• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Søndagens gjøremål

  Som vanlig blir dette en søndag med en god del skolearbeid. Har egentlig null motivasjon, men jeg må dessverre tvinge meg selv til å gjøre det.

  I morgen begynner vi med testing, skal prøve å filme litt for dere. Håper dere får en fin søndagskveld.   Armin van Buuren - Stellar (Original Mix)

  TVN Challenger - Video

  Lørdagen min har gått med til TVN Challenger, en innendørs beachturnering som vi arrangerte i den nye sandhallen for 1995-modeller og yngre. Der hjalp jeg til med kampskjemaer, organisering og musikk. Nå skal jeg forflytte meg ned til stua og gjøre litt norsk.

  Jeg legger også ut en liten film, sånn at dere kan se hva jeg har gjort i dag.   Hva gjør vi på en fredag kveld?

  Trener enda mer volleyball. Vi får liksom aldri nok.

  Klar for militæret?

  Klokken 07.30 i dag satt jeg på båten til Stavanger for å delta på sesjon del 2 på Madlaleiren. Jeg må innrømme at det var en smule flaut og at jeg fikk ikke akkurat mer motivasjon da jeg forlot leiren. Vi hadde en slags iq-test som gikk bra, og vi slapp tredemølle-testen siden vi hadde så dårlig tid.

  Etter en kort samtale med lege og offiser, ble vi enige om at militæret lar jeg ligge på vent. Så jeg kan kalle meg: Tjenestedyktig. Hurra for det!

  Håper du er stolt av meg, pappa. Selv om jeg vet du vil at jeg skal i militæret. 

  Varen en liten tur innom Bikbok og kjøpte denne deilige genseren. 

  Har du vært på sesjon?

  Null facebook

  Dette blir min kveld, fulgt opp med masse markedsføring til jeg dauer. Jeg har bestemt meg for å holde meg unna alt som heter facebook og annet tull, for her skal det jobbes.

  Jeg har vel i lang tid knaulet og klaget på den sesjonen jeg skal på til torsdag, og nå har jeg funnet meg et reisefølge fra Sauda. Da finner jeg forhåpentligvis fram. Dessuten skulle jeg prøve tredemølle-testen i dag, for å sjekke hva jeg kan forvente av meg selv, men det ble heller terapi(stiv og støl)master fordi tredemølla funket ikke. Hørt sånt tull.  Noen som har vært på sesjon del 2?

  Sitat om volleyball

  Disse tre sitatene gir meg motivasjon når jeg kommer til dager som denne, hvor jeg drukner i skolearbeid og føler meg konstant sliten. 

  Videoblogg fra internatet

  Her er en liten filmsnutt fra gårdagens kveld. Julesang, tv-titting og kos, sånn er livet på internatet. 

  Sang: Justin Bieber - Christmas Love

  Ukens blogg - Volleyballelise

  I dag ble jeg kåret til ukens blogg av denne jenta her. Tusen takk! 

  Lørdagens hjemmekamp

  Videobloggen gikk i glemmeboken, men jeg skal sette meg ned å redigere den nå. Kampen på lørdag gikk ikke som forventet og vi tapte 3-2 mot Blindheim. Resten av lørdagskvelden gikk til å slappe av og se den nyeste Harry Potter-filmen.

  I går spilte guttene hjemmekamp mot Førde, og de tapte ganske klart. Jeg var linjedommer, like kjekt som alltid. På kvelden hadde noen av oss jentene litt allsang med gitarer og det hele på oppholdsrommet. 

  Her er litt bilder fra garderoben før kampen. En livlig og glad gjeng :)  Filmkveld

  Nå skal vi se den siste Harry Potter filmen. En ganske trøtt gjeng etter en lang dag. Håper dere koser dere i kveld. Vi tapte kampen, og mer orker jeg ikke å skrive.

  I går kveld

  Jeg hadde tenkt å blogge til dere i går kveld, men bloggappen ville ikke helt samarbeide med meg. Kvelden ble brukt til å slappe av og jeg la meg uvanlig tidilg på en fredagskveld. Dette var fordi vi skulle ha morgentrening kl 09 i dag. 

  Nå skal jeg bare slappe av og lade opp til hjemmekamp mot Blindheim. Jeg gleder meg veldig! Ønsk oss lykke til :)  Borg julebrus har funnet veien til Sand. Du kan tenkte deg hvor glad jeg ble, når jeg fant julebrusen fra hjemstedet mitt. Love ♥

  Historiekvelden

  Denne kvelden ble jeg sittende på Susannas rom med Alicia og Emilie, og vi har som sakt historieprøve i morgen. Tror aldri jeg har har kost meg med å øve til en prøve før. Vi fikk diskuert en del, noe som vi lærte masse av. Kjekt å kunne gjøre litt skolearbeid med gode "søsken". 

  Nå tar jeg i alle fall kvelden. Natta :)  Videoblogg (Get Low)

  Har fått skikkelig dilla på å filme for tiden, og det er vel egentlig noe dere har savnet. Så her kommer videoblogg nummer 2 fra tirsdag. Denne dansen er inspirert av filmen "The Proposal".

  Sang: Lil Jon ft. East Side Boyz - Get Low

  Helt shakey i armene

  Skal innrømme at jeg var en smule trett da jeg gikk på trening i dag, men det kom seg. Vi hadde først en time med ball med fokus på mottak. Dermed skulle vi trene litt styrke, og etter en halvtime i terapimaster, kan jeg understreke at armene mine er helt shakey. Nesten sånn at jeg har problemer med å skrive dette innlegget, haha.   Nå skal jeg lage meg litt frokostblanding, før jeg setter i gang med religion og norsk. Vi har ikke lærer i dag :)

  Videoblogg fra TVN-jentene

  Her kommer gårsdagens videoblogg. Dessuten snakker alle jentene "østlandsk" i denne filmen, hahaha!

  Sang: Gym Class Heros ft. Adam Levine - Stereo Hearts

  Natta

  Jeg hadde virkelig store planer om å legge meg tidlig og lese på en god bok. Selvfølgelig kom det noe annet viktig i veien, jaja. Nå skal endelig legge meg etter en koselig kveld med mye latter. Videoblogg kommer i løpet av i morgen :)

  De tøffe guttene fra Oslo

  For en stund tilbake lovte jeg disse to guttene er innlegg bare om dem på bloggen min. Jeg skal innrømme at det gikk ganske fort i glemmeboken, noe som jeg sikkert får litt kjeft for. Jeg vet dem leser bloggen min, i alle fall litt. 

  Siden de kaller meg for søte Elise, kaller jeg dem for de tøffe og søte guttene fra Oslo. Haha. 

  Jeg glemte selvfølgelig navn: Jakob Nesje Gundersen og Sondre Leirbekk Refhsem og begge er single :):):)  Legg gjerne igjen en kommentar til dem, da blir de superhappy!

  Nytt design?

  Hva syns dere om å bytte design på bloggen min? Jeg er ganske lei av det jeg har nå. Dessuten har Unni mekket sammen en midlertidig header, til jeg får tatt noen nye bilder. Kom gjerne med tilbakemeldinger :)

  Mandagens update

  Nå jobber jeg med notatark til historieprøven som er på fredag, før jeg tar turen på skolen for to timer med historie. Etter det blir det en time alternativ og en time beach. Håper jeg får tid til styrke også.

  Bra restitusjon

  Av en merkelig grunn ender jeg alltid opp med lekser på søndagskvelden, så det var dette jeg drev med i går, bortsett fra at jeg så på ski dagen lang. Jeg trengte virkelig denne helgen hvor jeg kunne slappe av totalt. For at stemningen skulle bli litt bedre, tente jeg noen gode duftlys. Nam. 

  Nå skal jeg bort på skolen for å spise lunsj, før jeg setter igang med historie.   Gratulerer med farsdagen!

  I dag burde jeg laget en god middag og en kake til pappa, for det er nemlig farsdagen. Men nå sitter jeg her i stua og ser på repriser fra VM i Holmekollen. Hva passer vel bedre med et bilde av pappa i kollen? Håper du koser deg masse, du er verdens beste pappa ♥ Glad i deg.

  Film fra trening

  Som sagt så lovte jeg dere filmen som viser dere litt hvordan vi trener. Alt er filmet på samme dag. Jeg satt lenge oppe for å redigere ferdig filmen og her er den. Håper dere liker den og gjerne kommenter.

  Trening med Indo

  Nå har jeg nettopp kommet inn på rommet fra dagens trening og middag. Siden mange av trenerne er borte denne helga, fikk vi lov å ha Indo (Japansk guttetrener) som trener i dag. Jeg har aldri hatt det så gøy på trening på lenge, og ga oss som er litt lave, en enorm respekt. Jeg håper jeg holder på denne motivasjonen lenge!

  Nå skal jeg ta en lang dusj, før jeg tar følge med noen 2-klassinger til butikken. 

  Blogging fra skolen

  Hallo alle sammen. Nå blogger jeg fra skolenbenken og flere i klassen har hatt fremføring i norsk. Dessuten har jeg (Tim i klassen) fått ordnet med filmene mine, så dermed kommer det kanskje en liten filmsnutt i kveld. Gled dere :)

  Jeg må jo selvfølgelig ta bilde da klokken slo 11:11. Haha.


  My sweetness girls in Poland!

  TV-kveld med jentene

  Nå sitter jeg i stua med Henriette og Eirin, og vi ser på sjel til sjel eller hva det heter. Ganske merkelig program i grunn. I morgen skal vi ha Indo som trener, noe jeg gleder meg veldig til. 

  Håper dere har en kos kveld og takker all leserne mine for at dere tar turen innom bloggen min. Dere er best!  Volleyball på TV2-sporten

  Det er ikke ofte man får se volleyballnyheter på TV2-sporten, men denne EM-saken blir nok ikke så fort glemt. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal si lenger, jeg blir bare skikkelig oppgitt. 

  http://www.tv2.no/sport/ovrig/raser-etter-at-forbundet-droppet-emkvalifisering-3633515.html

  NVBF sin bakside

  Jeg regner med at mange av mine lesere er litt eller veldig interessert i volleyball. I den siste tiden har det vært mye frem og tilbake med vårt kjære volleyballforbund. Og flere av oss mener vel at noen i styret ligger og halvsover på jobb. Ikke vet jeg. På torsdag skjedde den offisielle trekningen av EM i volleyball på hovedkvartalet i Luxemburg. Mange spente unge norske volleyballtalenter ventet på sin gruppeinndeling, men hei, hvor ble det av Norge?

  Jaja, så hadde forbundet glemt å melde på Norge til EM-kvalifisering for junior i 2012 og senior i 2013, eller hadde de vedtatt i styret å ikke melde på Norge, uten at noen andre visste dette. I hvert fall er det ingen som forstår, og mange er frustrerte. Selv spiller jeg ikke på landslaget, men halvparten av min klasse befinner seg nå på Færøyene for en turnering som de spiller for Norge. 

  Resten av saken kan du lese her: http://volleynytt.net/2011/10/29/em-trekning/#comment-2969

  Og det stopper ikke her, les mer om NM-finalene her: http://volleynytt.net/2011/11/07/nm-finalene-i-oslo/#comment-2983

  Jeg er ikke ute etter å henge ut forbundet vårt, tvert imot. Men jeg vil at flere av dere skal få et innblikk i hva slags kaos vi befinner oss i. Alle gode sider, har en bakside.


  Det eneste vi unge vil, er så spille volleball til vi havner i rullestolen. 

  Schizofrenidagene i Stavanger

  Skoledagen besto av masse foredrag om blant annet voldtekt, selvskading, depresjoner og sinnssykdommer. Ganske interessant og vi fikk se en film som en syk jente hadde laget. Foredrag som virkelig gjorde dype inntrykk. 


  Litt humor var det også. Per Inge Torkelsen var på besøk.


  Mine kjære venner som hører spent på.
  Søte Karoline ♥


  Så fant jeg denne vakre solnedgangen på vei hjem. Bildene er ikke redigert. 

  Julekveld i etasjen under

  Haha, litt av en overskrift det der. Nå sitter Karoline og jeg på rommet hennes og bare prater. Vi har ikke akkurat begynt med julebaksten enda, men julemusikken står på fult. Ganske koselig :-)

  Båten med Karoline

  Nå sitter jeg båten på vei hjem med Karoline. Vi har vært i Stavanger på Schizofrenidagene, forteller mer om det i kveld. 


  Bilde fra iPaden til Karoline.

  Allehelgenssøndag

  Allehelgenssøndag er den dagen hvor vi minnes de vi har mistet. Jeg har tent lys for mormor som døde 23. September 2006. Det rart at tiden går så fort og det er 5 år siden jeg mistet min aller beste mormor. Som det står på gravenstøtten hennes: glemmes ei!


  Mormor og meg.


  Hjertelyset mitt som er tent for mormor. Jeg kan bare sitte å smile over alle de gode minnene vi har sammen ♥

  Hurra for en frihelg

  Nå har jeg faktisk ikke hatt en skikkelig frihelg hvor jeg kan sove så lenge jeg vil, på hele 4 uker. Derfor jeg er i ekstase og har for lengst begynt med husmorjobben. Klærne går liksom ikke av seg selv og inn i vaskemaskinen. 

  Fredagskveld ble ganske positiv i går, takket være for at jeg er jente. Jeg så på Idol og senere Senkveld samtidig som jeg gjorde innlevering. Snakk om effektivitet!

  Nå skal jeg jobbe litt med toppvolley.no samtidig som vaskemaskinen og vaskebøtta skal flittig brukes, for artiklene har stått litt på vent i det siste.

  For en herlig fredagskveld det skal bli

  Norskfremføringen vår ble ganske bra, syns jeg i alle fall selv. For den som trodde jeg kunne ta en fortjent pause, tar feil. Jeg har nemlig en samfunnsøkonomi-innlevering som skal leveres inn i natt. Snakk om en herlig fredagskveld, eller hva?

  I morgen er det russekro i Sauda. Teamet er cowboy og jeg har som vanlig ingenting jeg kan ha på meg. Jeg har vel ikke kostymer i klesskapet mitt? Haha.

  Poster et bilde av meg fra i sommer. Hvor jeg var i strålende humør, håper det bare hjelper meg med motivasjon.

  Norsk for alle penga

  Nesten litt sykt at jeg sitter her sent på kvelden og blogger for dere. Men det har seg sånn at Ingrid, Eirin og jeg driver med norsk. Vi har fremføring i morgen som er veldig viktig. Vi har også kjøpt inn litt godteri for å holde oss våkne, haha. 

  Så her sitter vi og koser oss. God natt!

  Humøret på topp

  Så koselig at mange av dere ville lese om min travle helg. Nå er allerede tirsdagen over, så denne uke kommer til å gå fort. Treningen i kveld var kjempegøy og egentlig litt slitsom. Jeg har ikke svettet så mye på lang tid, så dette lover bra. 

  Nå skal jeg forte meg i dusjen, for skolearbeid står i kø. Uheldigvis. Etter på skal jeg ha et telefonmøte, så dette kan bli spennende. Jeg forteller dere mer senere :)  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits