• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Dagens outfit 31.05

  Topp/cubus Jeans/forever 21 Sko/converse

  Hvordan internatet ser ut - Film

  Hei alle søte!

  Mange av dere har nok lurt på hvordan internatet her på TVN ser ut. Tonje og jeg har gått til sak og laget en skikkelig film om litt nyttig informasjon. Denne filmen er egnet til de kommende elevene ved TVN. 

  Se den i 720p HD!

  Dagens outfit 29.05  Genser/gina tricot Shorts/gina tricot

  Beachtrening 24.05.12

  Håper dere likte bildene.

  The Vow

  Hei!

  Nok en herlig soldag i vente og det liker jeg. Jeg tenkte å bare oppdatere dere kjapt, før jeg stikker ut i solen. Jeg skrev at Karoline og jeg ordnet med visumbilder i går og det var ikke akkurat enkelt. Jeg tror vi faktisk satt i en time for å få til et godkjent bilde, snakk om at amerikanerne er kresne. Da vi omsider ble ferdig sto jordbær, epler, smeltet sjokolade og "The Vow" på kveldens agenda. Egentlig hadde vi tenkt å se den filmen da vi var i USA i vinterferien, men bedre sent enn aldri. Det morsomste var at filmen ble spilt inn i Chicago, så vi endte med å si: "SEEEE. The Bean, vi skal jo oppleve den. Vi må kjøpe Chicago Cubs-genser. Åååååå, Chicago!"

  Ha en god dag!

  Passfoto til visumet

  Hei!

  Denne helgen har vært fantastisk og jeg er glad vi har fri i morgen også. Jeg har ikke gjort noe annet enn å late meg ute i solen fra morgen til kveld. Og som dere sikkert ser på bildet under, har jeg fått ganske mye farge. Akkurat nå har Karoline og jeg ordnet med passbilder til visumene våre og valgt seter på flyene vi skal ta til USA. Nå skal vi ned for å lage litt smeltet sjokolade, jordbær, epler og maschmellows.   Kos dere i kveld og nyt soldagen i morgen, det skal jeg! 

  Ferdig med første eksamen

  God kveld alle søte!

  For en merkelig dag dette har vært. Jeg skal innrømme at jeg var en smule spent på dagens eksamen, mye fordi den er viktig og fordi faget krever å skrive en god del. Eksamen gikk over all forventning og jeg sitter igjen med en god følelse, og jeg håper jeg får igjen for arbeidet. Da vi kom tilbake fra Sauda, var det bare å legge seg ut i solen for å få enda mer farge, og det klarte jeg! Godt fornøyd. 

  Tonje og Karoline på vei til skolen. Dette er klokken 07.30 på morgen, og det sol og varmt ute. 

  Endelig på vei hjem fra eksamen!!!

  Jeg tar alltid bilder av fjorden fra Sand, men nå fikk jeg en gylden mulighet til å ta bilde av Sand. 

  Søstrene på tur.   Nok en grilledag ute i den herlige solsteken. 

  Og marshmellows til dessert, fy så godt.   Nå skal jeg ta en dusj før jeg legger meg, god natt! 

  Grilling i fugleredet

  Hei!

  For en herlig og varm dag dette har vært. Etter nok en natt med utallige hosteanfall, kom jeg meg opp klokken 06. Det er liksom ikke helt meg å stå opp så tidlig, men skal man forberede seg til eksamen, er det bare å ta turen til Sauda for litt ekstra tips. Jeg gleder meg til å bli ferdig, men samtidig skulle jeg ønske vi hadde en dag ekstra til å forberede oss. Da vi tok bussen hjem igjen, måtte vi vente i 30 min på Ropeid før båten kom. Vi benyttet selvfølgelig sjansene til å sole oss.  Karoline og jeg fant ut at det var ekkel middag i dag, så derfor bestemte vi oss for å grille pølser. Siden Karoline har glutenallergi, ble det pølser og potetsalat.   Fugleredet vårt. Helt magisk å iigge der i solsteken.  Søta selv spiser middag.   Til kvelds ble det bringebær med vaniljesaus og ananas. 

  God natt alle sammen, ønsk meg gjerne lykke til på eksamen i morgen!

  Varmere enn i Syden

  Hei alle søte!

  Nå skal jeg fortelle dere om min interessante dag, for alt for god karma har jeg ikke. Jeg fikk beskjed av læreren min om å møte opp i Sauda for å ha samfunnsøkonomitimer. Det jeg syns var litt rart var at hun både skulle undervise meg og POME-klassen (som befant seg på Sand), noe som i realiteten ikke går. Jeg sto opp klokken 06 for å rekke både båt og buss, men da jeg kom til Sauda var det ingen lærer der. Hun hadde dratt til Sand. Jeg trenger vel egentlig ikke å beskrive hvilket humør jeg ble i da. Jeg fikk heldigvis haiket med noen lærere tilbake til Sand. Hadde jeg vært igjen på Sand, kunne jeg sovet til klokken 10 ....

  For å rette litt på humøret la jeg meg ut i solen for å få litt farge, og jeg skal si dere at det hjalp. Sol redder humøret! Dessuten er det varmere her enn i Syden, er ikke det kult? Nå skal jeg kjappe meg ut igjen for å nyte de siste solstrålene.   Dagens trening på film

  Hei alle sammen!

  I dag har jeg faktisk vært mye skolen til en forandring. Siden jeg skal ha eksamen i samfunnsøkonomi til fredag, er det jo greit å være litt forberedt. Ellers så har jeg laget en ny film fra dagens trening. Vi har også tatt russebilder og bedre location skal man lete lenger etter. Jeg viser dere et bilde av min herlige klasse, resten kommer senere i uken. 

  Se filmen i 720p HD.

  TVN teaser 2012

  Dette er en liten film fra dagens beachtrening. Siden jeg har halsbetennelse og ikke kan trene, får jeg drevet med min nest største hobby, film. Håper dere liker den :)

  Se den i 720p HD. 

  Back in track

  Da skal jeg endelig være tilbake på bloggen. Å være russ og blogger samtidig er ingen god kombinasjon. Dere har fått lide dere igjennom lange og få innlegg, men nå skal det bli andre boller. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble skikkelig utkjørt etter russetiden, og jeg endte opp med halsbetennelse, hodepine, tett i nesen og en sliten kropp. Flyturen fra Oslo til Stavanger gjorde ikke akkurat saken noe bedre heller, makan til propp i ørene skal man lete lenge etter.

  Jeg avslutter dette innlegget med å fortelle at jeg nå befinner meg på Egon i Stavanger og været er nydelig. Båten til Sand går ikke før 21.15, så jeg skal bare nyte solen.  Russ 2012 - den beste tiden i mitt liv!

  Russeknuter: check!

  Hey sweethearts! 

  Jeg skal innrømme at jeg ikke har gjort mange av russeknutene, men i dag tok vi hele 3 stk. Vi startet med å ta en tur i drive thru på Mc Donalds, hvor vi skulle bestille happy meal, mens Unni satt i en handlevogn. Deretter tok vi turen til Storbyen for å stå som utstilling i et butikkvindu. Jeg trodde ærlig talt at det skulle være flaut, men vi sto å lo konstant. Vi prøvde å holde masken når folk gikk forbi, men hver gang brøt vi ut i latter begge to. I tillegg løpte Unni og jeg omkapp opp alle rulletrappene på Storbyen. Jeg lover dere, 4 etasjer opp i russebukse, det var litt tyngre enn jeg trodde. 

  Også er det den brødkrisen da. Ser faktisk ut som bøndene virkelig er seriøse her, plutselig er det tomt for brød i butikken. 

  Håper dagen har vært bra for deres del. I morgen er timeplanen min full fra morgen til kveld :)

  Sminkevideo - Hverdagssminke

  Så lenge jeg fortsatt ikke har fått tak i en lader, blir en videoblogg til dere. Den ble laget for noen måneder siden, men jeg bruker fortsatt den samme sminken. 

  Mobilblogging er noe dritt

  Hei alle søte.

  Jeg skulle jo prøve å mobilblogge til dere i stad, men da jeg kom hjem, oppdaget jeg at teksten ikke passet til hverken overskrift, bilde, tid og sted. Tror jeg skal gi opp mobilblogging for godt, for jeg får det aldri til. 

  Etter et besøk hos morfar, tok mamma og jeg en kjapp tur til byen for å handle litt nødvendigheter. Jeg var på utkikk etter en nikon kameralader, siden jeg klarte å legge igjen min på Sand, og det hadde de selvfølgelig ikke. Typisk min karma, sier jeg bare. Dermed blir det Mac og iPhone-bilder inntil videre, håper dere overlever :)  Ditt livs party - Tryvann

  Hei alle mine kjære lesere.

  Jeg syns det er veldig koselig at dere stikker innom bloggen min, selv om jeg ikke har oppdatert på ett par dager. Helgen har vært fantastisk og jeg har kost meg masse. Fredag, da de andre på St. Olav sluttet på skolen, var det bare å hive seg i bilene å komme seg avgårde til Oslo. Med Mc Donaldsmat på veien og russemusikk på full guffe, var stemningen i taket. Helt til vi kom fram til Tryvann og fant ut at bilen måtte parkeres på plan 6, bah. Kvelden ble vellykket og vi ble kjent med med masse folk.

  På lørdag morgen fant vi fort ut at denne herlige soldagen burde utnyttes til det fulle. Dermed var det bare å komme seg avgårde og jeg skal love dere at vi fikk oss en laaaang gåtur. Vi gikk av på Majorstuen og havnet tilslutt på Karl Johan.

  Vi trodde selvfølgelig at gardiste ikke kunne snakke til oss, men Frida fikk til og med kjenne på våpenet hans. Uhu! Da vi endelig møtte de andre guttene fra Fredrikstad og skulle ta trikken tilbake til Frognerseteren, var så sykt kaos i Oslo pga. 13000 russ og uendelig mange folk som var med på Holmekollenstafetten. Trodde jeg skulle dø når vi tok trikken opp.

  Så ble vi klare for nok en partykveld. Vi fikk med oss konserten med Fatman Scoop, men etter å ha hørt LMFAO, Tinie Tempah og Avicii live, ble det virkelig skuffende.

  Jeg husker ikke all kåringene, men denne bussen til årets ringenes herre.

  TRYVANN!

  Hei folkens!

  Akkurat nå er jeg på vei ut døra, for pappa skal hente meg før jeg tar turen innom byen med Unni. Vi må fikse ett par ting før vi setter kursen mot Tryvann og Oslo. Jeg blir borte hele helgen, så det blir nok ikke noen oppdateringer. Kos dere masse, det skal hvertfall jeg. 

  Stress.com

  Hei folkens!
  Håper dere likte de bildene om volleyball tidligere i dag. Det kommer flere etterhvert, for da jeg satt å leste igjennom dem, var det mange som jeg kjente meg igjen i. 

  Etter to-timersøkten i dag, er jeg ganske sliten og føler meg en smule redusert, men det var gøy. Kjekkeste treningen på lenge. Akkurat nå springer jeg rundt som en gal pingvin fordi jeg må pakke, vaske et tonn med klær, rydde rommet (som jeg nettopp ble ferdig med) og gjøre litt lekser, for i morgen reiser jeg hjem til Sarpsborg en tur. 

  Været er jo ikke akkurat noe å skryte av ...  Joggisen er på!

  You know you're a volleyball player when ...  http://youareavolleyballplayerwhen.tumblr.com/

  Film fra Landstreffet 2012

  Da har jeg laget en film fra helga, dåpen og natt til 1. Mai.

  Beste tiden i mitt liv - RUSS 2012

  Hei folkens!
  Det begynner å bli noen dager siden jeg sist ga lyd fra meg og akkurat nå sitter jeg nydusjet i senga med et smil om munnen, samtidig som jeg hører på en fet russesang. Seriøst for en uke dette har vært. Russetiden er noe av det sykeste jeg har opplevd, og det har gått over all forventning.

  Etter en ganske avslappende helg (altså forrige helg), tok jeg på mandag turen til Stavanger for en real feiring at vi endelig er russ. Med solnedgang som utsikt, fyr på grillen og noe godt i glassene, ble kvelden utrolig bra.   Verdens beste jenter.   Karoline og jeg overnattet hos Susanna og vi våknet til frokost på bordet ute på terassen. Så lenge gradestokken viste over 20 grader og solen stekte, var det bare å finne fram shorten og ta seg en tur ned i sentrum i Sandnes for å kjøpe is. Været var så herlig at Karoline og jeg satt ute på båten tilbake til Sand. 

  Etter to dager med inntens jobbing på skolen, som besto av tentamen i norsk og samfunnsøkonomi, kunne vi endelig ta helg å fyke til Stavanger igjen. Woho!

  På fredag var det på med russeklær, traske opp til Kongeparken for å registrere oss og videre til butikken. 

  Da klokken endelig ble 15, kunne vi ta Kongeparken med storm. Jeg vet ikke helt hva jeg gjorde, men Kristine og jeg havnet i alle fall på TV2. Så nå føler jeg meg som en kjendis, not. 

  Det var jo ikke akkurat mangel på verdensartister på Landstreffet, her snakker vi Skrillex, LMFAO, Tinie Tempah, Avicii og Calvin Harris. For å ikke snakke om Bernhoft, LidoLido og Postgirobygget. Her er vi på Skrillex-konsert. 

  Karoline og jeg på Calvin Harris!  Bernhoft, helt magisk!

  LMFAO!

  Du var et stort forbilde

  Ting som var regnet som viktig blir plutselig uviktig, og uvesentlig. (Ezinne Okparaebo)

  Du var et stort forbilde. Hvil i fred Alexander Dale Oen ♥

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits