• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • FOR EN HELG

  Det var jammen godt å komme seg litt bort fra TVN og få tankene mine bort på noe annet. Fredagskvelden startet med skoleNM på Randaberg med Henriette og Henriette. På lørdag var Henriette L og jeg i byen og shoppet. Ble ikke noe på meg denne gangen, men heller lillebroren min som får en forsinket bursdagsgave. Senere bar det til Randaberg igjen for elitekamp og bursdagparty for Hanne og Kristine. For en koselig kveld!  Nå er jeg så sliten og trøtt. Natta og vi blogges igjen i morgen!

  OVERRASKELSE I POSTEN

  Etter å ha gått her på TVN i over et halvt år har mamma eller noen i familien sendt post til meg hver eneste uke. Men i går kom en glad overraskelse. Nemlig Sara Bernard kaker og Dots. Mammas hjemmelagde julekaker og kjeks kommer alltid godt med når man må tilbringe en kveld foran norskboka.   Hvilket bilde likte du best? Glad i overraskelser?

  KLAR FOR HELG

  Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har sakt at jeg gleder meg til HELG. Jeg har ikke hatt føttene mine utenfor Sand på 3 uker og jeg klør etter å komme meg litt vekk fra denne rosa boblen. 

  Akkurat som jeg ikke har gjort lekser de andre dagene denne uken, så venter det nemlig en norskprøve på meg i morgen. Det betyr nok en usosial kveld, jeg elsker livet mitt!!!

  Ellers så kan jeg rapportere at været på Sand er perfekt om dagen, bortsett fra at det såpeglatt ute. Og jeg har fremdeles ikke gå på trynet, hurra for meg!  Hva skal du i kveld?

  KJÆRLIGHET PÅ PINNE

  Denne dagen har gått utrolig fort og det er snart HELG. Jeg gleder meg skikkelig mye, for alt det morsomme skal skje til helga. 

  I kveld har jeg kost med ved å være litt sosial (les: spilt ligretto) og knasket i meg kjærligheter på pinne. Jeg fikk nemlig pakke av mamma i går med noen overraskelser. Nå venter senga på meg, for er så trøtt og sliten etter dagens trening. Brukte seriøst opp alt som fantes av energi i kroppen på styrketreninga. Natta!

  Liker du kjærlighet på pinne?

  WIR LIEBEN DEUTSCH

  Nå sitter jeg i tysken og jobber med en eksamensoppgave om Fretex, hallo, så uinteressant. 

  Ellers har jeg fått meg bruker på TVNs hjemmesider, hvor jeg skal jobbe som redaktør. Så hvis dere er litt over gjennomsnittet interessert i volleyball, kan dere besøke denne siden i nærmeste framtid, og lese mine innlegg.

  Susanna og jeg elsker som vanlig tysk hver onsdag. Woho!

  GEOGRAFI IN MY HEART

  Woho, etter en uke med masse fri fra skolen er jeg tilbake til det vanlige. I morgen venter nemlig en geografiprøve jeg helst bør få bra karakter på, det betyr lesing i hele kveld.

  Ellers så skal jeg bort i hallen straks på alternativtrening, balltrening og forhåpentligvis styrketrening. See yeah!

  Liker du geografi? Dessuten vil jeg ønske Karoline Nilsen lykke til med geografieksamen, og med lesedag på sin egen 18-årsdag. Gratulerer!

  ELISES TIPS - ENKLE TRENINGSTIPS

  Jeg tenkte å komme med litt treningstips. Men siden hele TVN leser bloggen min og er eksperter på trening, er ikke dette innlegget så spennede for dere. 

  For en enkel styrkeøkt kan du gjøre disse øvelsene:

  Benkpress


  Knebøy


  Utfall


  Sittende roing


  Vandring på ball


  Da har man allerede fått noen øvelser på overkropp og bein. Det sies at knebøy, utfall, markløft og frivenning gir sprett rompe. Så da er det bare å sette i gang treningen.

  Du ser sikkert at jeg ikke bruker vekter, men det er fordi det rett og slett var vanskelig å ta bilder med vekter på. Haha. Er det første gang du trener styrke, bør du ikke bruke noe særlig med vekter. Da er det vitkig å ta lite vekter og heller ta mange repetitisjoner. Etter to-tre uker med styrke, kan du gjerne legge på litt (det skal fortsatt være lett) og redusere antall repetisjoner. Feks. Knebøy 20kg (vektstanga) 12 reps, 3 serier. 

  Lykke til med styrketreningen!

  TVN-QUIZ

  Beklager for mitt fravær på bloggen i det siste. Litt mange ting som står i hodet på meg og alt for mye som skulle vært gjort. Siden jeg i dag har ryddet og vasket rommet mitt tomt for støv, skal jeg begynne på mitt "kule" prosjekt i morgen. 

  I går hadde vi en slags elevkveld, insprirert av Sunnfjord FHS. TVN-Quiz med vår kjære fysioterapaut. Det var koselig og gjengen var samlet til quiz og innslag fra jentene gruppe 1.

  Innslaget til Kristine, Susanna og Nora. To the windows, to the walls.


  Qiuz-time.


  Innslaget til Mona og Ane. Hit me baby, one more time.


  Hvordan er din lørdagskveld?

  OPPTATT MED HISTORIE

  Null tid til blogging i dag. Jeg øver til en historieprøve i morgen, og det er ikke akkurat lite å lese på. I morgen lover jeg bedre blogging med spennende innlegg.  Har du prøver for tiden?

  LEKSER HELE KVELDEN

  Nå sitter jeg her på rommet mitt alene og kvelden er prioritert til lekser. Skoledagen ble med bare 2 timer matte, og jeg skal ikke klage, jeg. Leksene må jeg ikke gjøre i dag, men jeg vil heller ha 2 fritimer i morgen. Mandag er min mest lekseeffektivedag og nå skal jeg spise kveldsmat, byebye!!

  Prioriterer du leksene på kvelden?

  HVA ER TVN?  TVNs blogg: http://toppvolley.blogg.no/
  TVNs hjemmeside: http://www.toppvolley.no/

  TVN står for ToppVolley Norge og det er et toppidrettsgymnas med volleyball som hovedfokus. Skolen er foreløpig bare for VGS-elever, men det jobbes med at det skal bli mulighet for å ta idrett årsstudium her.

  På denne skolen bor vi på internat, gjør det vi aller mest har lyst til, går på skole og spiller volleyball på heltid. Dagene består som oftes av skole, trening, sove, spise, lekser og være med venner.

  Vi er en gjeng på 65 elever og 10 trenere, og ja, vi blir på en måte en stor familie som har det kjekt sammen.

  JENTE-HELG

  Denne helga har vi på 2. klassebygget vært helt fri for gutter. Det betyr gameing og mye annet sprell på høyt nivå. Photoshoot, hjemmekamp, Ligretto og Wii har stått på planen denne helga.

  Margrethe tok TV-en til Hanne, haha!


  Nå skal jeg rydde ferdig rommet og kanskje omøblere det litt igjen.

  PHOTOSHOOT MED TVN-JENTENE

  Jeg har nettopp laget ferdig en header, men er ikke like sikker på hvordan designet mitt skal være. Det får jeg nesten ta en annen dag, i kveld skal jeg kose meg med gode venner.

  TVN-jentene hadde hjemmekamp i dag og jeg lovte dem å ta litt bilder til bloggen. Det ble den korteste photoshooten jeg noen gang har vært med på, men bildene ble bra.  Hva syns du om bildene?

  MAG OG DET NYE

  Jeg vurderer virkelig å sette meg ned med samfunnsøkonomioppgaver jeg har i morgen, men det får jeg ta etter kveldsen. Nå slapper jeg av med mag og det nye, og får skikkelig inspirasjon til mote og sminke.

  Etter morgentreningen i dag, ble Henriette x2 og jeg igjen i hallen for å terpe litt på pepper og angrep. Skikkelig gøy og etterpå ble det en styrkeøkt. Så i dag har jeg rukket å trent i 5,15 timer! :-)  CUPFINALEN 2011

  I helga var jeg som sagt i Førde med 40 TVN-elever, for å se volleyballens store begivenhet. En mer spennende kamp kan man ikke få til og vi fikk mye for pengene, for maken til underholdning og stemning i Førdehuset skal man lete lenge etter. Som til slutt endte med 3-2 seier til Førde med avgjørdene 19-17 i siste settet. 

  Henriette x 2 og meg på kamp. Foto: Ingunn Edholm.


  Nå har jeg nettopp vært effektiv og gjort ferdig markedsføring-innleveringen jeg har i morgen, som betyr at jeg kan trene styrke istedet! :-)

  PÅ VEI TIL FØRDE

  Nå er jeg ferdig pakket, klar til middag og avreise. Turen til Førde ble litt brå bestemt, så litt lite med informasjon har vi utrolig nok fått denne gangen også. Det hender avtaler blir på sparket.

  I Førde skal vi jentene spille 3 kamper, hvorav 2 er på lørdag og 1 på søndag. Vi skal bo på Sunnfjord FHS og på lørdag skal vi se cupfinalen mellom Førde og Nyborg.

  Siden vi skal hive oss ut på en 8 timers busstur er PCen godt pakket i bagen, jeg må å ha litt tidsfordriv. Jeg blir fort rastløs og liker ikke å sove på buss.


  Blogges kanskje i morgen med litt oppdateringer, men jeg er i alle fall tilbake på søndag kveld!

  BESØK AV MARIT BREIVIK

  Etter to timer med trening, hvor mesteparten besto av løping, var det rett på skolen for å ha prøven. Fy, jeg aner virkelig ikke hvordan det gikk. Følte jeg hadde øvd masse, men det er ikke alltid like lett å kunne 70 sider utenatt.

  I stedet for ettermiddagstrening fikk vi på TVN besøk av Norges mest erfarne kvinnetrener, nemlig Marit Breivik. Mange av dere forbinder henne med håndball og gullet i Beijing under OL 2008, men hun har faktisk ansvar over beachvolley på olympiatoppen. Vi som driver med idrett på høyt nivå har alt for mange tanker som flyr igjennom hodet under en kamp.

  Marit snakket om hvordan vi ikke skal bli påvirket av andre (feks. dommer, trener), som kan gi en negativ effekt. Hun snakket også veldig mye om en godmappe som vi må lage om oss selv, ting som man er god i på banen.  Nå skal jeg pakke og legge meg tidlig, for i morgen tar jeg turen til Førde for å spille 3 kamper og se cupfinalen.

  TENTE LYS

  Nå sitter jeg på rommet med tente telys og øver iherdig på en prøve jeg skal ha i morgen. Føler ikke akkurat at jeg ligger så godt an, men jeg kommer meg igjennom det. Det er snakk om 70 sider jeg skal kunne utenatt, skyt meg!

  Jeg skal bare komme meg i seng, før jeg blir i dårlig humør! :-)  DRÅPER

  Nå sitter jeg her i sengen min og kjenner godt på kroppen at jeg er tilbake til full treningshverdag. Både legger og mage har rukket å bli støl, men jeg klager ikke. Jeg hadde en veldig bra balløkt i ettermiddag og det var skikkelig deilig å få gode tilbakemeldinger på det jeg gjorde. Ingenting av teknikken var glemt!  Nå skal jeg legge meg og kan fortelle at jeg stikker til Førde med noen fra TVN til helga, for å spille kamp og se cupfinalen mellom Førde og Nyborg! :-)

  03.01.11 - DAGENS OUTFIT

  Varmen på rommet står på fult og det snør for harde livet ute. Jeg har ikke tenkt å fryse, så jeg har tatt på meg en varm genser fra Gina. 

  Haha, i går når Hanne, Marius og jeg kom til skolen, var det ikke et menneske her. Alt var stille og byggene var selvfølgelig låst. Etter en telefon med Olaug, fant vi ut at jeg kunne bruke romnøkkelen på utgangsdøra, så vi kom oss inn til slutt. 
  strikkagenser gina tricot bukse vero moda

  FYRVERKERI

  Som alle andre foto-glade mennesker, har jeg tatt noen blinkskudd i det vi rundet over til 2011. Masse flotte farger og en nydelig mulighet til å teste mine fotokunnskaper.

  Hva syns du om bildene?

  FRAVÆRENDE I EN GOD STUND

  Jeg har som en dårlig vane og bare stikke fra bloggen og ikke melde fra at jeg blir borte en stund. Det har jeg som regel ikke tid til. 

  Uansett! Helt siden tirsdag tidlig morgen har jeg befunnet meg på Lillehammer. Nærmere bestemt Håkonshall. Der har vi vært 1600 ungdommer samlet for å dyrke vår lidenskap. Gud og idrett.

  Jeg har ikke tenkt å lange ut om hva dette arrangementet handler om, men det er organisasjonen KRIK (kristen idrettskontakt) som organiserer disse leirene.

  Winter adventure ble min aktivitet i år. Jeg har blant annet spilt paintball, snørekjørt etter beltevogner, spilt snørugby og aket på kjelker.  

  Jorann og jeg på paintball. Gruppen min (Lima) vant hele paintballturneringen. 


  Vi snørekjørte etter beltevogner. Det var sykt gøy, bortsett fra gruppen min klarte å falle i en domino-effekt og alle havnet i grøfta. 


  Tidenes nyttårsball. Jorann, meg, Camilla og Ingvild ♥


  Håkon og meg.


  Korset i Lysgårdsbakken.


  Nå er jeg fryktelig sliten etter å ha sovet 4 timer i natt og 1 time på bussen. Natta! :-)

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits