• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Klikk?

  Bloggen min er veldig klikkings for tiden, jeg får verken lest andre blogger og sjekket min egen. Sykt irriterende, så derfor skal jeg gå å vaske klær i sinne. Men dere kan følge meg på
  Instagram, legg til eliseervum :)

  Ting som irriterer meg

  Dette innlegget har jeg tenkt på en stund og jeg kan tenke meg at vi er mange som irriterer oss over masse forskjellige ting. Men det å sette rikitig ord eller forklaring på hva jeg irriterer meg over, er ikke alltid like lett. Derfor fikk jeg lyst til å skrive ned noen punkter til dere. Kanskje dere har noen av de samme irritasjonene som meg?

  ♥ Når man har en pose med potetgull eller sjokolade og folk spør: "Kan jeg få smake?", når de allerede har smakt den sjokoladen før. De kan heller spørre om de kan få :)

  ♥ Hvis jeg låner bort ansiktskremen min og folk graver nedi med fingerene sine. Når jeg får den tilbake ser den ut som den har vært med i første verdenskrig. 

  ♥ Når er lærer ber meg om å legge ned Macen og en eller flere i klassen må reptere dette.

  ♥ Når den ene læreren min prater om Sauda Smelteverk hver bidige time. 

  ♥ Folk som synger når jeg feks. ser på The Voice på TV. Jeg vil jo høre artisten på TV'en, ingen andre.

  ♥ Å stå i kø. Jeg blir så rastløs og sur når jeg står i kø. Det er faktisk noe av det verste jeg vet om.

  ♥ At flyene til Rygge har sluttet å servere mat. Da må jeg vente helt til jeg kommer hjem for å bli foret. Jeg gidder aldri å kjøpe meg mat på Narvesen eller andre kiosker.

  ♥ Når folk sender inn mega-dårlige bilder til fotokonkurranser. Det er noen som ikke burde hatt et kamera! 

  Søknad om visum: check!

  Hey folkens.
  Jeg skal love dere at denne dagen har gått i ett. Vi hadde 5 timer på skolen, men to av de måtte vi som skal til USA og Canada bruke til å søke om visum og jeg kan skrive under på at det er stress. Jeg er sykt glad for at Ingebjørg hjelper oss med det, ellers vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Hun er så flink på sånne ting! 

  Norskfremføringen til Ingrid og Hanne. Classy girls. 

  Det bildet ble veldig lite siden det er tatt med Ingebjørgs mobil, men det er i alle fall coachen på University of North Texas som er på besøk. Han er her for å se på Kristine i klassen og hun fikk scholarship. Gratulerer! Han er en veldig god venn av vår fremtidlige coach, Tim, så derfor har jeg sendt han dette bildet. Dere ser vel at jeg har på meg North Park-genseren, tilfeldig skal jeg si dere. 

  Nå skal jeg faktisk legge meg, er så sinnsykt trøtt og sliten.

  Russetiden som toppidrettsutøver

  Mange av dere vil nok lure på hvordan russetiden er på en toppidrettsskole og spesielt her som vi bor på internat. Det første jeg kan begynne med å fortelle er at russetiden blir en del mildere, med tanke på at de hjemme faktisk fester hver eneste dag, dersom man har ork og penger til det. For min del ville jeg nok ikke gjort dette hjemme, fordi jeg får utrolig dårlig samvittighet mot kroppen min hvis jeg fester for mye. Jeg føler meg ekkel og prøver å finne veien til treningssenteret så fort som mulig etter en slik natt. 

  Selv om vi trener mye, betyr det ikke det at vi ikke er vanlig ungdom, for det er vi. Vi er som alle andre, bare at vi er over gjennomsnittet interessert i trening og volleyball. Forrige helg hadde vi russedåp, vi har tidligere vært på kroer vi Sauda (for min del ble det bare to i høst), vi skal hjem til en i klassen natt til 1. Mai og vi skal på landstreffet i Kongeparken (Stavanger). Det blir sikkert noe 16. Mai også, fordi jeg har valgt å reise hjem den uken, slik at jeg kan være med de hjemme også. 

  Så når jeg tenker meg om, er ikke russetiden til en toppidrettsutøver noe dårligere enn alle andre sine. En liten regel jeg pleier å følge: Drikk med måte og pass godt deg selv og dine venner. Blir det for mye i glasset, vil dette ødelegge veldig mye av det ut har lagt ned på volleyballbanen.   Russen på tur til Sauda

  Hallo alle søte!
  I dag tok hele klassen en tur til Sauda for å være med på trafikkdagen. Der skulle vi lære om trafikken og det som skjer under og etter en bilulykke. Skal jeg være helt ærlig syns jeg hele opplegget var dårlig og overlatt til tilfeldighetene. Det meste kunne jeg fra før, kanskje fordi jeg syns slike tv-programmer er spennende. En annen ting; hun damen som ledet det møtet vi var på, spurte hvor mange som hadde sittet på en bil som hadde kjørt over 140 kmh og ja, jeg reiste meg. Fyyyy, mamma! 

  Frokost på vei bort til Sauda.   QUEENS OF CONVERSE ♥

  Da trafikkdagen var over og vi hadde litt ekstra tid i Sauda, gikk vi på Fars Vilje hvor vi kjøpte varm sjokolade og is.   Susanna og Kristine skulle klemme 35 personer på 1 time (russeknute). 

  Vi kunne ikke være noe dårligere, derfor tok vi denne knuten. Holde fremmede mennesker i hånda i 20 sekunder. En dame som jobbet i banken rett ved siden av, kom ut for å ta bilder av oss. Haha.

  Ny header!!!

  Hei alle sammen!
  Internett gikk sin vei før treningen, det var derfor jeg ikke rakk å fortelle dere om min fantastiske torsdag. Nå har jeg fått laget meg en ny header og teamet fikk en helt ny vri. Dessuten var dette outfiten min i dag. Håper dere liker den!   Hva syns du om headeren min?

  Flere bilder av russebuksen  Hva syns dere?

  Dommedag 2012

  Først vil jeg bare fortelle at vi som er russ har laget en svarteliste, men jeg kommer ikke til å publisere den på bloggen med det første, grunnet omstendighetene her på TVN. I de to siste dagene har det vært en god del alvorlig "drama" her på internatet. Dette har blant annet ført til kansellering av idrettsarrangement som flere skulle deltatt på. Jeg syns virkelig syns på de som ikke var innblandet i dette, men som alikevel fikk den samme konsekvensen. Noe mer vil jeg ikke berette på bloggen.

  Man kan jo si at dette kom i grevens tid og det la en liten demper på hva vi som russ hadde planlagt å gjøre av terror, inntil videre. Vi er tross alt en liten skole og alle blir på en måte innblandet. Hvis jeg skal beskrive stemningen på skolen med det rette ordet, må det være dommedag; grått vær, regn, folk som gråter og skuffede elever, lærere og trenere. 

  Til tross for en trist dag, fikk Karoline og jeg en gladnyhet fra USA. Vi har fått oss leilighet og vi skal bo sammen! ♥

  Outfit 24.04

  Hei søtfolk!
  Etter en to-timersøkt med beach, fikk jeg for meg å ta litt outfitbilder. Derfor tok jeg på meg min deilige Storbritannia-genser og jeans. Enkelt, greit og med håret i dott. Nå skal jeg bestille flybillett til USA. Mihihihihi ♥ 

  Genser/gina tricot Jeans/forever 21

  JEG SKAL FLYTTE TIL USA!

  Gladnyheten har endelig nådd mailinnboksen min og jeg har fått skoleplass på North Park University i Chicago. Det første jeg gjorde var å fortelle Karoline at jeg hadde kommet inn, fordi vi skal nemlig begynne på samme skole. I tillegg måtte jeg ringe bestemor, bestefar, mamma og pappa. Jeg er utrolig glad, men klarer fortsatt ikke helt å forestille meg at jeg om 16 uker flytter til USA. Det har egentlig bare vært en drøm, men jeg nå skal realisere drømmen min. 

  For dere som lurer på hva jeg skal gjøre i USA. Jeg skal studere buisness (økonomi) og har planer om å ta en bachelorgrad. Jeg skal også spille volleyball for Vikings, altså skolelaget. 

  Har dere vært i USA?

  Vårrengjøring

  Hei!
  I dag har hele klassen hatt vårrengjøring på rommene, for hvis ikke rommene er skikkelig vasket og støvsugd, får vi ikke lov til å gå på trening i dag. Så når jeg med det første har vasket i alle kriker og kroker, tenkte jeg det var på tide å ta noen skikkelige bilder av rommet mitt. Det er en stund siden jeg omøblerte, men sånn ser det i alle fall ut nå. Nå skal jeg gjøre meg klar for trening :)  Russebuksen min

  Yoooo!
  For en "slitsom" mandag dette har vært. Etter en helg med russefeiring, møtte vi opp klokken 10 på skolen for å ha samfunnsøkonomi og plutselig får vi fri. Ikke verst. Så jeg skal heller starte uken med å løpe orientering i regnvær, herlig følelse.

  Her er noen få bilder fra russebuksen min og senere i dag skal jeg bestille en ny russet-skjorte. Ha en fin mandag!

  Follow me @ eliseervum

  I'll always be daddy's little princess :)

  Watch out, kids!

  Her kommer det innlegget jeg lovte dere. Jeg sitter i senga og sovner snart over mac-skjermen, på tide å ta igjen litt tapt søvn med andre ord. Kvelden ble vellykket, alle ble døpt og stemningen sto i taket. 

  Alicia (russeprest) blir døpt. 

  Andreas.

  Tim. 

  Da vi endelig hadde fått vasket ferdig lokalet og pakket inn i bilene, var det på tide å komme seg hjem. Rødbuksene ble tatt på riktig vei, vi ble ekte russ og da vi kom hjem kunne vi fyre løs med all den planlagte terroren. Jeg kan vel si at ingen på TVN bør føle seg trygge frem til 17. Mai. Med høy musikk, fløyter, universalnøkler, megafon og gaffateip var vi virkelig klare for aksjon.   Offeret for dagens terror ble Martine. 

  Deilig og kald dusj fra vår kjære russepresident.   Delikat. 

  Selvfølgelig var det en annen tulling som måtte yppe seg litt ... 

  ... og han fikk svi. 

  I tillegg til disse to, tømte vi bøtter med vann i sengene til flere av elevene.   Dagens gjerning unnagjort! Vær på vakt :)

  RUSS 2012

  Hei alle sammen!
  Da er jeg endelig tilbake på bloggfronten og jeg håper dere har savnet meg masse. Denne helga har hele klassen vært på russedåp, noe som var sykt gøy. Kvelden kunne ikke blitt en bedre start på russetiden. Nå har det endelig gått opp for meg at jeg er russ og at jeg om 2 uker skal på landstreffet i Kongeparken. ÆÆÆÆÆ!

  Med fullpakket biler dro vi avgårde til Vikedal (ikke så langt ifra Sand) hvor vi hadde leid et bygdehus, som de kaller det. For selv om vi går på en toppidrettskole er vi som alle andre ungdom og lever livet.   Flere bilder kommer i kveld, samt bilder av årets første terror. Gled dere!

  The beauty of Norway

  Heisann! 
  Jeg fant noen helt sykt fine bilder av Norge som jeg gjerne vil vise dere. Nå skal jeg i dusjen etter en 3 timersøkt med volleyball. 

  Sarpsborg

  Galdhøpiggen  Oslo

  Jeg lever, jeg

  God natt er vel det rette ordet nå.
  Beklager for dårlig oppdateringer i dag, så da har dere vel egentlig skjønt jeg for engangsskyld har hatt mye å gjøre. Siden jeg skulle ta tentamen i markedsføring, måtte jeg droppe morgentreningen. Tentamen gikk bra og jeg endte med å skrive 16 sider på 5 timer. Yeah!  Jeg hadde to fritimer som jeg brukte til å lage meg en gooood lunsj, TACO!!! Jeg kunne sikkert spist taco 3 ganger i uken, uten å bli lei.   Etter en laaang dusj med Daniels musikk på full guffe, fikk jeg endelig gjort en god del på russebuksen min. Det haster litt nå, merker jeg. Russedåp på lørdag!!

  På kino med pysjamas

  For en liten halvtime siden kom vi tilbake fra kinoen her på Sand. Dere kan vel egentlig se på bildet hvor mange som faktisk var på filmen. Filmen var en obligatorisk historietime og den handlet om nordmenn som levde under krigen. Tre av jentene i klassen ville like så godt gjennomføre en russeknute: se film på kino med pysjamas, dyne og pute. Søte jenter!  Dagens lunsj: Jordbær og Cola

  Hey.
  I dag hadde jeg bare 3 timer på skolen, etterfulgt av et møte med PR-gruppa. Som vanlig pleier vi å få litt mat der, siden vi bruker matfriminuttet til dette. Når jeg kom tilbake på internatet, løp jeg nesten skytteltrafikk mellom tørketrommel og vaskemaskin. Jeg fatter ikke hvorfor jeg skal ha såååå mye klær.

  Kristine og jeg var som sakt på butikken i går og da hadde de nettopp fått inn jordbær, så da kunne jeg virkelig ikke la den sjansen gå meg hus forbi. Så dagens lunsj ble jordbær og et lite glass cola. Mens jeg har skrevet innlegget og lastet opp bilder, er nesten jordbærkurven spist opp. Buhu.    Har dere spist jordbær i det siste?

  Solsolsol på himmelen der

  Hei!
  Det ble ikke så bra oppdatering i dag, men jeg kan love dere at jeg har noen oppskrifter til på lager. Tipper dere kommer til å like dem.

  Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra en butikktur med Kristine, og ja, vi tok også litt sol. Jeg har kjøpt inn lunsj, noe som betyr TACO. Da skal jeg love dere at jeg er i himmelen. Jeg kunne sikkert spist taco hver dag uten å bli lei. 

  Over til dagens treninger. På morgentrening hadde vi en time styrke, hvor jeg trente skulder fordi jeg begynner å få vondt igjen. Så hadde vi en time beach og jeg skal innrømme at jeg ikke er så veldig glad i beach .... På ettermiddagstreningen hadde vi en ny økt med beach, hvor skulderen faktisk valgte å leve sitt eget liv, jeg klarte jo ikke å serve ordentlig engang. Vi avsluttet med 45 minutter med yoga, dødskult!

  Jeg har blitt veldig hekta på å koble Macbooken til TV med hdmi-kabel, slik at jeg får optimal kvalitet på alt jeg ser på. 

  Intet unntak, jeg har også vasket klær. Bah, jeg er lei allerede.

  Hvem vil ha?

  Hvem vil ha? Hvem vil ha? Den som roper først hurra! 
  Da har endelig mine kjære russekort kommet. Skal si jeg har ventet lenge på dem og nå skal jeg dele ut til alle som vil ha. Haha.

  Jeg må nesten fortelle dere om alternativtimen tidligere i dag. Planen var å løpe 100 meter og kaste diskos, eller hva det heter. Da vi jentene var vel ferdige med å kaste diskos, startet det selvfølgelig å SNØ. Er det mulig? Snakker vi dårlig karma? Jeg skal love dere at det var kaldt og jeg ble vel egentlig aldri varm. Heldigvis fikk vi komme inn i varmen, hvor vi trente forsvar og angrep.    Hva syns du om russekortet mitt?

  Tusen takk!

  Hei!
  Først vil jeg bare takke alle som har vært innom bloggen min i det siste, lesertallene bare stiger og stiger. Jeg skulle gjerne hatt noe morsomt å fortelle dere i dag, men jeg må nok skuffe dere. Jeg har hatt to timer med samfunnsøkonomi og jeg skal love dere at hver gang jeg åpner kjeften min, blir jeg gjort til latter. 

  Håper jeg får begynt med en ny film til dere i kveld, bare hvis Macen har lyst til å samarbeide. Stay tuned!  Hva skal dere i dag?

  Tiden går så sakte

  Hei folkens!
  Jeg skal love dere at denne søndagen har vært "gørrkjedelig", hvis jeg skal finne det rette ordet. Timene har gått helt utrolig sakte, selvom jeg har rukket å vaske klær, lese på historie og i tillegg se på søndagens fotballkamper. Neste uke venter en prøve, fremføring, tentamen og russedåp. 

  Håper dere har hatt en fin helg.  Fotballsøndag

  Hei alle søte!
  Nå sitter jeg benket foran tv-skjermen på mitt eget rom, det er med andre ord fotballsøndag. Jeg har vel egentlig ikke fortalt dere at jeg er litt interessert i fotball, men da jeg bodde hjemme var det fotball på tv hver eneste søndag. Det har blitt litt mindre av det etter at jeg flyttet, fordi mine nabober ikke er såååå glade i å se fotballkamper. Om en times tid skal jeg mekke sammen taco og nyte kveldens hovedkamp.

  Sarpsborg vant 2-1 over Sandefjord på bortebane, happy!

  Oppskrift: Bestemors vafler

  Jeg skal på ingen måte skryte meg på at jeg er flink på kjøkkenet, men jeg har noen godbiter som ofte går igjen her på internatet. Det er som oftes jeg som tar meg bryet til å varte opp med litt kaker og diverse. Det er vel sånn jeg er skapt. I følge de tre i klassen som har cøliaki, kan dere bare bytte ut hvetemelet med glutenfritt mel. Det smaker visst veldig godt!

  ♥ 4 egg

  ♥ 200 gram sukker

  ♥ 150 gram smør

  ♥ 4 dl melk

  ♥ 300 gram hvetemel

  ♥ 1 ts kardemomme

  ♥ 1/2 ts bakepulver

  ♥ 1 ts vaniljesukker

  Bland alt sammen i en bolle og rør ut alle klompene. Enklere blir det ikke. 

  Grillkos med de beste

  God natt kan jeg vel egentlig starte med å si.
  Jeg blir liksom sittende oppe for å se masse gamle episoder på TV2 Sumo, som jeg har kjøpt nylig. I steden for lasange, valgte noen av oss i klassen for å grille med solnedgangen som utsikt. Det var utrolig koselig og det er da jeg begynner å tenke på at jeg ikke har lang tid igjen her på TVN. Jeg gleder meg veldig til å flytte, men ikke til å forlate alle de herlige folkene jeg har rundt meg 24/7.  

  Filmen jeg tidligere snakket om blir veldig bra, i alle fall i hodet mitt. Jeg ser akkurat for meg hvordan den skal være, men selvfølgelig klikket kameraet og jeg får ikke importert klippene til iMovie. Blæh. 

  Hanne & Emilie ♥ 

  Morgenfugl? Eh, nei

  God morgen!
  Jaja, for min del er det god morgen. Etter en aldeles så spennede dag i går, vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre i dag for å veie det opp for i går. Frokost har jeg enda ikke spist, for på slike helgedager glemmer jeg veldig ofte å spise frokost, og hvem gidder vel å stå opp før 10 for å spise frokost? Ikke jeg! 

  Nå skal jeg rydde rommet og vaske klær, før jeg går bort i hallen for å se guttene trene. Jeg har planer om å lage en ganske fet film, men jeg må få tak i kamera først. Hehehehe.   En hel dag på TVN

  Hei alle lesere! 
  Nå er det jammen meg på tide at jeg forteller hva en hel dag på TVN går ut på. Jeg har vel nevnt det snart ti tusen ganger at vi sover, spiser, trener og går litt på skole, og i dag hadde vi nok en innholdsrik dag. Etter tre timer på skolen fikk vi fritimer, så derfor bestemte Karoline og jeg at vi skulle lage pasta carbonara, noe som ble sykt godt til lunsj. Mye bedre enn tørre brødskiver.  

  Så gikk vi tilbake på skolen for å ha to timer historie, før jeg sprang videre på trening. (Ergo: vi slutter kl. 13.45 og treningen starter kl. 14.00)  Etter to timer med volleyball var det bare å traske opp til styrkerommet, hvor vi fikk STRENG beskjed om å ikke gå tilbake til internatet før kl. 17.15. 

  Da jeg vel hadde stappet i meg dagens ekle middag og fikk tatt en rask dusj, var jeg tilbake i innendørshallen kl. 18.00. Der skulle Ingrid og jeg hjelpe Kåre (trener) med å sette opp LongNet til en turnering vi arrangerer i helga.   Da vi omsider kom inn i sandhallen, stod disse to kjekke karene og gravde for harde livet. Etter at vi hadde målt opp baner og sprøytet dem med olje, kunne vi endelig ta kvelden kl. 21.30. Så lenge noen av oss jobbet i kveld, lovte jeg dem hjemmelaget brownies. Er jeg ikke snill? :)

  Nå skal jeg late meg med TV2 Sumo før jeg tar kvelden. God natt folkens. 

  Konsert i Fredrikstad

  Da jeg var hjemme i Sarpsborg i påskeferien, rakk jeg utrolig nok ganske mye. På en og samme dag var jeg på påskefrokost i frikirken, middag hos bestemor og bestefar, og avsluttet dagen med konsert i Fredrikstad med pappa og Jon. For å være helt ærlig var jeg ikke så veldig gira på å dra, mye fordi jeg ikke visste om noen av musikerne eller sangerne. Pappa klarte selvfølgelig å overbevise meg, og jeg angret ikke er sekund. Både pappa, lillebror og jeg er vel kanskje litt over gjennomsnittet interessert i musikk. Det var vel derfor jeg likte konserten!  Ny neglelakk?

  Hallo!
  Da har jeg allerede hatt to timer på skolen, noe som sikkert er interessant å vite. På onsdag skulle jeg prøve å lakke neglene mine og jeg kan vel ikke egentlig skryte over resultatet. Men slik ble det, bra eller ikke. 

  Neglelakken fikk jeg med i dette bladet. 

  Bilder - Detaljer fra internatrommet

  Hei alle sammen!
  Dere har vel sikkert skjønt hvorfor jeg plutselig ble så dårlig på bloggfronten, nettopp fordi jeg er stuck på en plass i ingenmansland hvor vi trener, spiser, sover og går litt på skole. Jeg trenger jo ikke akkurat å fortelle dere om de to timene med religion, og for å ikke glemme norsktimen. Interessant? Neppe.

  Treningene har gått så som så, ikke akkurat mine beste dager for å si det sånn. Dessuten har vi et lite besøk fra trenere som vanligvis holder til i Bø, samt to gutter fra Serbia som trener beach, og i tillegg til Jonas og Sigurd og for å ikke glemme Hazel som har vært her i 3 uker. Alltid koselig med besøk.  Inspo-veggen min som består av profesjonelle volleyballspillere, noen søte ord og Starbucks. 

  Sminkekostene på tørk. Viktig å vaske de jevnlig, altså en gang i uken.   Litt armbånd som jeg kjøpte på Forever 21. 

  Sand, heyhå

  Heisand!
  Ok, jeg er litt overtrøtt etter en ikke så lang reise. Nå skal jeg egentlig bare komme meg i seng, for i morgen venter både skole, trening og den vanlige hverdagen. Jeg har jo levd som plommen i egget i nesten to uker, og jeg har følt meg som den prinsessa på erten. Jaja, sånn er det å være hjemme. Blir jo ganske bortskjemt av å bo mye borte fra mamma og pappa. Ferien har vært etterlengtet og sykt bra. Nå er det bare to måneder til neste. Skyt meg! 

  Nå må jeg faktisk legge meg, trøtt som et esel.

  The Voice på skjermen

  Hallo.
  For en lang dag dette har vært, og jeg rakk så vidt å være hjemme tidligere i dag. Pappa, Jon (pappas kompis) og jeg fant ut at vi skulle dra på konsert i Østre Fredrikstad kirke, noe som ble vellykket. Makan til gode artister og musikere skal du lete lenge etter. Nå sitter pappa og jeg med beina på bordet, pizzastykket i hånda og The Voice på skjermen. 

  Bilder - Langfredag i det nye huset

  Hei!
  Strengt talt var det vel egentlig tante jeg lovte å vise bildene jeg tok på fredag. Jeg satt stort sett og knipset litt bilder hver gang jeg fikk en anledning.  Kvelden ble lang med andre ord, og jeg kom ikke i seng før klokken slo 02. Det er godt jeg har ferie, sånn at døgnrytmen kan være litt unormal. Kvelden ble veldig koselig og den ble avsluttet med tantes hjemmelagde brownies. Jeg skal love dere at den er MYE bedre enn den jeg lager!

  Verdens beste mamma ♥  Håper dere likte bildene!

  Russebil-mekking

  Heisann!
  Jeg kan jo innrømme at det virkelig tar år og dager før jeg får tatt lappen, så dermed har pappa og jeg kjørt litt rundt både i Sarpsborg og Fredrikstad i dag. Når vi var på vei hjem, fikk jeg se at guttene i gata malte russebilen. Det endte med at jeg hjalp til, helt til vi holdt på å fryse ihjel.    Jeg kan meddele at jeg ikke er på noen russebil, fordi det ikke lønner seg der jeg bor. Men jeg skal på landstreffet i Stavanger, og fy som jeg gleder meg!

  Det gjelder å pushe seg selv

  Hei alle nattfolk!
  Jeg har enda ikke hoppet i loppekassa, og kjenner at jeg har gjespet siden klokka 23. Treningen i dag ble vellykket og jeg klarte å pushe meg selv til å ta litt tyngre vekter. Noen ganger er jeg litt for snill mot meg selv. Økten bestod av benkpress, pullover, nedtrekk, sittende roing, utfall og noen øvelser for hamstring og framside lår. Så da jeg skulle ta et bilde av meg selv med svetten i panna, måtte jeg ta opptil 20 bilder, fordi jeg var så skjelven i armene. Haha!  I kveld var vi en tur hos tante og onkel, langt ute i skogen i Løkkevika. Flere bilder kommer i morgen!

   

  Bukse/vero moda Genser/forever 21 Klokke/mango

  Rolig dag

  Hallo i luken!
  Nå har jeg sett to episoder med Paradise Hotel, nettopp fordi jeg henger litt etter. Jeg har jo liksom ferie. Planen for resten av dagen er trening på FSC, og senere middag med familien.

  Tro det eller ei, men i dag våknet jeg til snø som kom dalende ned fra himmelen, og det i april. Det er nesten så jeg har lyst å rømme avgårde til et varmere land. Brrr, så kaldt!   Hva skal dere gjør i dag?

  Mormors Cafe

  Heisann!
  Dere har vel sikkert lurt hvor jeg har blitt av, men da jeg var ferdig på jobb i går, dro vi rett opp til tante og onkel for å sjekke ut det nye kjøkkenet og stua. De holder på å pusse opp, så pappa og jeg fikk servert kveldsmat på det nye spisebordet.

  I dag tok Jorann (Min bestevenninne som brått kom hjem til Sarpsborg i påsken) og jeg turen til Gamlebyen. Planen var å ta en liten roadtrip til Strømstad, men så lenge det er skjærtorsdag i dag, bør man virkelig ikke henge sammen med rånerne på den andre siden av brua. Snakk om kaos! Dermed ble det brownie og varm kakao på Mormors Cafe.  

  Hva har dere gjort i dag?

  Trivelig på jobb

  Hallo.
  Akkurat nå har jeg sett gårdagens episode av Paradise, og jeg ligger egentlig bare og slapper av etter en hel dag på jobb. Det er alltid like koselig å komme tilbake på jobben og den søte butikken. 
  I tillegg rakk jeg å lese litt i min elskede bok. Love it. 

  Outfit 02.04

  Bukse
  /vero moda Genser/forever 21 Jakke/helly hansen

  Littæ tur te Sweden

  Mamma og jeg dro en tur til Sverige for å shoppe, som vi alltid gjør når jeg er hjemme. Ja, det har blitt en vanesak å ta en "littæ harrytur te Sweden", det er sånn vi Østfoldinger liker det. Men i dag hadde visst halve Oslo pluss Bærum, bestemt seg for å også dra til Sweden for å shoppe litt bacon, kyllingfileer, brus og godteri. 

  Dermed måtte mamma og jeg kjøre rundt og rundt for å finne en plass til bilen, for det var visst mange som syntes det er så innmari kult å parkere bobilen ved siden av et giga kjøpesenter. Nesten så jeg hadde gjort det selv.

  Jeg fikk inn på Gina for å prøve klær, og fant meg en ganske så kul genser. Men dere selv vel at jeg egentlig går med feil flagg. Hallo, jeg skal jo snart bli amerikansk.   Da vi skulle handle litt til påskeeggene, som egentlig ble alt for mye godteri, etter min mening, var det stappfult med folk overalt som bare vimset rundt. Mamma og jeg var så smarte å fant den kassen uten folk, fordi alle andre fra Oslo er litt mindre smarte.   Dessuten skulle mamma finne rittersport, så da stod jeg og ventet, og tok bilder av meg selv. Fin dag!

  Frisørstolen

  Heisann! Nå sitter jeg her i frisørstolen hos Britt. Beste frisøren jeg vet om i Sarpsborg! Håret ble skikkelig blondt og jeg er fornøyd. Viser dere resultatet senere :)

  Morgentrening

  Hei.
  Nå skal jeg være et godt forbilde å trene på morgen selv om jeg egentlig har påskeferie. Hva gjør jeg ikke for å holde formen? Uansett, jeg hadde ikke hatt tid senere, for etter trening skal jeg rett til frisøren og fikse litt på etterveksten, og så skal mamma og jeg til Sverige.

  Nå må jeg faktisk løpe til treningssenteret, snakkes! 


  Trøtt og blid, som alltid.

  Matmatmat

  Hallo!
  Da kommer vel egentlig tipset til god mat, istedet for tørre og ekle brødskiver, noe som jeg er ikke så stor fan av. På fredag kveld spiste mamma og jeg reker, noe jeg bare blir bedre og bedre for hvert måltid. Mamma sa jeg måtte ta bilder av salaten hun hadde laget i dag. Ser det godt ut?

  Les "Det Nye" som har intervjuet Caroline Berg Eriksen alias Fotballfrue, det har jeg gjort :)

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits