• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • To Skjeberg-jenter

  Jeg vet ikke hvor vidt jeg har nevnt på bloggen at vi er to jenter fra Skjeberg Volleyballklubb som går her på Toppvolley. Tror vi allerede har laget historie. Vi trives i alle fall veldig godt begge to. Senere vil jeg lage et innlegg om Julie, bare følg med!

  Vi hadde skolefotografering og bildene som ble tatt, skal dere også få se i en senere anledning. I kveld skal Heidi og jeg kose oss litt med jenteprat, og vi jentene i klassen har fått i lekse å se en volleyballkamp.  Hva skal dere i kveld? 

  Big Brother-kveld  Akkurat nå sitter jeg i stua med jentene i klassen og Morten, og det er tid for big brother. Blogges senere :)

  Skal du se på Big Brother? 

  Homework

  Sånn helt seriøst har jeg egentlig fri fra skolen hver tirsdag. Men siden jeg har et nettfag, kan det være greit å bruke denne tirsdagen til noe fornuftig. Så her sitter jeg og gjør innleveringene mine. Snart ferdig! 

  Må bare anbefale alle til å dra på Zumba en gang dere har tid. Vi var hele 8 jenter fra klassen og gymsalen her på Rygjatun var helt stappet med folk som var sykt gira på å danse. Fra nå av skal vi fast på Zumba hver mandag og torsdag. Det var så gøy!

  Bilder - Myrrugby

  Etter noen timer på skolen, avsluttet vi med en såkalt "gymtime", som vi kaller alternativ. Myrrugby stod på planen i dag. Ganske morsomt, vått og grisete. Om en halvtime stikker jeg og noen jenter i klassen på zumba, dagens tredje trening. Senere skal vi ha russemøtet, så det blir ikke noe mer blogging i kveld.


  Creds til Ole (alternativlæreren som tok bildene) :)

  Har du spilt myrrugby før?

  Historie og plagsom brannalarm

  Sitter her og prøver å gjøre litt historie, sånn at jeg ligger litt foran til timen vi har senere i dag. Kunnskapen går ikke akkurat automatisk inn i hjernen min. Egentlig så er litt morgengretten fortsatt, brannalarmen gikk to ganger kl 03 i natt, så da sprang de som våknet ut. Den har nemlig gått 6 ganger på en uke pga. støv. HURRA!

  Ha en fin dag!

  Byggmesterne Elise og Kristine  Søndagen har gått med til litt skolearbeid, vasking av klær og minst montering av nattbordet til Eivind. Dere må ikke tro at Eivind ikke klarer det selv, men han skulle på trening, så Kristine og jeg ville bevise at vi var minst like gode. Selvfølgelig ble vi ganske fornøyde med resultatet.  Etter monteringen tok vi turen bort i hallen for å se guttene trene. Og her møtte vi vår kjekke og single klassevenn, Daniel :)  Håper du har hatt en fin søndag! Nå skal jeg ned i stua for litt kos med resten av gjengen.

  Bestilling av russeklær

  I kveld skal vi jentene samles for å bestille litt russeklær. Jeg har allerede bestemt meg for hvilken bukse jeg vil ha, ellers må jeg nok titte litt ekstra i katalogen for flere klær. Har ikke tenkt å legge så veldig mye penger i det, så lenge jeg har en del klær fra før. 

  Om en time stikker vi jentene i klassen for å spille baseball på grusbanen! Det kan bli veldig gøy :) 

  Har du bestilt russeklær? 

  Bieberkveld med Karoline

  Jenta som er glad i bruspulver og er klar for film.

  Har kost meg sammen med Karoline i kveld, og vi så Justin Bieber-filmen for andre gang. Vi skrudde på musikken på fult og sang med. Haha. Stakkars naboen min, han hater Justin Bieber. 

  Da jeg kom ned på kjøkkenet, fant jeg denne gjengen. Pokerturnering for fult, og gjennomført ut til fingerspissene. Haha, for en skjønn klasse jeg går i. I morgen satser jeg på å ta en styrkeøkt, muligens vaske rommet mitt og gjøre litt skolearbeid. Snakkes mine søte lesere ;)

  Shopping i sentrum  Det ble ikke akkurat en skikkelig shoppingrunde på Sand, butikkene stenger jo klokka 13 her. Det er litt gammeldags for min del. Vi tok sol, tittet i butikker som vi ikke har vært i før, og jeg kjøpte meg en pose lakris. I kveld blir det pokerturnering i stua med klassen og Justin Bieber-filmen. Blogges senere :)

  My perfect room
  Tenkte liksom at folk måtte vite hvor jeg bor.

  Som sagt så er jeg veldig fornøyd med rommet mitt. Har tatt med en del ting hjemmefra, som den hvite hylla. Her skal jeg kose meg det nærmeste året, så hvis dere ikke finner, sitter jeg sikkert gjengrodd i senga mi og ser på tv.

  I kveld ble det movietime med mange i klassen. Filmen ble den fulgefilmen "Rio", den er jo bare så søt! Nå skal jeg hoppe i seng, frokost kl 10 i morgen. Skyt meg ....

  Lang skoledag
  Karoline og meg på skolen.

  Lengste skoledagen på lenge, og fredagene fremover blir ikke akkurat yndlingsdagen, men unntak av lappene vi får i kantina. Akkurat nå skal jeg prøve å forberede meg på beep-testen, som er rett rundt hjørnet (to timer igjen). Ønsk meg gjerne lykke til. Bilder av rommet kommer i kveld en gang.

  My sweetest girls  Sitter her på kjøkkenet med Eirin, Henriette, Kristine og Kristine i klassen for å nerde litt lekser, og her har vi sittet i . Alltid kjekt å kunne gjøre lekser sammen, når vi ikke har noen andre som kan hjelpe oss. Dessuten ble disse jentene veldig happy med å få et bilde på bloggen :)

  Har dere begynt med lekser?  

  Utsikten fra internatrommet

  Utsikten fra rommet mitt er i år herlig. I fjor så jeg en matsal og en bygningsplass, så nå er jeg veldig fornøyd. I dag har vi testet, vært ordentlig på skolen og nå skal jeg gjøre litt av innlevering i samsfunnsøkonomi. Yndlingsfaget mitt ♥ 

  Hva har dere gjort i dag?

  Dagens outfit  Jeg som er så flink til å poste outfitbilder for dere. Men nå er jeg tilbake i toppvolley-kolleksjonen, som er hettejakker og joggebukser, og ikke minst null sminke. Det er sånn vi liker det her. 

  Sånn for at motivasjonen skal bli mer på topp, skal jeg printe ut noen bilder av Jillian Michaels. 

  Sniktitt på rommet mitt  En liten sniktitt på rommet mitt. Jeg skal legge ut bedre bilder etter hvert. Må bare rydde litt ordentlig her, fortsatt litt kaos etter innflytningen i helga. Nå skal jeg rydde litt i klesskapet, før jeg stikker på trening. Tipper det blir masse kondisjon og hurtighet, siden vi for engangsskyld har fint vær her på Sand. 

  Travel skoledag


  Tenkte jeg skulle poste noen bilder av min kjære mac, men det er kanskje ikke så interessant for dere? Uansett, min første skoledag har egentlig vært litt travel, utenom det vanlige. Vi ble delt i klassevis, og vi i tredje hadde quiz med vår nye lærer. Etterpå grillet hele skolen, og senere hadde vi team building. Møte ang. det sportselig er også en selvfølge. 

  På kvelden var vi en stor gjeng som gikk bort i hallen for å trene og ha det gøy. Alltid like kjekt. Men nå er jeg litt sliten, og skal legge meg. I morgen er tilbake til den normale hverdagen med morgentrening, testing og skole. Blogges mer i morgen!

  Hyttevei til Sand
  Vi dro fra Moss i dette været ...


  ... og kommer over fjellet til dette været.  Endelig har jeg litt bilder fra kamerat mitt. Turen over til Sand, tok litt lenger tid enn vi hadde forventet. For det første var det en polsk trailersjåfør som hadde kjørt i grøfta, og for en andre var en tunnel stengt på ulykke eller noe. Dermed måtte pappa og jeg kjøre en slags hyttevei i stedet for å vente. Smart, syns vi!


  Hei, vestlandet  Da har jeg fått på plass alt flyttelasset mitt. Bilen var stappet med bare mine ting, men rommet mitt er drit kult. Syns jeg i alle fall selv. Jeg skal vise dere bilder litt senere, for jeg må lade kameraet først. I kveld stikker vi på kino, og vi skal se "få meg på, for faen", for det er nemlig en i klassen min som er med i filmen. 

  På vei til vestlandet  Nå skal pappa og jeg bære alle tingene mine ut i bilen, før vi setter kursen mot ToppVolley. Jeg er ikke helt klar for å sitte i bilen i 7 timer, men det skal bli gøy å kjøre. Tut tut! 

  Kunnskap fra krimbøker

  Mens alle andre blogger for fult om filmen "få meg på, for faen", skal jeg blogge om min kveld, som tilbringes i senga med en krimbok. Så lenge pappa velger å se tidenes film fra 1930-tallet, velger jeg å trekke meg tilbake, i håp om å få litt kunnskap trykket igjennom hodet. (Jeg prøver å bli en lesehest, haha). 

  I morgen skal jeg opp tidlig. Gruer meg litt til å dure over fjellene til vestlandet bak rattet. 
  Nå skal jeg slutte med photobooth bilder, hadde ikke mer strøm på kameraet.  

  Fin løpetur i regnet

  Heisann sveisann! Som sakt sov jeg over hos min tante og onkel i det nye huset. Ganske kult. Siden de bor nærmest halvveis i skogen og i sjøen, fikk jeg meg en aldri så fin løpetur i pøsene regnvær. Ikke rart at håndverkerne gryntet på nesa, da jeg gikk ut av døra. 

  Men i morgen reiser jeg tilbake til Sand med pappa, og dette var absolutt siste oppladning til et hardt år. Jeg bare sier, hold dere unna Haukelifjellet imorgen, jeg skal kjøre :)

  Skikk og bank  

  Jeg er nå på overnattingsbesøk hos tante og onkel i sitt nye hus. Også fikk jeg en ganske morsom bok om skikk og bank med masse nyttige tips. Som for eksempel:

  En vegg kan brukes til mer enn du tror. Lurer du for eksempel på om spagettien er klar for servering? Sleng en spagettibit på veggen. Kleber den seg fast, er det vel bekomme.
  OBS! Ikke server den spagettibiten du kastet på veggen. 

  Photoshoot del 2  

  

  

  

  Her er litt flere bilder fra dagens og gårsdagens photoshoot med Unni. Så jeg lurer veldig på hva dere syntes om bildene? Bare til å spytte ut. Jeg liker å forbedre meg :)

  Jeg vet ikke helt om jeg har lyst å meddele dagens treningsøkt. Fyttikatta så dårlig balløkt har jeg ikke hatt på lenge. Føltes ut som det var null balltouch og ballen ville fly alle andre steder.  I morgen hiver jeg meg nok en tur på shopping med mamma. Hylla som vi letet gjennom hele Østfoldhallene etter, fant vi selvfølgelig ikke. Typisk vår uflaks. 

  Nå sier jeg natta!  

  Photoshoot med Unni  

  

  Dette var noen av bildene som Unni tok av meg i går. Kommer fler som jeg har tatt. Ellers i dag har vi tatt flere nye bilder i en litt annen location. Wait and see! Om en time stikker jeg på volleyballtrening, seriøst som jeg gleder meg :) wohohohooh

  Sleepover hos min beste  

  Hey. Akkurat nå er jeg hos Unni, og jeg skal sove over her i natt. Vi skal grille, se på film og kose oss masse. Ellers så har jeg bare trent i dag, hatt besøk av Jorann og laget middag for min kjære pappa. Blogges senere :) 

  Hva skal dere i kveld? 

  Macbook Pro in the house  

  

  Hallo! Som du ser over har jeg fått meg en Macbook Pro, og jeg er superfornøyd. Det er fortsatt en god del som jeg ikke forstår, men hvis noen kan fortelle meg hvordan jeg kan lage bildemapper, i stedet for "hendelser"? Så hadde det vært fint :)

  Har du Mac? Fornøyd? 

  Shopping gjør meg glad  Heisann søte lesere! Jeg er straks på farten med mamma. Vi skal se på en hylle til rommet mitt, og litt andre ting. I dag skal det bare shoppes nyttige ting. Blogges i kveld :)

  Sommerstevne i Stavern  

  

  

  For noen uker tilbake, var jeg på et sommerstevne i Stavern med masse herlige folk. De tre øverste bildene er tatt fra et maratonløp som vi hadde, hvor vi samlet inn penger til et Tyrkia-prosjekt. Ellers hadde jeg det utrolig bra hele uken!

  Hei på deg  Jeg fikk fullført en styrkeøkt på armene, noe som var herlig. Etterpå stakk mamma og jeg til morfar på besøk, hvor vi fikk med oss cupkampen mellom F.stad og Molde. Nå har jeg sett på EM-finalen i beach, og er snart klar for litt mat. 

  Det er ikke så mye spennende jeg har å blogge om for dere i det siste, men det kommer snart. Håper jeg :) 

  Herlig søndagsformiddag  

  Jeg glemte visst å blogge i går, men alt som skjedde var at jeg brått ikke skulle jobbe og jeg tok treningsfri. I dag har mamma og jeg bare kost oss på morgen, men straks er vi på vei ut døra for å gjennomføre en treningsøkt. Håper dere får en fin søndag :)

  Kost på Pizzanini

    I kveld var mamma og jeg på Pizzinini i byen, rettere sakt gågata. Koselig stemning og mye folk. I morgen stikker jeg på jobb i noen timer, før jeg skal prøve å hive meg på nok en økt på treningssenteret. Nå skal jeg i seng, natta :)

  Herlig dag ute i sola


  Glemte å fortelle dere her om dagen at pappa kjøpte en beachball til meg, når det første gråværet kom til Sarpsborg på en hel uke.
  


  Etter en herlig økt med mage/rygg og litt intervaller, har jeg ligget ute i solen med mamma. Vi fikk også kjøpt noen ting til rommet mitt, som jeg skal vise dere senere. Mangler fortsatt en hylle, et teppe og noen andre småting, så begynner det meste å bli klart. Det er faktisk bare litt over en uke til jeg flytter. I kveld planlegger mamma og jeg å dra ut å spise i byen :) 

  Har du hatt sol i dag?

  
  

  Stiv som en stokk  Jeg har aldri vært så støl i hele mitt liv. Klarte så vidt å komme meg ut av senga i dag. Men det stopper ikke meg, tar en tur opp på treningssenteret i dag også. Senere drar mamma og jeg på stranda. Håper på litt beach da :) Vi blogges senere, søtiser!

  Hva skal du i dag?

  På tide med grøt  

  Kall meg gjerne rar, men på middagsmenyen min i dag, stod det grøt. Etter et helt år på toppvolley med grøt hver lørdag, blir det nesten litt rart å ikke spise en eneste spiseskje med grøt på over to måneder. 

  Etter treningsøkten med knebøy, utfall, leg extension og seated leg curl, ble jeg så sliten at ristet i beina mine. Haha. Men nå skal jeg ta sol med mamma. 

  Liker du grøt? 

  Tips til treningsmotivasjon

  I noen perioder virker det så sykt tungt å komme seg på trening. Traske avgårde til treningsenteret, bare for å løfte noen vekter, og kjenne at kroppen brenner.

  Jeg har noen tips å komme med for dere som vil komme i gang med treningen, eller som sliter med motivasjon. 

  1. Les helse/treningsblader som viser hvordan du skal spise, trene og leve et sunt liv. Trening er faktisk mye lettere og mer tilgjengelig enn hva vi tror selv, med tanke på at man kan trene hjemme. Her anbefaler jeg "fit living" og "bedre helse"!
  Her fikk jeg min motivasjon til bakkeløpene.
  
  2. Finn fram ipoden og last ned ny og fengende musikk. Hva er ikke mer motiverende enn å løpe i skogen med sang som bare "forteller" deg at du skal løpe fortere. Sjekk gjerne mine spillelister for treningsmusikk.  

  3. Se programmer med Jillian Michaels, eller finn noen bilder av henne. Bare det å se kroppen hennes på bilder, gir meg motivasjon. Selv skal hun få hedersplassen på motivasjonsplakaten min. Hun er en tøff dame!  Hva er din motivasjon?

  Bilder - Lysene er tent

    Tok noen søte bilder av lysene som står på bordet til mamma. I kveld har vi sett på Norge - Tsjekkia, som endte med 3-0 seier, hurra. Treningsøkten ble den beste på lenge, kjørte på så det svei i både armer, mage, rygg og bein. Herlig følelse. I morgen står knebøy og utfall på programmet, så lenge noen gutter hadde kapret det rommet i dag. 

  På farten til trening  Skal straks på trening, og tenker jeg skal kjøre en litt hard økt på bein (spesielt). Er litt småsur siden det ikke ble beachtrening i kveld. Men men, neste uke starter jeg å trene inne :) 

  Jordbærmuffins  

  

  I kveld har jeg hatt besøk av mine to søskenbarn, Anette og Marie. Det ble til en avslappningskveld, hvor vi lagde jordbærmuffins og spilte ligretto. Muffinsene ble sykt gode! Nå har de dratt hjem, så derfor roper senga på meg. I morgen venter en hard styrkeøkt på Family. 

  Har du smakt slike muffinser før? 

  Bilder - Løkkevika  

  

  

  Hva syns du? Fortsatt en god sommer!

  Litt sent, kanskje?  Jeg har igjen fått fikset litt på bloggdesignet. Gikk skikkelig lei det gamle, og gjør meg dermed klar til en ny høst. To uker til jeg reiser, så nå skal jeg trene hardt fremover. Skjerpings!!!! Uansett, kanskje litt sent, men nå skal brodern og jeg se på en film. Blogges!

  Hva syns du om designet mitt? 

  Julie 18 år

  
  Bursdagsbarnet, Julie og hennes bestevennine.
  
  Ingvild gullet!  På lørdag var jeg i bursdag til en av mine beste venner, Julie. Hun feiret sine 18 år! Det var overnatting, så etter en film og masse prating, tok vi "kvelden". Super koselig var det i hvert fall. 

  Verdensspeilet  

  

  

  Utenom å flytte hjem fra Løkkevika i dag, var Jorann, Ingvild og jeg på Verdensspeilet i Fredrikstad. Koste oss med kake og smoothie. Ingvild flytter nemlig til torsdag for et år som utvekslingsstudent i England. Lykke til, vennen!

  Trening i Høysand

  Har nok engang kost meg på stranda med familien. Badet utallige ganger og trent to ganger. Herlig kveldsøkt med jentene fra laget i Høysand med solnedgang og musikk. Kunne ikke blitt bedre :)

  Sommeren bare flyr avsted  Har kost meg i denne kåken i to dager. Stikker ut her for en stund, så blogges vi på iphonen frem til jeg vender tilbake til sivilisasjonen igjen ;)

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits