• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Avslutningen på et stort kapittel

  God natt!

  Jeg har så mange bilder fra diverse avslutninger at jeg aldri kommer til å bli ferdig, haha. Dette er fra den tradisjonelle middagen med hele TVN, noe vi hadde både til jul og sommer. Vi fikk masse god mat og hele kvelden var veldig hyggelig. Taler ble holdt, flere av jentene i klassen sang og Nora hadde som vanlig mikset sammen en film.   Beste jentene som finnes!

  Verdens herligste Nora. Du er gull!


  De kjekkeste guttene i klassen såklart. 

  Tommel opp for den legendariske treneren vår, Arvid.  Sjefene!

  3STV.

  Avslutningsfesten med Sauda

  Hei alle nattfolk!

  Nå har jeg endelig fått ryddet all klærne mine inn i klesskapet, litt av en jobb skal jeg si dere. Etter å ha tatt meg en ufrivillig bloggpause, har jeg masse bilder som jeg ikke har fått vist dere. Nå skal jeg lese ferdig "Hodejegerne" før jeg tar kvelden. God natt!

  BURSDAG!!!!

  Hei alle sammen!

  Jeg ser at flere av dere har vært innom bloggen min i dag, kanskje ikke så rart siden jeg "hadde" bursdag 14. Juni. Dagen har vært over all forventning og jeg har kost meg masse. Dagen startet allerede i natt, da vi var på vei hjem fra avslutningsfesten i Sauda. Karoline og jeg hadde sleepover i natt, så jeg våknet opp til brownies på senga. Jeg måtte på et møte på skolen, levere bøker og samtidig fikk jeg spandert is av verdens beste kantinedame. Jeg måtte si farvel til tidenes beste jenter, Kristine H, Hanne og Karoline. Det var fryktelig og verre blir det i morgen. 

  I kveld har vi jentene vært på middag hos trenerne, hvor vi fikk servert taco og kaker. Nam! Det ble masse mimring av årene her og nå skal jeg straks legge. Jeg må tidlig opp i morgen for å si ha det til enda fler i klassen. Gruer meg ....

  Da er jeg offisielt 19 ÅR. (merker ikke noe forskjell ...)

  Vi i 3. Klasse som skal til USA og Canada tok bilde til Suldalsposten. Tenk, det er så rart at alle disse herlige personene skal flytte så langt bort. 

  Jeg kom opp i religion

  Heyhey!

  Da kom jeg også endelig opp i muntlig eksamen og det ble religion på meg. Jeg hadde som sakt valget mellom religion og markedsføring, og da jeg møtte opp på skolen, kom vaskedamen bort til meg og sa: "Du kan vel egentlig bare stikke bort til klasserommet deres, Knut Ur (religionslæreren) sitter der". Haha. For å være helt ærlig syns jeg emnet mitt er ganske interessant, så jeg har omtrent sittet her med religionsboken siden klokken 09. Tror det er på tide med en pause snart.  Dere ser vel at jeg elsker boken min? 

  Rydde midt på natta

  Hei folkens!

  Standard meg å blogge midt på natten, men jeg tror jeg begynner å bevege meg over i amerikansk tid. Dermed tenkte jeg å rydde litt her og der, altså pakke ned klær jeg ikke bruker. Hvis dere skulle kjede dere enormt i kveld, har jeg et lite tips. Søk på "Bjørn Gustafsson - Tips från coachen" og jeg lover dere latterkrampe så det holder. Jeg har sett alle klippene i kveld, så jeg får vel heller rydde.   Massssse god mat

  Hei på dere!

  I dag har vi hatt litt av noen måltid både på skolen og internatet, haha. Tenk at jeg skal blogge om mat. Jeg startet dagen med is, brownies og jordbær, og senere fikk vi pizza. Sånn er det å være avgangselever. I tillegg har jeg løpt beep-test med halsbetennelse, noe som var en erfaring i seg selv. Jeg har begynt å trene for fult igjen, så rett etter beep-testen, hadde vi 2 timer med beach. 

  Nå på kvelden har hele klassen + noen jenter i 2. Klasse vært nede på strandet og grillet masse god mat. I morgen venter orientering klokken 07.30 og trekking av muntlig eksamen.   God natt!

  Et trist farvel

  Hei og god natt!

  Kvelden ble ganske så lang, noe som er vanlig på avslutningene her på TVN. Det var ekstra trist i dag, med tanke vi i 3. Klasse ikke kommer tilbake til høsten. Jeg felte noen tårer, men egentlig har det ikke helt gått opp for meg at jeg skal forlate mitt andre hjem, og det er bare om en knapp uke. Heldigvis begynner jeg ikke før 10.30 på skolen i morgen, og da blir det hardkjør med religionsfremføring.

  Antrekket for kvelden er en sommerkjole fra David's Bridal i USA. 


  Jeg er seriøst stressa

  Hei alle sammen!

  Helt utrolig at jeg har tid til å blogge nå, for så stresset som jeg er nå, har jeg ikke vært på lenge. Jeg prøver å ordne årbok, skrive tale, avtale ting til avslutningen i morgen og samtidig venter en heftig oppgave om en filosof i morgen. Livet er ikke alltid like lett. 

  Jeg har endelig begynt å trene igjen og min karma kunne ikke blitt bedre. Vi hadde testing i dag og det sier vel sitt. Testene gikk helt greit, men tanken på at vi slipper tester til høsten, gjør meg ganke happy.

  Ryfylkedagene på Sand

  Hei!

  For en kjedelig søndag dette har vært. Med tanke på at jeg skal ha høring i samfunnsøkonomi i morgen, har jeg brukt dagen til å lese og gjøre litt oppgaver. Akkurat nå har jeg hatt en liten pause med å se Polen mot Brasil i volleyball, og de er på femte og siste settet nå. Spennende med andre ord. 

  Jeg har masse bilder fra gårsdagen som jeg må vise dere. Alt i alt var lørdagen koselig og det begynner å gå smått opp for meg at jeg ikke skal bo her mer. Til tross for at det er en ingenmannsplass, har jeg blitt glad i Sand og folkene jeg bor med. Bare av å skrive dette her, begynner jeg å grue meg til å pakke ned alle tingene mine. 

  JEG HAR KJØRT HELIKOPTER!

  Hei på dere!

  For en travel og morsom dag dette har vært. Etter 11 timer med søvn, våknet jeg brått og fant ut at jeg hadde 20 MINUTTER på å rette håret, finne frem klær, sminke meg og spise frokost. Da er det alltid frokosten som ryker. Da vi så vidt hadde kommet oss ned til sentrum, ser jeg helikopter som flyr rett over oss hele tiden. Jeg blir som vanlig helt giret og prøver iherdig å få med folk til å bli med til ingen nytte. Da vi kom bort til havna møtte jeg på Tarina og hun var like giret som meg. YES! Så vi travet opp til Fonnafly og fikk en uforglemmelig tur over Sand. 

  Det var så magisk å fly over ToppVolley Norge. Se så fint det er der.  Jeg var så heldig å sitte foran, fordi jeg skulle ta noen bilder av TVN. Det føltes ut som jeg var med på ungkaren eller noe, for dere som følger med på det, pleier de alltid å kjøre helikopter på en av datene. Også snakker de om hvor flott utsikten er og ja, akkurat den samtalen hadde vi også. Haha. 

  Skallebank av nynorsk

  Hei søte!

  For en sen oppdatering, men dere overlever det sikkert. Etter å ha sittet 5 timer klistret foran MAC-skjermen med nynorsk i tankene, er jeg egentlig utrolig sliten. Skallebank til tusen, skulle jo nesten tro jeg har hangover eller noe. Dessuten er halsen skikkelig vond nå, bare forbi ibuxen ikke fungerer lenger. I morgen er det Ryfylkedagane her, så da er det tivoli og masse spennende som skjer nede i sentrum. 

  Satser på å bli enda brunere og håper på varmere vær igjen, det var jo så deilig forrige uke. 

  Nå skal jeg sovne til Eric Saades sanger :):)

  Chillan med Karolinepus

  Hei!

  Nå føler jeg meg toppklar for nynorskeksamen, eller egentlig ikke. Skulle gjerne vært ferdig med alt av skolearbeid, men nå er det siste innspurt. Jeg burde jo egentlig skrevet hele innlegget på nynorsk, bare for å irritere dere, men det skal jeg ikke utsette dere for. 

  I går var jeg med Karoline hele kvelden og vi hadde et lite prosjekt om å spise opp all maten hun har i kjøleskapet sitt. Vi kom bare til isen og dermed ble begge veldig mette. Standard oss. Karoline vil som vanlig ikke være med på de kuuule bildene, men vi laget en videoblogg samtidig som jeg gikk rundt og danset. Kanskje dere er heldige å få se den?

  Nå må "ordne" meg litt til siste SKRIFTLIGE EKSAMEN!!!!  Beachtrening 24.05.12

  Håper dere likte bildene.

  The Vow

  Hei!

  Nok en herlig soldag i vente og det liker jeg. Jeg tenkte å bare oppdatere dere kjapt, før jeg stikker ut i solen. Jeg skrev at Karoline og jeg ordnet med visumbilder i går og det var ikke akkurat enkelt. Jeg tror vi faktisk satt i en time for å få til et godkjent bilde, snakk om at amerikanerne er kresne. Da vi omsider ble ferdig sto jordbær, epler, smeltet sjokolade og "The Vow" på kveldens agenda. Egentlig hadde vi tenkt å se den filmen da vi var i USA i vinterferien, men bedre sent enn aldri. Det morsomste var at filmen ble spilt inn i Chicago, så vi endte med å si: "SEEEE. The Bean, vi skal jo oppleve den. Vi må kjøpe Chicago Cubs-genser. Åååååå, Chicago!"

  Ha en god dag!

  Passfoto til visumet

  Hei!

  Denne helgen har vært fantastisk og jeg er glad vi har fri i morgen også. Jeg har ikke gjort noe annet enn å late meg ute i solen fra morgen til kveld. Og som dere sikkert ser på bildet under, har jeg fått ganske mye farge. Akkurat nå har Karoline og jeg ordnet med passbilder til visumene våre og valgt seter på flyene vi skal ta til USA. Nå skal vi ned for å lage litt smeltet sjokolade, jordbær, epler og maschmellows.   Kos dere i kveld og nyt soldagen i morgen, det skal jeg! 

  Ferdig med første eksamen

  God kveld alle søte!

  For en merkelig dag dette har vært. Jeg skal innrømme at jeg var en smule spent på dagens eksamen, mye fordi den er viktig og fordi faget krever å skrive en god del. Eksamen gikk over all forventning og jeg sitter igjen med en god følelse, og jeg håper jeg får igjen for arbeidet. Da vi kom tilbake fra Sauda, var det bare å legge seg ut i solen for å få enda mer farge, og det klarte jeg! Godt fornøyd. 

  Tonje og Karoline på vei til skolen. Dette er klokken 07.30 på morgen, og det sol og varmt ute. 

  Endelig på vei hjem fra eksamen!!!

  Jeg tar alltid bilder av fjorden fra Sand, men nå fikk jeg en gylden mulighet til å ta bilde av Sand. 

  Søstrene på tur.   Nok en grilledag ute i den herlige solsteken. 

  Og marshmellows til dessert, fy så godt.   Nå skal jeg ta en dusj før jeg legger meg, god natt! 

  Grilling i fugleredet

  Hei!

  For en herlig og varm dag dette har vært. Etter nok en natt med utallige hosteanfall, kom jeg meg opp klokken 06. Det er liksom ikke helt meg å stå opp så tidlig, men skal man forberede seg til eksamen, er det bare å ta turen til Sauda for litt ekstra tips. Jeg gleder meg til å bli ferdig, men samtidig skulle jeg ønske vi hadde en dag ekstra til å forberede oss. Da vi tok bussen hjem igjen, måtte vi vente i 30 min på Ropeid før båten kom. Vi benyttet selvfølgelig sjansene til å sole oss.  Karoline og jeg fant ut at det var ekkel middag i dag, så derfor bestemte vi oss for å grille pølser. Siden Karoline har glutenallergi, ble det pølser og potetsalat.   Fugleredet vårt. Helt magisk å iigge der i solsteken.  Søta selv spiser middag.   Til kvelds ble det bringebær med vaniljesaus og ananas. 

  God natt alle sammen, ønsk meg gjerne lykke til på eksamen i morgen!

  Varmere enn i Syden

  Hei alle søte!

  Nå skal jeg fortelle dere om min interessante dag, for alt for god karma har jeg ikke. Jeg fikk beskjed av læreren min om å møte opp i Sauda for å ha samfunnsøkonomitimer. Det jeg syns var litt rart var at hun både skulle undervise meg og POME-klassen (som befant seg på Sand), noe som i realiteten ikke går. Jeg sto opp klokken 06 for å rekke både båt og buss, men da jeg kom til Sauda var det ingen lærer der. Hun hadde dratt til Sand. Jeg trenger vel egentlig ikke å beskrive hvilket humør jeg ble i da. Jeg fikk heldigvis haiket med noen lærere tilbake til Sand. Hadde jeg vært igjen på Sand, kunne jeg sovet til klokken 10 ....

  For å rette litt på humøret la jeg meg ut i solen for å få litt farge, og jeg skal si dere at det hjalp. Sol redder humøret! Dessuten er det varmere her enn i Syden, er ikke det kult? Nå skal jeg kjappe meg ut igjen for å nyte de siste solstrålene.   Stress.com

  Hei folkens!
  Håper dere likte de bildene om volleyball tidligere i dag. Det kommer flere etterhvert, for da jeg satt å leste igjennom dem, var det mange som jeg kjente meg igjen i. 

  Etter to-timersøkten i dag, er jeg ganske sliten og føler meg en smule redusert, men det var gøy. Kjekkeste treningen på lenge. Akkurat nå springer jeg rundt som en gal pingvin fordi jeg må pakke, vaske et tonn med klær, rydde rommet (som jeg nettopp ble ferdig med) og gjøre litt lekser, for i morgen reiser jeg hjem til Sarpsborg en tur. 

  Været er jo ikke akkurat noe å skryte av ...  Joggisen er på!

  Beste tiden i mitt liv - RUSS 2012

  Hei folkens!
  Det begynner å bli noen dager siden jeg sist ga lyd fra meg og akkurat nå sitter jeg nydusjet i senga med et smil om munnen, samtidig som jeg hører på en fet russesang. Seriøst for en uke dette har vært. Russetiden er noe av det sykeste jeg har opplevd, og det har gått over all forventning.

  Etter en ganske avslappende helg (altså forrige helg), tok jeg på mandag turen til Stavanger for en real feiring at vi endelig er russ. Med solnedgang som utsikt, fyr på grillen og noe godt i glassene, ble kvelden utrolig bra.   Verdens beste jenter.   Karoline og jeg overnattet hos Susanna og vi våknet til frokost på bordet ute på terassen. Så lenge gradestokken viste over 20 grader og solen stekte, var det bare å finne fram shorten og ta seg en tur ned i sentrum i Sandnes for å kjøpe is. Været var så herlig at Karoline og jeg satt ute på båten tilbake til Sand. 

  Etter to dager med inntens jobbing på skolen, som besto av tentamen i norsk og samfunnsøkonomi, kunne vi endelig ta helg å fyke til Stavanger igjen. Woho!

  På fredag var det på med russeklær, traske opp til Kongeparken for å registrere oss og videre til butikken. 

  Da klokken endelig ble 15, kunne vi ta Kongeparken med storm. Jeg vet ikke helt hva jeg gjorde, men Kristine og jeg havnet i alle fall på TV2. Så nå føler jeg meg som en kjendis, not. 

  Det var jo ikke akkurat mangel på verdensartister på Landstreffet, her snakker vi Skrillex, LMFAO, Tinie Tempah, Avicii og Calvin Harris. For å ikke snakke om Bernhoft, LidoLido og Postgirobygget. Her er vi på Skrillex-konsert. 

  Karoline og jeg på Calvin Harris!  Bernhoft, helt magisk!

  LMFAO!

  Klikk?

  Bloggen min er veldig klikkings for tiden, jeg får verken lest andre blogger og sjekket min egen. Sykt irriterende, så derfor skal jeg gå å vaske klær i sinne. Men dere kan følge meg på
  Instagram, legg til eliseervum :)

  Søknad om visum: check!

  Hey folkens.
  Jeg skal love dere at denne dagen har gått i ett. Vi hadde 5 timer på skolen, men to av de måtte vi som skal til USA og Canada bruke til å søke om visum og jeg kan skrive under på at det er stress. Jeg er sykt glad for at Ingebjørg hjelper oss med det, ellers vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Hun er så flink på sånne ting! 

  Norskfremføringen til Ingrid og Hanne. Classy girls. 

  Det bildet ble veldig lite siden det er tatt med Ingebjørgs mobil, men det er i alle fall coachen på University of North Texas som er på besøk. Han er her for å se på Kristine i klassen og hun fikk scholarship. Gratulerer! Han er en veldig god venn av vår fremtidlige coach, Tim, så derfor har jeg sendt han dette bildet. Dere ser vel at jeg har på meg North Park-genseren, tilfeldig skal jeg si dere. 

  Nå skal jeg faktisk legge meg, er så sinnsykt trøtt og sliten.

  Russen på tur til Sauda

  Hallo alle søte!
  I dag tok hele klassen en tur til Sauda for å være med på trafikkdagen. Der skulle vi lære om trafikken og det som skjer under og etter en bilulykke. Skal jeg være helt ærlig syns jeg hele opplegget var dårlig og overlatt til tilfeldighetene. Det meste kunne jeg fra før, kanskje fordi jeg syns slike tv-programmer er spennende. En annen ting; hun damen som ledet det møtet vi var på, spurte hvor mange som hadde sittet på en bil som hadde kjørt over 140 kmh og ja, jeg reiste meg. Fyyyy, mamma! 

  Frokost på vei bort til Sauda.   QUEENS OF CONVERSE ♥

  Da trafikkdagen var over og vi hadde litt ekstra tid i Sauda, gikk vi på Fars Vilje hvor vi kjøpte varm sjokolade og is.   Susanna og Kristine skulle klemme 35 personer på 1 time (russeknute). 

  Vi kunne ikke være noe dårligere, derfor tok vi denne knuten. Holde fremmede mennesker i hånda i 20 sekunder. En dame som jobbet i banken rett ved siden av, kom ut for å ta bilder av oss. Haha.

  Ny header!!!

  Hei alle sammen!
  Internett gikk sin vei før treningen, det var derfor jeg ikke rakk å fortelle dere om min fantastiske torsdag. Nå har jeg fått laget meg en ny header og teamet fikk en helt ny vri. Dessuten var dette outfiten min i dag. Håper dere liker den!   Hva syns du om headeren min?

  Flere bilder av russebuksen  Hva syns dere?

  Dommedag 2012

  Først vil jeg bare fortelle at vi som er russ har laget en svarteliste, men jeg kommer ikke til å publisere den på bloggen med det første, grunnet omstendighetene her på TVN. I de to siste dagene har det vært en god del alvorlig "drama" her på internatet. Dette har blant annet ført til kansellering av idrettsarrangement som flere skulle deltatt på. Jeg syns virkelig syns på de som ikke var innblandet i dette, men som alikevel fikk den samme konsekvensen. Noe mer vil jeg ikke berette på bloggen.

  Man kan jo si at dette kom i grevens tid og det la en liten demper på hva vi som russ hadde planlagt å gjøre av terror, inntil videre. Vi er tross alt en liten skole og alle blir på en måte innblandet. Hvis jeg skal beskrive stemningen på skolen med det rette ordet, må det være dommedag; grått vær, regn, folk som gråter og skuffede elever, lærere og trenere. 

  Til tross for en trist dag, fikk Karoline og jeg en gladnyhet fra USA. Vi har fått oss leilighet og vi skal bo sammen! ♥

  JEG SKAL FLYTTE TIL USA!

  Gladnyheten har endelig nådd mailinnboksen min og jeg har fått skoleplass på North Park University i Chicago. Det første jeg gjorde var å fortelle Karoline at jeg hadde kommet inn, fordi vi skal nemlig begynne på samme skole. I tillegg måtte jeg ringe bestemor, bestefar, mamma og pappa. Jeg er utrolig glad, men klarer fortsatt ikke helt å forestille meg at jeg om 16 uker flytter til USA. Det har egentlig bare vært en drøm, men jeg nå skal realisere drømmen min. 

  For dere som lurer på hva jeg skal gjøre i USA. Jeg skal studere buisness (økonomi) og har planer om å ta en bachelorgrad. Jeg skal også spille volleyball for Vikings, altså skolelaget. 

  Har dere vært i USA?

  Vårrengjøring

  Hei!
  I dag har hele klassen hatt vårrengjøring på rommene, for hvis ikke rommene er skikkelig vasket og støvsugd, får vi ikke lov til å gå på trening i dag. Så når jeg med det første har vasket i alle kriker og kroker, tenkte jeg det var på tide å ta noen skikkelige bilder av rommet mitt. Det er en stund siden jeg omøblerte, men sånn ser det i alle fall ut nå. Nå skal jeg gjøre meg klar for trening :)  Russebuksen min

  Yoooo!
  For en "slitsom" mandag dette har vært. Etter en helg med russefeiring, møtte vi opp klokken 10 på skolen for å ha samfunnsøkonomi og plutselig får vi fri. Ikke verst. Så jeg skal heller starte uken med å løpe orientering i regnvær, herlig følelse.

  Her er noen få bilder fra russebuksen min og senere i dag skal jeg bestille en ny russet-skjorte. Ha en fin mandag!

  Follow me @ eliseervum

  I'll always be daddy's little princess :)

  Watch out, kids!

  Her kommer det innlegget jeg lovte dere. Jeg sitter i senga og sovner snart over mac-skjermen, på tide å ta igjen litt tapt søvn med andre ord. Kvelden ble vellykket, alle ble døpt og stemningen sto i taket. 

  Alicia (russeprest) blir døpt. 

  Andreas.

  Tim. 

  Da vi endelig hadde fått vasket ferdig lokalet og pakket inn i bilene, var det på tide å komme seg hjem. Rødbuksene ble tatt på riktig vei, vi ble ekte russ og da vi kom hjem kunne vi fyre løs med all den planlagte terroren. Jeg kan vel si at ingen på TVN bør føle seg trygge frem til 17. Mai. Med høy musikk, fløyter, universalnøkler, megafon og gaffateip var vi virkelig klare for aksjon.   Offeret for dagens terror ble Martine. 

  Deilig og kald dusj fra vår kjære russepresident.   Delikat. 

  Selvfølgelig var det en annen tulling som måtte yppe seg litt ... 

  ... og han fikk svi. 

  I tillegg til disse to, tømte vi bøtter med vann i sengene til flere av elevene.   Dagens gjerning unnagjort! Vær på vakt :)

  RUSS 2012

  Hei alle sammen!
  Da er jeg endelig tilbake på bloggfronten og jeg håper dere har savnet meg masse. Denne helga har hele klassen vært på russedåp, noe som var sykt gøy. Kvelden kunne ikke blitt en bedre start på russetiden. Nå har det endelig gått opp for meg at jeg er russ og at jeg om 2 uker skal på landstreffet i Kongeparken. ÆÆÆÆÆ!

  Med fullpakket biler dro vi avgårde til Vikedal (ikke så langt ifra Sand) hvor vi hadde leid et bygdehus, som de kaller det. For selv om vi går på en toppidrettskole er vi som alle andre ungdom og lever livet.   Flere bilder kommer i kveld, samt bilder av årets første terror. Gled dere!

  Jeg lever, jeg

  God natt er vel det rette ordet nå.
  Beklager for dårlig oppdateringer i dag, så da har dere vel egentlig skjønt jeg for engangsskyld har hatt mye å gjøre. Siden jeg skulle ta tentamen i markedsføring, måtte jeg droppe morgentreningen. Tentamen gikk bra og jeg endte med å skrive 16 sider på 5 timer. Yeah!  Jeg hadde to fritimer som jeg brukte til å lage meg en gooood lunsj, TACO!!! Jeg kunne sikkert spist taco 3 ganger i uken, uten å bli lei.   Etter en laaang dusj med Daniels musikk på full guffe, fikk jeg endelig gjort en god del på russebuksen min. Det haster litt nå, merker jeg. Russedåp på lørdag!!

  På kino med pysjamas

  For en liten halvtime siden kom vi tilbake fra kinoen her på Sand. Dere kan vel egentlig se på bildet hvor mange som faktisk var på filmen. Filmen var en obligatorisk historietime og den handlet om nordmenn som levde under krigen. Tre av jentene i klassen ville like så godt gjennomføre en russeknute: se film på kino med pysjamas, dyne og pute. Søte jenter!  Dagens lunsj: Jordbær og Cola

  Hey.
  I dag hadde jeg bare 3 timer på skolen, etterfulgt av et møte med PR-gruppa. Som vanlig pleier vi å få litt mat der, siden vi bruker matfriminuttet til dette. Når jeg kom tilbake på internatet, løp jeg nesten skytteltrafikk mellom tørketrommel og vaskemaskin. Jeg fatter ikke hvorfor jeg skal ha såååå mye klær.

  Kristine og jeg var som sakt på butikken i går og da hadde de nettopp fått inn jordbær, så da kunne jeg virkelig ikke la den sjansen gå meg hus forbi. Så dagens lunsj ble jordbær og et lite glass cola. Mens jeg har skrevet innlegget og lastet opp bilder, er nesten jordbærkurven spist opp. Buhu.    Har dere spist jordbær i det siste?

  Solsolsol på himmelen der

  Hei!
  Det ble ikke så bra oppdatering i dag, men jeg kan love dere at jeg har noen oppskrifter til på lager. Tipper dere kommer til å like dem.

  Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra en butikktur med Kristine, og ja, vi tok også litt sol. Jeg har kjøpt inn lunsj, noe som betyr TACO. Da skal jeg love dere at jeg er i himmelen. Jeg kunne sikkert spist taco hver dag uten å bli lei. 

  Over til dagens treninger. På morgentrening hadde vi en time styrke, hvor jeg trente skulder fordi jeg begynner å få vondt igjen. Så hadde vi en time beach og jeg skal innrømme at jeg ikke er så veldig glad i beach .... På ettermiddagstreningen hadde vi en ny økt med beach, hvor skulderen faktisk valgte å leve sitt eget liv, jeg klarte jo ikke å serve ordentlig engang. Vi avsluttet med 45 minutter med yoga, dødskult!

  Jeg har blitt veldig hekta på å koble Macbooken til TV med hdmi-kabel, slik at jeg får optimal kvalitet på alt jeg ser på. 

  Intet unntak, jeg har også vasket klær. Bah, jeg er lei allerede.

  Hvem vil ha?

  Hvem vil ha? Hvem vil ha? Den som roper først hurra! 
  Da har endelig mine kjære russekort kommet. Skal si jeg har ventet lenge på dem og nå skal jeg dele ut til alle som vil ha. Haha.

  Jeg må nesten fortelle dere om alternativtimen tidligere i dag. Planen var å løpe 100 meter og kaste diskos, eller hva det heter. Da vi jentene var vel ferdige med å kaste diskos, startet det selvfølgelig å SNØ. Er det mulig? Snakker vi dårlig karma? Jeg skal love dere at det var kaldt og jeg ble vel egentlig aldri varm. Heldigvis fikk vi komme inn i varmen, hvor vi trente forsvar og angrep.    Hva syns du om russekortet mitt?

  Tusen takk!

  Hei!
  Først vil jeg bare takke alle som har vært innom bloggen min i det siste, lesertallene bare stiger og stiger. Jeg skulle gjerne hatt noe morsomt å fortelle dere i dag, men jeg må nok skuffe dere. Jeg har hatt to timer med samfunnsøkonomi og jeg skal love dere at hver gang jeg åpner kjeften min, blir jeg gjort til latter. 

  Håper jeg får begynt med en ny film til dere i kveld, bare hvis Macen har lyst til å samarbeide. Stay tuned!  Hva skal dere i dag?

  Tiden går så sakte

  Hei folkens!
  Jeg skal love dere at denne søndagen har vært "gørrkjedelig", hvis jeg skal finne det rette ordet. Timene har gått helt utrolig sakte, selvom jeg har rukket å vaske klær, lese på historie og i tillegg se på søndagens fotballkamper. Neste uke venter en prøve, fremføring, tentamen og russedåp. 

  Håper dere har hatt en fin helg.  Fotballsøndag

  Hei alle søte!
  Nå sitter jeg benket foran tv-skjermen på mitt eget rom, det er med andre ord fotballsøndag. Jeg har vel egentlig ikke fortalt dere at jeg er litt interessert i fotball, men da jeg bodde hjemme var det fotball på tv hver eneste søndag. Det har blitt litt mindre av det etter at jeg flyttet, fordi mine nabober ikke er såååå glade i å se fotballkamper. Om en times tid skal jeg mekke sammen taco og nyte kveldens hovedkamp.

  Sarpsborg vant 2-1 over Sandefjord på bortebane, happy!

  Grillkos med de beste

  God natt kan jeg vel egentlig starte med å si.
  Jeg blir liksom sittende oppe for å se masse gamle episoder på TV2 Sumo, som jeg har kjøpt nylig. I steden for lasange, valgte noen av oss i klassen for å grille med solnedgangen som utsikt. Det var utrolig koselig og det er da jeg begynner å tenke på at jeg ikke har lang tid igjen her på TVN. Jeg gleder meg veldig til å flytte, men ikke til å forlate alle de herlige folkene jeg har rundt meg 24/7.  

  Filmen jeg tidligere snakket om blir veldig bra, i alle fall i hodet mitt. Jeg ser akkurat for meg hvordan den skal være, men selvfølgelig klikket kameraet og jeg får ikke importert klippene til iMovie. Blæh. 

  Hanne & Emilie ♥ 

  Morgenfugl? Eh, nei

  God morgen!
  Jaja, for min del er det god morgen. Etter en aldeles så spennede dag i går, vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre i dag for å veie det opp for i går. Frokost har jeg enda ikke spist, for på slike helgedager glemmer jeg veldig ofte å spise frokost, og hvem gidder vel å stå opp før 10 for å spise frokost? Ikke jeg! 

  Nå skal jeg rydde rommet og vaske klær, før jeg går bort i hallen for å se guttene trene. Jeg har planer om å lage en ganske fet film, men jeg må få tak i kamera først. Hehehehe.   En hel dag på TVN

  Hei alle lesere! 
  Nå er det jammen meg på tide at jeg forteller hva en hel dag på TVN går ut på. Jeg har vel nevnt det snart ti tusen ganger at vi sover, spiser, trener og går litt på skole, og i dag hadde vi nok en innholdsrik dag. Etter tre timer på skolen fikk vi fritimer, så derfor bestemte Karoline og jeg at vi skulle lage pasta carbonara, noe som ble sykt godt til lunsj. Mye bedre enn tørre brødskiver.  

  Så gikk vi tilbake på skolen for å ha to timer historie, før jeg sprang videre på trening. (Ergo: vi slutter kl. 13.45 og treningen starter kl. 14.00)  Etter to timer med volleyball var det bare å traske opp til styrkerommet, hvor vi fikk STRENG beskjed om å ikke gå tilbake til internatet før kl. 17.15. 

  Da jeg vel hadde stappet i meg dagens ekle middag og fikk tatt en rask dusj, var jeg tilbake i innendørshallen kl. 18.00. Der skulle Ingrid og jeg hjelpe Kåre (trener) med å sette opp LongNet til en turnering vi arrangerer i helga.   Da vi omsider kom inn i sandhallen, stod disse to kjekke karene og gravde for harde livet. Etter at vi hadde målt opp baner og sprøytet dem med olje, kunne vi endelig ta kvelden kl. 21.30. Så lenge noen av oss jobbet i kveld, lovte jeg dem hjemmelaget brownies. Er jeg ikke snill? :)

  Nå skal jeg late meg med TV2 Sumo før jeg tar kvelden. God natt folkens. 

  Ny neglelakk?

  Hallo!
  Da har jeg allerede hatt to timer på skolen, noe som sikkert er interessant å vite. På onsdag skulle jeg prøve å lakke neglene mine og jeg kan vel ikke egentlig skryte over resultatet. Men slik ble det, bra eller ikke. 

  Neglelakken fikk jeg med i dette bladet. 

  Sand, heyhå

  Heisand!
  Ok, jeg er litt overtrøtt etter en ikke så lang reise. Nå skal jeg egentlig bare komme meg i seng, for i morgen venter både skole, trening og den vanlige hverdagen. Jeg har jo levd som plommen i egget i nesten to uker, og jeg har følt meg som den prinsessa på erten. Jaja, sånn er det å være hjemme. Blir jo ganske bortskjemt av å bo mye borte fra mamma og pappa. Ferien har vært etterlengtet og sykt bra. Nå er det bare to måneder til neste. Skyt meg! 

  Nå må jeg faktisk legge meg, trøtt som et esel.

  Vi lever livet

  Hallo alle sammen!
  For en slapp og delig dag dette er. På mandager er jeg så heldig at jeg kan sove til halv ti, og etter to samfunnsøkonomitimer gikk vi rett ut i solen. Og der har jeg oppholdt meg siden. Været kunne faktisk ikke blitt bedre her, og vi nyter det. 

  Jeg har fortsatt ikke blitt helt frisk, noe som er ganske drit. Jeg restituerer så mye jeg kan, men nå klarer jeg snart ikke å sitte i ro lenger.   Nå skal jeg komme i gang med en historieinnlevering. 

  God start på påskeferien

  Hei folkens! 
  Da har jeg endelig internett igjen, for den valgte å gå seg en liten tur i går kveld. Men til poenget, jeg har hatt en utrolig herlig helg på Fister, mer trenger jeg egentlig ikke å si. Jeg merker i allefall at jeg har vært mye ute i helgaf for alle sier at jeg har fått fregner. Med andre ord har dette vært en god start på påskeferien som begynner på fredag. 

  Nå skal jeg kose meg resten av kvelden og levere tidenes oppgave (Markedsføring og ledelse på 12 sider). 

  Jeg imponerer igjen

  Hei igjen!
  Da blir det nok en liten oppdatering om våre oppdagelser her på Fister. Etter en time inne med markedsføring ble vi rimelig lei, så da tok vi en tur ut i båten. Da vi vel kom ut fra bryggen, stoppet båten. Vi hadde ingen årer og ikke mobildekning. Hva gjør to byjenter da? Jo, det skal jeg fortelle deg. Elise finner ut at slangen fra bensintanken måtte festes til motoren. Smart jente! Så kjørte vi videre for å fiske, men vi fikk ingen fisk.   Jenta som er veldig glad i båtlivet!

  Ut på tur, aldri sur

  Hei folkens!
  Nå begynner det å bli en del timer siden dere hørte fra meg sist. Jeg har det helt toppers, vi storkoser oss og været kunne ikke vært finere.   Solnedgangen fra hytta i går.   På menyen stod det reker, noe som var etterlengtet og sinnsykt godt.   Søte jenta som har bursdag i dag :)  Vi har også brukt noen timer på markedsføringsoppgaven som skal leveres til mandag.  Vi har også gått en lang tur, noe som var utrolig deilig.   Det siste bildet med utsikten fra toppen vi gikk til, fikk jeg ikke lastet opp. Det er litt dårlig internett her. Ellers så har vi kost oss med hjemmelagde lapper, og snart skal vi ut på båttur. Travel dag, skjønner dere!

  Jeg blir så glad!!

  Hei.
  Først må jeg bare si at sola gjør under på humøret mitt. Selv om jeg fortsatt syk, føler jeg meg litt bedre for hver dag og det har kanskje noe med at vi har tidenes beste vær. No kidding. Etter litt pakking, en deilig dusj og jobbing med skolearbeid, kunne jeg slå meg ned ute i sola med dagens lunsj (lapper fra kantina :)).

  Nå skal jeg ha to historietimer før jeg reiser til Fister. Ha en fin dag! 

  Prøver å sole meg litt da vet du. 

  Hyttetur i helga

  HEEEEY!
  Nå har jeg sett dagens episode av Paradise Hotel, og jeg må si at uten Iselin er programmet dødskjedelig. I tillegg til å sitte nedgrodd i en stol, bare for å gjøre markedsføring, har jeg også pakket litt til hytteturen i helga. Jeg skal bli med Henriette og familien på hytta på Fister (ikke så veldig langt ifra her ... tror jeg). Derfor har jeg pakket i den fine flaggbagen som jeg fikk av russeservice.   Nå er det natta!

  Summerfeeling

  Hey!
  Nå er det ikke lenge siden jeg kom inn, etter å ha sittet lenge i den stekende sola. For en herlig følelse. I tillegg fikk vi låne hunden til Ingebjørg (lærer), som vi koste oss masse med. Han er jo så skjønn!

  Jeg blir sakte med sikkert litt bedre, men trodde aldri det skulle være så vanskelig. Nå har jeg vært syk siden lørdag, noe som er sykt kjedelig. JEG VIL TRENE!

  Made in Norway

  Hellluuuu!
  Da jeg stod opp i dag, var det rett i matsalen for å hive seg dagens frokost, to paracetter. Jeg lever godt på de, for å si det sånn. Ellers så har formen utover dagen blitt bedre, og lysten til å trene dreper meg snart. Jeg blir så rastløs.

  Egentlig så var planen min å ikke bruke russeklær før russetiden, men sin jakken er så god, kunne jeg ikke la være. Skal prøve å vise dere resten senere, jeg fikk nemlig en pakke i dag også. 

  PS! Søknaden til NPU sendte jeg før helgen og den er godkjent, jeg har snakket litt med min nye trener, jeg har begynt å etterlyse karakterkortene mine, og snart skal jeg søke om visum. GLEDER MEG!  Peace and love ♥

  Forandringer fryder

  Da gjør jeg en liten forandring på rommet mitt igjen. Dermed har jeg satt klesskapet på motsatt side av der det stod tidligere. Ulempen var at jeg måtte ta ut alle klærne, flytte skapet, for å så putte klærne inn igjen. Tungvindt. 

  Nå skal jeg straks på butikken med Susanna. Vi trenger litt påfyll sånn at vi blir friske igjen.

  Man kan kalle det uflaks

  Etter tidligere erfaringer tåler ikke min kropp å trene med hverken influensa eller hodepine. Dermed ble det fri fra trening i dag, for å prøve å bli frisk. 

  Jeg visste at om få dager vil testingen komme på programmet, men jeg hadde ikke forestilt meg at den ble i dag. Snakk om uflaks. Jeg er virkelig ikke anlagt for testing, for det her er tredje gangen jeg blir syk i forkant av testing. Jeg blir så oppgitt av meg selv i blandt. 

  Dermed skal jeg grave meg enda lenger ned i senga, samtidig som å se en episode av Nummer 1. 

  Bivirkninger?

  Da jeg tok vaksinen for hjernehinnebetennelse på torsdag, spurte helsesøsteren om jeg hadde godt imunforsvar. Jeg svarte selvfølgelig ja og smilte bredt. Akkurat nå har jeg stått opp, jeg føler meg som en dass og skulle ønske jeg hadde masse energi. Jeg tror kanskje den vaksinen tok litt knekken på meg, for jeg har helt konstant vondt i hodet, halsen brenner, nesa er tett og kroppen føles sliten. 

  Dermed skal jeg bare late meg foran TV-skjermen og å spise masse is dag!

  Dør av hodepine

  Hei!
  Akkurat nå skulle jeg gjort mye for å bare sove i strekk frem til i morgen tidlig. Etter drøye fire timer på skolen, gikk vi ned til sentrum for å ta vaksinen mot hjernehinnebetennelse, og jeg pleier som regel å aldri få bivirkninger. Men hei du, da jeg kom ut fra legekontoret kjentes det ut som hodet mitt skulle sprenge. Jeg har aldri hatt så vondt i hodet før, så derfor valgte jeg å stå over treningen i ettermiddag for å slappe litt av.

  Nå må jeg gjøre ferdig historie som skal fremføres i morgen og enda mer norsk. Blir en fin kveld med andre ord! 

  Har dere mye lekser for tiden?

  Romsjekk i dag?

  Hei.
  Etter noen herlige dager hjemme, hadde jeg nesten kommet inn i feriemodus og jeg som ikke har ferie før om 2 uker. Hvordan skal dette gå? Prøven i samfunnsøkonomi gikk mye bedre enn forventet og jeg håper også det gir utslag på resultatet. Jeg skjønner jo nå at det er valuta jeg syns er gøy å jobbe med. Nå tenker dere sikkert at jeg er rar, men alle er vel litt rare i blant?

  Uansett, russeklærne har kommet og jeg skal vise dere hva jeg har kjøpt etter hvert. Må vente på annen levering først. Jeg må virkelig rydde rommet mitt før Tutta kommer på romsjekk, i tillegg skal Henriette og jeg jobbe med norsk. Travel kveld med andre ord.   Utsikten fra Tonje sitt rom. Vi måtte jobbe med en nyhetssak til toppvolley.no  Ny genser fra North Park University. 

  Hello Sarpsborg

  Heyhey.
  Nå sitter jeg på Sola og venter på flyet hjem til Sarpsborg. Skal bli deilig å komme hjem en tur, dessuten bør de hjemme glede seg til alle gavene jeg har med hjem fra USA.

  Jeg har en liten plan for hva jeg skal gjøre mandag kveld, men det får være en liten hemmelighet frem til jeg har ordnet avtalen. I går fant jeg ut at Sarpsborg 08 spiller kamp, noe som hadde vært gøy å få med seg, men det rekker jeg jo selvfølgelig ikke. Bah ....  Trening og innsamling

  Nå skal jeg på trening, og rett etter trening skal vi som er russ samle inn penger til kreftforeningen. Resten av kvelden skal gå til religonsinnlevering. Snakkes!

  Byttet posisjon

  Heei.
  Da jeg skulle poste dette innlegget i går kveld, ville selvfølgelig ikke bildeopplasteren samarbeide med meg. Typisk det. I går spilte vi både fotball og innebandy i alternativ, noe som er kjempegøy. Selv om jeg egentlig ikke kan fordra innebandy. Etterpå trente jeg knebøy, benkpress, triceps-curl, utfall med vekter i terapimaster og skulderøvelser. Effektiv økt med andre ord.

  På morgentreningen i dag fikk jeg jobbet godt med min nye posisjon. Litt på grunn av skulderen og at jeg skal spille legger i USA, har jeg gjort en helomvending i treninga, men det er bare gøy. Mer motivasjon!   Jeg har testet den nye neglelakken jeg kjøpte, og jeg syns det ble ganske så kult. 

  Sminkefri som alltid :)Bytt

  Skolehumør?

  Hei folkens!
  De to timene med samfunnsøkonomi har aldri gått så fort i hele mitt liv, brått så var timene over. Rart det der. I dag er jeg faktisk litt i skolehumør (bra for lærerne mine), så jeg har sittet en time med å skrive et essay på engelsk som skal sendes til North Park. Akkurat nå står det pasta på menyen, før det blir litt mer skole og trening.

  Vis meg ditt kjøleskap

  Hei!
  Nå har jeg en god følelse, nettopp fordi jeg har brukt store deler av dagen til skolearbeid og litt husarbeid. Flink pike. Ellers så bruker jeg kvelden til å kose meg med "Vis meg ditt kjøleskap" på TV3 og litt popcorn. I morgen er det en ny uke, så det er viktig å være oppladet.

  Neste helg tar jeg mest sannsynlig en tur hjem, noe jeg gleder meg veldig til.   

  Outfiten er min nye genser fra Forever 21. 

  Travel søndag

  Jeg fikk nesten litt hjerteinfarkt når draw something klikket i stad, for jeg har blitt så hekta. Spiller det konstant og i går kveld satt som sakt hele gjengen og spilte mot hverandre. Litt av en sosial kveld som endte med A Cinderella Story. 

  Selv skulle jeg ønske jeg hadde helt fri i dag, og bare kunne ligge på sofaen med tv'en foran meg. Slik blir det ikke, her står gjøremålene i kø. Dessuten må jeg teste ut min ny neglelakk som jeg kjøpte i USA for kun 20 kroner.   Jeg glemte helt å vise dere mitt nye iphonedeksel som jeg også kjøpte i USA. Det andre ble så innmari skittent, også var denne mye kulere.

  Draw something

  Jeg trodde virkelig ikke at Jetleg hang så lenge igjen, for i dag måtte jeg sove helt til halv ett. Haha! Selv om alle sitter med hver sin iPhone og spiller draw something, blir det film og litt godteri resten av kvelden. Så dette blir den første skikkelig avslapningskvelden på over en måned. Herlig med andre ord :)

  Dessuten ville jeg vise dere den fine tegningen til Einar, hahahah!

  Hvorfor var jeg i USA?

  Nå kjenner jeg trøttheten sniker seg sakte men sikkert på meg. Kanskje jeg har kommet i normal døgnrytme igjen? 

  Det er sikkert noen av dere som lurer på hva jeg hva jeg gjorde i USA i vinterferien, og det er klart jeg skal fortelle dere om dette. Turen er arrangert av Sauda VGS, men er egenfinansiert og har ikke noe med ToppVolley å gjøre.  Vi har en lærer på skolen som er internasjonal konsulent, som skal hjelpe oss elevene i tredjeklasse med å ta de rette valgene. Hun har selv bodd i USA ganske lenge, og ville derfor vise oss det flotte landet.

  For oss volleyballspillere (særlig på jentesiden) kan vi prøve å få scholarship i USA. Amerikanerne jobber rompa av seg for å få dette, nettopp fordi å studere i USA ikke er billig. Vi besøkte blant annet North Park University, Loyola University og University of Wisconsin. De to første ligger i Illinois og den siste i Wisconsin. I tillegg fikk vi shoppe masse, bli kjent med en del amerikanere, spille volleyball med 300 jenter på en og samme trening. For en opplevelse! 

  Man tenker ofte at USA er der borte, men samtidig føles det ikke så langt unna. Jeg har aldri følt meg mer velkommen i et land før, som i USA. Dessuten kunne jeg gå på butikken og forstå hva de snakket om. Som feks i Polen eller Serbia, hvis jeg snakker engelsk i en butikk der, ser de bare stygt på meg og svarer på deres eget språk. 

  Dette gjelder selvfølgelig ikke alle, for jeg har en veldig god venninne som jeg ble kjent med i Polen (nettopp igjennom volleyball) og dessuten kan vår generasjon en god del engelsk.   Chicago er en fantastisk by og jeg SKAL tilbake. Dermed har jeg nå søkt på North Park allerede til høsten. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg enormt!

  Sjekker flybilletter og null internett

  Hei!
  Forrige innlegg kunne ikke publiseres før etter treningen, typisk det! Nå har i allefall internetten til MacBook'en klikket, så nå nå jeg finne alt stoffet til leksene på iPad'en. Praktisk? Nei, jeg får jo ikke levert noe som helst på it's learning.

  Jeg har allerede begynt å se på flybilletter til USA til høsten og det er det eneste Karoline og jeg snakker om fortiden. Det begynner virkelig å gå opp for meg at det er dette jeg vil. Turen til Chicago har ført med seg et større ønske om å flytte dit. Hihi :)

  Den store ryddedagen

  Hei folkens!
  Da jeg sto opp i dag, slet jeg skikkelig med å holde øynene mine oppe. I tillegg sovnet jeg ganske sent, Jetleg er fantastisk dere. Da jeg hadde trent en drøy time, måtte jeg stikke på møte ned nettfaglæreren. Nå har jeg litt fri før trening, så derfor jeg har vasket, ryddet og støvsugd hele rommet mitt. Også skal jeg begynne å redigere en film fra USA. I tillegg skulle jeg sovet litt også, men det rakk jeg ikke. Blogges :)

  Skulle vært postet torsdag kl. 15.15

  Update from USA

  Hei folkens! Nå har jeg stort sett vært uten Internett i en uke. Livet i USA er herlig og vi har opplevd masse. Siden jeg oppdaterer fra iphonen, får heller bildene komme senere. Nå sitter vi i allefall på en tacorestaurant, for i hele dag har vi spilt kamper mot amerikanerne. Veldig gøy og jeg har blitt en del erfaringer rikere. I morgen reiser vi hjem til kjære Norge, men pga tidsforskjellen er vi ikke hjemme før på tirsdag kveld. Blogges senere :)

  Klart for en kos kveld

  Da Tonje kom til Rakel og vi fikk ordnet oss, tok vi toget til Sandnes sentrum for å shoppe litt diverse saker til i kveld. En del av USA jentene skal samles for å spise taco og bare kose oss. 

  Tonje i sitt ess. Hun er hektet på tetris vel.   Ja, jeg klarte ikke å gå tomhendt fra kjøpesenteret. En fin topp til i kveld for kun 99 kroner.

  Haha, tilfeldigvis hadde Vivian og jeg samme antrekk. Kos dere i kveld :)

  Nora og Karolines loppemarked

  På torsdag hadde Nora og Karoline loppemarked på internatet, nettopp fordi de har alt for mye klær som de ikke bruker. Jentene hadde rigget til en liten søt butikk i gangen, og det til slutt hadde alle TVN-jentene vært innom en tur. Som Karoline pleier å si: Jeg trenger jo penger til USA (hvor hun skal kjøpe enda mer klær). 

  Supesøte buisness-jenter. 

  Litt luksus

  I kveld ble det løvbiff og pommes frites ala Karoline, i tillegg hadde hun laget slush. Snakk om luksus! Nå er hele gjengen så slitne etter en lang dag med skole, trening og ekstra lang reise, at vi må legge oss. God natt!

  Søte Karoline er så flink på kjøkkenet!

  Dette har jeg ventet på

  Hei folkens!
  Dårlig oppdatering for tiden, men det har gått i ett siden jeg kom tilbake fra Sarpsborg. Treningene har vært gode og det har ikke minst vært veldig gøy. I dag reiser Karoline og jeg til Rakel for å bo der for helgen. På søndag morgen setter vi kursen mot USA og Chicago. Nå er tiden endelig her, dette har jeg gledet meg lenge til. 

  Oppdateringene i USA kommer til å bli så som så, ganske dårlig regner jeg med. Macen skal ligge igjen hjemme, og jeg skal gå til innkjøp av en ipad. Hihihi! Dessuten kommer innlegget til å komme på nattaen for dere :) Jeg kommer hjem tirsdag 28. feb.

  Nå skal vi straks ned til båten, snakkes senere.

  Feil dag?

  Helt siden jeg sto opp til morgnen i dag, har jeg trodd at det er tirsdag. Tanken på at det faktisk er torsdag og 3 dager til jeg reiser til USA er helt syk. Jeg har ikke begynt å pakke engang, men planen er å tom koffert til USA og stappfull når jeg reiser hjem. 

  Nå er planen å rydde litt før jeg skal på trening kl 15.45. 

  En dag på Tusenfryd

  Hei folkens! 
  Jeg har en skikkelig tendens til å blogge som en bøtte med møkk når jeg er hjemme. Tyder kanskje på at programmet er tettpakket, slik at jeg kan treffe flest mulig på kortest mulig tid. 

  Uansett, denne helgen har vært like bra som alle andre helger når jeg er hjemme. Jeg finner alltid roen hjemme, jeg blir behandlet som om jeg bodde på et 5-stjerneshotell og jeg får maten jeg peker på. Grunnen til at jeg var hjemme var som sakt kvalikk til NM, det kan jeg fortelle om i morgen. Jeg kan røpe at min kjære skulderskade ikke har tenkt å bli bra med det første.

  For kun 1 time siden kom jeg tilbake til Sand. Vær glad dere ikke bor på vestlandet, kjære østfoldinger. Jeg tok båten til Sand og forestill deg rollercoaster på Tusenfryd 2 timer i strekk, da får du en opplevelse av min reise. 

  Romnøkkelen min. Interessant!  En liten konkurranse til bestemor. Hvor er bakgrunnsbildet på Macbooken min tatt? :)  Særping te jæ dør. God natt.

  Leser til prøve, vel

  Betalingen for å være hjemme en ekstra dag, er at nå må lese til en prøve jeg har i morgen. Riktig nok får vi bruke både bok og internett, men jeg syns det er greit å lese litt likevel. Båten går om 30 min, og denne båtturen kommer til å bli ille. Flyturen var som en runde i rollercoasteren. Nå er det bare 5 dager til USA! :)

  Harrytur til Sverige

  Etter en lang dag i Askimhallen i går, valgte mamma og jeg å legge helgens shopping til Sverige. Jeg tror jeg aldri har sett å lite folk shoppe på Nordby på en mandagsformiddag før. Kanskje like greit? Det ble litt godteri som vanlig, men det er mest til godteri-bokse-prosjektet til meg og mamma. 
  Heaven of sweets!  Tenk at jeg fant yndlingspålegget til Karoline for kun 13.90 kroner :)  Det ble ikke noe klær på innkjøpslisten i dag, jeg reiser tross alt til USA om 6 dager. Varmebeskyttende spray og en slags moroccan oil til håret. 

  Voldtekt på Sand

  Hei alle sammen!
  Jeg ville bare blogge litt mellom slagene på norskoppgaven til å fortelle dere om noe ganske ekkelt. Dere har sikkert lest i avsier, sett på nyheter eller hørt om at en 17-årig gammel jente ble voldtatt av nestlederen til Venstre. Skal jeg fortelle dere hvor det hele foregikk? På det søte Fjordhotellet her på Sand!

  Det er veldig nifst å tenke på, og Sand er ikke akkurat store plassen heller. Jeg kommer nok aldri til å forstå hva som foregår i hodet til folk som utføre de forferrdelige handlingene.

  Les saken på VG. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10043181  Snakk om å være heldig

  Hei igjen!
  Som dere sikkert ser er bloggen under oppussing og jeg er ikke ferdig enda. Headeren har jeg laget helt selv, lenge siden sist.

  I kveld skal jeg faktisk sitte med norskoppgaven (som jeg aldri blir ferdig med) som jeg har brukt så innmari lang tid på, satt fire timer i stad også. I tillegg har vi fått noen oppgaver i historie, snakk om å være heldig. I tillegg må jeg pakke og gjøre klart alt til i morgen. Reiser hjem rett etter skolen.   Ha en fin kveld!

  Gleden ved å gå fra trening

  Jeg ville bare ta en liten pause fra alle artiklene jeg har lest til norsken ved å blogge litt for dere. Jeg har så mye jeg vil fortelle dere. I snart 3 uker har vi hatt dette fine været når vi har kommet fra trening. 

  Nå må jeg tilbake til norsk språkdebatt og språkplanlegging og jeg skal love dere at det er kjedelig. No offence til deg, Sindre. (Både lærere og trenere leser bloggen min, er venn med meg på facebook og følger meg på twitter, snakk om å bli overvåket ♥).

  Pakke hver uke

  Da er jeg ferdig med dagens treninger, som ble to timer med ball og en time styrke. Jeg tenkte jeg skulle vise et bilde av mitt heftige brannsår, så skjønner dere sikkert hva vi holder på med her. Og ja, det gjør sykt vondt! 

  Jeg har fått pakke av mamma i dag, noe som alltid er en liten glede i hverdagen. Siden jeg begynte på TVN har mamma sendt en pakke til meg hver eneste uke. Er jeg ikke heldig? Håper hun følger den tradisjonen da jeg flytter til USA ♥

  Pakken inneholdt en liten sjokolade og to pizzasnurrer. Det er en god oppmuntring til en kveld som kun skal handle om norsk. 

  Rett før trening

  Hei folkens!
  Da blir en en liten kjapp oppdatering før jeg stikker på trening. Siden husmoren vår sluttet rett før jul, har avdelingslederen på TVN, Øyvind Marvik tatt seg av romsjekken for denne gangen. Som dere ser, jeg har imponert han!

  TVN har endelig fått de etterlengtet strikkene vi skal bruke på skuldertrening, flaks for meg. Det betyr masse skuldertrening denne uka før jeg skal spille mange kamper til helga.   Nå må jeg stikke på trening, blogges i kveld!

  Leking med volleyballer

  Hei på dere!
  Denne tirsdagen har jeg trent i hele 5 timer og vi har gjort utrolig mye gøy på trening. Dagen startet med tidenes trøtteste fysioterpaut, og bare det fikk opp stemninga på gjengen. Vi lekte oss med en ball for å si det sånn! Trikset, løp, slang oss på gulvet, hoppet over ballen og tok selvfølgelig noen omganger med planke. 

  I ettermiddag fokuserte vi kun på det spillnære, fordi hele TVN skal spille RM/SM/NNM (kvalikk til NM), kall det hva du vil. Siden jeg skal spille legger til helga, fikk jeg prøvd meg litt i dag. Det var sykt gøy og litt rart, jeg har jo ikke lagt på snart 2 år. Skulderen frika helt ut i dag, jeg måtte serve ganske lette server for å i det hele tatt få den over nettet. Det er litt krise!!

  Nå skal jeg avslutte innlegget, for jeg trenger å gjøre markedsføring til prøven i morgen. Blogges!

  RUSSESANG NR 1

  Jeg har sikkert vist denne sangen til samtlige av mine venner. Forrige uke fant Nora i klassen denne sangen (hun skal ha æren), så satte vi på den på full guffe på rommet til Daniel og danset helt vilt i gangen med svette treningsklær. Russelivet som toppidrettsutøver ♥

  Jeg har hørt sangen 48 ganger siden tirsdag, haha!

  Koordinasjon og yoga

  Hei folkens!
  Akkurat nå sitter jeg med en samfunnsøkonomioppgave om Keynes' teori, noe jeg faktisk syns er interessant. Rommet skal ryddes før kvelden er omme, det ser virkelig bomba ut etter at jeg kom hjem i går kveld. Jeg håper denne uken går fort, for jeg skal hjem til fredag!

  Foresten, for dere som lurer på hva vi gjorde på trening i dag: koordinasjon, yoga og avslappning, i tillegg til at jeg trente skulderen.
  Cover Drive - Twilight

  Jeg har blitt helt forelsket i denne sangen ♥

  Bilder - Rankingturnering

  Da tenkte jeg det var på tide å fortelle litt om helga. Vi var som sakt i Bergen for å spille 1. Divisjonsrankingturnering. På lørdag spilte vi mot Blindheim og BSI i puljespillet. Vi vant 2-1 mot Blindheim, men tapte 0-2 mot BSI. Det var mye usikkerhet i laget og vi klarte ikke å prestere slik vi hadde ønsket. Siden BSI tapte mot Blindheim, måtte vinneren av puljen kåres utifra settene. Siden vi tapte et sett mot Blindheim, vant de puljen. Det endte med 3. plass i puljespillet, og det var kun to poeng som skilte oss fra 2. plass. 

  Da røk kvartfinalen og vi spilte mot NTNUI som vi knuste 2-0. Kampen om 9. plass mot TRIO ble også en god kamp fra vår side. Vi spilte så bra! Her er noen bilder fra den siste kampen, siden jeg måtte stå over pga. skulderen.  Skjetten-jentene vant en annen turnering i Tønsberg i helga, noe som lover svært bra med tanke på SM til helga. Da tar jeg turen hjem for å trene og spille turnering, gleder meg!!!

  Foto: Bjørn Rabben

  Sand next!

  Nå er vi på vei hjem til Sand. Vi endte opp på 9. Plass fordi vi tapte feil kamp. Forklarer mer når jeg kommer hjem. Håper dere har kost dere i helga, det har jeg.

  PS! Jeg har fått Mail av treneren i Chicago!! Nå er det bare to uker til vi reiser til USA.

  I Bergen

  Nå ligger Silje og jeg i senga etter en lang dag. Vi har spist sykt god pizza og ledd masse av gamle volleyballhistorier. Vi bor nemlig hos den velkjente volleyballfamilien, Siljander. I morgen er det tidlig opp for å spille kamper som begynner allerede klokken 09. Natta!

  Vi ser vel alle freshe ut etter 5 timer i buss?

  Safari kjeks - ikke den samme smaken

  Klokken er blitt mye allerede, og jeg skulle gjerne vært i full gang med pakking, noe jeg ikke er. Resten av denne kvelden skal jeg gjøre norsk og kose meg med safari. Beste kjeksen som finnes! 

  Vi fikk fri fra morgentreningen i dag, noe som var sykt deilig og jeg fikk sovet i hele 11 timer i natt. Snakk om sovedyr mitt i uka. Dermed ble det bare med treningen i ettermiddag, og uheldigvis for meg var skulderen verre i dag enn på tirsdag. Vi reiser til Bergen rett etter skolen, så derfor rekker vi ingen trening i morgen. 

  Den "nye" oppskriften på Safari-kjeksen er absolutt ikke så god som før. Blæh! 

  Dagens inspirasjon 02.02

  Haugesund!!

  Jeg må innrømme at jeg aldri har vært i Haugesund og for en stygg by. Tulla da, dere. Det var ikke akkurat byen jeg fikk se, for vi var det meste på høgskolen for å få informasjon om videre utdanning. Jeg har allerede bestemt meg, men det er alltid litt nyttig å få vite mer. Nå sitter vi på bussen hjem til Sand og i kveld skal jeg bare slappe av og i tillegg gjøre litt lekser. Jeg merker at jeg fikk både slå og serve på trening i går. Haha! Men så gøy det var :)

  Kontrollfriken

  I de siste timene har jeg ordnet med draktene som vi skal bruke til helga. Det er ulempen med å spille på et skolelag og i tillegg har vi fire forskjellige draktsett, da ender det opp med null system. Det er derfor de har meg. Elise = full kontroll og system ut i fingerspissene. 

  Nå skal jeg legge meg, for i morgen skal vi til Haugesund på utdanningsmesse. Det betyr at jeg må stå opp klokka 06.15. Hjelpes!  Ommøblering på rommet

  I det jeg skulle begynne å skrive dette innlegget, holdte jeg på å velte et glass med saft over macen. Alt for ofte har jeg en IQ lik 0. Jeg har også begynt å ommøblere rommet mitt, men flere bilder så dere se senere. Det er fortsatt litt kaos på rommet. 

  I kveld skal jeg få lov til å slå og serve på trening, noe jeg ikke har gjort på 2 uker og 2 dager. Jeg gruer meg og har egentlig ikke lyst til å gjøre noe som helst med skulderen. Dermed skal jeg bruke den neste timen til å gjøre meg klar ved å vaske klær. Godt for psyken!  Sommerfuggel i vinterland

  Dagens inspirasjon

  I godt humør

  Været er helt strålende på Sand og jeg er i godt humør. Håper dette kan vare hele denne uka! Etter to timer på skolen, har jeg nå tenkt å ommøblere rommet mitt. Viser dere bilder hvis det blir fint. 

  Skulderen er på ingen måte på bedringens vei, men i morgen skal jeg faktisk slå og serve, nettopp for å se hvordan den reagerer i forhold til den kommende helgen i Bergen. Jeg skal innrømme at jeg får vondt i skulderen bare ved tanken, og at jeg er en smule redd. 

  Dette er utsikten fra rommet mitt.

  Den store bakekvelden

  Nå har jeg akkurat kommet fra kjøkkenet hvor Eirin og jeg har gjort klar til den store bakekvelden. I kveld skal vi by på masse brownies og kanelboller til vårt kjære besøk. Noen av 92-guttene har kommet på besøk for å spille mot årets guttelag. 

  Riktignok startet dagen med risegrynsgrøt til frokost (haha, ler av meg selv) og turen gikk bort i hallen for å se treningskampen til guttene. Nå er det lekser og rydding av rom, blogges!

  Betennelse er noe dritt

  Akkuratt nå ligger rett opp ned i senga og prøver å få litt blodsirkulasjon i beina. Det er beinhinnebetennelsen som melder sin ankomst, og skulle tro at jeg ikke har hoppet noe på veldig lenge, men det har jeg kontinuerlig gjort siden juleferien. Det betyr vel at jeg skal ta kvelden og samle litt krefter, jeg har nemlig regnet på at jeg ikke har en frihelg før 23. Mars. Fram til den datoen skal jeg spille volleyball hver helg.

  Jeg har fått hekta på denne sangen av Skrillex - Bangarang ft. Sirah

  Dette beskriver min kveld

  + en stor haug med lekser. Blogges i morgen!

  http://justlittlethings.net/

  Vinterens jakke

  Det blir kanskje litt feil å kalle det årets vinterjakke, men tanke på at ALLE som har Svea kjøpte den i fjor. Jeg bestilte min i midten av desember, men fordi Nelly sendte meg feil størrelse, fikk jeg en førjulsgave på lille julaften. I lang tid vurderte jeg en Canada Goose, så får å være helt ærlig gidder jeg ikke å koste på meg en jakke til 7000 kroner. Da fant jeg heller ut at jeg ville investere i et par ekte UGGs, som riktignok ble en julegave.

  Jakken heter Svea og modellen er Black Smith, jeg har størrelse M og kjøpte den på Nelly. 
  Dessuten er den helt sykt varm og god! 

  Hvilken vinterjakke har du?

  Utdanningsmesse i Sauda

  I dag har jeg vært på utdanningsmesse i Sauda, noe som var litt spennende må jeg innrømme. Det ble som vanlig en del kataloger med hjem i skolebagen. Allerede neste uke skal vi på en ny utdanningsmesse, og jeg tipper den blir enda bedre, med tanke på mer informasjon om det store valget. 

  I kveld står en historieoppgave om nazistene på planen, så det kan jo bli spennende.  Denne har fristet siden jeg var liten ...  ... helt til jeg fant ut at DETTE var noe for meg. 

  Skoledag i Sauda

  Da ble det likevel en liten oppdatering fra skoledagen i Sauda. Vi har hatt tre timer med samfunnsøkonomi og nå skal vi straks på utdanningsmesse. Jeg vet ikke om dette blir nyttig for meg, for jeg har allerede bestemt meg for hva jeg skal gjøre.  Tommel opp for mat, ikke sant?  My lovely friends ♥

  Nytt iphone deksel

  Da ble det en liten oppdatering før jeg tar kvelden. I morgen skal jeg nemlig opp uvanlig tidlig, som betyr kl 06.15. Vi skal til Sauda med hele TVN for å delta på en utdanningsmesse og samtidig ha noen samfunnsøkonomitimer der. Håper forrige innlegg falt i smak, og jeg har allerede fått "trusler" fra de som ble filmet, haha. 

  Det var dette jeg egentlig skulle blogge om, mitt nye iphone deksel som jeg fikk av mamma sist jeg var hjemme. Helt enkelt og greit, bortsett fra at det blir fort møkkete.   Har du iphone deksel? Likte du mitt?

  En vanlig dag på internatet

  Jeg kan med hånden på hjertet si at livet på internatet er i en klasse for seg selv, bare se på gårsdagen. Daniel er alltid glad for å komme på bloggen, og med ny hårsveis til og med.

  Så tok jeg turen over til 2. Klassebygget og der møtte jeg på Harald med ny hårsveis.

  Så lenge Erlend så på film, måtte Rakel testet ut outfiten til Erlend som han bruker HVER dag.  Da jeg kom tilbake til 3. Klassebygget, var jentene i full gang med Victoria Secret moteshow ala TVN.

  Mesterkokken, Elise

  Akkurat nå lager jeg en veldig god kake (helt fra bunnen) til min kjære Heidi som fyller 18 år i dag. Hurra for henne ♥ Jeg skal ærlig innrømme at når man står å kokkelerer på kjøkkenet, mister jeg lysten på både kake og mat. Rart det der. 

  Så hvis noen av dere har jeg SYKT god brownies oppskrift, kan dere gjerne dele den med meg. Finner liksom ikke den helt perfekte.  Og ja, vi har bilde av Rafael Nadal på kjøleskapet :):)

  Trening uten trenere

  Hey. Endelig fredag, selv om dette ble en kort skoleuke på meg. Nå skal jeg gjøre meg klar til trening som jeg og Margrethe skal ha ansvar for, fordi trenerne har reist til Oslo denne helgen. Kjente jeg var skikkelig trøtt i dag, sikkert etter all reisingen, så derfor tok jeg en liten powernap. 

  I kveld skal jeg bare slappe av og lage brownies med Eirin. 

  Livet er hardt vet dere!

  UGG Australia

  Jeg har jo helt glemt å vise dere hva jeg fikk til jul, og blant alle gavene under juletreet lå det er par ekte UGGs. Har lenge hatt lyst på ekte, nettopp fordi de er MYE varmere og bedre enn fake. Jeg er så glad i dem, at jeg like så godt bruker de inne på internatet som tøfler og selvfølgelig ute. 


  Har du UGGs? Er du fornøyd?

  Eg ska heim!

  Hey. Akkurat sitter jeg på skolen, og dagen har gått med til faglige tv-serier, som blant annet landeplage. Henriette og jeg har endelig fått begynt på fordypningsevnet vårt (særemne som noen vil kalle det). Tror det kommer til å bli dødsbra. Rett etter skolen drar jeg til Stavanger for å fly hjem til Sarspborg. Selv om det er kort tid siden jeg var hjemme, er det alltid like koselig. 

  Outfitttttt

  Heyhey, da er det tid for outfit, og dere klarte vel å gjette antrekket uten å se på bildene først? Da jeg våknet i morgen tidlig av at tricepsen (tricepsene?) på begge armene var helt sykt støle og i tillegg klemte jeg fingeren min saftig i døra, trodde jeg virkelig dette kom til å bli en tråkig dag. 

  Er ikke døra mi fin? :):):)

  Hehehhe, jeg skal hjem i morgen!

  Jeg må innrømme at jeg elsker de nye løpeskoene mine, spesielt fargen da selvfølgelig. I tillegg fikk jeg tatt en fotanalyse, slik at disse løpeskolene passer perfekt til føttene mine. Det er noe jeg anbefaler!  Treningsoutfit!  I tillegg har skulderen ikke vært min bestevenn på en god stund. Derfor fikk jeg denne heftige og ekle teipen på. Er jeg ikke fin? Haha, det er ser ut som jeg er venstrehendt, men det er høyre skulder. 

  Styrketrening og skade

  Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra over tre timer med trening. Vi hadde først litt styrke og skadeforebyggende med fysio, og senere to timer ball. I tillegg føles høyre skulderen ganske sliten, for jeg måtte sjekke den i dag, og ja, det var ikke noe godt. Holdte seriøst på å grine da Hans-Åge skulle klemme og "massere" den. 

  Resten av kvelden står lekser og øving til prøve på menyen. Ha en fin kveld, folkens!

  Ny rekord!

  Jeg vet ikke helt hva jeg har oppdatert dere om, men jeg reiser hjem allerede til fredag. Tenk at jeg kun skal bruke 5 TIMER på å reise helt fra Sand til Sarpsborg. Ny rekord! 

  Til helga skal jeg bare kose meg masse hjemme, og på søndag skal jeg spille kamper med mitt nye lag. Jeg gleder meg for de er så snille og positive til at jeg har meldt overgang. Det gjør meg kjempeglad, må jeg innrømme. 

  Nå skal jeg rett i seng, sov ikke veldig mye i natt pga. alt for mange tanker. God natt ♥

  Sminken jeg bruker

  Da er det på tide å vise dere sminken som jeg vanligsvis bruker og har lagt min elsk på. Planen er å hamstre bra sminke i USA. Gleder meg!!  Solpudder og rouge fra Sephora. Kjøpt i Polen.

  I.D. bare minerals matte. Kjøpt her. / I.D. mineral veil. Kjøpt her.   Mary Kay mascara. Kan kjøpes her, men jeg bestiller alltid igjennom en i familien. / Den mascaraen under er en random fra Polen, den er litt midlertidig og kostet meg bare 40 kroner. 

  Jeg er veldig fornøyd med sminken jeg bruker, og dette er noe jeg kommer til å bruke fast veldig lenge.  

  Mage/rygg med fysioterapaut

  Tidligere i dag etter mye løping i innebandy, fordi vi var tre jenter og en gutt på laget, hadde vi en time med mage og ryggøvelser i terapimaster. Dette hadde vi felles med klassen. Og jeg skal love dere at det var tungt, merker at jeg kommer til å bli heftig støl i armene og magen i morgen.    Og her kom den litt mer useriøse biten. Strike a pose!
  Kristine måtte selvfølgelig testet ut hvordan hun kunne leke med terapimasteren. Under her så ser dere et eksempel. 

  I morgen er det på'n igjen, da blir det morgentrening kl 07.30. God natt.

  Hvil i fred  Westlife - Too hard to say goodbye

  http://grandahl.blogg.no/ - Du var virkelig et forbilde for mange!

  TV-søndag

  Hei! Akkurat nå ligger jeg i senga og ser på gamle serier på TV3. Søndager er til for å sløve og ikke gjøre noen ting. Da vet dere hva jeg har gjort i dag.

  Chicago i fremtidsplanene

  Nå er det jo sånn at jeg går mitt siste år på TVN, og jeg må begynne å tenke på hva jeg vil neste år. Drømmen min er å bo i USA og snakke flytende amerikansk. Tenk deg noe så kult. Jeg trenger å oppleve noe, ikke bare det å bo i Norge. For nå har jeg bodd på en knøttliten plass i 2 år, og jeg er rimelig lei. Så hvorfor ikke ta det store steget til Chicago med nesten 3 millioner innbyggere. Dessuten bor det like mange nordmenn der som i Sarpsborg, tenk på det! 

  Planen er å gå tre år på North Park University, hvor jeg skal studere økonomi og spille volleyball. Dere hadde vel ikke forventet at jeg skulle gi meg med volleyball?   Hva er deres fremtidsplaner?

  SEIERRR!

  Hurra, seier i dag! 3-0 over Ålesund, noe vi er godt fornøyde med. I kveld skal jeg bare slappe helt av, jeg elsker slike dager!  Kjedelige lørdager

  Da er desginet mitt endelig ferdig, endte med å bytte ut alt. Typisk meg! Håper det ikke bare er meg som er fornøyd. Nå skal jeg ordne meg før jeg skal bort å se kamp, det er liksom ikke så mye annet å gjøre her. Jeg må innrømme at lørdagene her er stort sett kjedelige. 

  Det ser ut som det blir endring i planene, for jeg kommer kanskje en tur hjem til helga allerede. Jeg skal spille min første turnering med et nytt lag. Det blir spennende og gøy!  Det var egentlig mamma som fikk den i julegave, men jeg ville lese den. Den er søt og ganske klissete igrunn.   Mamma, du ser vel at jeg vasker for harde livet? :-)

  Norsk Talkshow

  Hey! Denne dagen har gått i ett. I trippeltimene med norsk hadde vi talkshow med læreren vår, for det var sikkert hans største drøm etter læreryrket. Han fikk det i alle fall fylt opp og stemning var, ja, talkshow med intro. Haha. Etter en herlig treningsøkt, har jeg ledd meg ihjel av Wipeout og Total blackout på tv-en, og vasket masse klær. 

  Beklager for en rotete blogg, jeg skal nok fikse på det straks. Hvis noen vet hvordan jeg kan ordne innleggene større, så bare rop ut.   Søte Karoline ♥  Siden jeg er så sykt nerd på skolen, likssssom!

  I gang med treningene

  Nå har jeg klart å bruke drøye 15 minutter bare på å laste opp noen få bilder. Dessuten var heller ikke blogg-appen så veldig samarbeidesvillig i stad. Dermed blir det et litt forsinket innlegg. Jeg er i full gang med både trening og skole, det er det ingen tvil om. Til helga har vi hjemmekamp, jeg ble nettopp ferdig med en innlevering, jeg har norsk-fremføring i morgen, pluss en religionsinnlevering som har fristen i morgen. Jaja, litt av en start.

  Både på morgen og ettermiddagstreningen har vi hatt en god del med forsvar, mye fordi Magnus (trener) vil at de skal bli sykt gode i det. Jeg er jo ganske enig med det. Har så lyst å bare få opp hver eneste ball som holder på å falle i gulvet. Nok om det.

  På vei til Rygge, for å så ta et fly som føltes ut som en karusell. Goooo Tusenfryd!

  Jeg fikk mat på flyet fra Rygge til Stavanger, noe jeg syns er svært kult. Pleier aldri å få mat og drikke på en så kort flytur. Creds til Danish Air Transport!

  Da Michael skulle kjøre oss opp til internatet, klarte bilen hans å bli automatisk låst. Så ja, der sto vi i regnet og Viking måtte komme å hjelpe oss. Haha!

  Ellers så har det kommet litt snø igjen, ikke at jeg er så veldig glad i slaps, som igjen blir det såpeglatt is, men snø er alltids koselig. Nå skal jeg vende tilbake til litt norsk, før jeg tar en tidlig kveld med en klissete roman fra andre verdenskrig.

  Fagre Sand

  Heyhey! Da jeg er jeg tilbake på Sand. Rommet mitt er iskaldt, og jeg er ikke en smule trøtt. Jeg får vel lese en god bok og sette på "god-natt"-musikk, som jeg så fint kaller det. Jeg skal ikke akkurat klage, for jeg begynner på skolen kl 09.15 i morgen. 

  Søk på ToppVolley Norge

  Jeg har laget en liten trailer for søknadsfristen til TVN. Ta en titt!

  I gang med pakking

  HJELP, nå er det pakking på høyt nivå. Jeg må bare bli ferdig i kveld, for i morgen tar jeg båten til Stavanger rett etter skolen. Juleferie ♥

  Oppdateringer lik null

  Ja, jeg vet oppdateringene har vært lik null denne uken. Tentamen på tirsdag var egentlig litt rar, så jeg vet liksom ikke hva jeg skal forvente. Etter en herlig beachøkt og litt skole, skal jeg nå finne Eirin for å jobbe med et norskshow som skal være ferdig etter jul. Samtidig som jeg må prøve å pakke litt. Jeg reiser hjem i morgen!!!

  Jeg skal fortelle dere litt senere om julebordet vi hadde i går. Blogges :)  Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg og forbereder meg til tentamen i samfunnsøkonomi som jeg har i morgen. Egentlig vil jeg at tirsdagen skal gå utrolig fort, for da har jeg bare "kose-dager" igjen på skolen. Dette blir sikkert en koselig og sosial kveld, not.   Jeg lengter hjem

  Tenk at det bare er 4 dager til jeg reiser hjem. Jeg har ikke ord for mye jeg gleder meg til å se familie og venner igjen. Dette halvåret har jeg kun vært hjemme i 4 dager siden sommferien, og ordet fri har jeg sett lite til. 

  Akkurat nå sitter jeg og forbereder meg til samfunnsøkonomitentamen som er i morgen. Blogges senere!

  My lovely town ♥

  Brunfarge?

  Jeg har funnet fram noen bilder fra sommerferien, og hvor er blitt av brunfargen min og det blonde lyse håret mitt? Jaja, lenge leve vinter. Det er godt jeg slipper å bli straffet med 18 årsgrensen på solarium. 

  Nå jobber jeg litt med forberedelser til juleavslutningen som vi skal ha på onsdag, Susanna og jeg er hovedsjefer, så dette blir bra. Henriette og jeg har også laget vår egen julesang som vi skal synge på avslutningen. 

  Tar du solarium?

  Winter Poem

  Akkurat nå har jeg tidenes julevask på rommet, og to omganger med klær i vaskemaskinen er ferdig. Samtidig kommer det vakre toner fra det nye julealbumet til Secret Garden. Jeg ble helt hektet da jeg hørte den på en reklame. I tillegg kan du også sjekke ut mine andre julesanger i spillelisten. Trykk her!

  2. Plass i julegristurneringa

  I dag hadde vi den årlige julegristurneringen på TVN. Denne gangen skulle det forberedes lagnavn, drakter og heiarop. Turneringen varte i godt over 4 timer, men når vi fikk servert mat i hallen, var dette en dag vi sent glemmer.  Siste justering før kampstart.  Nora, Julie og Kjersti på laget mitt.  Laget mitt. Vi het "Nissens Polske hjelpere" (navnet kommer av at vi brukte polske proffdrakter som vi kjøpte på treningsleir) og heiaropet var: "Jula varer helt til påske!". En vellykket turnering hvor vi kom på 2. plass av hele 9 lag. Det største var da vi slo trenerlaget i semifinalen.  Turneringens beste kostyme.  Godt med en matpause. Vi fikk servert hamburgere, pølser, kake, julebrus og pepperkaker.

  Gåtur på Sand og den siste uken

  Denne uken har vært stressende, men samtidig rolig. Nå gjenstår det bare en tentamen og jeg skal ta en fortjent juleferie. I går hadde vi beeptesten, og da vi skulle begynne med balltreningen gikk strømmen på hele Sand. Da ble det en times volleyball i mørket, haha. 

  Klokken 14 skal vi ha årets julegriseturnering her på TVN. Alle elevene og trenere spiller, og vi får servert god mat, pepperkaker, saft og klementiner. Alle lagene har ordnet med drakter, heiarop og lavnavn. 

  På onsdag gikk Susanna og jeg en tur rundt her på Sand, måtte virkelig nyte været og den herlige snøen.   Julestemning på topp

  I går fikk jeg tidenes julestemning. Startet dagen med å bake hele 7 BRETT med kakemenn. På kvelden hadde vi juleverksted hvor vi lagde juletrepynt. Det er vel første gang i historien at det finnes juletre på oppholdsrommet, det pleier alltid å bare være et i matsalen. 

  I dag hadde vi norsktentamen, føler verken at det gikk bra eller dårlig. Som vanlig misliker jeg beach, men dagens trening var ganske gøy. 

  Har du julestemning?

  Pakke fra Polen

  Her om dagen fikk jeg en pakke fra min søte venn i Polen. I pakken lå det polsk sjokolader og favoritt t-skjorten hennes. Selvfølgelig måtte jeg ha den på på treningen på fredag. Øverst på t-skjorten står lagnavnet, navnet på byen under og helt nederst står etternavnet hennes. 

  Det er derfor jeg har google oversetter på bloggen, slik at hun kan lese bloggen min. Thank you, sweety ♥

  Har du venner i andre land?

  Pakkekalender fra mamma

  Forrige uke fikk jeg pakkekalenderen min fra mamma. Jeg kommer aldri til å bli for voksen til denne tradisjonen. Etter en ganske så kjedelig kveld i går, skal vi kose oss med en film i dag. Herlig.

  Karoline og jeg hadde virkelig planer om å kose oss i sentrum denne formiddagen. Vi måtte gå 2 km i pøsende regnvær, da vi hadde tatt ut penger til sol, var det stengt. Cafe ble det heller ikke noe av, siden grøt fristet mer og Karoline tåler ikke mel. 

  Så lenge himmelen bestemte seg for å sende en dose med regnvær, ble det heller ikke noen nye bilder til bloggen. 


  Har du pakkekalender?

  Et lite hallo fra meg

  Bloggingen denne uken har gått rett vest. Jeg har mye å gjøre for tiden, og rekker ikke halvparten av det jeg har tenkt engang. Nå sitter jeg med en skoleoppgave i samfunnsøkonomi om miljøproblemer. 

  I det siste har det skjedd masse spennende som jeg vil fortelle dere om senere. Ellers så kan jeg informere om at vi fått en 60'tommers TV på oppholdsrommet. Dessuten er det bare 2 UKER til jeg skal hjem. Tenk at jeg kun har vært hjemme i 4 dager siden sommerferien. Tiden går fort.

  Søndagens gjøremål

  Som vanlig blir dette en søndag med en god del skolearbeid. Har egentlig null motivasjon, men jeg må dessverre tvinge meg selv til å gjøre det.

  I morgen begynner vi med testing, skal prøve å filme litt for dere. Håper dere får en fin søndagskveld.   Armin van Buuren - Stellar (Original Mix)

  Klar for militæret?

  Klokken 07.30 i dag satt jeg på båten til Stavanger for å delta på sesjon del 2 på Madlaleiren. Jeg må innrømme at det var en smule flaut og at jeg fikk ikke akkurat mer motivasjon da jeg forlot leiren. Vi hadde en slags iq-test som gikk bra, og vi slapp tredemølle-testen siden vi hadde så dårlig tid.

  Etter en kort samtale med lege og offiser, ble vi enige om at militæret lar jeg ligge på vent. Så jeg kan kalle meg: Tjenestedyktig. Hurra for det!

  Håper du er stolt av meg, pappa. Selv om jeg vet du vil at jeg skal i militæret. 

  Varen en liten tur innom Bikbok og kjøpte denne deilige genseren. 

  Har du vært på sesjon?

  Null facebook

  Dette blir min kveld, fulgt opp med masse markedsføring til jeg dauer. Jeg har bestemt meg for å holde meg unna alt som heter facebook og annet tull, for her skal det jobbes.

  Jeg har vel i lang tid knaulet og klaget på den sesjonen jeg skal på til torsdag, og nå har jeg funnet meg et reisefølge fra Sauda. Da finner jeg forhåpentligvis fram. Dessuten skulle jeg prøve tredemølle-testen i dag, for å sjekke hva jeg kan forvente av meg selv, men det ble heller terapi(stiv og støl)master fordi tredemølla funket ikke. Hørt sånt tull.  Noen som har vært på sesjon del 2?

  Sitat om volleyball

  Disse tre sitatene gir meg motivasjon når jeg kommer til dager som denne, hvor jeg drukner i skolearbeid og føler meg konstant sliten. 

  Videoblogg fra internatet

  Her er en liten filmsnutt fra gårdagens kveld. Julesang, tv-titting og kos, sånn er livet på internatet. 

  Sang: Justin Bieber - Christmas Love

  Lørdagens hjemmekamp

  Videobloggen gikk i glemmeboken, men jeg skal sette meg ned å redigere den nå. Kampen på lørdag gikk ikke som forventet og vi tapte 3-2 mot Blindheim. Resten av lørdagskvelden gikk til å slappe av og se den nyeste Harry Potter-filmen.

  I går spilte guttene hjemmekamp mot Førde, og de tapte ganske klart. Jeg var linjedommer, like kjekt som alltid. På kvelden hadde noen av oss jentene litt allsang med gitarer og det hele på oppholdsrommet. 

  Her er litt bilder fra garderoben før kampen. En livlig og glad gjeng :)  Filmkveld

  Nå skal vi se den siste Harry Potter filmen. En ganske trøtt gjeng etter en lang dag. Håper dere koser dere i kveld. Vi tapte kampen, og mer orker jeg ikke å skrive.

  I går kveld

  Jeg hadde tenkt å blogge til dere i går kveld, men bloggappen ville ikke helt samarbeide med meg. Kvelden ble brukt til å slappe av og jeg la meg uvanlig tidilg på en fredagskveld. Dette var fordi vi skulle ha morgentrening kl 09 i dag. 

  Nå skal jeg bare slappe av og lade opp til hjemmekamp mot Blindheim. Jeg gleder meg veldig! Ønsk oss lykke til :)  Borg julebrus har funnet veien til Sand. Du kan tenkte deg hvor glad jeg ble, når jeg fant julebrusen fra hjemstedet mitt. Love ♥

  Historiekvelden

  Denne kvelden ble jeg sittende på Susannas rom med Alicia og Emilie, og vi har som sakt historieprøve i morgen. Tror aldri jeg har har kost meg med å øve til en prøve før. Vi fikk diskuert en del, noe som vi lærte masse av. Kjekt å kunne gjøre litt skolearbeid med gode "søsken". 

  Nå tar jeg i alle fall kvelden. Natta :)  Helt shakey i armene

  Skal innrømme at jeg var en smule trett da jeg gikk på trening i dag, men det kom seg. Vi hadde først en time med ball med fokus på mottak. Dermed skulle vi trene litt styrke, og etter en halvtime i terapimaster, kan jeg understreke at armene mine er helt shakey. Nesten sånn at jeg har problemer med å skrive dette innlegget, haha.   Nå skal jeg lage meg litt frokostblanding, før jeg setter i gang med religion og norsk. Vi har ikke lærer i dag :)

  Natta

  Jeg hadde virkelig store planer om å legge meg tidlig og lese på en god bok. Selvfølgelig kom det noe annet viktig i veien, jaja. Nå skal endelig legge meg etter en koselig kveld med mye latter. Videoblogg kommer i løpet av i morgen :)

  De tøffe guttene fra Oslo

  For en stund tilbake lovte jeg disse to guttene er innlegg bare om dem på bloggen min. Jeg skal innrømme at det gikk ganske fort i glemmeboken, noe som jeg sikkert får litt kjeft for. Jeg vet dem leser bloggen min, i alle fall litt. 

  Siden de kaller meg for søte Elise, kaller jeg dem for de tøffe og søte guttene fra Oslo. Haha. 

  Jeg glemte selvfølgelig navn: Jakob Nesje Gundersen og Sondre Leirbekk Refhsem og begge er single :):):)  Legg gjerne igjen en kommentar til dem, da blir de superhappy!

  Nytt design?

  Hva syns dere om å bytte design på bloggen min? Jeg er ganske lei av det jeg har nå. Dessuten har Unni mekket sammen en midlertidig header, til jeg får tatt noen nye bilder. Kom gjerne med tilbakemeldinger :)

  Mandagens update

  Nå jobber jeg med notatark til historieprøven som er på fredag, før jeg tar turen på skolen for to timer med historie. Etter det blir det en time alternativ og en time beach. Håper jeg får tid til styrke også.

  Bra restitusjon

  Av en merkelig grunn ender jeg alltid opp med lekser på søndagskvelden, så det var dette jeg drev med i går, bortsett fra at jeg så på ski dagen lang. Jeg trengte virkelig denne helgen hvor jeg kunne slappe av totalt. For at stemningen skulle bli litt bedre, tente jeg noen gode duftlys. Nam. 

  Nå skal jeg bort på skolen for å spise lunsj, før jeg setter igang med historie.   Gratulerer med farsdagen!

  I dag burde jeg laget en god middag og en kake til pappa, for det er nemlig farsdagen. Men nå sitter jeg her i stua og ser på repriser fra VM i Holmekollen. Hva passer vel bedre med et bilde av pappa i kollen? Håper du koser deg masse, du er verdens beste pappa ♥ Glad i deg.

  Trening med Indo

  Nå har jeg nettopp kommet inn på rommet fra dagens trening og middag. Siden mange av trenerne er borte denne helga, fikk vi lov å ha Indo (Japansk guttetrener) som trener i dag. Jeg har aldri hatt det så gøy på trening på lenge, og ga oss som er litt lave, en enorm respekt. Jeg håper jeg holder på denne motivasjonen lenge!

  Nå skal jeg ta en lang dusj, før jeg tar følge med noen 2-klassinger til butikken. 

  Blogging fra skolen

  Hallo alle sammen. Nå blogger jeg fra skolenbenken og flere i klassen har hatt fremføring i norsk. Dessuten har jeg (Tim i klassen) fått ordnet med filmene mine, så dermed kommer det kanskje en liten filmsnutt i kveld. Gled dere :)

  Jeg må jo selvfølgelig ta bilde da klokken slo 11:11. Haha.


  My sweetness girls in Poland!

  TV-kveld med jentene

  Nå sitter jeg i stua med Henriette og Eirin, og vi ser på sjel til sjel eller hva det heter. Ganske merkelig program i grunn. I morgen skal vi ha Indo som trener, noe jeg gleder meg veldig til. 

  Håper dere har en kos kveld og takker all leserne mine for at dere tar turen innom bloggen min. Dere er best!  Volleyball på TV2-sporten

  Det er ikke ofte man får se volleyballnyheter på TV2-sporten, men denne EM-saken blir nok ikke så fort glemt. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal si lenger, jeg blir bare skikkelig oppgitt. 

  http://www.tv2.no/sport/ovrig/raser-etter-at-forbundet-droppet-emkvalifisering-3633515.html

  NVBF sin bakside

  Jeg regner med at mange av mine lesere er litt eller veldig interessert i volleyball. I den siste tiden har det vært mye frem og tilbake med vårt kjære volleyballforbund. Og flere av oss mener vel at noen i styret ligger og halvsover på jobb. Ikke vet jeg. På torsdag skjedde den offisielle trekningen av EM i volleyball på hovedkvartalet i Luxemburg. Mange spente unge norske volleyballtalenter ventet på sin gruppeinndeling, men hei, hvor ble det av Norge?

  Jaja, så hadde forbundet glemt å melde på Norge til EM-kvalifisering for junior i 2012 og senior i 2013, eller hadde de vedtatt i styret å ikke melde på Norge, uten at noen andre visste dette. I hvert fall er det ingen som forstår, og mange er frustrerte. Selv spiller jeg ikke på landslaget, men halvparten av min klasse befinner seg nå på Færøyene for en turnering som de spiller for Norge. 

  Resten av saken kan du lese her: http://volleynytt.net/2011/10/29/em-trekning/#comment-2969

  Og det stopper ikke her, les mer om NM-finalene her: http://volleynytt.net/2011/11/07/nm-finalene-i-oslo/#comment-2983

  Jeg er ikke ute etter å henge ut forbundet vårt, tvert imot. Men jeg vil at flere av dere skal få et innblikk i hva slags kaos vi befinner oss i. Alle gode sider, har en bakside.


  Det eneste vi unge vil, er så spille volleball til vi havner i rullestolen. 

  Schizofrenidagene i Stavanger

  Skoledagen besto av masse foredrag om blant annet voldtekt, selvskading, depresjoner og sinnssykdommer. Ganske interessant og vi fikk se en film som en syk jente hadde laget. Foredrag som virkelig gjorde dype inntrykk. 


  Litt humor var det også. Per Inge Torkelsen var på besøk.


  Mine kjære venner som hører spent på.
  Søte Karoline ♥


  Så fant jeg denne vakre solnedgangen på vei hjem. Bildene er ikke redigert. 

  Julekveld i etasjen under

  Haha, litt av en overskrift det der. Nå sitter Karoline og jeg på rommet hennes og bare prater. Vi har ikke akkurat begynt med julebaksten enda, men julemusikken står på fult. Ganske koselig :-)

  Båten med Karoline

  Nå sitter jeg båten på vei hjem med Karoline. Vi har vært i Stavanger på Schizofrenidagene, forteller mer om det i kveld. 


  Bilde fra iPaden til Karoline.

  Allehelgenssøndag

  Allehelgenssøndag er den dagen hvor vi minnes de vi har mistet. Jeg har tent lys for mormor som døde 23. September 2006. Det rart at tiden går så fort og det er 5 år siden jeg mistet min aller beste mormor. Som det står på gravenstøtten hennes: glemmes ei!


  Mormor og meg.


  Hjertelyset mitt som er tent for mormor. Jeg kan bare sitte å smile over alle de gode minnene vi har sammen ♥

  Hurra for en frihelg

  Nå har jeg faktisk ikke hatt en skikkelig frihelg hvor jeg kan sove så lenge jeg vil, på hele 4 uker. Derfor jeg er i ekstase og har for lengst begynt med husmorjobben. Klærne går liksom ikke av seg selv og inn i vaskemaskinen. 

  Fredagskveld ble ganske positiv i går, takket være for at jeg er jente. Jeg så på Idol og senere Senkveld samtidig som jeg gjorde innlevering. Snakk om effektivitet!

  Nå skal jeg jobbe litt med toppvolley.no samtidig som vaskemaskinen og vaskebøtta skal flittig brukes, for artiklene har stått litt på vent i det siste.

  For en herlig fredagskveld det skal bli

  Norskfremføringen vår ble ganske bra, syns jeg i alle fall selv. For den som trodde jeg kunne ta en fortjent pause, tar feil. Jeg har nemlig en samfunnsøkonomi-innlevering som skal leveres inn i natt. Snakk om en herlig fredagskveld, eller hva?

  I morgen er det russekro i Sauda. Teamet er cowboy og jeg har som vanlig ingenting jeg kan ha på meg. Jeg har vel ikke kostymer i klesskapet mitt? Haha.

  Poster et bilde av meg fra i sommer. Hvor jeg var i strålende humør, håper det bare hjelper meg med motivasjon.

  Norsk for alle penga

  Nesten litt sykt at jeg sitter her sent på kvelden og blogger for dere. Men det har seg sånn at Ingrid, Eirin og jeg driver med norsk. Vi har fremføring i morgen som er veldig viktig. Vi har også kjøpt inn litt godteri for å holde oss våkne, haha. 

  Så her sitter vi og koser oss. God natt!

  Humøret på topp

  Så koselig at mange av dere ville lese om min travle helg. Nå er allerede tirsdagen over, så denne uke kommer til å gå fort. Treningen i kveld var kjempegøy og egentlig litt slitsom. Jeg har ikke svettet så mye på lang tid, så dette lover bra. 

  Nå skal jeg forte meg i dusjen, for skolearbeid står i kø. Uheldigvis. Etter på skal jeg ha et telefonmøte, så dette kan bli spennende. Jeg forteller dere mer senere :)  Volleyballhelg

  Sorry for at jeg har vært så fraværende i helga, men når man tilbringer to hele dager i en hall uten internett og mobildekning, strakk ikke tiden og teknologien til. Til og med Olympiatoppen hadde ikke gratis internett, da er det ikke håp. For dere som måtte lure på hvor jeg befant meg, kjørte JEG inn til Oslo på lørdag morgen med pappa. Der vi spilte vi tre kamper og vi vant alle sammen. Vi spilte rankinturnering i 1. divisjon. 

  Siden jeg hadde til dels alt for god tid mellom kampene, tok pappa jeg turen opp til Holmekollen.   På søndag tapte vi semifinalen mot OSI, noe som var veldig veldig surt. Derfor var vi ekstra gira mot Øksil i bronsefinalen, og dermed resultatet 2-1 i vårt favør.

  Vakker solnedgang i Oslo på vei hjem. Etter nok en helg med underskudd i søvn, skal jeg straks legge meg. Trenger masse energi for å komme igjennom denne uka :)

  Nytt innkjøp

  Var på en liten shoppingrunde og lunsj med mamma i dag. Ble ikke noe klær denne gangen, med tanke på at jeg skal til USA i vinterferien. Da ble det heller et nytt putetrekk med en "synstest" på og en klokke fra mango.
  Kjempefornøyd med den nye klokka mi ♥ 

  I <3 Flybussen

  Etter litt forsinkelser med flyet til Oslo, sitter jeg nå på flybussen hjem til Sarpsborg. Siden jeg bestilte flybilletten min senest i dag tidlig, måtte jeg fly til Oslo. 

  I kveld skal pappa og jeg ha skikkelig "far og datter"-kveld. Noe som skal bli veldig koselig. Da blir vi nok benket foran tv-en med en god pizza. Det er sånn vi liker det ♥

  "Dautrøtt"

  Nå sitter jeg i senga, er "dautrøtt" som de sier her og har ispose på leggene mine. Etter en hel dag i Skjeberghallen hvor jeg spilte på et steinalder-gulv, er leggene helt sykt vonde. Jeg trente med gruppe 2 i dag, fordi jeg skal spille med dem til helga (rankingturnering), noe som var veldig gøy. Har lengtet etter å ha Bonolo som trener, selv om Magnus er veldig dyktig. De er bra på hver sin måte. 

  Tok et bilde av de søte jentene fra KFUM Stavanger som kom med på landslaget. Tror de skulle bruke det til en sak på hjemmesiden til klubben. 
  Da jeg kom fra trening, møtte denne herlige solnedgangen meg. 

  Kos kveld

  Etter bare 5 timer på reise og en ufattelig dyr taxitur til båten, er jeg på plass på TVN. Herlig å være tilbake, men allerede til helga tar jeg turen til Østlandet igjen. Der skal vi spille rankingturnering i Oslo.

  Resten av kvelden skal jeg nyte med noen episoder av frustrerte fruer. I morgen er tilbake til hard trening og rutiner.

  Sola Lufthavn is the place

  Hallo there! Nå sitter jeg på Sola lufthavn og gjør litt skolearbeid, er jeg ikke flink? Flyet går ikke før 12.40, så jeg har litt ekstra god tid. I kveld skal jeg trene med Skjebergjentene, tror det kan bli gøy. 


  Jeg ser helt bæsj ut på håret, fordi jeg måtte gå ute i regnvær ...
  Heldige meg som har gratis internett.

  SARPSBORG!!!

  Thank God it's friday og jeg er på vei hjem. Det skal bli en så bra helg, treffe familien, spille volleyball og bare kose meg. Rett etter at jeg lander skal mamma og jeg spise lunsj og så skal jeg endelig stripe håret. En god stund siden sist.

  Jeg glemte visst å skrive hvilken dag jeg skal spille turneringen på, det er søndag :)

  Ferdig pakket

  Ja, kvelden ble litt lenger enn det jeg hadde planlagt. Vi har fått besøk av flere "gamle" elever som jeg bare måtte hilse på og snakke med. 

  Selve pakking tok bare 5 minutter, som vanlig. Håper jeg får blogget litt for dere i morgen :)

  Snø allerede nå?

  Etter å ha vært husmor i over time (vaske uendelig mye klær og støvsuge), har jeg laget en pakkeliste til i kveld. For i morgen har jeg absolutt ikke tid til å pakke, jeg reiser med båten kl 07.30, noe som betyr at jeg må stå opp 06.15. Beachtreningen på morgen i dag var ganske morsom med tanke på at vi bare var 5 personer (landslagsjentene sto over) og hard. Man blir ganske sliten av å løpe i sanda i to timer. 

  Nå skal jeg gjøre meg klar til dagens andre økt, håper jeg også rekker litt styrke. 
  Det har kommet snø på fjelltoppene. Skal det liksom være et tegn på at Kong-vinter er på vei?  Blogges i kveld, søte lesere!

  Pjuskepleddet til mamma

  Siden gradestokken ute sikkert viser grader som om det skulle vært vinter, har jeg slått på varmeovnen og dratt frem pjuskepleddet til mamma. Jeg har allerede begynt med frustrerte fruer-maraton, mellom slagene skal jeg få tid til å jobbe litt. Kos dere i kveld, søte lesere :)

  Søte lommetørkler?

  Haha, tenk at jeg poster mine søte lommetørkler. De har vært min bestevenn i snart en uke, god redning de der altså. Jeg har samfunnsøkonomi nå, men egentlig tenker bare hjernen min på markedsføringsprøven jeg har om et par timer. Kroppen er også ganske sliten etter 5 timer med trening i går. 

  Bare to dager, så er jeg HJEMME!  Koser meg med skolearbeid

  Dagen ble bedre en forventet, etter å ha stått opp på feil bein, støl i nakken og løpetrening når man er syk. Livet er herlig, dere! Nå sitter jeg med en siste innspurt av markedsføring, i morgen har jeg den elskede prøven. Ønsk meg gjerne lykke til ♥

  Så for å komme i bedre stemning har jeg tent duftlys og lytter til Justin Bieber og Jason Derulo om hverandre. Ha en fin kveld, det skal jeg ha.

  Kampene til helga

  Dette innlegget er mer til de i familien hjemme i Sarpsborg. Kampoppsett har kommet for helga og jeg skal spille kl 10, 11 og 13. Det blir garantert to kamper etter det, for vi har planer om å vinne :) 

  Klarer nesten ikke å vente med å komme hjem, har ikke sett familien på evigheter, føles det ut som. Nå skal jeg gjøre markedsføring og høre på masse god musikk. Blogges! Skal du spille noen kamper til helga?

  PS! Glemte å si at kampene spilles i Skjeberghallen!!! 

  Prioritere markedsføring

  Da har jeg fått min dose av yndlingsserien min, skal ikke gå i så mye detaljer om det. Nå skal jeg prioritere markedsføring resten av kvelden. Høres ikke det koselig ut? Ikke egentlig, men med en stor prøve til onsdag kan jeg ikke utsette det. Hva skal dere gjøre i kveld?


  google.com

  Fruene i Wisteria Lane

  Selv om jeg fikk sovet av meg 9 timer i natt, er jeg fortsatt trøtt og sliten. Jeg skjønner meg ikke på kroppen min noen ganger. Jeg hadde nemlig tenkt å trene styrke før to timer med historie, men frustrerte fruer ble heller førstevalget. Sånn er det å være syk, woho.  Motivasjon på topp

  Tenk at jeg sitter her med full motivasjon til en uke med hard trening, masse skolearbeid og har alikevel tenkt å blogge bra for dere. Jeg har jo egentlig pådratt meg en liten forkjølelse, men tror jeg har den under kontroll ved at paraceter og vitaminbjørner er mine beste venner.

  Jeg vil spise sunt denne uka, trene meg helt i kjelleren, få bra karakterer, for å så ta helg med god samvittighet. Høres ikke det bra ut? For å starte allerede i dag, poster jeg noen motivasjonsbilder (som hjelper meg i alle fall) og litt godmusikk til treninga.
  google.com

  Tiesto - Maximal Crazy
  Jaykay ft. Flo Rida - What the girls like
  Tiesto - Work hard, play hard
  David Guetta ft. Sia - Titanium

  Ullsokker og stor genser

  Dagens outfit er ullsokker, joggebukse og en stor hettegenser. Selv om sola skinner ute og finere vestlandsvær finnes ikke i dette øyeblikket, sitter jeg inne med varmeovnen på full guffe. 

  Gruer meg litt til denne uka med tanke på at jeg har en vanskelig prøve, innlevering og masse annet skolearbeid som skal gjøres. Jeg ser egentlig bare frem til helga, da skal jeg hjem :D  God stemning før kamp

  Når en gjeng med herlige jenter skal spille kamp, er det alltid god stemning. Intet unntak på torsdag heller. Selv om fleste av oss sov halve bussturen, måtte vi leke oss litt med kameraet. Fordi Margethe har et sånn fancy et. Liten photoshoot av meg og Eirin, selvfølgelig ville Nora og "Magga" være med også. Haha :)


  Digger disse jentene ♥

  Skikkelig kaos

  Føler meg ganske sliten med skallebank og en kropp som bare vil sove. Ikke så veldig rart at jeg sov 11 timer i natt, har jo gått med underskudd i en hel uke. Jeg skal i alle fall rydde rommet i dag og få system i sakene mine, haha. 
  Har kjøpt gave til deg, mamma ♥


  Skal kose meg med polsk godteri i kveld med nytt på nytt på skjermen. Nå skal jeg ikke spise godteri på leeeenge, er så fryktelig lei siden det var så sykt billig i Polen, haha! 

  På vei "hjem"

  Jeg tok dette bildet på flyet for å liksom blogge for dere derfra, men norwegian var ikke like kule i dag som på mandag. Null internett på flyet, vi kom for sent til neste fly fra Gardemoen, fikk nesten ikke bagasjen vår og jeg måtte vente over tre timer på båten til Sand. Heldigvis fikk jeg tatt turen til pappas gode venner i Stavanger, hvor de serverte meg pizza. Nam.

  Om to timer ligger jeg nydusjet i min store seng, gleder meg!

  Siste dag før avreise

  Da er treningsleiren over og i morgen setter vi kursen hjemover til Norge. Vi spilte siste kampen i dag mot noen som gikk på ungdomsskolen. De ligger nemlig mye lenger framme enn oss i volleyball. Her begynner de å spille volleyball allerede som 5-åringer. 

  Kampen ble litt merkelig, med tanke på at vi spilte elendig i første sett. Mens vi vant de neste. 

  Nå skal jeg pakke alle tingene mine, for vi reiser allerede klokka 07.15 i morgen tidlig. 

  Love my team!

  Shopping gjør meg glad

  Da har vi vært på en liten shoppingrunde i Rzeszow. Ble mye supermarked-shopping, men utrolig mye nyttig. Flinke meg! Nå skal vi straks reise for å spille kamp, skal viser dere flere bilder fra kampen i går senere :)
  Ikke helt klar for posing der, nei.


  Loveyou, Heidi!

  Ny drakt fra Resovia

  I går kjøpte jeg meg drakt på kampen. Storfornøyd med at jeg fikk tallet 7, altså yndlingsspilleren min. Uheldigvis for meg var han skadet på kampen i går, og spilte ikke. 

  Drakten var egentlig ganske billig, med tanke på prisen de skal ha for drakter hjemme i Norge. 


  Nummer 7 for alltid ♥

  Updates fra Polen

  Beklager for dårlig oppdatering. Men det har seg sånn at vi har hatt det veldig travelt. Til og med mamma og pappa har heller ikke hørt noe fra meg. Jeg storkoser meg i Polen for tiden. Selv om treningene har buttet litt imot meg, så klarte jeg å samle meg til å gjøre et bra innhopp i gårdagens kamp. 

  I går kveld fikk vi se toppkampen som jeg har pratet om så lenge. Jeg har kjøpt meg drakt og har blitt offesielt supporter av Asseco Resovia. Kanskje ikke fult så supporter, men litt. Jeg fikk ta bilder med de proffe spillerne og det var like mange på kamp som på Rosenborg sine hjemmekamper. Stemningen var ikke til å klage på.


  Hendrik er veldig fornøyd med ny drakt.


  Hele TVN på plass i arenaen.

  Første trening i Polen

  Da er jeg klar for første trening i Polen. Tipper det blir mye mottak og tilvenning, med tanke på at hallen og luften er helt forskjellig fra hjemme og her. Vi skal enten ha en trening senere i dag eller en kamp. Jeg håper selvfølgelig på kamp! 

  Innkjøp fra Krakow

  Litt bilder fra bussenturen fra Krakow til Kielnarowa. Ganske morsom igrunn, med tanke på at vi hadde musikkquiz tre timer i strekk. 


  Hvor kult er det ikke å finne en trailer fra Sarpsborg på en random bensinstasjon i Polen?   Nye knebeskyttere, betale bare 80 kroner for dem.

  Blush og solpudder til under 200 kroner. 

  I morgen skal vi trene klokka 10 og kanskje en kamp senere på dagen. Vi vet ikke helt planen enda :) 

  Shopping i Krakow

  Vi brukte egentlig ikke så lang tid til Polen, men vi fikk tross alt 3 timer til shopping i Krakow. Skal vise dere innkjøpene senere, kanskje i kveld. Nå er vi på vei til Rzeszow og har akkurat stoppet på en bensinstasjon, det er derfor jeg har internett. 

  Jeg har ikke noen bilder enda, så derfor slenger jeg med et bilde fra det laget vi skal se spille kamp til onsdag. Billettene til denne kampen ble utsolgt på bare 4 minutter, det er sykt!

  Snakkes senere :)

  Internett på flyet!!!

  Kanskje jeg skal begynne å fly med norwegian igjen, de har seriøst internett på flyet. Det er ganske kult! Vi sitter i alle fall her og er framme om cirka to timer. Etter det skal vi ta buss fra Krakow til Rzeszow, noe som tar tre timer. 

  Humøret og energi er på topp, selv om det ble bare 4 timer med søvn i natt. Haha. Nå skal jeg kjøpe meg frokost, snakkes :) 

  Sola flyplass

  Nå sitter jeg på Sola flyplass og venter på flyet til Oslo. Vi reiser først til Oslo og så til Polen/Krakow. Vi reiser med hele 2. og 3. Klasse og vi skal trene, spille kamper, se en proff herrekamp og kose oss. Tror det blir en bra uke! Slenger med noen bilder fra i går, både fra guttekampen og jentenkampen. Vi vant 3-1, wiho :D  På vei til hallen

  Jeg vet dere elsker photoboothbilder av meg, men nå rakk jeg ikke noe annet. Jeg skal opp å spise frokost med Rakel, og etterpå tar vi turen til hallen for kamp mot Austrått. Snakkes senere :)

  Da tar vi kvelden

  Endelig tar vi kvelden med en skikkelig tanketreningssang som jeg har fått av mamma. Haha. Jeg er ganske stolt over å ha holdt dere oppdatert igjennom min travle, men koselige dag. 


  Karoline hilser natta til mine lesere!

  Jentekveld hos Heidi

  Jeg er så heldig som låner ipaden til Karoline. Vi er en gjeng jenter som skal kose oss hos Heidi. Heidis nachos står på menyen. Randaberg tapte 3-0 for Nyborg. Ha en fin lørdagskveld.

  Randabergkamp

  Sitter her med herlige jenter og ser på Randaberg mot Nyborg. Etterpå tar vi turen til Heidi for å spise taco. Haha, jeg vet. Taco to dager på rad <3

  Hello brunfarge

  Stikker for å ta sol med Rakel, snakkes :)


   

  Stavanger city

  Akkurat nå sitter jeg på båten til Stavanger. Jentene skal spille kamp i kveld, etter det skal Karoline og jeg spise taco hos Rakel. Det blir kos!

  Tidenes største bølger på vannet, båten gjynger helt sykt, haha! Håper alle får en fin helg :)

  Hallo there

  Da er det snart helg, hvert fall for min del. I morgen reiser vi tidlig, fordi laget skal spille kamp i Stavanger. Ellers så har jeg trent mage og redigert en volleyballfilm om meg selv. Kanskje jeg legger den ut snart? Nå skal jeg kjappe meg i dusjen, norsk og historiebøkene hyler på meg. Vil dere se volleyballfilmen?

  Yes, det går oppover

  Tenk at jeg hadde en hel trening med ganske så bra mottak i dag. Etter at jeg har spilt kant kun i ett år, ble jeg litt overrasket over meg selv. Alltid gøy med gode mottak. 

  Hvis dere lurte på hva jeg drev med på mandagskvelden, satt jeg vakt i den nye sandhallen. Eller ja, vi må vaske hele styrkerommet, koste vekk sand og passe på at barn under 15 år ikke trener der. Haha. Her ser dere i alle fall det NYE og ELSKBARE styrkerommet vårt.   Tatt på meg et falskt smil

  Æsj, for en uflaks dag for meg. Jeg som trodde ting endelig begynte å gå min vei, men der tok jeg feil. Da jeg stod opp merket jeg at nakken var fryktelig vondt, selvsakt trodde jeg at jeg hadde sovet feil eller noe. Haha, så kom jeg på at vi hadde turn i går.

  Begge treningene gikk rett i grava. Tror jeg aldri har plinget så mye før, vært så lite tilstede og elendig teknikk. Nå skal jeg forklare, har man to-tre dårlige treninger, går det utover resten av dagen. Som om det ikke var nok, ble jeg ikke tatt ut til å spille seriekampene til helga. Selvfølgelig syns jeg det er dumt, men det er de beste spillerne som blir plukket ut.

  Jeg fremstiller meg selv som en glad jente, noe jeg er, men i dag har jeg tatt på meg et falskt smil.

  Følg meg på twitter

  Da har jeg endelig skaffet meg twitter. Etter lang tid om skal/skal ikke, har jeg nå laget meg en bruker. Håper jeg kan oppdatere oftere der enn på bloggen, så da kan dere bare følge med der. Spesielt når jeg er ute å reiser, noe som jeg gjør om en uke. 

  Trykk her for å følge meg :)  


  Min profil ♥

  Husmor og økonom

  Egentlig begynte jeg ikke på skolen før kl 10, men siden jeg har litt å gjøre (som å vaske klær), stod jeg opp allerede kl 08. Flinke meg. Nå sitter jeg fredelig på rommet mitt med null oppgaver i samfunnsøkonomi (kanskje læreren vår har glemt oss, hurra for det), jeg overfører penger til mamma og leser dagens utgave av SA. 

  Nå skal jeg jobbe med litt TVN-stuff. Snakkes.  Klar for russekro

  Nå har jeg gjort meg klar for russekro som skal være i Sauda. Sola skinner og det er over 20 grader her. Jippi! Vi er en gjeng fra klassen som reiser innover om drøye 30 min. Tror det blir veldig gøy, dessuten blir vi sikkert kjent med andre folk også. Ha en fin kveld :)  It's friday, friday

  Ganske så herlig å vite at det er fredag og helg. Endelig litt fri fra skole. Selv om de hjemme feirer for høstferie må jeg fortsatt vente en uke til. Ikke at det blir noe høstferie på meg i år, vi reiser nemlig til Polen på treningsleir. 

  Er ganske så fornøyd med at jeg er ferdig med styrkeprogrammet allerede i dag. Det betyr fri i helga! Dessuten gikk balltreninga over all forventning :)

  Nå skal jeg kjappe meg i dusjen, før jeg så tar fatt i sykkelen og sykler den strake veien til solstudiet og butikken.


  Rett fra trening-sveis. 

  Ut på tur, aldri sur

  En liten oppsummering av dagen i dag. Med tanke at vi brukte litt lang tid på å reise, var det faktisk verdt det. Alltid godt å komme seg utenfor veggene på TVN en gang i blant. Ganske deilig at jeg fikk gjort en dag på styreprogrammet rett etter vi kom tilbake. Dermed kan jeg legge meg med god samvittighet. 
  På toget til Egersund. Og ja, jeg hadde en dårlig hårdag :-(


  Selv i Stavanger var det sol, men med engang vi kom til Sand, kan du jo bare gjette hva som møtte oss? REGN!


  Pizzaen på Egon er så maks god!!!

  Nå skal jeg være litt sosial, snakkes i morgen.

  Dagstur til Egersund

  Nå sitter Henriette og jeg på båten hjem fra Egersund og Stavanger. Vi har nemlig hatt markedsføring med nettskolelæreren vår i Egersund. Bare sånn at dere vet, så var det mitt og Henriette sitt forslag. Vi må ikke reise så langt for å få litt undervisning. Nerder kan man si. 

  Vi har spist på Egon og det var alt vi rakk. I kveld blir det styrketrening på meg, fordi jeg har gått glipp av to balløkter. 

  Jeg kommer hjem til Sarpsborg om tre uker, noe jeg gleder meg veldig til.   Har du vært i Egersund?

  Minnekortet fult?

  Ikke nok med at minnekortet mitt for en stund siden forårsaket at kameraet mitt nesten havnet på reprasjon, så har jeg problemer igjen. Det står at minnekortet mitt er fult, noe som det absolutt ikke er. For noe tull. Dette skjedde selvfølgelig før den store dagen, hvor jeg som mest trengte minnekortet. Heldigvis er ikke jeg den eneste med kamera på skolen. 

  Jaja, det betyr at jeg må kjøpe nytt minnekort neste uke. Flaks at Henriette og jeg skal til Egersund på tirsdag for å nerde markedsføring, for dem selger ikke minnekort på lille Sand.


  Bildet ble akkurat tatt før krisen, haha. Meg som server under kampen på fredag.

  Har du hatt dette problemet før?

  Leksekos og duftlys

  Sitter her enslig og alene på rommet mitt med duftlys og telys rundt meg. Ganske koselig igrunn! Planene for resten av kvelden er å gjøre litt markedsføring, dessuten bør jeg også gjøre litt historie, med tanke på at vi skal ha en quiz i morgen. Haha. 
  Så tente jeg lys for pappa og lillebror. Nå er det bare 3 uker så er jeg hjemme.

  Hør på denne sangen: B.O.B ft. Lil Wayne - Strange Clouds ♥ Jeg får ikke lagt inn youtubelink, siden skolenettet har bestemt seg for å ødelegge for min kjære mac.

  Seier over OSI

  Vi vant 3-2 over OSI, noe som gjør nattesøvnen adskillig mye bedre. Kampen var veldig spennendes til tider. Jeg fikk min debutt på banen som server. Mer om kampen kommer på bloggen til laget.

  I morgen blir det fullfart med åpning av sandhall og guttene skal spille kamp.


  For en gangs skyld sminket jeg meg for anledningen :)

  Sniktitt på photoshoot

  I går var jeg tidenes morsomste photoshoot med laget. Vi tok som sagt bilder til bloggen, hjemmesiden til toppvolley, sponsorer og andre viktige ting. Kan ikke det mest seriøse bildet vårt, men det kommer mer. 

  Nå driver jeg en religionsinnlevering, så blogges senere!  Hva syns du om bildet?

  Nye klær

  Som sagt skulle vi få nye TVN-klær i dag. Vi fikk ny ytterjakke, bukse, hettejakke og den genseren jeg har på meg på bildet under. En slags oppvarmings genser. Vi hadde også photoshoot med laget i dag, tok bilder til bloggen vår og toppvolley.no. Bildene kommer i morgen, så gled dere! 

  I morgen spiller vi også vår første seriekamp denne sesongen, ønsk meg/oss gjerne lykke til :)

  Jeg har blitt anbefalt!

  Det har seg sånn at jeg har blitt anbefalt på Anna og Camilla sin blogg. Kjempekoselig og stas. Ta gjerne en tur innom bloggen til jentene. 

  Denne helga blir ganske så travel, tror det dessverre ikke blir blogging fra min side. Bare så at dere er klar over det. Kort oppsummering av planene:

  I dag: Kveldstrening, lage vafler til kioskslag i morgen, lekser. Pluss at vi får TVN-klærne i dag :)
  Fredag: Skole, trening, kamp mot OSI.
  Lørdag: Besøk fra promenente gjester fra volleyball-Norge. Jeg skal både være fotograf, redaktør og flue på veggen. Åpning av innendørs sandhall.     Har dere mye å gjøre for tiden?

  Slappis

  Akkurat nå sitter jeg i godstolen med pjusketeppet til mamma. Kjenner at jeg er sliten etter en lang dag. Nå gjenstår det litt lekser, før jeg Eirin og jeg skal kose oss med vafler til kvelds.   Hva skjer a, lesere? :)

  Jeg skal til Chicago!

  Det er en ting jeg ikke har fortalt dere, jeg skal til Chicago i vinterferien. Wiiii! Jeg skal dit med noen fra skolen for å besøke blant annet North Park University, spille volleyball, shoppe og oppleve nye ting. Blant de jeg skal ta følge med er min søteste Karoline fra Bergen.  Har du vært i Chicago eller USA før?

  Kamp mot landslaget

  Vi hadde frisbee i alternativ i dag, like gøy som alltid. Nå gjør jeg en siste finish på historieinnleveringen, samtidig som jeg prøver å finne en sang som passer til meg. Hvorfor skal dere få vite senere. Klokken 20 skal vi på gruppe 1 spille mot landslaget u17. Det blir nok spennende og gøy!

  Det ser nesten ut som jeg har på sminke på bildene under, men det er kun eos :)

  Bruker du eos?

  Jeg blir litt lei meg

  Jeg blir litt lei meg når jeg ser dere lesere er innom bloggen min, selv om jeg ikke har lagt ut et eneste innlegg i dag. Fy som jeg skammer meg. 

  Kort og greit om i går så gjorde jeg litt lekser, jentekveld med noen i klassen (vi så på Easy A), senere så vi The Ring med flere folk. Klokka ble halv fire før jeg i det hele tatt fikk skjønnhetsøvnen min. 

  I dag har jeg spilt mix-volleyball med folk fra hele skolen. Har også laget vafler til kveldsmat til min kjære Julie som kom på LANDSLAGET! Syke jente ♥

  Jeg har slått meg

  Jada, nå sitter jeg på oppholdsrommet og skriver på en norskinnlevering. Tror jeg har slått meg eller noe, siden jeg bruker lørdagskvelden til noe fornuftig. Skal straks rive meg løs fra kjedelig skolearbeid og heller se film med jentene. Alltid kos med jentekvelder.   Følte at et bilde av meg nå ikke passet så bra. Kos dere i kveld, søtiser :)

  Klassebildet 2011

  Min herlige klasse ♥ Vi tok også et såkalt "vennebildet" som jeg får senere. Nå gjør jeg historie, redigerer en film og slapper av. Haha, alt på en gang. Jeg har også betalt noen regninger, føler meg som en økonom nå. 

  Håper seriøst at det er taco til kvelds i dag. Elsker taco, skjønner dere. Dessuten skal jeg også "jobbe" litt ;)  Hva syns du om bildet?

  Dagens outfit 16.09

  Hva skal jeg si? Dagens outfit! Haha! Skoledagen har vært superlang (vi var tross alt på skolen i 6 timer), for min del hadde jeg en bra balløkt, og nå spiser jeg litt snop som jeg fikk i posten av mamma. Nam. 

  I kveld skal jeg ha "jentedate" med Silje, noe som blir veldig kos. Akkurat nå tenkte jeg å gå bort i hallen for å se Julie trene med landslagsjentene. Blogges!

  Hva syns du?

  Utsikten fra norsktimen

  Her er  da utsikten fra arbeidsstolen min. Sitter nå på intetnatet og jobber med en norskinnlevering. Vi hadde en ganske tung morgentrening i dag med løping, men senere i dag blir det to timer ball og en time med zumba. 

  Men nå er det tilbake til skolearbeid, snakkes senere ;)

  Ha en fin dag.

  Motivasjonsplakat

  I kveld har jeg brukt litt tid i det kreative hjørnet. Så jeg har startet med å lage en motivasjonsplakat som skal henger over tv-en. Den er langt fra ferdig, men jeg skal vise dere den senere. Blant annet skal Jillian Michaels få plass på plakaten. 

  Har du en motivasjonsplakat?

  Tidlig oppe?

  Her sItter jeg og blogger før jeg begynner på skolen. Jeg er vel kanskje ikke så tidlig oppe når jeg sto opp klokka 8. Nok om det.

  I dag skal vi på gruppe 1 spille kamp mot u-17 bruttotroppen fra TVN som skal på samling i helga. Det blir spennende! En annen ting jeg har å fortelle er at jeg har endret totalt hvordan jeg vil studere, mer om dette kommer senere :) 

  Jeg slenger med et bilde av broren min og meg, savner han bittelitt! Dessuten savner jeg brunfargen min, solarium neste, sier jeg bare!  Snakkes senere i dag, søte lesere!

  Tips om trening?

  Jeg har fått flere spørsmål om jeg kan gi dere tips innenfor trening. Helt ærlig syns jeg det er litt vanskelig. En ting er å gi dere tips om styrkeøvelser som jeg gjør selv, men jeg må være forsiktig med tanke på at jeg ikke har så mye erfaring. Tips om hvordan et kosthold skal være, kommer jeg aldri til å skrive på bloggen. Men at jeg drikker sjokomelk etter hver ettermiddagsøkt, skal jeg ikke legge skjul på. Proteiner in my heart. 

  Jeg kan heller skrive litt om hvordan volleyballtreningene våre er lagt opp, slik at dere kan få innsyn i hvordan vi kommer oss igjennom hverdagen med all treningen vi har.   Så hva syns dere, tips om trening?

  Snart tilbake for fullt

  Merker at jeg har hatt en bitteliten pause, så lenge jeg ikke gir så mye lyd fra meg. Er egentlig litt sliten om dagen, i tillegg har jeg en del skolearbeid som skal være ferdig før helga inntreffer. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan.

  Jeg slenger med bilde fra photoshooten til Unni og meg. Elsker den jenta ♥  Hva vil dere at jeg skal blogge om?

  Sovne til Taylor Swift

  Herlig treningsøkt! Ble en time med zumba, litt av en restitusjonsøkt, haha. Nå skal jeg rett og slett legge meg, er så sliten og trøtt. Taylor Swift syngende over øret og yndlingsboka på senga, er ikke feil. Natta godt folk :)  Liker du Taylor Swift?

  Bare for å si hei

  Tenkte jeg skulle gi litt lyd fra meg. Som dere sikkert skjønner har jeg vært svært opptatt i helga. Vestcup endte med 2. plass til oss jentene, noe vi er godt fornøyde med, selv om vi selvfølgelig ønsket å vinne. 

  Siden vi har fri fra balltrening i dag, blir det derfor zumba som vanlig. Det er så sykt gøy! Nå skal jeg gjøre lekser, lucky me!

  Hva har du gjort i helga?

  Semifinale i Vestcup

  Her er noen blinkskudd fra første dagen på Vestcup. Sportslig har vi vunnet alle kampene (mot KFUM Stavanger, Randaberg og Hana) 2-0 og vi er klare for semifinale mot Straen i morgen kl 11. 

  I år lagde vi vår egen felleslunsj rett utenfor hallen. Haha :) 

  Flyttet inn hos Rakel

  Jeg har helt glemt å oppdatere for dere i dag. Egentlig har jeg brukt tiden på skolen, reise til Stavanger. Da vi kom dit dro de fleste jentene på laget på Egon for å spise. Koselig! Nå har jeg flyttet inn hos Rakel for helgen med Tonje og Karoline. Vi blir godt tatt vare på og jeg liker meg godt her. Jeg vet at mammaen til Rakel leser bloggen min :) 

  I morgen spiller vi kamper kl 10, 11 og 13, pluss dømminger i mellom. Blir en lang dag og null oppdateringer fra meg, bare kanskje små iphone-innlegg.

  Hva skal du i helga? Foto: Karoline Marie Siljander.

  Tv-kos og kveldsmat

  Sitter her på rommet mitt og ser på programmer på tv3.no, samtidig som jeg spiser sen kveldsmat. Jeg pleier jo å spise med resten av gjengen, men i dag måtte jeg rekke zumbatimen med Kristine og Kristine. Like gøy som alltid! Natta :)

  Vi elsker kaker

  I forrige friminutt satt Eirin og jeg (østlandspower) og koste oss med verdens beste sjokoladekake. Til og med mamma sin blir slått ned i støvlene av denne kaken. Haha. Kantinadamen vår feiter oss opp på usunne herligheter. Heldigvis er det kake en gang i blant.   Spiser du kake på skolen?

  Skolebildet 2012

  Selv syns jeg bildet i svart/hvitt var finest, og jeg har redigert dem litt på egenhånd. I kveld har jeg vært flink å vaske oppholdsrommet, siden det er en del av "husarbeidet" vi må gjøre her. Nå skal jeg gjøre norsklekser og se litt på tv3 nett-tv. Blogges mer i morgen!

   

  Svart/hvitt eller farget?

  Helgas innkjøp

  Som jeg tidligere har skrevet, var jeg i Stavanger i helga. På lørdag var Kristine og jeg på shopping på Kvadrat og Ikea. Jeg ble så fryktelig lei grønnfargen jeg hadde på rommet, og mamma syns jeg burde kjøpe nye puter. Det jeg egentlig gjorde var å kjøpe nye putetrekk, for å så bruke de gamle putene. 

  Kjøpte meg tre herlige duftlys.


  Også dette hjertet fra Kremmerhuset. 

  Sovemusikk

  Akkurat nå sitter jeg og hører på rolige sanger for å våkne litt, haha. Begynner på skolen om 15 min. Jeg skal ha tre timer med samfunnsøkonomi, og etter det har jeg tenkt å vaske rommet. 

  Om du vil høre på min "sovemusikk", kan du subscribe spotifylisten min her. Da hadde jeg blitt glad :)  Norge tapte landskampen

  Er det en ting jeg savner her på TVN, så er det å sitte hjemme i godstolen med pappa å se sport dagen lang. I dag måtte vi ty til livesending fra macen, for og i det hele tatt få med oss hva som skjedde ute på banen i "Parken". Uheldigvis gikk Norge på en smell med 2-0 tap. Buhu.

  Nå skal jeg skrive ferdig en tekst om den røde pimpernell, haha. 

  Noen av leserne som så kampen?

  Hurra for overtråkk

  Snakker vi maks uflaks? Det har seg sånn at alle på TVN er pålagt å bruke ankelstøtter, pga alt for mye overtråkk. Mange fikk sine ankelstøtter i går, og jeg var en av dem som ikke fikk. Dette resulterte i at jeg tråkket over i alternativ under sykehus-sisten. Noen ganger så blir jeg så mektig imponert over meg selv ....

  Jaja, heldigvis går nok dette fort over. Nå skal jeg bort på skolen en tur for å høre på en veileder, så skal jeg lese litt i boka mi, "jenta som lekte med ilden". Blogges senere peeps!

  Er du på skolen nå?

  Rydding av rommet

  Som dere ser har jeg tatt et skippertak på rommet mitt. Mistenkelig nok ser det alltid bomba ut etter en helg på reisefot. Jeg skjønner meg ikke på det altså. Dessuten har jeg kastet ut grønnfargen med søt rosa, hvitt og svart. Treningen gikk forferrdelig drit, men om 40 min blir det en økt med Zumba. Tror det skal lette litt på humøret :)  Rydder du rommet ditt ofte?

  Bursdagsfeiring for Aliiii

  På torsdag overrasket noen av oss jentene, Alicia med bursdagsfeiring. Vi lagde brownies, glutenfrie vafler, hadde kjøpt is og gaver. En superkoselig kveld! 
  Hvis som lurer på hva Alicia fikk i gave i meg, står det til venstre på bildet. En stor godteriboks og sjokolade, fra Sverige selvølgelig.


   Disse to jentene fra 1. - og 2. klasse tok også turen, siden vi hadde kake til overs, haha!  Pleier du å overraske andre?

  Tidlig kveld

  Noen få bilder fra helga. Jeg var ikke så alt for flink til å bruke kameraet mitt, men jeg hadde det superkjekt med klassen. Har også shoppet litt til rommet mitt, som jeg skal vise bilder til dere senere. Jeg skal ta kvelden straks, for jeg er skikkelig i underskudd i søvn. Haha :)

  I morgen er jeg klar for en ny uke, med påfølgende Vestcup i Stavanger til helga!   Updates fra Sandnes

  Nok en liten oppdatering til mine kjære lesere. Nå befinner jeg meg hos Susanna. Kristine og jeg har shoppet på Kvadrat og IkeA, og nå ordner vi oss til i kveld.

  Jeg skulle legge med et bilde, siden jeg bruker ipaden til Karoline, men det fikk jeg ikke til.
   

  Stavanger i helga

  Glemte nesten å oppdatere dere om at jeg drar til Stavanger i helga. Har latt macen ligge igjen hjemme, så blir kun iphoneblogging. Ha en fin helg :)

  Bursdagsbarnet, Alicia

  I dag har min kjære Alicia bursdag og hun er endelig 18 år. Vi startet dagen med morgentrening, hvor hun "måtte" trene med "Sweet 18th" t-skjorten som jeg brukte på min bursdag. Om dere husker? Pluss at hun fikk låne mine superkule happy birthday-briller. I kveld blir det bursdagsfeiring, men mer sier jeg ikke. Dere skal få se bilder litt senere ;) 

  Dere kan gjerne gratulere henne med dagen her på bloggen, da blir hun veldig glad ♥

  To Skjeberg-jenter

  Jeg vet ikke hvor vidt jeg har nevnt på bloggen at vi er to jenter fra Skjeberg Volleyballklubb som går her på Toppvolley. Tror vi allerede har laget historie. Vi trives i alle fall veldig godt begge to. Senere vil jeg lage et innlegg om Julie, bare følg med!

  Vi hadde skolefotografering og bildene som ble tatt, skal dere også få se i en senere anledning. I kveld skal Heidi og jeg kose oss litt med jenteprat, og vi jentene i klassen har fått i lekse å se en volleyballkamp.  Hva skal dere i kveld? 

  Big Brother-kveld  Akkurat nå sitter jeg i stua med jentene i klassen og Morten, og det er tid for big brother. Blogges senere :)

  Skal du se på Big Brother? 

  Homework

  Sånn helt seriøst har jeg egentlig fri fra skolen hver tirsdag. Men siden jeg har et nettfag, kan det være greit å bruke denne tirsdagen til noe fornuftig. Så her sitter jeg og gjør innleveringene mine. Snart ferdig! 

  Må bare anbefale alle til å dra på Zumba en gang dere har tid. Vi var hele 8 jenter fra klassen og gymsalen her på Rygjatun var helt stappet med folk som var sykt gira på å danse. Fra nå av skal vi fast på Zumba hver mandag og torsdag. Det var så gøy!

  Historie og plagsom brannalarm

  Sitter her og prøver å gjøre litt historie, sånn at jeg ligger litt foran til timen vi har senere i dag. Kunnskapen går ikke akkurat automatisk inn i hjernen min. Egentlig så er litt morgengretten fortsatt, brannalarmen gikk to ganger kl 03 i natt, så da sprang de som våknet ut. Den har nemlig gått 6 ganger på en uke pga. støv. HURRA!

  Ha en fin dag!

  Byggmesterne Elise og Kristine  Søndagen har gått med til litt skolearbeid, vasking av klær og minst montering av nattbordet til Eivind. Dere må ikke tro at Eivind ikke klarer det selv, men han skulle på trening, så Kristine og jeg ville bevise at vi var minst like gode. Selvfølgelig ble vi ganske fornøyde med resultatet.  Etter monteringen tok vi turen bort i hallen for å se guttene trene. Og her møtte vi vår kjekke og single klassevenn, Daniel :)  Håper du har hatt en fin søndag! Nå skal jeg ned i stua for litt kos med resten av gjengen.

  Bestilling av russeklær

  I kveld skal vi jentene samles for å bestille litt russeklær. Jeg har allerede bestemt meg for hvilken bukse jeg vil ha, ellers må jeg nok titte litt ekstra i katalogen for flere klær. Har ikke tenkt å legge så veldig mye penger i det, så lenge jeg har en del klær fra før. 

  Om en time stikker vi jentene i klassen for å spille baseball på grusbanen! Det kan bli veldig gøy :) 

  Har du bestilt russeklær? 

  Bieberkveld med Karoline

  Jenta som er glad i bruspulver og er klar for film.

  Har kost meg sammen med Karoline i kveld, og vi så Justin Bieber-filmen for andre gang. Vi skrudde på musikken på fult og sang med. Haha. Stakkars naboen min, han hater Justin Bieber. 

  Da jeg kom ned på kjøkkenet, fant jeg denne gjengen. Pokerturnering for fult, og gjennomført ut til fingerspissene. Haha, for en skjønn klasse jeg går i. I morgen satser jeg på å ta en styrkeøkt, muligens vaske rommet mitt og gjøre litt skolearbeid. Snakkes mine søte lesere ;)

  Shopping i sentrum  Det ble ikke akkurat en skikkelig shoppingrunde på Sand, butikkene stenger jo klokka 13 her. Det er litt gammeldags for min del. Vi tok sol, tittet i butikker som vi ikke har vært i før, og jeg kjøpte meg en pose lakris. I kveld blir det pokerturnering i stua med klassen og Justin Bieber-filmen. Blogges senere :)

  My perfect room
  Tenkte liksom at folk måtte vite hvor jeg bor.

  Som sagt så er jeg veldig fornøyd med rommet mitt. Har tatt med en del ting hjemmefra, som den hvite hylla. Her skal jeg kose meg det nærmeste året, så hvis dere ikke finner, sitter jeg sikkert gjengrodd i senga mi og ser på tv.

  I kveld ble det movietime med mange i klassen. Filmen ble den fulgefilmen "Rio", den er jo bare så søt! Nå skal jeg hoppe i seng, frokost kl 10 i morgen. Skyt meg ....

  Lang skoledag
  Karoline og meg på skolen.

  Lengste skoledagen på lenge, og fredagene fremover blir ikke akkurat yndlingsdagen, men unntak av lappene vi får i kantina. Akkurat nå skal jeg prøve å forberede meg på beep-testen, som er rett rundt hjørnet (to timer igjen). Ønsk meg gjerne lykke til. Bilder av rommet kommer i kveld en gang.

  My sweetest girls  Sitter her på kjøkkenet med Eirin, Henriette, Kristine og Kristine i klassen for å nerde litt lekser, og her har vi sittet i . Alltid kjekt å kunne gjøre lekser sammen, når vi ikke har noen andre som kan hjelpe oss. Dessuten ble disse jentene veldig happy med å få et bilde på bloggen :)

  Har dere begynt med lekser?  

  Utsikten fra internatrommet

  Utsikten fra rommet mitt er i år herlig. I fjor så jeg en matsal og en bygningsplass, så nå er jeg veldig fornøyd. I dag har vi testet, vært ordentlig på skolen og nå skal jeg gjøre litt av innlevering i samsfunnsøkonomi. Yndlingsfaget mitt ♥ 

  Hva har dere gjort i dag?

  Dagens outfit  Jeg som er så flink til å poste outfitbilder for dere. Men nå er jeg tilbake i toppvolley-kolleksjonen, som er hettejakker og joggebukser, og ikke minst null sminke. Det er sånn vi liker det her. 

  Sånn for at motivasjonen skal bli mer på topp, skal jeg printe ut noen bilder av Jillian Michaels. 

  Sniktitt på rommet mitt  En liten sniktitt på rommet mitt. Jeg skal legge ut bedre bilder etter hvert. Må bare rydde litt ordentlig her, fortsatt litt kaos etter innflytningen i helga. Nå skal jeg rydde litt i klesskapet, før jeg stikker på trening. Tipper det blir masse kondisjon og hurtighet, siden vi for engangsskyld har fint vær her på Sand. 

  Travel skoledag


  Tenkte jeg skulle poste noen bilder av min kjære mac, men det er kanskje ikke så interessant for dere? Uansett, min første skoledag har egentlig vært litt travel, utenom det vanlige. Vi ble delt i klassevis, og vi i tredje hadde quiz med vår nye lærer. Etterpå grillet hele skolen, og senere hadde vi team building. Møte ang. det sportselig er også en selvfølge. 

  På kvelden var vi en stor gjeng som gikk bort i hallen for å trene og ha det gøy. Alltid like kjekt. Men nå er jeg litt sliten, og skal legge meg. I morgen er tilbake til den normale hverdagen med morgentrening, testing og skole. Blogges mer i morgen!

  Hyttevei til Sand
  Vi dro fra Moss i dette været ...


  ... og kommer over fjellet til dette været.  Endelig har jeg litt bilder fra kamerat mitt. Turen over til Sand, tok litt lenger tid enn vi hadde forventet. For det første var det en polsk trailersjåfør som hadde kjørt i grøfta, og for en andre var en tunnel stengt på ulykke eller noe. Dermed måtte pappa og jeg kjøre en slags hyttevei i stedet for å vente. Smart, syns vi!


  Hei, vestlandet  Da har jeg fått på plass alt flyttelasset mitt. Bilen var stappet med bare mine ting, men rommet mitt er drit kult. Syns jeg i alle fall selv. Jeg skal vise dere bilder litt senere, for jeg må lade kameraet først. I kveld stikker vi på kino, og vi skal se "få meg på, for faen", for det er nemlig en i klassen min som er med i filmen. 

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits