• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • TUSEN TAKK, MAMMA!

  Som alle andre uker har jeg alltid fått post av mamma. Men i dag fikk jeg pakkekalenderen min. Jeg kommer aldri til å bli for stor for julekalender med pakker hver dag. Nå kommer dagene til å gå enda fortere frem til dagen jeg skal hjem til Sarpsborg. Seriøst som jeg gleder meg! TUSEN TAKK, MAMMA! ♥  Jeg kan nesten ikke vente til å åpne pakke nummer 1 i morgen. Natta ♥

  EKKEL HOSTESAFT

  Etter en tur hos legen i går, fikk jeg verdens verste hostesaft. Så nå satser jeg på å bli frisk, sånn at jeg kan trene volleyball igjen.   Internetten her har streiket litt, derfor jeg har oppdatert så sjeldent.

  MAGGA HAR BURSDAG

  Gjett hva vi fikk til middag i dag? PANNEKAKER! Det er nesten litt sykt her. For det er ikke hver gang kjøkkendamene kan stå å steke pannekaker til 70 personer, men så godt det var.

  Magga (Margrethe) har bursdag i dag. Så i går bakte Henriette og jeg glutenfrie coockies. På frokosten i dag møtte vi jentene i klassen tidligere, hvor vi laget frokost, matpakke, tente lys og satt frem coockisen og overrasket Magga. Koselig ♥   Gratulerer henne gjerne med dagen, her! :-)

  KRIK HELHET

  Siden denne dagen har blitt tilbringet til å slappe av, tok jeg en lang dusj og hev på meg KRIK helheten min. Etterpå slang jeg meg ned i senga, for å se på film. 

  Jeg er virkelig sliten for tiden og jeg er fortsatt syk. Det er litt drit! :-(

  Nå skal jeg pusse tennene og hoppe til sengs. Natta ♥

  INNKJØP

  I går var Karoline og jeg på juleshopping i Stavanger. Turen gikk da til Kvadrat og Ikea. Jeg kjøpte meg duftlys og noen småting på Ikea. Dessuten fikk jeg kjøpt meg en kjole til julebordet med TVN. Ganske fornøyd!

  Resten av innkjøpene er julegaver. Det er bare 21. november og jeg har kjøpt 3 julegaver og en annen gave allerede. Imponerende! 

  Nå skal jeg snart bort på kjøkkenet for å lage mat med Aurora. Siden Olaug er borte, har vi fått hele ansvaret. Jeg sto til og med tidlig opp for å lage pannekaker til frokost til alle sammen! :-)

  PHOTOSHOOT MED ANDRINE

  På onsdag hadde jeg en liten photoshoot med Andrine, siden hun trengte noen bilder til en avis. Selvfølgelig stilte jeg opp som fotograf! :-)  Det er ikke akkurat så vanskelig å få bra bilder med Andrine. Hun er jo så pen! :-)

  MINNER FRA SERBIA

  Da har jeg endelig tatt meg tid til å henge opp bildene fra Serbia. I utgangspunktet ser veggen min kjedelig og grå ut. Dessuten tok jeg med litt ekstra dinarer (serbiske kroner) hjem for ha litt suvenier.   Nå har det seg sånn at 90% av TVN-elevene har dratt til Oslo (spille kamper) eller hjem til Stavanger. Derfor har jeg fått det store kjøkkenansvaret. Det betyr nybakte rundstykker og pannekaker til frokost og taco eller hjemmelaget pizza på lørdagskvelden. Pappa, det er nå skal jeg vise mine kokkekunnskaper!

  VEIEN TIL TOPPIDRETT

  I morgen venter det en prøve i toppidrett. Hurra og takk for det! ♥

  Det ble ikke noe trening på meg i dag, verken ball eller styrke. Men i morgen kommer jeg sterkere tilbake, forhåpentligvis. Da er det tilbake til den normale hverdagen min med masse trening!
  PARACET - MIN BESTE VENN

  Takk og lov for at vi får gratis paracet her. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten paraceten.

  Siden Karoline er så snill mot meg, fikset hun middag for meg i stad og nå skal hun til butikken for å handle repsils til meg. Snakk om god venn ♥

  ULTRALYD AV KNÆRNE

  Jeg har tilbringet hele dagen i senga og bare sovet. Jeg er helt tom for krefter og kroppen bytter på å svette og fryse. Det skal ikke være greit å være syk. Det er liksom så kjedelig å være syk her på TVN, det er ikke noe å finne på, bortsett fra å sove.

  Dessuten tok jeg turen bort til knemannen (som de så fint kaller han) og tok ultralyd av knærne mine. Dette gjør alle elevene på TVN (+ en spenstest og blodprøver) for at de skal finne ut hvorfor noen får jumpers knee (en hoppeskade). Denne skaden blir bare mer vanlig for volleyballspillere.

  Her tar knemannen ultralyd av knærne til Miriam.
  Det var ikke noe galt med knærne mine, bortsett fra han så at jeg hadde hoppet og trent mye i det siste. Og det stemmer jo ganske bra! :-)

  DÅRLIG START PÅ UKA

  Jeg hater slike klageinnlegg, men denne dagen nådde jeg kjelleren. Selv om jeg la meg tidlig i går for å få 9 timer med søvn, var jeg sliten da jeg våknet. 

  Matteprøve sto på planen i dag og turn i alternativ. Balltreningen var ikke den aller verste, men herlighet så lite energi jeg hadde. I tillegg til hodepine, sår hals og vondt i hele kroppen, fullførte jeg treningen. Etter treningen hadde jeg bare mest lyst å bare gråte og legge meg i senga. Men siden vi har samfunnsøkonomiprøve i morgen, må senga vente noen minutter til. 

  FORSINKET FARSDAG

  Siden jeg bor 6 timers biltur borte fra pappaen min, er det ikke like enkelt for meg å feire denne dagen og gi han en gave. Men dere som kjenner meg, vet jeg elsker å overraske folk og å kjøpe gaver. Pappa, du skal ikke se bort ifra at det kommer post i postkassen din snart.

  Jeg er så glad i deg ♥ Du er verdens beste pappa!

  HELT ALENE

  Sorry for null oppdatering i går, men jeg hadde en aldri så liten travel dag. Rett etter frokosten tok jeg meg en tur bort i styrkerommet, helt alene. Det var egentlig veldig deilig å trene styrke alene.

  Halv tre tok jeg båten inn til Stavanger for å møte Henriette, hvor vi skulle på elitekamp (Randaberg - Førde) og i bursdag. Kjempe koselig!  Jeg klarte å ta 32 push-ups på tærne. Det hadde jeg ikke trodd! :-)


  Nå skal Henritte og jeg snart ut på en joggetur rundt om i Sandens. Begynner å bli en stund siden sist.

  ENDELIG MITT EGET KAMERA

  Jeg skjønner jo nå hvor avhengig jeg er av kameraet mitt. 2,5 uker uten et brukelig kamera har virkelig vært en smerte for bloggbildene mine. Og det eneste folk kan tilby her er canon speilreflekser. Huffameg!!!!

  Her ser du en kort outfit for i går. Mitt elskede skjerf fra GinaTricot, som jeg fikk i posten av mamma ♥


  Outfiten i dag! :-)


  Ha det bra, pappas sony digitalkamera. Jeg vil aldri ta et bilde med deg igjen. Men kanskje bruke deg til å filme. Amen!


  Nå skal jeg henge opp klesvasken (ja, midt på svarte natta) og legge meg. I morgen er det hjemmekamp, men jeg reiser til Stavanger for å se på elitekamp. Natta!

  IDRETTSSTJERNER SAMLET PÅ ET STED

  Endelig kom den store dagen, hvor ToppVolley Norge tar et nytt steg inn i framtiden. Til høsten står en splitterny sandhall med styrkerom og det hele og venter på oss. 

  Det hele foregikk med en seremoni på plassen der sandhallen skal være.


  "Sandvolleyballkamp" mellom Ingrid Tørlen og Martin Spinnangr mot Jonas og Sigrud fra TVN.


  Hele TVN med trenere og sandvolleyballprofiler! :-)


  Etter ble det en tur bort i hallen for å se på treningen til alle tvn-elevene. 
  For en herlig dag!! 
  Her kan du lese nyhetssaken på nrk sine nettsider.

  NÅ ER DET NATTA

  Etter herlig kveld med stapfull matsal på kveldsen, mange filmer fra ifjor og jentesnakk, er jeg virkelig klar for å legge meg under dyna. 

  I morgen blir det en fullpakket dag med mye som skjer. Min oppgave er å fotografere det meste som skjer her i morgen, kanskje ikke en bombe? Gleder meg!

  VIP-BESØK  I kveld kommer det storfint besøk her til TVN. 30 VIP-personer fra forbundet, samarbeidspartnere og folk fra kommunen kommer hit for å delta på en seremoni i anledningen åpning av grunnstein til sandhallen. 

  Dette er veldig spesielt for oss og timeplanen har blitt en del endret, noe som ikke er så vanlig for oss. Hele seremonien med nedleggelse av grunnstein, volleyballkamp, intervjuer og guide tour vil foregå i morgen.

  Over ser dere invitasjonen og jeg har fått æren ved å bidra med bildet på forsiden! :-)

  Bølget håret

  Dagen startet med en herlig styrkeøkt, etterfulgt en time med mottak. For min del gikk balltrening veldig dårlig. Etter en del timer med skole, var det rett bort i hallen igjen for å trene dagens andre økt. For en morsom trening vi hadde. Vi hadde innebandy til oppvarming. Hele treningen gikk ut på en konkurranse som jeg pleide å spille i Skjeberg da jeg var 12 år. 

  Siden gruppa mi skal stå over trening i morgen, har jeg tatt meg tid til å bølge håret mitt. Man har nemlig ikke tid til sånt her på TVN. Med det samme kan jeg berette at vi skal se på Brasil - USA i treningstiden i morgen. Jeg gleder meg!!!!

  Slik det håret mitt! :-)
  Nå skal jeg øve til tyskprøven jeg har i morgen, byebye!

  JAAAAAA, SARPSBORG 08!

  Særping te jæ dør!!!!

  Seriøst, før kampen var jeg sykt nervøs. Men det hadde jeg ingen grunn til å være. Jeg satt i oppholdsrommt helt alene med skjerfet rundt halsen og fotballkampen på storskjermen. Nå kan vi endelig slippes jubelen løs. DEILIG!  Hør på opprykkssangen ♥

  Særping te jæ dør

  Nå har jeg tatt på meg Sarpsborg 08 skjerfet og er klar for å hive meg foran tv og følge nøye med på Sarpsborg mot Alta. Særping te jæ dør ♥

  Styrketrening på en lørdagskveld

  Hvem i alle dager gidder å trene styrke på en lørdagskveld? Jo, Kristine og Elise. 

  Helt alene på styrkerommet i hallen.


  Triceps.

  Biceps.


  Musikk er alltid et must på styrketrening.


  Kristine ♥


  Siden noen av oss jentene var i sentrum på formiddagen i dag, tok jeg meg tid til å pynte meg litt med sminke og det hele. Ikke hver dag, for å si det sånn.


  Nå skal jeg ha en PC-fri kveld og tilbringe den med mine herlige jenter og en film.

  Siden sist har jeg ...

  ... siden sist (før jeg flyttet) har jeg gjort så utrolig mye morsomt og spennende. Bare se her:

  Høstphotoshoot med Unni.


  Serbia med TVN.


  Spilt kamper mot Serbiske lag.


  Tatt masse taxi i Serbia og havnet på et hotell, i stedet for i en hall. HAHA.


  Kødda med guttene i klassen. Enda mer HAHA.


  Kost meg på skolen.


  Omøblert rommet mitt.


  Spilt beachvolleyball.


  Feiret Susanna sin bursdag, og snart har Magga (les: Margrethe) snart bursdag.


  Tatt skolebilder.


  Fått nye TVN-klær.
  Stripet håret mye lysere.


  Vært på harrytur i Sverige med mamma.


  Blitt en fast kunde til Norwegian. Har fløyet ganske mye i det siste.


  Sett de fire beste herrevolleyballagene i Europa spille.


  Hatt mine fredagsdusjer. Digg.


  Trent mye styrke.


  Gått alt for mange ganger i helvettesbakken.


  Spennende liv? :-)

  Feedback-møte

  Etter en heidundrenes morgentrening i dag (les: beep-test og sprintrepets), bar det rett på skolen med norsk og toppidrett. Egentlig ganske interessant i toppidrettstimene, for i det siste har vi hatt om doping. 

  På starten av trening i dag hadde vi (jenter gruppe 2) vårt første offisielle møte. Et skikkelig feedbackmøte. Dette er en ting som er veldig viktig, spesielt når man prøver å nå nye høyder og ikke alt går slik man ønsker det.

  For i en idrett er viktig å holde sammen, ikke kjøre en ridin' solo. Rett etter møtet var det rett på treningen for å bruke det vi hadde lært og snakket om. Jøsses, for en bra trening vi hadde. At så få ting som å heie hverandre frem, gjøre andre gode og ikke minst snakke sammen, kunne gjøre en trening så morsom, det er bare en herlig følelse.   Dette her er noe vi står sammen om ♥

  Omøblering av rommet mitt

  Etter 2 og en halv måned har jeg blitt lei av å se rommet mitt i den samme stilen. Jeg fikk for meg å omøblere rommet mitt og jeg er kjempefornøyd.

  Dessuten har jeg fått digitalkameraet til pappa. Ikke nok med det, han glemte å sende med minnekortet. Det betyr at jeg bare får tatt 20 bilder, HAHA!  Slik så rommet mitt ut først. Hvis du vil se bedre bilder, trykk her.


  Slik ser rommet mitt ut nå. Her sto skrivebordet mitt før. Klesskapet står også til venstre for denne hylla.


  Senga er på samme plassen, men jeg hadde klesskapet ved siden av. 


  Nå skal skrive en oppgave i historie, woho! Ønsk meg gjerne lykke til og gi meg litt motivasjon i samme slengen :-)

  Timeplanen til en toppidrettsutøver

  Det har gått 3 måneder siden jeg startet her på tvn. Jeg kunne ikke valgt et bedre liv enn dette. Mange tenker sikkert at jeg kaster bort min ungdomstid på å trene hele tiden, i stedet for å leve livet og dra ut å feste i helgene. Jeg syns ikke det er livet. Livet er volleyball!

  En timeplan til en toppidrettsutøver er fullpakket fra dag til dag, uke etter uke. Vi på tvn får denne ferdig spikret når vi kommer hit hver høst.  Slik ser min timeplan ut. Dagene blir fort lange, men det slik jeg liker det! :-)

  Hevnen er alltid søt

  På torsdag fant Nora og Margrethe ut at de skulle snu alt (seng, skrivebord, tørkestativ) på rommene til noen av guttene i klassen. Slik så rommet til Eivind ut, etter at Nora og Margrethe hadde vært på besøk.  Resten av oss jentene i 2stv på 2. klassebygget satt i matsalen og pratet. Vi fant ut at vi hadde skikkelig lyst å finne på noe tull med noen her på tvn. Offerene våre ble selvfølgelig guttene i klassen.

  Planleggingen startet her i gangen på 2. klassebygget! :-)  Planen ble at vi skulle lage fake brukte tamponger og bind. HAHA! Gutter har skikkelig frykt for dette, spesielt de i klassen.


  Nam! Ketchup, tomatpurre og vann. 
  Hvis du lurer på hvordan dette gikk, så kan jeg fortelle dere at det ble bedre en planlagt. Guttene fikk et hysterisk anfall. Vi hadde nemlig lagt det brukte bindet i søppelkassen på guttedoen. Det ble mye latter den kvelden, for å si det sånn!

  Styrketrening og månedsplaner

  Seriøst, dagene går alt for fort her på tvn. Det er bare 1 måned igjen til advent. På den tiden skal jeg:

  - Trene masse volleyball
  - Bli enda sterkere i beina og armene
  - Se på hjemmekamper her på Sand
  - Muligens se Randaberg - Nyborg (eliteserien)
  - Ha en tysk og matteprøve
  - Bli med Karoline til Bergen på lysfest! :-)

  Basketball i alternativ-timen sto på planen i dag.


  Styrketrening med hele klassen. 
  Takk for lånet av kameraet ditt, Andrine! :-) Nå har jeg sendt mitt hjem til pappa, så får jeg se om han får ordnet det. Jeg føler meg virkelig tom uten kameraet mitt.

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits