• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Første dagen over i Bergen

  Da har Ida og jeg kommet i hus, altså på hotellet. Vi har spilt 3 kamper i dag med veldig tidsrom. Etter en kamp som vi måtte hjelpe til med sekretæriatet ble det pizza i hallen. Siste kampen spilte vi kl 20:45, og den tapte vi. Sportslig har det gått veldig dårlig. Jeg hadde på følelsen at det skulle skje ett eller annet med oss. Så ja, vi har tapt tre kamper i dag. Selv om vi spilte helt greit, tapte vi sånn akkurat. Ekstra kjipt.


  Ingrid og Veslemøy på flyet.


  På åpningssermonien.
  Lunsj-time.


  Holstad - Austrått.


  Austrått.

  Nå skal Ida og jeg se ferdig Senkveld, før vi legger oss. Natta!

  Gudstjenste og Christine konfirmasjon

  Ja, jeg vet. Verdens mest kreative overskrift.

  Tiden var inne for konfirmasjonsgudtjeneste søndag kl 11 i Sarpsborg Frikirke. Kanskje ikke det du gleder deg mest til da du står til konfirmasjon, men jeg som leder merket jeg ble veldig spent på hvordan dette skulle gå. Litt inprovisasjon her og der, men jeg regner med at de fleste syntes det var bra.


  Siste finish


  Du var så utrolig flink, Christine ♥
  Bønn for konfirmantene


  Stas med masse gaver

  Nå skal jeg legge meg, for i morgen skal jeg tidlig opp. Buhu!

  Har du vært i en konfirmasjon i år?

  Hobby nummer 2

  I det siste har forkjølelsen og hodepinen min gått utover bloggen. Jeg er fortsatt ikke frisk, men jobber med saken. Har absolutt ikke planer om å være syk på NM som er neste uke.

  På onsdag orket jeg ikke å dra på volleyballtrening, så jeg tok heller turen bort for å se på treninga i stedet. Jeg fant ut at jeg kunne holde på med min hobby nummer to. Nemlig foto. Det endte med 200 volleyballbilder, som ble til 40, haha.


  Haha, Andreas ble kjempe happy for blokken hans!

  I går var det siste konfirmantmøte før den store dagen. Regner med at alle konfirmantene er kjempe spente og litt nervøse. Så i går tok vi gruppebilde, og etterpå gikk Anders, Jorann og jeg opp i Kulåsparken for å ta litt bilder.


  Min bestevenn!

  I kveld skal jeg på volleyballtrening. Blir spennende å se om jeg orker så løpe mye, men det går som det går. Etter det skal jeg til tvillingene Solli på grillings. Snakkes!

  Hva liker du å gjøre? Idrett, foto, blogge?

  Perfekt slappedag

  I går kveld var jeg en tur hos Anders og Fredrik på taco med noen venner. En god del latter og fortellinger om pinlige stunder ble toppen av kaka.

  Nå bør jeg få opp farten fordi vi skal en tur i kirken og jeg skal på et styremøte litt senere i kveld. Ellers så har jeg fått sett tre episoder av Farmen og gleder meg til å få vite hvor Kim i Himmelblå har blitt av. Snakkes!  Hva har du brukt dagen til?

  Se klassen min i volleyball

  For en herlig dag. Jeg har fått trent tre ganger i dag og alt har gått i innebandy og volleyball. Dagen kunne ikke blitt bedre, men tanke på det herlige været. Enda en fritime som vi satt ute i solen og bare slappet av. Vi må nemlig passe på å sitte utenfor den nye skolen nå, for om to uker kommer russen og tar oss. Da blir det løping på høyt nivå. Huff.

  Jeg tok med meg kameraet mitt på skolen fordi det har seg sånn at vi skal snart få våre treningsdresser, og jeg tenkte å ta litt bilder. Siden vi ikke hadde fått dressene så ble det heller bilder fra da vi spilte volleyball og mine herlige jenter i fritimen.


  Jentene mot guttene. Uheldigvis tapte vi mot dem :-(
  Tina og Christina er superkule!


  Mine herlige jenter ♥

  Er klassen din god i volleyball?

  Morsomme haugalanske kommentatorer

  En løpetur i dagens vær var bare helt fantastisk. Kjenner jeg blir skikkelig glad for at det er skyfrihimmel med sol og varme om dagene. Sol har jeg tatt i dag og prosjektet om å være litt brun på NM går foreløpig veldig bra.

  Ellers så har jeg sett på håndballkamp på pcen, fordi jeg lovte S å se på, selv om han ikke fikk noe spilletid. Pluss at laget tapte med 10 mål. Jeg må bare si at haugalanske tv-kommentatorer er mye morsommere enn de fra østlandet. Haha, han ene kommentatoren fikk grilla han treneren skikkelig. Stakkars mann! En annen ting jeg satt å lo var at kampen var en elitekamp i postenligaen i håndball for menn, mens kommentatoren mente de spilte som jentelag på 18 år. Ja, jeg lo av den!

  Til slutt har jeg endelig fått meldt meg på KRIK Arena til sommeren. Foreløpig har jeg meldt meg på sandvolleyball pro gruppa, men er ikke helt sikker enda. Noen andre som skal på Arena?
  Påskeblomstene til mamma.


  Stjal et bilde av HHK laget fra S sin facebook.

  Liker du å se på håndball?

  Veien til ToppVolley Norge

  Veien til ToppVolley Norge er fortsatt lang og jeg sitter og venter i spenning.

  For 1 uke siden fikk jeg en mail hvor jeg skulle svare på noen spørsmål angående volleyball og skolearbeid. Referansepersonene er satt i sving og det begynner å nærme seg noe. I midten av april får jeg svar på om jeg kommer med på uttakssamlinga som er i slutten av mai. Da får jeg bare leve i spenning og bare vente på svar.

  Dette kommer til å bli en lang måned som jeg ser fram til. Det er nemlig bare 4 uker til det braker løs i Bergen og vi er klare for NM. Jeg gleder meg masse og det skal bli så gøy.


  Dette kan bli mitt nye hjem fra høsten av. Selvfølgelig håper jeg på det. Skolen vil være den beste i verden på skole-, trenings- og konkurransetilbud til ungdom i videregående skole. Da snakker vi, som onkel pleier å si :-)

  Hvilken skole går du på? Er du fornøyd?

  YESS 2010

  På tirsdag lovte jeg å skrive litt om Yess 2010, så her kommer det ventende innlegget.

  Yess er egen leir på Frikirkens sommerstevne i Stavern, kun for ungdommer. Egentlig er Visjon det store navnet for Frikirkens sommerstevne i Stavern 21-25. juli 2010.

  På Yess har vi en egen plass kun for ungdommer i alderen ungdomsskolen og videregående. Man bor sammen i telt eller campingvogn. På morgen er det en slags bibeltime, og rett etter det er det morsomme aktiviteter ute på gressmatta. Det blir servert lunsj, og middag før det er fellesmøte i Stavernhallen. På kvelden samles alle ungdommene i campspot, hvor det er hygging, prating og bare kos.

  Jeg har vært med på Visjon 2 ganger før, og det blir bare bedre og bedre for hvert år.

  I år blir det veldig anderledes fordi Jorann og jeg ble spurt om å være aktivitetsledere og sette opp en aktivitetsplan for ca 150 ungdommer på formiddagen. Så klart vi kunne det! Til slutt ble vi med i komiteen og er med på å bestemme det meste. Det er skikkelig spennende, jeg har lært masse og jeg er sikker på at det blir bra. Håper jeg!


  Lovsangsbandet på Yess. I år skal det være et annet, men et ungt band! Mer kan jeg ikke si ;-)


  På kvelden spilte mange av oss det såkalte "smash" spillet. Ganske morsomt og enkelt, når det ble sent på kvelden.


  Den ene formiddagen spilte vi "Stratego". Det smakte utrolig vondt, ikke sant, Jorann?


  Forsangerene på fellesmøte. Der samles barn, ungdommer, voksne og gamle til et møte i Stavernhallen.


  Changemaker. En fotballkamp med masse urettferdigheter. Jeg var på vinnerlaget, så jeg syns det var super gøy.


  Til slutt. Den storslagne volleyballturneringen.

  Nå vet du forhåpentligvis hva Yess er og kanskje du blir med i sommer og blir kjent med andre herlige kristne ungdommer :-)

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits