• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Slapper av hos mamsen


  
  Sitter her hjemme hos mamma og slapper av. Skal på jobb i morgen, så det er derfor jeg har trekt meg hjem fra campingen. Jeg som skulle vise dere innkjøpet mitt fra i går, men mammas forrige århundrets pc klarer ikke å lese minnekortet mitt. Dessuten har jeg masse bilder å vise dere. Stay tuned!

  Ut å slikke sol

  Endelig er det min tur til å slikke litt sol. Etter nok en dag på jobb, og en kjapp tur på Storbyen, reiser jeg ut på Løkkevika. Skal være med familien i hele kveld, grille og kose oss. Mmmmm!

  Innkjøpene kommer i morgen ;)

  Ingen over, ingen under  

  
  Og ingen ved siden av. Disse jentene er de beste! I kveld har jeg for første gang på 3 uker, slappet av og bare vært alene. I morgen venter nok en jobbe-dag og selvfølgelig en tur ut på Løkkevika. 

  Hvem er dine bestevenner? 

  "Some people have to fight"


  "Some people have to fight. Some people give their lives". www.sa.no

  Kaste bort en sjanse

  Har du noen gang følt at alt gikk på skinner, livet var topp og ingenting kunne stoppe deg? Plutselig kommer det til et punkt hvor man føler at alt blir feil, og man bare sniker seg unna og graver sin egen grav. Sjansen som gikk rett forbi, bare fordi man ignorerte det, lot være og var usikker.  

  Jeg kastet bort min sjanse, som jeg vet ville endt godt.


  www.google.com

  Har du kjent den følelsen/tanken før?

  Firkløveret


  


  I går fikk jeg besøk av min herlige jentegjeng. Vi spiste taco ute i solnedgangen, og senere trakk vi oss inn slik at vi fikk opp latteren og partyfaktoren. Det er jo bare å dra frem gode gamle minner ;)

  Trening før jobb  

  

  Allerede klokka 07 hadde sola stått opp og det var 22 grader ute. Grunnen til at jeg er en morgenfugl, er fordi jeg la ut på en treningsøkt allerede fem minutter etter at jeg stod opp. Bildene er tatt på morgen, hvor det fortsatt var rim på gresset. Nå må jeg stikke, skal være på jobb om 25 min. Snx :)

  Soooool    
  Pappa og onkel ordner båten.
  

  Lillebror og meg.
  


  Har i hele kveld siden jobb, vært hos tante og onkel i Bussevika. Herlig vær med grillings og en tur ned til vannet. Gleder meg til å dra på "ferie" hit neste neste uke ;)

  At the moment

  Akkurat sånn at the moment skal jeg straks dra fra jobben, derfor fikk jeg jeg bittelitt tid til bloggen. Jeg skal kjappe meg hjem på sykkelen, ned den store bakken, og ta turen ut til tante og onkel for en middag med familien. Skal få tatt noen bilder til dere ;)


  www.google.com

  Løp, løp, løp  

  Herlig treningsøkt, og endelig føler jeg meg i litt bedre form. Skal ikke akkurat mye til. Nå skal jeg hoppe i seng, for i morgen venter en ny dag med jobb og trening. Blogges :)

  Som en potetsekk

  Æsj, føler meg skikkelig som en potetsekk full av dritt. Jeg blir sliten av å jobbe, det resulterer at jeg ikke får trent godt nok, men samtidig får jeg energi av å trene. Det skal ikke være lett. Tror jeg skal kaste meg utenfor gata her og teste hastigheten min. Snx :)  Trener du i sommer?

  Fakkeltog i Sarpsborg

  I kveld samlet det seg mange mennesker for å vise sin respekt og medfølelse til de pårørende. Fakkeltoget var større enn det pleier å være på 17. Mai. Vi fikk akkurat plass i kirken, som var stappfull. I det vi skulle legge blomstene på alteret kom tårene, og det var tungt. Spesielt for min bestevennine.   

  
  Meg og min søteste bestevenn ♥ Unni var fotografen!
  
  Gikk du i fakkeltog i dag? 

  Vi står sammen

  Først vil jeg bare fortelle at jeg hadde det utrolig bra på Visjon, tross det forferdelige som har skjedd. Det er så fryktelig tungt å se en av mine nærmeste miste sin gode vennine. Det går ikke an å beskrive det med ord.

  I kveld deltar vi i fakkeltog igjennom Sarpsborg-by, senere tar vi turen til Sarpsborg Kirke, for å vise vår medfølelse. Jeg kjenner jeg gruer meg, men vi må stille opp for hverandre ♥

  Maks sliten  Siste kvelden jeg sitter her på hotellrommet. Jeg syns selv det er litt artig at jeg har bodd en uke på hotell i nabobyen. Haha. Uansett, utenfor vinduet er det full fart. Taxiene kjører partyfolkene i hytt og pine. (Nabo med et utested ♥). 

  Jaja, allerede på mandag pakker jeg kofferten igjen, og setter kursen mot Stavern ;) 

  Har du jobbet mye i sommer? 

  Outfit 14.07.11


  t-skjorte voice of europe shorts gina tricot sko converse  Det var gårsdagens outfit i det herlige sommerværet. Caroline (min nye kollega) og jeg var på en shoppingrunde rundt om i Torvbyen og Fredrikstad. Kjøpte meg også denne herlige toppen fra Bikbok.  

  Innlegget ble skrevet fredag 15.07.11.

  Shopping i Torvbyen

  I går hadde jeg litt ekstra tid, så Caroline og jeg tok turen til Torvbyen for en shoppingrunde og en god lunsj på pizzinini. Viser dere flere bilder i kveld, for jeg blogger fra iPhonen nå :)

  Mitt søte "kontor"
  


  Mitt søte lille kontor på hotellet. Sitter her for meg selv og leser litt nyheter. Kjenner at jeg er trøtt etter nok en lang dag, derfor skal jeg straks komme meg i seng. I morgen har jeg litt fri, så da blir det en liten tur til Torvbyen og senere skal jeg nok slenge meg med noen folk å spille volleyball :)

  Dag nummer to
  


  Nå har jeg nettopp spist en herlig frokost med gjengen. Er på farten ut døra allerede for jeg begynner på jobb om 15 minutter. Blogges ;)

  Flyttet inn på hotell  

  

  

  Det har vært en lang dag i dag. Var på plass i Kongstenhallen kl 10 og nå går jeg til sengs på det herlig hotellrommet mitt i Fredrikstad. Koser meg masse allerede! Jobben gikk fort og jeg trives med mine "nye" kollegaer ;) I morgen er det på'n igjen!

  Workwork  Denne uka går kun til jobb. Jeg jobber for tiden på Oase i Fredrikstad, fra morgen til kveld. Har ingen bilder fra selve festivalen, fordi den begynner offiselt i morgen. Håper jeg for oppdatert dere litt :)

  Usosial til tusen

  Fy søren, helt siden mamma og jeg kom hjem, har jeg vært en usosial gris, som bare har sittet foran pc-skjermen. Det var virkelig godt at jeg fikk med meg både beina og ipoden ut på en aldri så liten løpetur i bakkene her i stad. Jeg har blitt glad i bakkeløp!

  I hele neste uke står jobbing som hovedatraksjon. Tror det kan bli veldig gøy, men også slitsomt! 

  Den eneste


  Cir.Cuz - Den Eneste

  Herlig sang som hører med i sommerspillelisten til alle som likte den store hitten "Radio". Jeg er allerede hekta :)

  Home sweet home
  


  Er nå hjemme igjen etter en uke på Koster i Sverige. Kunne gjerne hatt sol hver dag, men siste dagen ble det stranda fra morgen til kveld. Føler litt sivilisasjon igjen! Har store planer om å komme meg ut og finne en heftig bakke som jeg kan løpe i. Har foresten flere bilder som jeg har redigert som jeg vil vise dere :)

  I hope the sun will always shine  I går var jeg en tur på stranda og prøvde å sole meg, men det var en del skyer til min store skuffelse. Bestemor og bestefar tok turen ut til oss i dag. Dessuten har jeg prøvd meg ut på bakkeløp, for en litt variasjon i kondisjonstreninga. Nå skal mamma og jeg slappe av, som vi har gjort store deler av denne uka her.

  Likte du bildene?

  Femte juli
  <br />Skulle ønske sola var framme fra tidlig om morgen, men det skjedde ikke. Derfor har jeg brukt dagen til å sortere bilder på PCen og lese mange nok sider i min spennende bok, "Menn som hater kvinner". Ergo: snart ferdig!

  Vedder det kommer til å bli mange bilder fremover på bloggen, men jeg må avslutte. Batteriet på PCen sier stopp!

  Venter på sola  Etter at jeg våknet av at jeg fikk en telefon fra skolen, har jeg nå vært oppe siden kl 09. Ikke akkurat vanlig for meg. Sitter og venter på at sola skal komme fram, slik at jeg kan dra ned på stranda. Snakkes!

  Besøk fra Øyer

  Helt siden lørdag har jeg hatt besøk av Vilde fra Øyer. Super herlig å se denne jenta igjen! Nå befinner jeg meg på Koster i Sverige. I morgen skal jeg sole meg og bade til tusen. Blogges!

  Tante og onkels nye hus


  Utenfor huset.


  Spisestua.

  
  Spisestua og selve stua.
  

  Kjøkkenet.


  TV-stua i andre etasje.

  Etter 6 timer på jobb, tok mamma, Magnus og jeg turen ut til tante og onkel i sitt nye hus. Har bare tatt bilder av hovedrommene, så når alt er ferdig kan jeg endelig komme på overnattingsbesøk. Vi koste oss med is og jordbær på kvelden.  Vi stoppet på veien for jeg måtte bare ta bilde av solnedgangen. Haha.

  Jeg vil, jeg vil  

  Sitter her for meg selv og ser på Macbook'er. Min pc lever ikke akkurat opp til forventningene mine lenger, så jeg tror det blir på tide å gjøre et pc-skifte snart. Jeg sikter mest til MacBook Pro 13'.

  Noen som har litt erfaringer å dele? 

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits