• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Ice cream social

  Heisann! 

  Så fort dagene går for tiden, kanskje ikke så rart når jeg først er på skole, lunsj, skole, trening og enda mer skole. Sånn er livet for tiden, men jeg syns det er godt med skikkelige rutiner igjen. Treningene går veldig bra og det samme gjør kroppen. 

  På søndag var det ice cream social i Carlson Gym, hvor vi jentene på laget skulle hjelpe til med å serve is til nye studenter. Det er Lisa som har tatt alle de "søte" bildene, hehe! 

  Nå er det onsdag kveld, jeg må pakke og gjøre ferdig lekser, for i morgen rett etter skolen reiser vi til Minnesota for å spille turnering. Wiiiiii :-) 

  Verdens beste, Angie!

  Angie, Libby, Kelsey, Darby, meg og Lisa ♥

  Det gode college-livet

  Hei!

  God kveld fra bula i Chicago! Jeg glemte helt å fortelle dere at preseason endelig er over og i morgen starter jeg på skolen igjen. Jeg har kjøpt inn ny almanakk, prinsesse skolebøker og gjort klar sekken og treningsbagen. Jeg gleder meg egentlig til å begynne på skolen igjen, det er tross alt 3 måneder siden sist jeg leste noe fornuftig. 

  Nå skal jeg møte min kjære Angie (rullestol-jenta) for vi skal på college life med et par andre jenter. Senere i kveld skal vi ha ice cream social for de nye studentene, så da skal volleyballaget hjelpe til med å dele ut gratis iskrem til alle som vil ha. 

  Ellers i går fikk jeg endelig møtt mine basketballvenner, som jeg liker å kalle dem. Vi gikk først på footballkamp, før vi tok turen til min leilighet for å henge og kose oss. Elsker å være tilbake til det gode livet i Chicago ♥

  #utveksling

  Teambuilding

  Heisann! 

  Jeg ville bare dele noen bilder med dere fra onsdag denne uken, hvor hele laget dro til Lake Geneva i Wisconsin for teambuilding. Vi var på et leirsted og det minnet meg så mye om Norge. Vannet, skogen, stillheten og omgivelsene, helt perfekt i mine øyne. De som jobbet der hadde laget et opplegg til oss igjennom hele dagen og vi jentene ble virkelig godt kjent med hverandre. Det føles ut som vi har kjent hverandre i flere år, for vi kommer så godt overens med hverandre. 

  Denne søndagen skal jeg bare nyte med gode venner og slappe helt av. Planen er å kjøpe inn masse godt å spise og bestille pizza. En helt perfekt søndag med andre ord ♥

  #utveksling

  JEG LEVER!

  Heisann!

  Nå er det vel 5 dager siden forrige oppdatering, og det er egentlig merkelig at jeg ikke har fått noen klager hjemmefra enda. Jeg føler presset allerede, hehe :-)

  Jeg ville bare si ifra at jeg har det utrolig bra. Til tross for uendelig mye trening, har jeg merket at kroppen tåler mye mer enn forventet. Jeg har jo brukt mange timer inne på SATS denne sommeren, så det føles godt at jeg får igjen for strevet. I morgen er det muligens siste dag av preseason og jeg ser virkelig frem til å bruke mer tid på venner og skole. 

  Denne uken har jeg også fått en ekstra roommate, og det er jo en hverdagsglede i seg selv. Angela, en søt jente fra Wisconsin pådro seg en skade i hofta, så hun kunne ikke bo i internatbygget hennes, dermed bor hun hos meg i mellomtiden. Det er utrolig koselig og den jenta er god tvers igjennom ♥   Angela og jeg ved Lake Geneva i Wisconsin.

  #utveksling

  No pain, no gain

  Heisann!

  Håper alt står bra til hjemme! Alt er bra med meg, sett bort ifra at jeg våknet x-antall ganger i natt fordi det gjorde så vondt å bevege seg. Jeg var fryketlig støl til morgen i dag, men etter to harde treninger, har det heldigvis gått over. 

  Det føles godt at andre dag av preseason er over, for det er nå jeg føler vi er skikkelig i gang. Har blitt godt kjent med jentene og vi har det så gøy sammen. På onsdag skal vi faktisk til Lake Geneva i Wisconsin for team building, hvor vi blant annet skal gjennomføre en hinderløype høyt oppe i trærne. Det er litt morsomt, for akkurat dette gjorde jeg sammen med ToppVolley-jentene i 2012 da vi besøkte Chicago og Wisconsin. 

  Ellers har jeg klart å forstue venstre ringefinger i en blokkøvelse, så den er ganske hoven og vond nå. Regner med at det går over om et par dager og at fysioterapautene fikser noe teiping for meg i morgen. (det er ikke så ille som det høres ut som) No pain, no gain :-)

  Vi pleier å isbade etter hver trening. Her med Angie og Kelsey!

  Vår største fan på skolen kjøpte blomster til oss og satte det i garderoben våres. Hun er virkelig verdens søteste! 

  #utveksling

  First day of preseason is over

  Heisann! 

  Det er vel ingen hemmelighet at første dag med preseason er noe helt for seg selv. Jeg måtte vente med å skrive innlegget, fordi hendene mine var så slitne at de skalv. Vi har tilsammen trent i 6 timer i dag og det kjennes naturligvis på kroppen, men med en god følelse. Treningene var harde og de bestod av mye løping og shuffling, som vi kaller det på volleyballspråket. Jeg merket veldig godt at jeg har trent bra i hele sommer, for jeg hadde masse energi å gå på, selv om kroppen føltes tung. 

  Jeg må bare beklage at bloggen blir så som så denne uken, men jeg lover å følge bedre opp når oppkjøringen er over. Vi har foresten fått nye garderober på skolen og her ser dere mitt "skap" eller krok som vi kan kalle det. Vurderer å henge opp fine bilder som gir meg masse motivasjon gjennom sesongen. Nå skal denne frøkna finne senga, god natt ♥  #utveksling

  Sunny day at campus

  Hei! 

  Det er så utrolig vakkert rundt om på campus i disse dager. Er det noe amerikanerne virkelig legger penger i, så må det være utseende på universiteter. Det er så utrolig fint og grønt overalt. Jeg elsker å bare gå rundt på campus og drømme meg bort i de vakre omgivelsene. Tar meg selv å klype meg i armen og tenker at dette faktisk er en drøm som jeg får lov til å oppleve. Jeg er så innmari heldig og takknemlig! 

  Været skal vi hvertfall ikke klage på, for her ligger gradestokken opp i mot 25 grader i skyggen. Jeg får se om jeg får tatt noen ordentlig bilder av campus snart, så skal dere få se hvor fint det har blitt over sommeren ♥  #utveksling

  First day with the team

  Hei dere!

  I dag har jeg som sagt sjekket inn på skolen, levert medical forms til volleyballen og spist middag med jentene. Vi har en del nye jenter på laget dette året og førsteinntrykket er veldig bra. En god blanding av masse herlige jenter. Det er så sykt uvant for meg å ikke snakke noe norsk på en hel dag. Det blir gjerne sånn når Karoline ikke bor med meg lenger og at min samboer ikke kommer før om en uke. Men da får jeg øvd enda mer på engelsk og det klager jeg ikke på!

  Vekkerklokken er satt til 7.40 og jeg kan ikke huske sist gang jeg sto opp så tidlig. Vi skal ha felles frokost med laget i kafeteriaen, men jeg velger heller å spise en kjapp og sunn frokost hjemme, så får jeg heller være sosial med jentene under frokostbordet. Jeg kan ikke si at pannekaker med sirup, egg, bacon, pølser og hvitt brød er så sykt bra å fylle opp magen med når vi skal trene i så mange timer. 

  Nå er det natta for min del. Snakkes :-)  #utveksling

  Rise and shine

  Hei og god morgen fra Chicago!

  Jeg har allerede vært våken siden kl. 7 og det skyldes vel enkelt og greit jetlag. I dag er siste fridag før jeg starter med pre-season i morgen. Gleder meg til å komme igang og ikke minst, treffe jentene. Det har vært så stille her på campus de siste dagene og at det nesten er litt kjedelig. 

  I dag har vi check-in kl. 13 og jeg antar at det også blir et spillermøte senere i kveld. Jeg satser på at jeg får tid til en treningsøkt i mellom slagene. Nå skal jeg komme meg opp og ut av senga. Havregrøt og appelsinjuice står på menyen, så snakkes vi senere i dag ♥

  #utveksling

  Summer in the city

  Hei dere!

  I dag tok jeg en ny tur til byen og jeg fikk knipset enda flere bilder til dere. Jeg endte opp med å kjøpe meg et par svarte nike sko, rett og slett fordi det er greit å ha en sko som ikke lyser rosa eller gul. Jeg skulle også kjøpe meg et par fra Toms, men de hadde selvfølgelig ikke min størrelse, så da får det bli ved en senere anledning. På veien hjem stoppet jeg innom Forever Yoghurt for å kjøpe meg en is med masse godt oppi. Som jeg har savnet froyo ♥

  Jeg kom ganske tidlig hjem fra byen, så da fikk jeg god tid til en treningsøkt til tross for en funksjonshemmet legg. Jeg våknet nemlig med en kraftig krampe i leggen i natt, så da jeg sto opp, klarte jeg ikke å gå eller strekke ut høyre legg. Prøvde å lese litt på nettet om hvorfor dette skjedde, og den glupeste forklaringen er at jeg terpet masse på hoppserve i går, noe som jeg ikke har gjort på 3 mnd. Det er tydeligvis lettere å få krampe når man ikke har gjort en øvelse eller trent en muskel på lenge. 

  Nå har jeg nettopp vært en tur hos Elisabeth og Amanda. Vi har bare slappet av og pratet. Alle er like jetlaget og trøtte, så det blir en tidlig kveld på meg. Ha en fin dag :-)

  #utveksling

  Gårsdagens innkjøp

  God morgen fra Chicago!

  Jeg har akkurat våknet, sitter her og funderer på om jeg skal rydde rommet mitt først eller dra downtown, men jeg tror å rydde er litt viktigere. Jeg vet pappa kommer til å HATE dette innlegget, men selv syns jeg det er kjekt å lese slike innlegg på andre blogger. Dette er hva jeg kjøpte i går, ikke så mye spennende, men heller ting jeg trengte. Sokkene er faktisk fotballsokker, men vi bruker de på volleyballbanen, så jeg tenkte det kunne være greit med noen ekstra par. 

  Den store flasken fra Moroccan-oil er tydeligvis et helt nytt produkt som kom for 2 uker siden. Jeg ble anbefalt å blande den sammen med den vanlige oljen, og etter det blir håret helt sykt mykt og deilig. Også må jeg bare si at jeg har verdens kuleste rosa sportsteip, haha! Jeg liker bare ting fordi det er rosa ♥

  #utveksling

  It feels good to be back

  Heisann!

  Dette blir en sen oppdatering fra Chicago og dere er vel i gang med torsdagen i Norge? Jeg kom nettopp hjem fra en koselig vinkveld hos Thomas og Katiya, og siden det ble så sent, regner jeg med at jeg har rukket å bevege meg inn i den amerikanske tidssonen.

  Jeg startet dagen allerede kl 6, for da var denne frøkna lys våken. Heldig med den! Jeg dro først til frisøren og der klarte jeg å tilbringe hele 3 timer. Kan jo begynne å lure på hva jeg gjorde der, men håret ble i alle fall mye lysere og etterveksten kan jeg se langt etter. Etterpå dro jeg downtown for å handle litt nødvendigheter, men det jeg egentlig skulle ha, fant jeg ikke. Jeg trenger et par nye volleyballsko, men akkurat nå ser det ut som jeg må bestille fra nettet. 

  Senere fikk jeg tid til en volleyballøkt for meg selv, før jeg tok turen til Jewel Osco for å handle inn mat. Kjøleskapet var mer eller mindre tomt da jeg kom hit. Nå skal jeg legge hodet på puta og lade opp til en ny dag. I morgen skal jeg få ryddet resten av rommet mitt (er en smule kaos nå) og slappe litt av. Vi blogges ♥  Kleint speilbilde på badet - men her ser dere det "nye" håret mitt. Ganske så fornøyd :-)  #utveksling

  Tilbake i kjære Chicago

  Heisann! 

  Da har jeg kommet meg i god behold fram til Chicago. Reisen gikk fint til tross for overraskende mye styr i Brussel, men jeg fant en reise-buddy fra Nord-Norge, så da var jeg ikke så alene alikvel. Jeg ble hentet på flyplassen av Thomas i sin nye bil og vi tok turen til Tre Kronor for å spise middag med hans forlovede. Thomas og Katiya skal nemlig gifte seg til sommeren, i Alaska hvor hun er ifra. 

  Nå har jeg akkurat booket frisørtime til i morgen og er straks klar for å rydde ut av kofferten. Jeg kjenner at jeg er litt trøtt etter å ha døgnet i natt, men jeg har lovt meg selv å holde koken til kvelden melder sin ankomst. Mulig jeg rekker en treningsøkt før senteret stenger også ♥

  Det første bildet er fra campus og andre er fra inngangen til leiligheten. 

  #utveksling

  Chicago, I'm coming for you

  Heisann!

  Nå har jeg bare 6,5 timer igjen her i Norge før jeg reiser tilbake til Chicago. Har kjent på en merkelig følelse i det siste, at jeg ikke har vært så giret på reise og jeg tror det skyldes i at jeg har hatt en helt fantastisk sommer. Men, når venner og familie vender tilbake til jobb og studier, er det helt greit å vite at jeg også begynner på siste del av dette kapittelet. Tenk dere, nå skal jeg gå inn i mine senior year, som betyr at til sommeren er jeg ferdig med min bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Syns det er litt skummelt å tenke på!

  Jeg kjenner i alle fall at jeg gleder meg stort til å reise nå. Og på lørdag starter jeg med knallhard trening frem til sesongstart siste helgen i august. Hjelpes, som jeg gleder meg til å spille masse volleyball igjen ♥

  Reisen går fra Gardemoen til Brussel (Belgia) og rett til Chicago. Skal få oppdatert dere når jeg har kommet meg trygt fram!  #utveksling

  Eksosrypa

  Hei!

  Da er jeg den nye eksosrypa her i Sarpsborg. Nei da, jeg tror nok ikke det. Det er lillebror som sitter bak rattet og det tror jeg er det beste. Hadde det vært meg som kjørte rundt, ville det ikke lenger vært trygt på veiene, haha! Vi var på kaffebesøk hos morfar i dag og det var derfor jeg fikk sitte på med lillebror en tur. 

  Jeg har laget en timeplan for høsten sånn at min kjære roommate skal vite når jeg spiller kamper og jeg ser nå at dette blir en travel høst. Men jeg GLEDER meg så sykt mye! Nå skal jeg straks begynne å pakke, for i morgen er det siste dagen hjemme. Buhuuuu :-(

  #utveksling

  Bildedryss: Kosteröarna

  Hei!

  For en rolig søndag morgen dette er. Ligge i sengen i to timer og ikke gjøre noe som helst fornuftig, det er litt deilig det også. Allerede på lørdag er det back to business, da begynner nemlig oppkjøringen frem mot volleyballsesongen og jeg gleder utrolig mye! 

  Her kommer et bildedryss fra de siste dagene på Koster. Vi var så heldig med masse sol store deler av uka og en fantastisk solnedgang to kvelder på rad. Som jeg elsker denne plassen ♥
  #utveksling

  Rekeaften med familien

  Hei dere!

  I går kom mamma og jeg hjem fra Koster. Både herlig å være hjemme, samtidig som jeg savner den stillheten som det oser av på den vakre øya, og enda verre blir det neste uke når jeg reiser tilbake til Chicago. O store by med støy og lyder fra alle kanter, men det er sånn det skal være der. Chicago hadde ikke blitt det samme uten!

  Mamma og jeg hadde invitert familien til rekeaften i heimen denne lørdagskvelden, så jeg tenkte egentlig og bare friste dere med noen matbilder, hehe. Vi spiste selvsagt reker, rekecabare, sushi og litt kake til dessert. Uheldgvis kunne ikke alle søskenbarna komme, fordi vi nettopp har fått to nyutdannede sykepleiere og en flyvertinne i familien i full jobb. Uansett, jeg er så utrolig stolte av dem, at jeg bare kribler etter å bli ferdig med min egen utdannelse!   #utveksling

  Gaustatoppen - del 2

  Hei!

  Andre og siste del av Gaustatoppen! Bildene er fra Gaustablikk høyfjellshotell som vi bodde på og kjøreturen vi tok til Rjukan. Jeg skulle virkelig ønske jeg fikk et bra bilde med utsikt over Rjukan, men det var for mye skog og trær i veien for at bildene skulle bli bra. Men jeg kan ikke klage, for en vakker natur vi har her i Norge ♥

  #utveksling

  Hej Sverige

  Hei dere!

  Etter en fantastisk helg i Oslo på ANSA's generalforsamling, dro mamma og jeg ut til Koster mandag formiddag og her sitter jeg nå og oppdaterer dere. Som jeg har fortalt dere tidligere, er Koster en svensk ferieøy. Det betyr at jeg må ned til kaia for å få internett. Jeg syns selv det er litt sjarm at jeg ikke hele tiden har kontakt med omverden og at jeg bare kan slappe av. Dette har ført til at jeg allerede har lest nesten hele boken om Sara's nøkkkel på bare to dager. 

  Nå venter vi på at tante Bente skal komme på besøk. Hun har vært på Ramsö som er en annen svensk øy ikke så veldig langt ifra Koster. Ha en fin dag alle sammen, vi skal kose oss på stranda store deler av dagen ♥

  #utveksling

  Gaustatoppen - del 1

  Hei dere!

  Da er det klart for første del av Gaustatoppen! Jeg har ikke så mye mer å tilføye enn at det var en fantastisk tur med godt vær, vakker natur og nye, fine opplevelser. Håper dere liker bildene og legg gjerne igjen en kommentar eller to ♥

  #utveksling

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits