• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Bursdagsfeiring på hyttetur

  Hei!

  Denne uken har gått så utrolig fort. Jeg ble oppringt fra bokhandelen og jeg fikk jobbet både onsdag og fredag. Vi skal for tiden flytte butikken og i tillegg bytte navn på kjeden, så det var masse å gjøre på jobb. På lørdag våknet jeg opp til bursdagssang fra mamma og pappa, og frokost på senga. Ettersom været viste seg fra sin beste side, ville jeg heller nyte den ute. Bestemor og bestfar kom innom og min herlige venninne, Lene, ringte og sang bursdagssang for meg. Mamma, pappa og jeg dro til Fredrikstad og spiste en veldig god middag på Paa Brygga. Maten er så god der! 

  På kvelden dro Stine, Per-Anders, Ole-Herman, Henrik, Fredrik og jeg på hyttetur til Foten, igjen. Det er så koselig å dra på tur med den gjengen! Vi spiste god grillmat, kake, feiret bursdagen min og hadde det veldig gøy. En helt perfekt helg!

  #utveksling

  Bergen by

  Hei!

  Da er det tid for bildene fra turen jeg hadde til Bergen i helga. For en fantastisk tur! Jeg dro dit fredag kveld og ble møtt av Karoline og moren hennes. På lørdag dro vi inn til byen, slik at jeg fikk en omvisning. Vi dro opp til Fløyen og gikk hele veien ned. Tror aldri jeg har gått i en sååå lang nedover bakke før. Slitsomt! Da vi omsider kom ned, spiste vi en god sushi-lunsj. På kvelden kom Kristine Morsund fra ToppVolley på besøk og en venninne av Karoline. Kristine har jeg ikke sett siden vi sluttet på TVN, så det var veldig koselig å se henne igjen ♥

  På søndag fikk jeg liten omvisning i Salhus, tettstedet hvor Karoline bor. På kvelden dro vi til byen for å møte Lene og Lita på en hjemmefest. En herlig kveld med mine kjære Bergens-jenter fra Chicago.   Verdens beste jente!

  Møtte noen munker på toppen av Fløyen, hehe. 

  Utsikten fra huset til Karoline.   Nydelig flytur hjem til Sarpsborg. 

  #utveksling

  Fisketur med gutta

  Hei!

  Nå er det noen dager siden forrige oppdatering og siden sist har jeg vært i Bergen for å besøke min bestevenninne. Jeg kom hjem mandag kveld, og etter bare 30 min innenfor døra her hjemme, ble jeg med Per-Anders og Ole-Herman ut på fisketur i Isesjø. Helt ærlig så har ikke jeg så god tålmodighet for å fiske, men når de lærte meg et par triks og jeg i tillegg fikk 4 småfisk, var i alle fall jeg fornøyd. Vi fikk også med oss en nydelig solnedgang, før vi tok turen hjemover. Noe så vakkert!

  #utveksling

  En firebeint venn på besøk i hagen

  Hei!

  Se på de nydelige bildene nedenfor, jeg tror jeg smelter! Mamma roper på meg fra soverommet og ute i hagen ligger det et rådyr og hviler i gresset. For en sjarmør ♥ Jeg listet meg ut i hagen for å komme litt nærmere, men etter at han hadde stirret på meg i liten stund, gikk han avgårde ned i hagen til naboen. Gleder i hverdagen!

  I dag startet jeg dagen med en morgenøkt med Unni. Det er alltid så deilig å trene med henne for da kan vi pushe hverandre igjennom øvelsene og sikre hverandre når vi løfter ekstra tungt. Etter at Magnus var ferdig med eksamen, dro vi ned til bestemor og bestefar for å feire med skoleboller og brus.

  Jeg gleder meg utrolig mye til i morgen, for da reiser jeg til Bergen for å besøke verdens beste Karoline  #utveksling

  Hyttetur med gode venner

  Hei dere!

  I helga var jeg på hyttetur på Foten i Fredrikstad med en god vennegjeng. De andre dro utover på fredagen, mens jeg kom dit lørdag formiddag, rett og slett fordi jeg ville bruke fredagskvelden med familien. Vi brukte helgen til å sole oss, kjøre båt, spille frisbee, fotball og kubb, spise god grillmat og bare nyte det herlige været. 

  I dag etter jobben, skal jeg rett på Sats for å trene og i kveld blir det en bedre middag med Unni og Elise ♥

  #utveksling

  My home is where my heart is

  Hei dere!

  Nå er jeg virkelig klar for senga om ikke så alt for mange minutter. Etter en veldig koselig helg på hyttetur med gode venner, er det godt å komme tilbake til gode rutiner. Jeg startet dagen med en treningsøkt på Sats hvor det ble en liten løpeøkt og styrke på overkroppen. I tillegg terpet jeg litt ekstra på svingblokk og innhopp. 

  I kveld hadde vi familieselskap for pappa som hadde bursdag! Alltid like koselig å samle den fine familien min. Dermed ble det litt utskeielser med både pizza, kake og brus. Det er godt jeg skal trene med Unni i morgen tidlig. 

  Jeg legger ved noen bilder fra hagen vår, som jeg tok for et par dager siden. Håper de faller i smak :-)  #utveksling

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits