• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • 1IDRA på ekskursjon - BILDER

  Det var mange ivrige lesere som kommenterte på forrige innlegg, haha. NOT. Eller så har jeg erfart at min målgruppe på denne bloggen ikke er fotball interesserte. Men men, jeg har vel egentlig skjønt at dere heller vil se litt bilder som jeg tar rundt omkring.

  Tilbake til gjette-leken jeg hadde i går, så var det Simen Brenne på Odd Grenland som var på bildet.
  Malin, Tina og Cathrine.


  Cathrine, Alexander og Mari.

  Naturbildene skal gruppa mi bruke til prosjeket om økologi. Nå skal jeg jobbe med breddeidrettprosjekt om lek.

  Hva syns du om bildene?

  17. Mai - BILDER

  Hei og hopp. Etter en lang og slitsom dag i går, var det på med joggedressen, ipoden i ørene og trasking bort til skolebussen. MEN, jeg hadde for all del en kjempe bra dag i går.

  Først så jeg på barnettoget i Sarpsborg-by, senere dro mamma, tante, onkel og jeg til Kulås for å høre på Veslemøy sin tale. Deretter gikk turen til kirken for kake og litt mat. I all hast til bilen til mamma og hjem en tur for å skifte, var jeg klar for russetoget i Fredrikstad. Etterpå dro vi en gjeng til Ingrid for å slappe av og se på film.


  Cathrine.


  Gamle ungdomsskolen jeg gikk på.


  Barnetoget i Sarpsborg.


  Emil og gutta.


  Kim og Espen på trehjulssykler, og Johannes som henger på bilen.


  Sindre.


  Anette.

  Hadde du en fin 17. Mai?

  Overraskelsesbursdag

  I dag hadde en av mine bestevenner bursdag. Da bestemte Unni og jeg oss for å overraske Sandra på døra med muffins med kakelys og gave. Da vi hadde spist opp bursdagsmuffinsene, ordnet vi oss en bursdagspizza og så på norske talenter.
  Det ble en kjempe koselig bursdag, alt gikk som planlagt og Sandra ble overrasket.

  Liker du å overraske andre?

  Stedet hvor alle klår så mye

  Haha, for en overskrift. Uansett, etter skolen i går dro Jorann og jeg avgårde i bursdag til en vennine. Hun bor i Sandefjord, men skulle feire bursdagen sin på en hytte i Klåstad. Stedet ligger mellom Sandefjord og Larvik om noen lurer. Da Jorann og jeg fikk høre navnet på hvor vi skulle, holdte vi på å klappe sammen og med vårt tonefall ble alt feil.

  Jeg hadde det i hvertfall kjempe koselig og kvelden ble avsluttet med tre filmer. Under film nummer to klarte jeg å sovne fordi jeg syns filmen ble dødskjedelig og langtråkkig, haha.
  Rode (bursdagsbarnet) og Jorann lagde sorbe.


  Sing-star på høyt nivå.
  Nystekte rundstykker, omelett og salat til frokost.


  Jeg måtte få det bekreftet at jeg hadde vært i Klåstad. Bare se på busstidene, sjohei.

  Har du vært et sted med et rart navn?

  Volleyball på sitt beste

  Dagen har vært helt perfekt! Sommer, sol, volleyball og masse volleyballglade folk.

  Tusen takk for at dere ønsket meg lykke til i går, det hjalp og jeg klarte å prestere nesten på mitt beste. Så jeg er veldig fornøyd. Vi startet med å trene en treningsøkt med basic slag, altså baggey- og fingerslag. Etterpå var det noen som ble plukket ut til den bedre gruppa som skulle trene en økt senere på dagen. Både Anna og jeg kom med på den treninga. Da var vi to storfornøyde jenter!

  Ellers så har jeg sendt bildene mine til han ene treneren, så kanskje bildene kommer på volleyball.no om noen dager. Håper jeg!


  1994/1995 treningen.
  Hallen med mange forskjellige treningsgrupper.


  Etter første treningsøkt var det rett ut i solen for å slappe av. Digg.

  Hvordan har din dag vært?

  Nå er jeg kjempe happy

  Egentlig ble jeg super happy på torsdagskveld. En litt nervøs og spent Elise begynte å pakke til NM. Midt opp i alt rotet ringer mamma, og hun hadde nettopp snakket med en trener på toppvolley. Han kunne fortelle mamma at jeg hadde kommet med på uttakssamlinga i mai. Siden hun ikke ville gi meg for store forhåpninger, fikk jeg beskjed om å ikke slippe jubelen løs enda.

  Det kunne jeg gjøre i går. Brevet lå fint plassert på bordet da jeg kom hjem og hvor det sto:


  "Gratulerer, du er ein av dei nye søkarane som samen med foreldre får delta ved samlinga på Sand 28.-30- mai."

  Hvilken skole har du søkt på?

  Blogg-inspirasjon og hjemme igjen

  Jeg merker det ikke kommer innlegg fra meg hver dag som jeg skulle ønsket. Det har seg sånn at tiden strekker ikke alltid til, og andre ting blir prioritert før bloggen. Det betyr at jeg sitter med masse inspirasjon til å blogge fremover, så jeg håper lesertallet kan stige litt.

  I helga har jeg da vært i Bergen for andre gang. Det var koselig, selv om det sportslige gikk rett vest. Jeg har lagt det bak meg og jeg prøver å fokusere videre til forskjellige samlinger. Det er det som gjelder nå.

  Jeg tenkte jeg heller skulle dele litt bilder med dere, for bilder ble det mange av.


  På toppen av Fløibanen.


  Bankett.


  Blipp fra "Norske Talenter" beatboxet for volleyballfolket.


  Søndag ettermiddag forlot hele laget og resten av volleyball-Norge, Bergen. Det var en flott opplevelse, og jeg skal garantert tilbake til Bergen flere ganger.

  Har du vært i Bergen?

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits