• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Volleyballhelg

  Sorry for at jeg har vært så fraværende i helga, men når man tilbringer to hele dager i en hall uten internett og mobildekning, strakk ikke tiden og teknologien til. Til og med Olympiatoppen hadde ikke gratis internett, da er det ikke håp. For dere som måtte lure på hvor jeg befant meg, kjørte JEG inn til Oslo på lørdag morgen med pappa. Der vi spilte vi tre kamper og vi vant alle sammen. Vi spilte rankinturnering i 1. divisjon. 

  Siden jeg hadde til dels alt for god tid mellom kampene, tok pappa jeg turen opp til Holmekollen.   På søndag tapte vi semifinalen mot OSI, noe som var veldig veldig surt. Derfor var vi ekstra gira mot Øksil i bronsefinalen, og dermed resultatet 2-1 i vårt favør.

  Vakker solnedgang i Oslo på vei hjem. Etter nok en helg med underskudd i søvn, skal jeg straks legge meg. Trenger masse energi for å komme igjennom denne uka :)

  Nytt innkjøp

  Var på en liten shoppingrunde og lunsj med mamma i dag. Ble ikke noe klær denne gangen, med tanke på at jeg skal til USA i vinterferien. Da ble det heller et nytt putetrekk med en "synstest" på og en klokke fra mango.
  Kjempefornøyd med den nye klokka mi ♥ 

  I <3 Flybussen

  Etter litt forsinkelser med flyet til Oslo, sitter jeg nå på flybussen hjem til Sarpsborg. Siden jeg bestilte flybilletten min senest i dag tidlig, måtte jeg fly til Oslo. 

  I kveld skal pappa og jeg ha skikkelig "far og datter"-kveld. Noe som skal bli veldig koselig. Da blir vi nok benket foran tv-en med en god pizza. Det er sånn vi liker det ♥

  "Dautrøtt"

  Nå sitter jeg i senga, er "dautrøtt" som de sier her og har ispose på leggene mine. Etter en hel dag i Skjeberghallen hvor jeg spilte på et steinalder-gulv, er leggene helt sykt vonde. Jeg trente med gruppe 2 i dag, fordi jeg skal spille med dem til helga (rankingturnering), noe som var veldig gøy. Har lengtet etter å ha Bonolo som trener, selv om Magnus er veldig dyktig. De er bra på hver sin måte. 

  Tok et bilde av de søte jentene fra KFUM Stavanger som kom med på landslaget. Tror de skulle bruke det til en sak på hjemmesiden til klubben. 
  Da jeg kom fra trening, møtte denne herlige solnedgangen meg. 

  Kos kveld

  Etter bare 5 timer på reise og en ufattelig dyr taxitur til båten, er jeg på plass på TVN. Herlig å være tilbake, men allerede til helga tar jeg turen til Østlandet igjen. Der skal vi spille rankingturnering i Oslo.

  Resten av kvelden skal jeg nyte med noen episoder av frustrerte fruer. I morgen er tilbake til hard trening og rutiner.

  Høsten har kommet - Bilder

  I stad da jeg skulle vente på mamma, tok jeg fram kameraet for å knipset litt av de fine høstfargene. Vakkert, ikke sant? Vi har kost oss masse i kveld, så i morgen er jeg tilbake på volleyballbanen. Snakkes!

  Seier i misjonscupen

  Som tidligere skrevet tok mamma og turen innom Sarpsborghallen for å se ungdommen i kirken spille fotball. Med iherdig innsats og stå-på-vilje vant de hele cupen til slutt. Det liker vi veldig godt.

  Nå blir det pizza og tv-kos med mamma. Kos dere i kveld.


  Gratulerer!

  Byen med mamma

  For en deilig morgen med mammas hjemmelagde rundstykker til frokost. Nå skal vi en tur til byen for jeg skal hilse på U-folka og kanskje shoppe litt. Etterpå skal vi en tur til morfar og senere ut til Bussevika for å besøk tante og onkel. En travel dag med andre ord :)
  Dagens outfit: bukse vero pieces skjorte vero moda (armbåndene glemte jeg igjen på Sand ...)

  Noen som ser at jeg har stripet håret?

  Sandefjord? Hæ?

  Da flyet var i ferd med å lande, pratet noen forretningskarer om at vi fløy over Sandefjord. Jaja, tenkte jeg og tok noen fine bilder. Helt til jeg fant ut at jeg nettopp passerte Sarpsborg Stadion, snakk om god retningssans.
  Her ser dere faktisk Sarpsborg by, sentrum og Glomma.


  Jeg syns vi har ganske fin utsikt over Norge, generelt.

  Sola Lufthavn is the place

  Hallo there! Nå sitter jeg på Sola lufthavn og gjør litt skolearbeid, er jeg ikke flink? Flyet går ikke før 12.40, så jeg har litt ekstra god tid. I kveld skal jeg trene med Skjebergjentene, tror det kan bli gøy. 


  Jeg ser helt bæsj ut på håret, fordi jeg måtte gå ute i regnvær ...
  Heldige meg som har gratis internett.

  SARPSBORG!!!

  Thank God it's friday og jeg er på vei hjem. Det skal bli en så bra helg, treffe familien, spille volleyball og bare kose meg. Rett etter at jeg lander skal mamma og jeg spise lunsj og så skal jeg endelig stripe håret. En god stund siden sist.

  Jeg glemte visst å skrive hvilken dag jeg skal spille turneringen på, det er søndag :)

  Ferdig pakket

  Ja, kvelden ble litt lenger enn det jeg hadde planlagt. Vi har fått besøk av flere "gamle" elever som jeg bare måtte hilse på og snakke med. 

  Selve pakking tok bare 5 minutter, som vanlig. Håper jeg får blogget litt for dere i morgen :)

  Snø allerede nå?

  Etter å ha vært husmor i over time (vaske uendelig mye klær og støvsuge), har jeg laget en pakkeliste til i kveld. For i morgen har jeg absolutt ikke tid til å pakke, jeg reiser med båten kl 07.30, noe som betyr at jeg må stå opp 06.15. Beachtreningen på morgen i dag var ganske morsom med tanke på at vi bare var 5 personer (landslagsjentene sto over) og hard. Man blir ganske sliten av å løpe i sanda i to timer. 

  Nå skal jeg gjøre meg klar til dagens andre økt, håper jeg også rekker litt styrke. 
  Det har kommet snø på fjelltoppene. Skal det liksom være et tegn på at Kong-vinter er på vei?  Blogges i kveld, søte lesere!

  Pjuskepleddet til mamma

  Siden gradestokken ute sikkert viser grader som om det skulle vært vinter, har jeg slått på varmeovnen og dratt frem pjuskepleddet til mamma. Jeg har allerede begynt med frustrerte fruer-maraton, mellom slagene skal jeg få tid til å jobbe litt. Kos dere i kveld, søte lesere :)

  Søte lommetørkler?

  Haha, tenk at jeg poster mine søte lommetørkler. De har vært min bestevenn i snart en uke, god redning de der altså. Jeg har samfunnsøkonomi nå, men egentlig tenker bare hjernen min på markedsføringsprøven jeg har om et par timer. Kroppen er også ganske sliten etter 5 timer med trening i går. 

  Bare to dager, så er jeg HJEMME!  Koser meg med skolearbeid

  Dagen ble bedre en forventet, etter å ha stått opp på feil bein, støl i nakken og løpetrening når man er syk. Livet er herlig, dere! Nå sitter jeg med en siste innspurt av markedsføring, i morgen har jeg den elskede prøven. Ønsk meg gjerne lykke til ♥

  Så for å komme i bedre stemning har jeg tent duftlys og lytter til Justin Bieber og Jason Derulo om hverandre. Ha en fin kveld, det skal jeg ha.

  Kampene til helga

  Dette innlegget er mer til de i familien hjemme i Sarpsborg. Kampoppsett har kommet for helga og jeg skal spille kl 10, 11 og 13. Det blir garantert to kamper etter det, for vi har planer om å vinne :) 

  Klarer nesten ikke å vente med å komme hjem, har ikke sett familien på evigheter, føles det ut som. Nå skal jeg gjøre markedsføring og høre på masse god musikk. Blogges! Skal du spille noen kamper til helga?

  PS! Glemte å si at kampene spilles i Skjeberghallen!!! 

  Prioritere markedsføring

  Da har jeg fått min dose av yndlingsserien min, skal ikke gå i så mye detaljer om det. Nå skal jeg prioritere markedsføring resten av kvelden. Høres ikke det koselig ut? Ikke egentlig, men med en stor prøve til onsdag kan jeg ikke utsette det. Hva skal dere gjøre i kveld?


  google.com

  Fruene i Wisteria Lane

  Selv om jeg fikk sovet av meg 9 timer i natt, er jeg fortsatt trøtt og sliten. Jeg skjønner meg ikke på kroppen min noen ganger. Jeg hadde nemlig tenkt å trene styrke før to timer med historie, men frustrerte fruer ble heller førstevalget. Sånn er det å være syk, woho.  Motivasjon på topp

  Tenk at jeg sitter her med full motivasjon til en uke med hard trening, masse skolearbeid og har alikevel tenkt å blogge bra for dere. Jeg har jo egentlig pådratt meg en liten forkjølelse, men tror jeg har den under kontroll ved at paraceter og vitaminbjørner er mine beste venner.

  Jeg vil spise sunt denne uka, trene meg helt i kjelleren, få bra karakterer, for å så ta helg med god samvittighet. Høres ikke det bra ut? For å starte allerede i dag, poster jeg noen motivasjonsbilder (som hjelper meg i alle fall) og litt godmusikk til treninga.
  google.com

  Tiesto - Maximal Crazy
  Jaykay ft. Flo Rida - What the girls like
  Tiesto - Work hard, play hard
  David Guetta ft. Sia - Titanium

  Ullsokker og stor genser

  Dagens outfit er ullsokker, joggebukse og en stor hettegenser. Selv om sola skinner ute og finere vestlandsvær finnes ikke i dette øyeblikket, sitter jeg inne med varmeovnen på full guffe. 

  Gruer meg litt til denne uka med tanke på at jeg har en vanskelig prøve, innlevering og masse annet skolearbeid som skal gjøres. Jeg ser egentlig bare frem til helga, da skal jeg hjem :D  God stemning før kamp

  Når en gjeng med herlige jenter skal spille kamp, er det alltid god stemning. Intet unntak på torsdag heller. Selv om fleste av oss sov halve bussturen, måtte vi leke oss litt med kameraet. Fordi Margethe har et sånn fancy et. Liten photoshoot av meg og Eirin, selvfølgelig ville Nora og "Magga" være med også. Haha :)


  Digger disse jentene ♥

  Skikkelig kaos

  Føler meg ganske sliten med skallebank og en kropp som bare vil sove. Ikke så veldig rart at jeg sov 11 timer i natt, har jo gått med underskudd i en hel uke. Jeg skal i alle fall rydde rommet i dag og få system i sakene mine, haha. 
  Har kjøpt gave til deg, mamma ♥


  Skal kose meg med polsk godteri i kveld med nytt på nytt på skjermen. Nå skal jeg ikke spise godteri på leeeenge, er så fryktelig lei siden det var så sykt billig i Polen, haha! 

  På vei "hjem"

  Jeg tok dette bildet på flyet for å liksom blogge for dere derfra, men norwegian var ikke like kule i dag som på mandag. Null internett på flyet, vi kom for sent til neste fly fra Gardemoen, fikk nesten ikke bagasjen vår og jeg måtte vente over tre timer på båten til Sand. Heldigvis fikk jeg tatt turen til pappas gode venner i Stavanger, hvor de serverte meg pizza. Nam.

  Om to timer ligger jeg nydusjet i min store seng, gleder meg!

  Siste dag før avreise

  Da er treningsleiren over og i morgen setter vi kursen hjemover til Norge. Vi spilte siste kampen i dag mot noen som gikk på ungdomsskolen. De ligger nemlig mye lenger framme enn oss i volleyball. Her begynner de å spille volleyball allerede som 5-åringer. 

  Kampen ble litt merkelig, med tanke på at vi spilte elendig i første sett. Mens vi vant de neste. 

  Nå skal jeg pakke alle tingene mine, for vi reiser allerede klokka 07.15 i morgen tidlig. 

  Love my team!

  Shopping gjør meg glad

  Da har vi vært på en liten shoppingrunde i Rzeszow. Ble mye supermarked-shopping, men utrolig mye nyttig. Flinke meg! Nå skal vi straks reise for å spille kamp, skal viser dere flere bilder fra kampen i går senere :)
  Ikke helt klar for posing der, nei.


  Loveyou, Heidi!

  Ny drakt fra Resovia

  I går kjøpte jeg meg drakt på kampen. Storfornøyd med at jeg fikk tallet 7, altså yndlingsspilleren min. Uheldigvis for meg var han skadet på kampen i går, og spilte ikke. 

  Drakten var egentlig ganske billig, med tanke på prisen de skal ha for drakter hjemme i Norge. 


  Nummer 7 for alltid ♥

  Updates fra Polen

  Beklager for dårlig oppdatering. Men det har seg sånn at vi har hatt det veldig travelt. Til og med mamma og pappa har heller ikke hørt noe fra meg. Jeg storkoser meg i Polen for tiden. Selv om treningene har buttet litt imot meg, så klarte jeg å samle meg til å gjøre et bra innhopp i gårdagens kamp. 

  I går kveld fikk vi se toppkampen som jeg har pratet om så lenge. Jeg har kjøpt meg drakt og har blitt offesielt supporter av Asseco Resovia. Kanskje ikke fult så supporter, men litt. Jeg fikk ta bilder med de proffe spillerne og det var like mange på kamp som på Rosenborg sine hjemmekamper. Stemningen var ikke til å klage på.


  Hendrik er veldig fornøyd med ny drakt.


  Hele TVN på plass i arenaen.

  Første trening i Polen

  Da er jeg klar for første trening i Polen. Tipper det blir mye mottak og tilvenning, med tanke på at hallen og luften er helt forskjellig fra hjemme og her. Vi skal enten ha en trening senere i dag eller en kamp. Jeg håper selvfølgelig på kamp! 

  Innkjøp fra Krakow

  Litt bilder fra bussenturen fra Krakow til Kielnarowa. Ganske morsom igrunn, med tanke på at vi hadde musikkquiz tre timer i strekk. 


  Hvor kult er det ikke å finne en trailer fra Sarpsborg på en random bensinstasjon i Polen?   Nye knebeskyttere, betale bare 80 kroner for dem.

  Blush og solpudder til under 200 kroner. 

  I morgen skal vi trene klokka 10 og kanskje en kamp senere på dagen. Vi vet ikke helt planen enda :) 

  Shopping i Krakow

  Vi brukte egentlig ikke så lang tid til Polen, men vi fikk tross alt 3 timer til shopping i Krakow. Skal vise dere innkjøpene senere, kanskje i kveld. Nå er vi på vei til Rzeszow og har akkurat stoppet på en bensinstasjon, det er derfor jeg har internett. 

  Jeg har ikke noen bilder enda, så derfor slenger jeg med et bilde fra det laget vi skal se spille kamp til onsdag. Billettene til denne kampen ble utsolgt på bare 4 minutter, det er sykt!

  Snakkes senere :)

  Internett på flyet!!!

  Kanskje jeg skal begynne å fly med norwegian igjen, de har seriøst internett på flyet. Det er ganske kult! Vi sitter i alle fall her og er framme om cirka to timer. Etter det skal vi ta buss fra Krakow til Rzeszow, noe som tar tre timer. 

  Humøret og energi er på topp, selv om det ble bare 4 timer med søvn i natt. Haha. Nå skal jeg kjøpe meg frokost, snakkes :) 

  Sola flyplass

  Nå sitter jeg på Sola flyplass og venter på flyet til Oslo. Vi reiser først til Oslo og så til Polen/Krakow. Vi reiser med hele 2. og 3. Klasse og vi skal trene, spille kamper, se en proff herrekamp og kose oss. Tror det blir en bra uke! Slenger med noen bilder fra i går, både fra guttekampen og jentenkampen. Vi vant 3-1, wiho :D  Se meg spille volleyball

  Jeg lovte som sagt å vise dere filmen jeg redigerte av meg selv. Den er selvfølgelig ikke ferdig enda, bare mottak. Skal filme en del når jeg kommer hjem om to uker. Håper dere liker den :)

  Sang: Foreground Set - Go With The Wind

  På vei til hallen

  Jeg vet dere elsker photoboothbilder av meg, men nå rakk jeg ikke noe annet. Jeg skal opp å spise frokost med Rakel, og etterpå tar vi turen til hallen for kamp mot Austrått. Snakkes senere :)

  Da tar vi kvelden

  Endelig tar vi kvelden med en skikkelig tanketreningssang som jeg har fått av mamma. Haha. Jeg er ganske stolt over å ha holdt dere oppdatert igjennom min travle, men koselige dag. 


  Karoline hilser natta til mine lesere!

  Jentekveld hos Heidi

  Jeg er så heldig som låner ipaden til Karoline. Vi er en gjeng jenter som skal kose oss hos Heidi. Heidis nachos står på menyen. Randaberg tapte 3-0 for Nyborg. Ha en fin lørdagskveld.

  Randabergkamp

  Sitter her med herlige jenter og ser på Randaberg mot Nyborg. Etterpå tar vi turen til Heidi for å spise taco. Haha, jeg vet. Taco to dager på rad <3

  Hello brunfarge

  Stikker for å ta sol med Rakel, snakkes :)


   

  Stavanger city

  Akkurat nå sitter jeg på båten til Stavanger. Jentene skal spille kamp i kveld, etter det skal Karoline og jeg spise taco hos Rakel. Det blir kos!

  Tidenes største bølger på vannet, båten gjynger helt sykt, haha! Håper alle får en fin helg :)

  Hallo there

  Da er det snart helg, hvert fall for min del. I morgen reiser vi tidlig, fordi laget skal spille kamp i Stavanger. Ellers så har jeg trent mage og redigert en volleyballfilm om meg selv. Kanskje jeg legger den ut snart? Nå skal jeg kjappe meg i dusjen, norsk og historiebøkene hyler på meg. Vil dere se volleyballfilmen?

  Yes, det går oppover

  Tenk at jeg hadde en hel trening med ganske så bra mottak i dag. Etter at jeg har spilt kant kun i ett år, ble jeg litt overrasket over meg selv. Alltid gøy med gode mottak. 

  Hvis dere lurte på hva jeg drev med på mandagskvelden, satt jeg vakt i den nye sandhallen. Eller ja, vi må vaske hele styrkerommet, koste vekk sand og passe på at barn under 15 år ikke trener der. Haha. Her ser dere i alle fall det NYE og ELSKBARE styrkerommet vårt.   Tatt på meg et falskt smil

  Æsj, for en uflaks dag for meg. Jeg som trodde ting endelig begynte å gå min vei, men der tok jeg feil. Da jeg stod opp merket jeg at nakken var fryktelig vondt, selvsakt trodde jeg at jeg hadde sovet feil eller noe. Haha, så kom jeg på at vi hadde turn i går.

  Begge treningene gikk rett i grava. Tror jeg aldri har plinget så mye før, vært så lite tilstede og elendig teknikk. Nå skal jeg forklare, har man to-tre dårlige treninger, går det utover resten av dagen. Som om det ikke var nok, ble jeg ikke tatt ut til å spille seriekampene til helga. Selvfølgelig syns jeg det er dumt, men det er de beste spillerne som blir plukket ut.

  Jeg fremstiller meg selv som en glad jente, noe jeg er, men i dag har jeg tatt på meg et falskt smil.

  Personlig blogg?

  Jeg har ofte lurt på det å ha en litt personlig blogg. Jeg kan vel skrive under på at min er minimalt personlig når det gjelder hva jeg skriver om. Selv skulle jeg ønske jeg var litt mer personlig og at jeg delte mine meninger med dere. Selv om jeg fremstiller meg selv om en livlig jente med humøret på topp, har mine nedturer slik som alle andre. Hva syns dere om personlige innlegg?


  Følg meg på twitter

  Da har jeg endelig skaffet meg twitter. Etter lang tid om skal/skal ikke, har jeg nå laget meg en bruker. Håper jeg kan oppdatere oftere der enn på bloggen, så da kan dere bare følge med der. Spesielt når jeg er ute å reiser, noe som jeg gjør om en uke. 

  Trykk her for å følge meg :)  


  Min profil ♥

  Husmor og økonom

  Egentlig begynte jeg ikke på skolen før kl 10, men siden jeg har litt å gjøre (som å vaske klær), stod jeg opp allerede kl 08. Flinke meg. Nå sitter jeg fredelig på rommet mitt med null oppgaver i samfunnsøkonomi (kanskje læreren vår har glemt oss, hurra for det), jeg overfører penger til mamma og leser dagens utgave av SA. 

  Nå skal jeg jobbe med litt TVN-stuff. Snakkes.  Hiv o' hoy-outfit

  I går var jeg og noen i klassen på russekro i Sauda. Masse herlig folk som vi ble kjent med. Teamet for kroen var pirat, og med improviseringen lignet jeg kanskje ikke en pirat. Jeg har jo selvfølgelig ikke piratklær tilfeldigvis i klesskapet, haha!

  Nå skal jeg vaske klær og lage meg et lite spa. Ha en fin søndagskveld!


  shorts gina tricot sko converse topp bikbok kristine m sitt skjerf  Klar for russekro

  Nå har jeg gjort meg klar for russekro som skal være i Sauda. Sola skinner og det er over 20 grader her. Jippi! Vi er en gjeng fra klassen som reiser innover om drøye 30 min. Tror det blir veldig gøy, dessuten blir vi sikkert kjent med andre folk også. Ha en fin kveld :)  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits