• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Bra start på uka

  Jeg kunne ikke fått en bedre start på uka, enn denne mandagen her. I helga har vi bare slappet av, sett på utallige filmer og bare sløvet rundt. Da var det skikkelig godt å komme tilbake til skoleuka. Haha. (ikke mange som er enige med meg her).

  Jeg startet dagen med havregrøt til frokost. Interessant for dere, men etter at jeg flyttet hit, har jeg blitt helt vill etter havregrøt til frokost. Nam ♥

  Etter skolen skulle vi ha alternativ gym med klassen, og dette er for å koble ut av volleyball, og samtidig lære litt om andre idretter. Vi hadde frisbee, og etter en time tok vi turen inn i hallen for en time med balltrening. Rettere sakt blokk-trening. Jeg har aldri vært en person som blokker så bra og mye, men i dag fikk jeg det skikkelig til og det var drit gøy.  Nå vurderer jeg å gå bort i hallen for å se på guttene trene, så jeg får se om jeg får med meg noen jenter. Ellers kan jeg bare fortelle at skoledagen min i morgen, blir super digg. Jeg har bare 2 fag og en haug med fritimer! :-)

  Outfit og stemningsbilder

  Nå skal jeg overraske dere alle sammen, jeg har tatt et outfitbilde. Liksom her på toppvolley, hvor vi går i joggedress dag ut og dag inn. Siden det er lørdag og vi egentlig ikke har trening, følte jeg for å ta på meg noe "fint".


  bukse vero moda skjorte vero moda singlet gina tricot  På kvelden i går gikk Henriette og jeg en tur ut på løpebanen og ned til skolen, for å ta litt bilder. Skyene var så mørke, at det så ut som trodnevær.


  Endelig fikk jeg et helt bilde av skolen jeg går på. Sånn at dere hjemme kan se hvor fin skolen min er.


  Siden det ble så kaldt å være ute på kvelden, tok jeg turen inn igjen og fant denne gjengen her. Opphengt i å spille.


  Deretter tok jeg turen innom rommet ved siden av, hvor "frisøren" Margrethe var i full gang å ordne håret til Daniel.


  Lenger borte i gangen fant jeg Nora som hadde loppemarked på rommet sitt, og da måtte bare Andrine prøve noen av de "rareste" klærne til Nora. HAHA!


  Da klokken slo 22:45 var Andrine og Kristine klare for å hente kjæreste sine i sentrum, etter at de hadde telt ned på klokken i over 3 timer! :-)


  Nå vil jeg helst bort i hallen for å trene, men jeg vet ikke helt om jeg gidder. Jeg tar i alle fall turen bort for å se etter jentene!

  Melkesyre og et flott rom

  I dag har skoledagen gått unna, takk og pris for det! Tro det eller ei, men jeg trives veldig godt på skolen, og jeg kjeder meg bare i Knut Ur sine fag. Men hvem gjør vel ikke det?

  Etter en skikkelig dårlig dag på treninga i går, fikk jeg sovet godt i natt og gjorde en mye bedre jobb på treninga i dag. I dag var det faktisk gøy, og jeg kjenner forbedring allerede. Etter to timer med balltrening, løp vi over til en test-gymsal, hvor vi skulle gjennomføre en styrkeøkt. Det var hardt, og jeg kjente nesten melkesyren i armene, men så deilig det var når treninga var ferdig.

  I går fikk alle på skolen TVN-portettbildene sine, inkludert meg.


  Dessuten har husmoren er en sjekk på rommene våre hver onsdag. Jeg har fått :-) flott!, to uker på rad. Mamma, det er nå du skal være stolt av meg! :-)


  Egentlig så har vi også fått klassebildet, men jeg venter med å vise dere det til i morgen. Nå skal jeg lese ferdig en nynorskbok om Saga Om Gunnlaug Ormstunge!

  Livet på ToppVolley Norge

  For en måned siden fikk jeg et spørsmål om hvordan det var å gå på toppvolley norge. Siden jeg begynte her for litt over en uke siden, kunne jeg ikke svare på det spørsmålet. Men nå kan jeg skrive litt om hvordan det er å gå her.

  SKOLE
  Skolen jeg går på er en offentlig skole, og den heter Sauda VGS avd. Sand. Det er veldig liten skole med bare 90 elever, hvorav 70 tilhører toppvolley. Vi har både kjempebra lærere og noen som er litt mindre snille. Men det er sånn det er overalt. Vi har allerede fått litt lekser, men de består bare av lesing. Ellers så tar det meg 1 minutt å gå til skolen.  TRENING
  Siden jeg har vært forkjølet i en uke, føler jeg at jeg ikke har kommet helt inn i treningen. Det er mye nytt og vi hadde testing hver dag. Men så fort jeg blir frisk, er jeg sikker på at motivasjonen stiger til værs og jeg kan gjøre det bedre på trening. Ellers så pleier treningene å vare i 2 - 2,5 timer.  FRITID
  Tror det eller ei, men vi har masse fritid her på toppvolley. Vi er som regel ferdig på trening til klokka 18, og etter det har vi fritid helt til vi legger oss. Hvis man også har lekser, så er det veldig greit å prioritere dette på kvelden. Det er lett å få seg venner her, fordi alle er ganske utadvente. Dessuten har vi treningsfri i helgene, utenom styrkeprogram som vi skal få.

  På lørdag hadde jeg tid til å shoppe på Kvadrat og Ikea med noen av jentene.


  MÅLTIDER
  Vi får frokost, smøre matpakke selv, middag og kveldsmat hver dag. Kantina på skolen er åpen hver dag, hvor man kan kjøpe mat. Dessuten ligger det en butikk 10 minutter gange fra skolen. Så vi sulter ikke akkurat. For vi får veldig variert mat til middag, ellers går det i brød, knekkebrød, grøt og frokostblanding.

  Det blir litt kake når noen har bursdag her på toppvolley.


  INTERNAT
  Internatliv er noe alle har godt av. Vi må vaske klær, rydde rommet vårt selv, vasket det og gjøre det helt rent til hver onsdag. For da kommer husmoren og sjekker alle rommene våre. I tillegg har vi forskjellige vakter noen uker i året. De oppgavene er som feks, frokost, middag, kvelds, søppel eller stuer.

  Rommet mitt er mye ryddigere her, enn hva det var hjemme. Jeg tror det har med at ingen maser på meg, og man orker ikke å ha et bomba rom når man kommer hjem fra trening.  Jeg tror jeg fått med alt, så hvis det er noe dere lurer på, så er det bare å stille meg spørsmål :):)

  Klar for en ny uke

  Etter en hard uke med trening, influensa og testing, skal det bli godt å starte på en ny uke. Sist jeg blogget satt jeg på båten til Stavanger for å overnatte hos Henriette. Det var koselig og familien er jo så søte og snille. Hihi.

  Tidlig lørdag morgen dro vi til Kvadrat for å shoppe litt klær og skolesaker. Senere tok vi bussen til Ikea, for å handle inn litt diverse ting til internatrommene.

  På kvelden tok vi turen til Kulturhuset her i Sand, på et bli-kjent-party med tvn-elevene og noen byggfag-folk som går på samme skole som oss.


  Tønsberg-power!!


  Nå skal jeg straks komme meg i seng, for jeg har vært flink å ryddet rommet mitt, snakket med mamma på telefon, og pappa og Magnus på skype i kveld. Skolen venter nemlig på meg i morgen kl. 0810 :):)

  Stavanger med TVN-jentene

  I dag har jeg faktisk vært på skolen i hele 5 timer, i ett. Noe som faktisk ikke er så vanlig her, hvertfall for min timeplan. En ting som er SYKT digg i den kantina i har, er at hver fredag lager de lapper til 5 kroner. De er mye bedre enn de vi får kjøpt hjemme i Sarpsborg for 12 kroner på Ultra. Så vet dere det, familien min!

  Rett etter skolen hadde vi beep-test og en balltrening. Jeg tror det er like greit at det er helg nå, fordi beep-testen gikk passe greit, og balltreningen gikk ikke så bra ...

  Nå er det i alle fall helg, og nesten alle jentene i 1. klasse, inkludert meg, er nå på vei til Stavanger. Jeg skal sove over hos Henriette, og i morgen stikker vi på Ikea og Kvadrat (kjøpesenter) med Rakel, Line og Heidi ♥

  Snart klar for trening, igjen

  Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og hiver i meg nøtter. På morgen i dag, stod det på timeplanen at vi skulle ha trening kl. 08.10, men vi hadde selvfølgelig trening kl. 07.30. Jeg fikk opp farten og rakk treningen kjempefint. Fjoh!

  Etter bare 4 timer på skolen. DIGG! Skal jeg nå skifte til treningstøy og komme meg bort i hallen.

  Siden tirsdag har vi både testet og hatt en balltrening hver dag, akkurat som i dag. Jeg må innrømme at det er litt kjedelig med såååå mye testing, men neste uke er vi nok ferdige med det. YESS!

  Bildet under er fra den første guttetreningen, som var på mandag.

  Skolebilder og tyske jenter

  Siden jeg ikke har lærer i samfunnsøkonomi enda, fikk vi begynne klokka 10 i dag. Det var sykt digg, men til neste uke er det slutt på slike dager.

  På skolen i dag skulle vi ha litt tysk, og siden det bare er 90 elever på hele skolen, blir klassene veldig små. Det betyr at tysk-klassen min består både av nivå 1 og nivå 2 folk. I hvertfall så hadde vi besøk av to tyske jenter som er på ferie her. De kan bare tysk, og de vurderer tysk "evnene" til hver elev, når vi leser.

  Midt opp i alt "rotet" skulle vi ta klassebilder, vanlig portrett og et TVN-portrett. Bildene kommer kanskje til neste uke, så da kan dere få se de da.  Nå skal jeg på trening om 25 minutter. Det blir testing i dag også, akkurat som i går. BYEBYE!

  Jeg har nå flyttet

  Jeg nevnte her om dagen at jeg kanskje skulle flytte til 2. klassebygget, og det gjorde jeg på lørdag. Så Rakel og Silje måtte hjelpe meg med å bære alle tingene mine.

  Knut-Ludvig måtte teste Freia-sykkelen, etter at han og Margrethe hadde montert den.


  De søte 1. klassejentene i huset sitt. Haha ♥


  Senere gikk vi for å spille litt beach på sandvolleyballbanene! Det var sykt digg i det herlige været vi hadde i går.


  Nå skal jeg legge meg så fort som mulig. For i morgen står det trening klokken 07.30 på timeplanen! :-)

  Strålende dager på TVN

  I går kveld ankom jeg, toppvolley norge. En smule spent, og samtidig veldig glad. I dag har jeg fått orden på rommet mitt, og vært en tur i Sand-sentrum med noen venner. Været her er ikke til å klage på, og sola skinner fra en skyfri himmel. Så nå sitter vi på verandaen og koser oss.

  I dette huset bor jeg med 20 andre volleyball-gale personer. Livet er herlig!


  Silje og jeg gikk en tur ned til vannet, rett etter frokosten.
  Det er mulig at jeg kanskje bytter rom med en annen idag, men det er ikke bestemt enda. Så snart vil dere få se bilder av rommet mitt. Jeg ble nemlig ferdig med å innrede det i dag tidlig. Om en time stikker vi jentene bort til sandvlleyballbanen for å trene, woho ♥

  Hvordan er humøret ditt i dag? Mitt er på topp!!!

  Pakkingen har faktisk startet

  Min siste volleyballtrening i Skjeberghallen for en stund, hadde jeg i dag. Jeg kan vel ikke annet enn å si at det var gøy, volleyball er alltid gøy. Så vi dro frem servemaskinen, nok en gang, for å øve litt på mottak. Guttene blir helt spinnville, og det var ikke bare mottak vi brukte den til.

  Da vi var ferdig med treningen, spratt Andreas opp til maskinen, og skulle treffe midt i en basketballkurv, som befant seg i taket. Haha! (Han klarte det aldri).
  Etter noen harde mottak, har min venstre arm fått merke det litt ekstra. Jeg har sprekt en blodåre, og fått et saftig blåmerke på "armstrekkeren" :):)


  Nå skal jeg fortsette å rydde rommet mitt, som er overfylt med klær, som burde vært lagt i baggen.

  Hva skal du i kveld?

  Tiden går fort når man har det morsomt

  Nå kommer mitt lovende oppsummeringsinnlegg, jeg snakket om i stad. Egentlig har jeg ikke gjort så mye som å trene og jobbe, men på fridager, har jeg fått virkelig fått tiden til å gå.

  TORSDAG 5. AUGUST
  Siden været ikke var så altfor bra her hjemme, så tok pappa, Magnus og jeg turen til Gøteborg, nærmere bestemt, Liseberg.  I speilhuset!


  FREDAG 6. - SØNDAG 8. AUGUST
  Da jobbet jeg mine siste dager som jordbærselger.  Dessuten tok jeg en tur ned til Glengshølen, for å knipse litt av solnedgangen.

  MANDAG 9. AUGUST
  På mandag spiste Jorann og jeg på Peppes, og jeg fikk verdens søteste gave av henne. Hihi. Etterpå gikk vi rundt i byen, shoppet litt, og tok noen sommerbilder i Kulåsparken.

  Det verste var å si hadet til min aller beste venninne. Siden Jorann dro på KRIK-leir i dag, er hun borte frem til søndag! :-(

  På kvelden tok Jorann og jeg turen til Ingrid hvor det var "hadebra-party", siden veldig mange av KRIK-vennene våre flytter på folkehøyskoler.
  Da er jeg endelig i mål med mine siste oppdateringer. Og det er faktisk bare 3 dager til jeg flytter! :-)

  Pleier du å ha slike oppsummeringsinnlegg?

  Gode minner og travel ferie

  Fyfy, jeg er utrolig dårlig til å blogge for tiden. Jeg bytter mellom å bo hos pappa, mamma og Løkkevika, så det skal ikke være så lett å få med seg alt, bestandig (les: jeg har glemt PCen min hos pappa).

  Nå er det bare to dager til jeg tar en velfortjent "ferie" fra alt som heter jobb. Det betyr ikke at jeg skal ligge å snorke på sofaen og gafle i meg potetgull hele dagen. Timeplanen er fullbooket med en liten avskjedsdag med familie og venner, muligens shopping, frisørtime, styrke- og kondisjonstrening, og forhåpentligvis en balltrening. Jeg og noen "volleyballstjerner" fra klubben prøver iherdig å finne en hall å trene i, men det er ikke så lett.

  Jeg fikk nettopp en mail av Sondre med litt bilder fra "photoshooten" på MACen hans med mine herlige jenter ♥

  Bildet ble tatt på Visjon i år, og det er virkelig gode minner fra sommeren! Nå skal jeg nyte resten av kvelden med litt melkesjokolade, HURRA! :-)

  Har du startet med innetreningen? Har du noen gode minner fra sommeren 2010?

  Lappen er i boks

  Altså, ikke misforstå. Det var ikke jeg som klarte lappen i dag, men søskenbarnet mitt, Johannes. Siden pappa har vært en ekstra kjørelærer for han, måtte vi feire litt. Så da ble det ching chong-mat i Fredrikstad.

  Noen familier er rare, det er hvertfall min. Haha.


  Tommel opp for de solbrune i "The Ervum family" ♥


  Johannes og Magnus på vei hjem fra Fredrikstad.


  Nå er det snart natta'n for meg. Jeg skal på jobb igjen i morgen, og håper vepsen holder seg unna meg i morgen. Jeg ble nemlig stukket av en sint veps i dag!!!!

  Har du scooter, eller lettsykkel?

  Innkjøp fra Ikea

  Nå har det deg sånn at jeg flytter som nøyaktig 12 dager. WOW, som jeg gleder meg. For å gjøre rommet mitt på toppvolley litt "hjemmekoselig", tok pappa, tante og jeg turen til Ikea på torsdag for å shoppe. Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av det jeg kjøpte.

  Det ble faktisk 3 fulle Ikea-poser og en "duppe-ditt" ved siden av.
  Resten av tingene jeg kjøpte, skal dere få se når de står klart på rommet mitt på toppvolley.

  Har du vært på Ikea i det siste?
  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits