• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • It's friday, friday

  Ganske så herlig å vite at det er fredag og helg. Endelig litt fri fra skole. Selv om de hjemme feirer for høstferie må jeg fortsatt vente en uke til. Ikke at det blir noe høstferie på meg i år, vi reiser nemlig til Polen på treningsleir. 

  Er ganske så fornøyd med at jeg er ferdig med styrkeprogrammet allerede i dag. Det betyr fri i helga! Dessuten gikk balltreninga over all forventning :)

  Nå skal jeg kjappe meg i dusjen, før jeg så tar fatt i sykkelen og sykler den strake veien til solstudiet og butikken.


  Rett fra trening-sveis. 

  Flere bilder fra Sand

  Etter en lang dag hoppet jeg over styrketrening, dermed blir det fullfart i morgen. Den nye sandhallen har jeg allerede testet ut 2 ganger, og bedre trening får jeg vel ikke? Sanda er såååå tung! 

  Nok om det. Julie og jeg har hatt vår "jente-volleyball-prat", så tiden fløy litt for fort. Senga og yndlingsboka kaller på meg.  

  Liker du bildene?

  Bilder - Vakre Sand

  Rett etter en tur i dusjen så jeg sola fylte himmelen med herlige farger. Jeg elsker virkelig å ta bilder under slike omgivelser. Nå er jeg bare supersliten og trøtt, derfor kaller senga allerede nå. Jeg skulle gjerne hatt litt energi til overs. I morgen venter nemlig opptil 3 treninger på meg. 

  Hva syns du om bildene?

  Ut på tur, aldri sur

  En liten oppsummering av dagen i dag. Med tanke at vi brukte litt lang tid på å reise, var det faktisk verdt det. Alltid godt å komme seg utenfor veggene på TVN en gang i blant. Ganske deilig at jeg fikk gjort en dag på styreprogrammet rett etter vi kom tilbake. Dermed kan jeg legge meg med god samvittighet. 
  På toget til Egersund. Og ja, jeg hadde en dårlig hårdag :-(


  Selv i Stavanger var det sol, men med engang vi kom til Sand, kan du jo bare gjette hva som møtte oss? REGN!


  Pizzaen på Egon er så maks god!!!

  Nå skal jeg være litt sosial, snakkes i morgen.

  Dagstur til Egersund

  Nå sitter Henriette og jeg på båten hjem fra Egersund og Stavanger. Vi har nemlig hatt markedsføring med nettskolelæreren vår i Egersund. Bare sånn at dere vet, så var det mitt og Henriette sitt forslag. Vi må ikke reise så langt for å få litt undervisning. Nerder kan man si. 

  Vi har spist på Egon og det var alt vi rakk. I kveld blir det styrketrening på meg, fordi jeg har gått glipp av to balløkter. 

  Jeg kommer hjem til Sarpsborg om tre uker, noe jeg gleder meg veldig til.   Har du vært i Egersund?

  Tips - treningsdagbok

  Først må jeg bare si at det er litt bittert at Fredrikstad nettopp vant 4-1 over Sarpsborg. Jeg har vel luktet adeccoligaen en god stund. 

  Jeg tenkte å gi dere et treningstips. For meg som går TVN er vi nødt til å skrive treningsdagbok. Dette er fordi hvis en skade oppstår, kan fysioterapaut sjekke hva vi har trent og diverse. Dessuten syns jeg det er gøy å sammenligne hvor mye jeg trener uke etter uke. Andre uker er jeg superivrig på styrketrening, noe som jeg er denne uken. Jeg har allerede gjort ferdig dag 1 på styrkeprogrammet.

  Til poenget. Hvis dere vil ha en smart og fin oversikt over trening deres, kan dere lage dere en bruker på trening24.no. Jeg anbefaler alle treningsglade mennesker å bruke denne. Her får dere nettopp hjelp til å komme igang med treningsdagbok.

  http://www.trening24.no/


  Bildet er fra kampen på fredag. 

  Minnekortet fult?

  Ikke nok med at minnekortet mitt for en stund siden forårsaket at kameraet mitt nesten havnet på reprasjon, så har jeg problemer igjen. Det står at minnekortet mitt er fult, noe som det absolutt ikke er. For noe tull. Dette skjedde selvfølgelig før den store dagen, hvor jeg som mest trengte minnekortet. Heldigvis er ikke jeg den eneste med kamera på skolen. 

  Jaja, det betyr at jeg må kjøpe nytt minnekort neste uke. Flaks at Henriette og jeg skal til Egersund på tirsdag for å nerde markedsføring, for dem selger ikke minnekort på lille Sand.


  Bildet ble akkurat tatt før krisen, haha. Meg som server under kampen på fredag.

  Har du hatt dette problemet før?

  Leksekos og duftlys

  Sitter her enslig og alene på rommet mitt med duftlys og telys rundt meg. Ganske koselig igrunn! Planene for resten av kvelden er å gjøre litt markedsføring, dessuten bør jeg også gjøre litt historie, med tanke på at vi skal ha en quiz i morgen. Haha. 
  Så tente jeg lys for pappa og lillebror. Nå er det bare 3 uker så er jeg hjemme.

  Hør på denne sangen: B.O.B ft. Lil Wayne - Strange Clouds ♥ Jeg får ikke lagt inn youtubelink, siden skolenettet har bestemt seg for å ødelegge for min kjære mac.

  Seier over OSI

  Vi vant 3-2 over OSI, noe som gjør nattesøvnen adskillig mye bedre. Kampen var veldig spennendes til tider. Jeg fikk min debutt på banen som server. Mer om kampen kommer på bloggen til laget.

  I morgen blir det fullfart med åpning av sandhall og guttene skal spille kamp.


  For en gangs skyld sminket jeg meg for anledningen :)

  Photoshoot med laget

  Jeg lovte å dele bildene med dere fra photoshooten vi hadde i går. Ganske vellykket med mange bra bilder. Under ser dere portrettbildet mitt som skal brukes på bloggen vår, pluss andre lagbilder. Nå skal jeg vaske litt klær, slappe av og lade opp alle batteriene til kampen som begynner klokka 21. 

  Ønsk meg lykke til, kanskje jeg får min debutt i 1. Divisjon i dag :)

  Likte du bildene?

  Sniktitt på photoshoot

  I går var jeg tidenes morsomste photoshoot med laget. Vi tok som sagt bilder til bloggen, hjemmesiden til toppvolley, sponsorer og andre viktige ting. Kan ikke det mest seriøse bildet vårt, men det kommer mer. 

  Nå driver jeg en religionsinnlevering, så blogges senere!  Hva syns du om bildet?

  Nye klær

  Som sagt skulle vi få nye TVN-klær i dag. Vi fikk ny ytterjakke, bukse, hettejakke og den genseren jeg har på meg på bildet under. En slags oppvarmings genser. Vi hadde også photoshoot med laget i dag, tok bilder til bloggen vår og toppvolley.no. Bildene kommer i morgen, så gled dere! 

  I morgen spiller vi også vår første seriekamp denne sesongen, ønsk meg/oss gjerne lykke til :)

  Jeg har blitt anbefalt!

  Det har seg sånn at jeg har blitt anbefalt på Anna og Camilla sin blogg. Kjempekoselig og stas. Ta gjerne en tur innom bloggen til jentene. 

  Denne helga blir ganske så travel, tror det dessverre ikke blir blogging fra min side. Bare så at dere er klar over det. Kort oppsummering av planene:

  I dag: Kveldstrening, lage vafler til kioskslag i morgen, lekser. Pluss at vi får TVN-klærne i dag :)
  Fredag: Skole, trening, kamp mot OSI.
  Lørdag: Besøk fra promenente gjester fra volleyball-Norge. Jeg skal både være fotograf, redaktør og flue på veggen. Åpning av innendørs sandhall.     Har dere mye å gjøre for tiden?

  Slappis

  Akkurat nå sitter jeg i godstolen med pjusketeppet til mamma. Kjenner at jeg er sliten etter en lang dag. Nå gjenstår det litt lekser, før jeg Eirin og jeg skal kose oss med vafler til kvelds.   Hva skjer a, lesere? :)

  Jeg skal til Chicago!

  Det er en ting jeg ikke har fortalt dere, jeg skal til Chicago i vinterferien. Wiiii! Jeg skal dit med noen fra skolen for å besøke blant annet North Park University, spille volleyball, shoppe og oppleve nye ting. Blant de jeg skal ta følge med er min søteste Karoline fra Bergen.  Har du vært i Chicago eller USA før?

  Kamp mot landslaget

  Vi hadde frisbee i alternativ i dag, like gøy som alltid. Nå gjør jeg en siste finish på historieinnleveringen, samtidig som jeg prøver å finne en sang som passer til meg. Hvorfor skal dere få vite senere. Klokken 20 skal vi på gruppe 1 spille mot landslaget u17. Det blir nok spennende og gøy!

  Det ser nesten ut som jeg har på sminke på bildene under, men det er kun eos :)

  Bruker du eos?

  Jeg blir litt lei meg

  Jeg blir litt lei meg når jeg ser dere lesere er innom bloggen min, selv om jeg ikke har lagt ut et eneste innlegg i dag. Fy som jeg skammer meg. 

  Kort og greit om i går så gjorde jeg litt lekser, jentekveld med noen i klassen (vi så på Easy A), senere så vi The Ring med flere folk. Klokka ble halv fire før jeg i det hele tatt fikk skjønnhetsøvnen min. 

  I dag har jeg spilt mix-volleyball med folk fra hele skolen. Har også laget vafler til kveldsmat til min kjære Julie som kom på LANDSLAGET! Syke jente ♥

  Jeg har slått meg

  Jada, nå sitter jeg på oppholdsrommet og skriver på en norskinnlevering. Tror jeg har slått meg eller noe, siden jeg bruker lørdagskvelden til noe fornuftig. Skal straks rive meg løs fra kjedelig skolearbeid og heller se film med jentene. Alltid kos med jentekvelder.   Følte at et bilde av meg nå ikke passet så bra. Kos dere i kveld, søtiser :)

  Klassebildet 2011

  Min herlige klasse ♥ Vi tok også et såkalt "vennebildet" som jeg får senere. Nå gjør jeg historie, redigerer en film og slapper av. Haha, alt på en gang. Jeg har også betalt noen regninger, føler meg som en økonom nå. 

  Håper seriøst at det er taco til kvelds i dag. Elsker taco, skjønner dere. Dessuten skal jeg også "jobbe" litt ;)  Hva syns du om bildet?

  Dagens outfit 16.09

  Hva skal jeg si? Dagens outfit! Haha! Skoledagen har vært superlang (vi var tross alt på skolen i 6 timer), for min del hadde jeg en bra balløkt, og nå spiser jeg litt snop som jeg fikk i posten av mamma. Nam. 

  I kveld skal jeg ha "jentedate" med Silje, noe som blir veldig kos. Akkurat nå tenkte jeg å gå bort i hallen for å se Julie trene med landslagsjentene. Blogges!

  Hva syns du?

  Utsikten fra norsktimen

  Her er  da utsikten fra arbeidsstolen min. Sitter nå på intetnatet og jobber med en norskinnlevering. Vi hadde en ganske tung morgentrening i dag med løping, men senere i dag blir det to timer ball og en time med zumba. 

  Men nå er det tilbake til skolearbeid, snakkes senere ;)

  Ha en fin dag.

  Motivasjonsplakat

  I kveld har jeg brukt litt tid i det kreative hjørnet. Så jeg har startet med å lage en motivasjonsplakat som skal henger over tv-en. Den er langt fra ferdig, men jeg skal vise dere den senere. Blant annet skal Jillian Michaels få plass på plakaten. 

  Har du en motivasjonsplakat?

  Tidlig oppe?

  Her sItter jeg og blogger før jeg begynner på skolen. Jeg er vel kanskje ikke så tidlig oppe når jeg sto opp klokka 8. Nok om det.

  I dag skal vi på gruppe 1 spille kamp mot u-17 bruttotroppen fra TVN som skal på samling i helga. Det blir spennende! En annen ting jeg har å fortelle er at jeg har endret totalt hvordan jeg vil studere, mer om dette kommer senere :) 

  Jeg slenger med et bilde av broren min og meg, savner han bittelitt! Dessuten savner jeg brunfargen min, solarium neste, sier jeg bare!  Snakkes senere i dag, søte lesere!

  Tips om trening?

  Jeg har fått flere spørsmål om jeg kan gi dere tips innenfor trening. Helt ærlig syns jeg det er litt vanskelig. En ting er å gi dere tips om styrkeøvelser som jeg gjør selv, men jeg må være forsiktig med tanke på at jeg ikke har så mye erfaring. Tips om hvordan et kosthold skal være, kommer jeg aldri til å skrive på bloggen. Men at jeg drikker sjokomelk etter hver ettermiddagsøkt, skal jeg ikke legge skjul på. Proteiner in my heart. 

  Jeg kan heller skrive litt om hvordan volleyballtreningene våre er lagt opp, slik at dere kan få innsyn i hvordan vi kommer oss igjennom hverdagen med all treningen vi har.   Så hva syns dere, tips om trening?

  Snart tilbake for fullt

  Merker at jeg har hatt en bitteliten pause, så lenge jeg ikke gir så mye lyd fra meg. Er egentlig litt sliten om dagen, i tillegg har jeg en del skolearbeid som skal være ferdig før helga inntreffer. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan.

  Jeg slenger med bilde fra photoshooten til Unni og meg. Elsker den jenta ♥  Hva vil dere at jeg skal blogge om?

  Sovne til Taylor Swift

  Herlig treningsøkt! Ble en time med zumba, litt av en restitusjonsøkt, haha. Nå skal jeg rett og slett legge meg, er så sliten og trøtt. Taylor Swift syngende over øret og yndlingsboka på senga, er ikke feil. Natta godt folk :)  Liker du Taylor Swift?

  Bare for å si hei

  Tenkte jeg skulle gi litt lyd fra meg. Som dere sikkert skjønner har jeg vært svært opptatt i helga. Vestcup endte med 2. plass til oss jentene, noe vi er godt fornøyde med, selv om vi selvfølgelig ønsket å vinne. 

  Siden vi har fri fra balltrening i dag, blir det derfor zumba som vanlig. Det er så sykt gøy! Nå skal jeg gjøre lekser, lucky me!

  Hva har du gjort i helga?

  Semifinale i Vestcup

  Her er noen blinkskudd fra første dagen på Vestcup. Sportslig har vi vunnet alle kampene (mot KFUM Stavanger, Randaberg og Hana) 2-0 og vi er klare for semifinale mot Straen i morgen kl 11. 

  I år lagde vi vår egen felleslunsj rett utenfor hallen. Haha :) 

  Flyttet inn hos Rakel

  Jeg har helt glemt å oppdatere for dere i dag. Egentlig har jeg brukt tiden på skolen, reise til Stavanger. Da vi kom dit dro de fleste jentene på laget på Egon for å spise. Koselig! Nå har jeg flyttet inn hos Rakel for helgen med Tonje og Karoline. Vi blir godt tatt vare på og jeg liker meg godt her. Jeg vet at mammaen til Rakel leser bloggen min :) 

  I morgen spiller vi kamper kl 10, 11 og 13, pluss dømminger i mellom. Blir en lang dag og null oppdateringer fra meg, bare kanskje små iphone-innlegg.

  Hva skal du i helga? Foto: Karoline Marie Siljander.

  Tv-kos og kveldsmat

  Sitter her på rommet mitt og ser på programmer på tv3.no, samtidig som jeg spiser sen kveldsmat. Jeg pleier jo å spise med resten av gjengen, men i dag måtte jeg rekke zumbatimen med Kristine og Kristine. Like gøy som alltid! Natta :)

  Vi elsker kaker

  I forrige friminutt satt Eirin og jeg (østlandspower) og koste oss med verdens beste sjokoladekake. Til og med mamma sin blir slått ned i støvlene av denne kaken. Haha. Kantinadamen vår feiter oss opp på usunne herligheter. Heldigvis er det kake en gang i blant.   Spiser du kake på skolen?

  Skolebildet 2012

  Selv syns jeg bildet i svart/hvitt var finest, og jeg har redigert dem litt på egenhånd. I kveld har jeg vært flink å vaske oppholdsrommet, siden det er en del av "husarbeidet" vi må gjøre her. Nå skal jeg gjøre norsklekser og se litt på tv3 nett-tv. Blogges mer i morgen!

   

  Svart/hvitt eller farget?

  Helgas innkjøp

  Som jeg tidligere har skrevet, var jeg i Stavanger i helga. På lørdag var Kristine og jeg på shopping på Kvadrat og Ikea. Jeg ble så fryktelig lei grønnfargen jeg hadde på rommet, og mamma syns jeg burde kjøpe nye puter. Det jeg egentlig gjorde var å kjøpe nye putetrekk, for å så bruke de gamle putene. 

  Kjøpte meg tre herlige duftlys.


  Også dette hjertet fra Kremmerhuset. 

  Sovemusikk

  Akkurat nå sitter jeg og hører på rolige sanger for å våkne litt, haha. Begynner på skolen om 15 min. Jeg skal ha tre timer med samfunnsøkonomi, og etter det har jeg tenkt å vaske rommet. 

  Om du vil høre på min "sovemusikk", kan du subscribe spotifylisten min her. Da hadde jeg blitt glad :)  Norge tapte landskampen

  Er det en ting jeg savner her på TVN, så er det å sitte hjemme i godstolen med pappa å se sport dagen lang. I dag måtte vi ty til livesending fra macen, for og i det hele tatt få med oss hva som skjedde ute på banen i "Parken". Uheldigvis gikk Norge på en smell med 2-0 tap. Buhu.

  Nå skal jeg skrive ferdig en tekst om den røde pimpernell, haha. 

  Noen av leserne som så kampen?

  Kjære lesere

  Jeg syns det er veldig gøy at så mange leser bloggen min. Statistikken stiger bare oppover, og mange av dere legger også igjen kommentarer. Det er noe jeg setter stor pris på. Jeg skal prøve å oppdatere dere så ofte som mulig. Og hvis dere skulle være noe dere lurer på, bare skriv i kommentarfeltet :)

  Nå stikker jeg i dusjen, for og så gjøre litt lekser.  

  Hurra for overtråkk

  Snakker vi maks uflaks? Det har seg sånn at alle på TVN er pålagt å bruke ankelstøtter, pga alt for mye overtråkk. Mange fikk sine ankelstøtter i går, og jeg var en av dem som ikke fikk. Dette resulterte i at jeg tråkket over i alternativ under sykehus-sisten. Noen ganger så blir jeg så mektig imponert over meg selv ....

  Jaja, heldigvis går nok dette fort over. Nå skal jeg bort på skolen en tur for å høre på en veileder, så skal jeg lese litt i boka mi, "jenta som lekte med ilden". Blogges senere peeps!

  Er du på skolen nå?

  Vakker utsikt

  Det er slike bilder pappa kan sitte å sikle over i evigheter. Tanken på at utsikten på rommet mitt er adskillig mye finere her, får sandfolket til å skryte over hvor fin plass jeg bor på nå. 

  Etter en økt med zumba, skal jeg hoppe i dusjen og lese videre på "jenta som lekte med ilden" :)   Hva syns du?

  Rydding av rommet

  Som dere ser har jeg tatt et skippertak på rommet mitt. Mistenkelig nok ser det alltid bomba ut etter en helg på reisefot. Jeg skjønner meg ikke på det altså. Dessuten har jeg kastet ut grønnfargen med søt rosa, hvitt og svart. Treningen gikk forferrdelig drit, men om 40 min blir det en økt med Zumba. Tror det skal lette litt på humøret :)  Rydder du rommet ditt ofte?

  Bursdagsfeiring for Aliiii

  På torsdag overrasket noen av oss jentene, Alicia med bursdagsfeiring. Vi lagde brownies, glutenfrie vafler, hadde kjøpt is og gaver. En superkoselig kveld! 
  Hvis som lurer på hva Alicia fikk i gave i meg, står det til venstre på bildet. En stor godteriboks og sjokolade, fra Sverige selvølgelig.


   Disse to jentene fra 1. - og 2. klasse tok også turen, siden vi hadde kake til overs, haha!  Pleier du å overraske andre?

  Tidlig kveld

  Noen få bilder fra helga. Jeg var ikke så alt for flink til å bruke kameraet mitt, men jeg hadde det superkjekt med klassen. Har også shoppet litt til rommet mitt, som jeg skal vise bilder til dere senere. Jeg skal ta kvelden straks, for jeg er skikkelig i underskudd i søvn. Haha :)

  I morgen er jeg klar for en ny uke, med påfølgende Vestcup i Stavanger til helga!   Updates fra Sandnes

  Nok en liten oppdatering til mine kjære lesere. Nå befinner jeg meg hos Susanna. Kristine og jeg har shoppet på Kvadrat og IkeA, og nå ordner vi oss til i kveld.

  Jeg skulle legge med et bilde, siden jeg bruker ipaden til Karoline, men det fikk jeg ikke til.
   

  Stavanger i helga

  Glemte nesten å oppdatere dere om at jeg drar til Stavanger i helga. Har latt macen ligge igjen hjemme, så blir kun iphoneblogging. Ha en fin helg :)

  Bursdagsbarnet, Alicia

  I dag har min kjære Alicia bursdag og hun er endelig 18 år. Vi startet dagen med morgentrening, hvor hun "måtte" trene med "Sweet 18th" t-skjorten som jeg brukte på min bursdag. Om dere husker? Pluss at hun fikk låne mine superkule happy birthday-briller. I kveld blir det bursdagsfeiring, men mer sier jeg ikke. Dere skal få se bilder litt senere ;) 

  Dere kan gjerne gratulere henne med dagen her på bloggen, da blir hun veldig glad ♥

  Treningsoutfit


  Outfit for treningene pleier å se slik ut. Alt for korte shortser (mine fotballvenner sier så) og t-skjorter, mangler bare mine illeluktene knebeskyttere og sko. Denne shortsen har gått i arv, men ellers så kan bare bestille dem påvolleynor.no

  Jeg fikk ikke blogget mer i går kveld, siden internetten tok seg en tur i skogen. Men jeg hadde Heidi på besøk en time, og vi jentene i klassen så på en volleyballkamp. Kommer et nytt innlegg straks!

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits