• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • MITT KAMERAUTSTYR

  Det er mange som lurer hvilket kamera jeg bruker. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere utstyret mitt. Det er ikke så mye enda, men jeg driver og sparer. 

  Kameraet fikk jeg sommeren 2009 og er et nikon D60.


  Jeg har objektivet Nikkor Lens 50-200mm med VR.


  I tillegg har jeg:
  - Fjernkontroll til selvutløser
  - Solblendere til begge objektivene
  - UV-filter til begge objektivene
  - Alt for liten kameraveske
  - Et gammelt stativ fra forrige århundre, men det funker fett!!!

  JULEN I BILDER

  Etter en hel dag foran tv-skjermen i går og min første fridag i juleferien, er jeg på farten igjen og timeplanen er full. Jeg skal si dere at det er stress å være hjemme. 

  Så i dag har jeg vært sammen med Rode og Jorann, og vært på familiemiddag hos bestemor og bestefar. Nå er jeg i full sving med pakkingen til krik explore. For i morgen venter jobb, besøke morfar, litt salgshopping og enda mer pakking.

  HERLIG JULEKVELD

  Jeg hadde en herlig dag i går. Etter lang tid på badet, dro pappa, mamma, Magnus og jeg i kirken. Jeg deltok i lovsangsteamet og det gikk bra. 

  Etter gudtjenesten dro vi ut til tante og onkel. Jeg fikk alt jeg ønsket meg og enda mer. Så jeg er veldig fornøyd med kvelden.


  Antrekket for julaften. Topp Bikbok Skjørt Gina Tricot


  Juletreet med masse gaver.

  NYTT DESIGN

  Etter litt hjelp fra Unni har jeg nå fikset meg et nytt design. Det var på tide å skifte ut høstdesignet med vinterbilder. 

  Nå skal jeg få opp farten, for jeg må pakke inn en del gaver. Hurra! 

  VINTERPHOTOSHOOT

  Jeg har hatt en herlig dag. Byen med Unni, besøk av Ida Elise, Isesjøbråten med Frikirken og senere trening med Skjeberg-jentene. Nå skal jeg straks i seng, for i morgen venter nok en jobbedag. Snakkes!

  A CHRISTMAS FESTIVAL

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konsert med Jorann. Vi var nemlig på "A Christmas Festival" med Greåker musikklinja og Didrik Solli Tangen som solist. 

  Hva syns du om bildene? Lyset var for så vidt ganske dårlig i kirken til å ta bilder i.

  SYNGER JULEN INN - BILDER

  Etter en middag hos tante og onkel, dro jeg til kirken på "vi synger julen inn". Masse fint å ta bilder av, kjenner jeg ikke har tatt motivbilder på lenge. 

  Nå skal jeg se på tv, dagens månetoppen episode, spise og legge meg. I morgen venter jobb! :-) Hva syns du om bildene?

  JULEPYNT - BILDER  Endelig satt jeg av litt tid for å ta macrobilder, ikke hver dag det skjer. Skal prøve å bli enda flinkere til å fotografere, så kanskje det kommer flere bilder på bloggen de nærmeste dagene. Hva syns du om bildene?

  JULESHOPPING I OSLO

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra juleshopping i Oslo med tante, onkel og lillebror. Skikkelig koselig og jeg fikk enda en dose med julestemning.

  Etter en shoppingrunde på Karl Johan, gikk vi å spiste på Hard Rock Cafe. 


  Jeg bare elsker hamburgerne de selger der!!!
  Lillebror og meg på julemarked.
  Nå skal jeg en tur til storbyen og senere til kirken på U, for å se film og spise grøt. Byebye!

  BOM FAST PÅ STAVANGER AIRPORT

  Haha, overskriften høres ut som den nyhetsmeldingen. Men ja, jeg sitter nå her på Stavanger Lufthavn og kommer meg ikke noe sted. Flyet er forsinket pga dårlig vær her på vestlandet. Godt jeg har PCen og internett, så jeg har noe å bedrive tiden med.

  Egentlig vurderer jeg å være så flink og nerd, at jeg skal gjøre ferdig en norsk oppgave. See you later!

  SAVNER DEG

  Alt er veldig stress for tiden, men det skal bli godt å komme hjem. I det siste har noen av oss jentene i klassen laget en scrapbook til Sondre, siden han skal slutte. Derfor kom pakkingen i siste rekke, noe som gjør at jeg bør få opp farten. 

  Sent ble det også i går, men det var virkelig verdt. Det er jo 2,5 uker til jeg ser klassen igjen.

  Dessuten dro Sondre i dag tidlig. Jeg kommer til å savne deg kjempemasse! Go gutten ♥ 
  Nå skal rommet vaskes og støvsuges, før jeg løper bort på skolen igjen! :-)

  FORANDRING FRYDER

  Her om dagen så jeg på masse gamle bilder på harddisken. Sånt skjer når man ikke har internett. Jeg har forandret meg veldig, både på klesstil, utseende og personlighet.   Dessuten så jeg på filmer fra konfirmasjonsleir, gylne tider, sier jeg bare! Haha.

  KRISTINE PÅ VASKEROMMET

  I går stengte vi Kristine inne på vaskerommet i 30 min. Stakkars jente som har så snille venner. Haha! 

  Nå vasker jeg klær for fult og pakking til hjemreisen begynner snart. Bare to dager til jeg er hjemme! :-) I'm so excited!

  BAKING PÅ HØYT NIVÅ

  Jeg har virkelig overgått meg selv og mine bakekunster. Porsjon nummer 2 av kakemenn ble laget i går og jeg er skikkelig i julestemning. Nå er det bare 4 dager til jeg er hjemme i Sarpsborg, gleder meg!!!!!!  Margrethe lagde glutenfrie pepperkaker. Nam!

  JULETURNERING MED TVN

  I går etter skolen var det duket for årets juleturnering i Suldalshallen med hele ToppVolley, inkludert trenere. Vi ble delt opp i lag, hvor vi måtte finne på et julenavn. Mitt lag falt på "Team Ribbe" og havnet i blant annet i gruppe med "Team Riskrem". For en usunn gruppe, haha!

  Vi vant puljen vår, men tapte kvartfinalen. Dermed ble det ikke seier på oss. 
  Min kjære trener, Bonolo i aksjon.


  Kom ikke som en bombe at trenerlaget vant turneringen. 


  I kveld skal vi som er igjen på internatet kose oss og se en film! :-)

  TOPPVOLLEYS VAKRE JENTER

  Ikke fortvil dere gutter som leser bloggen min. Vi har plenty av vakre jenter her på ToppVolley også. Enjoy!

  Jentene i 3STV.


  Jentene i 2STV.


  Aurora og Susanna.


  Henriette og Rikke.


  Hege, Ane, Aurora og Susanna.


  Mine herlige jenter. Meg, Kristine H, Elisabeth, Kristine M og Susanna ♥


  Line og Christina.

  TOPPVOLLEYS BARSKE GUTTER

  Her er et lite utdrag av ToppVolleys barske og herlige gutter. Enjoy!

  Andreas og Morten.


  Knut-Ludvig og Jon Erlend.


  Einar, Rune (Boye), Fure (Kristoffer) og Harald.


  Fure, Magnus og Sigurd.


  Volda-guttene går for gull.


  Guttene i klassen. Kremen av norsk ungdom! :-)

  ENDELIG SNØ

  Endelig har vi også fått snø her på Sand. Det var ikke greit med snø i oktober, men nå passer det perfekt. 

  Nå skal jeg på skolen om 20min for å ha en tyskprøve, joho! Ellers så er planen å se på håndball de nærmeste dagene, så da vet dere hvor dere finner meg. Foran tv-skjermen! :-)  JULEBORD MED TVN

  I går hadde vi julebord her på TVN. Etter en dag med norsktentamen og testing, var det godt å bli belønnet med god mat og hyggelig samvær. Alle hadde pyntet seg kjempefint og det var en koselig kveld!

  Alicia ♥


  Klassen - 2STV


  Vi er faktisk ganske mange fra region øst, men vi trenger flere! :-)


  Jentene mine. Kristine, Elisabeth, Kristine og Susanna ♥

  JULESTEMNING MED HANNE

  Nå er jeg virkelig i god julestemning. Hanne og jeg har laget kakemenn helt fra bunnen for første gang i dag. Mamma, nå bør du være imponert over meg. Jeg pleier alltid å få kakemenn av mamma på tentamensdagene, men i år måtte jeg lage de selv og i morgen er norsktentamen reddet. 

  Det ble to fulle bokser med masse kakemenn.
  I morgen starter testuka og tentamensdagene, hurra for meg!

  JULEVASK OG JULEKAKER

  Hurra, endelig helg. Jeg kommer ikke til å ligge helt på den late siden denne helga. Årets julevask og en del skolearbeid står på planen. 

  I pakkekalenderen i dag fikk jeg julekaker av mamma. Joho, skikkelig digg! Ellers har jeg planer om å bake kakemenn i dag, siden jeg fikk et forkle i pakkekalenderen i går. God Jul :-)


  Før                                                                                              Etter  Nå skal Karoline og jeg en tur på butikken for å hamstre julebrus og ingredienser til kakemennene, før det blir grøt.

  SJOKOLADE OG HURRA

  Endelig helg og det betyr fri. Det er nå jeg begynner å kjenne på kroppen at jeg ikke har hatt ferie siden sommer. Dessuten lurer jeg på om jeg har fått beinhinnebetennelse, fordi vi hopper ekstremt mye og jeg har hatt en god del belastning på beina i de tre siste månedene. 

  Akkurat nå koser jeg meg med litt sjokolade og samtidig er kjempeglad for Ann-Sofi gikk videre i X-factor. Skikkelig stolt av henne og dette fortjener hun!!! Husk å stem masse på henne i finalen, folkens :-)  HAVREGRØT MED BLÅBÆR

  Mamma har virkelig skjønt at jeg elsker havregrøt, spesielt etter at jeg begynte på TVN. Jeg spiser seriøst havregrøt hver dag til frokost, utenom helgene. Nå fikk jeg ny vri, med blåbærsmak som bare må prøves ut til lørdag.

  Ellers går dagene alt for fort og det er bare 14 dager til jeg vender nesen hjemover for en velfortjent ferie. Jeg har blitt frisk og trener for fult. På volleyballbanen går det overraskende bra, etter 2 uker med treningsfri. Bortsett fra treningen i kveld, da kunne jeg like så godt skjøte meg selv. Da gjorde jeg det skikkelig dårlig!!!!  Nå skal jeg legge meg med koselig julemusikk. Natta :-)

  PAKKEKALENDER

  Pakkekalenderen min har ikke fått en hedersplass enda, fordi jeg prioritert en del andre ting denne uka. Men til helga blir det julevask og skikkelig shining av rommet mitt. Det trengs!

  I pakkekalenderen fikk jeg dette hjertet, hvor jeg kan ha telys inni! :-)

  Nå er det natta, for i morgen venter morgentrening med svømming og ball.

  LAGER JULEKORT

  Akkurat nå har jeg friminutt og har virkelig fått hekta på redigeringsprogrammer. I stedet for å ha samme design på julekortene som alle andre (bestille i fotobutikk), velger jeg å designe mine egne. Føler det blir litt mer personlig, samtidig som de er hjemmelaget. 

  Siden store deler av familien og venner leser bloggen, legger jeg ut en prøve på et julekort jeg har laget.   Hvis dere lurer på hvordan man kan redigere i PSP 8, anbefaler jeg dere bloggen til Unni. Hun har masse gode tips! :-)

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits