• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • TOP MODEL MED JENTENE

  Akkurat nå har halvparten av jentene sittet plantet foran tven til Elisabeth for å få med seg dagens episode av Top Model. Vi er like iverig hver gang, siden en "volleyballstjerne" har entret dette programmet. 

  Denne dagen har gått så utrolig fort, så tipper denne uken flyr i en fei. For til lørdag reiser jeg til Polen på treningsleir med halvparten av TVN, etter det skal jeg hjem en tur i noen dager. Gleder meg til å komme hjem igjen!  Jeg skal prøve å få tatt noen ordentlige bilder når jeg kommer hjem. Da har jeg som vanligvis litt mer sminke og ikke jogge-klær på meg.

  Ser du på Top Model?

  GUTTENE TAPTE

  Nå sitter jeg her igjen med skolearbeid. Jeg blir liksom aldri kvitt det. Prøve meg her og prøve meg der. Og jeg kan ikke komme uforberedt til prøven heller. 

  Guttene spilte sin siste seriekamp i dag, som endte med tap mot Førde. Utrolig kjipt og dårlig stemning i matsalen på middagen.

  Med tanke på at jeg må gjøre ferdig en innlevering, øve til en prøve og gjøre ferdig artikkelen på toppvolley.no, bør jeg absolutt ikke sitte her å blogge. Snakkes!  Har du mye skolearbeid å gjøre?

  INNKJØP

  Jeg lovte å vise dere mine innkjøp denne kvelden. Og ja, jeg har nøyaktig 20 min på meg. Siden ikke H&M eller Gina Tricot ligger rett ned i gata, ble jeg nødt til å nettshoppe litt.

  shorts h&m


  kjole h&m
  Jeg er i alle fall veldig fornøyd. Det gjenstår forsatt en del shopping så er sommergarderoben klar. Godt jeg skal til Polen om en uke, så jeg får handlet litt. 

  Hva syns du om innkjøpet?

  HJEMMEKAMP

  Hei. Denne lørdagen skal jeg bruke til å slappe av, kose meg med film og mine herlige venner. Tanken på at jeg kunne sove lenge, er alltid like digg. Jeg var en tur i Sand Sentrum i stad (jeg gikk helt alene), for å hente pakken fra H&M og handle litt på Coop. Innkjøpet mitt kommer i kveld.

  Nå skal jeg straks bort i hallen for å hjelpe til å guttekampen og jobbe litt. Lørdager for meg er også til for å gjøre en liten jobbinnsats.  Hør på denne sangen. Jeg har blitt hekta allerede! O-Bee ? All Around The World

  Hva skal du i dag?

  MIN NYE JOBB

  Jeg har akkurat stappet i meg kantinas spesial, nemlig lapper. Like godt hver fredag!

  Ellers sitter jeg og jobber litt i mellom timene. Som de fleste hjemme ikke vet, har jeg fått meg en "ny" jobb. Jeg er redaktør for TVNs hjemmeside, sammen med en i tredjeklasse. Vi skriver om alle nyhetene til Toppvolley, ordner forskjellige events (valentines day, elevkveld etc.) og ting som skjer her. 

  Så her sitter jeg da og oppdaterer med litt bilder til en artikkel. I helga skal jeg skrive om guttenekampene. Så følg gjerne med på toppvolley.no  Har du en jobb?

  PAKKE AV TANTE

  Det er ikke første gangen jeg får pakke i posten, men i dag fikk jeg en pakke av tante. Jeg har klaget litt til de hjemme at jeg savner påskeegg i lilla kartong, siden Sand ikke er så oppdaterte på slike godterier. Gjett hva jeg fikk av tante?

  Påskeegg i lilla kartong.


  Jeg fikk ikke bare to, men FIRE. Glede ♥ Så mange påskeegg har jeg aldri hatt på en gang før.

  Tusen takk for pakken, tante! (jeg vet du leser bloggen min, hehe)

  Liker du påskeegg?

  SPEILREFLEKSEN GIKK I GULVET

  På mandag klarte jeg det utrolige, jeg som aldri mister iphonen eller andre dyrebare ting i bakken. Jeg mistet speilrefleksen min i gulvet. Jeg skulle legge den inn i kameravesken og så vippet hele kamera ut med objektivet siktende mot gulvet. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, tenk om jeg hadde ødelagt kamera mitt.

  Nå skjønte du sikkert at det gikk bra, men solblenderen gikk i tusen knas. Jeg er flau over meg selv!

  Det er ikke så lett å se, men solblenderen sitter bomfast og mange av delene ligger ...


  ...her. Hvis du lurer på hvordan innholdet til en solblender ser ut. Enjoy!


  Har du klart dette før?

  SKYT MEG

  Jeg sitter her på rommet mitt og leser iherdig til en prøve jeg har i morgen. Med tanke på prøve på en mandag, er det ikke så ille, men når man skal kunne 100 sider utenatt, da begynner jeg å bekymre meg litt. Spesielt når det er et nettfag. 

  Skyt meg, jeg holder på å drukne i et ganske trøttsomt stoff.
  Ellers så har jeg denne søte grisen til Elisabeth ved siden av meg, som spiller herlig musikk slik at jeg blir litt motivert.


  Hva gjør du på denne søndagen?

  GÅRSDAGENS BALLTRENING

  Gårdagens balltrening er som kjent for alle TVN-elever spillnær trening. I tillegg hadde vi litt styrke og koordinasjon. Ganske morsomt og tungt i grunn. Creds til treneren vår Arvid som tok bildene.

  Rokkering.


  Ball-koordinasjon.
  Medisinball-utfall.
  Serve-karusell.
  Nå skal jeg bort til Henriette på 1. klassebygget om få strakser.

  Hvordan har din trening vært i det siste?

  VASKING AV ROMMET

  Jeg har brukt stort sett hele dagen til å vaske rommet, klær og støvsuge. I tillegg kose meg med masse serier på tv3.no. Det er virkelig deilig å ha et skikkelig rent rom nå, så jeg føler jeg fortjener en pose med popcorn.

  Her ser dere før og etter. Rommet var ikke på sitt værste da jeg tok bildene.
  Vasker du rommet ditt ofte?

  BLODPRØVE PÅ SKOLEN

  Som jeg sa i forrige innlegg, skulle jeg i dag ta en blodprøve til et forskningsprojekt om jumpers' knee. Det tok veldig kort tid, siden jeg er så tøff og har fine blodårer. Haha. 

  Nå MÅ jeg rydde rommet, det ser nemlig ut som det har vært en orkan her. Klær som flyter overralt! Huff ... jeg skuffer mamma.

  Ellers i kveld skal jeg kose meg og leke litt business. Blogges!

  Har du tatt blodprøve i det siste?

  HJEMME-SPA

  Det finnes ikke akkurat spasenter i nærheten her, så da må jeg bruke kreativiteten min. Jeg har hatt mitt lille hjemme-spa i kveld. Har tatt en runde med neglene mine og smørt føttene inn med forskjellige kremer (føttene blir enormt belastet når man trener en del). Skikkelig deilig å høre på musikk og kjenne at kroppen slapper av. Senga kaller og jeg skal legge meg. 

  I morgen etter frokost venter blodprøver til knemannens prosjekt om jumpers' knee.  Har du slike hjemme-spa-kvelder?

  MYE REISING

  I det siste har det blitt endel reising, så nå sitter jeg her og prøver å holde meg våken, i frykt for å ikke sovne over skolepulten. 

  Etter å ha reist 8 timer på mandag, rakk jeg bare å være her en dag. For i går satte 14 toppvolley-jenter kursen for Stavanger og treningskamp mot Austrått. Og avstanden mellom Sand og Stavanger er ikke som Oslo-Sarpsborg. Det tar 2 timer med båt. Så i dag var det grytidlig opp for å ta båten inn til Sand igjen.

  Godt det er fredag i morgen og tid til å slappe av!

  Vi har det alltid kjekt i timene. Nå er det på tide med lunsj!


  Dessuten vil jeg bare beklage elendig blogging i det siste, jeg har null inspirasjon. Men jeg skal nok få fikset dette til helga.

  HELGAS INNKJØP

  Ikke akkurat spennende innkjøp for en mote og sminkeinteressert blogger, men for en som lever internatlivet på tørre brødskiver, knekkebrød og null godteri, så er dette et storinnkjøp.

  Det eneste som faktisk er litt sunt på dette bildet, er proteinbarene som ligger gjemt bak potetgullet.


  Løpesko!!!


  Nå venter jeg egentlig bare på at Karoline skal komme å hente skittles'ene sine og resten av godteriet. Så er det rett i seng etter en ganske heftig fly og båttur. Seriøst som det blåste, følte som flyet hadde tenkt seg en helt annen vei enn ned på Sola rullebane. Nok om det, natta!

  NOK EN HARRYTUR

  I går var mamma og jeg på harrytur i Sverige og hamsret inn godteri for resten av året, pluss litt frokostblanding. Jeg skulle egentlig kjøpe meg en jakke, men de hadde den ikke, så derfor ble det løpesko i stedet. Smart!

  Etter å ha handlet inn godteri til venner på TVN, dro vi en tur bort til Morfar. Full fart hjem igjen for å ordne meg til FRIbu-fest i kirken. Der klarte vi å kose oss til halv tolv.

  Nå har jeg nettopp spist frokost og skal om 20 min bort i hallen for å spille NM-Kvalik. Håper det blir bra!

  Den "berømte" broen mellom Norge og Sverige.
  Hva skal du i dag?

  TIDLIG OPPE

  Når jeg med det første er hjemme, har jeg ikke planer om å ligge i senga hele dagen. Derfor sto jeg opp sånn halvveis tidlig og spiste en god frokost (alene). 

  Jeg tok meg en tur bort i hallen for å se Knut-Ludvig spille en kamp (NM-kvalik). Det er litt rart å være tilbake i Skjeberghallen, som var mitt andre hjem før jeg flyttet.

  Ellers så er mamma og jeg på vei ut døra for å dra til Sverige på shopping. Byebye!  Jeg skal ikke klage på været her hjemme, men jeg trodde ikke det var så masse snø og 13- grader. Litt anderledes enn i Stavanger kan man si.

  VALENTINES DAY PÅ TVN

  Til dere som liksom henger mer på bloggen min enn på facebook, så kan jeg fortelle at ToppVolley arrangerer valentines day. Hele seansen foregår i matsalen kl 18.30 og alle elever og trenere er inviterte.

  1. klasse står for opplegget, det vil bli servert taco, kaker og gele. I tillegg blir det romantiske filmer på 3. klassebygget og de minste på huset disker opp med en overraskelse.

  Svar på invitasjonen på facebook, slik at de vet hvor mange som skal delta. Det kreves litt planlegging! :-)  Hva skal dere gjøre på Valentines dagen?

  RELAX

  Æsj, nå for tiden går det veldig opp og ned med energi. Det går liksom ikke an å styre det selv. Akkurat nå føles det ut som kroppen er tom for krefter. Ikke så lurt med tanke på at jeg tar fatt på min neste trening om ca 4 timer. 

  Derfor har jeg den ultimate avslappnings-spillelisten på spotify. Perfekt for å samle energi. Kom gjerne med forslag til flere sanger! :-)

  SYNET AV SOMMER

  Åh, som jeg savner sommer. Det å spille beach dagen lang og løpe rundt i shorts og t-skjorte, uten noen bekymringer. Være sammen med venner til langt på natt og ikke minst sole seg.

  Gleder du deg til sommer? Hva syns om bildene?

  SUNN OG GOD FROKOST

  Siden jeg i dag kunne sove litt lenger enn vanlig, benyttet jeg sjansen til å skaffe meg en god og sunn frokost. Jeg har vel egentlig sakt dette tiusen ganger, men jeg hater brødene vi får på TVN. De er skikkelig tørre og ekle. Heldigvis har vi en kantine på skolen som redder hverdagen. 

  PS! Vi fikk faktisk nye brød i matsalen i går, de smaker litt bedre enn de gamle.

  Dette måltidet betalte jeg 10kr for. Dagen er reddet! :-)
  Kjøper du mat på skolen?

  EYETRACKING

  I går hadde guttene en ganske morsom test, nemlig eyetracking. Hele testen går ut på å ha på seg noen briller og en slags veske på ryggen.   Poenget med denne testen er at vi skal finne ut hvor øyene våre ser når vi tar et mottak, i angrep, serve og div. Det kan hende vi ser alle andre steder enn der vi skal se. Dette ser vi på film og analyserer det.

  Til mandag skal vi jentene også få teste ut dette.

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits