• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Update from USA

  Hei folkens! Nå har jeg stort sett vært uten Internett i en uke. Livet i USA er herlig og vi har opplevd masse. Siden jeg oppdaterer fra iphonen, får heller bildene komme senere. Nå sitter vi i allefall på en tacorestaurant, for i hele dag har vi spilt kamper mot amerikanerne. Veldig gøy og jeg har blitt en del erfaringer rikere. I morgen reiser vi hjem til kjære Norge, men pga tidsforskjellen er vi ikke hjemme før på tirsdag kveld. Blogges senere :)

  Klart for en kos kveld

  Da Tonje kom til Rakel og vi fikk ordnet oss, tok vi toget til Sandnes sentrum for å shoppe litt diverse saker til i kveld. En del av USA jentene skal samles for å spise taco og bare kose oss. 

  Tonje i sitt ess. Hun er hektet på tetris vel.   Ja, jeg klarte ikke å gå tomhendt fra kjøpesenteret. En fin topp til i kveld for kun 99 kroner.

  Haha, tilfeldigvis hadde Vivian og jeg samme antrekk. Kos dere i kveld :)

  Nora og Karolines loppemarked

  På torsdag hadde Nora og Karoline loppemarked på internatet, nettopp fordi de har alt for mye klær som de ikke bruker. Jentene hadde rigget til en liten søt butikk i gangen, og det til slutt hadde alle TVN-jentene vært innom en tur. Som Karoline pleier å si: Jeg trenger jo penger til USA (hvor hun skal kjøpe enda mer klær). 

  Supesøte buisness-jenter. 

  Litt luksus

  I kveld ble det løvbiff og pommes frites ala Karoline, i tillegg hadde hun laget slush. Snakk om luksus! Nå er hele gjengen så slitne etter en lang dag med skole, trening og ekstra lang reise, at vi må legge oss. God natt!

  Søte Karoline er så flink på kjøkkenet!

  Dette har jeg ventet på

  Hei folkens!
  Dårlig oppdatering for tiden, men det har gått i ett siden jeg kom tilbake fra Sarpsborg. Treningene har vært gode og det har ikke minst vært veldig gøy. I dag reiser Karoline og jeg til Rakel for å bo der for helgen. På søndag morgen setter vi kursen mot USA og Chicago. Nå er tiden endelig her, dette har jeg gledet meg lenge til. 

  Oppdateringene i USA kommer til å bli så som så, ganske dårlig regner jeg med. Macen skal ligge igjen hjemme, og jeg skal gå til innkjøp av en ipad. Hihihi! Dessuten kommer innlegget til å komme på nattaen for dere :) Jeg kommer hjem tirsdag 28. feb.

  Nå skal vi straks ned til båten, snakkes senere.

  Feil dag?

  Helt siden jeg sto opp til morgnen i dag, har jeg trodd at det er tirsdag. Tanken på at det faktisk er torsdag og 3 dager til jeg reiser til USA er helt syk. Jeg har ikke begynt å pakke engang, men planen er å tom koffert til USA og stappfull når jeg reiser hjem. 

  Nå er planen å rydde litt før jeg skal på trening kl 15.45. 

  En dag på Tusenfryd

  Hei folkens! 
  Jeg har en skikkelig tendens til å blogge som en bøtte med møkk når jeg er hjemme. Tyder kanskje på at programmet er tettpakket, slik at jeg kan treffe flest mulig på kortest mulig tid. 

  Uansett, denne helgen har vært like bra som alle andre helger når jeg er hjemme. Jeg finner alltid roen hjemme, jeg blir behandlet som om jeg bodde på et 5-stjerneshotell og jeg får maten jeg peker på. Grunnen til at jeg var hjemme var som sakt kvalikk til NM, det kan jeg fortelle om i morgen. Jeg kan røpe at min kjære skulderskade ikke har tenkt å bli bra med det første.

  For kun 1 time siden kom jeg tilbake til Sand. Vær glad dere ikke bor på vestlandet, kjære østfoldinger. Jeg tok båten til Sand og forestill deg rollercoaster på Tusenfryd 2 timer i strekk, da får du en opplevelse av min reise. 

  Romnøkkelen min. Interessant!  En liten konkurranse til bestemor. Hvor er bakgrunnsbildet på Macbooken min tatt? :)  Særping te jæ dør. God natt.

  Leser til prøve, vel

  Betalingen for å være hjemme en ekstra dag, er at nå må lese til en prøve jeg har i morgen. Riktig nok får vi bruke både bok og internett, men jeg syns det er greit å lese litt likevel. Båten går om 30 min, og denne båtturen kommer til å bli ille. Flyturen var som en runde i rollercoasteren. Nå er det bare 5 dager til USA! :)

  Harrytur til Sverige

  Etter en lang dag i Askimhallen i går, valgte mamma og jeg å legge helgens shopping til Sverige. Jeg tror jeg aldri har sett å lite folk shoppe på Nordby på en mandagsformiddag før. Kanskje like greit? Det ble litt godteri som vanlig, men det er mest til godteri-bokse-prosjektet til meg og mamma. 
  Heaven of sweets!  Tenk at jeg fant yndlingspålegget til Karoline for kun 13.90 kroner :)  Det ble ikke noe klær på innkjøpslisten i dag, jeg reiser tross alt til USA om 6 dager. Varmebeskyttende spray og en slags moroccan oil til håret. 

  Tar det helt easy

  Det er så deilig å være hjemme en liten tur. Gårsdagen ble det pizza og brus i godstolene hos pappa med The Voice på TV. Akkurat slik jeg liker det. I dag derimot har mamma og jeg tatt det helt easy. Vi skal en tur på kirkegården og etter det skal vi opp til morfar en tur. Jeg prøver å restituere så godt det lar seg gjøre i dag, det blir en laaaangt dag i morgen.  Voldtekt på Sand

  Hei alle sammen!
  Jeg ville bare blogge litt mellom slagene på norskoppgaven til å fortelle dere om noe ganske ekkelt. Dere har sikkert lest i avsier, sett på nyheter eller hørt om at en 17-årig gammel jente ble voldtatt av nestlederen til Venstre. Skal jeg fortelle dere hvor det hele foregikk? På det søte Fjordhotellet her på Sand!

  Det er veldig nifst å tenke på, og Sand er ikke akkurat store plassen heller. Jeg kommer nok aldri til å forstå hva som foregår i hodet til folk som utføre de forferrdelige handlingene.

  Les saken på VG. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10043181  Snakk om å være heldig

  Hei igjen!
  Som dere sikkert ser er bloggen under oppussing og jeg er ikke ferdig enda. Headeren har jeg laget helt selv, lenge siden sist.

  I kveld skal jeg faktisk sitte med norskoppgaven (som jeg aldri blir ferdig med) som jeg har brukt så innmari lang tid på, satt fire timer i stad også. I tillegg har vi fått noen oppgaver i historie, snakk om å være heldig. I tillegg må jeg pakke og gjøre klart alt til i morgen. Reiser hjem rett etter skolen.   Ha en fin kveld!

  Gleden ved å gå fra trening

  Jeg ville bare ta en liten pause fra alle artiklene jeg har lest til norsken ved å blogge litt for dere. Jeg har så mye jeg vil fortelle dere. I snart 3 uker har vi hatt dette fine været når vi har kommet fra trening. 

  Nå må jeg tilbake til norsk språkdebatt og språkplanlegging og jeg skal love dere at det er kjedelig. No offence til deg, Sindre. (Både lærere og trenere leser bloggen min, er venn med meg på facebook og følger meg på twitter, snakk om å bli overvåket ♥).

  Pakke hver uke

  Da er jeg ferdig med dagens treninger, som ble to timer med ball og en time styrke. Jeg tenkte jeg skulle vise et bilde av mitt heftige brannsår, så skjønner dere sikkert hva vi holder på med her. Og ja, det gjør sykt vondt! 

  Jeg har fått pakke av mamma i dag, noe som alltid er en liten glede i hverdagen. Siden jeg begynte på TVN har mamma sendt en pakke til meg hver eneste uke. Er jeg ikke heldig? Håper hun følger den tradisjonen da jeg flytter til USA ♥

  Pakken inneholdt en liten sjokolade og to pizzasnurrer. Det er en god oppmuntring til en kveld som kun skal handle om norsk. 

  Rett før trening

  Hei folkens!
  Da blir en en liten kjapp oppdatering før jeg stikker på trening. Siden husmoren vår sluttet rett før jul, har avdelingslederen på TVN, Øyvind Marvik tatt seg av romsjekken for denne gangen. Som dere ser, jeg har imponert han!

  TVN har endelig fått de etterlengtet strikkene vi skal bruke på skuldertrening, flaks for meg. Det betyr masse skuldertrening denne uka før jeg skal spille mange kamper til helga.   Nå må jeg stikke på trening, blogges i kveld!

  Leking med volleyballer

  Hei på dere!
  Denne tirsdagen har jeg trent i hele 5 timer og vi har gjort utrolig mye gøy på trening. Dagen startet med tidenes trøtteste fysioterpaut, og bare det fikk opp stemninga på gjengen. Vi lekte oss med en ball for å si det sånn! Trikset, løp, slang oss på gulvet, hoppet over ballen og tok selvfølgelig noen omganger med planke. 

  I ettermiddag fokuserte vi kun på det spillnære, fordi hele TVN skal spille RM/SM/NNM (kvalikk til NM), kall det hva du vil. Siden jeg skal spille legger til helga, fikk jeg prøvd meg litt i dag. Det var sykt gøy og litt rart, jeg har jo ikke lagt på snart 2 år. Skulderen frika helt ut i dag, jeg måtte serve ganske lette server for å i det hele tatt få den over nettet. Det er litt krise!!

  Nå skal jeg avslutte innlegget, for jeg trenger å gjøre markedsføring til prøven i morgen. Blogges!

  RUSSESANG NR 1

  Jeg har sikkert vist denne sangen til samtlige av mine venner. Forrige uke fant Nora i klassen denne sangen (hun skal ha æren), så satte vi på den på full guffe på rommet til Daniel og danset helt vilt i gangen med svette treningsklær. Russelivet som toppidrettsutøver ♥

  Jeg har hørt sangen 48 ganger siden tirsdag, haha!

  Koordinasjon og yoga

  Hei folkens!
  Akkurat nå sitter jeg med en samfunnsøkonomioppgave om Keynes' teori, noe jeg faktisk syns er interessant. Rommet skal ryddes før kvelden er omme, det ser virkelig bomba ut etter at jeg kom hjem i går kveld. Jeg håper denne uken går fort, for jeg skal hjem til fredag!

  Foresten, for dere som lurer på hva vi gjorde på trening i dag: koordinasjon, yoga og avslappning, i tillegg til at jeg trente skulderen.
  Cover Drive - Twilight

  Jeg har blitt helt forelsket i denne sangen ♥

  Bilder - Rankingturnering

  Da tenkte jeg det var på tide å fortelle litt om helga. Vi var som sakt i Bergen for å spille 1. Divisjonsrankingturnering. På lørdag spilte vi mot Blindheim og BSI i puljespillet. Vi vant 2-1 mot Blindheim, men tapte 0-2 mot BSI. Det var mye usikkerhet i laget og vi klarte ikke å prestere slik vi hadde ønsket. Siden BSI tapte mot Blindheim, måtte vinneren av puljen kåres utifra settene. Siden vi tapte et sett mot Blindheim, vant de puljen. Det endte med 3. plass i puljespillet, og det var kun to poeng som skilte oss fra 2. plass. 

  Da røk kvartfinalen og vi spilte mot NTNUI som vi knuste 2-0. Kampen om 9. plass mot TRIO ble også en god kamp fra vår side. Vi spilte så bra! Her er noen bilder fra den siste kampen, siden jeg måtte stå over pga. skulderen.  Skjetten-jentene vant en annen turnering i Tønsberg i helga, noe som lover svært bra med tanke på SM til helga. Da tar jeg turen hjem for å trene og spille turnering, gleder meg!!!

  Foto: Bjørn Rabben

  Sand next!

  Nå er vi på vei hjem til Sand. Vi endte opp på 9. Plass fordi vi tapte feil kamp. Forklarer mer når jeg kommer hjem. Håper dere har kost dere i helga, det har jeg.

  PS! Jeg har fått Mail av treneren i Chicago!! Nå er det bare to uker til vi reiser til USA.

  I Bergen

  Nå ligger Silje og jeg i senga etter en lang dag. Vi har spist sykt god pizza og ledd masse av gamle volleyballhistorier. Vi bor nemlig hos den velkjente volleyballfamilien, Siljander. I morgen er det tidlig opp for å spille kamper som begynner allerede klokken 09. Natta!

  Vi ser vel alle freshe ut etter 5 timer i buss?

  Safari kjeks - ikke den samme smaken

  Klokken er blitt mye allerede, og jeg skulle gjerne vært i full gang med pakking, noe jeg ikke er. Resten av denne kvelden skal jeg gjøre norsk og kose meg med safari. Beste kjeksen som finnes! 

  Vi fikk fri fra morgentreningen i dag, noe som var sykt deilig og jeg fikk sovet i hele 11 timer i natt. Snakk om sovedyr mitt i uka. Dermed ble det bare med treningen i ettermiddag, og uheldigvis for meg var skulderen verre i dag enn på tirsdag. Vi reiser til Bergen rett etter skolen, så derfor rekker vi ingen trening i morgen. 

  Den "nye" oppskriften på Safari-kjeksen er absolutt ikke så god som før. Blæh! 

  Dagens inspirasjon 02.02

  Haugesund!!

  Jeg må innrømme at jeg aldri har vært i Haugesund og for en stygg by. Tulla da, dere. Det var ikke akkurat byen jeg fikk se, for vi var det meste på høgskolen for å få informasjon om videre utdanning. Jeg har allerede bestemt meg, men det er alltid litt nyttig å få vite mer. Nå sitter vi på bussen hjem til Sand og i kveld skal jeg bare slappe av og i tillegg gjøre litt lekser. Jeg merker at jeg fikk både slå og serve på trening i går. Haha! Men så gøy det var :)

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits