• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Måkene tok grillmaten  Ville egentlig bare poste dette bildet, fordi jeg ikke har bilder fra denne dagen. Men jeg har vært hos Julie på hytta hennes, noe som var veldig koselig. Julie og jeg skulle grille, men mens vi var en tur på båtmarinaen, tok måkene pølsene vi hadde lagt ut til tining. Haha! I morgen venter jobb. Hurra! 

  Tur på stranda  
  Hvis noen lurte på om bestefar har fått seg hund, så kan jeg si at han fikk "låne" henne av Joakim.

  Jorann og jeg tok turen ut på Løkkevika til mine besteforeldre i dag. Utrolig deilig og jeg badet hele to ganger. Etter en god middag hjemme hos henne, tok vi turen ut til Ella for en jentekveld med Ingrid og Anne Helene. Vi så film, spiste god mat og koste oss veldig!

  Bilder - Flowers  

  

  Om få strakser forflytter jeg meg ut på verandaen for å nyte sola. Før det skal jeg rydde litt.

  Hva syns du om bildene? 

  Sola har gått ned  

  

  Jeg fikk knipset noen bilder av solnedgangen fra verandaen til mamma. i dag har jeg brukt litt over en time på treningssenteret og forbrent litt kalorier. Rett etterpå dro mamma og jeg inn til Sarpsborg Stadion for å se 08 mot Brann. En meget spennende og underholdende kamp, men som endte dessverre med 5-3 tap for guttene fra Sarpsborg. Kjedelig ...

  Byebye to Ingvild  
  Julie og Ingvild.

  Ingvilds bestevenner ♥ hihiihihihi  Utrolig koselig kveld med herlig grillmat (faren til Ingvild er helt rå på å lage mat) og med Ingvilds venner. Kommer til å savne denne jenta sykt mye. Hun flytter til England om kort tid som utvekslingsstudent. Lykke til snuppa!

  Helg  Etter 8 timer på jobb, hadde jeg virkelig ikke samvittighet til å ligge langflat på sofaen resten av kvelden. Mamma og jeg tok saken i egne hender og dro opp på Familiy for å trene en fredagskveld klokka halv sju. Ikke værst!

  Det ble en times økt med mye planke og andre forferrdelige øvelser for mage og rygg. 

  Trening i sommerferien  Flere har lurt på hvordan treningene i sommerferien for oss TVN-elever er. Helt ærlig så trener vi elevene ganske så forskjellig. Noen i klassen min er for tiden i Kroatia og spiller VM og har tettpakket program resten av sommeren. Andre bruker sommerferien for det den er verdt, avslapping.

  Jeg ligger midt i mellom. Jeg satser ikke beach, men klør i hele kroppen etter å trene ofte, for jeg har rett og slett for mye energi til overs.

  I fjor gikk jeg til innkjøp av en fitnessball og ankelvekter. I år snylter jeg på mammas treningskort på Family. Det går mye i kondisjon, styrke og andre rariteter på sommeren. Trener også litt beach noen ganger i uka, bare for å beholde touchen.

  Sommer og sol    Utrolig herlig vær det er i Sarpsborg for tiden. Det liker jeg svært godt! Men planene mine om å ligge på verandaen i dag med en god bok å slikke solen i flere timer, gikk i vasken. Skyene var ikke akkurat bestevenner med meg. 

  Innkjøp 21.06  På tirsdag var jeg som sakt i Sverige for å shoppe. Jeg var skikkelig flink til å spare pengene mine og nøyde meg med denne shortsen fra Gina. 

  Liker du slike shortser?

  Tomt internatrom  

  Uff, rommet mitt så skikkelig trist ut rett før jeg flyttet hjem. Slik så det ut når jeg flyttet inn høsten 2010. De som begynner i 2. klasse til høsten får disse rommene her.

  Nå skal jeg forte meg opp på treningssenteret for en styrkeøkt og i kveld blir det beach med Skjeberg-jentene. Det skal bli gøy! :) 

  Shopping med min beste  

  Jorann og jeg tok turen til Sverige for en shoppingrunde. Jeg klarte likevel å bare nøye meg med et plagg denne gangen. Dermed ble det litt ekstra mat for mamma som sto på handlelisten og selvfølgelig litt godteri. Men allerede i morgen tidlig skal få bort disse ekstra kaloriene. 

  Nye høytalere  

  

  Pappa og jeg var og kjøpte nye høytalere til meg i stad. Så lenge pappa er fornøyd med lyden, er jeg fornøyd. Tidligere i dag har jeg vært på spa på Quality. Har aldri hatt så vondt og så godt på samme tid. 

  Nå skal jeg gå i seng med en film, i morgen skal Jorann og jeg på harrytur! 

  Dagen gjøremål  Etter en tur på Isesjøbråten måtte jeg bare få ut ekstra energi, noe som gikk knirkende fritt på Family Sports Club. Jeg holdt nesten på å sovne i stolen hos morfar. Det var virkelig herlig å trene, så jeg regner med å sove godt i natt. I morgen skal jeg   på spa i nesten 3 timer. Gleder meg utrolig mye!  

  Bruker dere søndagen til å trene? 

  Endelig hjemme!  

  
  Toppen av Haukeli.

  Beklager for mitt fravær, men i går satt jeg som sakt i en bil mesteparten av dagen. Endelig er jeg hjemme i Sarpsborg, og jeg har allerede sjekket ut butikkene som har kommet etter at jeg flyttet. Mamma og jeg nøt en herlig lunsj på brygga i Fredrikstad og senere en is på Høysand. 

  I kveld satser jeg på å rydde rommet og se Justin Bieber-filmen for andre gang. 

  Jordbær til kveldsmat  

  Etter en herlig middag med bestemor og bestefar på hotellet, trakk jeg meg tilbake til mitt rede med en kurv med jordbær.   Nå skal jeg hoppe til sengs, for i morgen venter en lang reise hjem til herlige Sarpsborg. 

  PS! Dette blir det siste innlegget fra ToppVolley Norge på over to måneder. Så skal dere få oppleve hvordan jeg lever hjemme med trening på egenhånd. Kanskje jeg kommer med noen gode tips? 

  Middag med toppidrett  

  

  

  

  

  I dag lagde vi middag med toppidrettsklassen (alle i klassen har dette faget) av de som var igjen på skolen. På menyen sto det hjemmelaget pizza, pasta/kylling salat og frukt med sjokoladefondue. 

  Nå skal jeg pakke ferdig baggen som jeg skal ha med hjem. Blogges! 

  Foto - Nora og Susanna  

  

  
  I går etter trening tok jeg bilder av Nora og Susanna. De skal nemlig spille beach sammen i sommer! 

  Hva syns du om bildene? 

  Vaskedame  

  

  Nå snakker vi vaskedame på høyt nivå. Jeg har brukt hele formiddagen på å vaske ned rommet mitt. Pakket masse ting og plassert det på gangen. Har fått skikkelig "vaskefingrer".

  Skal gjøre en liten innsats til før jeg stikker på beachbanen! 

  14.06 - Min bursdag  

  Jeg startet dagen med gaver fra mamma, bestemor og bestefar. Holy mama, jeg fikk SPA av mamma. Gleder meg sykt mye! 
  

  Fikk også denne t-skjorta av mamma som jeg måtte bruke på trening på ettermiddagen.  Etter kveldsen ble jeg overrasket med brownie og is av Nora, Margrethe og Alicia. For en herlig kveld. 
  

  

  Mine søte venner, Alicia og Nora ♥
  

  Maggiz ♥

  

  Kl 22 var hele 20 muffinser ferdige som skulle deles ut til klassen. Dagen ble avsluttet med en koselig kveld med Heidi og jeg var ikke i seng før kl 02. 

  Tusen takk for alle gratulasjoner. Endelig er jeg også 18 år :):) 

  Styrkeøvelser for volleyball 1

  Jeg skjønner godt at volleyballspillere som ønsker å begynne her, vil begynne med styrke. Det er en stor fordel, så er man mindre utsatt for skader. Det sies også at man skal foreta progresjon i all trening, også styrketrening. Derfor begynner jeg litt enkelt med noen få styrkeøvelser uten vekter, som dere fint kan gjøre hjemme.


  Planken. Stabiliserende trening i hovedsak for magen, men også for rygg. Stå i 50 sek eller 1 minutt.
  

  Sideplanke. Strammer opp siden av magen. 20 eller 30 sek.
  

  Jegerhvil. Stabiliserende for mage og rygg. Stå i 50 sek eller 1 minutt.
  


  
  Straight leg lifts. Magetrening. Få en person til å pushe beina nedover og vipp de opp igjen, før de når gulvet. 10 repitisjoner, 3 ganger.

  God treningsøkt! 

  Klar for storkamp - Heia Sarpsborg!

  

  Skjerfet er tatt fram og jeg er klar for "slaget om Østfold" i kveld. Jeg tviler jeg blir holdt med selskap, men kampen skal jeg få med meg uansett. Sånn er det bare! Satser på at Sarpsborg 08 tar med seg seieren hjem.

  Skal du se kampen? 

  Foto - Smak av bakgården  

  

  

  

  Bilder fra "båkgården" på internatet som jeg tok i stad. Senere i kveld skal jeg lage et innlegg med styrkeøvelser som jeg lovte dere. Vil bare si tusen takk for herlige tilbakemeldinger i det siste. Jeg får bare enda mer motivasjon til å blogge. 

  Nå er det faktisk bare 13 timer og 17 minutter til jeg fyller 18 år.  

  Dagens blogg  Jeg fikk en liten påskjønnelse for bloggen min av en hyggelig leser. Sjekk her. 

  Fotoinspirasjon  Har lest en del fotoblogger i kveld og samler inspirasjon til mine egne bilder. Pakkeprosjektet mitt går dårlig, men NÅ skal jeg begynne. Under en uke til jeg er hjemme i Sarpsborg. Blogges!

  10.06.11 - Outfit
  genser hm treningstights g-sport

  Ikke den mest spennende outfiten, men men. Beachtreningen i dag var super, selv om jeg tapte. Har et forferdelig vinnerinstinkt, så når jeg taper blir jeg pottesur. Regner med det er flere som kjenner seg igjen der?

  Nå er det kveldsmat, så skal jeg slappe av med folket. Blogges! 

  Kort og greit om internatliv

  Sikkert mange av dere som lurer litt på hvordan internatlivet er. Tenkte jeg skulle vurdere det opp mot hverandre, og skrive ned fordeler og ulemper.   Internatliv byr på mange utfordringer, både positive og negative. Problemene er helt anderledes her, enn hva man vil treffe   på hjemme med mor og far under samme tak. 

  + Man blir disiplinert. Må forholde seg til mange mennesker samtidig.
  + En større familie. Alle bor sammen. Du har alltid noen å snakke med.
  + Selvstendig. Vaske klær selv, ordensvakter, vaske rommet og gjøre hverdagslige ting.
  + Du kan være deg selv 100 %.
  + Leksehjelp "døgnet rundt". 

  - Naboer som spiller musikk til 23-00 på kvelden, når man skal på morgentrening dagen etter.
  - Noen ganger blir det mange folk å forholde seg til. Da låser man seg inne på rommet og chatter med venner hjemme.
  - Vaskemaskinen er alltid opptatt. PS! Jeg er sikker på at jeg bruker den mest. 
  - TV-programmene skal velges av 20 personer på engang, med mindre man har tv på rommet.
  - Alle savner garantert maten til våre kjære mødre.


  Jeg er ganske sikker på at jeg ikke fikk med alt. Internatliv må bare oppleves, enten det er igjennom videregående eller folkehøgskole. Det går egentlig ikke an å beskrive det. Selv om det ble like mange negative som positive, veier den positive delen opp. Man får så mye igjen ved å bo borte fra foreldre i ung alder!

  Bursdag om 4 dager  Er nettopp ferdig på skolen (les: levert bøkene). Det ble frokost i kantina med pizza og cola med folk i klassen. For en herlig start dagen, sier jeg bare! 

  Jeg vurderer virkelig å begynne på mitt heftige prosjekt, pakke ned ting fra rommet i esker. Jeg kan i hvert fall meddele at   jeg har vasket klær til en store gullmedaljen. Har nok slått mammas rekord denne uka!  

  PS! Jeg blir 18 år på tirsdag. Gleder meg :):)

  Flytte hjem allerede?  Nå har jeg nettopp hentet esker jeg kan pakke ned alle tingene mine i. Heldigvis skal jeg ikke begynne med pakkingen før til neste uke, men jeg kjenner jeg gruer meg allerede. Jeg kan ikke forstå at jeg har gått et skoleår her borte. Tiden har gått så alt for fort!  

  Skjønner ikke at jeg tørr å legge ut disse bildene til hele offentligheten, med tanke på at jeg er en av Olaugs største engler. Jeg som alltid har rommet mitt ryddig. Jaja, da kan dere gjette på hva jeg skal i kveld? RYDDE!

  Good times
  Foto: Unni Karine

  Kort om dagen i dag. Har sovet og sett film på skolen. Alternativen hadde vi fotball i en binge som var skikkelig glatt. Artig med     andre ord. Beachøkt i pøsende regnvær ble det også. 

  Nå sitter jeg med alle bildene på harddisken og mimrer tilbake på ungdomsskoleårene. 3 glansår! Bildene er fra 10. klasseturen til Torsetlia. Good times. 

  Foto - kjærlighet er mer enn forelskelse  

  

  Hva syns du om bildene? Bildene er av Marius og Ingunn :-)

  Beach-blogg  

  Denne søndagen skal nytes ut til det fulle. I går vi på stranda igjen, men kvelden fikk en brå slutt. Alikevel satt Henriette og   jeg og pratet lenge på rommet mitt. 

  Over til overskriften. Det er ett av gjøremålene i dag. Jeg skal lage en beach-blogg for Eivind og Einar i klassen. Så følg med! 

  Sommer på Sand

  

  

  

  På fredag var pappa og jeg i sentrum, vi måtte jo sjekke ut livet når Ryfylkedagene står på planen. Is på brygga, herlig sommervær og middag på hotellet. 

  På kvelden dro hele toppvolley på stranda. Super koselig :-)

  Kjapp update  Fy, så dårlig jeg har vært på å blogge denne langhelga. Men i går fikk vi finværet hit til Sand, endelig! I kveld skal de fleste elevene her på stranda. 

  Oppdaterer dere med flere bilder i morgen ;-)  

  Cupcakes til alle


   
  Istedet for brødskiver og kakao, tok pappa og jeg turen til Fjordhotellet for en middag. Pasta, kylling og salat, nam!
  


  

  Jeg lagde cupcakes til Kristine og pappa, siden dem begge har bursdag i dag. Som vanlig når jeg kokkelerer på kjøkkenet, gir jeg bort resten til folk i klassen. De blir jo like glade hver gang jeg byr på kaker!

  Hurraaaa  Verdens søteste Kristine blir 18 år i dag. Gratulerer så masse vennen ♥  Pappa har også bursdag i dag! Gratulerer så masse. På sin egen bursdag kommer han bortover hit for å besøke meg. Gleder meg!   Mormor hadde også hatt bursdag i dag, hvis hun hadde levd ♥

  Nå skal jeg spise litt frokost og lage noe godt. Skal vise dere etterpå!

  Bilder - Sommeravslutningen 2011


  Vi har begynt å fokusere enda mer på sunn mat. Derfor ble det heller ikke noen kaker i år, men smoothie og frukt.

  
  Klassen min ♥


  Disse to kjekke karene i klassen min har ikke noe i mot å bli nevnt på bloggen :-)


  Andrine som jeg kommer til å savne så masse. Hun slutter nemlig i år!

  Kvelden i går var fantastisk. Merkelig dag med min siste mattetentamen, en bra volleyballøkt og en avslutningsfest med både god mat, glede, talenter på toppvolley, minner og ikke minst tårer. 

  Det blir skikkelig trist å dra fra 3. klasse med masse folk som jeg har blitt så glad i. Kjenner jeg grurer meg til å vaske ned rommet om 2 ukerstid. 

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits