• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Nå er jeg hjemme

  Hey folkens!
  Jeg glemte vel egentlig å si at jeg allerede har kommet meg hjem til Sarpsborg. Jaja, jeg har i allefall oppholdt meg i en egen skoleboble, hvis jeg skal finne det rette navnet. Denne uka har Henriette og jeg jobbet iherdig med fordypningsemnet vårt, og følelsen av å være ferdig er herlig.

  I dag startet jeg dagen med en treningsøkt, noe som var utrolig tungt, for jeg har jo ikke akkurat trent så hardt de siste to ukene (pga. sykdom). I kveld skal mamma og jeg ha en jentekveld med ferske reker og tv-kos.   Denne boka lå som en overraskelse på senga mi i går. Mihi, noen som sa at jeg er Apple-frelst?  Dessuten har jeg fått russelappen i posten. Det begynner virkelig å nærme seg russetiden.   Outfiten i dag, bukse og genser fra Forever 21. 

  Min lille samling fra Apple

  Hei folkens!
  Nå skal jeg anbefale noe som jeg ikke har sett andre bloggere skrive om. Jeg kan vel skrive under på at jeg er blitt Apple-frelst, eller kall det hva du vil. Jeg har i allefall lagt min elsk på disse produktene, og de svarer til forventningene.

  Etter at jeg fikk Macbooken min i hus, har både mamma og lillebror investert i en hver. Pappa derimot har fått sitt første produkt, en iPod Shuffle og fått helt hekta på iPaden min.

  Jeg må innrømme at prisen på produktene ligger kanskje i det høyeste laget, men da jeg så en dokumentar om Steve Jobs forsto jeg hvorfor. Visste dere at Bill Gates stjal harddisken til en Mac da han jobbet for Apple (som ikke var populær på den tiden) som de hadde laget, og prøvde å lage sin egen PC. Bill Gates fikk etterhvert masse oppmerksomhet og alle ville ha IBM, selv om dette egentlig var søppel. Det er derfor Windowsproduktene er så dårlige, fordi de i prinsippet er en kopi av Macintosch (som harddisken heter).   iPad 2.
  Denne kjøpte jeg i USA i februar, og dermed ble den mye billigere enn i Norge. Jeg har brukt den på trening, jeg ser på filmer på flyet, hører musikk og spiller.   iPod Nano (en gammel generasjon). 
  Denne har jeg hatt mye glede av, men siden den er så gammel er lyden helt ubrukelig, syns jeg. Dermed har denne gått på rundgang i klassen. 

  iPhone 4. 
  Min andre iphone, nettopp fordi jeg fikk nok av 3'ern. I tillegg til normalt bruk, blogger jeg, legger ut bilder på instagram, hører på musikk, spiller og finner rutetider til både fly, båt og buss. Jeg kjøpte iPhone 4 fordi jeg ikke klarte å vente på 4S. 

  Macbook Pro. 
  Den bruker jeg til alt mulig og jeg elsker virkelig Macen min. Det har de i klassen fått merke, for hvis jeg har den i stua og noen spiller volleyball der, og holder på å treffe macen min, roper jeg alltid: MACEN MIN!!!

  Fordelen med en Mac er at den omtrent aldri klikker. Hvis dette skjer er det bare å trykke på tvungen avslutning, så er problemet løst. Bildene blir så fine og hastigheten er bra.   Jeg har kjøpt noe selv, men også fått noe i gave. 

  Har du noen Appleprodukter? 

  Vi lever livet

  Hallo alle sammen!
  For en slapp og delig dag dette er. På mandager er jeg så heldig at jeg kan sove til halv ti, og etter to samfunnsøkonomitimer gikk vi rett ut i solen. Og der har jeg oppholdt meg siden. Været kunne faktisk ikke blitt bedre her, og vi nyter det. 

  Jeg har fortsatt ikke blitt helt frisk, noe som er ganske drit. Jeg restituerer så mye jeg kan, men nå klarer jeg snart ikke å sitte i ro lenger.   Nå skal jeg komme i gang med en historieinnlevering. 

  God start på påskeferien

  Hei folkens! 
  Da har jeg endelig internett igjen, for den valgte å gå seg en liten tur i går kveld. Men til poenget, jeg har hatt en utrolig herlig helg på Fister, mer trenger jeg egentlig ikke å si. Jeg merker i allefall at jeg har vært mye ute i helgaf for alle sier at jeg har fått fregner. Med andre ord har dette vært en god start på påskeferien som begynner på fredag. 

  Nå skal jeg kose meg resten av kvelden og levere tidenes oppgave (Markedsføring og ledelse på 12 sider). 

  Jeg imponerer igjen

  Hei igjen!
  Da blir det nok en liten oppdatering om våre oppdagelser her på Fister. Etter en time inne med markedsføring ble vi rimelig lei, så da tok vi en tur ut i båten. Da vi vel kom ut fra bryggen, stoppet båten. Vi hadde ingen årer og ikke mobildekning. Hva gjør to byjenter da? Jo, det skal jeg fortelle deg. Elise finner ut at slangen fra bensintanken måtte festes til motoren. Smart jente! Så kjørte vi videre for å fiske, men vi fikk ingen fisk.   Jenta som er veldig glad i båtlivet!

  Ut på tur, aldri sur

  Hei folkens!
  Nå begynner det å bli en del timer siden dere hørte fra meg sist. Jeg har det helt toppers, vi storkoser oss og været kunne ikke vært finere.   Solnedgangen fra hytta i går.   På menyen stod det reker, noe som var etterlengtet og sinnsykt godt.   Søte jenta som har bursdag i dag :)  Vi har også brukt noen timer på markedsføringsoppgaven som skal leveres til mandag.  Vi har også gått en lang tur, noe som var utrolig deilig.   Det siste bildet med utsikten fra toppen vi gikk til, fikk jeg ikke lastet opp. Det er litt dårlig internett her. Ellers så har vi kost oss med hjemmelagde lapper, og snart skal vi ut på båttur. Travel dag, skjønner dere!

  Jeg blir så glad!!

  Hei.
  Først må jeg bare si at sola gjør under på humøret mitt. Selv om jeg fortsatt syk, føler jeg meg litt bedre for hver dag og det har kanskje noe med at vi har tidenes beste vær. No kidding. Etter litt pakking, en deilig dusj og jobbing med skolearbeid, kunne jeg slå meg ned ute i sola med dagens lunsj (lapper fra kantina :)).

  Nå skal jeg ha to historietimer før jeg reiser til Fister. Ha en fin dag! 

  Prøver å sole meg litt da vet du. 

  Hyttetur i helga

  HEEEEY!
  Nå har jeg sett dagens episode av Paradise Hotel, og jeg må si at uten Iselin er programmet dødskjedelig. I tillegg til å sitte nedgrodd i en stol, bare for å gjøre markedsføring, har jeg også pakket litt til hytteturen i helga. Jeg skal bli med Henriette og familien på hytta på Fister (ikke så veldig langt ifra her ... tror jeg). Derfor har jeg pakket i den fine flaggbagen som jeg fikk av russeservice.   Nå er det natta!

  Summerfeeling

  Hey!
  Nå er det ikke lenge siden jeg kom inn, etter å ha sittet lenge i den stekende sola. For en herlig følelse. I tillegg fikk vi låne hunden til Ingebjørg (lærer), som vi koste oss masse med. Han er jo så skjønn!

  Jeg blir sakte med sikkert litt bedre, men trodde aldri det skulle være så vanskelig. Nå har jeg vært syk siden lørdag, noe som er sykt kjedelig. JEG VIL TRENE!

  Made in Norway

  Hellluuuu!
  Da jeg stod opp i dag, var det rett i matsalen for å hive seg dagens frokost, to paracetter. Jeg lever godt på de, for å si det sånn. Ellers så har formen utover dagen blitt bedre, og lysten til å trene dreper meg snart. Jeg blir så rastløs.

  Egentlig så var planen min å ikke bruke russeklær før russetiden, men sin jakken er så god, kunne jeg ikke la være. Skal prøve å vise dere resten senere, jeg fikk nemlig en pakke i dag også. 

  PS! Søknaden til NPU sendte jeg før helgen og den er godkjent, jeg har snakket litt med min nye trener, jeg har begynt å etterlyse karakterkortene mine, og snart skal jeg søke om visum. GLEDER MEG!  Peace and love ♥

  Kameraet som jeg bruker

  Tidligere har jeg vist dere hvilket kamera jeg bruker, noe som er snart 1 år siden. Jeg har ikke kjøpt et nytt, men har fått litt flere objektiver og diverse. Skal jeg jeg være helt ærlig, har jeg begynt å se på et nytt kamera som både tar gode bilder og har mulighet til HD-filming. 

  Nikon D60 som jeg fikk sommeren 2009.  Nikkor 50mm som jeg fikk julen 2011.

  Nikkor 50-200mm som jeg fikk sommeren 2010.

  Fjernkontroll til selvutløseren som jeg fikk julen 2010.

  Savnet etter å være normal

  Det å leve som en toppidrettsutøver eller 24-timersutøveren krever mye fra en selv. Det er mange som har spurt om hvorfor jeg vil dette og hvordan jeg orker all treningen? Godt spørsmål. For det å gå fra 3 til 20 treningstimer i uka, er litt drastisk. Det betyr mindre tid til andre ting, som feks å være med venner. Hadde jeg bodd hjemme og trent like mye, ville jeg neppe hatt tid til å være mye med vennene. 

  Hverdagen min består av å sove, skole, trening og det sosiale med venner. 

  En tanke som har slått meg ofte er savnet etter å være normal. Det å bo med familie hjemme, gå vanlig studiespesialisering, trene 3-4 ganger i uken, shoppe med venner i helgene, dra ut og ha det gøy, tilbringe mer tid med familie. Det er her motivasjonen til volleyball kommer inn i bildet. Idretten jeg elsker av hele mitt hjertet, og savnet etter å bli mye bedre i volleyball. Jeg visste at hvis jeg skulle bli bedre kunne jeg ikke bo hjemme. Jeg måtte legge ned mange timer med trening for å nå målene mine. 

  Dette har ført til at jeg har satt meg nye mål for livet.   Et ordtak jeg lever etter: Det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har gjort!

  Forandringer fryder

  Da gjør jeg en liten forandring på rommet mitt igjen. Dermed har jeg satt klesskapet på motsatt side av der det stod tidligere. Ulempen var at jeg måtte ta ut alle klærne, flytte skapet, for å så putte klærne inn igjen. Tungvindt. 

  Nå skal jeg straks på butikken med Susanna. Vi trenger litt påfyll sånn at vi blir friske igjen.

  Svar på spørsmålsrunden

  Hva har du i spenst? 49 cm.

  Hvor mange timer trener du styrke og kondisjon i uken? 3 timer styrke i uken og jeg prøver å trene en time kondisjon (dette er ikke obligatorisk), men siden jeg har reist veldig mye de siste tre månedene, har jeg ikke vært like flink.

  Er det vanskelig å søke seg inn i 2 og 3 klasse på skolen du går på? Med tanke på nivået til de andre og det sosiale? Jeg vil si både og. Jeg var ikke den beste volleyballspilleren, så det ga meg en del utfordringer, men jeg føler jeg har taklet det bra. Det sosiale gikk over all forventing, klassen er kjempeherlig og de tok meg veldig godt imot. 

  Blir du noen gang lei av volleyball? Hva motiverer deg i så fall til å fortsette? Jeg har aldri blitt lei av volleyball, men det har hendt at jeg har tenkt meg om to ganger hvis jeg har en dårlig periode. Det er da det gjelder å finne god motivasjon. Jeg pleier å skrive ned alle tankene mine, finne bilder av volleyballspillere eller andre motivasjonssitat, se volleyballkamper og å ta bilder. Det å gjøre noe annet enn volleyball hjelper også på motivasjonen.

  Blir dere kjent med folka som bor der dere går på skole? Det tok lang tid, men jeg har blitt litt kjent med noen av de. De er kjempehyggelige mot oss.

  Så kommer alle spørsmålene fra Alicia, som jeg måtte svare på.

  Hva er de best i generelt? Da vil jeg si det å skrive blogg og å ta bilder. 

  Hva er du best i på volleyballbanen? Å serve.

  Hvem er deiligst av guttene på toppvolley? Si det?

  Kan du legge ut sangvideo? Nei.

  Hvor ofte skifter du på senga? Hver uke.

  Har du noen tips å piffe opp generelt ekkel mat? Kjøpe god mat i butikken funker alltid.

  Kan du kjøpe løsgodteri til meg i Sverige? Ofc, my baby!

  Kan jeg få den gamle iPhonen din? evt. kjøpe. Magnus har overtatt den :)

  Kan jeg få autografen din på et bilde på døta mi? Skal du ha med et bilde også?

  Man kan kalle det uflaks

  Etter tidligere erfaringer tåler ikke min kropp å trene med hverken influensa eller hodepine. Dermed ble det fri fra trening i dag, for å prøve å bli frisk. 

  Jeg visste at om få dager vil testingen komme på programmet, men jeg hadde ikke forestilt meg at den ble i dag. Snakk om uflaks. Jeg er virkelig ikke anlagt for testing, for det her er tredje gangen jeg blir syk i forkant av testing. Jeg blir så oppgitt av meg selv i blandt. 

  Dermed skal jeg grave meg enda lenger ned i senga, samtidig som å se en episode av Nummer 1. 

  Bivirkninger?

  Da jeg tok vaksinen for hjernehinnebetennelse på torsdag, spurte helsesøsteren om jeg hadde godt imunforsvar. Jeg svarte selvfølgelig ja og smilte bredt. Akkurat nå har jeg stått opp, jeg føler meg som en dass og skulle ønske jeg hadde masse energi. Jeg tror kanskje den vaksinen tok litt knekken på meg, for jeg har helt konstant vondt i hodet, halsen brenner, nesa er tett og kroppen føles sliten. 

  Dermed skal jeg bare late meg foran TV-skjermen og å spise masse is dag!

  Dør av hodepine

  Hei!
  Akkurat nå skulle jeg gjort mye for å bare sove i strekk frem til i morgen tidlig. Etter drøye fire timer på skolen, gikk vi ned til sentrum for å ta vaksinen mot hjernehinnebetennelse, og jeg pleier som regel å aldri få bivirkninger. Men hei du, da jeg kom ut fra legekontoret kjentes det ut som hodet mitt skulle sprenge. Jeg har aldri hatt så vondt i hodet før, så derfor valgte jeg å stå over treningen i ettermiddag for å slappe litt av.

  Nå må jeg gjøre ferdig historie som skal fremføres i morgen og enda mer norsk. Blir en fin kveld med andre ord! 

  Har dere mye lekser for tiden?

  Romsjekk i dag?

  Hei.
  Etter noen herlige dager hjemme, hadde jeg nesten kommet inn i feriemodus og jeg som ikke har ferie før om 2 uker. Hvordan skal dette gå? Prøven i samfunnsøkonomi gikk mye bedre enn forventet og jeg håper også det gir utslag på resultatet. Jeg skjønner jo nå at det er valuta jeg syns er gøy å jobbe med. Nå tenker dere sikkert at jeg er rar, men alle er vel litt rare i blant?

  Uansett, russeklærne har kommet og jeg skal vise dere hva jeg har kjøpt etter hvert. Må vente på annen levering først. Jeg må virkelig rydde rommet mitt før Tutta kommer på romsjekk, i tillegg skal Henriette og jeg jobbe med norsk. Travel kveld med andre ord.   Utsikten fra Tonje sitt rom. Vi måtte jobbe med en nyhetssak til toppvolley.no  Ny genser fra North Park University. 

  Fun facts

  • Jeg er en utrolig dårlig taper, og begynner som regel å furte for meg selv når jeg taper.
  • Jeg bruker 3 par sokker om dagen.
  • Jeg tar oftere fly enn buss.
  • Rommet er nesten alltid ryddig på Sand, men alltid helt forferrdelig rotete hjemme.
  • Før trening og kamper tar jeg alltid på høyre knebeskytter og høyre sko først.
  • Jeg liker å finne bilder, ordtak og musikk som motiverer meg gjennom hverdagen.
  • Jeg har blitt frelst av Apple. (Til nå har jeg Macbook Pro, iPad, iPhone og iPod).
  • Jeg har 1447 sanger i iTunes.
  • Jeg må ALLTID redigere bildene mine før jeg legger dem ut.
  • Jeg sover med vinterdyne året rundt.
  • Mine største forbilder er Jillian Michaels (trener i Slankekrigen) og Aleh Akhrem (volleyballspiller i Polen).  Var det noe dere visste fra før?

  Heyhey, Stavanger

  For en effektiv økt det ble i stad. Flaks for meg at alle hjemme var på skolen, sånn at jeg fikk styrkerommet for meg selv. Det er jo bare jeg som tørr å trene med tunge vekter.

  Sola skinner i Sarpsborg og vinterjakken er alt for varm, en skikkelig herlig følelse.

  Jeg vet jeg ser smart ut med headsett.

  Trening med mamma

  Hey. Nå skal jeg forte meg å spise litt frokost før mamma kommer og henter meg, vi skal på trening sammen. Hun skal trene spinning, noe jeg syns er dødskjedelig, derfor blir det intervaller og styrke på meg. 

  Snakkes!  Skal du trene i dag?

  Hekta på iPad?

  Hei folkens!
  Pappa har stikket av med ipaden min og han har blitt helt hekta. Han som aldri skulle røre et appleprodukt.  Jeg kommer hjem fra trening med Skjeberg, denne gangen trente jeg ikke selv, men observerte de yngre og fortalte om TVN. Flere av de virket interessert, så håper mange av de søker  I kveld står det taco på meny, alltid like godt. 

  Det ble også en liten bildeserie av Magnus (lillebror), han som alltid er så glad for å komme på bloggen. 

  Tidenes kveld

  Hei folkens. 
  Jeg prøver stadig å oppdatere fra iphonen, men den aldri samarbeide, dermed blir det dårlige oppdateringer. I går var mamma og jeg først en tur hos morfar, da vi hadde hentet Magnus på jobb og skulle kjøpe pizza skjedde dette.  Mamma påsto at et vindkast åpnet pizzalokket og alt falt ut. Særlig. 

  Jeg fikk kommet meg hjem i all hast, kastet i meg maten og dro videre til Frida for en herlig kveld på byen. Alltid like koselig med disse to jentene.   Det var ganske deilig å prøve ut de nye klærne og sminken fra USA. Hihi. 

  Hello Sarpsborg

  Heyhey.
  Nå sitter jeg på Sola og venter på flyet hjem til Sarpsborg. Skal bli deilig å komme hjem en tur, dessuten bør de hjemme glede seg til alle gavene jeg har med hjem fra USA.

  Jeg har en liten plan for hva jeg skal gjøre mandag kveld, men det får være en liten hemmelighet frem til jeg har ordnet avtalen. I går fant jeg ut at Sarpsborg 08 spiller kamp, noe som hadde vært gøy å få med seg, men det rekker jeg jo selvfølgelig ikke. Bah ....  Den følelsen ...

  ... av at jeg blir nabo med en Starbucks cafe til høsten.

  ... at om ett år kan jeg snakke flytende amerikansk.

  ... at jeg skal bo i USAs tredje største by. 

  ... at jeg begynner på studiene mine i august.

  ... at jeg til høsten skal bo med noen amerikanske jenter.

  ... at jeg fra høsten av må skrive alle skoleoppgavene på engelsk.

  ... at jeg bor en liten togtur unna Victoria's Secret, Sephora, Forver 21 og mange andre bra butikker.

  ... av at jeg faktisk skal bo i et annet land, langt borte fra Norge.  Er det noen som vil flytte til USA en gang i livet?

  Trening og innsamling

  Nå skal jeg på trening, og rett etter trening skal vi som er russ samle inn penger til kreftforeningen. Resten av kvelden skal gå til religonsinnlevering. Snakkes!

  Byttet posisjon

  Heei.
  Da jeg skulle poste dette innlegget i går kveld, ville selvfølgelig ikke bildeopplasteren samarbeide med meg. Typisk det. I går spilte vi både fotball og innebandy i alternativ, noe som er kjempegøy. Selv om jeg egentlig ikke kan fordra innebandy. Etterpå trente jeg knebøy, benkpress, triceps-curl, utfall med vekter i terapimaster og skulderøvelser. Effektiv økt med andre ord.

  På morgentreningen i dag fikk jeg jobbet godt med min nye posisjon. Litt på grunn av skulderen og at jeg skal spille legger i USA, har jeg gjort en helomvending i treninga, men det er bare gøy. Mer motivasjon!   Jeg har testet den nye neglelakken jeg kjøpte, og jeg syns det ble ganske så kult. 

  Sminkefri som alltid :)Bytt

  Skolehumør?

  Hei folkens!
  De to timene med samfunnsøkonomi har aldri gått så fort i hele mitt liv, brått så var timene over. Rart det der. I dag er jeg faktisk litt i skolehumør (bra for lærerne mine), så jeg har sittet en time med å skrive et essay på engelsk som skal sendes til North Park. Akkurat nå står det pasta på menyen, før det blir litt mer skole og trening.

  Vis meg ditt kjøleskap

  Hei!
  Nå har jeg en god følelse, nettopp fordi jeg har brukt store deler av dagen til skolearbeid og litt husarbeid. Flink pike. Ellers så bruker jeg kvelden til å kose meg med "Vis meg ditt kjøleskap" på TV3 og litt popcorn. I morgen er det en ny uke, så det er viktig å være oppladet.

  Neste helg tar jeg mest sannsynlig en tur hjem, noe jeg gleder meg veldig til.   

  Outfiten er min nye genser fra Forever 21. 

  Travel søndag

  Jeg fikk nesten litt hjerteinfarkt når draw something klikket i stad, for jeg har blitt så hekta. Spiller det konstant og i går kveld satt som sakt hele gjengen og spilte mot hverandre. Litt av en sosial kveld som endte med A Cinderella Story. 

  Selv skulle jeg ønske jeg hadde helt fri i dag, og bare kunne ligge på sofaen med tv'en foran meg. Slik blir det ikke, her står gjøremålene i kø. Dessuten må jeg teste ut min ny neglelakk som jeg kjøpte i USA for kun 20 kroner.   Jeg glemte helt å vise dere mitt nye iphonedeksel som jeg også kjøpte i USA. Det andre ble så innmari skittent, også var denne mye kulere.

  Draw something

  Jeg trodde virkelig ikke at Jetleg hang så lenge igjen, for i dag måtte jeg sove helt til halv ett. Haha! Selv om alle sitter med hver sin iPhone og spiller draw something, blir det film og litt godteri resten av kvelden. Så dette blir den første skikkelig avslapningskvelden på over en måned. Herlig med andre ord :)

  Dessuten ville jeg vise dere den fine tegningen til Einar, hahahah!

  Hvorfor var jeg i USA?

  Nå kjenner jeg trøttheten sniker seg sakte men sikkert på meg. Kanskje jeg har kommet i normal døgnrytme igjen? 

  Det er sikkert noen av dere som lurer på hva jeg hva jeg gjorde i USA i vinterferien, og det er klart jeg skal fortelle dere om dette. Turen er arrangert av Sauda VGS, men er egenfinansiert og har ikke noe med ToppVolley å gjøre.  Vi har en lærer på skolen som er internasjonal konsulent, som skal hjelpe oss elevene i tredjeklasse med å ta de rette valgene. Hun har selv bodd i USA ganske lenge, og ville derfor vise oss det flotte landet.

  For oss volleyballspillere (særlig på jentesiden) kan vi prøve å få scholarship i USA. Amerikanerne jobber rompa av seg for å få dette, nettopp fordi å studere i USA ikke er billig. Vi besøkte blant annet North Park University, Loyola University og University of Wisconsin. De to første ligger i Illinois og den siste i Wisconsin. I tillegg fikk vi shoppe masse, bli kjent med en del amerikanere, spille volleyball med 300 jenter på en og samme trening. For en opplevelse! 

  Man tenker ofte at USA er der borte, men samtidig føles det ikke så langt unna. Jeg har aldri følt meg mer velkommen i et land før, som i USA. Dessuten kunne jeg gå på butikken og forstå hva de snakket om. Som feks i Polen eller Serbia, hvis jeg snakker engelsk i en butikk der, ser de bare stygt på meg og svarer på deres eget språk. 

  Dette gjelder selvfølgelig ikke alle, for jeg har en veldig god venninne som jeg ble kjent med i Polen (nettopp igjennom volleyball) og dessuten kan vår generasjon en god del engelsk.   Chicago er en fantastisk by og jeg SKAL tilbake. Dermed har jeg nå søkt på North Park allerede til høsten. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg enormt!

  Sjekker flybilletter og null internett

  Hei!
  Forrige innlegg kunne ikke publiseres før etter treningen, typisk det! Nå har i allefall internetten til MacBook'en klikket, så nå nå jeg finne alt stoffet til leksene på iPad'en. Praktisk? Nei, jeg får jo ikke levert noe som helst på it's learning.

  Jeg har allerede begynt å se på flybilletter til USA til høsten og det er det eneste Karoline og jeg snakker om fortiden. Det begynner virkelig å gå opp for meg at det er dette jeg vil. Turen til Chicago har ført med seg et større ønske om å flytte dit. Hihi :)

  Den store ryddedagen

  Hei folkens!
  Da jeg sto opp i dag, slet jeg skikkelig med å holde øynene mine oppe. I tillegg sovnet jeg ganske sent, Jetleg er fantastisk dere. Da jeg hadde trent en drøy time, måtte jeg stikke på møte ned nettfaglæreren. Nå har jeg litt fri før trening, så derfor jeg har vasket, ryddet og støvsugd hele rommet mitt. Også skal jeg begynne å redigere en film fra USA. I tillegg skulle jeg sovet litt også, men det rakk jeg ikke. Blogges :)

  Skulle vært postet torsdag kl. 15.15

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits