• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Helga i Stavanger

  Helga i Stavanger har vært kjempebra. På fredag kveld dro hele tvn inn til Stavanger, hvor Hanne, Elisabeth, Ingrid, Karoline og jeg fikk sove hos Kristine. 

  Vi lagde taco, spiste kake og bare koset oss. Herlig kveld!


  Nam!

  Karoline-kokken.
  X-factor time :-)
  Nå skal jeg ordne meg og legge meg. Jeg fryktelig sliten etter helga, og jeg trenger virkelig masse med søvn. I morgen venter en ny dag med skole og trening.

  Høstfargene - BILDER

  Det er lenge siden jeg har visst dere noen ordentlige bilder med motiver. Siden jeg fortsatt er uten kameraet (buhu), så fant jeg ut at jeg kan heller vise dere litt bilder jeg tok når Unni og jeg var på høstphotoshoot.

  Om to timer slutter jeg på skolen, og senere stikker jeg på ukas siste trening. Hele TVN skal til Stavanger på 1. divisjonsrankingturnering i helga. Jeg ble tatt ut som diagonal, og jeg er glad for at jeg får denne sjansen! :-)

  Hva syns du om høstbildene?

  61 dager igjen til jul

  Denne helga her har jeg kjøpt min første julebrus (altså, Borg sin julebrus er fortsatt best) og Rakel gikk amok med pepperkaker og julebrus. Haha!

  Dessuten laget jeg en spilleliste på spotify med kjente og kjære julesanger.
  en stjerne skinner i natt, subscribe da vel! ;-)  Jeg klarte ikke å holde meg unna en liten balltrening i dag, til tross for at beina mine har fått mye belastning. Satser på en bra treningsuke nå frem til rankingturnering i Stavanger til helgen.

  Dame med bein i nesa

  Rett etter balltreningen i går, skulle jeg teste max i knebøy. Helt ærlig var jeg lite klar, med en skikkelig løpetrening og hoppetrening i beina fra før.

  Ingrid Tørlen er en av trenerene her, og hun er virkelig et stort forbilde for meg. Mye på grunn av at hun fortsatt holder seg i toppform og spiller beach. Hun pushet meg i knebøytesten og hadde skikkelig troen på meg. For en herlige følelse. Jeg har gått opp 15 kg. Altså fra 60 kg til 75 kg på 2 måneder.

  Etterpå viste hun meg noen øvelser for ryggen og maggen i terapimasteren slik at jeg får en sterkere rygg til å løfte mer i knebøy. Spennende, så dette skal jeg jobbe videre med.


  Jeg tror ikke jeg skal nevne hva Ingrid tar i knebøy, men jeg har en lang vei å gå for å si det sånn! :-)

  Snø på TVN i oktober

  Okei, dette her er bare sykt, spesielt for meg som kommer fra det varme østlandet. Det snør på TVN, nå i oktober. Siden vi får snø nå, blir jeg litt deppa å tenkte på at det faktisk er over 2 måneder til jul.  Jeg tror jeg nesten jeg må ta et bilde etter skolen, fordi dette bildet tok jeg klokken 10.00 :-)

  Løpetrening og prøve

  For en morgen jeg har hatt. Klokken 07.30 var det tid for en "vanlig" morgentrening. Vi startet med avspenning og styrke med medisinball. Etter en time skulle vi løpe beep-test til level 14, sprint-repets x3 og fan-testen x2. Vi løp i en hel time, og det var forferdelig der og da. Etter trening var det så deilig med en dusj og litt mat.

  Jeg var så heldig at jeg skulle ha en prøve nå klokken 10. Det betyr rett etter morgentrening. Nå skal jeg spise litt, før jeg skal ha 4 timer skole, og videre rett på en 2-timers balltrening.  SEEEE, jeg fikk en digg hettegenser av Karoline, fordi hun kom hjem fra Canada i går. HAPPY!!!

  Film med herlige jenter

  Søndager pleier alltid å være kjedelige og uten planer. Jeg er en person som virkelig ikke trenger å slappe av en hel dag. Så Kristine og jeg bestemte oss for å spille litt eye toy (play station 2), og herre min hatt så morsomt vi hadde det. Selv om jeg tapte alt! Senere gikk vi for å trene litt styrke.

  Etter middagen ble det filmkveld med Bare Bea og Prime med disse herlige jentene her og Susanna! :-)
  Jeg tenkte jeg skulle komme meg snart i seng, for å være klar for en ny dag i morgen og tilbake til hverdagen. Høstferien er over.

  Home sweet home

  Etter en 14 timers reise fra Serbia, må jeg innerømme at det var godt å komme hjem til norsk mat, varm dusj og en god seng. Vi har ikke akkurat bodd på et 5-stjerners hotel, men jeg hadde virkelig godt av det. Jeg skal begynne å sette litt mer pris på det vi har i Norge, og det serberne ikke har.

  Shopping på Mercator.


  I tiden vi har vært i Serbia, fortalte en taxi-sjåfør (vi tok taxi HELE tiden) at mange folk i Serbia er fattige, og det er det ingen tvil om. I den bydelen vi bodde i, skal vi lage store bygninger med leiligheter. Maskinene de bruker skraper inntil husene som allerede står der, og de ser helt forferdelige ut.


  Her skal det bli nye leiligheter.
  De fleste har ikke råd til slike biler vi har i Norge, derfor er det veldig vanlig med biler som dette.


  Det var også en grunn til at vi dro til Serbia. Ikke bare for å trene og spille kamper, men også se internasjonale kamper. Det var en privatcup mellom de beste lagene i Slovena (Bled), Montenegro (Budva), Hellas (Thessaloniki) og Serbia (Vojvoodina).

  For en opplevelse sier jeg bare. Jeg er glad jeg valgte TVN! :-)

  I sentrum av Novi Sad

  På tirsdag kveld spilte begge jentelagene mot HC-TNM og det ble en dobbel seier. I går etter treninga på morgen fikk vi lov til å dra inn til sentrum for å shoppe. Jeg må innrømme at jeg ble skikkelig skuffet og klærne de har her. ÆSJ, så stygge!!!! Jeg fikk kjøpt meg en del tørket frukt og nøtter til en veldig billig penge.

  Kampen i går kveld endte med 3-1 seier over VST.

  Bilder fra kampene på tirsdag.


  Vi trodde dette var et shoppingsenter, men der tok vi feil.


  Første dag i Serbia

  Jeg burde jo skjønt at jeg kan blogge når guttene er på trening og jentene spiser frokost. I hvert fall, jeg har nå noen bilder jeg vil vise dere fra i går. Volleyballbilder kommer senere!

  En kirke borte i gata.


  En gammel og falleferdig kiosk.


  Nabolaget ved hotellet.


  Den lokale bensinstasjonen.


  Dette kjøpte jeg for 14 norske kroner i går. Det er kriminelt billig her.


  Nå skal jeg på trening om tre kvarter! :-) Senere i dag skal vi på et kjøpesenter inne i byen.

  Høst-photoshoot

  Endelig fikk jeg vært sammen med min bestevennine, som jeg ikke har sett på 2 måneder. Hun er nemlig så god i håndball, at hun var på landslagssamling når jeg var hjemme sist gang.

  Vi tok en tur ut for å dyrke vår største hobby. Fotografering. Høstfargene er så vakre, så da var det bare å ta på seg jakka, skjerfet og ta fatt i kameraet.  Nå skal jeg kose meg med en pose sombreos og tv-titting, før senger venter på meg! :-)

  Ny hårfarge - før og etter

  I dag var det virkelig på tide å ta etterveksten og bevare sommerfølelsen med lyst hår. Jeg har en skikkelig skrekk for mørkt hår, på meg selv. Dessuten føler jeg fargen ble mye lysere enn forrige gang, men jeg liker det! :-)

  Nå skal jeg begynne å lage mat til mamma og Magnus. Er jeg ikke heldig når jeg første kommer hjem? Senere venter jeg på x-factor, og så skal jeg kose meg litt med is.

  Klar for høstferie

  Når alle andre i Østfold-området går inn i sine siste dager i høstferie, sitter jeg her i sofaen til mamma og nyter min første feriedag siden sommerferien.  Norsk er alltid like trivelig.


  Kakao på skolen etter trening, er skikkelig en opptur :)


  Rett etter skolen dro jeg og noen fra tvn hjem for å ta en liten høstferie, før turen går videre til Serbia.

  Se så søte de er når de sover! :) Hard hverdag, skjønner dere!
  Stavanger fra lufta.


  Nå bør jeg virkelig kjappe meg, skal straks til frisøren. Byebye!

  Styrketrening med Andrine

  For en dag!!!! Jeg har aldri i mitt liv vært så stresset noen gang. Haha, typisk meg kan du si.

  Etter en skoledag med masse tysk og 5'er på matteprøva, bar det rett bort på trening med Bonolo. Skikkelig gøy trening, og denne uka her har vært den beste. Etter to timer med ball gikk Andrine og jeg for å trene styrke.

  Vårt kjære styrkerom ♥
  Sjekk de store muskelen til Andrine! :-)


  De siste timene har jeg gjort toppidrettslekser med Alicia og Kristine. Senere vasket jeg 3. klasse stua med Andreas, Kjell-Erik og Tim, som gikk knirkefritt med en så effektiv person som meg, haha! Nå er klokka alt for mye og jeg har nesten ikke begynt å pakke til hjemreisen i morgen. Men nå er det faktisk natta, om jeg vil eller ei.

  Dobbelt seier mot OSI

  WOOOOHO! TVN vant begge hjemmekampene sine i dag. God stemning i hallen, spesielt på slutten av guttekampen. Jeg tok som vanlig med meg kamera mitt og knipset litt. Jeg må nesten gi litt creds til Silje, som tok en del bilder i guttekampen, fordi jeg måtte være linjedommer.

  Jentene vant 3-1 og guttene 3-2 over OSI! :-) Nå skal jeg legge meg og ikke tenke mer på den hersens samfunnsfaginnleveringa. NATTA!

  Linker

  Nyheter om volleyball:
  http://toppvolley.no/
  http://volleyball.no/
  http://www.volleyweb.no/
  http://volleynytt.net/

  Volleyballutstyr:
  http://volleynor.no/

  Blogger om livet på Toppvolley:
  http://karolinems.blogg.no/
  http://kristinehjembo.blogg.no/
  http://toppvolley.blogg.no/

  Jeg jobber litt med å skaffe flere linker relatert til volleyball! :-)

  Vasking for fullt

  Egentlig burde jeg skrevet at jeg har vasktet for fullt i dag, men det ville blitt å lyge. Treninga i dag var sykt krevende og morsom på samme tid. Vi fikk angrepet fra alle posisjoner utenom 3. Merker at jeg har blitt bedre i slagarmen, og det lover bra.

  Jeg har nesten glemt å vise dere døra mi, altså inn til rommet mitt. Flott, flott og atter flott, føler nesten jeg har blitt en liten husmor. Haha.

  Utsikten fra rommet mitt. Kanskje ikke så fint nå, men de bygger en sandhall til oss! :-) Vi er skikkelig heldige.


  Døra mi og alle lappene står det faktisk "flott!".


  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits