• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Kontrollfriken

  I de siste timene har jeg ordnet med draktene som vi skal bruke til helga. Det er ulempen med å spille på et skolelag og i tillegg har vi fire forskjellige draktsett, da ender det opp med null system. Det er derfor de har meg. Elise = full kontroll og system ut i fingerspissene. 

  Nå skal jeg legge meg, for i morgen skal vi til Haugesund på utdanningsmesse. Det betyr at jeg må stå opp klokka 06.15. Hjelpes!  Ommøblering på rommet

  I det jeg skulle begynne å skrive dette innlegget, holdte jeg på å velte et glass med saft over macen. Alt for ofte har jeg en IQ lik 0. Jeg har også begynt å ommøblere rommet mitt, men flere bilder så dere se senere. Det er fortsatt litt kaos på rommet. 

  I kveld skal jeg få lov til å slå og serve på trening, noe jeg ikke har gjort på 2 uker og 2 dager. Jeg gruer meg og har egentlig ikke lyst til å gjøre noe som helst med skulderen. Dermed skal jeg bruke den neste timen til å gjøre meg klar ved å vaske klær. Godt for psyken!  Sommerfuggel i vinterland

  Dagens inspirasjon

  I godt humør

  Været er helt strålende på Sand og jeg er i godt humør. Håper dette kan vare hele denne uka! Etter to timer på skolen, har jeg nå tenkt å ommøblere rommet mitt. Viser dere bilder hvis det blir fint. 

  Skulderen er på ingen måte på bedringens vei, men i morgen skal jeg faktisk slå og serve, nettopp for å se hvordan den reagerer i forhold til den kommende helgen i Bergen. Jeg skal innrømme at jeg får vondt i skulderen bare ved tanken, og at jeg er en smule redd. 

  Dette er utsikten fra rommet mitt.

  Den store bakekvelden

  Nå har jeg akkurat kommet fra kjøkkenet hvor Eirin og jeg har gjort klar til den store bakekvelden. I kveld skal vi by på masse brownies og kanelboller til vårt kjære besøk. Noen av 92-guttene har kommet på besøk for å spille mot årets guttelag. 

  Riktignok startet dagen med risegrynsgrøt til frokost (haha, ler av meg selv) og turen gikk bort i hallen for å se treningskampen til guttene. Nå er det lekser og rydding av rom, blogges!

  Betennelse er noe dritt

  Akkuratt nå ligger rett opp ned i senga og prøver å få litt blodsirkulasjon i beina. Det er beinhinnebetennelsen som melder sin ankomst, og skulle tro at jeg ikke har hoppet noe på veldig lenge, men det har jeg kontinuerlig gjort siden juleferien. Det betyr vel at jeg skal ta kvelden og samle litt krefter, jeg har nemlig regnet på at jeg ikke har en frihelg før 23. Mars. Fram til den datoen skal jeg spille volleyball hver helg.

  Jeg har fått hekta på denne sangen av Skrillex - Bangarang ft. Sirah

  Dette beskriver min kveld

  + en stor haug med lekser. Blogges i morgen!

  http://justlittlethings.net/

  Vinterens jakke

  Det blir kanskje litt feil å kalle det årets vinterjakke, men tanke på at ALLE som har Svea kjøpte den i fjor. Jeg bestilte min i midten av desember, men fordi Nelly sendte meg feil størrelse, fikk jeg en førjulsgave på lille julaften. I lang tid vurderte jeg en Canada Goose, så får å være helt ærlig gidder jeg ikke å koste på meg en jakke til 7000 kroner. Da fant jeg heller ut at jeg ville investere i et par ekte UGGs, som riktignok ble en julegave.

  Jakken heter Svea og modellen er Black Smith, jeg har størrelse M og kjøpte den på Nelly. 
  Dessuten er den helt sykt varm og god! 

  Hvilken vinterjakke har du?

  Utdanningsmesse i Sauda

  I dag har jeg vært på utdanningsmesse i Sauda, noe som var litt spennende må jeg innrømme. Det ble som vanlig en del kataloger med hjem i skolebagen. Allerede neste uke skal vi på en ny utdanningsmesse, og jeg tipper den blir enda bedre, med tanke på mer informasjon om det store valget. 

  I kveld står en historieoppgave om nazistene på planen, så det kan jo bli spennende.  Denne har fristet siden jeg var liten ...  ... helt til jeg fant ut at DETTE var noe for meg. 

  Skoledag i Sauda

  Da ble det likevel en liten oppdatering fra skoledagen i Sauda. Vi har hatt tre timer med samfunnsøkonomi og nå skal vi straks på utdanningsmesse. Jeg vet ikke om dette blir nyttig for meg, for jeg har allerede bestemt meg for hva jeg skal gjøre.  Tommel opp for mat, ikke sant?  My lovely friends ♥

  Nytt iphone deksel

  Da ble det en liten oppdatering før jeg tar kvelden. I morgen skal jeg nemlig opp uvanlig tidlig, som betyr kl 06.15. Vi skal til Sauda med hele TVN for å delta på en utdanningsmesse og samtidig ha noen samfunnsøkonomitimer der. Håper forrige innlegg falt i smak, og jeg har allerede fått "trusler" fra de som ble filmet, haha. 

  Det var dette jeg egentlig skulle blogge om, mitt nye iphone deksel som jeg fikk av mamma sist jeg var hjemme. Helt enkelt og greit, bortsett fra at det blir fort møkkete.   Har du iphone deksel? Likte du mitt?

  En vanlig dag på internatet

  Jeg kan med hånden på hjertet si at livet på internatet er i en klasse for seg selv, bare se på gårsdagen. Daniel er alltid glad for å komme på bloggen, og med ny hårsveis til og med.

  Så tok jeg turen over til 2. Klassebygget og der møtte jeg på Harald med ny hårsveis.

  Så lenge Erlend så på film, måtte Rakel testet ut outfiten til Erlend som han bruker HVER dag.  Da jeg kom tilbake til 3. Klassebygget, var jentene i full gang med Victoria Secret moteshow ala TVN.

  Mesterkokken, Elise

  Akkurat nå lager jeg en veldig god kake (helt fra bunnen) til min kjære Heidi som fyller 18 år i dag. Hurra for henne ♥ Jeg skal ærlig innrømme at når man står å kokkelerer på kjøkkenet, mister jeg lysten på både kake og mat. Rart det der. 

  Så hvis noen av dere har jeg SYKT god brownies oppskrift, kan dere gjerne dele den med meg. Finner liksom ikke den helt perfekte.  Og ja, vi har bilde av Rafael Nadal på kjøleskapet :):)

  Vinteren - Bilder

  Jeg tenkte å publisere noen bilder jeg tok i går. I dag blir det en time med alternativ og muligens en økt med beach. Skulle ønske jeg hadde noe mer interessant å blogge for dere, men jeg er litt tom for ideer akkurat nå. Jeg skal fortelle dere litt nærmere angående USA til høsten. Det er nå jeg virkelig har kommet i gang med prosessen. 
  Vinter-photoshoot

  Da tenkte jeg det var på høy tid å blogge litt igjen. Denne helgen for det meste gått til volleyball (dere er vel ikke overrasket?). Vi har sett begge cupfinalene i norsk volleyball og i tillegg måtte vi se den ene semifinalen i den polske cupen. Resovia tapte 3-1 mot Skra Belchatow, så derfor ble jeg i litt dårlig stemning i går kveld. Dermed ble utallige episoder av Golden Goal redningen. Jeg må jo utnytte TV2 Sumo, når jeg først har gått til innkjøp av abonnementet.

  Dette ble et langt innlegg, jeg får håpe dere overlever. Jeg har brukt søndagen til å ta noen nye bilder til bloggen, se på det herlige påske-været folkens. Jeg vet vi er i januar, men samme det.  Trening uten trenere

  Hey. Endelig fredag, selv om dette ble en kort skoleuke på meg. Nå skal jeg gjøre meg klar til trening som jeg og Margrethe skal ha ansvar for, fordi trenerne har reist til Oslo denne helgen. Kjente jeg var skikkelig trøtt i dag, sikkert etter all reisingen, så derfor tok jeg en liten powernap. 

  I kveld skal jeg bare slappe av og lage brownies med Eirin. 

  Livet er hardt vet dere!

  UGG Australia

  Jeg har jo helt glemt å vise dere hva jeg fikk til jul, og blant alle gavene under juletreet lå det er par ekte UGGs. Har lenge hatt lyst på ekte, nettopp fordi de er MYE varmere og bedre enn fake. Jeg er så glad i dem, at jeg like så godt bruker de inne på internatet som tøfler og selvfølgelig ute. 


  Har du UGGs? Er du fornøyd?

  TVN, here I come!

  Akkurat nå sitter jeg på Rygge flyplass og venter på avgangen til Stavanger. Skal bli godt å komme tilbake til TVN. Jeg håper jeg får vist dere volleyballfilmen i løpet av denne uka, for den begynner å bli ferdig. Blogges snart igjen :-)

  Sminkevideo

  Jeg lagde denne sminkevideoen i sommer, så noe av sminken er byttet ut, men det kan dere sikkert leve med. Håper dere liker videoen, så skal jeg sette i gang med å lage en ny volleyballfilm. 

  Sminken som jeg bruker nå (link).

  3. Plass i Oslo

  I hele dag har jeg vært i Oslo for å spille volleyballkamper, noe som har vært veldig gøy. Vi endte til slutt på 3. Plass, og jeg fikk spille mine første kamper for Skjetten, som jeg har meldt overgang til. Skulderen blir uheldigvis bare verre for hver dag, og i tillegg har den venstre albuen hovnet veldig opp. Jeg spiller jo bare volleyball!  Edit: Dette skulle vært postet i fra blogg-appen, men den klarer ikke å laste opp bilder. Flere som har problemer?

  Bursdagsfeiring med familien

  Hei alle søte! Først vil jeg bare starte med at mamma nylig har investert i både iphone og macbook pro på under en måned. Applaus for det eller? 

  I kveld har jeg spist på Chang Cheng i Fredrikstad med familien. Lillebror har bursdag i morgen, og jeg stikker jo selvfølgelig i en hall for å spille litt volleyball. Jeg er så sykt gira, at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.   Nå skal pappa og jeg se reprisen av Spellemannsprisen.

  Eg ska heim!

  Hey. Akkurat sitter jeg på skolen, og dagen har gått med til faglige tv-serier, som blant annet landeplage. Henriette og jeg har endelig fått begynt på fordypningsevnet vårt (særemne som noen vil kalle det). Tror det kommer til å bli dødsbra. Rett etter skolen drar jeg til Stavanger for å fly hjem til Sarspborg. Selv om det er kort tid siden jeg var hjemme, er det alltid like koselig. 

  Outfitttttt

  Heyhey, da er det tid for outfit, og dere klarte vel å gjette antrekket uten å se på bildene først? Da jeg våknet i morgen tidlig av at tricepsen (tricepsene?) på begge armene var helt sykt støle og i tillegg klemte jeg fingeren min saftig i døra, trodde jeg virkelig dette kom til å bli en tråkig dag. 

  Er ikke døra mi fin? :):):)

  Hehehhe, jeg skal hjem i morgen!

  Jeg må innrømme at jeg elsker de nye løpeskoene mine, spesielt fargen da selvfølgelig. I tillegg fikk jeg tatt en fotanalyse, slik at disse løpeskolene passer perfekt til føttene mine. Det er noe jeg anbefaler!  Treningsoutfit!  I tillegg har skulderen ikke vært min bestevenn på en god stund. Derfor fikk jeg denne heftige og ekle teipen på. Er jeg ikke fin? Haha, det er ser ut som jeg er venstrehendt, men det er høyre skulder. 

  Styrketrening og skade

  Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra over tre timer med trening. Vi hadde først litt styrke og skadeforebyggende med fysio, og senere to timer ball. I tillegg føles høyre skulderen ganske sliten, for jeg måtte sjekke den i dag, og ja, det var ikke noe godt. Holdte seriøst på å grine da Hans-Åge skulle klemme og "massere" den. 

  Resten av kvelden står lekser og øving til prøve på menyen. Ha en fin kveld, folkens!

  Ny rekord!

  Jeg vet ikke helt hva jeg har oppdatert dere om, men jeg reiser hjem allerede til fredag. Tenk at jeg kun skal bruke 5 TIMER på å reise helt fra Sand til Sarpsborg. Ny rekord! 

  Til helga skal jeg bare kose meg masse hjemme, og på søndag skal jeg spille kamper med mitt nye lag. Jeg gleder meg for de er så snille og positive til at jeg har meldt overgang. Det gjør meg kjempeglad, må jeg innrømme. 

  Nå skal jeg rett i seng, sov ikke veldig mye i natt pga. alt for mange tanker. God natt ♥

  Sminken jeg bruker

  Da er det på tide å vise dere sminken som jeg vanligsvis bruker og har lagt min elsk på. Planen er å hamstre bra sminke i USA. Gleder meg!!  Solpudder og rouge fra Sephora. Kjøpt i Polen.

  I.D. bare minerals matte. Kjøpt her. / I.D. mineral veil. Kjøpt her.   Mary Kay mascara. Kan kjøpes her, men jeg bestiller alltid igjennom en i familien. / Den mascaraen under er en random fra Polen, den er litt midlertidig og kostet meg bare 40 kroner. 

  Jeg er veldig fornøyd med sminken jeg bruker, og dette er noe jeg kommer til å bruke fast veldig lenge.  

  Mage/rygg med fysioterapaut

  Tidligere i dag etter mye løping i innebandy, fordi vi var tre jenter og en gutt på laget, hadde vi en time med mage og ryggøvelser i terapimaster. Dette hadde vi felles med klassen. Og jeg skal love dere at det var tungt, merker at jeg kommer til å bli heftig støl i armene og magen i morgen.    Og her kom den litt mer useriøse biten. Strike a pose!
  Kristine måtte selvfølgelig testet ut hvordan hun kunne leke med terapimasteren. Under her så ser dere et eksempel. 

  I morgen er det på'n igjen, da blir det morgentrening kl 07.30. God natt.

  Ta vare på de gode vennene du har

  Man vet aldri når de blir borte!

  Hvil i fred  Westlife - Too hard to say goodbye

  http://grandahl.blogg.no/ - Du var virkelig et forbilde for mange!

  TV-søndag

  Hei! Akkurat nå ligger jeg i senga og ser på gamle serier på TV3. Søndager er til for å sløve og ikke gjøre noen ting. Da vet dere hva jeg har gjort i dag.

  Mitt år del 1

  Her kommer en liten oppsummering fra 2011. Enjoy!

  Januar

  Vi fikk besøk av Marit Breivik, som holdt et foredrag for oss.

  Tok turen til Førde med TVN-elever for å se cupfinalen mellom Førde og Nyborg.  Ble helt hektet på ligretto og spilte det i hver eneste fritime vi hadde.  Feiret Kristine og Hanne som ble 18 år.   Elevkveld/quizkveld med Hans-Åge i spissen. 

  Februar  Jeg tok blodprøve til en kneforskning.  Jeg testet også øynene mine når jeg tok mottak.  Fikk pakke i posten av verdens beste tante!  Jeg klarte også å "nesten" ødelegge kameraet mitt. 

  Mars  Spiste pizza på Fjordhotellet med en god gjeng.

  Dro til Polen med TVN og fikk møte veldig gode volleyballspillere.  Vi spilte ikke bare volleyball, men lekte oss med paintball.  Jeg hadde også noen kose dager hos Heidi før vi dro til Polen.  Photoshoot med Alicia.  Og deilig massasje i toppidrettstimen.

  April  Hadde en herlig påskeferie hjemme, hvor jeg spiste alt for mye jordbær.  Var ofte på stranda og nøt rolige dager på Sand.  Badet før 1. Mai!!!  Hadde også en photoshoot med Andrine og Margethe.

  Mai  Jeg var på slektstreff hjemme i Sarpsborg.

  Der fikk jeg også vært sammen med gode søskenbarn, Marie og Anette.   Jeg ble satt på svartelisten av russen, så da var det bare å ta i mot all dritten.   16. Mai-feiring på stranda med god-gjengen.  Jeg feiret 17. Mai på Sand, noe jeg aldri skal gjøre igjen. Mye på grunn av at de gode minnene har jeg hjemme i Sarpsborg.  Jeg fikk også besøk av tre jenter fra Skjeberg.

  Juni  Jeg ble endelig 18 år. Woop, woop.  Nora, Margrethe og Alicia laget overraskelsesbursdag for meg.   Avslutningsmiddag med klassen.  Sarpsborg 08 rykket opp til eliteserien!!  En ny photoshoot.  Jeg vasket ned rommet mitt på 2. klassebygget, men jeg fikk god hjelp av bestemor og bestefar.  Startet ferien med noen avslappende dager på Løkkevika. Del 2 kommer snart!

  Chicago i fremtidsplanene

  Nå er det jo sånn at jeg går mitt siste år på TVN, og jeg må begynne å tenke på hva jeg vil neste år. Drømmen min er å bo i USA og snakke flytende amerikansk. Tenk deg noe så kult. Jeg trenger å oppleve noe, ikke bare det å bo i Norge. For nå har jeg bodd på en knøttliten plass i 2 år, og jeg er rimelig lei. Så hvorfor ikke ta det store steget til Chicago med nesten 3 millioner innbyggere. Dessuten bor det like mange nordmenn der som i Sarpsborg, tenk på det! 

  Planen er å gå tre år på North Park University, hvor jeg skal studere økonomi og spille volleyball. Dere hadde vel ikke forventet at jeg skulle gi meg med volleyball?   Hva er deres fremtidsplaner?

  SEIERRR!

  Hurra, seier i dag! 3-0 over Ålesund, noe vi er godt fornøyde med. I kveld skal jeg bare slappe helt av, jeg elsker slike dager!  Kjedelige lørdager

  Da er desginet mitt endelig ferdig, endte med å bytte ut alt. Typisk meg! Håper det ikke bare er meg som er fornøyd. Nå skal jeg ordne meg før jeg skal bort å se kamp, det er liksom ikke så mye annet å gjøre her. Jeg må innrømme at lørdagene her er stort sett kjedelige. 

  Det ser ut som det blir endring i planene, for jeg kommer kanskje en tur hjem til helga allerede. Jeg skal spille min første turnering med et nytt lag. Det blir spennende og gøy!  Det var egentlig mamma som fikk den i julegave, men jeg ville lese den. Den er søt og ganske klissete igrunn.   Mamma, du ser vel at jeg vasker for harde livet? :-)

  Norsk Talkshow

  Hey! Denne dagen har gått i ett. I trippeltimene med norsk hadde vi talkshow med læreren vår, for det var sikkert hans største drøm etter læreryrket. Han fikk det i alle fall fylt opp og stemning var, ja, talkshow med intro. Haha. Etter en herlig treningsøkt, har jeg ledd meg ihjel av Wipeout og Total blackout på tv-en, og vasket masse klær. 

  Beklager for en rotete blogg, jeg skal nok fikse på det straks. Hvis noen vet hvordan jeg kan ordne innleggene større, så bare rop ut.   Søte Karoline ♥  Siden jeg er så sykt nerd på skolen, likssssom!

  I gang med treningene

  Nå har jeg klart å bruke drøye 15 minutter bare på å laste opp noen få bilder. Dessuten var heller ikke blogg-appen så veldig samarbeidesvillig i stad. Dermed blir det et litt forsinket innlegg. Jeg er i full gang med både trening og skole, det er det ingen tvil om. Til helga har vi hjemmekamp, jeg ble nettopp ferdig med en innlevering, jeg har norsk-fremføring i morgen, pluss en religionsinnlevering som har fristen i morgen. Jaja, litt av en start.

  Både på morgen og ettermiddagstreningen har vi hatt en god del med forsvar, mye fordi Magnus (trener) vil at de skal bli sykt gode i det. Jeg er jo ganske enig med det. Har så lyst å bare få opp hver eneste ball som holder på å falle i gulvet. Nok om det.

  På vei til Rygge, for å så ta et fly som føltes ut som en karusell. Goooo Tusenfryd!

  Jeg fikk mat på flyet fra Rygge til Stavanger, noe jeg syns er svært kult. Pleier aldri å få mat og drikke på en så kort flytur. Creds til Danish Air Transport!

  Da Michael skulle kjøre oss opp til internatet, klarte bilen hans å bli automatisk låst. Så ja, der sto vi i regnet og Viking måtte komme å hjelpe oss. Haha!

  Ellers så har det kommet litt snø igjen, ikke at jeg er så veldig glad i slaps, som igjen blir det såpeglatt is, men snø er alltids koselig. Nå skal jeg vende tilbake til litt norsk, før jeg tar en tidlig kveld med en klissete roman fra andre verdenskrig.

  Fagre Sand

  Heyhey! Da jeg er jeg tilbake på Sand. Rommet mitt er iskaldt, og jeg er ikke en smule trøtt. Jeg får vel lese en god bok og sette på "god-natt"-musikk, som jeg så fint kaller det. Jeg skal ikke akkurat klage, for jeg begynner på skolen kl 09.15 i morgen. 

  Starter året med trening

  Jeg har alltid ønsket meg en pulsklokke, for da kan jeg se hvor effektive treningene mine er, særlig på toppvolley. Jeg var så heldig at den lå under juletreet. Så nå skal jeg bare spise en god frokost, før mamma og jeg tar turen opp til Fram for å trene.   Har du pulsklokke?

  Nyttårsfeiringen

  Etter en hel dag i bakken og en god varm dusj, fikk både Vilde og jeg på oss finstasen. Vi spilte god mat med familien, spilte litt, og tok turen ut for å se rakettene over bygda, Øyer. Deretter traff vi på vennene hennes i nabolaget.   Utsikten fra huset til Vilde.

  Nå slapper jeg av hjemme hos mamma. I morgen blir det en tur opp til treningssenteret, skal bli digg!

  Søk på ToppVolley Norge

  Jeg har laget en liten trailer for søknadsfristen til TVN. Ta en titt!

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits