• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • God natt!

  God natt søte!

  Kvelden ble som planlagt med fotball, men etter å ha sett samtlige kamper fra EM, kan jeg si at det er en stor skuffelse å se på norsk tippeliga. Neste uke blir det back to reality, jobbing står på timeplanen for de neste 4 ukene. Til tirsdag skal jeg til hovedstaden på visumintervju, da må jeg reise allerede i 6-tiden og det er jo sosialt selvmord. Hjelp!

  Nå er jeg så trøtt at jeg nesten sovner over tastaturet. Hehehe ...

  Ny topp fra Vero Moda og jeg som skal bli økonom. Ha det bra!

  Pita og fotball på menyen

  Hei alle søte!!
  Nå er jeg på besøk hos morfar, så vi bare slapper av og ser på tv. Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur ut i kveld, men slik ble det ikke. Derfor skal vi lage pitabrød med godt kebabkjøtt fra Sverige og kjenner jeg meg rett, blir det også fotball rullende på skjermen. Dessuten skal jeg besvare et par mailer og gjøre klart til Osloturen til tirsdag.

  Photoshoot 28.06

  Hei!

  Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen og angrer ikke et sekund på at jeg ikke befinner meg på VG-lista. For å være ærlig, er jeg glad for å ikke stå ute å hutre av kulde fordi det regner. Shoppingen med lillebror gikk så det suste og jeg kan fortelle at han fikk to bukser, to t-skjorter, en cardigan og to par sko. Snakk om heldggris! Dere kan vel bare gjette på hvem som fant disse kule klærne? 

  Nå begynner mamma å klage over tastingen, så jeg får vel gi meg her. Bildene under er fra photoshooten Unni og jeg hadde i går. Flere bilder kommer også senere. 

  Shopping!!

  Nå blir det shopping i Sverige med mamma og Magnus. Denne gangen skal JEG finne fine klær til Magnus med mammas bankkort, så dette kan bli gøy. Ha en fin regnværsdag, søte!

  Smakebit av dagens photoshoot

  Hey sweethearts!

  Dette innlegget skal jeg kjappe meg med, fordi mamma klager over at jeg skriver så fort på Macen. Hallo liksom? Jeg har i alle fall brukt denne soldagen til å være ute. Unni og jeg hadde planlag en photoshoott i Sarpsborgs fineste park, Kulåsparken. Jeg laget en reflektorskjerm hjemme av papp og sølvfolie, og den funket dødsbra. Deretter tok vi turen hjem til meg for å steke oss i varmen. 

  Da Unni dro på trening i Fredrikstad, kunne ikke jeg være noe dårligere. Derfor dro jeg opp til Family for å forbrenne noen ekstra kalorier. Nå skal jeg hoppe i dusjen!  Vi kan vel understreke at dagens photoshoot fikk en litt sporty vri. 

  Best breakfast ever

  Hei søte!

  For en herlig og varm dag. Jeg kan vel si at jeg lever det gode livet for tiden, med mammas sunne og gode mat + herlige sommervarme dager. Etter mammas beste frokost, har jeg egentlig ligget og steket hele dagen på verandaen. Enkelt og greit. Nå har jeg nettopp sett Spania - Portugal, veldig spennende for dere å lese om det her, merker jeg. 

  Nå skal jeg slutte å skrive masse kjedelig ting, punktum. 

  Jeg har sikkert gitt dette tipset før, men vann med kullsyre blandet med saft, verdens beste og sunneste brus. 

  Babyolje og taning for alle penga!

  Avslutningen på et stort kapittel

  God natt!

  Jeg har så mange bilder fra diverse avslutninger at jeg aldri kommer til å bli ferdig, haha. Dette er fra den tradisjonelle middagen med hele TVN, noe vi hadde både til jul og sommer. Vi fikk masse god mat og hele kvelden var veldig hyggelig. Taler ble holdt, flere av jentene i klassen sang og Nora hadde som vanlig mikset sammen en film.   Beste jentene som finnes!

  Verdens herligste Nora. Du er gull!


  De kjekkeste guttene i klassen såklart. 

  Tommel opp for den legendariske treneren vår, Arvid.  Sjefene!

  3STV.

  Vafler og regnvær

  God morgen!

  I går startet mamma og jeg dagen med en liten amerikansk, vafler til frokost. Ikke at amerikanerne vet hva vafler er, men de spiser jo middag til frokost. Ikke før klokken 15 kom vi oss avgårde til Sverige og så sent har vi aldri dratt før. Overraskende nok var det ikke mye folk der, selv på en regnværsdag. Siden jeg fortsatt holder på med shoppingforbud, kjøpte jeg ingenting. Men mamma kjøpte en bukse til meg som jeg trengte. Haha, nå høres jeg teit ut. 

  Vi presterte å bruke over 1 time hjem, for det var visst ikke bare oss som skulle hjem.   My lovely watch from Mango.

  Nå har jeg brukt 30 minutter på å finne de bortgjemte eksamenskaraterene mine og jeg bestod på alle. Det betyr at jeg helt sikkert får dra til USA!!!!!

  Skal jeg lese din blogg?

  Har du en bra blogg som jeg bør lese? Legg igjen bloggadressen i kommentarfeltet, så skal jeg tar en titt. 

  Dagens outfit 21.06  Tynn genser/bikbok Shorts/gina tricot Klokke/mango

  I morgen reiser jeg til Oslo for å besøke 4 jenter fra klassen min, så da blir det nok litt shopping (ikke på meg, jeg har jo shoppingforbud) og en lunsj. Jentene skal på seniorlandslagssamling, så kanskje jeg får med meg den første treningen også. Blogges!

  En solskinnsdag

  Hei!

  Da er det meg og nattbloggingen igjen da .... Skammer meg virkelig over det. Denne dagen har vært helt perfekt. Våknet til sol, sommer, fugler som kvitret og gradestokken som kunne vise langt over 20 grader i solsteiken. Da var det bare å ta på seg shorts og komme seg ut. Som jeg skrev tidligere tok Elise, Unni og jeg turen til Fredrikstad, hvor vi spiste på Pizzanini. 

  Da pappa kom hjem fra jobben, dro vi ut til Løkkevika for å grille med bestemor og bestefar. Resten av kvelden brukte jeg til å øve litt med lillebror (han spilte gitar og jeg sang). Nå må jeg legge meg, for i morgen venter jobben.  Beste jentene mine. 

  Bestemors spesial. 

  Paa Brygga med de beste

  Hei!

  I dag har jeg vært på Paa Brygga i Fredrikstad med Unni og Elise. Utrolig herlig å se igjen mine bestevenner. Vi spiste tidenes rareste pizza på Pizzinini (Unni liker ikke ost, skjønner dere ...). Nå skal pappa, Magnus og jeg ta turen ut til Løkkevika for å grille med bestemor og bestefar. Håper været er like bra hos dere som det er i Sarpsborg. Her skinner sola for fullt!


  Foto: Unni Karine

  Avslutningsfesten med Sauda

  Hei alle nattfolk!

  Nå har jeg endelig fått ryddet all klærne mine inn i klesskapet, litt av en jobb skal jeg si dere. Etter å ha tatt meg en ufrivillig bloggpause, har jeg masse bilder som jeg ikke har fått vist dere. Nå skal jeg lese ferdig "Hodejegerne" før jeg tar kvelden. God natt!

  De siste dagene

  Hei folkens!

  Det begynner å bli en stund siden forrige oppdatering, og jeg kan understreke at jeg har vært en travel dame. De siste dagene har vært utrolig rare og det å faktisk skulle si ha det til verdens beste klasse, er søren ikke lett. Selv om jeg vet at vi fortsatt kommer til å holde kontakten, er det helt merkelig å ikke kunne gå til hverandre. Samtidig er det herlig å komme hjem til Sarpsborg, spesielt å møte igjen venner og familie.   I går kveld var pappa og jeg på Big Horn Steak House for å spise en deilig middag. Vi bestemte oss for å bestille en rett med spareribs, indrefilet, løkringer, kyllingvinger, scampi og fløtegratinerte poteter. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette var noe helt annet en maten vi får på TVN.

  Etter ett år med mye trening, er SPA det beste som finnes. Dette var bursdagsgaven fra mamma og jeg klarte selvfølgelig å sovne under massasjen. 

  Først hadde jeg fotpleietime, så nå er føttene mine silkemyke. Deretter fikk jeg en klassisk massaje, som var utrolig avslappende og deilig. 

  BURSDAG!!!!

  Hei alle sammen!

  Jeg ser at flere av dere har vært innom bloggen min i dag, kanskje ikke så rart siden jeg "hadde" bursdag 14. Juni. Dagen har vært over all forventning og jeg har kost meg masse. Dagen startet allerede i natt, da vi var på vei hjem fra avslutningsfesten i Sauda. Karoline og jeg hadde sleepover i natt, så jeg våknet opp til brownies på senga. Jeg måtte på et møte på skolen, levere bøker og samtidig fikk jeg spandert is av verdens beste kantinedame. Jeg måtte si farvel til tidenes beste jenter, Kristine H, Hanne og Karoline. Det var fryktelig og verre blir det i morgen. 

  I kveld har vi jentene vært på middag hos trenerne, hvor vi fikk servert taco og kaker. Nam! Det ble masse mimring av årene her og nå skal jeg straks legge. Jeg må tidlig opp i morgen for å si ha det til enda fler i klassen. Gruer meg ....

  Da er jeg offisielt 19 ÅR. (merker ikke noe forskjell ...)

  Vi i 3. Klasse som skal til USA og Canada tok bilde til Suldalsposten. Tenk, det er så rart at alle disse herlige personene skal flytte så langt bort. 

  Jeg kom opp i religion

  Heyhey!

  Da kom jeg også endelig opp i muntlig eksamen og det ble religion på meg. Jeg hadde som sakt valget mellom religion og markedsføring, og da jeg møtte opp på skolen, kom vaskedamen bort til meg og sa: "Du kan vel egentlig bare stikke bort til klasserommet deres, Knut Ur (religionslæreren) sitter der". Haha. For å være helt ærlig syns jeg emnet mitt er ganske interessant, så jeg har omtrent sittet her med religionsboken siden klokken 09. Tror det er på tide med en pause snart.  Dere ser vel at jeg elsker boken min? 

  Enda en volleyballfilm

  God kveld alle sammen!

  I går var jeg skikkelig redigeringsmodus, så dermed filmet jeg også ettermiddagstreningen. Håper dere liker filmene mine. 

  Ellers så har jeg brukt dagen til å slappe av, pakke ned alle klærne jeg ikke skal bruke den kommende uken og diverse pyntegjenstander. I morgen skal jeg få vite om jeg kommer opp i religion eller markedsføring muntlig. Jeg er veldig spent og skal derfor legge meg med engang. 

  Husk å se den i 720p HD for bedre kvalitet. 

  Rydde midt på natta

  Hei folkens!

  Standard meg å blogge midt på natten, men jeg tror jeg begynner å bevege meg over i amerikansk tid. Dermed tenkte jeg å rydde litt her og der, altså pakke ned klær jeg ikke bruker. Hvis dere skulle kjede dere enormt i kveld, har jeg et lite tips. Søk på "Bjørn Gustafsson - Tips från coachen" og jeg lover dere latterkrampe så det holder. Jeg har sett alle klippene i kveld, så jeg får vel heller rydde.   Øving til volleyballeksamen

  Hei alle sammen!

  Jeg har jo glimret med mitt fravær på bloggen i det siste, kanskje fordi jeg har begynt å trene for fullt igjen. Det er så gøy og treningen i går var kjempebra. Jeg har fortsatt ikke kommet opp i muntlig eksamen, noe som betyr at jeg kommer opp til mandag og det da blir mest sannsynlig religion. 6 personer i klassen min var så heldige å komme opp i toppidrett, noe som betyr at de får vise volleyballferdighetene sine på eksamen. De har derfor trent i dag tidlig, så jeg gikk bort for å filme litt.

  Se filmen i 720p HD for best kvalitet.

  Massssse god mat

  Hei på dere!

  I dag har vi hatt litt av noen måltid både på skolen og internatet, haha. Tenk at jeg skal blogge om mat. Jeg startet dagen med is, brownies og jordbær, og senere fikk vi pizza. Sånn er det å være avgangselever. I tillegg har jeg løpt beep-test med halsbetennelse, noe som var en erfaring i seg selv. Jeg har begynt å trene for fult igjen, så rett etter beep-testen, hadde vi 2 timer med beach. 

  Nå på kvelden har hele klassen + noen jenter i 2. Klasse vært nede på strandet og grillet masse god mat. I morgen venter orientering klokken 07.30 og trekking av muntlig eksamen.   God natt!

  Et trist farvel

  Hei og god natt!

  Kvelden ble ganske så lang, noe som er vanlig på avslutningene her på TVN. Det var ekstra trist i dag, med tanke vi i 3. Klasse ikke kommer tilbake til høsten. Jeg felte noen tårer, men egentlig har det ikke helt gått opp for meg at jeg skal forlate mitt andre hjem, og det er bare om en knapp uke. Heldigvis begynner jeg ikke før 10.30 på skolen i morgen, og da blir det hardkjør med religionsfremføring.

  Antrekket for kvelden er en sommerkjole fra David's Bridal i USA. 


  Jeg er seriøst stressa

  Hei alle sammen!

  Helt utrolig at jeg har tid til å blogge nå, for så stresset som jeg er nå, har jeg ikke vært på lenge. Jeg prøver å ordne årbok, skrive tale, avtale ting til avslutningen i morgen og samtidig venter en heftig oppgave om en filosof i morgen. Livet er ikke alltid like lett. 

  Jeg har endelig begynt å trene igjen og min karma kunne ikke blitt bedre. Vi hadde testing i dag og det sier vel sitt. Testene gikk helt greit, men tanken på at vi slipper tester til høsten, gjør meg ganke happy.

  Ryfylkedagene på Sand

  Hei!

  For en kjedelig søndag dette har vært. Med tanke på at jeg skal ha høring i samfunnsøkonomi i morgen, har jeg brukt dagen til å lese og gjøre litt oppgaver. Akkurat nå har jeg hatt en liten pause med å se Polen mot Brasil i volleyball, og de er på femte og siste settet nå. Spennende med andre ord. 

  Jeg har masse bilder fra gårsdagen som jeg må vise dere. Alt i alt var lørdagen koselig og det begynner å gå smått opp for meg at jeg ikke skal bo her mer. Til tross for at det er en ingenmannsplass, har jeg blitt glad i Sand og folkene jeg bor med. Bare av å skrive dette her, begynner jeg å grue meg til å pakke ned alle tingene mine. 

  JEG HAR KJØRT HELIKOPTER!

  Hei på dere!

  For en travel og morsom dag dette har vært. Etter 11 timer med søvn, våknet jeg brått og fant ut at jeg hadde 20 MINUTTER på å rette håret, finne frem klær, sminke meg og spise frokost. Da er det alltid frokosten som ryker. Da vi så vidt hadde kommet oss ned til sentrum, ser jeg helikopter som flyr rett over oss hele tiden. Jeg blir som vanlig helt giret og prøver iherdig å få med folk til å bli med til ingen nytte. Da vi kom bort til havna møtte jeg på Tarina og hun var like giret som meg. YES! Så vi travet opp til Fonnafly og fikk en uforglemmelig tur over Sand. 

  Det var så magisk å fly over ToppVolley Norge. Se så fint det er der.  Jeg var så heldig å sitte foran, fordi jeg skulle ta noen bilder av TVN. Det føltes ut som jeg var med på ungkaren eller noe, for dere som følger med på det, pleier de alltid å kjøre helikopter på en av datene. Også snakker de om hvor flott utsikten er og ja, akkurat den samtalen hadde vi også. Haha. 

  Skallebank av nynorsk

  Hei søte!

  For en sen oppdatering, men dere overlever det sikkert. Etter å ha sittet 5 timer klistret foran MAC-skjermen med nynorsk i tankene, er jeg egentlig utrolig sliten. Skallebank til tusen, skulle jo nesten tro jeg har hangover eller noe. Dessuten er halsen skikkelig vond nå, bare forbi ibuxen ikke fungerer lenger. I morgen er det Ryfylkedagane her, så da er det tivoli og masse spennende som skjer nede i sentrum. 

  Satser på å bli enda brunere og håper på varmere vær igjen, det var jo så deilig forrige uke. 

  Nå skal jeg sovne til Eric Saades sanger :):)

  Chillan med Karolinepus

  Hei!

  Nå føler jeg meg toppklar for nynorskeksamen, eller egentlig ikke. Skulle gjerne vært ferdig med alt av skolearbeid, men nå er det siste innspurt. Jeg burde jo egentlig skrevet hele innlegget på nynorsk, bare for å irritere dere, men det skal jeg ikke utsette dere for. 

  I går var jeg med Karoline hele kvelden og vi hadde et lite prosjekt om å spise opp all maten hun har i kjøleskapet sitt. Vi kom bare til isen og dermed ble begge veldig mette. Standard oss. Karoline vil som vanlig ikke være med på de kuuule bildene, men vi laget en videoblogg samtidig som jeg gikk rundt og danset. Kanskje dere er heldige å få se den?

  Nå må "ordne" meg litt til siste SKRIFTLIGE EKSAMEN!!!!  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits