• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Snart drømmer jeg om jordbær

  Serrrr, i dag har jeg jobbet hele dagen. Ikke akkurat slitsom jobb, men det er kjedelig å sitte på rompa i flere timer. Det er hardt, skal jeg si dere. Hahaha.

  Så i dag måtte jeg ta til kreativiteten for å ha noe å gjøre på jobb. Derfor tok jeg med kameraet mitt ...  ... og et blad fra se og hør.


  Nå må jeg få opp farten, for jeg skal møte Ida om 10 min. Vi skal nemlig ut på en løpetur :):):)

  Jobber du i sommer? I så fall, med hva?

  Mammas veranda - BILDER

  Hm, jeg har ikke akkurat et skikkelig bilde av mammas veranda, men alle duppedittene hun har plassert overalt. Det er rart det ikke renner over snart. Jeg syns nemlig mamma har utrolig mange blomster der.

  Liker du å ta bilder av slike "duppeditter"?

  Et lite utdrag fra hagen - BILDER

  Nå skal jeg pakke klærne mine, før mamma henter meg og jeg skal på jobb. Det skal bli deilig å sitte ute å sole seg og lese en god bok. Håper dere har like fint vær som meg i dag.

  Tilbake til overskriften, så er alle bildene fra hagen til pappa.

  Likte du bildene? Hvordan er været hos deg?

  Sola kunne bare glitre i vannet - BILDER

  Der røk England ut av VM, og Tyskland seiler videre til kvartfinalen. For en kamp med skandale dommere og det hele.

  Etter jobben og en tur i sola i går, tok pappa, Magnus, Unni og jeg turen til Løkkevika, for å grille med bestemor og bestefar. Unni og jeg gikk ned til vannet med engang, for å ta en del bilder. Det var skikkelig vakkert, når sola bare kunne glitre i vannet.

  Hva syns du om bildene? Kan du noen triks for å ta bilder ut i sola?

  Jordbær og "Beatles" i mitt hjerte

  De siste dagene har jeg vært en god del på jobb. Ikke akkurat den mest spennende jobben, men jeg trives i mitt eget selskap. Midt i jobbtiden i går, kikket solen fram og jeg kunne nok en gang nyte det herlige været.

  Jeg selger jordbær og moreller, til informasjon. Haha.  I fjor sommer leste jeg litt i denne boka, liksom på stranda i solsteiken. Du kan jo bare gjette hvor den havnet da skolen begynte igjen, ja nettopp, på bokhylla mi. Så den lille smarte delen av meg, fant ut at jeg kunne begynne å lese imens jeg ikke hadde noe å gjøre. Genialt! Jeg har blitt helt hekta.

  Liker du å lese bøker?

  Sommerferien kan endelig begynne

  Nå har jeg endelig sommerferie, og det skal bli godt, selv om jeg skal jobbe en god del. Vi hadde avslutning i aulaen på skolen i dag og etterpå tok Unni og jeg turen til byen. Jeg fikk kjøpt meg bittelitt klær, som jeg kanskje kan vise i kveld. På skoleavslutnigen til 1.klasse spilte også bandet til Markus og co, nemlig Teabag.

  Har du hatt en avslutning med klassen/skolen?

  Summerfeeling med volleyballjentene

  Det er ikke lenge siden jeg kom hjem fra avslutning med volleyballjentene. Vi har grillet, hoppet på trampoline, spilt volleyball og kost oss. Litt trist at jeg skal "forlate" det laget til høsten, men jeg kommer tilbake av og til.  Ingrid og Veslemøy som danset en egen komponert macarena-dans. Gjett om alle satt å lo, haha.


  Alle skulle hoppe på rompa på likt. Selvfølgelig fløy Siri to meter opp i lufta hver eneste gang.


  Skjeberg ju17/19, dere er og blir herlige jenter ♥

  Har du hatt en avslutning med idrettslaget ditt? Eller en klasseavslutning?

  Tid for farvel og hjernevasking

  I 13-tiden tok Vilde og Synnøve toget hjem igjen, og jeg håper de har hatt det bra her.  Plutselig kom toget og vi måtte ta farvel.


  På kvelden ble jeg med pappa til Kulåsparken for å høre på Sarpsborg Gospelkor. Seriøst, jeg har blitt hjernevasket med så mye gospel i helga. Haha!
  For nøyaktig en time siden kom pappa og jeg hjem fra en tur på motorsykkelen. Friskt, kan man si.

  Har du vært på gospelkonsert før?

  Bra helg med gode venner - BILDER

  Meg og mine løfter henger ikke helt sammen. Jeg vet jeg lovte et innlegg allerede på fredagen, men ble det ikke. Fy fy, Elise!!

  Over til saken. På fredag fikk jeg besøk av de to herlige jentene her. Nemlig Vilde og Synnøve.


  Mamma og jeg tok dem med til Sverige for en skikkelig harrytur.


  Etter en ny rekord på å fikse oss, kom Jorann.


  Deretter kom resten av bursdagsgjestene.


  Vi fikk skiftet til jogge-klær og turen gikk til Kulåsparken og gospelfestivalen.  Jorann og hennes store helt, Ole Børud :):)

  Til slutt kom endelig Ungfila Live på scenen.


  Et bilde sier mer en tusen ord ♥
  Da konserten var over, tok vi turen hjem til meg igjen for å slappe av og spille mafia.

  For en bra helg det har vært ♥

  Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i helga?

  Snart kommer jentene mine

  Om drøye 40 min kommer mine to herlige jenter med tog fra Lillehammer. Jeg har gledet meg lenge og endelig skal de innta hockeytown med stil. Hoho.

  Vi blogges i kveld med bilder!  Hva skal du i helga? Får du besøk?

  Gamlegjengen samlet igjen

  I en uke har jeg hatt en slags "sommerferie", så i går samlet Karro igjen gamlegjengen og vi tok turen til Tunevannet. Det var så koselig å være samlet igjen, etter et år hvor vi har vært litt for oss og ikke vært sammen alle fire.

  Etter noen timer kom også Rami og Rivan.


  Haha, alle hadde spist blå is.

  Nå har jeg nettopp "feiret" med gulkake for at jeg ikke kom opp i muntlig eksamen. JOHO :-)

  Hva syns du om bildene? Kom du opp i muntlig?

  Endelig 17år :):):)

  Endelig er jeg også 17år, de fleste av vennene mine har allerede hatt bursdag, så nå var det min tur. Siden fra jeg var liten har jeg alltid syns bursdag er gøy, så til lørdag blir det feiring!! Da får jeg også besøk fra både Toten og Øyer.

  Senere i dag skal jeg ut å spise med pappa og lillebror, og på kvelden tar jeg turen til mamma. Da skal vi nemlig på et "sminketreff", haha. Kall det hva du vil, men det er om Mary Kay produktene.
  Ja, vi elsker dette landet.
  Så "hjernevasket" som jeg har blitt, skal jeg se på VM nå. Hade a :-)

  Menighetstur og skoleplass - BILDER

  Denne søndagen gikk til en menighetstur på Isesjøbråten. Jeg bare elsker den menigheten. De møter deg med smil, godt humør og vil alltid høre hvordan du har det. Dette kommer kanskje frem i feil innlegg, men jeg har kommet inn på toppvolley. Da jeg kom på Isesjøbråten ble jeg møtt med masse herlige folk som var kjempeglad på mine vegne. Jeg digger virkelig Sarpsborg Frikirke!!


  Barna i kirken er virkelig skjønne. Love them!

  Hva syns du om bildene? Foresten så har jeg brukt mitt nye objektiv på disse bildene.

  Bursdagsgave på forskudd - BILDER

  Jeg har nemlig bursdag til mandag. Da dro pappa og jeg en tur til Fredrikstad hvor jeg skulle få bursdagsgaven min fra han. Det gjør meg ingenting å vite hva jeg får, så lenge jeg har lyst på det og kommer til å bruke gaven flittig.

  Gaven var et nytt objektiv til nikon kameraet mitt. Lucky me!
  Til "gjengjeld" skal jeg lage lørdagsmiddagen i dag, og det var jeg som handlet inn maten og litt godteri. Flinke Elise :-)


  AF-S Nikkor 55-200mm med VR (stabilisator).


  Haha, pappa måtte ta et prøvebilde av meg med det nye objektivet.

  Så, hva syns du?

  Trening i regnvær og outfit

  Siden idrettshallene her i Sarpsborg er stengt, måtte volleyballaget ta i bruk andre midler for å trene. Alternativet ble da å kjøre en treningsøkt i Høysand. Etter en kort joggetur, begynte det "selvfølgelig" å regne. Så lenge vi først hadde kommet oss til Høysand, bestemte vi oss for å trene uansett. Du/dere skulle sett oss. Vi spurta, tok knebøy, armhevinger, spensthopp og spilte volleyball i pøsende regnvær.

  Jeg sier bare at det var godt å komme hjem til en varm dusj ♥


  Outfiten på skolen i dag ble:
  Sommerskjorte - Vero Moda
  Tights - Gina Tricot
  Sko - Intersport  Har du trent i pøsende regn? Hva syns du om outfiten?

  Tunevannet - BILDER
  I dag gikk turen til Tunevannet med Unni og Sandra. Hvor vi har grillet, kost oss og hatt en liten photoshoot. Bombe!

  Til slutt vil jeg bare konkludere med at jeg håper det kommer et program med rariteter, hvor jeg kan ytre mine meninger en gang til. Hoho. Kanskje jeg skal snakke om norske talenter neste gang? Hvem vet!

  Hva syns du om bildene?

  Polka, flashmobb og svenske gutter - ESC

  Jeg klarer ikke å dy meg om å nevne litt om hele Grand Prix sirkuset, for i går kom jeg over en dokumentar om hvordan det hele foregikk bak kameraene. 

  I grunn syns jeg hele er bare helt sykt, at man koster på så mange millioner for et show på tre timer. Lørdagen min skulle ikke bli satt av til det evigvarende lange showet, men når man er på en skole hvor 15 personer sitter rundt EN tv og man skal bli enige, endte det opp med å se de dårligste innslagene. Nok en gang.


  Didrik var den eneste som skulle få æren av å rulle over skjermen på ToppVolley, og hele gjengen sang med. Nordmenn var rett og slett forventningsfulle på at Didrik skulle vinne, og vi endelig kunne få riste av oss Rybak-feberen. Men den gang ei.


  En annen raring som dukket opp på skjermen, som man skulle være den største discokula på Telenor Arena, var en fra Serbia. At han kunne være en favoritt til å vinne, det skjønner jeg absolutt ikke. Jo, faktisk, siden Rybak vant, kan hvem som helst vinne. 15 volleyballspillere samlet på en skole, trodde han sang: "POLKA! POLKA!" og vi hang med. Ikke så rart når han jokker rundt med de styggeste klærne man noensinne kan finne.
   

  Madcon kunne stukket av med pokalen og seieren om de hadde stilt opp med denne hippe sangen og flashmobben de hadde. For et show! At noen nordmenn klarte å tenke ut et så bra pausenummer, er litt uvirkelig. Der kan Russland bare bøye seg i støvet og fortsette å måpe. Det sies at sangen til Madcon ligger på toppen av hitlistene i Tyskland, over tyske-Lena sin sang.


  Hvis noen fulgte nøye med da svenskene skulle få sine 10 sekunder på hele showet, var det mange pikehjerter som ble smeltet. Inkludert mitt. Hvorfor så vi ikke han i finalen? Da hadde svenskene faktisk hatt en stor sjans, i forhold til et nervevrak av en liten jente som troppet opp med gitaren og var klar for en spontankonsert.


  Hele sirkuset er over, og Tyskland skal klare å toppe dette til neste år. Det betyr at Rybak kan gå inn i glemmebøkene og folk skjønner at feler med neonlys ikke er kult. Hva blir det neste år?

  Fikk du med deg Grand Prix? Hva syns du?

  Levd i min egen rosa boble - BILDER

  På fredag tok pappa og jeg turen over til Rogaland (nærmere bestemt Sand), hvor jeg skulle delta på en uttakssamling til ToppVolley Norge.

  Etter tre timer med trening og testning, ble det litt mat å få ute i det herlige været (lørdag).


  Etter er matbit, gikk vi bort på Sauda vgs for å høre på en god DEL informasjon.


  Etter andre trening og en sykt god tacomiddag, gikk gjengen bort i tv-stua.  Vi fikk sett en film, men det ble fort skrudd over til NRK, fordi Knut absolutt ville se på Grand Prix, haha.

  På søndag satt alle sammen kursen hjemover, men vi rakk selvsagt et "skikkelig" TVN bilde.


  På mandag morgen dro begge idrettsklassene på sykkeltur til Dusa med overnatting.


  Etter en stopp i Høysand, og vel framme, var det noen av jentene som kom seg ut i vannet.


  Så var tiden inne for litt dessert, FØR middagen.


  Siden det var så mye krem igjen, fikk Christina en skikkelig dose av kremflaska.


  Etter et godt gjennomført rebus-sykkel-løp rundt på Grimsøya, var det klart for fremføring av egenkomponert sang og dans.


  Hva syns du om bildene?
  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits