• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Jentene fra Skjeberg


  


  

  

  

  

  

  

  Håper det er en del fra Skjeberg Volleyballklubb-traktene som leser bloggen min. Skjeberg VBK var nemlig godt representert på uttakssamlinga på ToppVolley i helgen. Ida, Madelene og Julie deltok, noe som jeg syntes var veldig kjekt. Jentene gjorde det veldig bra og jeg håper alle kommer inn og takker ja til høsten. 

  Uttakssamling

  I helga har vi hatt besøk av søkere til neste år. I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt å bli med på treningene, men jeg stilte alikevel opp. Ganske morsomt når vi TVN-jentene fikk legge opp treninga med treneren vår. Søkerne har vært igjennom nesten en vanlig treningsuke her på TVN, bare på en helg med testing, styrketrening og volleyball. 

  

  

  

  

  Nå skal jeg gjøre litt matte og rydde rommet. Det ser virkelig bomba ut etter helga.Treningsklær overalt. Blogges!

  Nettopp ferdig med trening  Nettopp kommet fra trening. Vi hadde en beachøkt inne som var kjempegøy. Mottak og forsvar sitter like bra som i går. Henriette og jeg ble beachpartnere for denne dagen!

  Om 1 og 1/5 time kommer Madelene og ida med bussen. Så jeg tenkte å vaske rommet, ta meg en dusj og spise litt.
  Blogges! 

  Kosthold og ernæringsgruppa
  

  Da har dere sett meg sminkefri også!

  Spennende dag i dag? Ehm, ja, Elise er herved ikke like dårlig i mottak og forsvar lenger. Er ikke det kult eller? 

  Nok om mine volleyballferdigheter, jeg har vært på møte med kosthold og ernæringsgruppa på skolen. Ganske spennende prosjekt på gang. I morgen kommer uttakssamlingsfolka og hele Toppvolley er på styr for at alt skal shine og være perfekt. Ida, Julie og Madelene fra laget hjemme kommer, noe jeg er fram til. Hihi. 

  Feil eksamen  Jeg fortalte i går at matteeksamen gikk ikke slik jeg hadde tenkt og planlagt. Det er jo ikke så rart, vi fikk feil eksamen. Er det mulig? Jeg blir helt oppgitt og frustert!

  Egentlig håper jeg at vi kan ta eksamen på nytt, sånn at jeg slipper å stå med en dårlig karakter på vitnemålet mitt.

  Har du opplevd dette før?

  Nesten sommerferie  Æsj. På matteeksamen i dag satt jeg og lurte på om vi hadde fått feil eksamensoppgaver. Alt var 1. klassepensum, noe som ikke vi hadde fått beskjed om. Jeg husket en god del, men alikevel, når jenta ved siden av meg sitter med 1. klasseboka ble jeg bare lei meg. Men jeg har nesten sommerferie med tanke på at jeg er ferdig med eksamen for i år. WOHO!

  Nå skal hoppe til sengs for kroppen min er sliten etter all tenkingen på eksamen-styr. 

  Deprimert

  Jeg kan ikke tro det. Jeg dro fra Sarpsborg som hadde varmegrader og full sol, og hva er det jeg kommer til? Tidenes værste regnvær her på Vestlandet. Og det er dette som venter på meg denne uka. Huff og gru!


  

   Nå sitter jeg med alle mulige mattebøker framfor meg. Jeg har eksamen på onsdag. Blogges!

  Familietreffet


  

  
  
  Familietreffet på lørdag var koselig. Spist kanskje litt mye kaker, men jeg fikk trent det bort med en styrkeøkt i går. I tillegg hadde jeg besøk av min beste Jorann i går kveld. 

  Om to timer er jeg på vei til flyplassen for å reise tilbake til Toppvolley.  

  Mine søte kusiner


  Jeg har vært på familietreff i dag. Noe som var veldig koselig, spesielt å møte mine søte kusiner igjen. Anette og jeg testet ut en hinderløype som nylig ble laget på Isesjøbråten. Hehehehe!
   Meg, Marie og Anette ♥ 

  Gårdagens innkjøp


  Tightsbukse fra Vero Moda


  Shorts fra Gina Tricot
    Singlet fra Gina Tricot og t-skjorte fra Bikbok
  
  Nå skal jeg i dusjen før mamma og jeg skal besøke tante og onkel i det nye huset som ikke er helt ferdig enda. Blogges! 

  Foto - Converse
  Jeg bare elsker converse-sko!!! Gjør du?

  Landskamp og pakke

  Jeg har da for første gang gjennomført kveldsskole, noe jeg syns var helt greit. Jeg fikk gjort ferdig to kapitler i matte, så jeg er fornøyd. 

  Jeg sitter nå og følger med på herrelandslaget til Norge i volleyball som spiller mot England. I tillegg fant jeg nettopp ut at Sarpsborg 08 leder 1-0 over Aalesund. Kult!

  


  Jeg burde få opp farten med å pakke, for jeg reiser kl 07 i morgen. Gleder meg stort til å stå opp så tidlig.


  Blogges!

  Check-list  Styrketrening - check
  Vaske rommet - check
  Vaske klær - check
  Pakke
  Støvsuge

  Styrketreningen på morgen i dag var herlig. Jeg ble tidlig ferdig så jeg vasket like så godt rommet mitt. Nå har jeg tre timer skole, pluss at vi skal ha kveldsskole med mattelæreren, fordi vi skal jobbe litt ekstra fram mot eksamen. 

  Creds til Andrine for inspirasjon til innlegget! 

  Elise i bunad


  Her er min bunad som heter Løken drakt (Østfold). 

  Hvilken bunad har du? 

  17. Mai uten familie  

  Min første 17. Mai uten familie, men alikevel fikk jeg stått opp tidlig uten hjelp fra mammas vekkeklokke, takket være korpset som var på besøk utenfor vinduet mitt kl 08.30. For å ikke glemme kanonene som bråkte kl 07. 

  Vi tok en tur ned i sentrum (hvor alt skjer) for å få med oss selve 17. Mai-feiringen. Spiste is, testet ut aktivitetene i gata og spiste enda mer is. I tillegg fikk en den største bløtkaken min øyne noen sinne har sett med masse jordbær og blåbær. 

  Oppsummering av 17. Mai = Kanskje ikke like overfylt med planer som jeg alltid har hjemme. Ikke noe russetog og grillings med familie og venner. Dessuten har det regnet. Buhu! Men ellers har jeg hatt det bra!
  

  På med bunaden
  Da er bunaden på og nå skal jeg tur ned i sentrum. Kos dere masse i dag og for all del, spis masse is :-)

  Grillings på Neset

  ja,Endelig har sosialantennene mine koblet på og sminken ligger ikke bare i sminkemappen lengre. I kveld har jeg kost meg med de resterende i klassen som ikke har dratt hjem. Vi tok en tur på Neset (stranda) for å grille, selv om det regnet. Men det finnes vel ikke dårlige klær?  

  Vi så på filmen Stepfather og nå skal synge meg i seng med Justin Bieber. Natta ♥

  Er det rart jeg vil hjem?

  Jeg trodde ærlig talt at jeg ikke kom til å savne Sarpsborg, da jeg satte i vei mot Vestlandet. Jeg var lei Sarpsborg, alt og alle. Jeg sitter her på rommet og gjør meg klar til kveldens morsomheter, men med tanke på at morgendagen er 17. Mai, har jeg mest lyst til å reise hjem. 

  Jeg har ytterligere skjønt at 17. Mai på en liten plass, ikke er stort staselig, men jeg skal gi denne plassen er sjans før jeg åpner munnen min.  17. Mai-programmet for Sarpsborg, som vanlig er proppet fra morgen til kveld. Sand sitt program har jeg ikke funnet og jeg aner ikke når barnetoget begynner.

  For meg er 17. Mai tradisjon, denne gangen blir ikke noen form for tradisjon. Hurra for forandringer!


  Der fikk dere se bunaden min også. Bildet er fra 17. Mai i 2009, hvor jeg gikk i barnetoget for siste gang i livet. 

  Hvordan skal du feire 17. Mai?

  Klar for i kveld

  Etter en helg med en veldig usosial side av meg, skal jeg i kveld ned på stranda for å grille med folk i klassen. Helt siden visse basselusker inntok kroppen min, har jeg proppet i meg paraceter og vitaminbjørner i haugesvis, er jeg nå på bedringensvei. 

  Siden jeg alltid går for rettetangen, har jeg bestemt at jeg skal bruke litt lenger tid på håret denne gangen.

  
  Jeg skal bølge håret. Det betyr at jeg bør få opp farten, sånn at jeg slipper å bruke en halv evighetstid. 


  Rettetang eller bølgetang?

  Russeterror  


  Foto: Ingunn Edholm

  På tirsdagen nevnte at jeg ble tatt av russen. Ikke nok med at de raserte rommet og gjemte døra, fikk jeg en skikkelig omgang midt ute på plassen. 

  Geografiprøva gikk bra, jeg kom opp i matte skiftlig eksamen og jeg håper på å bli frisk. Kanskje ikke fredag den 13 er så ille alikevel? Jeg skal i hvertfall kose meg med masse is i kveld. Jeg fortjener det!
  
  Hva skal du i kveld? 

  Svartelista

  

  Rett etter kveldsen ble Heidi, Andreas D-T og jeg plassert midt ute på plassen her ute. Bundet rundt et tre hvor vi fikk dosen med egg, mel, vann, makrell i tomat og en ekkel hjemmelaget blanding (Hazel spesial). Ikke nok med det tok jentene døra mi og snudde alt på rommet mitt på hodet. Hjelp!!!

  NATTA ♥ 

  Er du på en svarteliste? 

  Menn som hater kvinner  

  For tiden har jeg begynt å lese denne boka. Jeg må ha noe å gjøre istedet for å bruke så mye tid på PC. Jeg har sett alle filmene, men vet ikke så mye om bøkene enda, siden jeg ikke har kommet så langt. 

  Kl. 07.30 i dag hadde vi intervalltrening etterfulgt av en time med ball. Siden jeg har tysktentamen i morgen, valgte jeg å ta fri fra trening. Skole foran volleyball!

  Blogges! Jeg må tilbake til skolearbeidet.

  Beach i sola  

  Etter en tur i sentrum med Heidi og Line, gikk vi bort på beachbanen, hvor folk i klassen og trenere var i full gang med å spille. Ganske underholdende i grunn. Ikke hver dag man ser sine egne trenere bryne seg på vår største lidenskap. 

  Intervalltrening

  Nå har jeg nettopp vært ute på løpebanen for å trene intervalltrening. Så i kveld skal jeg slappe av og kose meg med god samvittighet. For at samvittigheten min skal på topp, skal jeg rydde, vaske rommet og styrke bunad og sommertopper. Nå må jeg kjappe meg i dusjen først, snakkes!

  Har du trent i dag?

  Venter i spenning på sandhall

  I det siste har bloggen min handlet mye om volleyball, men det er livet mitt. Jeg gjør nesten ikke noe annet, bortsett fra å sove og gå på skole. Ganske kjedelig hverdag i grunn. Godt vi har Paradise Hotel som underholdning. Haha.    Dette er den nyeste oppdateringen av sandhallen. Den begynner å ta form, men ser ut som en lego-kloss utenfra. Sandhallen er så stor, at den vanlige hallen vår syntes ikke engang. Merker jeg gleder meg masse til å kunne trene beach selv om gradestokken viser 10-.

  Tørt brød på vei

  Nå har jeg virkelig overgått meg selv. Jeg skal blogge om brød. Jeg har seriøst ikke et liv, som tilsvarer interessant for dere lesere. Huffa meg. Men men, innlegget er mest for mamma sin skyld. Ville bare vise henne hva slags mat vi spiser her. 

  Dette brødet er faktisk en av de bedre vi får. Det smaker godt og lages av Pågen, hvis dere lurte.
  
  Jeg kunne skrevet et laaaangt innlegg om hva jeg syns om maten, men jeg tror jeg klapper igjen her, før jeg sier noe dumt. Jeg bare liker mammas mat MYE bedre. Punktom. 

  Blogger jeg leser

  Dere har tidligere spurt hvilke blogger jeg leser og jeg har svart kort på dette i spørsmålsruden som ikke har kommet ut enda. Men jeg var litt uklar i min sak, så her kommer bilder og det hele.


  Kristina sin blogg har jeg lest fast i et år nå og bare liker hvordan hun blogger. Hun propper ikke bloglovin-innboksen hele tiden og har aldri for mye reklame. 


  Egentlig en veldig typisk erstatter for Voe, men denne jenta kan så mye mer. Hun skriver om viktig temaer, lever livet med venner og kjærste. I tillegg er hun jo kjempesøt.


  Caroline sin blogg har jeg lest lenge før den ble ordentlig kjent. Jeg syns det er veldig morsomt at hun er fra samme by som, Sarpsborg. Hun skriver mye om trening og kosthold, noe jeg er svært opptatt av.


  En av mange blogger på toppvolley. Alicia skriver ganske morsomt og blogger om livet her (akkurat som meg). Alicia liker veldig godt at folk vil følge henne på bloglovin, så ikke nøl.


  Andrine sin blogg leste jeg før jeg begynte på toppvolley. Jeg syns det var skikkelig inpirerende å lese litt om livet her, før jeg begynte. Jeg klarer ikke å peke ut noe ved den bloggen, jeg har alltid bare digget den :-)
  
  Hvem er dine favoritt-blogger?

  Mandagens innkjøp  

  Ganske morsomt innkjøp igrunn. Det er sandvolleyballsokker og jeg kan fortelle at de er gull verdt. Jeg får lett sår på beina etter to timer i sanda, så disse sokkene føles ut som man går på puter. Vi fikk kjøpe de igjennom en trener her, så jeg vet ikke hvor de er kjøpt. 

  Har du sett noe sånt før?

  EDIT: Sandvolleyballsokkene kan kjøpes her. 

  Dagens russeknuter


  Kristoffer og Andreas skulle rulle rundt hele friidrettsbanen (400m), enten sidelengs, fremover eller bakover.
  Godt fornøyd med innsatsen. Anbefales ikke rett etter middag. Haha.
  
  
  Så om ikke det var nok, skulle de krabbe fra hallen til internatet UTEN knebeskyttere.

  
  Nesten framme. Etter å ha krabbet på grus hele veien.

  
  I MÅL! Gutta var selvfølgelig kjempefornøyd. Knutene er laget av russen på ToppVolley Norge.

  Besøk av russen  

  Jadda, så var russen på besøk på rommet mitt og tømte vann utover i senga og over hele meg. Jeg skal ikke si hva syns om det, for jeg blir ikke et bedre menneske neste år. haha! 

  De er sikkert kjempeglad for å bli nevnt på denne "berømte" bloggen, så derfor puttet de meg på svartelisten også. Bah. Nå skal jeg kjappe meg bort i hallen på trening. Blogges i kveld, hehehehhehe. 

  Mattetentamen rett rundt hjørne  

  

  Akkurat nå sitter jeg og øver til mattetentamen som er i morgen. Siste mattetentamen i mitt liv, så kanskje det er lurrt av meg å gjøre en god innsats? JAPP :-)

  Russen var også innom en tur på rommet mitt, og heldte vann i senga og over hele meg. Woho, russetid. Jeg gleder meg til min tur, hehe!

  Har du mattetentamen snart?  

  Sand - Norges vakreste sted  Jeg har nettopp meldt meg på en konkurranse hos Bergene melk om Norges vakreste sted, etter forslag av en leser. Siden jeg nå bor på Sand og det er vakkert her, fant jeg et godt bidrag. Hjelp meg med å stemme frem Sand. Bare trykk på det røde hjertet ved siden av bildet. STEM HER!
  

  10 ting du kanskje ikke visste om meg

  • Jeg er veldig klønete. Jeg klarer som regel aldri å holde meg på beina. Jeg faller på de merkeligste steder. Feks. ut av dusjen med bare håndkle med publikum. 
  • Jeg forferrdelig uttålmodig. Jeg klarer ikke å vente på noe som helst. Og når jeg blir utålmodig blir jeg bare sint og oppgitt.
  • Jeg er redd for fugler. Har alltid hatt en stor angst for fugler og høner. Hater virkelig de dyrene der. Senest i går hadde vi besøk av en fugl på beachbanen som absolutt måtte følge etter meg.
  • Jeg har gått til Galdhøpiggen to ganger. Sånn er det når man har vært medlem i speidern i hele 8 år.
  • Jeg har en liste over hvordan min fremtidlige mann skal være og se ut. Jeg har alt for store krav til min fremtidlige mann, stakkars den personen. Jeg har ikke skrevet ned listen, men merkelig nok glemmer jeg den aldri.
  • Jeg er et planleggingsmenneske. Jeg henger opp gulelapper overralt med alt jeg skal gjøre. Men jeg har foresten sluttet å planlegge når jeg er hjemme, da trenger jeg å slappe av.
  • Jeg flyttet hjemmefra når jeg var 17 år. Japp, jeg bor jo på internatskole i Rogaland.
  • Jeg har tatt fly hver måned siden desember 2010. Jeg flyer oftere enn jeg tar buss og kjører bil. Jeg har nemlig reist en god siden jeg begynte på toppvolley.
  • Jeg har alltid rett og syns alle andre er dummere enn meg. Jeg er fryktelig sta og elsker å ha rett. Hvis folk gjør "dumme" ting, tenker jeg alltid at jeg kunne gjort det hundre ganger bedre.
  • Hver gang jeg møter en ny person, scanner jeg dem fra topp til tå. Og så kan jeg bli kjent med dem.    Vil du ta utfordringen?

  Glede andre

  Er det en ting jeg liker veldig godt, så må det være å gi bort gaver til folk. Det å kunne glede en annen person i hverdagen, føles alltid skikkelig godt. Jeg har tidligere delt ut godteri på dørene til de i klassen, men denne gangen er det bare en heldig person av forskjellige grunner. Jeg tror ikke jeg skal røpe mer, siden det er en overraskelse og samtlige av de i klassen leser bloggen.

  Liker du å gi bort gaver?
  

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits