• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Syk av været

  Hei søte!

  Nå sitter jeg helt død på kjøkkenet og gjør ingenting fornuftig. Jeg har tydeligvis arvet et merkelig "syndrom" av pappa, at dersom det er veldig værskifte, blir vi syke. Så her sitter jeg da med vondt i hodet, sår hals, fryser og null stemme. What a life. 

   

  Det er ikke så veldig rart når vi har hatt alle fire årstidene på et par dager. Velkommen til Illinois og Chicago. 

     At the library

  Hei!

  Jeg befinner meg i biblioteket og da er det minimalt med skrift fordi de ikke har de tre hellige bokstavene. Haha! Etter 5 mnd her har jeg funnet at vi har iMac, hurra for meg!

   

  Elisabeth var over en tur og vi spiste taco mens Idol rullet over skjermen, senere blir det basketballkamp. Byebye!

   

     Karoline klippet meg for 1 uke siden! Wiiiii

   

  Summer, I miss you

  Rek-makka

  Hei!

  Jeg kan understreke med engang at jeg HATER tirsdager, og skal jeg fortelle dere hvorfor. 7 timer med skole og en haug med lekser som skal gjøres til resten av uken. Vi har som vanlig night class i 3 timer med bible og da spør du sikkert deg selv, hvorfor har Elise bible når hun skal bli økonom? Det samme lurer jeg også på. Skolen min har bestemt seg for at absolutt alle elever må ta dette faget for å få godkjent bachelorgrad. 

   

  Karoline og jeg hadde kjøpt inn reker i går, så da ble det reke-sandwich til middag. Nam!

   

  My best city

  Hei!

  I går etter skolen dro Karoline og jeg tur downtown for å kjøpe et par ting på Target. Hele grunnen for å dra dit var egentlig for å kjøpe frosne reker, siden de ikke har det på noen andre butikker i nærheten. Haha, snakk om hektet. Vi kjøpte verdens beste baguett på Potbelly og bare koste oss. 

   

  I tillegg fikk jeg fikset med amerikansk mobilnummer, noe som har tatt utrolig lang tid pga. sperret norsk iphone. Jeg fikk åpnet den selv og alt er i orden. Nå skal jeg møte Karoline for lunsj, før vi har 4 timer med skole. Snakkes!

   

  Bildene er fra Karoline sin blogg.

   

  Norwegian pancakes

  Hei!

  For en slapp søndag dette har vært, men det er så deilig å sløve lenge i sengen. Vi bestemte oss likevel å ta en treningsøkt og da ble det intervaller, planke, sit-ups og spurt på planen. Jeg hadde forventet at formen skulle være dårlig, men jeg hadde overraskende mye energi, noe som var deilig. 

   

  Senere på dagen ble vi bedt bort til Christoffer og Co. på pannekaker og det ble selvfølgelig til at Karoline og jeg laget dem, haha. 20 pannekaker med nugatti og krem gikk ned på høykant. Etterpå spilte vi boms og presidenten, eller som de sier på svensk: neger president. 

   


  Nå skal jeg se en episode med Tone og God kveld Norge, før jeg tar kvelden.

   

  Photobooth og norsk kveld

  Hei alle søte!

  Jeg beklager for sen oppdatering, men brått så hadde vi masse å gjøre i dag. Så lenge man ikke begynner på skolen før 1, kan det lett bli noen sene kvelder og det gjorde det i går. Vi startet dagen med å se Nyborg Volleyballklubb spille kamp, så hadde jeg skole i 3 timer, før Karoline og jeg tok et skikkelig skippertak på rommet. Nytt sengetøy, rene klær og ryddig rom, ingenting er bedre. Karoline klippet også håret mitt, men tipper det ikke syntes så godt. HAHA!

   

  Nå har vi hatt tidenes norske kveld sammen med Adam, hvor taco og gullrekka på TV sto på menyen. Idol, Senkveld og Golden Goal, ikke verst spør du meg!

   

  Fant noen gamle bilder fra Photobooth som jeg bare laget en kollasj på, haha!! Good memories.

     The time goes fast

  Du er med meg alle dager, vakre mormor. Jeg kan ikke forstå at det er så lenge siden du gikk bort fra oss. Glemmes ei ♥

     My sweet roomie

  Hei søte!

  Nå kom hele "familien" hjem fra jentenes basketballkamp på skolen. Og ja, det er basketballkamper opptill 3 ganger i uken når de har sesong, særlig når vi både har gutte -og jentelag på skolen. Tricia er en jentene jeg bor med og verdens søteste jente fra Alaska, som betyr at hun faktisk har like lang vei hjem som Karoline og meg. Sykt å tenkte på egentlig. 

   

  En 3 siders innlevering som skal handle om meg skal skrives før jeg legger meg. Wiiiiii, gøy på skolen. 
     Å bo med sin bestevenninne

  Dette er et veldig vanlig tema å snakke når man begynner å nærme seg slutten på videregående skole. Jeg skal ikke skremme dere for mye, men dette er faktisk en stor risiko å ta og det er ikke sikkert det blir slik man hadde forestilt seg. Dette er nok mye lettere for gutter enn det det er for jenter, rett og slett for gutter er enkle skapninger som sjeldent krangler. Jeg sier ikke at gutter ikke diskuterer, men kranglefaktoren er nok litt høyere hos jentene. 

     Jeg vil dele mine erfaringer med dere og kanskje få dere til å tenke dere om to ganger. Det er noen venninner jeg vet jeg aldri ville fungert å bo sammen med, nettopp fordi vi kanskje er for forskjellige. Karoline er som en søster for meg og vi er såpass like på alle plan at våre felles venner også merker dette. Det er viktig at hun er min nummer 1 og at jeg er hennes nummer 1!

   

  De første ukene kan virke som en fest, fordi man ligger våken til kl. 02 på natten for å snakke om gutter, shopping, rykter man hører og alt mellom himmel og jord. Det er når man har levd sammen i flere måneder at man virkelig merker hvordan det er. Det er viktig å ha en balanse, slik at man kan gjøre ting som den andre ikke alltid er med på. I fjor hadde ikke Karoline og jeg et eneste fag sammen, i år har vi to. 

   

   

  Nøkkelen til at Karoline og jeg har fungert såpass bra sammen, er at vi bodde på samme internat i to år før vi flyttet hit. Vi har levd under de samme vilkårene og vært på hverandre over lengre perioder. I tillegg bor Karoline i Bergen og jeg i Sarpsborg når vi er hjemme, som betyr at vi får en pause fra hverandre når vi er hjemme på ferie. Vi skal selvfølgelig møtes i sommerferien, men da blir nok dette bare en uke av 3 måneder. Vi har muligheten til å savne hverandre og det er utrolig viktig, dersom man skal fungere sammen over lengre tid. 

     Det hele handler om å respektere og vise hensyn til hverandre. Jeg kan se på Karoline når hun har en dårlig dag og da vet jeg akkurat hvordan jeg skal forholde meg til henne, noe som gjør at vi ikke krangler. Selv om vi begge er ganske så sta, snakker utrolig mye og har sterke personligheter, klarer vi likevel å tilpasse oss den andre. 

   

  Forholdet vårt høres kanskje perfekt ut, men hvis bare vi to diskuterer om noe, er vi alltid uenige. Vi kan diskutere, men krangler aldri. Vi er ærlige mot hverandre og dersom jeg gjør noe Karoline ikke liker, sier hun alltid i fra og omvendt. 

   

  Håper dette var til hjelp for dere som tenker å flytte sammen med god venninne!

   

  Det å følge drømmene sine

  Når jeg leser forskjellige blogger om hvor de vil reise går ofte New York, California, Florida og Mexico om og om igjen. For å være ærlig har jeg aldri vært noe god i engelsk og frykten for å måtte snakke engelsk 24/7 har vel egentlig slått meg flere ganger, og det er derfor jeg aldri har vært super giret på å reise avgårde til et annet land. Jeg hadde en liten drøm om å besøke USA, men ikke en eneste tanke på å flytte dit. Mest fordi det føltes veldig langt unna, vanskelig å komme inn, alt for mye papirarbeid og diverse.

   

  Og ja, det er forferrdelig mye styr som må ordnes og det koster ganske mye dersom man ikke får scholarship, i tillegg kan det hende du må ta SAT og TOFFL tester, vaskiner, skaffe visum, noe som automatisk blir en del penger. Men ikke fortvil, for har man virkelig lyst til dette, er alt mulig. 

   

   

  Det jeg mener er at dersom du har en drøm om å reise til USA eller et annet land for å studere, syns jeg ikke du skal drømme i evighet. Gjør drømmen til en realitet og forandre livet ditt. 

   

  Jeg har alltid vært over gjennomsnittet ansvarsfull og mine to aller nærmeste venninner hjemme i Norge har ikke kanskje ikke vært på samme level som meg, men nå har de bestilt flybilletter til Chicago i mars for å besøke meg. Jeg kan ikke beskrive hvor stolt jeg er av dem. Særlig hvis man flyr helt alene er det litt lett å få panikk av papirene man skal fylle ut på flyet, finne riktig gate og spesielt innsjekken til USA. Så lenge man ikke reiser alene vil dette alltid ordne seg og ikke la slike småting hindre deg å reise. 

     Å følge drømmene sine er utrolig vikitg, slik at man får mestringsfølelse i livet, lære om en ny kultur og ikke minst, lære å kjenne andre mennesker fra andre land. Min største barriere som jeg er utrolig stolt av, er at jeg faktisk kan snakke engelsk flytende uten å tenke meg om på norsk, og i tillegg til at jeg høres amerikansk ut. Det gjelder å bryte komfortsonen og gjøre noe som ikke alle andre gjør, men det DU vil. Ikke la andre stå i vei for drømmene dine, særlig lærere som får deg til å føle deg som dritt. Bevis for både deg selv og andre at du er verdt noe og at du klarer det. Det er da man oppnår noe i livet. 

   

  Mottoet som jeg alltid har levd etter forklarer det meste: det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har gjort.

     Håper jeg ga litt inspirasjon til å følge drømmene deres og lykke til med å realisere dem. 

   

  Hva dine drømmer?

   

  School all day long

  Hei!

  Nå er det like før jeg sovner foran Mac-skjermen, men jeg får proppe i meg litt cola for å holde meg våken. Jeg har vært skolen siden 11 og nå sitter jeg i Vikings Cafe og skriver en assignment om sosialt ansvar i økonomien. I kveld har min første prøve for året, som består av de 39 kapitelene i bibelen, så jeg må komme meg hjem å pugge litt før timen begynner.

   

  Jeg holder på å dø av kulden, men siden jeg kommer halvveis fra Nordpolen, burde jeg vel overleve dette ganske så enkelt. God natt.

   

  -18 grader???

  Hei!

  Tuller dere med meg eller? Gradestokken viser -18 og i natt våknet jeg flere ganger bare fordi det var kaldt på rommet, enda vi hadde på varmeovnen og vinduet lukket. Jeg som hadde håpet skolene i Chicago hadde en regel om å stenge skolen når det er så kaldt ut, men den gang ei. Nå skal jeg lage en god frokost, gjøre litt lekser og få litt morgenstemning av "God Morgen Norge". 

   

  Håper alle får en fin tirsdag, min blir veldig lang med først 3 timer skole og senere 3 timer med kveldsskole. 

     For kaldt spør du meg!!

  Outfit 14.01  Genser/HM Bukse/ZARA Skjerf/Vivikes Jakke/SVEA Klokke/Mango

   

  My biggest dream for this summer

  Hei!

  Nå har jeg sett dagens episode av Sirkus Northug og jeg ikke si annet at han må være mitt største forbilde. Mannen som driter fullstendig i janteloven, lager show og samtidig er verdens beste skiløper. 

   

  I juleferien snakket pappa og jeg om hva vi ville gjøre i sommerferien og bildene under forteller hva min drøm er. Det høres kanskje kjedelig ut med Norgesferie, men når man bor 8 måneder av året i utlandet, vil man virkelig være hjemme når man først er hjemme. Så hvorfor ikke oppleve den vakre naturen vi har i Norge. Er det noen som klarer å gjette hva drømmen er?

   

  Hvordan er livet i USA?

  Livet i USA er egentlig veldig annerledes enn hva jeg forestilte meg. På mange måter kan USA virke litt likt Norge, men når man først bor her og får oppleve innsiden, det er da man virkelig forstår forskjellene. Jeg skal ærlig innrømme at starten på året bød på kultursjokk på alle plan. Det å tilpasse seg en annen kultur er ikke så lett som man tror. Man er oppvokst med en helt annen kultur og vil gjerne beholde den så lenge som mulig.

   Det er mange hjemme i Norge som spør om jeg ville hatt det samme livet i Norge, dersom jeg hadde studert enten i Oslo eller i Bergen. Men det ville jeg neppe hatt. Jeg har ikke forelesninger, men timer som jeg er pliktig til å møte opp, jeg får lekser nesten til hver time og det er ofte innleveringer eller prøver. Noen dager har jeg 2 timer med skole, andre dager har jeg 6 timer. De tidligste timene mine i fjor var 8.15, mens i år er det 11.40. Timeplan og lærere velger man selv. 

  Midt i uken kan det være hjemmekamper hvor våre egne venner spiller feks. baseball, basketball, football, soccer og volleyball. Sesongene er på forskjellige tider av året og på blant annet soccer og basketball er det mange som ser på. Vi er masse venner som samles for å støtte skolelaget. 

  I helgene er det alltid college fester rundt campus og amerikanerne er veldig sosiale vesner, så det er aldri noe problem å få seg venner. Man blir rett og slett aldri alene. 

  Vi bor som sakt 25 minutter med tog utenfor downtown og der er det masse å finne på. Det at man kan dra på shopping en søndags formiddag er alltid like koselig.   Her er noen flere innlegg om forskjeller og hvordan det i USA:

   Ting som er irriterende med USA.

   10 ting jeg elsker med USA.

  Great time with my friends

  Hei alle mine søte lesere!

  Tiden går som vanlig veldig fort her i Chi-town og det er allerede en uke siden jeg forlot Norge. Selv om jeg syns jeg forlot Norge litt brått denne gangen, har jeg så herlige mennesker rundt meg hele tiden. Planen var å ta en rolig helg, men når vi plutselig fikk invitasjoner til både her og der, kunne vi virkelig ikke la være. 

   

  På lørdag formiddag så vi både jentene og guttene spille basketballkamp her hjemme, før vi tok turen til Thomas for å møte masse nye studenter fra Sverige. Senere tok vi turen til Elisabeth og Caroline hvor vi møtte flere kjentfolk. Kvelden ble ganske bra og jeg fikk ikke lagt hodet på puta før i 4-tiden. Det var nemlig litt action utenfor stuevinduet med to brannbiler med masse blålys.


   

  Karoline ordnet håret mitt og jeg ble sykt fornøyd. Øredobbene var en gave fra skjønneste Heidi. Love you!

   

  Fake a smile, Adam?

  Mine aller beste.  I dag derimot har vi brukt til å slappe av og lade batteriene til en ny uke. Film, hockeykamp og reke sandwich sto blant annet på menyen. Nå er natta for min del, selv om vi har fri i morgen. Det er visst Martin Luther King day, ekstra fridag er helt greit for meg.

   

  At the moment; Vikings Cafe

  Hei!

  Akkurat nå sitter jeg i Vikings Cafe og gjør litt lekser. Jeg har blitt veldig glad i å sitte her å gjøre lekser, egentlig fordi da kommer jeg meg ut av leiligheten, sitter ved et bord og kan konsentrere uten alle skal prøve å få kontakt med meg. Det er sikkert fargen som gjør at jeg får ekstra motivasjon, hahahah. Grønt, grønt og grønt overalt. 

   

  Jeg tenkte å rusle hjem, glemte kalkulatoren så jeg får ikke gjort de hersens stats oppgave nå. Så får vel heller dra frem husmora i meg og lage middag til Karoline kommer hjem. Tudeletu.

        The Norwegians at the school.

   

  Informasjon om fagene jeg tar

  Hei!

  Dagene går utrolig fort, mye på grunn av at jeg har eks antall flere fag i år enn i fjor. Etter å ha snart fullført den første uken, kan jeg si at jeg liker fagene jeg har. Jeg lærer masse nytt, litt gammelt og noe litt mindre nyttig. Jeg tenkte derfor å fortelle dere kort om hva jeg studerer, for mange vet at jeg skal ta en bachelorgrad i økonomi, men fagene er nok litt annerledes enn de i Norge.

   
  Business and Professional Ethics.

   

  Dette faget går ut på å lære om økonomiens etikk, blanet annet snakket vi om hva slags regler og normer vi ønsker å ha en fremtidig jobb. En typisk dikusjonsklasse med masse gruppearbeid, noe som jeg liker veldig godt. Vi har sett noen filmer om hvordan forskjellige bedrifter fungrer med tanke på etikk og hva de tenker rundt det.

     Principles of Macroeconomics.

   

  For dere som hadde samfunnsøkonomi på VGS, er dette mye av det samme. Professoren i dette faget snakker veldig sakte og sier ting om igjen sikkert 10 ganger. Forrige time lærte vi om GDP (BNP), inflasjonsnivået og ledighetsprosenten i USA, så dette er foreløpig bare repetisjon for meg.

   

  Operation Management and Information Technology.

   

  Jeg skjønner egentlig hva jeg skal lære i dette faget, men det er mye av det samme som statistikk, som jeg hadde i fjor. Bare husk å gange vanskelighetsgraden med 10, så begynner vi å nærme oss.

     Career Planning.

   

  Åhhhh, som jeg elsker dette faget. Professoren min er utrolig morsom, livlig og engasjert. Vi lærer om hvordan vi best mulig skal være forberedt på hva vi velger i framtiden. Dermed har vi tatt en del tester for å bli kjent med oss selv, intervjuet hverandre i klassen og halvveis i semesteret skal vi ha "dress up". Da må alle i klassen ha på seg anstendige klær til feks. et jobbintervju. 

     Introduction to Bible.

   

  Trenger jeg egentlig å si mer? Jeg har dette faget fordi skolen har pålagt alle studenter som skal ta en bachelorgrad her om å ta dette faget. Vi lærer helt basic om å slå opp i bibelen, historien og om Gud. På tirsdag skal vi ha en prøve i alle 39 kapitlene i bibelen etter riktig rekkefølge, på engelsk selvfølgelig. 

   

  Bible Class

  Hei!

  Nå for tiden har jeg tydeligvis masse tid til å blogge litt korte og kjappe innlegg, selvom jeg befinner meg mye på skolen. I dag hadde jeg Career Planning, Business and Professional Ethics og sist men ikke minst, Introduction to Bible. Dette er et fag hvor vi kort og greit lærer om bibelen og bakgrunnen. Man skulle tro at hva i alle dager skal jeg må Bible Class når jeg skal bli økonom, men dette er et fag som er pålagt å ha for å fullføre en bachelorgrad her på skolen. Ikke nok med det, det er en kveldstime som varer i 3 timer. 

   

  Nå skal jeg se litt på TV2 før jeg tar kvelden. God natt.

     North Park jentene.

   

  Gratulerer lillebror

  Gratulerer så mye med dagen, verdens beste lillebror. Endelig er du kvitt det teiteste klengenavnet jeg vet om: fjortiss. Kos deg masse og håper mamma lager en god kake til deg og mas litt på pappa så får du alt du ønsker deg. Jeg er utrolig stolt av deg og alt du har fått til så langt. Jeg vet helt innerst inne at du kommer til å nå langt og øvelse gjør mester. Jeg støtter deg 100 % uansett hva fremtiden bringer, du er tross alt lillegutten min. 

   

  Takk for at du er den du er, jeg kunne virkelig ikke bedt om noe bedre. 

     Litt av en kjekkas ;)

   

  Dinner and workout

  Hei!

  I går kveld ble Karoline og jeg bedt bort på god middag hos Thomas, noe som var veldig koselig. Laks og ris er alltid en god slager. Vi ble stuptrøtte allerede i 8-tiden og gikk tilbake til leiligheten. Etter en episode med Sirkus Northug, sovnet jeg med engang. Ikke så veldig rart når man våkner grytidlig av seg selv. 

   

  Nå er klokken 7 på morgen og jeg skal møte Christoffer på treningssenteret om 15 min. Blogges :)

     Fine campus. 

   

  My first homework this year

  Hei!

  Nå sitter Karoline og jeg i Vikings Cafe, som er en skole cafe hvor vi kan gjøre lekser, spise og bare slappe av. Vi hadde vår første makroøkonomi time i dag og den varte i kun 25 minutter. Den første leksen er egentlig bare å skrive en paper som seg selv, forventninger til fremtidig jobb, læringsmetoder og hva vi liker å gjøre på fritiden. Jeg syns egentlig at dette faget virker veldig interessant og gleder meg til å lære mer. 

   

  Kvelden skal vi bruke på en god middag hos Thomas med laks og ris. Yummy. 

     Gradestokken viste -10 til morgen i dag, men jeg tror kanskje amerikanerne overdriver litt. Etter mine beregninger var det garantert -2 med full sol. 

   
  Good to be back

  Hei!

  Denne mandagen kommer til å bli veldig lang, i alle fall når man presterer å våkne klokken 5. Jeg trodde ikke jetlagen skulle bli så ille, men å våkne av seg selv så tidlig, det skal hvertfall ikke jeg klage på. Det er utrolig godt å være tilbake, treffe venner og romkamerater. I dag starter skolen, men siden jeg ikke har time før klokken 1, har jeg tilbringet litt over en time på treningssenteret. Dette semesteret har Karoline og jeg en del fag sammen, noe som vil gjøre det litt enklere å samarbeide. 

   

  Erstatningen for is-te. Looooove  Breakfast at Tre Kronor

  Hei alle i Norge!

  Da har vi sovet første natt i Chicago og jeg kan jo understreke at det var himmelsk med dyne og sengetøy hjemmefra. Små gleder i hverdagen. Rommet vårt så helt bombet ut og det var helt umulig å se gulvet, ler bare av å se bildet nedenfor. Heldigvis har vi fått ryddet det meste, så nå går det faktisk an å være der. 

   


  Vi har ikke akkurat så mye mat i huset, dermed ble det frokost på Tre Kroner. Det diggeste er at prisen for å spise ute er sååååå mye lavere her enn i Norge. 60 kroner for en ganske stor porsjon. 

  Endelig fremme

  Hei!

  Reisen min var en av de merkeligste jeg har vært med på. Det hele startet med at flyet fra Oslo ble 15 min forsinket, noe som gjorde at jeg fikk 30 min på å komme meg fra flyet til neste gate. Og det var liksom ikke bare en trapp eller en lang gang, føltes ut som flere kilometer der jeg løp med håndbagasje, vinterjakke og veske. Da jeg omsider kom på flyet ble det utsatt hele 6 ganger før vi kunne lette, noe som tilsvarte 4 timer venting i flyet i København, UTEN MAT. 

   

  Jaja, nå sitter jeg i senga med saue-dynetrekket mitt på og skal se Idol før jeg legger hodet på puta. 

   

  Våre kjære nordmann.  Utsikten over Chicago.

  Back to Chicago

  Hei!

  Nå sitter jeg her på Gardemoen og venter på flyet til København, før jeg må løpe avgårde til neste fly til Chicago. Jeg trodde det skulle bli mye lettere å forlate Norge denne gangen, fordi USA er en del av mitt hjem, men der tok jeg feil. Da jeg stod opp i morges hadde jeg ikke noe lyst å reise tilbake, rett og slett fordi jeg hadde det så bra med familie og venner hjemme. 1 måned høres lenge ut, men det er det sannelig ikke. Jeg vedder på at det meste blir greit når jeg kommer til Chicago, men akkurat nå vil jeg helst bare bli igjen i Norge. 

   

  Heldigvis møter jeg verdens beste jente i København og da blir alt bra. Klarer nesten ikke å vente!

   

   

  Jeg tok like så godt følge med verdensmesteren som skal på verdenscuprenn i Frankrike. Lykke til, Bjørgen!

   

  Last night with my girls

  Hei!

  Jeg rakk såvidt å komme inn døren, før jeg nå skal på farten igjen. Siste dag i Sarpsborg på fire måneder betyr ganske så travel dag. Om 20 minutter skal jeg møte Unni og Elise på Knossos i byen for å spise en god middag. Blir nok en veldig koselig kveld og vi kan allerede begynne å telle ned dagene til de kommer på besøk til meg i Chicago. 2,5 måneder igjen!!!!

   
  Ferdig pakket

  Hei!

  Bare en liten kjapp oppdatering nå før jeg fyker ut av huset. Jeg skal først opp til morfar med mamma, så skal vi videre på lunsj til bestemor og bestefar, og i kveld blir det middag med de beste jentene, Unni og Elise. Det ser ikke akkurat ut som jeg er ferdig pakket, men nå er jeg faktisk det. Har tatt med litt norsk "mat" som melkesjokolade, nugatti, pizzabunn, pizzafyll, kyllingsaus, tørrgjær, idun tomatketchup, voss vann, brunost og risengrøt. I tillegg har jeg tatt med egen dyne, for jeg hater den i USA .... 

   

  Så nå burde jeg vel egentlig være godt forberedt for fire nye måneder på andre siden av jorda. 

     Bestemors hjemmestrikkede votter. 

   

  Proud of being Norwegian

  Hei!

  På tirsdag kjøpte jeg verdens kuleste hettejakke på Prozo Trykkerier i Sarpsborg. Så lenge amerikanerne er veldig stolte over hvor tippeoldefedrene er fra, skal jeg også vise stolt hvor jeg kommer fra. Jeg tror ikke det går en dag uten at jeg babler i vei om hvor stolt jeg er av å være norsk og hvor bra vi faktisk har det i Norge. 

   

  Eldrebølgen tar virkelig tak i nyttårsforsettene sine, for tror dere ikke at tredemøllene var opptatt da jeg akkurat skulle løpe mine kjære intervaller. Hardt liv. 

   

  Love ♥


  Jeg tror kanskje dette er det rareste dere har hørt, men jeg har ikke spist pølser siden august. Skal love dere at det har vært et stort savn. 

   

  Cover av Don't You Worry Child

  Hellu!

  Jaja, da har jeg prøvd meg på en litt vanskeligere sang. Håper dere liker den :)

   

  45 minutters cardio

  Hei!

  Da har jeg virkelig kommet inn i en veldig grei treningsrutine etter en litt slapp romjul. I dag hadde jeg egentlig tenkt å trene mest bein, fordi jeg trente armer i går, men slik ble det altså ikke. Da jeg kom opp på FSC Fram hadde eldrebølgen okkupert ALLE tredemøllene og syklene. Da stod jeg liksom der som verdens største spørsmålstegn og visste ikke helt hvor jeg skulle begynne. Da ble det en maskinen som man nesten går på ski, altså skøyting. Helt greit for meg, for 300 kalorier gikk unna på 15 minutter, så jeg skal ikke klage. 

   

  Etterpå løpte jeg min faste intervalløkt og brått løp jeg helt for meg selv, merkelig. 

     Kan gjerne bli så brun igjen.

   

  I'm back bitches

  Hei alle sammen!

  Helt uten at jeg hadde planlagt det selv, så tok jeg meg en aldri så liten pause fra bloggen nå i juleferien. Egentlig har det vært veldig deilig å ikke stresse meg opp fordi jeg har glemt å blogge. Jeg har brukt all min tid på venner og familie, noe som har vært fantastisk. Jeg skal prøve å skrive noen innlegg om hva jeg har rukket å gjøre. 

   

  Siden Magnus har begynt på skolen igjen og mamma kjører han, var jeg våken allerede i 8-tiden, men det gjorde ingenting for meg. Dermed tok jeg tur opp på Family Sports Club for å trene, og i dag ble det intervalløkt på 30 min og litt styrke på armene. 

   

  Håper alle har fått en pangstart på 2013, så blogges vi mer!

     Foto: Unni Karine

  I missed my breakfast  Grovt rugbrød med cottage cheese og hjemmelaget syltetøy. Beste som finnes.

  Yesterdays outfit 03.01


  Strikk/Bikbok Bluse/Forever21 Leggings/Topshop Jakke/SVEA Veske/HM

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits