveksling

  TGI Friday

  Hallo!

  Håper dere går en fin helg i møte, det gjør i hvert fall jeg. I går klokken 7 på morgen, var Karoline og jeg på plass på Helwig for å trene vårt styrkeprogram. Da vi skulle gå ned i selve styrkerommet for å ta knebøy og markløft, var det helt stappet med american football-gutter overalt. Vi besteme oss for å like så godt bli der og trene det vi skulle. Det er så mange som føler seg utilpass å være der nede og snur i døra, fordi det omringet av gutter, men det er egentlig bare tull-ball å tenke sånn. Vi kunne ikke klage på stemningen, for musikken sto i taket, guttene makset, så de gikk rundt og jublet og heiet hverandre frem. 

  Jeg merker at skoledagene går fortere, nå som jeg har en litt normal timeplan. (Jeg lover å legge den ut snart!) Caroline og Lene ble med meg hjem for å se sesonges første episode av Bloggerne, før Caroline, Karoline og jeg hadde tidenes lekse-date. 

  I dag er det fredag og det betyr at jeg har en kort dag på skolen, og vi skal garantert finne på noe gøy i kveld ♥

  #utveksling

  North Park vs. Elmhurst

  Hei dere!

  Nå blir det en kjapp oppdatering, før jeg må fyke avgårde til dagens første time. På tirsdager og torsdager har jeg som sagt skole fra 10-15, så da går hele dagen i ett. 

  I går var jeg endelig tilbake på jobb, og føler jeg har mer motivasjon enn noen gang. Å være en fotograf er ikke alltid like lett, spesielt når ideene er få. Kampene i seg selv var veldig underholdene og jevnt fra start til slutt. Uheldigvis tapte skolelaget vårt 70-67.   #utveksling

  Gratulerer, lillebror!

  Hallo!

  Da har jeg virkelig kommet i gang med de nye fagene på skolen og i går hadde jeg timer fra kl 10 til 15. Heldigvis er det en god blanding, selv om det meste går i økonomi. Noe sier meg at jeg kommer til å bli helt rå på Excel etter 4 måneder med Foundations of Finance, fordi min professor rett og slett elsker det. 

  Karoline og jeg har også kommet godt i gang med treningen og armene verker til tusen. Derfor er planen i dag å sykle og se et par episoder med Sirkus Northug. Ikke nok med det, jeg skal også jobbe litt i kveld og gleder meg til å bruke noen nye ideer jeg fikk av onkel. 

  Bruker denne anledningen til å gratulere min lillebror med 16-årsdagen, selv om jeg allerede har sagt det sikkert 3 ganger til han allerede. Bildet er fra da Magnus besøkte meg i Chicago ♥ For en kjekkas!  #utveksling

  Downtown-kos på en vanlig mandag

  Hei!

  I dette øyeblikket sitter jeg på biblioteket og prøver å gjøre litt lekser, men jeg innser at den boken jeg har funnet ikke er til noe nytte.

  I går var Karoline og jeg downtown for å se filmen "Frozen" og jeg syns den var mye bedre på engelsk enn på norsk. Mye fordi sangene er på engelsk og artistene er 1000 ganger bedre enn de norske. Før vi dro på kino, gikk vi innom Urban Outfitters for å kjøpe nye notatbøker. Vi stoppet innom et cupcake bakeri og kjøpte oss to super-fine cupcakes, som vi skal nyte i kveld. Middagen spiste vi på TGI Fridays. 

  Karoline og jeg har også begynt å trene sammen, og storebroren hennes har laget et kjempebra styrkeprogram som vi skal følge i 6 uker. Dere kan jo bare gjette hvem som var oppe og trente i dag klokken 07.00? Lenge leve jetlag!

  #utveksling

  Tilbake i Chicago

  Hei dere!

  Da har jeg kommet meg på plass i Chicago og klar for å ta fatt på et nytt skoleår. Jeg landet i Chicago rundt 13-tiden på lørdag, og brukte resten av dagen til å treffe igjen mange av vennene mine. Planen var å legge seg tidlig, men siden Karoline og jeg gikk bort til Elisabeth og Elisabeth sammen med Adam, ble vi sittende der til langt på natt.

  I går derimot, måtte vi på butikken. Kjøleskapet tømte vi i desember, så det var ikke så mye som en agurk eller en yoghurt inni der. Vi har en norsk nabo som heter Jane, og hun skulle flytte inn sammen med kjæresten sin på fredag, men hele leiligheten har blitt vannskadet. Det var masse vann på gulvet og store flak fra taket har falt ned, derfor bor de hos oss nå i mellomtiden. Så leiligheten vår er ganske kaos akkurat nå. Jeg har da flyttet inn på rommet til Karoline, noe som bare er veldig koselig. 

  I kveld skal vi på kino for å se Frozen og bare kos oss downtown. Melder også om at været er ingenting å klage på, gradestokken viser alt mellom -1 og 7 grader og sola skinner. 

  #utveksling

  Vakkert vintervær

  Hei dere!

  Jeg nyter de siste dagene i Chicago, selv om jeg strever meg igjennom 3 eksamener denne uken. Nå er jeg heldigvis ferdig med den første! I går gikk Tuva, Lita, Karoline og jeg for å ta sol, og det var så utrolig vakkert vær ute. Sol, vindstille og snø, det kan faktisk ikke bli bedre. 

  På søndag etter middagen med jentene, gikk Paige og jeg på college life i Anderson Chapel her på skolen. Det er et ungdomsmøte som er hver søndag og denne gangen var det lightning night. De leste juleevangeliet, noen studenter fortalte historier og vi sang masse julesanger. På slutten skulle alle sammen tenne hvert sitt lys. Bare se på bildene hvor fint det var der, og tillegg var det en flott avslutning på et veldig bra semester!

  #utveksling

  Eksamenslesing og såre lår

  Hei!

  Lørdagens tale gikk kjempebra og jeg fikk mye skryt for den. Det var jo litt ekstra nervepirrende å holde min ordentlig første tale på engelsk, men det gikk heldigvis bra. Amerikanerne er så positive til alt! Etterpå ble vi (det var flere stundenter som holdt taler) bedt med på en middag i Hamming Hall med masse andre gjester. Det er veldig morsomt og interessant å snakke med eldre mennesker som har røtter fra Norge eller Sverige, og som gjerne forteller om hvor de er fra og vil høre mer om Norge. 

  På kvelden var vi samlet en liten jentegjeng hos meg, før vi dro på både football -og baseballfest. På søndag slappet jeg helt av og gjorde litt lekser, før jeg dro downtown med Paige, Karoline, Tuva, Lita og Tracee for å spise en god middag på Cheesecake Factory. 

  Denne uken går med til eksamenslesing og alt som inneholder ordet skole. I personal health fikk vi lov å trene styrke og frøken Ervum skulle absolutt ta en tung styrkeøkt på beina. Jeg kjørte på med 55kg, noe som er mye for meg som ikke har trent knebøy på 2 måneder, så ja, her går jeg rundt som en robot. Jeg vet i alle fall om en som vil slite med å komme seg ut av sengen i morgen tidlig :-)  #utveksling

  "Inni vårt mørke hus, stiger det tente lys"

  Hei!

  For en rolig lørdag morgen, det er sånn jeg liker det! Jeg tenker å fortsette mitt prosjekt: "få mest mulig julestemning", ved å lage en ny porsjon med kakemenn om ikke så alt for lenge. Senere i dag skal jeg prøve å få med meg Norges første håndballkamp i verdensmesterskapet som de spiller mot Spania, før jeg skal på et Lucia arrangement på skolen. Jeg har blitt spurt om å holde en tale om hvordan vi feirer jul i Norge, så det er oppdraget mitt for dagen. I tillegg ble jeg invitert med på middagen de skal ha etterpå. 

  Ønsker alle en god helg!   #utveksling

  21st birthday dinner

  Hei dere!

  Jeg er så fryktelig dårlig å oppdatere nå for tiden, men døgnet har uheldigvis ikke flere enn 24 timer og da blir det ikke alltid tid til bloggen. Som om ikke eksamene er nok i seg selv, har noen av mine professorerne bestemt seg for å bombe oss med innleveringer, gruppearbeid og små quizzer. Livet er herlig, dere! 

  På onsdag kveld feiret vi Kayla sin 21-årsdag på Toby Keith's bar and grill. Restauranten ligger ute ved O'Hare flyplass og de hadde pyntet helt sinnsykt til jul. Alle trærne var dekket med masse julelys og det var dekorasjoner overalt. Ved siden av det store juletreet på det siste bildet, hadde de en skøytebane som ligger i midten av alle restaurantene der. 

  På mandag dro jeg også til frisøren for å bli hår-fin til jul. Frisøren min ville prøve noe nytt og selv om det ikke er så alt for store forskjellen fra det vanlige, ble jeg utrolig fornøyd. Vil avslutte innlegget med et ordtak som frisøren min kom med. Vi hadde nemlig en ganske dyp og fin samtale! "If you can open your eyes every morning, there's nothing to complain about". 

  Kleint med speilbilde, jeg legger ut noen bedre i morgen. 

  Meg, Katy, Annie og Kayla ♥

  #utveksling

  Julestemning: Kakemenn

  Hei!

  Håper alt står bra til hjemme. Her har julestemningen kommet for fullt, kanskje ikke så rart når leiligheten er pyntet, julemusikken står på 24/7 og jeg prøvde å lage kakemenn i går. Jeg har hørt litt rykter om at det nesten er umulig å bake med amerikansk hvetemel og dette fikk jeg bekreftet. Kanskje ikke helt umulig, men når jeg måtte bruke gjær for å holde deigen sammen, sier vel det sitt? Etter å ha eksprimentert litt, fikk jeg endelig til den deigen jeg ville ha. Lene og Elisabeth kom over for å prøvesmake og jeg satt våken til midnatt for å pynte ferdig kakene. 

  Når jeg selv baker noe godt, ender jeg alltid opp med gi bort masse. Så noen av basketballgutta fikk noen kaker på veien til bortekampen de skulle spille, min mikroøkonomi professor fikk også smake, samt Dean of the College, Charles Peterson. Julen er jo til for å glede andre ♥

  #utveksling

  THANKSGIVING

  Hei!

  Da er det på tide å fortelle om thanksgiving som vi feiret på torsdag. Thanksgiving er en høytid for amerikanerne hvor familien samles rundt bordet for å spise god mat og være takknemlig for det man har. Samtidig er dette en innledelse til julehøytiden, så mange benytter resten av helgen til å handle julegaver og pynte huset til jul. 

  Vi var en gjeng på 12 personer som var samlet til middag hos Tuva og Lita, noe som var utrolig koselig. Alle hadde pyntet seg til anledningen og maten var kjempegod. Kalkun er som kjent hovedretten på thanksgiving, samt masse annet godt tilbehør som green beans (grønne bønner i saus, kokt med løk og sopp med sprøløk på toppen), stuffing (brødsmuler, tørket brød, løk, selleri, salt, pepper og annet krydder), gravy (saus som er laget på kraft fra kalkunen), mashed potatoes (hjemmelaget potetstappe), waldorf salat og rød gele til dessert. Når jeg flytter hjem til Norge igjen, skal jeg garantert fortsette å feire denne høytiden! 

  #utveksling

  Black Friday

  Hei!

  Da er det vel på tide å gi litt lyd i fra meg, for jeg lever jo i beste velgående. Denne uken har vi hatt en liten etterlengtet ferie på hele 5 dager. Jeg vet knapt nok hvilken dag det er i morgen, for dagene går helt i surr for meg. Det er kanskje ikke så rart, når vi ikke har så mye ferie mellom august og desember. 

  På torsdag hadde vi thanksgiving, som jeg skal skrive et eget innlegg om senere. På fredag er det noe som heter Black Friday. Spør du meg, er dette nok et eksempel på at amerikanerne er dobbelt moralske. For på torsdag skal vi tenke på alt vi er takknemlig for, men på fredag skal vi shoppe alt vi ikke har. Black Friday er kjent som den fredagen hvor alle skal shoppe mest mulig. Mange av butikkene åpner allerede etter midnatt, mens resten åpner klokken 6 på morgen og det er salg i omtrent alle butikker. Karoline og jeg benyttet anledningen til å dra downtown for å shoppe og kose oss. Jeg fikk kjøpt noen julegaver, så nå har jeg ikke mange gavene igjen! Etter å ha gått rundt i butikker i 8 timer, satte vi oss ned på Cheesecake Factory og spiste en god middag.   #utveksling

  PAKKE FRA NORGE

  Hei!

  Seriøst, den aller største gleden ved å bo borte, er å få pakke fra familien og i dag var jeg den heldige. Jeg har ventet på denne pakken i over en uke og i dag banket endelig postmannen på døra. Jeg skypet med mamma og pappa samtidig som jeg pakket opp alle pakkene, tipper jeg så ut som en 5-åring på selveste julaften. Smågodt, nøtter og sjokolade i lange baner. Jeg kommer til å bli smellfeit innen jeg setter meg på flyet til Norge, haha. Jeg fikk også sjokoladekalender til både Karoline og meg, fresht julepynt som håndklær med Marius-mønster, slikkepott, servietter, pute, lys og muffinsformer. I tillegg fikk jeg også den grønne posen av bestemor og bestefar med masse godt og en søt engel! 

  Så jeg hoppet naturligvis over kveldsmaten og spiste meg kvalm på godteri istedet. Tusen hjertelig takk, mamma og pappa! Nå har jeg masse med motivasjon til å komme meg igjennom eksamensuken som begynner snart. Jeg er så takknemlig ♥

  #utveksling

  Bilder av leiligheten: Juleutgaven

  Hei dere!

  For en effektiv mandag dette er og bedre skal det bli. Tredje maskin med klær er allerede i gang, jeg har handlet inn til middag, ryddet og nå skal jeg ta frem skurefillene og bøtta. På fredag tok jeg bilder av leiligheten, ettersom jeg har pyntet litt til jul. Det er ikke noe overdådig, men litt pynt ble det. Vi har også kjøpt et verdenskart fra Target, som har fått hedersplass over sofaen. 

  Håper dere får en fin uke, her i USA er det tid for thanksgiving, som betyr at jeg fri fra i morgen kveld og resten av uken.   Jeg innså jo nå at jeg tok bildet feil vei, det skal selvfølgelig stå: ho ho ho!

  #utveksling

  Stjerne i boka

  Hei!

  For en travel fredag dette har vært. Etter min og Tonjes volleyballøkt, løp jeg bokstavelig talt bort på biblioteket for å jobbe med et gruppeprosjekt. På kvelden kom Ryan, Reggie, Trent, David, Kayla og Katy over på middag, hvor Katy og jeg serverte wok og søt-poteter til den store gullmedaljen. Nå håper jeg mamma er litt stolt av meg, for jeg kan lage mat hvis jeg bare vil. Så lenge jeg fikk stjerne i boka av middagsgjestene, regner jeg med at maten smakte, haha. 

  Etterpå så vi basketballkampen mellom Lakers og Golden State. Nå er det natta for meg, så får dere ha en fin lørdag! 

  #utveksling

  Norsk hjemmelaget pizza

  Hei!

  I går var jeg så heldig at jeg fikk fri fra skolen, siden min professor skulle på businessreise. Jeg sto allikevel opp tidlig for å gjennomføre en løpeøkt ute i parken, ta sol og handle litt på Family Dollar. Karoline er borte denne helgen, så da har jeg ryddet, vasket og pyntet i leiligheten. Jeg skal ta ordentlige bilder, sånn at dere får se. Senere på dagen hadde vi ANSA-styret et møte med studentpresten Elisa, noe som var utrolig koselig. For en herlig dame! På kvelden kom Lene over for en skikkelig jentekveld. Vi lagde hjemmelaget Toro-pizza, hørte på julemusikk, pratet og lakket neglene til hverandre. Den pizzaen har faktisk aldri smakt bedre!

  I dag var jeg bare en time på skolen, så Tonje og jeg var så heldige at vi fikk bruke den timen til å spille volleyball. Selvfølgelig hadde vi matchende klær, haha! Nå skal jeg handle litt mat, før jeg får "crewet" over på middag. Ciao!   #utveksling

  Jarle Bernhoft i Chicago

  Hei!

  Denne uken blir bare bedre og bedre. I går var Elisabeth, Caroline, Lene, Tonje og jeg på Jarle Bernhoft konsert i Lincoln Hall. Tenk dere da, Jarle Bernhoft live i Chicago! Jeg har hørt han live tidligere, så jeg visste at jeg ikke ville bli skuffet. Han er ikke bare musiker, men også en entertainer, for han fortalte mange morsomme historier under konserten. Samtidig var konserten helt spesiell, for de som var å hørte på tok del i konserten og når Jarle ville ha oss til å synge, hørtes det ut som et gospelkor. Helt magisk å oppleve!

  Denne onsdagen har jeg brukt til å trene, skole og en koselig skype-samtale med familien. Det er rart hvor inkludert man kan føle seg, spesielt når lillebror Magnus drar frem gitaren og holder et liveshow for meg. Min herlige familie ♥  #utveksling

  Intervju for studereiutlandet.com

  Hei!

  Ville bare fortelle dere om at jeg i forrige uke skrev et innlegg for en ganske interessant nettside. Nettsiden heter så enkelt som: studereiutlandet.com og han som har startet denne nettsiden har i den siste tiden intervjuet mange norske studenter rundt om i verden, hvor hver og en av oss har skrevet om livene våre. Dette er selvsagt veldig nyttig for de som måtte lure på hvordan det er å studere utenlands, i tillegg til at man kan finne tips for oss som faktisk studerer i utlandet. 

  Her kan du lese mitt intervju: http://studereiutlandet.com/elise-chicago/

  #utveksling

  Tornado, oversvømmelse og julekos

  Hei dere!

  Håper alt står bra til hjemme, for det gjør det her i alle fall, sett bort ifra at vi hadde en liten oversvømmelse i leiligheten i går. 

  På lørdag hadde jeg nok en gang O-store arbeidsdag med footballkamp, basketballkamp for både jentene og guttene. Jeg gikk også innom Katy som jobber på Sweden shop med litt kaffe og kjøpte like så godt en stratos. Åååå, som jeg elsker norsk sjokolade! På kvelden hadde Lene og jeg en koselig vin-kveld hjemme hos meg, før jeg tok kvelden ganske tidlig.

  Søndag, ja, søndag. Jeg sto opp tidlig for å gjøre lekser og da jeg hadde en paper igjen, merker jeg sykt rare lyder fra badet og stua. Det hørtes ut som dusjen sto på og det kom helt sykt mye vann inn i leiligheten. Det har vært en tornado i delstaten vi bor i, så det var ekstremt dårlig vær i går. Så jeg stresset for å finne håndkler og bøtter for å stoppe det verste, men jeg skjønte fort at vi ikke hadde nok, haha. Da Karoline kom hjem, kom det enda mer vann inn i leiligheten og vi begge fikk helt panikk og ringte rundt for å få tak i landlord og propert management, men uten hell. Heldigvis stoppet regnet og vi fikk tørket opp det meste. Så i morgen kommer det noen fra et forsikringsselskap og skal se på skadene, for vi har nemlig gulv-til-gulv tepper som enda ikke har tørket. 

  Utover på dagen dro vi til Tuva og Lita for å ha pepperkakerbaking med ANSA Illinois, noe som var veldig koselig. Vi fikk også bli litt kjent med studentpresten som jobber på Sjømannskirken i New York.   #utveksling

  Basketball season has started

  Hei dere!

  Dette blir et kort innlegg, for nå er det like før øynene mine sier takk og farvel. Men før det, en liten oppdatering fra denne fredagen. Prøven i personal health gikk bra, jeg unnet meg 10 minutter i solarium, før jeg måtte handle litt mat. Karoline og jeg hadde Katy og Katy (ja, sykt forvirrende med samme navn) på middagsbesøk og serverte dem pannekaker. Det slår aldri feil, for amerikanerne er helt obsessed i pannekaker. Etter en tur på Starbucks, gikk vi får å se basketball-jentene spille sin første hjemmekamp, og det betyr litt jobbing for min del. 

  Nå har jeg prøvd meg på å skrive en leiekontrakt, fordi vi vurderer å leie ut leiligheten vår over juleferien. Selv om det er noen venner av oss som er interesserte, har vi lært at det skal skrives kontrakt. Så det var faktisk litt spennende og lærerikt. Nå skal jeg se litt på tv, før jeg legger hodet på puta. God natt ♥  #utveksling

  Null skole, bursdagsmiddag og prøve

  Hei!

  Overskriften forklarer egentlig hvordan min torsdag har vært. I går kveld da jeg hadde frustrerte fruer date med noen basketballgutter, fikk jeg melding av læreren at dagens mikroøkonomi klasse ble kansellert. Helst skulle jeg gjerne vært på forlesningen, da jeg har prøve neste uke, så da blir det lesing på meg i helga. Dermed endte det opp med at jeg hadde null skole i dag og kunne ta meg friheten til å skype med Nora i hele 3 timer. Som jeg savner den jenta! Håper vi rekker å treffe hverandre når jeg kommer hjem i julen.

  På kvelden dro vi noen jenter i bursdagsmiddag på Garcia i anledningen Elisabeth's 22-årsdag. Nå er jeg super klar for å sove litt, før jeg jeg er klar for prøven i personal health i morgen. Livet som student!

  #utveksling

  Tuesday tuesday tuesday

  Hei!

  I dag har det vært en sånn effektiv og nyttig dag. Jeg startet dagen med en treningsøkt, hvor jeg løp min trofaste pyramide intervall. Jeg har litt veldig glad i å løpe det siste året, men er det noe jeg misliker, så er det å løpe med blytunge bein, og sånn føltes det ut i dag. Men, jeg kom meg heldigvis igjennom!

  Etter mikroøkonomi har jeg som vanlig alltid gruppearbeid å gjøre, før Karoline og jeg lagde en veldig god taco-salat til middag. Resten av kvelden ble brukt til lekser, betale regninger og planlegging av julegaver. Nå er det natta for min del!  #utveksling

  You brighten up my days

  Hei!

  Håper dere alle har fått en fin start på uken. Jeg derimot, sovnet ikke før 3 i natt og våknet kun 20 minutter før jeg skulle på skolen. Lene og jeg trosset regnet og gikk oss en tur bort på La Tan for å få litt solstråler på oss. I Personal Health så vi første del av Super Size Me, som er en gjenganger i alle slike idrettsklasser. Helt ærlig syns jeg filmen bare er ekkel. Jeg har klart å holde meg unna McDonalds mat i 6 måneder, så jeg kan vel klare 6 nye? 

  Et høydepunkt med å starte en ny uke, er en god skype samtale med familien. Det hjelper sånn på humøret og det er alltid så godt å kunne snakke med de hjemme. Mamma og jeg begynte å snakke om julegaver, så nå skal jeg gjøre en liten innsats på den fronten, samt rydde rommet mitt.    #utveksling

  Surprise party for Adam

  Hei!

  I går startet Karoline og jeg dagen med å ta en kjapp tur til Belmont for litt frokost og for å kjøpe bursdagsgave til Adam. Da vi kom tilbake, lagde jeg risengrynsgrøt til Karoline, Adam og Katy. Jeg hadde nemlig lovet Adam at han skulle få det til lunsj. 

  Vi ryddet hele leiligheten og gjorde klart til overraskelsesfest for Adam. Tidligere denne uken dro vi til Party City og handlet inn effekter vi kunne pynte med. Adam ble veldig overrasket og folk koset seg, en vellykket kveld med andre ord!

  Denne søndagen har jeg vært downtown med Tonje for å spise en god middag og tidenes kalori-bombe, en oreo kake fra Cheesecake Factory. Kjøpte meg også et svart skjørt jeg har sett etter lenge og et skjerf. Nå skal jeg ta kvelden med en episode av "Nytt på nytt" og Helene Bøksles julesanger på hørene. Må gjøre meg klar til en ny og fin uke :-)  #utveksling

  Bra volleyball på en fredag

  Hei!

  På fredag ble jeg ferdig med nest siste prøve i financial accounting, noe som betyr at det ikke er lenge til jeg er hjemme igjen. 35 dager kommer til å gå kjempe fort! I Personal Health hadde vi testing, og for meg som har gått på TVN, forbinder jeg testing med å forberede seg mentalt i 1 uke, harde og krevende tester, men dette var noe helt annet. Kondisjonstesten var å gå på en step-kasse i 3 min og pulsen min økte med 5. Piece of cake, kaller jeg det. 

  Etter en kjapp tur downtown, dro Tonje og jeg til Northwestern for å se de spille mot Michigan State. Dette er to lag som spiller i samme liga som Julie. Og om to uker skal vi se Wisconsin spille mot Northwestern, GLEDER MEG! Kampen endte med 3-1 til Michigan State, noe som lover bra for Wisconsin når de kommer på besøk.   #utveksling

  Norwegian American Chamber of Commerce

  Hei dere!

  I går var jeg så heldig å få være med på et møte med Norwegian American Chamber of Commerce Chicago. Det er en organisasjon som jobber for å samle norsk-amerikanske i USA, det er like mye hygge som er det å skape nye kontakter. Jeg har vært på et slikt arrangement før, men dette var mer formelt. Vi fikk servert god norsk mat og dessert! VI fikk også muligheten til å bli litt kjent med forskjellige mennesker, som blant annet har blitt head-hunted til USA. Disse norsk-amerikanerne er suksessfulle mennesker med masse kunnskap og kontakter, som kan hjelpe oss unge studenter. En av de jeg fikk bli kjent med, er god venn av han som er gründeren av restplass.no. De skal også hjelpe oss i ANSA Illinois, et samarbeid jeg virkelig ser fram mot. 

  Over til noe annet - Jarle Bernhoft skal ha konsert her i Chicago 19. November og jeg har selvfølgelig sikret meg en billett. JEG GLEDER MEG!

  #utveksling

  Roommate Sunday

  Hei!

  For en vellykket lørdagskveld det ble! Lene, Evelyn, Eirik, en venn av han og jeg dro downtown for å spise på Quentino, som er en italiensk restaurant. Etter en utrolig god middag, gikk vi ned til kinoen for å se Jackass: Bad Grandpa. Herlighet, for en morsom film. Jeg er seriøst støl i magemusklene av å ha ledd så mye. Filmen kom ut på kino her i USA forrige uke, så jeg vet ikke når den kommer til Norge. Men anbefaler den til dere som en god dose med humor og elsker komedier. 

  I dag har Karoline og jeg hatt en skikkelig roommate søndag. Vi dro først til Paulina for å handle masse sunn mat på Whole Food Market, hvor vi også hadde en koselig sushi date. Etter en kjapp tur hjem med varene, tok vi bussen til Target. Egentlig var planen å kjøpe et juletre, men det hadde de ikke fått inn enda. Så da ble det med julestjerne til å ha i vinduet, juletrepynt, veggdekor, nye duftlys, myke tøfler og pledd. Vi har ikke planer om å fryse i vinter.

  I kveld har vi kost oss med norsk kveldsmat, nystekte rundstykker med Jarlsberg ost, brunost og salami. For å toppe vår norske kveld, så vi en episode av "Norges tøffeste" og "Best av de beste". 

  Verdens beste roommate!  #utveksling

  Heja Sverige!

  Hei!

  Jeg hadde en ganske slapp skoledag i går, og det var nesten sånn at jeg hadde en lørdagsfølelse. Jeg har en klasse som heter Personal Health, så vi skulle hjelpe en Exercise Science klasse ved at vi skulle prøve ut testene de hadde laget. Altså fysiske tester, fordi de utdanner seg til å bli enten personlige trenere eller vanlig coach. Og jeg forbinder testing med å gi absolutt 100% og derfor er jeg støl som en stokk i dag. 

  På kvelden dro vi en stor gjeng til Wheaton for å se våre North Park gutter spille sesonges siste offisielle kamp. Wheaton er skolens største rival, og derfor var det topp stemning, selvom været ikke var på vår side. Kampen endte med 1-0 til Wheaton med scoring 5 minutter før slutt. Siden skolen vår er svensk og halve fotballaget kommer fra Sverige, gikk jeg for de svenskene flaggene denne gangen. 

  Nå skal jeg straks trene litt, så kanskje jeg blir litt mer bevegelig igjen! 

  #utveksling #college

  HALLOWEEN

  Hei!!!

  Som dere vet, var det jo halloween i går, og i USA er feiringen litt større enn i Norge. Her har amerikanerne planlagt kostymene i lang tid og tar de selvfølgelig helt ut. Folk er så sinnsykt kreative! Jeg har jo blitt en ordentlig norsk patriot etter at jeg flyttet, så da gikk jeg for en blanding mellom fotball- og håndballsupporter, haha. Vi var en gjeng samlet hos Tuva, før vi dro til Red Ivy. Når de plutselig begynner å spille "What does the fox say?", er det vel ikke så vanskelig å gjette hvem som tok helt av? Stolt nordmann, sier jeg bare!

  #utveksling

  Dumme, dumme, Elise

  Hei dere!

  Jeg må bare fortelle om min morsomme start på tirsdagsmorgen. Karoline er på vei til en klasse, og jeg tenker å ta følge med henne. Da jeg kommer til klasserommet jeg skal være i, ser jeg igjennom vinduet på døra og ser at det ikke er min klasse der inne. Jeg ser på klokken og innser at jeg var en time for tidlig ute. HALLO???? Snakk om å være om våken. Så jeg gikk like så godt tilbake til leiligheten og fikk ryddet både stua, kjøkkenet og rommet mitt.

  Etter skolen hadde jeg en photoshoot med en av soccer-spillerne, som faktisk ble veldig bra. Det var meldt overskyet vær, og som fotograf vil man som regel ha litt sol, slik at lyset blir best mulig. Gleden ble stor da jeg oppdaget at været var på min side. Mulig jeg legger ut noen bilder senere, så dere får se. På kvelden hadde volleyball-jentene sin siste hjemmekamp mot Wheaton. Tok et par bilder der også! 

  I morgen er det halloween og selv om det er midt i uken, skal vi finne på noe gøy og selvfølgelig kle oss ut!  #utveksling

  Fotograf istedet for økonom?

  Hei!

  Da er jeg i gang med min 11 uke etter at jeg kom hit i Chicago og det er faktisk bare 47 dager til jeg reiser hjem. Jeg dør av meg selv av de nedtellingene mine, men det er sånn vi blir av å bo borte over en lengre periode. Det er så sinnsykt deilig på tirsdager nå, for jeg begynner ikke på skolen før 11.40, så jeg tenkte å leke litt husmor før jeg skal på skolen. Resten av tirsdagen skal jeg bruke til en photoshoot, forhåpentligvis en treningsøkt og et annet fotooppdrag på kvelden. Jeg trives veldig godt som sportsfotograf, at skulle jeg bli trøtt på økonomi, har jeg i allefall noe jeg kan satse på, haha! 

  Nå skal jeg lese litt i "Rødstrupe" før jeg tar kvelden. Ha en fin tirsdag!  #utveksling

  Senior Night

  Hei på dere!

  Det blir lenge mellom hver oppdatering, men jeg håper det går greit. På fredag startet Tonje og jeg med et nytt fag som heter Personal Health, og da fikk vi bruke hele timen på å trene. Helt greit for meg, så da spilte Tonje, Karoline, Lene og jeg volleyball. På kvelden dro vi en gjeng på Flat Top Grill for en bedre middag. Det er en type mongolsk restaurant hvor de steker maten etter at du har plukket det du vil ha. 

  På lørdag hadde jeg O-Store-Arbeidsdag, med både jente- og guttekampen. Men for å være helt ærlig, syns jeg det er verdt å bruke 5-6 timer på å jobbe, for jeg ELSKER jo jobben min. Jeg får gjøre det jeg elsker! Både jentene og guttene hadde senior night, og for dere som ikke vet hva det er, så kort fortalt er det siste hjemmekampen til de som er senior (de som går siste året). I pausen er det vanlig at foreldre, søsken eller kjærester følger spillerne på banen, hvor de da får blomster, heder og ære av medspillere og trenere. 

  #utveksling

  That kinda day

  Hei dere!

  Jeg føler nesten det har blitt en tradisjon at jeg skriver at tiden går så fort, men det er jo faktisk sant. Tenk nå da, i morgen er det allerede onsdag og halvveis til helg. Det er ikke lenger sånn at jeg lengter enormt etter helga, fordi jeg alltid vet at den er like rundt hjørnet. Det føles litt ut som at tiden går så uendelig mye fortere her i USA enn hva den gjør hjemme i Norge. Merkelig det der. 

  I dag har det egentlig vært en så typisk hjemmelengsel-dag. De kommer sånn plutselig, men jeg har heldigvis lært meg hvordan jeg skal takle det. Redning i dag, ble en tur på biblioteket med Rødstrupe av Jo Nesbø. Jeg syns det er så trist at jeg kun er flink til å lese bøker når det er sommer, så et av målene mine for dette semesteret, er å kunne legge fra seg skolebøker iblant og nyte en god bok. Av og til er det så godt å kunne koble av alt det elektroniske og bare synke inn i en helt annen verden. 

  Jeg legger ved noen utrolig fine bilder av norsk natur, som jeg fant litt rundt på nettet. Skulle virkelig ønske jeg kunne si at det er jeg som har tatt de bildene!  #utveksling

  Kilde: google.no og deviantart.com

  In Madison

  Hei!

  Til tross for alt for lite søvn i går natt, hadde vi en veldig koselig fredag. Vi kom til Madison ganske tidlig, så vi gikk rett til huset Julie bor i. Der lagde vi oss en god lunsj og bare pratet, før hun måtte gå på kampforberedelse. Siden Karoline og jeg allerede er så godt kjent her i Madison, tok vi med Tonje rundt for å vise henne byen. Etter å ha skiftet til Wisconsin klær, gikk vi på Buffalo Wild Wings og spiste. Wisconsin spilte mot Michigan og tapte 3-0. Jeg håper de kommer sterkere tilbake i morgen mot Michigan State! 

  Siden Julie er på trening, benyttet jeg anledningen til å være en snill venn og ryddet like så godt rommet hennes. Så fort Julie kommer hjem, skal vi ut å spise en god middag!

  Sykt stress å være venn med en så populær volleyballspiller. Det tar jo alltid en evighet før vi kommer oss hjem, haha!

  #utveksling

  Dorthe Skappel-genser og varme ullsokker

  Hei!

  Håper alt står bra til der hjemme. Jeg har min siste mid-term eksamen i kveld, og da kan jeg si meg ferdig med både physics of sports og business law. Helt siden i går kveld har det begynt å bli mye kaldere her i Chicago, så endelig kunne ta frem Dorthe Skappel-genseren bestemor strikket til meg før jeg dro i sommer. Jeg har også funnet frem ullsokkene som jeg fikk i gave av tante Bente. Frøken Ervum skal hvertfall ikke fryse i vinter. Ønsker alle en god helg! Jeg skal prøve å holde dere oppdatert fra Madison, hvis ikke kan dere følge meg på instagram: eliseervum.  #utveksling

  Autumn is here

  Hei dere!

  Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg når dagene er tunge og slitsomme, er det viktig å kunne gjøre noe helt annet og bare koble av. Foto er en av mine lidenskaper og på mandag tok jeg meg en runde rundt på campus for å ta noen fine bilder. Høstfargene har kommet for fult og det er så utrolig vakkert! Jeg brukte til og med vinterjakken for første gang i dag, da snakker vi at vinteren nærmer seg med stormskritt. Jeg føler meg ganske klar, for jeg har jo hørt på julesanger i 3 uker allerede. Ikke le av meg er du snill :-)

  #utveksling #foto

  Mid-term week

  Hei dere!

  Nå er jeg inne i den nest verste uken som finnes i dette skolesemesteret, nemlig mid-term. Jeg har to avsluttende klasser, som betyr en prøve i morgen (onsdag) og en prøve på torsdag. Dermed har jeg viet denne tirsdagen til de store og tunge skolebøkene. Det er jo ikke sånn at fysikkformlene bare faller inn i hodet av seg selv. 

  På fredag morgen (vi har en bitte liten høstferie) reiser Karoline, Tonje og jeg til Madison for å besøke Julie på University of Wisconsin. Jeg gleder meg så sykt å komme tilbake og henge med alle vennene hennes! Julie har uheldigvis blitt skadet denne sesongen, som gjør at hun ikke skal spille i det hele tatt, men vi skal se laget hennes spille en kamp på fredag og en på søndag. Laget hennes er i Big-10 som er den ALLER beste college ligaen her i USA. 

  Hvis det er noe dere savner her på bloggen, som jeg bør skrive om, er det bare å legge igjen en kommentar :-)

  #utveksling

  Put your hat on

  Hei!

  Håper dere fikk en pangstart på denne uken, det fikk i alle fall jeg. Jeg hadde en god treningsøkt rett etter financial accounting, hvor jeg løp og spilte volleyball. Jobber masse med hopp-serve i disse dager og teknikken begynner å komme seg skikkelig. Etter min aller siste fysikktime, tok jeg med meg kameraet mitt og tok en tur rundt på campus. Høstfargene er så utrolig vakre! Så bildene kommer på bloggen veldig snart. 

  I kveld har Karoline og jeg bare slappet av og bakt cookies. Små gleder på en helt vanlig mandag. 

  Jeans Levis - Bluse Abercrombie and Fitch - Genser HM - Skjorte Forever 21 - Lue HM

  #utveksling

  Spa med jentene mine

  Hei!

  Sitter nå i senga med en god frokost og bare tar livet med ro, en herlig søndag morgen med andre ord. I går dro Karoline, Tonje og jeg på en etterlengtet massasjetime på Aroma Spa Chicago. Jeg fikk en blanding av Swedish og Signature massaje i 90 minutter. For en sliten kropp som jeg har for tiden, var det utrolig godt å myke opp litt igjen. Etter timen ble alle tre plutselig skrubbsultne, så vi spiste en god lunsj på Piggery Sports Bar. Deretter tok vi bussen til Andersonville, som er et strøk med svenskinspirerte butikker. Jeg hadde gledet meg til å kjøpe Synnøve gulost, men de får den ikke før i november. Hallo?! 

  På kvelden så vi filmen "The Call" og jeg trodde jeg seriøst skulle dø. For en merkelig, skummel og ekkel film, og det var faktisk Karoline som valgte den, hun som normalt gjemmer seg bak et lass med puter.   #utveksling

  Toby Keith's bar and grill

  Hei dere!

  Endelig helg igjen! Altså, de dagene fra mandag til torsdag går så sinnsykt fort at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Ettersom jeg har hatt en ganske dårlig treningsuke, følte jeg for å snu på den trenden og gikk over til treningssenteret rett etter financial accounting. Fikk en skikkelig bra intervall-økt og spilte litt volleyball for meg selv. Øver masse på hoppserve i disse dager og merker allerede hvor mye bedre jeg har blitt. Ja, jeg savner volleyball utrolig mye!

  Etter fysikktimen, som foresten bestod av en mengde med youtubefilmer, fordi professoren ikke var så veldig giret på å jobbe, dro Tonje og jeg til Target. Vi fikk endelig kjøpt en støvsuger som fungerer og litt annet stæsj. Jeg rakk såvidt å dra hjem for å skifte, før jeg dro ut med basketball-gjengen, som jeg liker å kalle dem. Vi spiste på Toby Keith's bar and grill som ligger ved O'Hare Airport, og maten var sinnsykt god at jeg må dra tilbake en dag. På kvelden gikk vi over til basketball-jentene hvor det var full fest og god stemning!

  Ikke alle som klarer å være like seriøse, haha.   #utveksling

  Else og frusterte fruer

  Hei søte!

  Nå ligger jeg langflat i senga med gode sove-sokker (som jeg liker å kalle dem), duftlys og Else sitt nye talkshow på skjermen. Jeg går en fin helg imøte! I dag hadde jeg mikroøkonomi-prøven som jeg egentlig føler jeg gjorde det skikkelig dårlig på, for jeg forstår virkelig ikke det vanskelige business språket og hvert fall ikke på engelsk. Det blir liksom helt greskt. Heldigvis har jeg 2 måneder på å komme meg, så innen den tid skal jeg klare å få en god karakter!

  Etter night class, som faktisk var ganske interessant i dag, gikk Tonje og jeg over til noen av basketball-guttene for å se noen episoder med Frusterte Fruer. De spurte om tips til en god serie på Netflix, så da ble det den. Og det verste er at de er helt hektet, haha! 

  #utveksling

  Vi hopper over høsten

  Hei dere!

  Håper alt står bra til hjemme i vakre Norge. Jeg beveger meg snart inn i mid-term uken, som betyr at jeg skal ha to prøver neste uke som er avsluttende. Heldigvis for meg, siden jeg går på North Park, er dette helt vanlige prøver. Det betyr ikke at jeg skal ligge på latsiden, for jeg i morgen har en prøve i mikroøkonomi, og jeg har virkelig ikke kontroll. Det er litt frustrerende, fordi jeg kan jo egentlig masse om mikroøkonomi hvis jeg diskuterer med andre, men når det kommer til teorien virker jeg helt blåst. 

  Ellers så har det begynt å bli litt kaldere her i Chicago, men ikke nok til å dra frem vinterjakken. På på fredag skal vi visst være tilbake på 24 grader og full sol. Så ja, jeg tror ikke det blir så veldig mye høst her i år, haha.   #utveksling

  Kosekveld i heimen

  Hei!

  Etter å ha trykket på slumre sikkert 10 ganger denne mandags morgen, kunne det umulig bli en bra dag. Men det snudde så fort da jeg hadde en super-duper-mega koselig skype samtale med mamma og pappa. De er jo så ivrige med å vise oppussingsprosjekter og det meste, at en time på skype føles ut som 10 minutter. 

  Jeg fikk også et skikkelig husmor-kick i dag, så Karoline og jeg har ryddet og støvsug hele leiligheten, og i tillegg har jeg vasket masse klær, skiftet på senga (nå er det sauer som gjelder, mamma!) og ryddet enda mer. Det er så mye hyggeligere å slappe av når det er ryddig og rent rundt her. Siden Karoline hadde night class og jeg var alene hjemme i 3 timer, benyttet jeg sjansen til å slappe skikkelig av. Jeg laget fajitas ala. Elise og så sesongspremieren av Farmen. Noen syns nok jeg er litt rar, men så lenge jeg lever, kommer jeg alltid til å elske Farmen!  #utveksling

  En fin fin søndag!

  Hei dere!

  Jeg skal være helt ærlig og si at jeg ikke har så sinnsykt skrivekløe nå for tiden, men ett innlegg skal jeg nok klare å ofre. På lørdag brukte jeg store deler av dagen på å jobbe, for jeg hadde et oppdrag kl 14 og et kl 18, men som ble utsatt 1,5 time pga. været. Jeg må bare fortelle dere at, når det først kommer en regnsky til Chicago, skal jeg love dere at den gir både lyd, lys og spor etter seg. Har et par morsomme bilder jeg skal vise dere senere! 

  På kvelden endte vi opp med å feire at footballteam hadde klart å vunnet sin første conference kamp på hele 13 ÅR. Er ikke det sykt? Chicago Tribune (som er Chicagos største avis) skrev en sak om skolen vår og den nye treneren til laget, og det var en helt magisk stemning på campus i hele går. Veldig morsomt å få oppleve ekte college spirit!

  I dag dro Karoline og jeg downtown en tur, for å koble av og for å shoppe noen nødvendige ting. Jeg gikk nesten bananas på Whole Food Market, fordi de har så mye god og sunn mat der. Så to store hjemmelagde brød og et par rundstykker var litt av det som ble med i handleposen min. På kvelden kom Tuva for en skikkelig norsk tv-kveld med blant annet Tigerstaden, lørdagens episode av Nytt på Nytt og den dokumentaren om Kronpris Håkon som ble laget i sommer. En veldig fin søndag med andre ord :-)

  #utveksling

  Den siste uken

  Hei dere!

  Bloggingen går ikke så bra om dagen, men denne uken hadde jeg faktisk prøve i fysikk og financial accounting, så jeg rakk ikke å glede meg til helg eller tenke på bloggen. Jeg har heller samlet noen bilder fra denne uken, så forteller jeg kort hva jeg har gjort. Nå har spist et knekkebrød med BACONOST (heaven) og ja, norsk pålegg i USA er virkelig noe som lyser opp hverdagen. Jeg skal trene før jeg skal jobbe litt, var så dum å trente knebøy i går, så da trenger jeg å myke opp musklene litt, ellers kommer jeg til å gå som en pingvin resten av dagen. 

  Bilde 1: Vi hadde prep-rally på skolen, som er en slags sammenkomst på skolen før homecoming weekend. Alle idrettslagene presenterer sine homecoming-kamper og det er forskjellige konkurranser. Altså, jeg skjønner ikke hvordan jeg havnet der nede, men jeg måtte være med på en oreo konkurranse, haha.

  Bilde 2: Mikroøkonomi på tirsdag endte med at professoren min ikke klarte å lære bort matte til studentene, at en "smartass" i klassen tok like så godt over undervisning. 

  Bilde 3: Selfie i mikroøkonomi :))))

  Bilde 4: Verdens søteste Megan møtte meg på veien hjem fra treningen på kvelden. Koselig med litt kvalitetstid!

  Bilde 5: Jeg lovte Reggie at han skulle få smake brunost, fordi jeg sa at jeg hadde kjøpt meg en ny ostehøvel. Siden jeg ikke hadde nystekt godt brød, ble det heller hjemmelaget pannekaker. Det falt i alle fall i smak!

  Bilde 6: Go hard or go home ;)

  Bilde 7: Sliten etter en lang dag med skole og jobbing, venter på at pizzaen skal komme på døra. Livet er herlig!

  Bilde 8: God lørdag morgen! Snart klar for trening.

  #utveksling

  Happy Birthday Paige!

  Hei dere!

  For en travel helg dette ble, og dermed gikk egentlig bloggen litt i glemmeboken. Heldigvis fikk jeg vite at fysikkprøven ble utsatt til onsdag, så da slapp jeg å stresse med det i helga! På fredag feiret vi bursdagen til Paige, før vi jentene gikk over til noen baseball-gutter, en vellykket kveld med andre ord. På lørdag formiddag hadde jeg først et fotooppdrag på American football kl 13, og det har seg sånn at kampene deres varer bort i mot 3 timer. Så jeg måtte gå hjem etter at de hadde spilt halvvei, for det var så fryktelig varmt ute. Kl. 17 spilte soccer-jentene kamp og guttene kl. 19. Karoline og jeg var ikke hjemme før sent på kvelden og det eneste som fristet var den nyeste episoden av "The Voice", norsk melkesjokolade og senga.

  Føler dagene går så innmari fort for tiden og i morgen er det søren i meg oktober. Hvordan er det mulig??? Det er jo snart på tide å dra frem julepynten og sette på julemusikken. Haha!

  Lita, Tuva, Paige, meg og Karoline ♥

  #utveksling

  Fysikk på Starbucks

  Hei dere!

  Jeg prøver å oppdatere dere raskt før jeg fyker avgårde til fysikktimen jeg har om 15 min. Akkurat nå befinner jeg meg på Starbucks som er rett ovenfor gaten der jeg skal ha time, hvor jeg prøver å gjøre meg klar til prøven jeg har på mandag. Så fort jeg blir ferdig med en prøve, så er det jammen meg en ny i neste sving. Jaja, sånn er det å studere! Som jeg sa til mamma: det er ikke noe kjære det jeg holder på med :-)

  Gradestokken viser 26 grader i skyggen, og når det er så fint vær ute, blir det en helt spesiell stemning på campus. Dermed valgte jeg å sitte ute å skype med mamma og bestemor i dag. I tillegg knipste jeg litt bilder og overraskene nok ble bildene bra til at de er tatt med iphonen. Ha en fin helg alle sammen! I morgen har jeg tre fotooppdrag, så det blir en lang dag for min del :-)

  #utveksling

  3-0 against Concordia University

  Her er nettsiden jeg jobber for med bilder fra i går. KLIKK HER!

  #utveksling

  Onsdag 25. september

  Hei dere!

  Beklager for det lille oppholdet med bloggingen, for akkurat nå er det så sinnsykt mye å gjøre på skolen. Føler liksom at jeg aldri blir ferdig, så gleder meg helt sykt til helga selv om en ny prøve venter på meg på mandag. Livet er herlig, dere! 

  Jeg har kommet skikkelig igang med treningen og trener nå hver dag. I dag gikk jeg bort på Helwig rett etter financial accouting hvor jeg først løp fartsleik i 20 minutter, tøyde leggene og trente styrke på armene. På kvelden spilte volleyballjentene hjemmekamp mot Concordia University, som endte med 3-0 til oss, så da har jeg selvfølgelig litt bilder å dele med dere senere. Her er dagens antrekk :-)

  Bluse Forever 21 - Jeans Levis - Klokke American Eagle - Accessories HM

  #utveksling

  North Park vs. Dubuque

  Hei dere!

  Sitter nå i sengen og venter på at treningssenteret skal åpne, det åpner nemlig ikke før kl. 14 på søndager. Hurra for universitetstreningssenter. På fredag var vi som sagt på sesongens tredje hjemmekamp som var mot Dubuque. Jeg merker at jeg allerede har forbedret meg som fotograf og det er jo litt gøy. Denne gangen gjorde jeg et par innstillinger på kamera og vips, så ble bildene mye bedre, syns i alle fall jeg. 

  Neste uke skal jeg ta bilder av kvinner volleyball, menn soccer, kvinner soccer og muligens american football.   #utveksling

  My baby is here - iPhone 5C

  Hei dere!

  Denne fredagen startet allerede klokken 7 for min del. Jeg stod opp for å lage pannekaker til bursdagsbarnet, Karoline. Josefin og Tonje kom over for en felles frokost, før jeg måtte løpe avgårde til første time. Da jeg kom hjem, sto postmannen på døra med en pakke til meg. IPHONE 5C er endelig min!!! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd og jeg gikk med engang bort til T-Mobile for å fikse nytt amerikansk sim-kort. For å være ærlig, syns jeg det er litt kult at jeg fikk iphonen samme dag som den ble utgitt i Apple Store. Ikke mange som har den iphonen enda. Jeg bestilte hvit med svart deksel, som dere ser.

  Etter en quiz i fysikk, dro vi til Dominicks for å handle inn til morgendagens bursdagsfest vi skal arrangere for Karoline. Etterpå var det duket for nok en hjemmekamp for soccer guttene, som de vant 1-0 over Dubuque University. Bildene kommer i morgen! God natt :-)  Åh, som jeg elsker den allerede! ♥

  #utveksling

   

  New York - Dag 3

  Heihei!

  Da er det duket for dag 3 av New York-turen vi hadde for nesten 3 uker siden. Søndagen ble litt mer sporty, og vi valgte å leie sykler like ved Central Park og syklet så igjennom hele parken. Etter at jeg syklet Rallarvegen i sommer, var dette piece of cake, som pappa liker å si det. Hele stemningen i parken var helt magisk og til tross for at dette var søndag morgen, var det utrolig mange folk som var ute og trente. Da vi nesten hadde syklet hele runden rundt, satte vi oss ned og spiste lunsj rett ved en baseballbane inni parken. 

  På kvelden dro vi til Soho for litt mer shopping og spiste en himmelsk dessert på Max Brenner. Jordbær og banan dyppet i melkesjokolade, karamell eller hvit sjokolade. NAM!

  #utveksling #newyork

  My life is a rollercoaster

  Alle klærne er faktisk fra HM, haha!

  #utveksling

  More soccer pictures

  Hei!

  På tirsdag kveld var jeg tilbake på fotballbanen og tok enda flere bilder av guttene. De vant kampen 3-0 mot Dominican University, som faktisk er et veldig bra lag og de er også ranket "College prat". 

  Jeg skulle egentlig jobbet i kveld også, men pga. det dårlige været ble kampen til fotballjentene avlyst. Så da blir det en liten jentekveld her hjemme. Jeg håper dere liker bildene og kom gjerne med konstruktiv kritikk, jeg er åpen for alt. 
  #utveksling #fotball

  Vikings North Park University

  Hei dere!

  Jeg har tidligere nevnt på bloggen at jeg har fått en jobb på skolen, og i den anledningen tenkte jeg vise dere hva jeg faktisk har gjort så langt. Jeg har tatt bilder av volleyballaget, guttenes soccer team og football team. I tillegg har jeg tatt portrettbilder og lagbilde av athletic tranining program, som er de studentene som skal bli fysioterapauter. Til nå har bare bildene fra volleyballkampene blitt publisert på skolens athletics nettside. 

  Denne tirsdag blir lang, for nå skal jeg straks ha fysikk, så mikroøkonomi og deretter på biblioteket for å jobbe med et financial accounting prosjekt. Jeg skal også ta sol med Josefin og Karoline, og jobbe litt i kveld, for soccer guttene skal spille hjemmekamp. Ha en fin tirsdag :-)  #utveksling

  New York - Dag 2 (Madame Tussauds)

  Hei!

  Da er det klart for bildene fra da vi var på Madame Tussauds i New York. Det var en ganske koselig attraksjon, og i tillegg lå museumet kun en block fra der vi bodde. For å være helt ærlig, ble jeg litt skuffet over figurene. Mange av de var gamle og kjendisene hadde forandret seg en god del, pluss at det var faktisk en del ukjente. Det har nok noe med at amerikanerne bare vil ha med sine egne og ikke noen fra Europa. Men vi storkoste oss og på slutten fikk vi se en ganske spennende 3D film som handlet om forskjellige og kjente superhelter. Man fikk en helt spesiell opplevelse, med at de sprutet vann på oss, blåste vind og stolene vibrerte. Haha!

  Senere tok vi turen på Times Square og spiste en god middag på Fridays. Fint liv!
  #utveksling #newyork

  Bilder: Six Flags

  Hei!

  Jeg lurer på hvor mange ganger jeg drømt om å dra til Six Flags og i går gikk den drømmen i oppfyllelse. En så morsom dag har jeg ikke hatt på lenge. Det var skolen som arrangerte turen, så da slapp vi å ordne med transport, og i tillegg fikk vi turen ganske så billig. Vi startet med superman, det må være seriøst den sykeste karusellen jeg noen sinne har tatt. Istedet for å sitte rett opp og ned, ligger man for å få den skikkelige følelsen av å fly som en superman. Jeg legger ved et bilde som viser setene. (TRYKK HER) Six Flags er som sagt veldig kjent i hele verden og har utrolig mange attraksjoner i parken. Så fremover vil det nok bli en skuffelse å dra på Liseberg.

  Til tross for at denne parken er veldig stor og populær, det var en perfekt dag å dra dit på. Det var omtrent ingen køer til de fleste karusellene vi tok og det var heller ikke alt for varmt i lufta! :-)  Klissvåte etter tommerstokken!

  #utveksling

  New York - Dag 2

  Hei!!

  Dag 2 fra New York har jeg delt opp i to innlegg, rett og slett fordi det ble litt for mange bilder i ett innlegg. Ettersom vi ville oppleve mest mulig av New York på bare fire dager, sto vi opp tidlig alle dagene. Er man på ferie, så er man på ferie! Vi tok t-banen ned til Ground Zero, hvor vi gikk rundt i Battery Park og senere tok turen opp til Memorial Center for 9/11. Apropos World Trade Center, så fikk vi se den filmen i dagens mikroøkonomi-time og til tross for at jeg gikk i 2. klasse og husker omtrent ingenting av, så var det sykt trist å se filmen. De har nettopp blitt ferdig med One World Trade Center som dere ser bildet av lenger ned.

  Etterpå gikk vi en koselig tur igjennom Highline Park, før vi satte oss ned på en italiensk restaurant med en ubeskrivelig god pastarett.   #utveksling

  New York - Dag 1

  Hei dere!

  Beklager for at New York bildene kommer litt på etterkant, de har ikke akkurat kommet i første rekke etter jobboppdragene jeg har fått, men nå er jeg ferdig! Jeg har delt opp i 4 forskjellige innlegg, for ja, det ble en del bilder fra vår fantastiske tur.

  For dere som ikke visste det, var vi (Adam, Karoline og jeg) i New York i fire dager fordi vi hadde fri sist mandag pga. Labor Day. Bildene er fra første kvelden hvor vi egentlig bare gikk rundt på Times Square og spiste en nydelig middag på Hard Rock Cafe. New York blir betegnet som: "The city that never sleeps", og det er faktisk sant. Butikkene på Times Square er åpne til klokken 2 på natten og det er masse folk i gatene til langt på natt. Vi bodde på Equity Point Hostel som ligger på 41th og 7th street, som betyr en block fra Times Square. Ikke noe luksus, bare et rom med 3 sengeplasser og et bad. Med andre ord, studenter på tur :-)   #utveksling #newyork

  Bilder: Today's soccer game

  Hei dere!

  Nok en lang skoledag over, og da mener jeg skole fra 09.30 til 17.30. Herlighet, jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg kom meg igjennom. Når jeg omsider kom meg hjem, gjorde vi oss kjapt klare til sesongens første fotballkamp. Vi gikk innom Charcoal Delights for en liten matbit, før vi gikk bort til vår lille stadion. Kampen endte med 0-0, ikke så veldig spennende med andre ord. Uansett, jeg fikk tatt flere bilder i forbindelse med min nye jobb. Håper dere liker dem!

  Bilde nummer 2 er vel egentlig det jeg er mest fornøyd med, nettopp fordi jeg klarte å fange akkurat det øyeblikket. Alle bildene er tatt med 55-200mm objektivet :-)
  #utveksling #fotball

  Bilder: Leiligheten vår

  Hei dere!

  Skrivekløen og blogginspirasjonen er på topp for tiden, så her kommer det innlegg på løpende bånd. Etter en travel dag, brukte jeg kvelden til å bare slappe av hjemme og til å jobbe med business law, som jeg har prøve i på torsdag. Det gjelder å begynne litt tidlig, spesielt når prøven er på hele 6 kapitler. Tonje har flyttet ut, så det er veldig stille i leiligheten, og at på til så hadde Karoline night class i 3 timer. Det å sitte og se ned i en bok i flere timer ble utrolig kjedelig, så da ryddet jeg like så godt leiligheten og knipset noen bilder til dere. 

  Vi er veldig fornøyd med leiligheten, akkurat passe stor til oss to. Vi har 2 soverom, 2 bad og 2 garderoberom i gangen, vaskemaskin, tørketrommel, air condition og oppvaskmaskin, så vi klager ikke. Det er foresten meldt opp imot 40 varmegrader i morgen og på onsdag, så det er godt vi kan kjøle oss ned her hjemme. 

  For dere som måtte lure, vi betaler 925 dollar (5550 kroner)  tilsammen per måned i leie :-)
  #utveksling

  Outfit: New York University

  Heihei!

  Da er tredje skoleuke allerede godt i gang og jeg startet med en time financial accounting, etterfulgt av en treningsøkt. Jeg pleier å si at hvis man kjenner at en forkjølelse trenger seg på, er det om å gjøre og komme seg til nærmeste tredemølle. Hvis man svetter mye, vil jo bakteriene komme ut av kroppen på et eller et annet vis. Det er i alle fall mitt kjerringråd + en ordentlig norsk nesespray, det gjør susen.

  Nå er det study time i leiligheten, Karoline og jeg sitter med hver vår bunke med bøker. Her skal det leses!


  #utveksling

  Bilder: Rommet mitt i Chicago

  Heihei!

  Snakk om skrivekløe i dag, for det er egentlig masse jeg ikke har vist dere enda, blant annet rommet mitt. Nå har jeg allerede bodd her i 3,5 uker, så da tenker jeg det er på sin plass å vise dere hvordan mitt kryp inn ser ut. Egentlig skulle jeg ønske veggene var hvite, men det kan jeg dessverre ikke gjøre noe med. Det er heldigvis et ganske lyst soverom, noe som er et stort pluss. Håper dere likte det :-)

  Denne engelen fikk jeg av mamma da jeg flyttet ut for første gang som 17-åring, og siden den gang har den alltid blitt med meg.  Jeg må bare få si det, men dørskiltet mitt er det kuleste i verden. Hahaha!  Det er viktig å vise hvor man kommer fra, så drakten fra tiden min i Skjeberg VBK, en norsk kalender, et "borte bra, men hjemme best" skilt og et norsk flagg er viktig for meg.


  #utveksling

  En rolig søndag morgen

  God søndag morgen! 

  Klokken er bare 10 her i Chicago og jeg har allerede vært våken i over en time. Tror kanskje det har litt med at en liten forkjølelse kommer snikende på meg. Det er ikke så rart når vi sitter og fryser i klasserommet og ute er det så varmt at vi svetter ihjel bare av å gå til skolen. Derfor bestemte jeg meg å lage en god og sunn frokost, for at jeg allikevel skulle få en bra start på dagen. Low fat naturell yoghurt, organic raisin bran, rosiner, blåbær, jordbær og litt stevia, nam!

  Planen for denne søndagen er at jeg skal på biblioteket og klokken 17 kommer det ANSA (Association of Norwegian Students Abroad) studenter over til oss på årets første informasjonsmøte. Og før den tid skal leiligheten og rommet mitt ryddes. 
  #utveksling

  A typical college weekend

  Heihei!

  For en travel helg dette har vært, og det blir intet unntak i dag heller. Etter fysikktimen på fredag, ble det lunsj/middag med Tonje på Asian Brothers, før vi tok turen bort i hallen for å se volleyballjentene spille sine første hjemmekamper. Det var kjempegøy å se de spille og de har virkelig blitt gode! Jeg tenkte jeg skulle skrive et litt mer detaljert innlegg om det å ikke skulle spille i år.

  På lørdag sto vi opp tidlig for å se jentene spille kamp kl 10 og 14, før vi gikk på butikken for å handle inn til tacokveld. Senere ble det gratis grilling på skolen for alle studentene, før vi gikk bort på fotballbanen for å se american football sin første hjemmekamp, som dessverre endte med tap for Hope College. Etter kampen var Karoline, Tonje, Josefin, Christoffer, Adam og jeg samlet i vår leilighet for taco og det ble en rolig kveld for vår del. Deilig! 


  #utveksling

  A preview of my first photo project

  Hei dere!

  Håper alt står bra til og at dere nyter fredagen for fullt, det gjør i alle fall. Selv om jeg har en del skole i dag, har jeg også morsomme oppdrag på agendaen. Rett etter min financial accounting time, løp jeg til å ta lagbilde og portrettbilder av atheltic traning (fysioterapaut studenter). Jeg ble veldig fornøyd med bildene, til tross for at jeg fikk liten tid på meg. Alle bildene jeg tar skal legges ut på skolens nettside iløpet av neste uke. Kom gjerne med konstruktivkritikk!

  Nå skal jeg møte Cica og Dontrell for å jobbe med et gruppeprosjekt i financial accounting. Senere blir det en fysikktime, trening og et nytt fotooppdrag på jentenes volleyballkamp i kveld! Ha en fin fredag :-)

  #utveksling

  Jeg har fått en fotograf-jobb på skolen!

  Heihei!

  Da har jeg plutselig gått noen dager siden forrige oppdatering. Etter å ha tilbragt 4 dager i New York, føler jeg at jeg ligger på etterskudd med det meste. Dermed har det blitt en del skolearbeid denne uken og i morgen tar jeg helg med god samvittighet. Jeg skal bare igjennom min første fysikkprøve i morgen, så kan jeg si meg fornøyd.

  Bildene fra New York jobber jeg med, så jeg skal poste et innlegg så fort som mulig. Bare følg med! Ellers så har jeg fått en fotograf-jobb på skolen, og jeg begynner allerede i morgen klokken 10.30. Jeg gleder meg masse og jeg kommer til å legge ut de forskjellige prosjektene mine :-)  Bildet er selvfølgelig fra New York, da vi shoppet litt i Soho! En gang i livet mitt skal jeg bo i denne fantastiske byen :-)

  #utveksling

  Hi from New York!

  Heihei!
  Brått så sitter jeg i hotellsengen i New York. Vi kom hit fredag ettermiddag og helt siden det, har vi vært på farten. Kort oppsummert så langt, så har vi vandret gatelangs på Times Square, sett frihetsgudinnen, gått igjennom Highline Park, spist på Hard Rock Cafe, shoppet på Broadway og vært på Madame Tussaud's. I morgen venter Rockefeller og Central Park!

  Jeg legger ut bedre bilder når jeg kommer hjem, for jeg tok bare med meg ipaden :-)

  This Thursday

  Heihei!

  Da har jeg kommet meg igjennom første skoleuken og jeg vil si jeg har klart meg overraskende bra. Til tross for vanskligere fag i år, er de ganske interessante og jeg er super motivert! Håper bare denne gnisten holder seg lenge. Det var utrolig uvant å ha første time så seint som 11.40 i dag, så da hadde jeg litt ekstra tid til å skype med mamma og pappa. Made my day!

  Jeg begynte også med et nytt fag i dag som heter business law. Læreren må være en av de kuleste jeg har og vi avsluttet timen med at jeg skulle memorisere 10 ord etter en bestemt rekkefølge. Hvis jeg klarte alle 10, fikk hele klassen gå 2 timer før den egentlig var ferdig. Elise kom seg helskinnet igjennom, tipper jeg fikk noen ekstra klassekompiser da! Jeg gikk også over til noen av basketball-guttene for å se leiligheten dems og bare slappe av. De var sykt opptatt med amerikansk fotball fordi college sesongen begynte idag.

  Nå skal jeg legge meg, i morgen venter NEW YORK!


  #utveksling

  Finally!!!

  Heihei! 

  Håper alt er bra med dere hjemme! Jeg har kommet godt i gang med skolen og senest i dag fikk jeg endelig ferdig timeplanen min. For et styr, sier jeg bare! Det er nemlig sånn at når man velger å studere i USA, må man faktisk ordne det meste selv når det kommer til skolen. Noen ganger kan det være veldig vanskelig og heldigvis fikk jeg god hjelp av rådgiveren. Takk og lov!

  Nå skal jeg gjøre ferdig leksene til financial accounting klassen i morgen og en lab rapport. Geek sa du?
  #utveksling

  A Norwegian gift

  Hei!

  Det ble visst null oppdatering fra meg i går, men sånn er det når skolen nettopp har startet og masse skal fikses. Så langt trives jeg veldig godt med de fagene jeg har, selv om timeplanen min fortsatt ikke er helt ferdig. Derfor skal jeg bort til rådgiveren i dag etter skolen. Når jeg kommer litt ordentlig i gang med fagene, skal jeg selvfølgelig skrive litt rundt de. 

  Etter en god treningsøkt, gikk jeg bort til Burgh for å treffe Lindsay. Det føles som en evighet siden sist, og ja, det er jo tross alt 3 måneder. Jeg hadde med en gave til henne med freia melkesjokolade, kvikk lunsj, svensk smågodt og en supporter t-skjorte med Norge på. Haha, gleder meg til å se henne i den t-skjorten! 

  Nå må jeg lage meg en god lunsj og sette på en klesvask, for i dag har jeg kun 10 minutter pause mellom fysikk og mikroøkonomi. Ha en fin dag videre :-)  Haha, bare se på det søte dynetrekket mitt. Det kunne faktisk ikke blitt mer norsk ;-)

  #utveksling

  Pool time

  Hei!

  Etter ett år i Chicago, har vi funnet ut at de har et offentlig basseng i parken rett ved skolen, så der har jeg tilbrakt store deler av denne søndagen. Livet er herlig! Ellers så har vi ANSA Illinois (Association of Norwegian Students Abroad) hatt årets første styremøte, hvor vi har planlagt litt forskjellige arrangement fremover. 

  I morgen begynner skolen igjen og første time er klokken 09.15. På en måte så gleder jeg meg, men samtidig vet jeg at dette skoleåret kommer til å bli hardt. Men, jeg har virkelig bestemt meg for å jobbe masse! Ønsk meg gjerne lykke til :-)


  #utveksling

  A day at the beach

  Hei på dere!

  Jeg glemte helt å blogge for dere i går, for plutselig så fikk vi litt planer for kvelden, noe som ble svært vellykket. Vi fikk bli kjent med noen nye studenter på skolen, som vi også skal møte igjen i kveld. Vi sto opp litt tidlig for å dra ned til stranda rett ved downtown. Herregud, så fint det er det! Man ligger og ser på havet på den ene siden og samtidig ser man skyskraperne på den andre siden. Helt perfekt i mine øyne. De hadde mange beachvolleyballbaner der, spisesteder, barer, ja egentlig alt. Sist, men ikke minst, vi badet hele to ganger!

  Nå skal jeg ordne meg litt før Josefin kommer over, så skal vi dra til poolen. Ha en fin dag folkens!


  #utveksling

  His last day

  Hei!

  Da nærmer det seg leggetid her i Chicago, selv om klokken bare viser 22.40, haha. I dag har jeg bare fulgt Magnus til flyplassen, vært med gode venner og sett guttene spille treningskamp. Det sistenevnte var ikke så mye å skryte av.

  Før Magnus reiste hjem, tok jeg et par bilder av han og rundt om på campus. Jeg syns det er så utrolig fint her på campus, fordi bygningene er i samme stil og uteområdene er så grønne og friske. 
  #utveksling

  Jeg minner også om spørsmålsrunde i dette innlegget. 

  Ask me - SPØRSMÅLSRUNDE

  Heihei!

  Nå har allerede rukket å være i Chicago i en uke, og jeg merker veldig godt at dette er den rette plassen for meg. Jeg sitter med en god følelse inni meg, en følelse som sier at dette er faktisk mitt andre hjem. En by som jeg føler nærhet til og en by som jeg er stolt av å kunne si til folk at jeg bor i. 

  Dermed tenker jeg kanskje at dere lesere også har noen spørsmål, eller helt enkelt og greit, noe dere vil at jeg skal skrive om på bloggen. Spør i vei :-)


  #utveksling #spørsmålsrunde

  American breakfast

  Hei!

  Nå er det like før vi renner bort her, ikke så veldig rart når gradestokken viser 32 grader og full sol. Magnus og jeg sto opp tidlig for å shoppe det siste som sto på listen, før han vender snuten hjem til Norge. Vi spiste også en skikkelig amerikansk frokost på Corner Bakery, like godt som alltid!

  I skrivende stund er det fullt hus i leiligheten og Adam har endelig kommet til Chicago!!!! Happyface. 


  #utveksling

  Chillin' at the beach

  Hei dere!

  Det blir ikke mye tid til å slappe av her i Chicago om dagene, men helt ærlig så syns jeg det er gøy at det skjer litt. Vi rakk så vidt å være hjemme i knappe 2 timer, før Tuva, moren hennes, Magnus og jeg kjørte til den ene stranda i nærheten. Så lenge vi skulle leie bilen frem til kveld, benyttet vi sjansen til å kjøre en tur til stranda. Det er så utrolig varmt her og i dag viste gradestokken hele 31 grader!

  Vi spiste på en meksikansk restaurante ikke så langt ifra stranda, før vi kjørte til flyplassen for å følge moren til Tuva. Nå er vi trygt hjemme og klare for å rydde og montere IKEA møbler. 

  Denne isbilen lagde sånn skikkelig søt og barnslig musikk når den kjørte forbi. Barndomsminner!


  #utveksling

  Norwegians at IKEA

  Hei!

  Da har Karoline og jeg nettopp kommet inn dørene etter en shoppingtur til IKEA med Tuva og moren hennes. Magnus ville bli hjemme for å slappe av, og det skjønner jeg godt, haha. Vi har stort kjøpt nødvendige ting til leiligheten, som hylle, kjøkkenutstyr og badromsartikler. Jeg sier bare at IKEA i USA er undervurdert, for jeg trodde hun bak kassen hadde slått feil da vi skulle betale. Vi kjøpte så mye, men samtidig så fikk vi så mye for pengene. Happy face!!

  Jeg vet ikke hva som har skjedd med statistikken på bloggen min, men brått så har bloggen økt med 300 lesere bare på en dag! TUSEN TAKK til alle som leser bloggen min :-)


  #utveksling

  The top of Chicago

  Heihei!

  Nok en turistdag i Chicago er overstått. I dag ble det Willis Tower med Tuva og moren hennes, som også er på besøk her. For dere som måtte lure, så er Willis Tower 442 meter høyt, det har 110 etasjer og var verdens høyeste bygning i nærmere 25 år. De har også tre såkalte ledges som man kan gå ut på, som gjør besøket på Willis Tower ekstra spesielt. 

  Da vi omsider kom oss ned på bakkenivå, bestemte vi oss for å spise en skikkelig Chicago middag. Dermed gikk vi kun 2 blocks nedover i gaten og fant Giordano's, hvor vi bestilte deep dish Chicago pizza. Jeg lover dere at pizzaene er utrolig mektige, men veldig gode!
  #utveksling

  Turister i vakre Chicago

  Hei!

  Håper alt står bra til hjemme! I dag har Magnus og jeg vært turister, vandret gatelangs downtown og shoppet litt klær. Vi tok toget til State Lake og gikk først til Millenium Park for å se på The Bean. Det var så sinnsykt mye folk ute i byen idag, men det syns jeg egentlig er bare koselig. Vi gikk nedover North Michigan Avenue, som er den annerkjente shoppinggaten i Chicago. Vi fikk vært innom Abercrombie and Fitch, Sephora, HM, Victoria Secret og Whole Food Market. Jeg ble så utrolig glad da Karoline fant Food Market, for der hadde de masse økologisk og sunn mat. Der fikk jeg blant annet kjøpt meg grovt nybakt brød!


  #utveksling

  My normal friends

  Hei!

  Det var så mye som skjedde i går, at jeg ikke fikk skrevet ned alt vi gjorde, ja ja. Jeg publiserte disse bildene på instagram (eliseervum), men jeg tenkte jeg også kunne vise dere dem her. 

  Etter et par runder i noen butikker endte vi opp inne på Topshop og vi fant selvfølgelig det perfekte antrekket til Knut første skoledag på college. Snakk om å gi et godt førsteinntrykk. På luen står det freshman, haha. Da vi kom tilbake til campus hadde flere av volleyball-jentene flyttet inn på internatene og det var så koselig å se dem igjen. Tenk, det er 3 måneder siden sist. Så vi endte opp på rommet til Hayley og Abby hvor vi snakket om alt mulig og mimret fra da vi var freshmen. 

  Abby hadde kjøpt denne hjemmetelefonen som man kunne plugge iphonen til og bruke som en gammel telefon. Trodde jeg skulle dø av latter da Hayley skulle prøve den!!

  #utveksling

  TGI Fridays

  Heihei!

  Magnus og jeg startet denne fredagen med en frokost på Tre Kronor, etterfulgt av en liten tur innom bookstore. Skolestart er rett rundt hjørne, så det er greit å ha litt bøker på plass. Senere møtte vi Tuva og moren hennes på Starbucks for en liten gjenforening, før Karoline og jeg sprang bort til Helwig for å trene. 

  Senere på dagen dro Magnus, Karoline og jeg downtown for å shoppe litt og spise en bedre middag på TGI Fridays. Jeg bare sier dere, maten er så mye bedre her enn i Norge. Tilfeldigvis var Knut, som vi ikke har sett på 3 år (siden uttakssamling på TVN), på besøk i byen. Han skal nemlig begynne på et college 2 timer fra Chicago. Verden er liten. Jeg fikk også kjøpt meg et nytt par med Nike, 3 par i samlingen, og jeg bare elsker de!

  De er litt mer peach-farget i virkeligheten enn på bildene. 


  #utveksling

  Siste dagen hjemme + første dagen i Chicago

  Hei!

  Jeg glemte helt å publisere de bildene jeg hadde fra siste dagen hjemme. Den ble brukt til lunsj med venninner, forhåndstemming, middag med familien og pakking. Siden dette er andre året jeg reiser bort, brukte jeg heldigvis ikke så veldig lang tid på å pakke. Jeg kan vel si jeg brukte 1 time tilsammen.

  Nå sitter jeg i senga i den nye leiligheten vi har overtatt, og jeg har allerede vært våken i 2 timer. Jet leg, hurra! Magnus derimot, han sover som en stein. I går da vi omsider kom fram til Chicago, dro Magnus, Tonje, Karoline og jeg til Target for å kjøpe nødvendige ting og kanskje ikke fullt så nødvendige ting. Altså, en 32 tommer Samsung TV for 1700 norske kroner, jeg klager ikke!

  I dag er planen en treningsøkt med Karoline, i tillegg må vi vaske leiligheten for den så ikke akkurat ut sånn som vi hadde forventet da vi kom, og muligens en tur downtown. Konklusjonen er, vi har det i alle fall veldig bra!

  Og ja, det kom en cola-boks til. Denne var minst like kul som den med Beyonce.  Det offisielle reisebildet.   Haha, snakk om å presse alt ned i en handlevogn! Dette er heldigvis Tonje, Karoline og mitt sitt :-)

  #utveksling

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits