• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Outfit 19.02.13

  Hei søte!

  Som jeg sa tidligere skulle denne dagen feires med en god middag, så etter skolen tok jeg på meg skjerf, hjemmestrikkede votter, lue og trasket avgårde til butikken. Været i Chicago bestemte seg for å bli 20 grader kaldere enn i går og som vi nordmenn pleier å gjøre når det er kaldt; kle på seg!

   

  Om 15 minutter må jeg komme meg hjem for å lage middag med Karoline, før vi skal se basketball guttene spille årets siste hjemmekamp, som da betyr Senior Night. Jeg regner nok med å gjøre litt mer lekser i kveld, alltid like koselig!

   

   

   


   

  Genser/HM (fikk den av Linn) Leggings/Vero Moda Skjerf/HM (Karoline sitt) Klokke/American Eagle Outfitters

   

  Det siste bildet forklarer hvor lykkelig jeg er over at to av klassene mine ble kansellert i dag. Hihihiihihihihi

   

  Outfit 14.02.13  Skjorte/Forever 21 Strikkegenser/Topshop

  Outfit 14.01  Genser/HM Bukse/ZARA Skjerf/Vivikes Jakke/SVEA Klokke/Mango

   

  Yesterdays outfit 03.01


  Strikk/Bikbok Bluse/Forever21 Leggings/Topshop Jakke/SVEA Veske/HM

  Outfit 14.12  Bluse/Forever 21

   

  Outfit 12.12

  Jakke/SVEA Skjerf/HM Bukse/Topshop Sko/Converse Solbriller/Gina Tricot Veske/HM

   

  Outfit 10.12  Topp/Forever 21 Skjorte/Vet ikke (Den er Karoline sin) Skjerf/Gina Tricot Klokke/Mango

  Outfit 07.12

  Bluse/Vero Moda Klokke/Mango Bukse/Gina Tricot

  Outfit 06.12  Topp/Forever21 Skjerf/HM Bukse/Topshop Sko/Converse 

  Dagens outfit 15.11

  Hei!

  Så lenge jeg fikk vite at læreren skulle kansellere den ene timen i dag, benyttet jeg sjansen til å stå opp litt tidligere for å trene litt. Det ble 15 min på sykkel og styrke på bein og armer. Det ble faktisk en ganske tung økt, så da kan jeg si at den var vellykket. 

   

  Dermed hadde jeg kun statistikk idag, noe som alltid setter latterkulene i gang. Vi fikk M&M's av læreren fordi vi skulle teste ut noe greier og midt i timen får Lindsay og jeg helt syk latterkrampe at vi begynte å grine. Læreren min må jo tro at jeg er en skikkelig rar, blond jente som kommer fra Nordpolen, fordi jeg alltid sitter med jakken min i timen, haha. 

   

  I kveld skal vi ha en liten feiring for våre kjære Julia som blir 21 år, ellers så skal jeg pakke litt til turen til Madison i morgen. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å besøke Julie og se hun spille med laget sitt. 

        Genser/Zara Bukse/Topshop Sko/Converse Smykke/Aldo Jakke/SVEA

   

  Outfit 08.11

     Hettegenser/Bikbok (Karoline sin) Bukse/Topshop Sko/Converse Jakke/Svea, Nelly

  Outfit 25. Oktober

  Gladlaksen koser seg med over 24 grader i Chicago. 

  Topp/Topshop Bukse/Topshop Sko/Converse Solbriller/GinaTricot

  Outfit 13.09

  Hei!

  Skoledagen min er over og jeg har overlevd min første matteprøve. Nå skal jeg lage meg litt lunsj før jeg skal på trening. Dette blir en travel kveld, for rett etter trening skal vi på "All Athletic Gathering". Kanskje vi også får med oss litt av fotballkampen til guttene. Kos dere resten av kvelden, alle dere hjemme. 
   

  Genser/forever 21 Bukse/vero moda Klokke/mango 

  Outfit 26.08

  Hei søte!

  Jeg skulle egentlig skrive dette innlegget før vi dro til byen, men det rakk jeg altså ikke. Sorry for det! De siste dagene har jeg jo kun brukt treningsklær, noe som dere egentlig er vant med fra før. Søndag i USA er som en vanlig lørdag, så derfor pyntet vi oss litt, tok på fine klær og dro downtown for å shoppe litt. Slapp av, pappa. Jeg brukte bare 500 norske kroner og jeg skal tross alt bli økonom. 
   

  Nå prøver Karoline å snekre sammen de nye hyllene våre og jeg blir bare mer og mer imponert over denne jenta. Skal prøve å hoppe i seng snart, jeg skal ha min første time klokken 08.15. 
     Topp/forever 21 Shorts/hm
   

  Outfit 09.08

  Overdel/vero moda Shorts/gina tricot Sko/converse Klokke/mango

  Hva syns dere om antrekket?

  Outfit 07.08
  Genser/bikbok Jeans/forever 21 Klokke/mango

  Kjører en litt slapp og behagelig stil i dag. Jeg sto opp for å se på håndballen kampen mellom Norge og Brasil, og da første omgang var ferdig var det like før jeg skrudde av tv-en. Fy, så dårlig de spilte. Andre omgang derimot satte de virkelig inn støtet og det hele endte med 21-19 til Norge. Digg. Nå skal mamma, Magnus og jeg til Sverige for å handle litt mat. Håper dere får en fantastisk tirsdag, til tross for været (her sprutregner det ...)

  Todays outfit 03.07

  Topp/vero moda Shorts/gina tricot Klokke/mango

  Dagens outfit 21.06  Tynn genser/bikbok Shorts/gina tricot Klokke/mango

  I morgen reiser jeg til Oslo for å besøke 4 jenter fra klassen min, så da blir det nok litt shopping (ikke på meg, jeg har jo shoppingforbud) og en lunsj. Jentene skal på seniorlandslagssamling, så kanskje jeg får med meg den første treningen også. Blogges!

  Dagens outfit 31.05

  Topp/cubus Jeans/forever 21 Sko/converse

  Dagens outfit 29.05  Genser/gina tricot Shorts/gina tricot

  Outfit 24.04

  Hei søtfolk!
  Etter en to-timersøkt med beach, fikk jeg for meg å ta litt outfitbilder. Derfor tok jeg på meg min deilige Storbritannia-genser og jeans. Enkelt, greit og med håret i dott. Nå skal jeg bestille flybillett til USA. Mihihihihi ♥ 

  Genser/gina tricot Jeans/forever 21

  Outfit 02.04

  Bukse
  /vero moda Genser/forever 21 Jakke/helly hansen

  Hiv o' hoy-outfit

  I går var jeg og noen i klassen på russekro i Sauda. Masse herlig folk som vi ble kjent med. Teamet for kroen var pirat, og med improviseringen lignet jeg kanskje ikke en pirat. Jeg har jo selvfølgelig ikke piratklær tilfeldigvis i klesskapet, haha!

  Nå skal jeg vaske klær og lage meg et lite spa. Ha en fin søndagskveld!


  shorts gina tricot sko converse topp bikbok kristine m sitt skjerf  Treningsoutfit


  Outfit for treningene pleier å se slik ut. Alt for korte shortser (mine fotballvenner sier så) og t-skjorter, mangler bare mine illeluktene knebeskyttere og sko. Denne shortsen har gått i arv, men ellers så kan bare bestille dem påvolleynor.no

  Jeg fikk ikke blogget mer i går kveld, siden internetten tok seg en tur i skogen. Men jeg hadde Heidi på besøk en time, og vi jentene i klassen så på en volleyballkamp. Kommer et nytt innlegg straks!

  Outfit 14.07.11


  t-skjorte voice of europe shorts gina tricot sko converse  Det var gårsdagens outfit i det herlige sommerværet. Caroline (min nye kollega) og jeg var på en shoppingrunde rundt om i Torvbyen og Fredrikstad. Kjøpte meg også denne herlige toppen fra Bikbok.  

  Innlegget ble skrevet fredag 15.07.11.

  Elise i bunad


  Her er min bunad som heter Løken drakt (Østfold). 

  Hvilken bunad har du? 

  03.01.11 - DAGENS OUTFIT

  Varmen på rommet står på fult og det snør for harde livet ute. Jeg har ikke tenkt å fryse, så jeg har tatt på meg en varm genser fra Gina. 

  Haha, i går når Hanne, Marius og jeg kom til skolen, var det ikke et menneske her. Alt var stille og byggene var selvfølgelig låst. Etter en telefon med Olaug, fant vi ut at jeg kunne bruke romnøkkelen på utgangsdøra, så vi kom oss inn til slutt. 
  strikkagenser gina tricot bukse vero moda

  12.09.10 - Dagens outfit


  hettejakke bikbok bukse-tights vero moda  Jeg syns jeg imponerer med at jeg allerede har postet tre innlegg med outfits, og jeg har faktisk bare gått her i fire uker. Med regn hele dagen må man gå til verks, med å finne på andre ting. Silje og jeg har sett på begge landslagstreningene, jeg tok litt bilder, lagd oss toast og hjulpet litt til på treningene.
  3-2-NORGE!

  Dessuten må jeg gratulere Eivind med bursdagen. Han fikk favoritten sin, is, peanøtter og non-stop i overraskelse av meg. Nå skal jeg spise kveldsmat og slappe av med herlige venner. Søndager er til for å slappe av! :-)

  Todays outfit

  Dagen i dag har vært super, bortsett fra et ti-talls blåmerker og samme kjedelige læreren i 4 timer i strekk. Blåmerkene kommer av at vi hadde forsvar på treninga i dag, og ja, jeg slang meg en god del ganger.

  Ellers så går dagene super fort her, og hver dag er en fredag. Det er nå glad-dagene har kommet, og jeg trives skikkelig godt med mine volleyballvenner. En liten nedtur er at jeg har begynt å hoste igjen, pluss at jeg omtrent ikke har stemme. Så jeg satser på å bli bedre over helga.


  skjorte vero moda tights bikbok converse intersport  En liten nedtur for dere hjemme er at dialekten min blir bare tynnere og tynnere for hver dag. Haha, man blir nemlig lett påvirket av en hel haug med rogalendinger! :-)

  Om nøyaktig 3 minutter, stikker Henriette og jeg bort i hallen for å se på jente - og guttelandslagene trene, siden det er samling her i helga. Byebye!

  Outfit - 29.07.10


  Sommerskjorte - Vero Moda
  Tights - Gina Tricot

  Enkelt og greit antrekk. Siden været ikke er noe å skryte av i dag, skal pappa, tante og jeg hamstre litt til rommet mitt på toppvolley på Ikea. Så kanskje jeg viser dere hva jeg har kjøpt i kveld.

  Hva syns du om outfiten? Hva skal du i dag?

  Trening i regnvær og outfit

  Siden idrettshallene her i Sarpsborg er stengt, måtte volleyballaget ta i bruk andre midler for å trene. Alternativet ble da å kjøre en treningsøkt i Høysand. Etter en kort joggetur, begynte det "selvfølgelig" å regne. Så lenge vi først hadde kommet oss til Høysand, bestemte vi oss for å trene uansett. Du/dere skulle sett oss. Vi spurta, tok knebøy, armhevinger, spensthopp og spilte volleyball i pøsende regnvær.

  Jeg sier bare at det var godt å komme hjem til en varm dusj ♥


  Outfiten på skolen i dag ble:
  Sommerskjorte - Vero Moda
  Tights - Gina Tricot
  Sko - Intersport  Har du trent i pøsende regn? Hva syns du om outfiten?
  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits