• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • KRIK, slalom og nyttår!

  Dagen og kvelden i går var sykt koselig. Da jeg kom til Lillehammer i 15-tiden, måtte Vilde vise meg litt rundt før vi tok turen på Peppes. Vi hadde jo planlagt hele veien at kvelden skulles tilbringes med masse herlige ungdommer i Håkonshall, siden jeg valgte å stå over Explore i år. Men jeg fikk truffet mange kjente folk, og vi kom oss ikke hjem før sent på kvelden.

  Møtet var utrolig bra og det var godt å være tilbake i KRIK.  Vegard skal jo slutte som daglig leder i KRIK, noe som er litt trist. Derfor måtte han holde en liten takketale på møtet.  Jorann og Solveig sto på stand for Valdres fhs, dermed var Vilde og jeg en del med dem.   Alltid blid og fornøyd. 

  To tomler opp for KRIK :)

  Så tok vi kvelden, litt for sent.  Dagen i dag skulle selvfølgelig bli like bra. Våknet opp til 10 minus grader, sol og masse snø (det er ikke et eneste snøfnugg i Sarpsborg).  Vakkert!  Dermed tok vi med oss skiene og stakk bort i Hafjell en hel dag. Herlig!

  Jeg skal til Lillehammer

  Nå skal jeg fortelle dere hva jeg har gjort de siste dagene; jobbet. Etter mange familieselskap, er jeg lei ribbe og har brukt mattekunnskapene mine til å telle. Jeg er så innmari lei av å telle nå, at jeg visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jaja, nok om det.

  Siden jeg plutselig har tid til å blogge, er det fordi jeg sitter på toget til Oslo. Eller egentlig på toget til Lillehammer. Jeg skal besøke Vilde og ha det gøy, rett og slett.   Jeg har med meg ski, for i morgen stikker vi en tur i Hafjell.   Nå koser jeg meg med denne pakken, for nå er jeg snart i Oslo.   Jeg skal IKKE miste lommeboka i år. I fjor la jeg den like så godt igjen på toget. Jeg sto i Oslo uten billett til Lillehammer, haha. Blogges!

  Julaften - Bildedryss

  Da er det tid for å vise bildedrysset fra julaften. Siden jeg jobbet fra 9-13, ble det ikke god tid for å ordne meg. Pappa og jeg dro i all hastverk til kirken, der jeg skulle delta med barnelovsangsteamet. Julekvelden ble feiret hos tante og onkel med søskenbarn, besteforeldre og det hele. Dessuten fikk jeg alt for mange pakker, syns jeg selv. Jeg skal vise dere dem senere :)  Etter dette bildet fikk jeg et nytt objektiv av mamma. Wihiiii.

  Far og sønn, like sa dere?  Lua jeg kjøpte til min kjære lillebror.  Dessuten måtte jeg prøve den nye gitaren til Magnus som han fikk av morfar :) Nå skal jeg trimme vekk julmaten, blogges!

  Ferdig på jobb

  Nå er jeg straks ferdig på jobben, og da er det rett hjem for å ordne meg til vi skal i kirken klokka 15. Dette blir en koselig dag :-)

  Shopping med mamma

  Jeg skal innrømme at jeg sto opp med en dårlig følelse og skallebank til tusen. Det passer ikke så veldig bra nå. Dermed er paracet min bestevenn.

  Mamma og jeg spiste lunsj i Gamlebyen, sykt god mat. Etter en lang shoppingdag, må jeg lade opp til en ny i morgen.

  Julemarked

  På lørdag var mamma og jeg på julemarked i Bussevika hos tante og onkel. Vi kjøpte brente mandler, hvetekake og sterk-særping (det ligner på wienerpølser!).

  Nå skal jeg lære å lage kromkaker, i tillegg skal vi lage kakemenn. Blogges!


  HJEMME!!

  Hei dere. Nå har jeg endelig kommet meg hjem til Sarpsborg, og her skal jeg være en stund. Planene for denne lørdagen er julemarked i Bussevika hos tante og onkel. Senere i kveld skal jeg ut med jentene mine. Gleder meg ♥  Viser dere noen freshe bilder fra etter julebordet. Kos dere i dag, folkens!

  I gang med pakking

  HJELP, nå er det pakking på høyt nivå. Jeg må bare bli ferdig i kveld, for i morgen tar jeg båten til Stavanger rett etter skolen. Juleferie ♥

  Oppdateringer lik null

  Ja, jeg vet oppdateringene har vært lik null denne uken. Tentamen på tirsdag var egentlig litt rar, så jeg vet liksom ikke hva jeg skal forvente. Etter en herlig beachøkt og litt skole, skal jeg nå finne Eirin for å jobbe med et norskshow som skal være ferdig etter jul. Samtidig som jeg må prøve å pakke litt. Jeg reiser hjem i morgen!!!

  Jeg skal fortelle dere litt senere om julebordet vi hadde i går. Blogges :)  Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg og forbereder meg til tentamen i samfunnsøkonomi som jeg har i morgen. Egentlig vil jeg at tirsdagen skal gå utrolig fort, for da har jeg bare "kose-dager" igjen på skolen. Dette blir sikkert en koselig og sosial kveld, not.   Jeg lengter hjem

  Tenk at det bare er 4 dager til jeg reiser hjem. Jeg har ikke ord for mye jeg gleder meg til å se familie og venner igjen. Dette halvåret har jeg kun vært hjemme i 4 dager siden sommferien, og ordet fri har jeg sett lite til. 

  Akkurat nå sitter jeg og forbereder meg til samfunnsøkonomitentamen som er i morgen. Blogges senere!

  My lovely town ♥

  Brunfarge?

  Jeg har funnet fram noen bilder fra sommerferien, og hvor er blitt av brunfargen min og det blonde lyse håret mitt? Jaja, lenge leve vinter. Det er godt jeg slipper å bli straffet med 18 årsgrensen på solarium. 

  Nå jobber jeg litt med forberedelser til juleavslutningen som vi skal ha på onsdag, Susanna og jeg er hovedsjefer, så dette blir bra. Henriette og jeg har også laget vår egen julesang som vi skal synge på avslutningen. 

  Tar du solarium?

  Winter Poem

  Akkurat nå har jeg tidenes julevask på rommet, og to omganger med klær i vaskemaskinen er ferdig. Samtidig kommer det vakre toner fra det nye julealbumet til Secret Garden. Jeg ble helt hektet da jeg hørte den på en reklame. I tillegg kan du også sjekke ut mine andre julesanger i spillelisten. Trykk her!

  2. Plass i julegristurneringa

  I dag hadde vi den årlige julegristurneringen på TVN. Denne gangen skulle det forberedes lagnavn, drakter og heiarop. Turneringen varte i godt over 4 timer, men når vi fikk servert mat i hallen, var dette en dag vi sent glemmer.  Siste justering før kampstart.  Nora, Julie og Kjersti på laget mitt.  Laget mitt. Vi het "Nissens Polske hjelpere" (navnet kommer av at vi brukte polske proffdrakter som vi kjøpte på treningsleir) og heiaropet var: "Jula varer helt til påske!". En vellykket turnering hvor vi kom på 2. plass av hele 9 lag. Det største var da vi slo trenerlaget i semifinalen.  Turneringens beste kostyme.  Godt med en matpause. Vi fikk servert hamburgere, pølser, kake, julebrus og pepperkaker.

  Gåtur på Sand og den siste uken

  Denne uken har vært stressende, men samtidig rolig. Nå gjenstår det bare en tentamen og jeg skal ta en fortjent juleferie. I går hadde vi beeptesten, og da vi skulle begynne med balltreningen gikk strømmen på hele Sand. Da ble det en times volleyball i mørket, haha. 

  Klokken 14 skal vi ha årets julegriseturnering her på TVN. Alle elevene og trenere spiller, og vi får servert god mat, pepperkaker, saft og klementiner. Alle lagene har ordnet med drakter, heiarop og lavnavn. 

  På onsdag gikk Susanna og jeg en tur rundt her på Sand, måtte virkelig nyte været og den herlige snøen.   Julestemning på topp

  I går fikk jeg tidenes julestemning. Startet dagen med å bake hele 7 BRETT med kakemenn. På kvelden hadde vi juleverksted hvor vi lagde juletrepynt. Det er vel første gang i historien at det finnes juletre på oppholdsrommet, det pleier alltid å bare være et i matsalen. 

  I dag hadde vi norsktentamen, føler verken at det gikk bra eller dårlig. Som vanlig misliker jeg beach, men dagens trening var ganske gøy. 

  Har du julestemning?

  Pakke fra Polen

  Her om dagen fikk jeg en pakke fra min søte venn i Polen. I pakken lå det polsk sjokolader og favoritt t-skjorten hennes. Selvfølgelig måtte jeg ha den på på treningen på fredag. Øverst på t-skjorten står lagnavnet, navnet på byen under og helt nederst står etternavnet hennes. 

  Det er derfor jeg har google oversetter på bloggen, slik at hun kan lese bloggen min. Thank you, sweety ♥

  Har du venner i andre land?

  Pakkekalender fra mamma

  Forrige uke fikk jeg pakkekalenderen min fra mamma. Jeg kommer aldri til å bli for voksen til denne tradisjonen. Etter en ganske så kjedelig kveld i går, skal vi kose oss med en film i dag. Herlig.

  Karoline og jeg hadde virkelig planer om å kose oss i sentrum denne formiddagen. Vi måtte gå 2 km i pøsende regnvær, da vi hadde tatt ut penger til sol, var det stengt. Cafe ble det heller ikke noe av, siden grøt fristet mer og Karoline tåler ikke mel. 

  Så lenge himmelen bestemte seg for å sende en dose med regnvær, ble det heller ikke noen nye bilder til bloggen. 


  Har du pakkekalender?

  Et lite hallo fra meg

  Bloggingen denne uken har gått rett vest. Jeg har mye å gjøre for tiden, og rekker ikke halvparten av det jeg har tenkt engang. Nå sitter jeg med en skoleoppgave i samfunnsøkonomi om miljøproblemer. 

  I det siste har det skjedd masse spennende som jeg vil fortelle dere om senere. Ellers så kan jeg informere om at vi fått en 60'tommers TV på oppholdsrommet. Dessuten er det bare 2 UKER til jeg skal hjem. Tenk at jeg kun har vært hjemme i 4 dager siden sommerferien. Tiden går fort.

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits