• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Gamlebyen, Fredrikstad

  Hei!

  På onsdag etter en treningssøkt, dro mamma og jeg til Gamlebyen i Fredrikstad for å nyte det herlige været vi har her på Østlandet i disse dager. Det er helt utrolig, opp i mot 30 grader i sola og det er ikke Juni-måned enda. Jeg klager i hvertfall ikke! Vi spiste en god lunsj i sola, kjøpte sjokolade fra Lille Special og vandret rundt i den gamle festningen. Jeg tok selvfølgelig med kamera og knipset noen bilder til dere. 

  #utveksling

  Bildedryss - 17. Mai

  Hei dere!

  Da er det på høy tid med et lite bildedryss fra min 17. Mai i Sarpsborg. Jeg kom som sagt hjem hele 4 dager før nasjonaldagen, noe som jeg er glad for. Jeg elsker 17. Mai og spesielt det å ha på bunad! Pappa og jeg dro først inn til byen for å se på barnetoget som Magnus skulle gå i. Utover dagen gikk vi innom kirken for en liten matbit med bestemor og bestefar. Jeg møtte vennegjengen min for å se på russetoget og så dro hele familien opp til tante Brith og onkel Lasse for å spise reker. Kanskje uvanlig med reker på 17. Mai, men jeg elsket det! Jeg avsluttet kvelden med grillings og hyttekos hos Julie med en herlig gjeng. En perfekt 17. Mai med andre ord!   #utveksling

  Nydelig utsikt og fotballkamp

  Hei dere!

  I går fikk jeg endelig ordnet med medlemskap på Sats i Sarpsborg, som betyr at jeg får trent bra igjennom hele sommer. Senteret er ganske nytt og jeg trives godt allerede. Et pluss er at min aller beste venninne også trener der, så nå blir det lettere å komme seg opp om morgenene. I går etter en hard styrkeøkt på beina, som føltes ut som gele, skulle jeg gå hjem som er knappe 2 km. Det endte med en liten pause halvveis for å nyte den fine utsikten over Glomma på Glengshølen. Det er sjeldent jeg syns det er sååå fint der!

  På kvelden dro Magnus og jeg på fotballkamp, Sarpsborg 08 spilte mot Rosenborg som endte med 1-1. Helt ærlig syns jeg Sarpsborg fortjente seieren, fordi de rett og slett spilte best! 

  Nå blir det middag og senere i kveld skal mamma og jeg kose oss med grove vafler og jordbær med kesam. Nam ♥  #utveksling

  Sommer, sol og idyll

  Hei dere!

  Opp i alt stresset med å pakke ting i leiligheten og det som skulle hjem til Norge, har jeg helt glemt bort bloggen. Det blir gjerne sånn når jeg vender snuten hjem til gode, kjære Norge. Jeg kom hjem til Sarpsborg på tirsdag og jeg har allerede fått tid til å treffe nesten alle i familien og flere venner. Jeg har i tillegg et helt bildedryss å vise dere fra min 17. Mai, så det kommer ganske så snart på bloggen, håper jeg!

  I går ble jeg med bestemor og bestefar ut til Løkkevika for årets første grillings for min del. Været var ikke til å klage på, så jeg tok med meg kamera og gikk en liten tur ned til vannet. Sommer, sol og idyll ♥

  #utveksling

  It's summertime

  Hei dere!

  Ikke se bort ifra et par skrivefeil i dette innlegget, for jeg er så innmari trøtt at hodet snart faller ned i Mac-skjermen. Etter en hel uke med masse skolearbeid og stress, har kroppen plutselig forstått at det nå er over. Det er så rart hvordan kroppen reagerer, for i går kveld lå både Lita og jeg rett ut. Snakk om å tømme seg for krefter og hjerneceller, haha.

  I dag derimot, har jeg brukt til å pakke ned alle tingene mine, siden vi skal leie ut leiligheten vår i sommer. Vi har fått nye styre i ANSA Illinois og i dag fikk vi tatt et nytt bilde. Se så fine vi er ♥

  Lita (Økonomiansvarlig), meg (Leder), Eirik (kontaktperson) og Lene (styremedlem).   Jeg gleder meg til å jobbe med denne gjengen!

  #utveksling #ansa

  Siste innlevering før sommerferien

  Hei!

  Her kommer en liten kjapp oppdatering imellom skrivingen. Jeg skriver min siste oppgave om homoseksuelt ekteskap, og det hadde vært så herlig å blitt ferdig i natt. Ja, du leste riktig. Klokken er akkurat tolv og her sitter jeg. Motivasjonen er alltid mye bedre på natten, så da gjelder det å utnytte den. Student-livet ♥

  I morgen gjenstår min siste prøve i finans, før jeg kan si meg ferdig. På mandag avsluttet jeg med en A i public speaking og karakteren i business communication har ikke kommet enda, men jeg håper på en A- eller B+. 

  Ønsker dere en fin torsdag, mine kjære. Nå er det bare 5 dager til jeg er hjemme!  #utveksling

  Senior Award Ceremony

  Hei dere!

  Jeg merker at skrivelysten er så lav når jeg har så mye å gjøre på skolen, men jeg tenkte å komme med en kjapp oppdatering for å si at jeg er i live. Akkurat nå jobber jeg på en presentasjon jeg skal ha i business communication i kveld. Jeg skal snakke om meg selv og egentlig selge meg selv til et "liksom" firma sånn at de vil ansette meg. Da får jeg vel skru på sjarmen, da? Rett etter presentasjonen skal jeg på senior award ceremony, som er en seremoni for alle atletene som er avgangselever. Der skal bildene som jeg har jobbet med de siste ukene bli presentert. Jeg gleder meg veldig til å se resultatet og jeg er utrolig spent! Under ser dere flere bilder av noen nydelige fotball-jenter ♥

  #utveksling

  Eksamenlesing og behandling

  Hei på dere!

  Etter en time på skolen, frokost og litt lekser, fant jeg ut at jeg måtte gå å trene for å få opp energinivået. Jeg har siden i går kjent en snikende forkjølelse innpå kroppen, så da gjelder det å trene rolig med masse klær, sånn at jeg svetter ut alle bakteriene, drikke appelsin juice og kle seg godt. Jeg akter ikke å bli syk nå som eksamensuken er rett rundt hjørnet. Jeg bestemte meg derfor for en rolig løpeøkt og terping på hoppserve. Avsluttet med rehab for leggene i form av foam rolling, massasje og isbad.

  Med nok energi og litt mat i magen, gikk jeg til biblioteket for å gjøre ferdig business communication-leksene og samtidig skrive videre på oppgaven om same-sex marriage. Jeg vet knapt nok hva det heter på norsk, det er flaut. Norsken er ikke alltid tipp-topp.

  God natt fra Chicago ♥ Snart er det helg!  #utveksling

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits