• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • SESONGSTART FOR VIKINGS (lagbilder)

  Hei!

  Denne dagen har jeg gledet meg lenge til. Vi har sesongstart med volleyballaget og vi skal intet spille mindre enn 4 kamper på to dager. Klokken er snart 08.00 og dere kan jo egentlig bare lure på hvorfor jeg står opp så tidlig, når jeg ikke har noen timer. Karoline og jeg skal bort å spise frokost 08.30 og etter det skal jeg på kontoret til treneren, for han vil forklare meg litt av sysmtemet dems, siden jeg muligens får spille litt i dag. 
   

  Klokken 12.00 skal jeg bort i hallen for å gjøre øvelsene mine og ise ned skulder og klokken 14.00 smeller det. Da er det første kamp i vår turnering på hjemmebane. Jeg skal prøve å få noen til å ta litt bilder av kampen og jeg skal selvfølgelig oppdatere dere.
   

  Profilbildet mitt på hjemmesiden til Vikings Volleyball. Klikk her for å se.  Vi spurte om fotografen kunne ta et bilde av oss, men jeg syns ikke han var så veldig flink. Så dere skal ikke se bort i fra at vi fikser noen bilder med draktene selv. 
     Laget mitt!
   

  Statistikk på engelsk og litt trening

  Hei søte!

  I dag hadde jeg først to timer med engelsk og da læreren vår skulle vise oss en tegneseriestripe fra en avis i Chicago om engelsk grammatikk, ble timen utrolig morsom. Han satt hele tiden og hintet til et svar og ingen forsto hva han mente. Da Per Olav i klassen spurte om vi muligens hadde mistet de to siste bildene, ble læreren vår kjempeflau og fikk latterkrampe. Han hadde selvfølgelig glemt de to siste bildene. 
   

  Statistikktimen gikk adskillig mye bedre enn på tirsdag. Nå satte jeg meg på andre rad, noterte som en gud og forsto det meste læreren prøvde å lære oss. Jeg forstår veldig godt hva han mener, men jeg sliter litt med alle de akademiske ordene, men det kommer seg etterhvert. 
   

  Jeg har heldigvis statistikk med Åshild fra Bergen, så vi pleier å spise lunsj sammen etter timen. Etter det var det bare å komme seg bort i hallen for å gjennomføre behandling av skulderen. Denne gangen fikk jeg litt selskap av verdens beste samboer, Karoline ♥  Dette er altså rommet hvor vi blir behandlet som proffesjonelle volleyballspillere. Jeg tar enkle øvelser før trening og iser ned både før og etter trening. 
     Da vi kom bort i hallen lå det klart masse klær til oss. SMILE! Vi fikk hele 5 drakter, en shorts til (har til nå fått 3), en oppvarmingst-skjorte, bukse og en jakke. I tillegg skal vi få en hettegenser. Nummer 6 skal være lykketallet mitt i 3 år fremover. 
   

  Flink skolepike

  Hei!

  Det er ikke til å tro, men jeg har det faktisk gøy på skolen. Jeg gleder meg til å gå på skolen hver dag, så det er nesten synd at jeg ikke har obligatoriske timer på fredager, haha. Endelig kan jeg ta på meg fine klær, sminke meg og rette håret for å gå på skolen, noe jeg har savnet de 2 siste årene. 
   

  På vei til skolen allerede klokken 08.10. Men jeg klager ikke, det tar meg 2 minutter å gå til skolen. 

  Vi hadde lunsjen ute på campusen med mange av studentene, noe som var utrolig kjekt. Liz og jeg endte å spille frisbee med en venn av henne, skikkelig sommerstemning for å si det sånn. 
  Noen som er misunnelig på været vi har? Resten av uken ventes det over 33 grader, så dette kan jeg like.   Dagens lekse var å lese 14 sider og når dette plutselig dukket opp, ble lesingen mye gøyere. At de nevner Norge i engelskboken min er litt kult. 
   

  Denne dagen måtte bare komme

  Hei!

  Jeg kan vel egentlig si at jeg har levd på en rosa sky i snart 2 uker, men i dag sprakk den virkelig. Jeg merker så inderlig godt at jeg er tilbake til hverdagen og alt det der. Vi er ferdig med sesongoppkjøring, men det betyr ikke at vi skal trene så mye mindre. Jeg har kort og greit fortalt, den mest krevende posisjonen på banen og derfor må jeg belage meg på mye ekstra trening. Jeg skal derfor trene 2 ganger om dagen på mandag, tirsdag og onsdag. I tillegg skal jeg ta over 900 fingerslag før hver kveldstrening, ikke nok med det, jeg har den forbaskede skulderen å plukke med. Nå har det gått så langt at jeg ikke klarer å serve uten at det gjør vondt. Fysioterapautene sier jeg må roe ned, men det er liksom ikke så lett. 
   

  Jeg blir så fort satt ut av en dårlig trening og denne kvelden har jeg bare slappet av, hørt på musikk som gjør meg i dårligere humør og prøvd å le av å se på Senkveld (det funket halvveis). Så derfor tenkte å ta tidlig kveld og satse på at morgendagen blir tusen ganger bedre. 
     Det var ikke meningen å lage et klageinnlegg, men jeg måtte bare få ut tankene. 
   

  Outfit 28.08

  Singlet/topshop Shorts/gina tricot Klokke/mango
   

  Ha en fin kveld alle sammen! Jeg skal på trening nå, men først skal jeg bort å få litt behandling for skulderen :)
   

  Søndag er som en vanlig lørdag

  Hei!

  For dere i Norge kan søndager være kjedelige, muligens fordi det ikke alltid er noe å finne på. Men i USA derimot er alle butikkene åpne og alt går som normalt. Til tross for regnvær, bestemte vi oss for å ta en liten tur til downtown. Vi har blitt en kløpper på CTA (toget) og i det hele tatt finne fram. 
   

  Vi dro innom Topshop, Water Tower Place og en sjokoladebutikk. Så glade og ikke fullt så fornøyde (pga. været), dro vi hjem for å være med i kirken her på campus med hele laget og deretter severe gratis is til alle studentene som kom innom hallen. 
   


  Ikke spør meg hvorfor, men det var bare Karoline og jeg som gikk rundt i regnjakker, selv om det regnet godt over 10 mm. 

  Scooping ice cream to all the best students!

  Noen som har vondt i skuldrene

  Hei søte!

  Da er min vanlige og nye hverdag i gang, og for å være helt ærlig, syns jeg det er utrolig deilig å være i rutiner igjen. Så lenge skolen er veldig viktig, har vi kun 1 trening til dagen nå som skolen har startet. Skulderen min er nesten på vei til det gamle, som betyr at det gjør vondt å spille volleyball. Fysioterapautene her tar dette veldig alvorlig, så derfor fikk jeg en grusom behandling etter trening, hvor hun maserte bicepsen min, fordi de tror at skaden stammer derifra. Etter på fikk jeg is på halve armen. Jeg håper inderlig det hjelper, for vi har nemlig 4 kamper til helgen. 
   

  Jeg føler meg trygg på at skaden vil forsvinne mye raskere enn i vår, for nå får jeg behandling både før og etter trening. Vi blir tatt godt vare på, for å si det sånn!
     Karoline har også en skulderskade, bare sånn hvis dere lurte. Haha, tror amerikanerne syns det er litt morsomt at begge jentene fra Norge er skulderskadet.
   

  Første skoledag

  Den første timen gikk kjempebra og jeg elsker engelsklæreren min allerede. Tror dette blir et bra år. Klokken 11 skal Karoline og jeg spise lunsj sammen. Oppdaterer mer senere :)
   

  Outfit 26.08

  Hei søte!

  Jeg skulle egentlig skrive dette innlegget før vi dro til byen, men det rakk jeg altså ikke. Sorry for det! De siste dagene har jeg jo kun brukt treningsklær, noe som dere egentlig er vant med fra før. Søndag i USA er som en vanlig lørdag, så derfor pyntet vi oss litt, tok på fine klær og dro downtown for å shoppe litt. Slapp av, pappa. Jeg brukte bare 500 norske kroner og jeg skal tross alt bli økonom. 
   

  Nå prøver Karoline å snekre sammen de nye hyllene våre og jeg blir bare mer og mer imponert over denne jenta. Skal prøve å hoppe i seng snart, jeg skal ha min første time klokken 08.15. 
     Topp/forever 21 Shorts/hm
   

  Soccer game, Starbucks og treningskamp

  God morgen!

  Dagene her borte i statene flyr som en vind. Jeg klarer ikke helt å fatte at jeg allerede har bodd her i 1,5 uke. Det er så annerledes å gå her enn på TVN, for her har vi alltid noe å finne på etter en lang dag med trening. På TVN så vi bare på film, tok en tur på butikken eller så satt vi timesvis på facebook. Eneste grunnen til at jeg er tilgjengelig på facebook her borte, er at vi har gratis internett på hele området og da mener jeg ute i gatene på campus. Helt greit, spør du meg.
   

  Etter kveldstreningen i går, gikk Liz, Karoline og jeg en tur innom Starbucks, før vi tok turen til fotballbanen. 
   

  Da kampen var over, traff vi på 2 norske jenter som allerede har gått her 1 år. Så vi er ikke alene! Senere tok vi turen innom en arrangert skolefest rett borte i nabolaget, men siden vi har morgentrening klokken 09, ble det tidlig seng på oss. Bare sånn til dere som trodde vi bare så på guttene, (særlig du, pappa, haha) vi fikk med oss resultatet også, 2-1 til NPU, men de spilte dårlig ...


  Da vi kom tilbake i leiligheten, var vi så sinnsykt sultne at vi måtte lage oss litt nattmat. Yoghurt, jordbær, blåbær og sjokomelk. 

  Vi slapp unna med en time på morgenøkten i dag, for at vi skulle ta lagbilder til hjemmesiden. Da var det bare å rette håret, ta på sminke og smile pent. Etter fotograferingen spilte vi treningskamp mot hverandre med de nye draktene våre. Vi har langarmede gensere og de er egentlig kjempefine. 
     Jeg tror ikke vi skal skryte på oss noen kokkekunnskaper enda, for i dag spiste vi nuggets og fries. Ikke nok med at Karoline kjøpte favorittbrusen vår, Ginger Ale, satt vi mot vinduet og så to episoder av Hos Martin. Ikke rart at folk på gata utenfor tittet rart på oss. Haha.
   

  Photoshoot med jentene

  Hei!

  Nå er det photoshoot med jentene på laget. Snakkes senere :)
     Piknik med volleyballaget

  Hei alle hjemme!

  Jeg hadde helt glemt å vise dere noen bilder fra pikniken vi hadde på onsdag med hele laget. Egentlig var det for alle freshmen og foreldre, men hele laget valgte å gå. Utrolig koselig å gjøre noe annet en å bare trene med de herlige jentene. Vi hadde på oss like t-skjorter for å vise at vi faktisk gjør noen nytte av oss på skolen, hehe. 
   

  Vi fikk grillmat ala. USA og i tillegg hadde de rigget opp en scene hvor noen elever spilte jazzmusikk. Etterpå dukket opp crew lederne fram og danset til "Party Rock" av LMFAO, sykt kult. Jeg filmet hele dansen, så jeg tenkte å legge den ut for dere litt senere.
   

  Thomas fra Sverige tok også turen for å spise med oss.

  Dette innlegget ble skrevet litt sent på fredagskvelden, men tanke på at vi har morgentrening kl 09, men vi får ikke sove i denne varmen. 

  Verste natten på lenge


  Hei!

  En liten kjapp oppdatering før vi stikker bort i hallen for å trene. I natt har jeg hatt min mest forferrdelige natt noen sinne. Det var sikkert 30 grader på rommet, sirenene utenfor gikk hele tiden og det var bare bråk. Tipper Karoline og jeg kan telle på to hender hvor mange ganger vi våknet i natt. 
   

  Jaja, jeg måtte fikse litt på timeplanen min, så nå er alt i boks. Endte opp med å ta 2 engelske fag og 1 mattefag. Dessuten har jeg ikke timer på fredager, men siden jeg er student, er jeg nødt til å studere en god del på egenhånd.
   

  Jeg fikk også skypet litt med verdens beste pappa ♥ Du kan tro det gjorde dagen min så mye bedre, så nå skal jeg gi alt jeg har på neste trening. Gleder meg!
   

  Nå skal jeg skifte, vi får nemlig ikke lov til å trene i de t-skjortene som vi selv ønsker. Dermed må vi trene i bomull, kan tro de er gjennomvåte etter hver økt. Nok snakk, blogger mer i natt (for dere ...)

  Middag med skolepresidenten

  Jeg tenkte å fortelle dere hva vi gjorde i går kveld. Rett etter treningen måtte jeg springe bort i leiligheten for å ta en kjapp dusj og få på meg litt fine klær. Vi skulle på en middag med alle de internasjonale studentene, presidenten for skolen og andre ledere. Vi fikk lasange, god salat og frukt til dessert. Vi ble også kjent med andre studenter fra både Norge og Sverige, så da har jeg fått noen nye venner fra Norge, noe som er utrolig kjekt og koselig.

  Nå har vi nettopp vært på en stooooor matbutikk og jeg har fått mitt første rabbatkort på den butikken. Nå er jeg vel amerikansk? Haha. Om 15 minutter skal vi på picnic med laget, så vi skal ha på denne t-skjorten her.  North Park Volleyball!  Threshold week aka Fadderuken

  Hei søte!

  Da er det på høy tid å gi litt lyd fra seg, merker jeg. Jeg har så utrolig travle dager for tiden, så jeg skulle virkelig ønske at døgnet hadde flere enn 24 timer. I går fikk vi fritak fra morgentreningen for å være med på et møte med alle de nye internasjonale studentene. Etter lunsj var det rett bort i hallen for en volleyballøkt. Treningene hittil har vært både rare, morsomme, lærerike og interessante. Jeg føler jeg har tilpasset meg godt, men samtidig har jeg mye å jobbe med. 
   

  I dag har vi hatt en internasjonal engelsktest som varte i hele 3 timer. Ganske kjedelig for å si det sånn. Vi har fått helt fri idag, så lenge alle de andre studentene kommer og fadderuken begynner. Ikke at vi får vært med på så mye, men vi skal i alle fall på en picnic senere i kveld. 
   

  Flere bilder fra i går kommer senere i dag. Promise! 

  Nå skal vi en tur på matbutikken. Vi har nemlig fått gratis mat i preseason, men nå er det back in business, vi skal lage vår egen middag i morgen.
   

  Beina langs veggen

  Jepp, her ligger jeg! Vi har vært på en 3-timers trening og spist lunsj. Nå venter jeg egentlig bare på å gå bort i hallen om 25 min, for å gjøre oss klare til dagens andre økt. Lite fri, men sånn er det når vi kun har 10 dager på å forberede oss til sesongstart! Håper alt er bra hjemme.

  Foresten så er været kjempefint her, sol og skikkelig varmt.

  Jeg holdte nesten på å dø, dere

  Hei!

  Nå er det nesten sånn at jeg ikke orker å trykke på tastaturet, det forklarer hvor sliten jeg egentlig er. Klokken er 22 og det er på tide å legge seg. Vi startet oppkjøringen til volleyballsesongen i dag, og hvis vi skal fortsette å trene på denne måten, blir jeg topptrent innen kort tid. Vi har tilsammen trent i 6,5 timer, hvor sikkert 1 time gikk med til løping. Vi får straff hvis vi taper. Min første trening gikk over all forventning, med tanke på nytt sted, nye spillere og annerledes ball. 

  Jeg endte opp med hovne knær og en vond rygg etter treningene, men vi blir behandlet så godt at det ikke er noe problem. De løper nesten etter oss med isposene og vi skal ikke nøle med noe, dersom vi har vondt. Jeg føler at jeg er i trygge hender. 

  Nå er det nattaen for oss, vi skal opp klokken 07 for å spise felles frokost med laget, før vi stikker på trening. Byebye!  Jada, så fornyøde etter trening! PS! Maten smaker fortsatt dritt, så jeg har levd på yoghurt, cottage cheese og frukt. 

  Første dagen i Chicago

  Hei søte!

  Denne dagen har gått så utrolig fort og har vi har rukket å gjøre masse. Så lenge vi har jetleg, våknet vi av oss selv allerede klokken 07. Ikke at det gjorde noe, for da fikk vi oss en tur til downtown. Vi startet dagen med en skikkelig amerikansk frokost på Corner Bakery, deretter skulle Karoline kjøpe seg iphone (jeg gjør det senere, for jeg har funnet ut at jeg ikke trenger amerikansk telefon enda). Heldigvis var Shelby med oss, slik at vi faktisk fant fram. Chicago er sååååå stort. 
   


  Jeg glemte å poste den uoffisielle "nå drar vi"-bilde, sånn at dere kan se hvor mye bagasje vi har med oss. Tror jeg kom opp i 50 kg.   French toast, egg og bacon. French toast smakte som eplekake, haha. Jeg orket jo selvfølgelig bare halvparten. 
  City girl.  Nå har vi sjekket inn, levert inn alt av medical forms og hatt lagmøte. Resten av kvelden skal tilbringes med pizza og film i naboleiligheten med laget. I morgen begynner hardkjøret, vi skal ha to treninger om dagen hvor hver trening varer i 3 timer. Tror det blir en tidlig kveld, for å si det sånn! (Dere hjemme har jo lagt dere allerede ...)
   

  Reaksjonstest

  Akkurat nå sitter vi med de andre nye jentene på laget. Vi skal ta en reaksjonstest, så dette kan bli spennende! Senere i dag skal vi ha et møte og middag med hele laget. Bedre oppdatering kommer også i natt, det får dere bare leve med.

  Håper alt er bra hjemme i Norge, vi har det toppers :)

  Chicago, baby

  Hei alle søte!

  Nå sitter jeg godt i min nye seng på rommet i leiligheten. Reisen har vært lang og jeg er ikke akkurat uthvilt for å si det sånn. Da vi ankom Chicago, var klokken bare 13.00 amerikansk tid. Dette betydde at vi brått hadde hele dagen igjen for å fikse litt saker til rommet. Etter innsjekk, fikk vi bli med tre av jentene på laget til Target, hvor vi fikk kjøpt dyne, puter, såper, håndklær og skolesaker. Senere på dagen gikk Karoline, Shelby og jeg bort til en sandwich bar for å spise litt. 30 kroner for en stoooor baguett, dere!
   

  Klokken er bare 21.00 amerikansk tid og jeg er sykt supertrøtt. Holder nesten på å styrke med her jeg sitter.
     Det å blogge om mat, er jeg vel egentlig ganske så god på. Her er Karolines flymat.


  Min var verre, dere. Kylling og potetstappe, en skikkelig svensk kombinasjon. Det er ikke noe jeg skal lage i fremtiden.


  Karolines frokost, glutenfritt brød med salat? Hvem er det som dynker brødskivene med salat? SVENSKER!


  Min lefse av en frokost. Nooooom!

  Pakket og klar

  God natt kan jeg vel egentlig si. Alt er pakket og klart for å reise avgårde. Tenk at jeg reiser om 5 timer, kanskje på tide å få seg litt søvn på øye? Jeg skal tross alt sitte på fly i 10 timer i morgen. Dette innlegget ble egentlig bare veldig uoversiktlig og interessant, så jeg tror jeg setter en stopp her. Neste innlegg blir kanskje fra selveste Chicago!
   

  Vakumposer er tingen.  Pass og visum er i orden.

  Klar for å reise?

  Med rosa koffert burde jeg vel være veldig klar for å reise. Jeg er nesten ferdig med å pakke, så da gjenstår det å gjøre klart til Karoline kommer i kveld. Nå er det bare 19 timer til vi reiser, sykt! Håper alle har lyst å følge med meg på reisen igjennom bloggen min. Filmkameraet er pakket ned, så da skal dere ikke sett bort ifra at jeg lager noen videoblogger.
   

  En fot i Sverige - den andre i Norge

  Hei!
   

  Ja, da ble det en liten ufrivillig bloggpause, skjønner ikke hva jeg tenkte på. Muligens et par travle dager? På lørdag var min siste kveld med mine beste jenter, Unni og Elise. Føler ikke akkurat at jeg sier ha det til dem nå, jeg reiste jo egentlig for 2 år siden. Kvelden ble overraskende bra! 
   

  I går var siste dagen med verdens beste familie i ferieparadiset vårt, Løkkevika. Grillmat stod på menyen og nystekte vafler til dessert. 
   

  I dag ble jeg ferdig med siste hepatit og legesjekk. Legetimen ble mye morsomere enn forventet, da jeg både måtte gå som en and og hinke rundt på et bein. Alt for å kunne spille volleyball på North Park. Etterpå tok mamma og jeg turen til Sverige for å finne gave til treneren min og glutenfri mat til Karoline. 
   

  Den berømte Svinesundsbrua.   Grensen mellom Norge og Sverige. 

  Vi har jo litt fin natur på Østlandet.  En fot i Sverige og den andre i Norge. Føler meg sykt kul.

  Miss those crazy days

   

  RUSS 2012 ♥

   

   

   

   

   

  Halden By

  I går var mamma, Magnus og jeg en tur i Halden. Det er vel denne sommeren vi har spist mest ute, kanskje det har noe med at jeg snart flytter langt vekk? Hvem vet? Etter en kjapp runde rundt på brygga, fant vi ut at vi ville spise på Thon Hotel. Ut ifra hvordan det så ut på restauranten, skulle man tro det var high class, noe det ikke var. Tror vi ventet i 40 minutter før vi fikk maten og i tillegg var den ikke godt nok stekt. 
     Mamma ville snike til seg et bilde på bloggen. Here you go :)  Maten var ganske god, da. 

  Så tok vi turen opp til Fredriksten Festning for å nyte utsikten over byen. 
  Night girl.

  Utlendingene til USA (blogger om USA/Canada)

  Jeg har vel kanskje nevnt det for noen at hele 11 personer i klassen min skal ut å reise denne måneden. Det er selvfølgelig veldig rart å tenke på at jeg skal bo i samme land som 7 av jentene jeg har gått i klasse med. Alle er der for å spille volleyball og samtidig studere. Jeg vet at mange syns det er gøy å lese blogger som nettopp handler om livet i USA eller Canada. Jeg har samlet en liten liste med de i klassen min som blogger, noen vil nok blogge mer enn andre, men det er bare å følge med.
   

  Karoline Marie Siljander (North Park University, Chicago)

  Margrethe Skjelbred (George Washington University, Washington D.C.)

  Alicia Wennberg (Temple University, Philadelphia)

  Nora Buvarp Lavik (University of Lousiana -Monoroe)

  Kristine Hjembo (University of North Texas)

  Daniel Rød (Thompson Rivers University, Canada)  Alle har ikke fått seg blogg enda, men jeg skal oppdatere dere. 

  Outfit 09.08

  Overdel/vero moda Shorts/gina tricot Sko/converse Klokke/mango

  Hva syns dere om antrekket?

  Lesemodus på terrassen

  Så utrolig deilig vær vi har på Østlandet nå, solen skinner og livet er bare herlig. Akkurat nå ligger jeg på terrassen, samtidig som jeg leser en ganske bra bok. Jeg prøver å komme litt i lesemodus før jeg begynner på skolen, men vet ikke hvor stor nytte norske krimbøker vil gjøre når jeg skal bli økonom.

  Håper alle har like fint vær som meg i dag :)

   

   

  Nytt design

  Da har jeg fikset litt på designet med en amerikansk twist. Headeren er selvfølgelig bare midlertidig, for Karoline og jeg skal ta bilder så fort vi kommer oss til Chicago. Håper dere liker designet mitt, ellers så får dere bare si ifra. Her ser dere i alle fall hvordan det gamle så ut. 
   

  Løpetur på morgenkvisten

  Hei!

  Takket være en melding fra Karoline allerede klokken 09.30, kom jeg meg ut på en løpetur på morgenkvisten. I nesten hele sommer har jeg våknet opp til god morgen meldinger og et utrolig herlig smil fra verdens beste jente, det er det ikke alle som får. Løpeturen ble på drøye 6 kilometer og halvveis måtte jeg ta en liten pause for å se på fossen. Det var så utrolig deilig å kjenne vanndråper mot kinnet, vinden i håret og høre vannet fosse ned. Dette kan egentlig kalles for Sarpsborgs stolthet, eller som vi kaller det: Særpefossen. 

  Nå skal jeg dynke meg i babyolje og steke litt. Ha en fin dag, alle sammen!

  Hva skal dere i dag?

  Nytt iPhone-deksel

  Nå har vi nettopp kommet hjem fra handleturen i Sverige. Det ble ikke noe klær på meg, for jeg har fortsatt kjøpeforbud helt til jeg reiser. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe noe som signaliserer at jeg kommer fra Norge, hva er vel bedre enn et iPhone-deksel med Norgeflagg på? Jeg er superfornøyd og gleder meg til folk ser det i USA, haha!

  Hva syns dere?

  Outfit 07.08
  Genser/bikbok Jeans/forever 21 Klokke/mango

  Kjører en litt slapp og behagelig stil i dag. Jeg sto opp for å se på håndballen kampen mellom Norge og Brasil, og da første omgang var ferdig var det like før jeg skrudde av tv-en. Fy, så dårlig de spilte. Andre omgang derimot satte de virkelig inn støtet og det hele endte med 21-19 til Norge. Digg. Nå skal mamma, Magnus og jeg til Sverige for å handle litt mat. Håper dere får en fantastisk tirsdag, til tross for været (her sprutregner det ...)

  Stripet håret mitt

  Her er resultatet etter et besøk hos min fantastiske frisør. Ikke at det er så veldig synlig, for pappa la ikke merke til at jeg hadde blitt lysere i håret engang. Mannfolk. Jeg er i alle fall superfornøyd med å bli kvitt den grusomme etterveksten, så neste time hos en frisør blir i USA, satser på at hun ikke farger det grønt. 

  Ellers så har jeg ryddet det bomba rommet mitt, ordnet med studentforsikring og en slags it's learning til North Park. Flink pike. Jeg fikk nettopp et spørsmål fra en amerikansk jente om Norge lå i USA, trodde jeg skulle dø av latter. Vi har også begynt å planlegge hva vi skal ha i leiligheten vår, gleder meg så sykt til å reise nå!

  Hva gjør dere i kveld?

  Sitter hos frisøren

  God morgen!!
  Nå sitter jeg godt til rette hos min beste og faste frisør. Endelig skal jeg få stripet etterveksten og få tilbake min blonde farge. Ellers så skal jeg gjøre en siste innspurt med papirarbeid til USA og blant annet ringe å ordne med en forsikring. Jaja, det er ikke bare å reise langt bort. Bare 1 uke og 3 dager til Karoline kommer, fy søren som jeg gleder meg til å se den jenta!

  Fantastisk kveld

  Hei!

  Etter omlag 6 timer på jobb som gikk fortere enn lynet, bar det hjem for å gjøre seg klar for kveldens happening. Jeg tok først turen til Elise med Unni for å grille og kose oss. Jeg bare elsker å være med de to jentene. Så tok vi turen til Fredrikstad for å fortsette kvelden, og da vi omsider kom fram, hadde Elise glemt legget sitt hjemme i Sarpsborg. Jada, så da kjørte vi tilbake for å hente det. Surrehue. 

  Kvelden ble utrolig bra og at jeg i tillegg fikk meldingen av min fremtidlige trener om at pre-season begynner om kun 2 UKER, ble alt bare morsomt. Altså, det er godt det er 7 timer forskjell fra Sarpsborg og Chicago. 

  Søndag: vi har spist reker og sett håndball-jentene tape. Ikke noe mer å si om det, i morgen venter en etterlengtet frisørtime. God natt. 

  Hva skal dere i morgen?

  Sarpsborgs "nye" attraksjon

  Hei!

  For cirka to uker siden, var pappa, Magnus og jeg en tur på Inspiria Science Senter i Sarpsborg. Jeg vil vel si at dette er en fornyelse av teknisk museum i Oslo. Dette senteret har blitt Sarpsborg nyeste attraksjon og med tanke på at det ble åpnet i fjor, syntes vi det var på tide å teste det ut. Inngangsprisen var billig og det var spennende å lære om ting som har med Østfold å gjøre. Mye av det var relatert til Borregaard (industrifabrikk i Sarpsborg) og vi fikk blant annet se hva som ble laget der. 

  Dersom du er fra Østfold-området og ikke vet hva du skal finne på en regnværsdag, er det verdt å teste det ut.   Dette er noe av det Borregaard lager.   Dette har blitt den store slageren på senteret. Jeg prøvde 3 ganger og allikevel fikk jeg det ikke til. Håpløst.

  TV-studio.

  Lyd-studio.

  Beste lillebror som er høyere enn meg. Hjelp.

  Bare 13 dager igjen

  Tenk at det bare er 12 dager til verdens beste jente kommer til Sarpsborg, og bare 13 dager til vi reiser til Chicago. Det har hele tiden føltes så lenge til, at jeg egentlig ikke har tenkt så veldig mye på det å forlate venner og familie her i Norge. Men de siste dagene og ukene, har det virkelig gått opp for meg hva jeg skal gjøre. Alt hittil har vært trygt og godt, og nå skal jeg ut i den store verden. Intet mindre enn USAs tredje største og usikreste by. 

  Hvis dere har noen spørsmål angående min reise, er det bare å legge igjen en kommentar :)

  Norway Cup og sykebil

  Hei igjen!

  Denne sommeroppdateringen tar knekken på meg og dere må lese de samme innleggene gang på gang. Helt siden forrige innlegg har jeg vært i Stavern fra torsdag til søndag, på mandag slikket jeg litt sol, pakket til nok en "ferie", spiste reker med mamma og tok turen på hytta til Julie.

  I går derimot tok Julie og jeg en roadtrip til Oslo for å se på Norway Cup. Dagen ble jo ikke helt som vi hadde sett for oss, for kampen mellom Modum FK og Vålerenga endte med 1-1, og Jone vridde kneet sitt og ble hentet av sykebil. Jaja, som om det ikke var nok, begynte bilen til Julie å ryke da vi kjørte mot IKEA Furuset. Haha, kan tro vi fikk en dose latterkrampe og panikk. Vi kom oss heldigvis hjem til slutt. 

  Nå befinner jeg meg på Løkkevika og nyter sola her.  Skal prøve å få oppdatert litt mer de neste dagene :)

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits