• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Handletur i sentrum

  I det siste har lesertallene mine gått betraktelig opp, og folk liker visst å lese om livet mitt her på tvn. Det gjør også at jeg må bruke litt tid på bloggen, men det er en fin måte å koble av alt som har med volleyball å gjøre.

  Etter middagen tok Henriette og jeg turen til sentrum (så fint som vi kaller det), for å handle inn litt nøtter, yoghurt og en sjokolade. Alle spradret rundt i de nye tvn-jakkene på vei til sentrum, litt morsomt, haha!  SENTRUM :):):)


  Nå har jeg nettopp vært borte på skolen med noen jenter i klassen for å se på volleyballfilmer fra vestcup, nevza og noen syke småjenter fra Italia og Serbia. Senga roper på meg og jeg bør legge meg.

  Collection of TVN

  På skolen i dag fikk jeg hentet tvn-klærne mine. Tvn bruker MXDC som merke for treningsklær, og jeg kan si meg ganske fornøyd. Jeg elsker det merket, og de har utrolig fine klær.

  Henriette og jeg tok da turen ut for å vise dere litt av kolleksjonen til tvn! :-)

  Dette var bare to ytterjakker. Vi fikk også en trenings t-skjorte, pique t-skjorte og en bukse.

  Det å gjøre andre glad

  Etter 5 uker her på TVN, har jeg ganske rask funnet ut at samtlige elever bare elsker godteri. Jeg som bor ved svenskegrensen, og som drar på harrytur en god del ganger i året, får kjøpt mye og billig godteri.

  Mamma dro til Sverige på onsdag for å kjøpe 2 kg godteri til klassen, som jeg da puttet i små poser, med en hjertelapp og en liten beskjed. Dette fikk de når de kom hjem fra skolen, og skulle rett på trening! :-)

  Dette hang på internatdørene til alle i 2. klassebygget.

  Borte bra, hjemme best

  I disse tider har jeg nå lært meg at Sand og TVN er mitt hjem. Etter en langhelg i Sarpsborg for å besøke familie, venner og spille volleyball, må jeg si det var godt å komme tilbake til Sand. Det er noe spesielt med dette stedet, som både er herlig og trivelig.

  Volleyballresultatene etter helga vet jeg noen av dere vil vite, så her kommer de.
  U17 - Lørdag
  Skjeberg - Asker 2-1
  Skjeberg - Skjetten 0-2
  Skjeberg - Rjukan 2-0
  Skjeberg - Askim 2-0
  Skjeberg - Holstad 0-2

  U19 - Søndag
  Skjeberg - Flint 2-1
  Skjeberg - Koll 2-0
  Skjeberg - Asker 2-0
  Skjeberg - Holstad 0-2

  Jeg spilte ikke alle kampene, fordi jeg måtte rekke flyet mitt på søndag.  Pappa som tok bildene for meg. De er fra semifinalen mot Asker på søndag. Morsomste kampen jeg har spilt på lenge, vi gruset dem 25-15 og 25-11! :-)

  Hjemme i Sarpsborg

  Turen hjem igår gikk kjempefint. På båten fikk jeg gjort litt fornuftige ting, som å gjøre lekser. Da snakker vi effektivitet! Etter en koselig middag hos Lise og familien, bar turen til Sola Flyplass. Egentlig skulle flyturen ta 50 min, men jeg fikk meg en overraskelse at den bare varte i 30 min.

  Nå sitter jeg å venter på at mamma skal lage grøt til meg. Aldri en frokost uten grøt! :-)

  Jeg legger med to bilder, så ser dere forskjellen på Sarpsborg "natur" og skikkelig vestlandsnatur.

  Sarpsborg (Opsund)


  Sand  (Suldalslågen)

  Ferdig pakket

  Nå er jeg ferdig pakket, klar for å legge meg og passe sliten. I morgen setter jeg kursen mot Østlandet, og rettere sakt, Sarpsborg. Etter 5 uker på Sand, pluss noen helger i Stavanger, gleder jeg meg stort til å komme hjem til familie og venner.

  Man merker fort hva som virkelig betyr noe, når man ikke har det. Jeg har aldri vært så glad for vennene og familien min hjemme, som nå. Jeg har også aldri vært så glad for å komme hjem. Dessuten savner jeg alltid tilbake til toppvolley, med engang man våkner og merker at man spiser frokost helt alene.

  I hvert fall, jeg gleder meg til å treffe denne jenta her ♥ Du er virkelig best!!!!

  Pakke i posten

  Jeg er ganske sikker at jeg fortsatt har rekorden for å flest pakker/brev her på tvn. Forrige uke fikk jeg to pakker og et brev. I dag fikk jeg to nye pakker. DIGG ♥

  Jeg fikk en pakke fra volleynor med shortsen som jeg bestilte på søndag kveld. Snakker vi rask levering eller?
  Skolekatalogen!!!!!
  Min kjære klasse, 2STV ♥


  Nå skal jeg gjøre ferdig tysk leksene til i morgen. Byebye!

  Vestcup 2010

  Denne helga har jeg og hele tvn vært på vestcup i Stavanger. Vi dro med båten fra Sand til Stavanger, nesten rett etter skolen på fredag. På kvelden ble jeg med på trening med Klepp, fordi Henritte tilhører den klubben. Første kamp på lørdag var kl. 09.00, og jeg har aldri i midt liv vært så giret på en morgenkamp, noen sinne. Det ble egentlig ikke noe forskjell for oss på tvn, fordi vi er vant med å trene kl. 07.30. Vi vant 1 kamp og tapte 2 denne dagen.

  I dag måtte vi stå opp sykt tidlig for å rekke første kamp kl. 08.00, hvor vi vant. Neste kampen vant vi også. Vi var tidlig ferdig med kampene, så jeg brukte litt tid på å se på herregruppene. Spesielt hvor herrefinalen ble 3-2 til Randaberg mot Nyborg. Noe som ikke er så vanlig, i følge min Bergenske venn! :-)

  Resultater:
  TVN - KFUM Stavanger 2-1
  TVN - Straen 0-2
  TVN - Austrått IL II 0-2
  TVN - Austrått IL I 2-1
  TVN - STIL 2-0

  Nå skal jeg legge meg, for jeg er skikkelig sliten!!

  Helvettesbakken

  Nå føler jeg meg litt slem, som ikke har blogget på 2 dager. Det er en ting jeg vet jeg ikke har fortalt (spesielt dere hjemme) dere enda. Vi har en "berømt" bakke her, som kalles helvettesbakken. Og hvorfor? Det skal jeg fortelle deg!

  Den bakken har seriøst en vinkel på 70 grader, og det er ikke tull engang. Man får skikkelig trim bare å av å gå ned bakken, og vi pleier å gå der, fordi det er en liten snarvei til butikken.  Haha, et sykt genialt skilt! Ikke nok med det ...


  ... skiltet er faktisk mye kulere på den andre siden! :-)


  Her er den kule bakken, som jeg gleder meg til å løpe intervaller i. (not)


  I morgen stikker jeg på Vestcup i Stavanger. Hele TVN drar rett etter skolen, og blir der til søndag kveld. Byebye!

  Stearinslys og Shrek soundtrack

  Denne mandagen startet også utrolig bra, bortsett fra at jeg holdte på å sovne i historie-timen, fordi vi skulle se på en film. Da er det digg å bo 1 min fra skolen, slik at man kan sove i fritimene.

  I alternativtimen hadde vi balanse og koordinasjon. Egentlig har jeg en helt elendig koordinasjon, men i dag fikk jeg virkelig til. Yesss! Vi hadde en time ball med Bonolo, og etterpå løp Henriette og jeg opp på styrkerommet, for å trene dag 1 av styrkeprogrammet. Henriette og jeg var så sykt gira på å trene, så vi gikk for å spise en kjapp middag (les: mega grovt brød med leverpostei), for å så trene litt volleyball.

  Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt med Shrek soundtrackene syngende over PCen og tente stearinslys.

  Shrek soundtrack - Fairytale (ultimate "slappeav" sang)


  12.09.10 - Dagens outfit


  hettejakke bikbok bukse-tights vero moda  Jeg syns jeg imponerer med at jeg allerede har postet tre innlegg med outfits, og jeg har faktisk bare gått her i fire uker. Med regn hele dagen må man gå til verks, med å finne på andre ting. Silje og jeg har sett på begge landslagstreningene, jeg tok litt bilder, lagd oss toast og hjulpet litt til på treningene.
  3-2-NORGE!

  Dessuten må jeg gratulere Eivind med bursdagen. Han fikk favoritten sin, is, peanøtter og non-stop i overraskelse av meg. Nå skal jeg spise kveldsmat og slappe av med herlige venner. Søndager er til for å slappe av! :-)

  Regn på vestlandet

  På vestlandet har det regnet i hele dag. Hva annet kan man forvente når vi har hatt sol og sommer i en hel uke. Likevel tok Henriette T og jeg turen til butikken, for jeg måtte kjøpe inn litt bursdagsgreier, siden Eivind har bursdag i morgen.
  Henriette fant en hest i en hage, rett ved skolen vår, haha.


  TVN ♥

  Klar for toast og X-factor i kveld

  Om 5 min stikker jeg bort i matsalen for å spise kveldsmat. Egentlig begynner kveldsmaten kl 20, men siden Silje og jeg skal se på X-factor i kveld, må vi gå litt tidligere. Vi avtalte å spise pizza i morgen, så da blir det toast i dag. Nam! Etter X-factor stikker vi rett bort i hallen for å se på guttelandslaget trene til Nevza U19.

  På balltreninga i dag fikk jeg endelig en leggertrening, hvor jeg og 3 jenter til fikk øve på å legge i over en time. Det var skikkelig herlig, og vi fikk til og med spille de siste 20 minuttene. Wow, for en herlig trening!!!


  Nydusjet og klar for X-factor.

  Det får gå med et webcam-bilde, siden jeg ikke har tid til noe annet akkurat nå! :-)

  Trøtt, sliten og trenger restitusjon

  Når trenger jeg virkelig restitusjon fra min kjære toppidrettsoppgave, og jeg har trykket på levert besvarelse på it's learing. Jeg kan nesten ta helg, og bare slappe av med gode venner.

  Siden Norges kuleste Bergenser har inntatt Sand, måtte Henriette og jeg vise henne litt rundt. Vi tok hun med til bakeren, begge matvarebutikken og i tillegg gikk vi ned den berømte hellvettesbakken.

  Minnekortet til Karoline er så mega stort, at jeg ikke får lagt inn bildene hennes :-( buhu!  Jeg sitter nå på rommet til Henriette med Karoline og bare slapper av! :-)

  Snakker vi treningsleir i Serbia?

  YESSDA! På treninga i dag fikk vi vite at 2.- og 3. klasse på TVN skal på treningsleir i Serbia i høstferien. Vi skal først fly til Beograd, og ta buss til Novi Sad (nest største by i Serbia) hvor vi skal bo, trene, shoppe og leve livet. I tillegg er klimaet på 15-20 grader der, så da snakker vi sol og kanskje litt brunfarge.

  Jeg har sett litt på bilder av Serbia og Novi Sad, og jeg kjenner jeg gleder meg allerede.

  Selvfølgelig er det en liten nedtur, jeg må jobbe med en stor toppidrettsoppgave nå. Som skal leveres innen torsdag, så nå skal jeg nerde skole frem til jeg skal legge meg! :-)

  Ultralyd og blodprøver

  For å bare fortelle kort hva vi har gjort i dag, skriver jeg et kjapt innlegg.

  Det å starte uken med historie er ingen drøm, og tiden ble brukt til å lese lokalavisa på nett og høre læreren snakke med antikkens OL. Vi hadde alternativtrening i dag, hvor vi hadde frisbeegolf og ultimate. SYKT GØY! Vi gikk inn i hallen for å trene en lett forsvarsøkt, og deretter skulle vi teste spenst. Toppvolley er med på et prosjekt for å finne ut av jumpersknee, og vi skal senere ta ultralyd av knea og blodprøver, så dette er veldig spennende.

  Etter en time i telefon med både mamma og onkel, og senere skype med Magnus og pappa, skal jeg legge meg. Morgentrening venter på meg, og jeg trenger å være uthvilt, natta!!!  Det er virkelig en drøm å gå her på skole ♥

  Trening på løpebanen

  I går på en lørdag morgen trente Henriette og jeg helt frivillig på løpebanen. Siden Suldashallen ble brukt til landslagstrening, fant vi ut at vi skulle bruke den fine løpebanen vi har. Vi tok med oss kjegler, medisinball, liggende stige, en volleyball, og satte i gang med den morsomme treningsøkten.  Etter to timer med trening, tok Rebecca, Heidi, Henriette og jeg en tur ned til Sand sentrum. Været var skikkelig herlig, og siden vi har hatt så fint vær mange dager nå, bør vi har brukt opp kvoten vår for pent vær frem til jul, haha.


  Henriette og Rebecca ♥


  Vi tok turen innom sportsbutikken (som du ser i vinduet), og jeg fikk kjøpt meg nye volleyballsko. Etterpå ble det en baguett på en av de små cafene de har her. Koselig!
  Nå skal jeg legge meg etter en herlig dag med beachvolleyball og masse popcorn-kos :-)

  Landslagssamling på Sand

  Seriøst, jeg føler meg litt dum som setter i gang å poste et innlegg når klokken er 23:32, når jeg egentlig burde lagt meg.

  Nå har det seg sånn at frøken Ervum har blitt syk nok engang. Og vi på internatet smitter hverandre hele tiden, så nå er vi 5 jenter som går å er småsyke. Det er ikke så veldig deilig når jeg må løpe å snyte meg hvert 5 minutt!! Det går hardt på både paracet, ibux og repsils, siden apoteket hadde nettopp stengt da jeg skulle kjøpe nesespray, så jeg må vente helt til mandag :-( buhu!

  Jeg er så trøtt at jeg helt glemmer hva jeg egentlig skulle skrive om. Typisk meg! Ja, det pågår jo en landslagssamling er på toppvolley i disse dager. Tiden blir da tilbringet borte i hallen for å se på treningene, og da har jeg alltid med meg kameraet mitt.  Nå har jeg ikke godt av å være lenger oppe, NATTA!

  Todays outfit

  Dagen i dag har vært super, bortsett fra et ti-talls blåmerker og samme kjedelige læreren i 4 timer i strekk. Blåmerkene kommer av at vi hadde forsvar på treninga i dag, og ja, jeg slang meg en god del ganger.

  Ellers så går dagene super fort her, og hver dag er en fredag. Det er nå glad-dagene har kommet, og jeg trives skikkelig godt med mine volleyballvenner. En liten nedtur er at jeg har begynt å hoste igjen, pluss at jeg omtrent ikke har stemme. Så jeg satser på å bli bedre over helga.


  skjorte vero moda tights bikbok converse intersport  En liten nedtur for dere hjemme er at dialekten min blir bare tynnere og tynnere for hver dag. Haha, man blir nemlig lett påvirket av en hel haug med rogalendinger! :-)

  Om nøyaktig 3 minutter, stikker Henriette og jeg bort i hallen for å se på jente - og guttelandslagene trene, siden det er samling her i helga. Byebye!

  Bildene er på plass i rammene

  Endelig har jeg fått de framkalte bildene av pappa, og med stor glede satt jeg å fiklet med dette før trening i stad. Hver eneste bilderamme på rommet mitt, har nå fått et koselig bilde med mine herlige venner/familie i.

  Ellers så kan jeg fortelle at jeg har trent mer eller mindre enn 3 timer i strekk i dag. 1 time uttøyning og 2 timer ball. Seriøst, i dag hadde jeg min første morsomme trening, som jeg også klarte å være riktig fokusert og motivert. For min del kunne ikke treningen vært bedre! Så nå skal jeg gå å legge meg blid og fornøyd, og bli klar for en økt med svømming i morgen, WOHO ♥  Hvis du skjønner noe av denne timeplanen her, så skal jeg sende et diplom i posten til deg. TULLA.


  Natta ♥
  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits