• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • ENDELIG VÅR  Etter to timer med ball og en kjapp middag (vi spiste lapskaus, noe jeg hater) tok Henriette og jeg på oss joggeskoene for å nyte det herlige været på Sand. Vi endte med å gå steder hvor vi ikke har vært før. Det var skikkelig deilig, etterpå satte vi oss foran husveggen for å nyte kveldssola. 

  Har du fått vår-været?

  EN POSITIV DAG

  Jeg har nettopp skrevet ferdig dagens treningsdagbok. Og fant til slutt ut at dagen har vært som alle andre, en positiv dag. Jeg lever det livet jeg ønsker, men en gang i blant er det noe som mangler. Så jeg tok fram harddisken for å bla igjennom en haug med gamle bilder. Det er da savnet og tårene kommer. Jeg merker fort hvor glad jeg er i dem jeg har hjemme. 

     Jeg fikk et spørsmål om hvordan det er å bo på internat. Innlegget kommer så fort som mulig.

  Har du slike positive dager? 

  PHOTOSHOOT MED ALICIA

  Har nettopp hatt en photoshoot med Alicia. Dagens location ble ganske artig. Vi gikk inn på sovesalen, fant masse dynetrekk og lakner som vi brukte. Se så søt Alicia er :-)

  Hva syns du om bildene?

  HOTELLMIDDAG MED FOLKET

  Kanskje ikke så interessant og lese for dere at jeg tok en løpetur og solarium på morgen i dag? Haha.

  I stedet for å spise grøt til lunsj (som vi alltid pleier), dro 15 toppvolley-elever på Ryfylke Fjordhotell for å spise pizza og kose oss. Det er ikke hver gang vi er ute og spiser sammen. Dessuten måtte vi jo støtte lokal-hotellet vårt.

  FOTO - SOLNEDGANG

  Etter en lang dusj og en episode med svenske hollywoodfruer fant jeg ut Sand kunne by på mange fine bilder av solnedgangen. Take a look! 

  Vakkert, ikke sant?

  FOTO - LOOK AT THE WINDOW  Hva syns du om bildet?

  GOD MORGEN

  Gårdagens morgentrening ble ikke styrke, men vi hadde avspenning og uttøyning. (Ja, vi har rolige treninger også). På kvelden spilte vi både fotball, håndball og volleyball (selvfølgelig). Vi hadde masse morsomme øvelser og det ble en skikkelig ball-touch trening.

  Pappa syntes det veldig spennende å følge med på utviklingen til den nye sandhallen. Så her er en liten oppdatering, just for you!
  Må stikke, hvis jeg skal rekke å henge opp klær før en trippeltime med tysk begynner kl 10. Blogges!

  RANKTURNERING I OSLO

  I helga har stort sett alle på TVN vært en tur i Oslo for å spille 1. divisjon rankingturnering. For gruppe 2 (som jeg spiller på) gikk det ikke så bra, med tanke på at vi egentlig ikke spiller i 1. divisjon. Vi spilte veldig bra til tider, men manglet det lille ekstra. Gruppe 1 jenter og gutter derimot gjorde sakene sine svært bra, som endte med to gull. Skikkelig bra slutt på sesongen!

  Ellers har jeg i dag slappet av og jobbe litt med skolearbeid (som vanlig ...). Jeg vurderer å legge meg innen time, sånn at jeg får en skikkelig skjønnhetssøvn.  Hva har du gjort i helga?

  FOTO - WORDS

  FOTO - WHAT ARE WORDS  Selvfølgelig får jeg ikke med den sangen jeg ville ha med i dette innlegget, men ja, dere skjønner. Chris Medina - What are words. Jeg har aldri hørt en sang som har gjort så store inntrykk på meg. Historien bak denne sangen er veldig sterk!

  Det ble visst en liten bloggpause på meg mens jeg var hjemme. Men jeg trengte å lade opp batteriene til de harde hverdagene her på TVN. (jeg er i det morsomme hjørne i dag ...)

  Ellers har dagene vært fantastiske hjemme, jeg har slappet av med familie og venner, og gjort bare ting jeg har lyst til, nemlig SHOPPE! I'm in heaven!

  I morgen er jeg nok engang på reisefot og jeg skal nesten hjem. Vi tar en kjapp tur til Oslo for å spille 1. divisjon rankingturnering.

  KLAR FOR KOSEKVELD

  Om 2 min stikker jeg avgårde til min bestevennine, Unni ♥ Vi skal kose oss masse, spise taco, godteri og bare prate kvelden lang.

  I går fikk jeg endelig stripet vekk etterveksten min også, og jeg er som vanlig utrolig fornøyd med resultatet. Hehe!


  Hurra for iphone-kvalitet!

  Hva skal du i kveld?

  KANSELLERING BLE STARTEN PÅ FERIEN

  HALLO! Jeg har ikke fått oppdatert i det siste, pga svært travle dager og hele fokuset mitt har gått til volleyball. På tirsdag spilte vi to kamper. Den første gikk skikkelig dritt, med tanke på at alle jentene hadde masse med nerver og alt som hører med. Vi tapte en god del ....

  Etter et oppvaskmøte med treneren og en tur tilbake til der vi bodde, skulle vi sette fokuset på en ny kamp. Nå fikk vi møte et like godt lag, men vi gjorde det mye bedre. Vi tapte, men vi tapte med stil. Det beste settet av oss fikk vi 20-25. Det settet fikk jeg også spille, så det var utrolig gøy!


  Foto: Haruya Indo

  Turen hjem i går var GRUSOM! Vi reiste fra Kielnarowa kl 06.00, var på Sola 14.10 og jeg fikk ikke satt meg på et fly til Oslo før 20.40 pga, kansellering. Ikke nok med det. Når pappa og jeg skulle kjøre hjem fra Gardemoen, møtte vi på 10 ulykker langs E6'en, som gjorde at vi måtte bruke eksremt lang tid hjem.

  Litt bilder fra paintball som vi hadde på mandag.

  Treningsleiren var slitsom (pga. knapp tid), men skikkelig gøy og ikke minst lærerik. Jeg fikk i alle fall nye erfaringer!

  Har du vært på treningsleir før? Har du spilt paintball?

  POLSK JENTEKAMP

  For en stress dag det var i går. Dagen startet på morgentrening kl. 10, rett etter dro vi for å se en jentekamp i plusligaen. Stal Mielec mot Atom Trefl Sopot, hvor Stal Mielec var hjemmelaget. Kampen var kjempespennende og jeg fant meg en favortittspiller. Resultatet endte med 3-2 til Stal Mielec, som da klarte å slå topplaget.  Hun nærmeste damen er seriøst 42 ÅR!!!! 


  Indo fikk en kalender av guiden vår med bilder av hjemmelagets jenter på. 


  Etter kampen tok vi turen til treningen til Asseco Resovia Rzeszów, som er et av topplagene i plusligaen i Polen. Gjennomsnitt høyden på disse guttene er 200 cm, sykt!
  Lagbilde med Stal Mielec.

  Foto: Haruya Indo

  Lagbilde med favoritten, Agata Wilk. 

  Foto: Haryua Indo

  BESØKT SPA HOTEL

  Denne ferien startet utrolig merkelig, med å stå opp klokka 04.00 og ta flyet til Polen, for så å ta bussen i 3 timer til Kielnarowa. Etter en tre timers middag med sing-star sanger rungende over høytalerne i matsalen (jeg holder på å bli gal ...), tok vi turen til Splendor Spa Hotel. Der fikk vi bade, boblebade, slappe av i badstu og dampstue og isbade.

  Dagen ble ikke akkurat mindre hektisk da vi dro rett på trening etter spaoppholdet og rett til kveldsmat. Nå er vi skikkelig slitne og skal ta en god natts søvn! ♥

  KOSEKVELD MED HEIDI OG SUSANNE

  Rett etter skolen tok Susanne og jeg turen til Heidis place i Stavanger. Vi har kost oss med sikkert 10 repriser av spurten til Petter Northug. Nå koser vi oss med Nytt på nytt! Da kommer hele bildeserien med hva vi skal kose oss med resten av kvelden.

  Nr. 1 - Hjemmelaget boller


  Nr. 2 - Sjokolademousse


  Nr. 3 - Påskeegg


  Susanne og jeg gamer Itgirl på facebook og tar livet med ro. God ferie til dere som er like heldig som oss! ♥

  HØSTEN I BILDER

  Akkurat nå skal jeg skrive ferdig en sidemålsinnlevering og jeg satser på å bli ferdig i dag. Nynorsk er ikke like ille å skrive som før. Har kanskje blitt litt bedre med nynorsk, så lenge jeg er fast leser av denne bloggen

  Etter skolen tar jeg båten til Stavanger, hvor Susanne og jeg skal sove over hos Heidi. I morgen tidlig setter vi oss på flyet til Polen. Woho!

  Jeg fant disse bildene på harddisken fra en gammel photoshoot med Unni! :-)


  Hva syns du om bildene? Hva skal du i helga?

  CHECK IT OUT - REDIGERINGSPROGRAM

  Jeg elsker å redigere bilder og jeg kan sitte i flere timer med dette. Sikkert flere som kjenner seg godt igjen. Men jeg leste en blogg som anbefalte Photoshop (lightroom). Gratis program som justerer litt på lyset, skarpet og diverse. Ellers bruker jeg picasa og photoscape til å redigere. 

  Før.


  Etter.


  Før.


  Etter.


  Nå skal jeg rett i seng. Jeg ble så grinete fordi jeg måtte skrive en toppvolley.no artikkel på nytt, fordi pcen min ikke ville samarbeide. 

  Hva syns du om bildene?

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits