• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • BBQ with the fam

  Hei på dere! Et lite sent hei fra meg i kveld, men håper det går bra! I dag har det faktisk vært tungt og slitsomt på jobben, og jeg tror det har noe med at beinhinnebetennelsen slo inn tidligere enn vanlig. Jeg går på hardt steingulv 8 timer i strekk 5 dager i uken, så det er ikke så rart at man kjenner det tilslutt. Jeg dro til SATS rett etter jobben og kjørte på med rolig jogging i motbakke i 30 min. Energien var overraskende bra, så styrkeøkten på beina ble mye bedre enn forventet. I lang tid har jeg stått fast på 60kg x 6 reps i knebøy, men i dag turte jeg å utfordre meg selv med hele 70kg x 6. Jeg må innrømme at jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare å øke så mye, men jeg har trent en god del bein i siste, så jeg var nok godt forberedt. 

  Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har laget denne middagen, men jeg kan si så mye som at jeg stod for grillingen. Pappa hadde kjøpt ny grill, så nå var det min tur til å være grillmester :-)

  // Hi everyone! A little late update is coming for you, but I hope it's okay! Today has been a really though and tired day at work and I think the biggest reason is my shin splints that I'm dealing with. I work on a hard floor in a warehouse 8 hours per day 5 days a week so it's not weird that I feel tired when I'm done. I went to the gym right after work and I started with 30 min lightly run. My energy was surprisingly good and the lifting session became better than I expected. For a long time I have been stuck on 60kg x 6 repetitions and today I challenged myself to increase the weights to 70kg with 6 repetitions. I'm surprised that I could lift so much more, but I have worked on those legs for a long time so I guess I was well prepared. 

  i'm not going to brag or say that I made this dinner today, but I can tell you that I did the bbq. My Dad just bought a new grill so it was obviously my time to show my cooking skills :-)

  Homemade salad

  Hei! Her får dere nok et innlegg med bilder av mat. Jeg blir nesten sulten igjen av å se på disse bildene, hehe. I dag dro tante, onkel og jeg på sykkeltur her i området og det var så fantastisk deilig. Vi syklet både i terreng og på landevei, og alt i alt ble det 30km. Et lite tips til dere som liker å trene løping eller sykling, er appen RunKeeper et helt genialt verktøy til å oppsummere og kartlegge treningsøkten. Og det morsomste er at en stemme snakker til deg hvert 5. minutt hvis du hører på musikk samtidig, og det gjør det lettere å konkurrere med seg selv. Etter sykkelturen spiste vi denne gode middagen laget av tante og selvsagt, fisket makrell av onkel.

  // HI! Pictures and posts about food is getting usual at this blog and I get hungry again when I see those pictures. Aunt, uncle and I went on a bicycle trip around where they live and it was a great feeling. We biked on different surfaces such as terrain and the road and our total distance became 30km (18 miles). I have discovered a great app for running and biking called RunKeeper which is a great tool to summarize and track each workout you have completed. A funny thing about this app is that a lady is talking to you every 5 minute even if you are listening to music to keep you on track and it also make it easier for you to compete with yourself while you are working out. After our workout my aunt made this delicious salad for dinner and of course my uncle's home fished mackerel. 

  Storfint besøk

  Hei! For en lykke - Unni har nettopp bestilt billetter til enda en tur til Chicago! Hun var på besøk i april 2013 sammen med Elise, men denne gangen kommer hun helt alene. Fy søren, så heldig jeg er som har gode venner som vil komme på besøk :-) Dermed er det bare å telle ned dagene til nok en fin påske sammen med min bestevenninne. 

  Har du vært i USA før? 

  Winter wonderland

  Hei! Jeg har jo bedt til værgudene i en god stund om at vi på østlandet også kunne få litt snø i år, og de hadde tydeligvis hørt bønnene mine, for makan til fin og hvit romjul har jeg ikke sett på lenge. Snøen er bare mye mer vakker her hjemme enn i Chicago. Det gir meg en helt spesiell ro og glede!   New Years Eve

  Hallo! Håper dere hadde en fin nyttårsfeiring i går. Unni kom til meg på kvelden hvor vi spiste middag med mamma og pappa, og senere ordnet oss til finstasen. Utover kvelden tok vi turen til Fredrikstad for å feire med Maren og Birgitte, samt vennene til Birgitte sin kjæreste. Det ble en veldig koselig kveld med masse fyrverkeri og gode venner. 

  Jeg tror det er et tegn på at 2015 har startet og at julen er over, i dag våknet jeg opp til at all snøen var borte.. Må innrømme jeg ble rimelig skuffet, haha!

  Verdens beste Unni!

  White Christmas

  Hei! For noen skikkelig late dager jeg har hatt i det siste, men jeg vil si det hører med til julen. Late dager på sofaen foran tv-skjermen er gull verdt for min del. I forrige uke da kulden virkelig meldte sin ankomst i Sarpsborg, måtte jeg springe ut for å ta de første vinterbildene for i år. Det risikerte til og med frokosten den dagen, men alt er verdt å ofre for litt naturbilder, det synes i alle fall jeg. 

  Selv om jeg kanskje ikke bor blandt høye fjeller og norsk fjord, må jeg virkelig innrømme at Sarpsborg kan være vakkert inni mellom. Bare vent til neste bildeserie kommer opp på bloggen :-)  Juleaften

  Hei! Nå tenker jeg det er på tide å vise dere bildene jeg tok på selveste juleaften. For mange er tradisjonen å ligge lenge på sofaen under dyna med julestrømpa med masse godteri og tre nøtter til askepott på tv, men for familien Ervum startet dagen med kaffe og kaker hos bestemor og bestefar. I 15-tiden dro vi i kirken på julegudstjeneste som alltid og etterpå feiret vi julekvelden hos tante og onkel. Der fikk vi masse god og norsk julemat, til min store glede, og selvfølgelig kaker, sjokolade og brus i haugevis. Det hører juletiden med :-)

  Forfriskende tur

  Hei! Håper dere har en fantastisk juleferie, det har i alle fall jeg. Jeg har ikke fått trent siden mandag, så i dag fikk jeg nok og tok på meg løpeskoene til tross for -12 på gradestokken. Jeg skal si det var en forfriskende tur, men virkelig verdt det. Snøen har også funnet veien til Sarpsborg i kveld, og jeg bare håper den ligger litt lenger enn et par dager. Om en halv time kommer Unni over, og da blir det filmkveld med favoritten, paprika potetgull. Haha. Det er litt rart for det savner jeg skikkelig når jeg bor i Chicago.   Julebord 2014

  Hallo! I går hadde vi jentene julebord på Katti og Tobias med deilig julemat og senere vors hos Christina med påfølgende bytur på kvelden. Vi koste oss masse og kvelden ble vellykket som alltid. Man skulle tro at Elise og Christina hadde bursdag fordi de gikk rundt med kroner hele kvelden, men Unni arrangerte en quiz som de to søte jentene vant. Kronene var jo bare super skjønne, så kanskje jeg skal gå til innkjøp av en selv til min egen bursdag, hehe! 

  Bildene er tatt er Unni K. Eliassen  Old town

  Hei! I dag var mamma og jeg en tur i gamlebyen i Fredrikstad, og tror dere ikke jeg glemte batteriet til kameraet mitt. Typisk det når jeg sjekket to ganger at jeg hadde tatt ut minnekortet fra macen, haha. Gamlebyen er en fantastisk koselig plass, men jeg hadde fått mer julestemning dersom det hadde vært litt hvitt på bakken. Jeg vil så gjerne ha litt snø! Vi spiste lunsj på den søteste kafén, Mormors Kafé. Grovt hjemmelaget brød med karbonade, stekt løk og salat. Mmmm ♥ 

  I kveld har vi sett på at de norske håndball-jentene vinne over Sverige i semifinalen. Ingenting er bedre enn å slå svenskene! Hejdå Sverige :-)  Førjulstida

  Hei! Da har denne frøkna kommet seg hjem til Norge, for en glede! Jeg tror jeg aldri blir lei å gå av flyet på Gardemoen, plukke opp bagasjen min og småløpe igjennom tollen for å se familien som venter på meg. Det finnes ikke en bedre følelse i verden enn å endelig se igjen mennesker man er glad i. 

  Jeg har så langt rukket å spise grøt med familien, truffet mine to bestevenninner, trent med min kjære treningspartner (aka unniis på instagram), blitt hårfin til jul og bakt julekaker med mamma og bestemor. Nå blir det Jul på Månetoppen med mamsen før jeg tar kvelden med et par episoder av Chicago Fire. Jeg har blitt skikkelig hektet på den serien, kanskje ikke så rart når den er laget i verdens beste by? :-)  Chicago, I'm coming for you

  Heisann!

  Nå har jeg bare 6,5 timer igjen her i Norge før jeg reiser tilbake til Chicago. Har kjent på en merkelig følelse i det siste, at jeg ikke har vært så giret på reise og jeg tror det skyldes i at jeg har hatt en helt fantastisk sommer. Men, når venner og familie vender tilbake til jobb og studier, er det helt greit å vite at jeg også begynner på siste del av dette kapittelet. Tenk dere, nå skal jeg gå inn i mine senior year, som betyr at til sommeren er jeg ferdig med min bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Syns det er litt skummelt å tenke på!

  Jeg kjenner i alle fall at jeg gleder meg stort til å reise nå. Og på lørdag starter jeg med knallhard trening frem til sesongstart siste helgen i august. Hjelpes, som jeg gleder meg til å spille masse volleyball igjen ♥

  Reisen går fra Gardemoen til Brussel (Belgia) og rett til Chicago. Skal få oppdatert dere når jeg har kommet meg trygt fram!  #utveksling

  Eksosrypa

  Hei!

  Da er jeg den nye eksosrypa her i Sarpsborg. Nei da, jeg tror nok ikke det. Det er lillebror som sitter bak rattet og det tror jeg er det beste. Hadde det vært meg som kjørte rundt, ville det ikke lenger vært trygt på veiene, haha! Vi var på kaffebesøk hos morfar i dag og det var derfor jeg fikk sitte på med lillebror en tur. 

  Jeg har laget en timeplan for høsten sånn at min kjære roommate skal vite når jeg spiller kamper og jeg ser nå at dette blir en travel høst. Men jeg GLEDER meg så sykt mye! Nå skal jeg straks begynne å pakke, for i morgen er det siste dagen hjemme. Buhuuuu :-(

  #utveksling

  Bildedryss: Kosteröarna

  Hei!

  For en rolig søndag morgen dette er. Ligge i sengen i to timer og ikke gjøre noe som helst fornuftig, det er litt deilig det også. Allerede på lørdag er det back to business, da begynner nemlig oppkjøringen frem mot volleyballsesongen og jeg gleder utrolig mye! 

  Her kommer et bildedryss fra de siste dagene på Koster. Vi var så heldig med masse sol store deler av uka og en fantastisk solnedgang to kvelder på rad. Som jeg elsker denne plassen ♥
  #utveksling

  Rekeaften med familien

  Hei dere!

  I går kom mamma og jeg hjem fra Koster. Både herlig å være hjemme, samtidig som jeg savner den stillheten som det oser av på den vakre øya, og enda verre blir det neste uke når jeg reiser tilbake til Chicago. O store by med støy og lyder fra alle kanter, men det er sånn det skal være der. Chicago hadde ikke blitt det samme uten!

  Mamma og jeg hadde invitert familien til rekeaften i heimen denne lørdagskvelden, så jeg tenkte egentlig og bare friste dere med noen matbilder, hehe. Vi spiste selvsagt reker, rekecabare, sushi og litt kake til dessert. Uheldgvis kunne ikke alle søskenbarna komme, fordi vi nettopp har fått to nyutdannede sykepleiere og en flyvertinne i familien i full jobb. Uansett, jeg er så utrolig stolte av dem, at jeg bare kribler etter å bli ferdig med min egen utdannelse!   #utveksling

  Gaustatoppen - del 2

  Hei!

  Andre og siste del av Gaustatoppen! Bildene er fra Gaustablikk høyfjellshotell som vi bodde på og kjøreturen vi tok til Rjukan. Jeg skulle virkelig ønske jeg fikk et bra bilde med utsikt over Rjukan, men det var for mye skog og trær i veien for at bildene skulle bli bra. Men jeg kan ikke klage, for en vakker natur vi har her i Norge ♥

  #utveksling

  Hej Sverige

  Hei dere!

  Etter en fantastisk helg i Oslo på ANSA's generalforsamling, dro mamma og jeg ut til Koster mandag formiddag og her sitter jeg nå og oppdaterer dere. Som jeg har fortalt dere tidligere, er Koster en svensk ferieøy. Det betyr at jeg må ned til kaia for å få internett. Jeg syns selv det er litt sjarm at jeg ikke hele tiden har kontakt med omverden og at jeg bare kan slappe av. Dette har ført til at jeg allerede har lest nesten hele boken om Sara's nøkkkel på bare to dager. 

  Nå venter vi på at tante Bente skal komme på besøk. Hun har vært på Ramsö som er en annen svensk øy ikke så veldig langt ifra Koster. Ha en fin dag alle sammen, vi skal kose oss på stranda store deler av dagen ♥

  #utveksling

  Gaustatoppen - del 1

  Hei dere!

  Da er det klart for første del av Gaustatoppen! Jeg har ikke så mye mer å tilføye enn at det var en fantastisk tur med godt vær, vakker natur og nye, fine opplevelser. Håper dere liker bildene og legg gjerne igjen en kommentar eller to ♥

  #utveksling

  Spontantur til Gaustatoppen

  Hei dere!

  På mandag kveld fikk pappa og jeg en syke idé om å dra på fjelltur til Gaustatoppen i Telemark. Dermed booket vi hotellrom på Gaustablikk Høyfjellshotell og dro avgårde allerede i 8-tiden tirsdag morgen. Er det en ting pappa og jeg har til felles, så er det at vi begge elsker å ferdes i norsk natur. Jeg kan helt ærlig si at jeg får et kick av å bare oppleve og se hvor vakkert landskap vi har her i Norge. Jeg skal dele opp i to innlegg, fordi jeg har masse bilder å vise dere :-)

  Nå skal jeg pakke ferdig, for i morgen tidlig reiser jeg inn til Oslo ♥

  På toppen av Gaustatoppen.

  #utveksling

  BBQ with the fam

  Hei dere!

  Som dere kanskje ser på bloggen, så har jeg ordnet litt på designet mitt. Jeg ble så fryktelig lei det gamle, men vet ikke om jeg er helt fornøyd enda. Hva syns dere? 

  På torsdag kveld var mamma, pappa, Magnus og jeg bedt på middag til tante og onkel i Bussevika. Der fikk vi servert hamburgere, pølser med godt krydder, masse god salat og frukt til dessert. Jeg tror jeg aldri blir lei grillmat, det er jo såååå godt!

  Akkurat nå har jeg bestilt hotellrom på Radisson Blu Plaza i Oslo til helga. Jeg reiser dit for å delta på ANSA generalforsamling, noe jeg gleder meg masse til. Jeg har aldri før deltatt på en generalforsamling, så dette kommer nok til å bli en lærerik helg. Nå står frokost/lunsj, kall det hva du vil på planen. Ha en fin dag ♥

  #utveksling

  Engelsviken

  Hei dere!

  Det går litt treigt med bloggingen om dagen, jeg skal prøve å bli litt flinkere fremover, for nå er jeg endelig ferdig med å jobbe for i sommer. Egentlig føles det ut som jeg skal tilbake i morgen, for det har ikke helt gått opp for meg at jeg er ferdig. Deilig uansett, og jeg kan se fram imot to avslappende uker med familie og venner.

  Forrige søndag tok mamma, pappa, Magnus og jeg en tur til Engelsviken. Der spiste vi en veldig god middag på Engelsviken Brygge Fiskerestaurant. De er veldig kjent for sin fiskesuppe som pappa og Magnus spiste, mens mamma og jeg prøvde ut grillspyd av scampi og kamskjell med grønnsaker og ris. Så utrolig godt! 

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra hyttetur og tenker litt på å ta meg en sykkeltur snart. Kanskje jeg får dratt med meg pappa også? :-)

  #utveksling

  Båttur med de beste

  Hei dere!

  I går dro mamma, pappa og jeg ut med båten for å nyte det herlige været vi har for tiden. Vi kjørte først innom Olseng Marina for å hilse på lillebror som jobber der. Videre kjørte vi ut til Singleøya og tilbragte noen timer der. Siden bryggen vi har båten på ligger like ved campingen til bestemor og bestefar, tok vi også turen opp til dem. Der fikk vi servert smultringer, rullekake, og best av alt; loff med banan og sjokolade på. Nammm!

  På kvelden hang jeg litt med Ole-Herman og Henrik, før de dro videre på fest. Jeg hadde så mye overskudd og energi, at jeg klokken elleve tok sykkelen fatt og syklet meg en tur til Greåker. 11 km på 40 minutter! Det var jo litt ironisk at jeg tok meg en treningsøkt på kvelden, mens jeg samtidig møtte på et hav taxi'er som skulle kjøre festglade folk på byen. 

  #utveksling

  Rekekveld

  Hei!

  Nå er jeg så trøtt at hodet faller nesten ned i tastaturet. Sånn er det å jobbe 8 timer hver eneste dag, men det blir jo penger av det. I dag valgte jeg å stå over trening, med tanke på at kroppen føltes litt tung og sår. Så jeg har heller tilbringet kvelden med mamma og pappa. Vi spiste oss gode og mette på reker ute på verandaen vår. Reker er jo bare så utrolig godt nå på sommeren! 

  Håper det blir strålende vær i morgen, jeg vil ligge ute i sola og lese "Kennedys hjerne" av Henning Mankell. En ganske gammel bok jeg lånte av bestemor, men gud så spennende den er!  #utveksling

  Trening, druer og stølhet

  Heihei!

  Jeg kom over et innlegg i går over ting som er irriterende, og vet du hva som irriterer meg grønn? Folk som ikke klarer å rydde opp etter seg på treningssenteret. Det skjer seriøst hver gang jeg skal trene enten benkpress eller knebøy, så må jeg rydde før jeg i det hele tatt får begynt å henge på mine vekter. Ærg!!

  Nok om det, i dag var jeg seriøst støl som en ku på jobben. Kanskje ikke så rart når jeg fyrte på med tyngre vekter på beinøkten på tirsdag. Tok den samme styrkeøkten i dag, så nå får det vel holde med styrketrening denne uka. Det er viktig med litt restitusjon også. 

  Nå skal jeg kose meg med frosne druer, haha. Høres jo ut som jeg er på diett, men der tar dere feil. Jeg prøver bare å ikke spise godteri og alt som inneholder sukker, og det søren ikke vært lett, men jeg har klart det hittil. Da blir det frøken Ervum og druene i kveld.  Mami's flower garden

  Hei!

  Allerede etter en uke hjemme, fikk jeg ordnet meg medlemsskap på Sats i byen og siden har jeg trent jevnlig for å holde formen oppe. Jeg har jo bestemt meg for å spille volleyball denne sesongen, og da er det bare å jobbe hardt for å være best mulig forberedt. I dag trente jeg styrke på bein og spenst, og jeg økte til 60kg i knebøy og 65kg i markløft, noe jeg er fornøyd med. I tillegg satte jeg opp kjegler på 3 meter og tok linetouch. En helt grusom øvelse, men den er veldig bra for meg som er forsvarsspiller. 

  I går knipset jeg noen bilder av blomstene til mamma på verandaen. Til tross for regnvær, syns jeg bildene fikk et sommerlig blikk. De rosa blomstene gjorde bildene litt ekstra fine, syns nå jeg ♥

  #utveksling

  Sveriges vakre perle

  Hei!

  En uke hver sommer er tante og onkel på ferie på Koster i Sverige. I år var jeg så heldig at jeg fikk dette i julegave og forrige helg dro jeg ut for å tilbringe fredag kveld og hele lørdag på det jeg vil kalle Sveriges vakre perle. Ingen plass i verden er så rolig og idyllisk som denne, sier jeg som er så norsk at det snart tyter ut av ørene mine. 

  På fredag kveld var det konsert på Ekenäs Hotell med Eldkvarn, også et vennepar av tante og onkel hadde tatt turen ut. Lørdag morgen gikk vi ned til stranda for å nyte de varme solstrålene og det herlige sommerværet. Koster er en svensk øygruppe like utenfor Strømstad, så det vanligste fremkomstmiddelet på øya er sykkel. Dermed syklet vi til Kosters Trädgårdar og spiste en himmelsk god lunsj; grønnsakspakét, salat med hjemmelaget dressing, surdeigsbrød og hjemmelaget eplemost. 

  Vi syklet videre til Kilesand og stoppet ved den fine, lange sandstranden der. På veien tilbake ble det is på Kostergården og middag på Ekenäs hotell, før jeg tok båten tilbake til Strømstad og hjem til Norge. 

  #utveksling

  Palmekysten

  Hei!

  Det er så herlig å være hjemme i Norge. Sol, sommer, familie, venner, livet kan ikke bli bedre! På torsdag etter jobben kjørte mamma meg ut til Løkkevika. Der var det familiemiddag med bestemor, bestefar, tante Brith, Miriam og noen av hennes venner. Det ble selvfølgelig grillmat og ingenting passer bedre enn det på Palmekysten. Ja, for det er bestemor og bestefar kaller Løkkevika.

  Nå skal jeg jobbe litt, før jeg kanskje får noen solstråler på meg senere i dag.  #utveksling

  Lillegutt har blitt stor

  Hei dere!

  Nå er det evig lenge siden forrige oppdatering, jeg har nemlig fått noen klager om at siste innlegg er for en måned siden, så da fikk jeg litt dårlig samvittighet. Jeg har så mange, fine bilder jeg vil dele med dere, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har klart å logge meg inn på blogg.no. Bedre sent enn aldri!

  En kort uke etter min bursdag var det vitnemålutdeling for lillebror. Tenk at han skal begynne på videregående til høsten. Pappa og jeg dro på seremonien på Kruseløkka ungdomsskole, ikke akkurat hva jeg er vant med i USA, hvor det er hæla i taket og tenna i tapeten, men det var veldig koselig. Magnus spilte gitar og sang med gjeng klassekamerater. Han er så flink at jeg blir så stolt langt inni mitt søster-hjerte ♥

  Når Magnus var på besøk i Chicago spurte mange oss om vi var tvillinger, jeg ser jo på bildet at det kunne vært mulig. Herlighet så like vi er, haha!

  #utveksling

  Bursdagsfeiring på hyttetur

  Hei!

  Denne uken har gått så utrolig fort. Jeg ble oppringt fra bokhandelen og jeg fikk jobbet både onsdag og fredag. Vi skal for tiden flytte butikken og i tillegg bytte navn på kjeden, så det var masse å gjøre på jobb. På lørdag våknet jeg opp til bursdagssang fra mamma og pappa, og frokost på senga. Ettersom været viste seg fra sin beste side, ville jeg heller nyte den ute. Bestemor og bestfar kom innom og min herlige venninne, Lene, ringte og sang bursdagssang for meg. Mamma, pappa og jeg dro til Fredrikstad og spiste en veldig god middag på Paa Brygga. Maten er så god der! 

  På kvelden dro Stine, Per-Anders, Ole-Herman, Henrik, Fredrik og jeg på hyttetur til Foten, igjen. Det er så koselig å dra på tur med den gjengen! Vi spiste god grillmat, kake, feiret bursdagen min og hadde det veldig gøy. En helt perfekt helg!

  #utveksling

  Bergen by

  Hei!

  Da er det tid for bildene fra turen jeg hadde til Bergen i helga. For en fantastisk tur! Jeg dro dit fredag kveld og ble møtt av Karoline og moren hennes. På lørdag dro vi inn til byen, slik at jeg fikk en omvisning. Vi dro opp til Fløyen og gikk hele veien ned. Tror aldri jeg har gått i en sååå lang nedover bakke før. Slitsomt! Da vi omsider kom ned, spiste vi en god sushi-lunsj. På kvelden kom Kristine Morsund fra ToppVolley på besøk og en venninne av Karoline. Kristine har jeg ikke sett siden vi sluttet på TVN, så det var veldig koselig å se henne igjen ♥

  På søndag fikk jeg liten omvisning i Salhus, tettstedet hvor Karoline bor. På kvelden dro vi til byen for å møte Lene og Lita på en hjemmefest. En herlig kveld med mine kjære Bergens-jenter fra Chicago.   Verdens beste jente!

  Møtte noen munker på toppen av Fløyen, hehe. 

  Utsikten fra huset til Karoline.   Nydelig flytur hjem til Sarpsborg. 

  #utveksling

  Fisketur med gutta

  Hei!

  Nå er det noen dager siden forrige oppdatering og siden sist har jeg vært i Bergen for å besøke min bestevenninne. Jeg kom hjem mandag kveld, og etter bare 30 min innenfor døra her hjemme, ble jeg med Per-Anders og Ole-Herman ut på fisketur i Isesjø. Helt ærlig så har ikke jeg så god tålmodighet for å fiske, men når de lærte meg et par triks og jeg i tillegg fikk 4 småfisk, var i alle fall jeg fornøyd. Vi fikk også med oss en nydelig solnedgang, før vi tok turen hjemover. Noe så vakkert!

  #utveksling

  En firebeint venn på besøk i hagen

  Hei!

  Se på de nydelige bildene nedenfor, jeg tror jeg smelter! Mamma roper på meg fra soverommet og ute i hagen ligger det et rådyr og hviler i gresset. For en sjarmør ♥ Jeg listet meg ut i hagen for å komme litt nærmere, men etter at han hadde stirret på meg i liten stund, gikk han avgårde ned i hagen til naboen. Gleder i hverdagen!

  I dag startet jeg dagen med en morgenøkt med Unni. Det er alltid så deilig å trene med henne for da kan vi pushe hverandre igjennom øvelsene og sikre hverandre når vi løfter ekstra tungt. Etter at Magnus var ferdig med eksamen, dro vi ned til bestemor og bestefar for å feire med skoleboller og brus.

  Jeg gleder meg utrolig mye til i morgen, for da reiser jeg til Bergen for å besøke verdens beste Karoline  #utveksling

  Hyttetur med gode venner

  Hei dere!

  I helga var jeg på hyttetur på Foten i Fredrikstad med en god vennegjeng. De andre dro utover på fredagen, mens jeg kom dit lørdag formiddag, rett og slett fordi jeg ville bruke fredagskvelden med familien. Vi brukte helgen til å sole oss, kjøre båt, spille frisbee, fotball og kubb, spise god grillmat og bare nyte det herlige været. 

  I dag etter jobben, skal jeg rett på Sats for å trene og i kveld blir det en bedre middag med Unni og Elise ♥

  #utveksling

  My home is where my heart is

  Hei dere!

  Nå er jeg virkelig klar for senga om ikke så alt for mange minutter. Etter en veldig koselig helg på hyttetur med gode venner, er det godt å komme tilbake til gode rutiner. Jeg startet dagen med en treningsøkt på Sats hvor det ble en liten løpeøkt og styrke på overkroppen. I tillegg terpet jeg litt ekstra på svingblokk og innhopp. 

  I kveld hadde vi familieselskap for pappa som hadde bursdag! Alltid like koselig å samle den fine familien min. Dermed ble det litt utskeielser med både pizza, kake og brus. Det er godt jeg skal trene med Unni i morgen tidlig. 

  Jeg legger ved noen bilder fra hagen vår, som jeg tok for et par dager siden. Håper de faller i smak :-)  #utveksling

  Gamlebyen, Fredrikstad

  Hei!

  På onsdag etter en treningssøkt, dro mamma og jeg til Gamlebyen i Fredrikstad for å nyte det herlige været vi har her på Østlandet i disse dager. Det er helt utrolig, opp i mot 30 grader i sola og det er ikke Juni-måned enda. Jeg klager i hvertfall ikke! Vi spiste en god lunsj i sola, kjøpte sjokolade fra Lille Special og vandret rundt i den gamle festningen. Jeg tok selvfølgelig med kamera og knipset noen bilder til dere. 

  #utveksling

  Bildedryss - 17. Mai

  Hei dere!

  Da er det på høy tid med et lite bildedryss fra min 17. Mai i Sarpsborg. Jeg kom som sagt hjem hele 4 dager før nasjonaldagen, noe som jeg er glad for. Jeg elsker 17. Mai og spesielt det å ha på bunad! Pappa og jeg dro først inn til byen for å se på barnetoget som Magnus skulle gå i. Utover dagen gikk vi innom kirken for en liten matbit med bestemor og bestefar. Jeg møtte vennegjengen min for å se på russetoget og så dro hele familien opp til tante Brith og onkel Lasse for å spise reker. Kanskje uvanlig med reker på 17. Mai, men jeg elsket det! Jeg avsluttet kvelden med grillings og hyttekos hos Julie med en herlig gjeng. En perfekt 17. Mai med andre ord!   #utveksling

  Nydelig utsikt og fotballkamp

  Hei dere!

  I går fikk jeg endelig ordnet med medlemskap på Sats i Sarpsborg, som betyr at jeg får trent bra igjennom hele sommer. Senteret er ganske nytt og jeg trives godt allerede. Et pluss er at min aller beste venninne også trener der, så nå blir det lettere å komme seg opp om morgenene. I går etter en hard styrkeøkt på beina, som føltes ut som gele, skulle jeg gå hjem som er knappe 2 km. Det endte med en liten pause halvveis for å nyte den fine utsikten over Glomma på Glengshølen. Det er sjeldent jeg syns det er sååå fint der!

  På kvelden dro Magnus og jeg på fotballkamp, Sarpsborg 08 spilte mot Rosenborg som endte med 1-1. Helt ærlig syns jeg Sarpsborg fortjente seieren, fordi de rett og slett spilte best! 

  Nå blir det middag og senere i kveld skal mamma og jeg kose oss med grove vafler og jordbær med kesam. Nam ♥  #utveksling

  Sommer, sol og idyll

  Hei dere!

  Opp i alt stresset med å pakke ting i leiligheten og det som skulle hjem til Norge, har jeg helt glemt bort bloggen. Det blir gjerne sånn når jeg vender snuten hjem til gode, kjære Norge. Jeg kom hjem til Sarpsborg på tirsdag og jeg har allerede fått tid til å treffe nesten alle i familien og flere venner. Jeg har i tillegg et helt bildedryss å vise dere fra min 17. Mai, så det kommer ganske så snart på bloggen, håper jeg!

  I går ble jeg med bestemor og bestefar ut til Løkkevika for årets første grillings for min del. Været var ikke til å klage på, så jeg tok med meg kamera og gikk en liten tur ned til vannet. Sommer, sol og idyll ♥

  #utveksling

  Time to say goodbye

  Hei dere!

  Nå er det grådig lenge siden forrige oppdatering, og jeg må innrømme at det har vært deilig med en pause. Juleferien har vært den beste og jeg har kost meg masse med både familie og venner. Nå er det tid for å si hadet og sette kursen mot Chicago for nok et semester. Mamma har handlet masse norsk mat til meg, som jeg skal ha med over. Så jeg er godt forberedt denne gangen også.

  Siden jeg hadde siste dagen hjemme, tok jeg med lillebror på lunsj i byen. Vi spiste på Fratelli og koste oss masse. På kvelden hadde vi en hyggelig middag hjemme og lo så mye at latteren sto i taket av Nytt på Nytt. Min gode bestevenninne Julie, som endelig har blitt min nabo igjen, kom innom for å si hadet. Blogges mer når jeg har landet på amerikansk jord!  #utveksling

  Kvalitetstid med gode venner

  Hei på dere!

  Det er så innmari godt å være hjemme, omringet av gode venner og familie. Etter at jeg kom hjem fra cafe-besøk og litt shopping med Elise på fredag, fikk jeg en telefon fra sjefen min på Bok & Media at hun virkelig trengte litt hjelp nå i julen. Jeg blir jo bare glad for å jobbe litt, så det brukte jeg så og si hele lørdagen på. Senere på kvelden dro Anders, Fredrik, Stine, Julie og jeg ut for å spise. Vi skulle egentlig ha en filmkveld, men endte opp med å bare prate om alt mulig. Jeg elsker slike kvelder!

  I dag er det tid for å pynte juletreet med familien, og bare slappe helt av her hjemme. 

  Elf, julebrus og verdens beste

  Hei!

  Dette blir en sen oppdatering, for jeg har faktisk ikke vært så mye hjemme i dag. Først dro mamma og jeg en tur for å besøke morfar, før jeg møtte Unni i byen. Jeg fikk også ordnet meg nytt simkort, for Elise tenkte jo ikke på at mitt gamle, norske simkort ikke passet til min nye iphone lenger. Det var så koselig å se Unni igjen! Vi gikk på vår yndlingsrestaurant i Sarpsborg for en god pasta til middag. Etterpå gikk vi innom butikken og kjøpte inn litt godteri. Altså, jeg har så innmari cravings på paprika chips når jeg er hjemme, at det nesten er helt utrolig. Haha, jeg ler av meg selv! Vi så også julefilmen Elf, og for en hysterisk morsom film.   Søte, lille gågata ♥

  Ekte norsk middag

  Hei dere!

  Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg dro hjem til Norge på fredag. En av grunnene til at jeg ikke kunne si noe, var fordi jeg skulle overraske familien. Spesielt morsomt å se uttrykket til pappa og Magnus da jeg plutselig kom ut døra på rommet mitt. 

  I dag har vi spist deilig norsk middag hos bestemor og bestefar. Kalkun-filét, poteter, kantarell-saus og grønnsaker, jeg var i himmelen med andre ord. Etterpå fikk vi servert fruktsalat med pisket krem og masse julekaker. Det er godt jeg har planer om å trene i morgen! På ettermiddagen dro vi kirken, hvor det var "vi synger julen inn". En fin tradisjon før jul hvor både gospelkoret og familiekoret i kirken synger masse kjent og kjære julesanger. 

  See you soon, Chicago!

  Heihei!

  Da er Magnus og jeg endelig på vei til Chicago og jeg skal love dere at jeg ser ut som en zombie. For etter å måtte stå opp 03.45, lurer jeg virkelig på hvor lenge jeg holder meg våken. Vi regner med å være tilbake i leiligheten rundt åtte norsk tid i kveld. Jeg skal prøve å oppdatere dere når vi har kommet oss fram. Nå er det først en tur til Stockholm!  Ready, set, go!

  Heihei!

  Da skal jeg finne senga, for i morgen må jeg stå opp så tidlig som kl. 03.45. Kjære vene, jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare det engang. Flyet går 08.30 fra Gardemoen til Stockholm og 10.20 er vi ordentlig på vei til Chicago. Regner med å være i Chi-town rundt 13.00 amerikansk tid, som betyr kl. 20.00. Denne gangen har jeg sikret meg ordentlig mat på flyet, for det vi vanligvis blir servert ikke smaker så veldig godt. Jeg ler av meg selv i blant, haha.

  Jeg legger ved et bilde fra en photoshoot Unni og jeg hadde forrige uke. Det kommer flere bilder senere ;-)

  #utveksling

  Feelin' ready

  Hei dere!

  Håper alt står bra til og at dere snart er klare for skolelivet, det er i alle fall jeg. Jeg kribler etter å sette meg på flyet og komme avgårde til mitt andre hjem. Misforstå meg rett, jeg har kost meg masse hjemme og med hyggelige kolleager. I kveld har jeg hjulpet Magnus med å pakke kofferten, så da burde jeg egentlig sette i gang med min egen. I morgen skal jeg til rådhuset for å forhåndsstemmet til valget og spise lunsj med verdens beste jenter.

  Tidlig torsdag morgen så reiser vi avgårde!!!! :-)

  #utveksling

  Run the World

  Heihei!

  Tenk at jeg har siste dag på jobben i morgen, så egentlig burde jeg få opp farten og lage sjokoladekaken jeg har planlagt i en uke. Jeg vil sette litt pris på de herlige kollegaene jeg har fått tilbringe hele sommeren med.

  Ellers så har pappa og jeg gjort siste shopping før vi reiser. Magnus har fått ny koffert og jeg har hamstret norsk pålegg. Makrell i tomat, brunost, baconost, rekeost og sjokade. Jeg tror jeg skal overleve ganske lett i år. I tillegg har jeg kjøpt et nytt norsk flagg som jeg skal ha på soveromsveggen i leiligheten. 

  Jeg måtte bare kjøpe denne brusboksen da jeg så den i butikken. Beyonce ♥

  #utveksling

  Bildedryss: Rallarvegen del 1

  Hei!

  Jeg har tydeligvis ikke publisert noen bilder fra den fantastiske turen som pappa og jeg hadde for 2 uker siden. Helt siden desember i fjor, har jeg vært giret på denne turen og jeg har så og si siklet på bilder i 7 måneder, før vi bestemte oss for å dra. Etter å bo tett til skyskrapere, masse støy, trafikk, butikker og restauranter så langt øye kan se, ble jeg veldig interessert i å oppleve noe fra mitt eget land. 

  Vi valgte å kjøre selv opp til Haugastøl, hvor vi leide sykler. Etter drøye 5 timer i bil, tok vi for oss første etappe. Vi syklet 3 mil frem til Finse, et sted som må være den mest øde plassen jeg noensinne har vært på. Her snakker vi to hoteller og en togstasjon, punktum. Vi overnattet på Finse 1222 og fikk servert en deilig tre-rettersmiddag på kvelden. 

  Radioactive

  Heihei!

  Håper dere alle har hatt en fin lørdag! Jeg har egentlig hatt tidenes slappeste lørdag, noe som jeg trengte sårt. Millionaire Matchmaker,  Milliardærarvingen og Real Housewives of Beverly Hills har rullet over skjermen med bittelitt smågodt fra Sverige, resten skal nemlig spares til små godteriposer i USA. 

  Coverlåter går som en farsott på youtube for tiden, og en god venn av meg i Chicago har spilt inn Radioactive av Imagine Dragons. Så nå går jeg rundt og synger på Radioactive dagen lang, så jeg vurderer nesten å spille den inn med Magnus før vi reiser. Hvis vi rekker da, vel og merke. 

  Hva syns du?

  #utveksling

  100 amerikanske biler

  Heihei!

  Som tidligere nevnt på bloggen, hadde vi et arrangement på jobben i går. Ved kvart på ett tiden, kom det masse amerikanske biler opp på gårdsplassen i rekke og rad. Og da mener jeg masse. Jeg hørte noe om at det var over 100 biler som tok turen!

  Som den grillmesteren jeg er, tok jeg på meg ansvaret for å servere alle disse menneskene noe å spise og drikke. To timer senere så hadde jeg grillet godt over 500 pølser, kan tro jeg luktet godt. Selv for meg som ikke er bilinteressert, var dette ganske morsomt å oppleve, for det er jo nettopp dette jobben min driver med. Selger bildeler til disse overgjennomsnittet interesserte menneskene. Suksess var det i alle fall :-)

  These streets will make you feel brand new

  Big lights will inspire you, hear it for New York, New York!

  Heihei!

  I dag hadde jeg nest siste time hos naprapaten, som igjen, gjorde egentlig utrolig vondt. Jeg pleier alltid å tenke at det er noen i verden som har det verre enn meg, så da er det ikke vanskelig å komme seg igjennom smerten alikevel. Mamma og Magnus kom og hentet meg, så dro vi avgårde til Sverige for litt harry-handling, som vi så fint kaller det her i Østfold.

  Nå skal jeg legge meg og drømme meg bort til New York, som Adam, Karoline og jeg reiser til den 30. August. Jeg gleder meg så sinnsykt mye, selv om jeg har vært der før. Det var i forbindelse med en volleyballturnering i fjor høst, og da var ikke akkurat fokuset på å oppleve alt på engang. Nå derimot skal vi oppleve mest mulig på 4 dager. Stort smilefjææs :-)


  Aarnes lunch cruise

  Heihei!

  Dagene går så ufattelig fort for tiden, at jeg nesten helt glemmer at jeg straks sitter på flyet tilbake til USA. Jeg blir liksom helt syk av å lese utvekslingsblogger som allerede har reist, som tar en tur på Walmart, Starbucks, har vært i New York og alt mulig. Det får meg til å savne USA så mye!

  Jeg liker egentlig ikke å snakke om jobben i sosiale medier, men på fredag skal vi faktisk ha et arrangement i forbindelse med Grensetreffet i Halden. Så nå står alle kollegaene på for å gjøre klart delelageret vårt til fredag. Da blir det grilling på jobben, noe som blir veldig hyggelig med tanke på at jeg kun har få dager igjen. Jeg syns jo selv det er ganske morsomt at jeg plutselig fikk meg en jobb med bildeler, føler meg som den eksosrypa. Haha :-)  Travel pike

  Heihei!

  I går ble det virkelig ikke tid til noen oppdateringer, for jeg var ikke "hjemme" før jeg skulle legge hodet på puta. Etter jobben dro onkel og jeg for å besøke morfar, før vi dro rett til byen hvor jeg skulle ha min tredje naprapattime. Det gikk egentlig helt fint helt jeg skulle få trykkbølgebehandling, noe som var en smule vondt. Heldigvis begynner betennelsen å bli bedre :-)

  Deretter dro vi avgårde til Halden for å hente startnummerne til tante og onkel, for de skal nemlig sykle Grenserittet i morgen. 8 mil dere! Da vi omsider kom hjem, syklet jeg bort til Inger-Oline som jeg ikke har sett på evigheter, så vi hadde naturligvis masse å snakke om. Avsluttet også kvelden med nystekte vafler som moren hennes hadde laget. Nam!  Bildedryss: My dream house

  Heihei!

  Nok en lang dag på jobben, men når jeg tenker meg om, er motivasjon høy med tanke på at jeg reiser tilbake til USA om 15 dager. (Jeg GLEDER meg.) Handlelisten over norske matvarer er skrevet, til og med forskjellige matoppskrifter er også forberedt. Karoline jeg flytter nemlig i helt egen leilighet fra høsten av, så da gjelder det å planlegge. 

  Huset som tante og onkel bor i, bygde de for 2 år siden og jeg må si at det er favoritt huset mitt. De har designet alt selv med hjelp av en arkitekt og omgivelsene rundt er bare helt perfekt. De har også veldig kort vei ned til stranda og flere brygger.   BBQ with my favorite people

  Heihei!

  Endelig et lite pip fra meg igjen. Jeg har nå flyttet ut i Bussevika for denne uka og jeg storkoser meg allerede. I går spiste vi en sykt god risotto med focaccia brød til middag, og vi avsluttet med et kveldsbad på brygga. Forfriskende med andre ord. 

  I dag kom mamma, pappa og Magnus på besøk for å grille med oss. Jeg er så innmari dårlig på navn når det gjelder kjøtt, at jeg ikke engang skal prøve å finne ut navnet på det vi spiste. Godt var det i alle fall, haha. Jeg har også ta masse fine bilder av huset til tante og onkel, men med det hytte-nettet som de har, tar det omtrent 500 år før bildene blir lastet opp. Så derfor drøyer jeg det til i morgen! (Ikke at internettet blir noe bedre av den grunn...) Og jeg kan love dere at huset er fint :-)  Next stop: Bussevika

  Heihei!

  Håper dere har hatt en super helg, for det har nemlig jeg hatt. Jeg og pappa kom inn døren for 5 timer siden, og jeg kjenner at en dusj skal bli veldig deilig nå. Jeg har så masse bilder jeg vil dele med bedre, at jeg er nødt til å dele opp til flere innlegg.

  I morgen er det tilbake til jobben, men med så trivelige kollegaer skal nok dette gå som en dans på roser. Jeg skal også forflytte meg til Bussevika (Skjeberg), for å bo hos tante og onkel i nesten 1 uke. De bygde nemlig et helt nytt hus for 2 år siden, nesten rett ved stranda, så stikkordet for denne uken blir å nyte.   Neste: Rallarvegen

  Heihei!

  Jeg ville bare stikke innom bloggen og si at nå er jeg skikkelig klar for å reise. Vi drar om 40 minutter, så jeg må nesten gå å gjøre meg klar. Hvis dere vil se noen bilder underveis, burde dere følge meg på instagram: eliseervum

  Så snakkes vi på mandag :-)

  Bilde: Google

  Snart klar for avreise

  Hei dere!

  Dette blir en sen oppdatering, men denne dagen har gått i ett siden frokost. Rett etter jobben kjørte mamma meg til naprapaten for en ny behandling. Denne gangen fikk jeg nålebehandling i ryggen og trykkbølgebehandling på leggene. Det går fremover og jeg merker allerede har leggene begynner å bli bedre. Etterpå dro vi ut på Løkkevika for en rekeaften med familien. Ååå, som jeg elsker familien min. Jeg er så takknemlig for hver eneste en ♥

  I morgen legger pappa og jeg ut på sommerens store happening, Rallarvegen. Jeg gleder meg enormt til å oppleve norsk natur, i tillegg at vi faktisk skal være litt aktive. Vi skal kjøre bil opp til Haugastøl, der har vi leid sykler og skal sykle 3 mil til Finse. 

  Oppdatering blir det nok ikke tid til mens jeg er borte, så dere får heller en oppsummering med masse bilder på mandag eller tirsdag :-)  Mum's flower garden

  Hei! 

  Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra mammas blomsterhage, som jeg liker å kalle det. Altså, jeg er sikker på at blomstene tar mer plass på terassen enn møblene våre. Det sier vel litt? Haha.  Vi spiste også grillmat til middag, og det hører sommeren til, syns nå hvertfall jeg. Kom gjerne med konstruktiv kritikk på bildene, for jeg har fortsatt masse å lære.

  Så her kommer et utvalg av blomstene som står rundt omkring :-)

  Behandling for beinhinnebetennelse

  Hei dere!

  I dag, rett etter jobben dro jeg til Sarpsborg Naprapatklinikk for å få behandling for leggene mine. Jeg har egentlig bare lest på forskjellige nettsider, at folk flest har best erfaring med naprapat når det beinhinnebetennelse. Så jeg søkte litt rundt og bestilte raskt en time hos en klinikk. Jeg hadde min første time i dag, og jeg kan understreke at når jeg går, ser jeg ut som en dame på 90 år. Haha!

  Jeg fikk først litt massasje og senere akupunktur. Tidligere har jeg bare fått massasje og strøm-behandling på North Park, noe som bare hjalp akkurat der og da. Akupunktur var på ingen måte behagelig, og jeg kjenner at leggene mine er stive som stein. Det skal bli mye bedre i morgen, så da satser jeg på at jeg overlever nok en dag på jobb. I tillegg har jeg fått helt nye tøyeøvelser for leggene. Stort smilefjes :-)

   
  I mitt paradis

  Hei!

  I går tilbrakte jeg hele dagen i mitt ferieparadis med verdens beste familie. Jeg kan ikke for sagt hvor godt jeg trives på den plassen. Solen skinte fra en skyfri himmel og badetemperaturen var over 20 grader. Etter 5 timer på stranda, kom pappa ut med god grillmat. På veien hjem stoppet vi på Rich Bar og kjøpte soft-is med jordbær-strøssel. Nam!  I Stavern med familien

  Hei dere!

  Dette ble en sen oppdatering, men det er faktisk ikke mange timene siden jeg kom inn døren. Jeg har vært på dagstur til Stavern med tante, onkel, bestemor, bestefar og Cecilie. Vi besøkte familiefestivalen Visjon som holder til i Stavern denne uken. Jeg pleier egentlig å være leder på denne leiren, men pga. mye jobbing lot seg det ikke gjøre i år. Derfor var det utrolig koselig å kunne dra på dagstur og i tillegg treffe masse kjentfolk som jeg ikke har sett på lenge. 

  Vi tok også en tur ned i Stavern sentrum for å spise en bedre middag. Stavern er ingen stor by, men når solen skinner og himmelen er blå, er det masse folk der. I tillegg var det veteranbil-løp, så det var masse amerikanske biler å se i gatene. 

  Mine skjønne besteforeldre. 

  Tante Brith og Cecilie.   She's going to Cape Town

  Hei!

  På onsdag etter jobben møtte jeg Unni i byen for en hyggelig kveld sammen. I går reiste hun til Cape Town med kjæresten sin, så jeg måtte bare treffe henne før hun blir borte i hele 2 uker. Vi gikk på en ny restaurant i gågata ved navn, Ifratelli. Jeg hadde spiste laks hjemme, så det ble bare en dessert på meg. Ikke et feil valg, for jeg ble servert en veldig god sjokoladefondant toppet med sorbet-is og friske bær. 

  Senere gikk vi en tur rundt i byen, forbi statskirken og en runde rundt i Kulåsparken. Solnedgangen fikk vi også med oss, så vakkert.

  Hvis dere vil følge reisen hennes i Cape Town, så skal hun oppdatere instagram. Følg henne på unniis da vel :-)

  Nytt speilreflekskamera

  Hei dere!

  Nå er jeg skikkelig lykkelig fordi mamma og pappa har kjøpt verdens beste gave til meg, nytt speilreflekskamera. Jeg har hatt Nikon D60 i snart 4 år og det begynner å tære på kvaliteten. Jeg fikk et Nikon D3200 kamera som har stabilisator og med et nytt standardobjektiv. Endelig kan jeg også filme med speilrefleks i høy kvalitet, noe jeg håper skal komme til uttrykk på bloggen fremover.

  Jeg knipset raskt noen bilder fra den fine verandaen som mamma har dekorert. Bilde av kamera mitt kommer litt senere :-)

   
  Addicted to Jo Nesbø

  Hei dere!

  Fy søren for en tung arbeidsdag, det var utrolig mye å gjøre på jobb i dag ettersom vi fikk flyvarene på USA. Jeg er så missunnelig på pappa og Magnus som har ferie, men som jeg pleier å trøste meg med: noen må jobbe også. Heldigvis har jeg masse bra å se fram til, blant annet en helgetur til en storby i september. Mer forteller jeg når alt er ordnet :-)

   

  Nå har jeg nettopp blitt ferdig med bok nummer 2 av Jo Nesbø om politietterforskeren Harry Hole. Jeg har ikke lest noen av bøkene før, bare Hodejegerne av samme forfatter. Jeg ble anbefalt å begynne på bok nummer 1, sånn at jeg får med hele historien. Så langt er jeg veldig hektet og leser hver eneste dag. Jo Nesbø er en utrolig bra forfatter, og jeg skjønner hvorfor han selger så mange bøker som han gjør. Anbefales på det sterkeste dersom du liker krim!

     Chicago: En måned igjen

  Hei!

  Må fortelle at arbeidsdagen gikk overraskende fort i dag, spesielt når en av kolleagene har med min favorittkake og i tillegg fikk jeg wienerbrød av en annen kollega. Det er litt luksus å jobbe i et mannsdominerende yrke i blant. I forrige uke fikk Magnus og jeg ordnet med flybillettene til Chicago, så nå er det meste klart for at lillebror skal bli med bort. Jeg gleder meg så mye til å vise han hvor jeg bor og ikke minst livet mitt der borte. I dag er det akkurat 1 måned til vi reiser, så jeg kjenner litt sommerfugler allerede. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på Chicago og vennene mine der borte.

   

  I kveld blir det tidlig seng for min del, mest fordi jeg skal lese ferdig boken om Harry Hole. I tillegg har jeg også fått bestilt time hos en naprapat, så kanskje jeg for en gangsskyld får litt skikk på de vonde leggene mine :-)

     Beste lillebror ♥

   

  Deilig søndag i Løkkevika

  Hei søte!

  I går tilbrakte jeg dagen på vårt kjære familiested, Løkkevika. Marie hentet meg i 12-tiden og vi dro rett ned til stranda hvor vi møtte tante, onkel og våre besteforeldre. Senere fikk vi deilig lunsj med nystekte rundstykker og eggerøre. Da mamma, pappa og Magnus også kom ut, dro Magnus og jeg med båten for å fylle bensin og nyte sjølukten. Det ble bare med en liten tur rundt Karlsøya og tilbake til Løkkevika. Grillmaten sto klar da vi kom opp til campingplassen, så klage skal jeg hvertfall ikke gjøre. 

   

  Nå venter en ny jobbuke på meg! 
  Helga i Bodø - del 2

   Hei!

  Da kommer endelig del 2 av helga mi i Bodø. Rett før vi tok turen hjem igjen fra byen på fredagen, kjøpte vi med oss ferske reker rett fra havet. Alle jentene så fantastiske ut i kjoler og kvelden ble utrolig bra. Vi satt ute i hagen til Margrethe og hadde tidenes rekeaften med litt hvitvin i glassene, og norsk sommermusikk i bakgrunnen. Senere på kvelden åpnet himmelen seg for regn og vi gikk heller inn for å spise brownies, is og jordbær med flere av vennene til Margrethe. Da det ble natt, tok vi turen opp til en turistplass for å se midtnattssola. Vakkert!

   

   


   

   

   

   

  On my way to paradise

  Hei dere!

  Etter en god søndagsfrokost, pakker jeg nå bagen min før Marie kommer og henter meg. I dag går turen til Løkkevika med nesten hele familien, hvor vi er bedt på grilling hos bestemor og bestefar. Magnus og pappa har lagt ut båten, så jeg håper jeg får min første kjøretur denne sommeren. Været er upåklagelig her på Østlandet, så nå som jeg har fri, skal det nytes. Ha en fin dag!

     Kurt Nilsen i mitt hjerte

  Hei dere!

  I går var jeg som sagt på Kurt Nilsen på Hvaler Gjestegiveri med mamma, pappa og Magnus. Selv om gjennomsnittsalderen på konserten var 40 år og mange av de fikk et par øl for mye, storkoste jeg meg. Kurt Nilsen er helt magisk og han vet veldig godt hvordan man synger. Jeg syns det er bedre å høre han live enn de sangene som er spilt inn i studio. Jeg føler jeg nesten nærmer meg kategorien blodfan, da jeg oppdaget at jeg kunne alle sangene han spilte i går. Men det er ingen skam å kunne Kurt Nilsen sangene, han er tross alt Norges beste artist, etter min mening.

   

  Jeg fikk også tatt noen bilder fra konserten, som jeg håper dere også liker. Nå skal jeg drømme meg inn i drømmeland med Reality Kicks og nye kapitler fra Jo Nesbø. God natt :-)

     Konsert med Kurt Nilsen i kveld

  Hei dere!

  Beklager for elendig oppdatering, og når til og med pappa klager, skal jeg prøve å ta hintet. Til tross for at jeg jobber omtrent hver dag, har jeg noe spennende å fortelle dere. Blant annet kommer Bodø del 2 denne helga!

   

  I kveld skal mamma, pappa, Magnus og jeg til Skjærhalden for å se Kurt Nilsen spille en konsert. Da jeg hørte om denne konserten på radio, sa jeg til pappa at den MÅ vi bare dra på. Kurt Nilsen er min favoritt av norske artister, og i det siste har jeg hørt på sangene hans omtrent hver dag.

   

   

  Helga i Bodø - del 1

  Hei søte!

  Jeg har så utrolig mange fine bilder fra helga hvor jeg var i Bodø, at jeg må dele det opp i flere innlegg. Så da starter jeg med del 1 som er bilder fra torsdag natt og fredag formiddag. Jeg var i Bodø for å besøke Margrethe fra Toppvolley med flere av mine gamle klassevenninner. Jeg landet kvart over elleve på kvelden og det var ikke tegn til at det var natt. Dermed dro vi opp på et fjell for å nyte midnattsolen og den nydelige utsikten. 

   

  På fredag kom Eirin, Elisabeth og Ingrid og vi tok umiddelbart turen ned til sentrum, hvor vi gikk langs moloen og kjøpte masse ferske reker. Senere tok vi turen ut til Saltstraumen, som er veldig kjent i Bodø. Vi gikk over broen, kjøpte is, tok masse bilder og bare koste oss. 

     Det siste bildet er utsikten fra huset til Margrethe. 

  Det finaste eg veit

  Hei dere!

  I det siste har jeg blitt utrolig hektet på å sykle, spesielt i det vakre landskap som vi har. Jeg høres kanskje rar ut, men så fin natur og sykkeløyper kan man se lang etter i Chicago. Det går for det meste i skyskrapere, shoppinggater og kollektivtrafikk så langt øye kan se. Forrige mandag gikk sykkelturen ut til Skjeberg, for lenger kom jeg ikke. Jeg syklet over 1 mil i konstant motvind, så beina mine hadde ikke mer å gi. Jeg som pleier å sykle 4 mil uten problemer, var plutselig sliten etter 2, haha. Landevei er tungt, så jeg tror jeg skal holde meg til terreng nå fremover. 

     Jeg klarer ikke å vente

  Hei dere!

  Dagene mine er så travle for tiden, at jeg helt glemmer å oppdatere bloggen. I går stresset jeg med å bestille flybilletter til Bodø, fordi Margrethe har invitert til besøk. I tillegg kommer Nora, Ingrid, Elisabeth og Eirin, så nå klarer jeg nesten ikke å vente med å reise. Jeg har ikke sett jentene siden juni i fjor, så det er på høy tid at vi treffes igjen. Dessuten har jeg aldri vært i Bodø før, så jeg gleder meg masse! Jeg reiser på torsdag nesten rett etter jobben, hihihihi :-)

     Noen bilder fra russetiden med disse fantastiske jentene!

   

  Feiring av sølvbryllup

  Hei dere!

  På tirsdag feiret tante og onkel sølvbryllup med hele Ervum-familien, noe som var utrolig koselig. Jeg hadde ikke sett to av mine kusiner siden jul, og det er evigheter siden. Vi fikk masse god mat, kaker og is. Jeg bare elsker familien min og det å kunne samles når mange av oss søskenbarna bor borte, er det så herlig! 

   

  Marie og Amanda. 

  Miriam, meg og Anette. 

  Mine herlige besteforeldre og Inger-Lise.   Dinnertime in the city

  Hei søte!

  Denne lørdagen har jeg brukt til å besøke litt familie, hjelpe mamma med noen greier og hatt reke-aften med mamma og pappa. På listen over mine livretter, så kommer reker på en god andreplass, selvfølgelig etter taco. 

   

  Rett etter jobben dro jeg videre til Pizzanini for å møte Unni og spise en god middag. Jeg ble sykt skuffet over menyen og satt vel å furtet i drøye 10 min før jeg fikk bestemt meg. Haha, det er så typisk meg, jeg klager egentlig over det meste. Jeg og Unni hadde egentlig tenkt å dra på VG-lista i Oslo, men så fort vi så værmeldingen, endret vi mening. Det var ikke så dumt, for da vi satt inne i en god sofa og så på showet, åpent himmelen seg og regnet øset ned fra alle kanter. Selvfølgelig hadde det vært sykt gøy å være der, for line-up'en var den beste de noensinne har hatt. 

   
  Et lite farvel i Fredrikstad

  Hei dere!

  På torsdag kveld rett etter jobben, tok Ingvild og jeg oss en tur til Fredrikstad for å spise på "Paa Brygga". Vi gikk langs hele bryggen og det var utrolig mange folk ute den herlige torsdagsettermiddagen. Solen steket og alle var i så godt humør. Ingvild reiser til Misund for å jobbe i 5 uker, som betyr at jeg ikke får sett henne på en god stund. I tillegg reiser hun til Peru når jeg reiser tilbake til USA. Jeg kommer til å savne henne masse, men avstand har aldri satt en stopper for vennskapet vårt og det gjør at skravelen går i ett hver gang vi møtes. Også er hun jo bare verdens nydeligeste jente :-)

   

   

  The reality is hard

  Hei dere!

  Når til og med mamma nevner at det er lenge siden jeg har oppdatert bloggen, ja da begynner det å bli en stund siden. For å være helt ærlig har jeg egentlig ikke hatt verken energi eller tid til å skrive noen innlegg. Forrige torsdag begynte jeg å jobbe og i helgen feiret jeg bursdagen min med både familie og venner. Nå er det jobb som står i full fokus, og det merkes veldig på kroppen. Det å jobbe fullt kontra studere er to helt forskjellige ting. Heldigvis har jeg masse fint å se frem til, blant annet så har Karoline, Adam og jeg begynt å planlegge New York-tur i september. Wiiii :-)

     Liseberg, Gøteborg

  Hei dere!

  Jeg har helt glemt å fortelle dere om helgens tur til Gøteborg og Liseberg. Jeg tok med speilrefleksen, men jeg var alt for opptatt med å ta karuseller og kose meg, at jeg helt glemte å ta bilder. Vi kom til Liseberg i 12-tiden og da var det bare å legge fra seg tingene på Norges Hus og løpe bort til parken for å sjekke inn. 

   

  Før vi gikk bort i parken fikk vi "voksne" et par instrukser av lederen på Norges Hus, og hun fortalte stolt om det norske skiltet på døra til bøttekottet. Plutselig fikk jeg skikkelig lyst til å imponere med mine språk kunnskaper og sa at det heter jo tvättstugan på svensk. Alle stirret selvfølgelig rart på meg og begynte å le, og de fikk bekreftet at jeg har blitt litt påvirket av de blå og gule i statene.

   

  Vi fikk tatt Lisebergbanen, Balder, Kanonen og Uppsvinget en hel del ganger og vi spiste burgere på Burger King, som jeg ikke har gjort siden USA. Da klokken ble elleve på kvelden var det på tide å tusle hjem igjen med ganske så slitne legger. Turen var kjempekoselig og jeg fikk vært med flere av mine gode venner som jeg ikke har sett på evigheter. Takk for en flott tur!

     Hvis dere lurer på hvem de to karene miderst på bildet er, så er det min kjære onkel og gode nabo. De var med og kjørte bussen til Liseberg og selvfølgelig vinne noen flere Simpsons bamser. Onkel har en stor samling i kjellerstuen sin, så nå måtte han vinne de to nye som hadde kommet. 

  Matpause på Burger King!

   

  Sweden, Sweden, Sweden ...

  Tjena!

  Jeg klarte ikke å holde meg i Norge mer enn en dag, jeg tipper Sverige skriker etter meg, for i går tok mamma og jeg turen til Strømstad. Det må seriøst være min favorittby på sommeren. Egentlig bare fordi det er veldig koselig der, det er nærme vannet, man kan bare hoppe på første båt til Kosterøyene og at de bestandig har full sol når jeg befinner meg der. 

   

  Mamma og jeg kjøpte hver vår rekmacka som de sier på svensk og nøt utsikten utover båthavna. Jeg fikk også en ny skolesekk, fordi den andre rett og slett er ødelagt. Det høres nesten ut som jeg begynner i 1. Klasse på barneskolen, men hallo, jeg er jo student og trenger noe å ha alle bøkene mine i. Haha. 

   

  I morgen er det tilbake til en mer normal hverdag og jeg begynner å jobbe. Jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg litt! :-)

   

  Død etter dagens trening

  Hei dere!

  Beklager for dårlig oppdatering i helga, men jeg valgte å la macbook'en ligge hjemme for en gangsskyld. I dag var jeg først en tur på stranda med Unni og steket i hele 5 timer. Rett etter middagen ble jeg veldig rastløs og tenkte jeg kunne sykle Glommastien. Jeg syklet den samme turen på torsdag, men i dag satte jeg ny rekord, samtidig som jeg klarte alle de tunge bakkene. Denne gangen ble turen litt lengre, så da ble det tilsammen 4,1 mil (25 miles). Været var helt fantastisk, så jeg måtte stoppe opp i Gamlebyen for å ta noen bilder :-)

   

  Nå skal jeg komme meg i seng, for jeg er utrolig sliten og trøtt. God natt!

     Besøk, nye blomster og softis

  Hallo søte!

  Nå har vi nettopp spist middag, og det ble speltlompe pizza til hele gjengen. Det falt i god smak, selv om pappa klaget på at lompene var alt for tynne. Haha. Mamma og jeg har vært på besøk hos morfar, kjøpt inn masse nye blomster og nå skal vi ta årets første softis på Høysand, eller nærmere bestemt "Homo-baren". 

   

  I tillegg har vi ordnet svenske penger til Gøteborg-turen jeg og lillebror skal på i morgen. Jeg gruer meg helt vilt til å måtte stå opp kl 07, jeg har jo ikke gjort det siden 17. Mai. Ønsker alle sammen en god helg :-)

     Oppskrift - Speltlompe pizza

  Hallo!

  Dette er jo ikke så veldig avansert å lage. Til og med jeg som er håpløs på kjøkkenet, klarer å smelle sammen denne sunne pizzaen. Det er faktisk første gang jeg lager speltlompe pizza, så pappa og Jon var prøvekaniner. Jeg har også hørt mye positivt om det på forskjellige blogger, så da kunne jeg ikke motstå fristelsen. Det eneste problemet nå blir å finne speltlomper i USA, ønsk meg lykke til :-)

   

  Jeg brukte pizzasaus, stekte opp kyllingkjøttdeig, tok på litt ost og ketchup på toppen. Jeg stekte de i 10 minutter på miderste rille på 225 grader. Det smakte som vanlig pizza og er veldig mettende. 

   

  Shopping og nye krim-bøker

  Hallo søte!

  Da har mamma og jeg kommet hjem fra dagens shoppingrunde, det ble som vanlig masse intereriør stæsj. Jeg klarte å kjøpe feil Jo Nesbø bok i går, så da måtte jeg innom Norli for å kjøpe riktig bok. Så nå har jeg 3 nye bøker liggende klare til å bli lest i sommer. Jeg har også kjøpt inn masse deilig jordbær og blåbær, samt speltlomper som jeg skal lage pizza av i kveld.

   

  Ønsker dere en fin kveld :-)

   

  Hva har dere gjort i dag?

   

  Sykkeltur - Glommastien

  Hei dere!

  I går ble det en ganske travel dag, men det er sånn jeg liker det. Unni og Elise kommer over til frokost ute i solen, og etterpå så vi på gamle filmer på youtube og mimret fra ungdomsskoleårene. Jeg må virkelig si at det var en fantastisk tid, haha. Senere kom Ingvild en tur over, fordi vi måtte fikse noe i byen.

   

  Rett etter en deilig fiskemiddag, ble jeg fryktelig rastløs og bestemte meg for å sykle en tur. Planen var først å sykle til Høysand og tilbake, men pappa foreslo heller Glommastien. Jeg har ikke syklet den løypen på godt over 2 år, men retningssansen skulle vist vise seg å være i orden. Så da ble det 3,8 mil på 2 timer, noe jeg er litt stolt av. Jeg får prøve å sette ny rekord neste gang, og det blir ikke så veldig lenge til. Jeg avsluttet kvelden med en god porsjon med jordbær, bringebær, druer og mager kesam toppet med kanel. Nam :-)

   


  St. Croix festivalen

  Hallo!

  Akkurat som de siste dagene har jeg bare latet meg på solsengen på terrassen, lest nye kapitler av yndlingsforfatteren min og nøtet hvert eneste sekund med sol. Jeg føler nesten jeg kommer i et lykkemodus når det er så fint vær ute. Nok om vær, i alle fall for en stund. Klokken halv seks hentet Ingvild meg og vi dro en tur til nabobyen, Fredrikstad, for å spise en god middag på Pizza Nini. Pizza med biff, pommes fries, bearnaise saus og krydder. På veien hjem kjøpte vi med oss jordbær, blåbær og mager vanilje kesam. Nam nam!

   

  Jeg glemte å ta noen bilder, så derfor legger jeg ved noen bilder av festivalen som lillebror spilte på lørdag. Han spilte med et band, men jeg tok forsåvidt nesten bare bilder av han. Jeg ble veldig fornøyd med bildekvaliteten, og jeg har redigert dem i Lightroom 4. Hva syns dere?

   

   

  Sykkeltur i god-været

  Hallo søte lesere!

  I dag har jeg brukt store deler av dagen til å sole meg ute i god-været med Jo Nesbøs Harry Hole. Etter middagen ble jeg plutselig rastløs og måtte bare komme meg ut en tur. Jeg har planer om å sykle til jobben, som jeg begynner med neste uke, og dermed skulle jeg teste ut hvor lang tid jeg ville bruke. På veien hjem tok jeg turen innom Sarpsborgs stolthet, "Sarpefossen". Det er som sagt høy vannstand i fossen, så litt vann i ansiktet fikk jeg ute på platået. 

   

  Beautiful hometown

  Hallo!

  Håper dere har hatt en kjempefin helg, det har i alle fall jeg. Nå har jeg tenkt å komme meg ut i solen for å lese videre på Harry Hole, nå klarer jeg ikke å løserive meg fra boken. Jeg legger ved noen bilder fra Bussevika, hvor tante og onkel bor. En gang i livet skal jeg også bo nære vannet :-)

   

  Gratulerer, pappa!

  Hei dere!

  Nå har jeg gått rundt og gjespet i over tre timer og jeg aner virkelig ikke hvorfor. Jeg som sov så lenge i dag, så dermed skal jeg ta kvelden nå. Jeg kribler etter å lese videre om Harry Hole, så dette innlegget blir kort.

   

  Pappa hadde bursdag i dag og dette feiret vi med familieselskap og masse kaker. Gaven fra meg og mamma fikk han allerede da jeg kom hjem fra USA, en svart iPad mini. Jeg har ikke sett pappa bruke pc'en etter at han fikk den, så bra gave var det i alle fall. Håper du hadde en koselig dag med familien! Du betyr alt for meg og er seriøst verdens beste pappa. Glad i deg!

     Salg på finn.no

  Hei dere!

  Det ble knapp tid til å blogge i går kveld, da jeg omsider kom hjem fra festivalen, måtte jeg få med meg shownummeret til Beyonce på "The Sound of Change Concert". Da kjente jeg at angret veldig på at jeg ikke var på konserten i Oslo for noen dager tilbake. Men det kommer flere muligheter og en gang skal jeg oppleve henne live. 

   

  Jeg tok som sagt en del bilder for onkel og tante, i og med at de skulle selge litt diverse utstyr, blant annet en båt. Det har allerede ført til at et par med bildekk er solgt, litt stolt.

     Tidlig våken

  Hei dere!

  Føler nesten at jeg er tidlig oppe, men det er ikke så veldig rart når de måkene utenfor vindet bråkte så sinnsykt. Om en halvtime blir jeg hentet av bestefar, og jeg skal ut til Bussevika for å hjelpe tante og onkel med å selge båten og litt diverse. Så da kan jeg love dere masse bilder senere i kveld!

   

  Ellers så skal lillebror spille på St. Croix festivalen i Fredrikstad i kveld, så jeg skal også ta turen dit med verdens beste Unni. Ønsker dere en fin lørdag og håper alle har like fint vær som jeg har. Sooool :-)

     Sittin in the backseat

  Hallo lesere!

  Jeg har tydeligvis helt glemt å oppdatere dere i dag, sånn er det når gradestokken har vist 40 grader i sola. Da kan jeg ikke annet enn å ligge ut sola og late meg dagen lang. Jeg startet dagen med hyggelig frokostbesøk av verdens beste Julie. Nybakt brød fra bakeren på terassen og sol som steker, ingenting er bedre. 

   

  Ettersom pappa har betalt for Gøteborg-turen jeg skal på neste helg, tok jeg like så godt på meg oppgaven med å klippe gresset i hagen. Jeg var også innom kirken en tur for å treffe gamle kjente, noe som var utrolig koselig. Magnus og jeg fikk skyss hjem av Johannes i onkels stolthet, Nissan Skyline gtr r33. Lagde jo litt lyd for å si det sånn og følte meg over gjennomsnittet kul :-)

   

  Alt for spennende bok, spør du meg!

   

  Sunn og god snacks

  Hei dere!

  Da ble det tid til en liten kveldsoppdatering også. Dagen endte med å hjelpe mamma med å kaste masse unødvendige saker som vi hadde liggende og samtidig kjøre innom butikken for å kjøpe noe godt til kvelden. Jeg har blitt helt hektet på lilla/blå druer, blåbær med mager kesam og kanel. Føler det er veldig populært for tiden, spesielt for de som er veldig opptatt av kostholdet, og ja, jeg har store planer selv. Jeg tenkte å prøve meg på minimalt med godteri og usunn mat i tiden fremover, så får vi se hvor langt det holder. 

   

  Smilefjes :-)

   

  Moralsk søtte på vei

  Hallo!

  I dag sto jeg tidligere opp enn vanlig for å bli med min bestevenninne til tatovøren. Hun skulle fylle på tatoveringen sin, så dermed ble jeg med som moralsk støtte. Etter en is i byen, dro jeg hjem for å hjelpe mamma med å rydde i kjelleren og jeg laget dagens middag. Kanskje ikke så vanskelig å gjette, for det ble det jeg er aller flinkest på, ekte norske pannekaker. 

   

  Min beste lillebror har også fikset Lightroom til meg, så da bør dere ikke se bort ifra at jeg legger ut noen skikkelig redigerte bilder i nærmeste fremtid. 

     Julie er fornøyd med å komme på bloggen, haha :-)

   

  Norway's Constitution Day

  Hei dere!

  Jeg har tydeligvis helt glemt å poste bildene fra 17. Mai og det kan vi ikke ha noe av. Selv følte jeg meg som en zombie med kun 4 timer søvn, jetleg i mitt hjerte. Dagen startet med å se barnetoget i byen, litt fotografering med familien og senere russetoget. For å være helt ærlig, må jeg få understreke at det blir bare verre og verre for hvert år. Jeg skal ikke legge skjul på at vårt tog ikke var noe å skryte av i fjor, men de i år tok virkelig kaka, noe så kjedelig. Jaja, det er vel sånn det skal være. 

   

  På kvelden slappet jeg helt av med noen venninner på en hytte ute i Skjeberg. Neste år satser jeg på at jeg enten feirer 17. Mai i Chicago eller får med meg noen amerikanske venninner over. Håper dere liker bildene :-)

   

  Mamma og meg.

  Bestemor, meg og mamma.

  Verdens beste lillebror, som foresten blir med til Chicago i august. Wiiii :-)


  Essie Bottle Service

  Hallo!

  Det er ikke så mye spennende som skjer om dagen, så dermed har jeg bare slappet av og egentlig hatt en "på-tide-å-pleie-meg-selv" dag. Hårkur, ansiktsmaske og ny neglelakk sto for tur. Jeg har fått helt hektet på skikkelig sterke farger til neglene og nylig kjøpte jeg inn denne Essie bottle service i USA. Ble litt skuffet av at den ble matt da jeg tok den på, men jeg tok heller et lag med blank neglelakk over. 

   

  I morgen skal på et slags jobbintervju, jeg vil ikke si at det er så veldig høytidelig, men noe lignende. Jeg har vært veldig heldig og har noen gode kontakter, som gjør at jeg brått har en jobb i sikte. Wiii :-)

   

  Now it's our turn to get the flood

  Hallo!

  For dere som trodde at Kvam var de eneste som fikk oppleve denne oversvømmelsen, så må dere tro om igjen. Ikke at husene våre flyter med vannet, men hele fotballbanen, skater-parken og grillplassen på Glengshølen er under vann. Til og med trærne er godt dekket til av vann.

   

  Vi som bor på Opsund og som kjører, går eller sykler rundt Glengshølen daglig, syns vel egentlig dette er litt morsomt. Det syns i alle fall jeg. Pappa og jeg gikk en kveldstur ned for å ta noen bilder, og vi kunne ikke unngå å bli våte i skoene. Jaja. Håper dere liker bildene :-)

   

   

  Spent my weekend in Oslo

  Hei!

  Da har jeg tenkt å fortelle hva jeg gjorde denne helgen som var. Jeg er vant med å kunne se Tuva hver eneste dag i Chicago, men når man plutselig vender snuten hjem igjen, bor vi på to helt forskjellige plasser. Heldigvis bare en liten tog-tur unna, så dermed tok jeg turen inn til Tigerstaden. Vi gikk ned til Aker Brygge i det nydelige været, og rett og slett nøt livet til enhver pris. 

   

  På lørdagen dro vi på en liten strand på Nesøya, hvor mange båtelskere allerede var ute på vannet. Dagen endte med grillkos og en saft-is i varmen. før jeg tok bussen hjem igjen.

   
   

  Grilling i solbyen Sarpsborg

  Hei søte lesere!

  Det ble tydeligvis en liten ufrivillig bloggpause denne helgen, men jeg har faktisk vært veldig opptatt. Forteller mer i et annet innlegg! I går dro familien ut på campingen til bestemor og bestefar, og jeg tuller ikke når det alltid er 5-7 grader varmere der enn inne i byen. Tradisjonen tro, griller vi alltid på campingen og dette var intet unntak. Pølser med bacon, grillribbe, salat og poteter, nam. 

   

  På kvelden kom verdens beste Unni til meg og vi gikk en tur langs Glengshølen for å nyte kveldssolen. Etter en stund ringer mamma og sier at vi måtte komme hjem, Olav fikk debutten i eliteserien og det kunne jeg virkelig ikke gå glipp av. Uheldigvis tapte Sarpsborg den kampen mot Brann.

   

     Min kjekke lillebror. 

   

  Welcome to candy heaven

  Hei søte!

  Nok et innlegg skrevet fra sengekanten, nydusjet og ganske sliten. I dag prøvde jeg å stå opp litt tidligere, for jeg merker fortsatt at jeg har litt problemer med å omstille tidsforskjellen, men det kommer seg nok snart. Mamma og jeg tok turen til Nordby for å kjøpe inn "litt" mat og ut at Maxi Mat kom vi sikkert med 7 handleposer. Jaja. 

   

  Jeg kunne virkelig ikke dy meg med å ta en kikk i godteributikken ved siden av, og til min store overraskelse har de gjort om hele butikken. Det var som å komme inn godteributikken på Times Sqaure i New York og da tuller jeg ikke. Jeg ble mer opptatt med å ta bilder enn å kjøpe godteri, så fasinert ble jeg av fargene. Haha! 

   

  Gleder meg utrolig masse til å ta med to av mine amerikanske venninner i denne butikken neste sommer!!!

   
  Fotballaget i mitt hjerte

  Hei dere!

  Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sengen etter kveldens dose med Paradise Hotel. Jeg merker jo veldig at livet mitt er en smule roligere her hjemme, enn hva jeg er vant med i Chicago, men samtidig tror jeg at jeg har veldig godt av å slappe litt av også. 

   

  Shoppingen med mamma endte med noen pyntegjenstander til rommet mitt, samt et sengesett med elger på. Haha, klassisk. 

   

  Magnus og jeg dro som sagt på fotballkamp, hvor hjemmelaget Sarpsborg spilte mot Vålerenga. Kampen var utrolig gjevn og sykt spennende, men endte dessverre med 3-3 og bare 1 fattig poeng. Håpte så inderlig på seier, men slik ble det ikke. Fikk også hilst på min aller beste barndomsvenn, Olav, som er i troppen til Sarpsborg. Håper jeg får se hans debut for laget iløpet av denne sommeren. 

     God stemning på stadion, masse folk, spennende fotball og nydelig vær. Ingenting å klage på!

   

  På vei ut døren

  Hei søte!

  Nå er jeg straks på vei ut døren for å hjelpe mamma med litt shopping. Tror vi skal fikse noen nye lamper til heimen. I kveld skal jeg på fotballkamp, endelig!!! Ønsker dere alle en fin dag :-)


     Mamma er litt bitter over at jeg er brunere enn henne. Hihi, bra vær i Chicago, sier jeg bare. 

   

  Sneakpeak på rommet mitt

  Hei dere!

  Der var det slutt på godværet for denne gangen, og dermed har jeg bare brukt dagen til å slappe og samtidig gjøre til husarbeid. Pappa kom med en bestikkelse om at hvis jeg tok oppvasken etter middagen, skulle han betale for billetter til fotballkamp i morgen. Dermed drar lillebror og jeg på Sarpsborg 08 mot Vålerenga på stadion, Gleder meg masse til å se hjemmelaget spille og endelig føle meg litt "særping" igjen.

   

  Ellers så har jeg tatt noen bilder av det nye rommet mitt. Mamma gjorde om hele rommet før jeg kom hjem, så jeg ble ganske positivt overrasket over resultatet. Flere bilder kommer senere :-)

     Back to Chicago

  Hei!

  Nå sitter jeg her på Gardemoen og venter på flyet til København, før jeg må løpe avgårde til neste fly til Chicago. Jeg trodde det skulle bli mye lettere å forlate Norge denne gangen, fordi USA er en del av mitt hjem, men der tok jeg feil. Da jeg stod opp i morges hadde jeg ikke noe lyst å reise tilbake, rett og slett fordi jeg hadde det så bra med familie og venner hjemme. 1 måned høres lenge ut, men det er det sannelig ikke. Jeg vedder på at det meste blir greit når jeg kommer til Chicago, men akkurat nå vil jeg helst bare bli igjen i Norge. 

   

  Heldigvis møter jeg verdens beste jente i København og da blir alt bra. Klarer nesten ikke å vente!

   

   

  Jeg tok like så godt følge med verdensmesteren som skal på verdenscuprenn i Frankrike. Lykke til, Bjørgen!

   

  Last night with my girls

  Hei!

  Jeg rakk såvidt å komme inn døren, før jeg nå skal på farten igjen. Siste dag i Sarpsborg på fire måneder betyr ganske så travel dag. Om 20 minutter skal jeg møte Unni og Elise på Knossos i byen for å spise en god middag. Blir nok en veldig koselig kveld og vi kan allerede begynne å telle ned dagene til de kommer på besøk til meg i Chicago. 2,5 måneder igjen!!!!

   
  Ferdig pakket

  Hei!

  Bare en liten kjapp oppdatering nå før jeg fyker ut av huset. Jeg skal først opp til morfar med mamma, så skal vi videre på lunsj til bestemor og bestefar, og i kveld blir det middag med de beste jentene, Unni og Elise. Det ser ikke akkurat ut som jeg er ferdig pakket, men nå er jeg faktisk det. Har tatt med litt norsk "mat" som melkesjokolade, nugatti, pizzabunn, pizzafyll, kyllingsaus, tørrgjær, idun tomatketchup, voss vann, brunost og risengrøt. I tillegg har jeg tatt med egen dyne, for jeg hater den i USA .... 

   

  Så nå burde jeg vel egentlig være godt forberedt for fire nye måneder på andre siden av jorda. 

     Bestemors hjemmestrikkede votter. 

   

  Proud of being Norwegian

  Hei!

  På tirsdag kjøpte jeg verdens kuleste hettejakke på Prozo Trykkerier i Sarpsborg. Så lenge amerikanerne er veldig stolte over hvor tippeoldefedrene er fra, skal jeg også vise stolt hvor jeg kommer fra. Jeg tror ikke det går en dag uten at jeg babler i vei om hvor stolt jeg er av å være norsk og hvor bra vi faktisk har det i Norge. 

   

  Eldrebølgen tar virkelig tak i nyttårsforsettene sine, for tror dere ikke at tredemøllene var opptatt da jeg akkurat skulle løpe mine kjære intervaller. Hardt liv. 

   

  Love ♥


  Jeg tror kanskje dette er det rareste dere har hørt, men jeg har ikke spist pølser siden august. Skal love dere at det har vært et stort savn. 

   

  45 minutters cardio

  Hei!

  Da har jeg virkelig kommet inn i en veldig grei treningsrutine etter en litt slapp romjul. I dag hadde jeg egentlig tenkt å trene mest bein, fordi jeg trente armer i går, men slik ble det altså ikke. Da jeg kom opp på FSC Fram hadde eldrebølgen okkupert ALLE tredemøllene og syklene. Da stod jeg liksom der som verdens største spørsmålstegn og visste ikke helt hvor jeg skulle begynne. Da ble det en maskinen som man nesten går på ski, altså skøyting. Helt greit for meg, for 300 kalorier gikk unna på 15 minutter, så jeg skal ikke klage. 

   

  Etterpå løpte jeg min faste intervalløkt og brått løp jeg helt for meg selv, merkelig. 

     Kan gjerne bli så brun igjen.

   

  I'm back bitches

  Hei alle sammen!

  Helt uten at jeg hadde planlagt det selv, så tok jeg meg en aldri så liten pause fra bloggen nå i juleferien. Egentlig har det vært veldig deilig å ikke stresse meg opp fordi jeg har glemt å blogge. Jeg har brukt all min tid på venner og familie, noe som har vært fantastisk. Jeg skal prøve å skrive noen innlegg om hva jeg har rukket å gjøre. 

   

  Siden Magnus har begynt på skolen igjen og mamma kjører han, var jeg våken allerede i 8-tiden, men det gjorde ingenting for meg. Dermed tok jeg tur opp på Family Sports Club for å trene, og i dag ble det intervalløkt på 30 min og litt styrke på armene. 

   

  Håper alle har fått en pangstart på 2013, så blogges vi mer!

     Foto: Unni Karine

  I missed my breakfast  Grovt rugbrød med cottage cheese og hjemmelaget syltetøy. Beste som finnes.

  Pakket og klar

  God natt kan jeg vel egentlig si. Alt er pakket og klart for å reise avgårde. Tenk at jeg reiser om 5 timer, kanskje på tide å få seg litt søvn på øye? Jeg skal tross alt sitte på fly i 10 timer i morgen. Dette innlegget ble egentlig bare veldig uoversiktlig og interessant, så jeg tror jeg setter en stopp her. Neste innlegg blir kanskje fra selveste Chicago!
   

  Vakumposer er tingen.  Pass og visum er i orden.

  Klar for å reise?

  Med rosa koffert burde jeg vel være veldig klar for å reise. Jeg er nesten ferdig med å pakke, så da gjenstår det å gjøre klart til Karoline kommer i kveld. Nå er det bare 19 timer til vi reiser, sykt! Håper alle har lyst å følge med meg på reisen igjennom bloggen min. Filmkameraet er pakket ned, så da skal dere ikke sett bort ifra at jeg lager noen videoblogger.
   

  En fot i Sverige - den andre i Norge

  Hei!
   

  Ja, da ble det en liten ufrivillig bloggpause, skjønner ikke hva jeg tenkte på. Muligens et par travle dager? På lørdag var min siste kveld med mine beste jenter, Unni og Elise. Føler ikke akkurat at jeg sier ha det til dem nå, jeg reiste jo egentlig for 2 år siden. Kvelden ble overraskende bra! 
   

  I går var siste dagen med verdens beste familie i ferieparadiset vårt, Løkkevika. Grillmat stod på menyen og nystekte vafler til dessert. 
   

  I dag ble jeg ferdig med siste hepatit og legesjekk. Legetimen ble mye morsomere enn forventet, da jeg både måtte gå som en and og hinke rundt på et bein. Alt for å kunne spille volleyball på North Park. Etterpå tok mamma og jeg turen til Sverige for å finne gave til treneren min og glutenfri mat til Karoline. 
   

  Den berømte Svinesundsbrua.   Grensen mellom Norge og Sverige. 

  Vi har jo litt fin natur på Østlandet.  En fot i Sverige og den andre i Norge. Føler meg sykt kul.

  Halden By

  I går var mamma, Magnus og jeg en tur i Halden. Det er vel denne sommeren vi har spist mest ute, kanskje det har noe med at jeg snart flytter langt vekk? Hvem vet? Etter en kjapp runde rundt på brygga, fant vi ut at vi ville spise på Thon Hotel. Ut ifra hvordan det så ut på restauranten, skulle man tro det var high class, noe det ikke var. Tror vi ventet i 40 minutter før vi fikk maten og i tillegg var den ikke godt nok stekt. 
     Mamma ville snike til seg et bilde på bloggen. Here you go :)  Maten var ganske god, da. 

  Så tok vi turen opp til Fredriksten Festning for å nyte utsikten over byen. 
  Night girl.

  Lesemodus på terrassen

  Så utrolig deilig vær vi har på Østlandet nå, solen skinner og livet er bare herlig. Akkurat nå ligger jeg på terrassen, samtidig som jeg leser en ganske bra bok. Jeg prøver å komme litt i lesemodus før jeg begynner på skolen, men vet ikke hvor stor nytte norske krimbøker vil gjøre når jeg skal bli økonom.

  Håper alle har like fint vær som meg i dag :)

   

   

  Løpetur på morgenkvisten

  Hei!

  Takket være en melding fra Karoline allerede klokken 09.30, kom jeg meg ut på en løpetur på morgenkvisten. I nesten hele sommer har jeg våknet opp til god morgen meldinger og et utrolig herlig smil fra verdens beste jente, det er det ikke alle som får. Løpeturen ble på drøye 6 kilometer og halvveis måtte jeg ta en liten pause for å se på fossen. Det var så utrolig deilig å kjenne vanndråper mot kinnet, vinden i håret og høre vannet fosse ned. Dette kan egentlig kalles for Sarpsborgs stolthet, eller som vi kaller det: Særpefossen. 

  Nå skal jeg dynke meg i babyolje og steke litt. Ha en fin dag, alle sammen!

  Hva skal dere i dag?

  Nytt iPhone-deksel

  Nå har vi nettopp kommet hjem fra handleturen i Sverige. Det ble ikke noe klær på meg, for jeg har fortsatt kjøpeforbud helt til jeg reiser. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe noe som signaliserer at jeg kommer fra Norge, hva er vel bedre enn et iPhone-deksel med Norgeflagg på? Jeg er superfornøyd og gleder meg til folk ser det i USA, haha!

  Hva syns dere?

  Stripet håret mitt

  Her er resultatet etter et besøk hos min fantastiske frisør. Ikke at det er så veldig synlig, for pappa la ikke merke til at jeg hadde blitt lysere i håret engang. Mannfolk. Jeg er i alle fall superfornøyd med å bli kvitt den grusomme etterveksten, så neste time hos en frisør blir i USA, satser på at hun ikke farger det grønt. 

  Ellers så har jeg ryddet det bomba rommet mitt, ordnet med studentforsikring og en slags it's learning til North Park. Flink pike. Jeg fikk nettopp et spørsmål fra en amerikansk jente om Norge lå i USA, trodde jeg skulle dø av latter. Vi har også begynt å planlegge hva vi skal ha i leiligheten vår, gleder meg så sykt til å reise nå!

  Hva gjør dere i kveld?

  Sitter hos frisøren

  God morgen!!
  Nå sitter jeg godt til rette hos min beste og faste frisør. Endelig skal jeg få stripet etterveksten og få tilbake min blonde farge. Ellers så skal jeg gjøre en siste innspurt med papirarbeid til USA og blant annet ringe å ordne med en forsikring. Jaja, det er ikke bare å reise langt bort. Bare 1 uke og 3 dager til Karoline kommer, fy søren som jeg gleder meg til å se den jenta!

  Fantastisk kveld

  Hei!

  Etter omlag 6 timer på jobb som gikk fortere enn lynet, bar det hjem for å gjøre seg klar for kveldens happening. Jeg tok først turen til Elise med Unni for å grille og kose oss. Jeg bare elsker å være med de to jentene. Så tok vi turen til Fredrikstad for å fortsette kvelden, og da vi omsider kom fram, hadde Elise glemt legget sitt hjemme i Sarpsborg. Jada, så da kjørte vi tilbake for å hente det. Surrehue. 

  Kvelden ble utrolig bra og at jeg i tillegg fikk meldingen av min fremtidlige trener om at pre-season begynner om kun 2 UKER, ble alt bare morsomt. Altså, det er godt det er 7 timer forskjell fra Sarpsborg og Chicago. 

  Søndag: vi har spist reker og sett håndball-jentene tape. Ikke noe mer å si om det, i morgen venter en etterlengtet frisørtime. God natt. 

  Hva skal dere i morgen?

  Sarpsborgs "nye" attraksjon

  Hei!

  For cirka to uker siden, var pappa, Magnus og jeg en tur på Inspiria Science Senter i Sarpsborg. Jeg vil vel si at dette er en fornyelse av teknisk museum i Oslo. Dette senteret har blitt Sarpsborg nyeste attraksjon og med tanke på at det ble åpnet i fjor, syntes vi det var på tide å teste det ut. Inngangsprisen var billig og det var spennende å lære om ting som har med Østfold å gjøre. Mye av det var relatert til Borregaard (industrifabrikk i Sarpsborg) og vi fikk blant annet se hva som ble laget der. 

  Dersom du er fra Østfold-området og ikke vet hva du skal finne på en regnværsdag, er det verdt å teste det ut.   Dette er noe av det Borregaard lager.   Dette har blitt den store slageren på senteret. Jeg prøvde 3 ganger og allikevel fikk jeg det ikke til. Håpløst.

  TV-studio.

  Lyd-studio.

  Beste lillebror som er høyere enn meg. Hjelp.

  Norway Cup og sykebil

  Hei igjen!

  Denne sommeroppdateringen tar knekken på meg og dere må lese de samme innleggene gang på gang. Helt siden forrige innlegg har jeg vært i Stavern fra torsdag til søndag, på mandag slikket jeg litt sol, pakket til nok en "ferie", spiste reker med mamma og tok turen på hytta til Julie.

  I går derimot tok Julie og jeg en roadtrip til Oslo for å se på Norway Cup. Dagen ble jo ikke helt som vi hadde sett for oss, for kampen mellom Modum FK og Vålerenga endte med 1-1, og Jone vridde kneet sitt og ble hentet av sykebil. Jaja, som om det ikke var nok, begynte bilen til Julie å ryke da vi kjørte mot IKEA Furuset. Haha, kan tro vi fikk en dose latterkrampe og panikk. Vi kom oss heldigvis hjem til slutt. 

  Nå befinner jeg meg på Løkkevika og nyter sola her.  Skal prøve å få oppdatert litt mer de neste dagene :)

  Inspiria Science Senter

  God morgen!

  Nå har det seg sånn at været, nok en gang, ikke er noe å skryte av. Dermed har pappa, Magnus og jeg planlagt at vi skal ta en tur på Insperia Science Senter her i Sarpsborg. Det er vel over ett år siden det åpnet, men jeg har fortsatt ikke vært der. Det skal visst være en store turistattraksjonen til Sarpsborg. I tillegg har jeg en god del ting som må gjøres klart til avreise i morgen.

  I helga hadde jeg besøk av Lillehammer/Øyers søteste jente, Vilde. Et eget innlegg med bildene fra helgen vil komme, stay tuned.   Hva skal dere gjøre i dag?

  Tilbake a gitt

  Hei!

  Da var det på tide å gi litt lyd fra seg igjen. Etter å rast ned på 26. Plass på topplisten i Sarpsborg, må jeg virkelig ta frem mine magiske bloggehender og skrive som volleyballens superblogger nummer 1. (den var intern ...) Egentlig burde jeg lagd meg litt mat, med tanke på det lille jeg har spist i dag. Skulle tro jeg var fattiglus og hjemløs på en gang. Så lenge jeg har pappas hus for meg selv, tenkte å rydde litt her og litt der og pakke til Stavern. 

  Håper dere er glade for at jeg er tilbake. Mihi.

  Work!

  Hei!
  Akkurat befinner jeg meg på jobben og det er 50 minutter til arbeidsdagen er over. Skal bli deilig med en frihelg og forhåpentligvis litt sol. Planen er å kjappe meg ned til storbyen for å kjøpe en mascara og ta bussen hjem. (jenta som ikke har lappen ...) Rundt halvåtte-tiden kommer min kjære Vilde fra Lillehammer på besøk. Jeg har ikke sett jenta siden juleferien, så jeg gleder meg ekstremt.

  Tok på meg de nye conversene mine i dag, jeg kjøpte de riktignok i vinterferien, men jaja. Nå skal jeg lese videre på Camilla Lackbergs "Englemakersken".

  Strømstad

  Hei søte!

  Etter en treg start på dagen, tok mamma og jeg turen til Sverige. Tipper fleste av dere lesere er dritt lei å lese om Sverige, men jeg kan jo kalle det for mitt andre land. Denne gangen ble ikke den vanlige ruten, altså shopping på Nordby. Været var så mye bedre i en koselig byen i Sverige, at vi bare måtte gå rundt på kaien og spise der. 

  Namnam. Jeg har lagt min elsk på reker. 

  I morgen skal jeg til legen for å ta Hepatit B før jeg åpner butikken klokken 09. Moro!

  OASE 2012

  Hei alle sammen!

  Jeg lovte å poste noen bilder fra Oase 2012 og det var ikke mye tid jeg hadde til å dra frem kameraet, men her er de få jeg tok. Nå skal jeg gjøre klar noen flere blogginnlegg. Ha en god dag, folkens.   Bli medlem i Bok og Media-klubben og du kan handle fraktfritt i hele sommer.   Haha, dør av den duken på bordet til venstre. 

  Stands ved siden av butikken vår.   Senga mi ♥

  Gjett hva jeg fikk til?

  Hallo!

  Da begynner hele denne uken å nærme seg slutten og det har gått utrolig fort. Selv om det er slitsomt, er det ganske så gøy, med tanke på de jeg jobber sammen med. Grunnen til at jeg ikke blogget i går, var at bobil-gutta skulle ordne med noen cd-er, så dermed fikk de låne macen min over natten. Nå er det cd-brenning på høyt nivå, samtidig som det er lydsjekk i hallen, seriøst irriterende. 

  Til tross for at fredag den 13 var i går, skulle man tro at dette var i dag. Jeg har altså ikke sovet veldig mye i natt, og hvorfor aner jeg ikke. Jeg våknet 20 minutter før vi skulle dra på jobb og i tillegg klarte jeg å miste iphonen min i gulvet. Dermed er hele baksiden knust. Noen ganger blir jeg så oppgitt over meg selv, at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Er det mulig?


  Da ble jeg også medlem i "knust iphone". 

  Toydays outfit 12.07

  Hei alle sammen!

  Jeg orker ikke å dra frem kameraet mitt nå for å knipse noen outfitbilder, men det ligger til ladning, så bilder skal dere få litt senere. Akkurat nå er jeg ikke på jobb, for vi har en fridag som er til klokken fem. Jeg sov ikke sykt lenge, fordi jeg absolutt ikke kunne stå over hotellfrokosten. Dere skulle sett gjestene som var i restauranten da, for jeg hadde nettopp stått opp, slengte på meg klær som om jeg fortsatt var på TVN, håret i en dott og selvfølgelig null sminke. Ja, jeg fikk en del rare blikk. 

  Nå skal jeg lunsje med mamma om nøyaktig 15 minutter, så jeg må kjappe meg litt. Byebye!

  Hva skal dere idag?

  Hard worker

  God morgen!

  Da har jeg vært våken siden kvart over syv, så jeg kan vel si at jeg er i slaget. Jeg var ferdig rundt halv tolv i natt, så ordet skjønnhetssøvn finnes ikke i vår ordbok. Så lenge det er morgenmøte her i Kongstenhallen, må vi holde butikken stengt, dermed bruker jeg tiden til å blogge og andre unødvendige ting. I morgen skal jeg ta med kamera på jobb, så slipper dere de fæle photobooth-bildene. Det burde ikke vært lov engang, haha!  Bok & Media veeeeel!

  Min seng for denne uken

  Hei søte!

  Da har installert meg på hotellrommet i den andre byen, Fredrikstad. Jeg jobber i Kongstenhallen på Oase og siden alle mine kollegaer er fra Tønsberg og Drammen, får vi bo på hotell. Sier ikke neitakk, jeg. Jeg har jobbet i drøyt 9 timer i dag for å rigge opp butikken vår. Nå har vi "nettopp" spist på Peppes, før dobbeltsenga venter på meg. Det blir ikke mye blogging fremover, i og med at jeg befinner meg på jobb fra morgen til kveld, men litt skal dere nok få lese. 

  God natt :)  DIGG!

  Glemte å blogge?

  Hallo!

  Tenk at jeg kunne glemme å blogge i dag, da får jeg vel huden full av Nora og Alicia, haha! Etter en ganske så treg start på dagen (det har blitt en uvane, ja), ble mamma og jeg bedt ut på campingen til bestemor og bestefar. Vi grillet som vi alltid gjør der, koste oss og nøt de herlige solstrålene, for hjemme var det ikke tegn til sol. Det er alltid mye bedre vær på Løkkevika og jeg kan understreke at dette ferieparadiset er kun 20 minutter hjemmefra. 

  Helt ut av himmelen, kom jeg på at jeg fortsatt ikke har sett russerevyen til St. Olavrussen 2012. Så det har jeg brukt den siste timen til, samt å pakke til en hel uke på jobb i den andre byen. Jeg skal bo på Quality Hotell i Fredrikstad med inkludert frokost, så jeg skal ikke klage. 

  I love Sweden

  Hei!

  I stedet for om min utrolige kjedelige dag idag, bortsett fra at jeg sto for maten i dag (ja, pappa, helt uten hjelp av mamma), skal jeg heller oppdatere dere på gårdagen. Planen var egentlig å ta turen til Smögen for å finne en strand, men da vi sto opp sa været noe helt annet. Grå skyer, vind og et snev av regn, satte en stopper i oss. Mamma og jeg bestmte oss for å lunsje i Grebbestad, så da ble det ferske reker på menyen. Jeg har lagt min elsk på reker i det siste!

  Var ikke måte på til stor flaske med cider. Ikke rart den kostet 59 kroner. 

  Sweden ♥

  Ut på tur, sjohei

  Hei!

  Nå skal vi ut på tur. Jeg vet ikke helt hvor vi skal, men vi ender opp i Sverige for å kjøpe mer mat. Nå gidder vi faktisk ikke å kjøpe mat i Norge, utvalget i Sverige er jo helt magisk. Jeg tror ikke har spist normalt norskt pålegg siden jeg bodde på TVN, haha!  Hva skal dere gjøre i dag, kjære lesere?

  Pakke i posten: SmileLab

  Hei!

  Dårlig med oppdatering i dag, men jeg tilbringet dagen på verandaen. Det var over 38 grader i solen, så jeg holdt på å remme bort. Over til noe annet, jeg har ventet på denne pakken i sikkert 3 uker, fordi lageret var tomt. Jeg har allerede testet en behandling og jeg merker litt forskjell. 

  I morgen skal vi utforske Sveriges strender, så det kan bli gøy. God natt folkens!

  Mums beautiful garden

  Håper dere likte bildene!

  God natt!

  God natt søte!

  Kvelden ble som planlagt med fotball, men etter å ha sett samtlige kamper fra EM, kan jeg si at det er en stor skuffelse å se på norsk tippeliga. Neste uke blir det back to reality, jobbing står på timeplanen for de neste 4 ukene. Til tirsdag skal jeg til hovedstaden på visumintervju, da må jeg reise allerede i 6-tiden og det er jo sosialt selvmord. Hjelp!

  Nå er jeg så trøtt at jeg nesten sovner over tastaturet. Hehehe ...

  Ny topp fra Vero Moda og jeg som skal bli økonom. Ha det bra!

  Pita og fotball på menyen

  Hei alle søte!!
  Nå er jeg på besøk hos morfar, så vi bare slapper av og ser på tv. Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur ut i kveld, men slik ble det ikke. Derfor skal vi lage pitabrød med godt kebabkjøtt fra Sverige og kjenner jeg meg rett, blir det også fotball rullende på skjermen. Dessuten skal jeg besvare et par mailer og gjøre klart til Osloturen til tirsdag.

  Photoshoot 28.06

  Hei!

  Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen og angrer ikke et sekund på at jeg ikke befinner meg på VG-lista. For å være ærlig, er jeg glad for å ikke stå ute å hutre av kulde fordi det regner. Shoppingen med lillebror gikk så det suste og jeg kan fortelle at han fikk to bukser, to t-skjorter, en cardigan og to par sko. Snakk om heldggris! Dere kan vel bare gjette på hvem som fant disse kule klærne? 

  Nå begynner mamma å klage over tastingen, så jeg får vel gi meg her. Bildene under er fra photoshooten Unni og jeg hadde i går. Flere bilder kommer også senere. 

  Shopping!!

  Nå blir det shopping i Sverige med mamma og Magnus. Denne gangen skal JEG finne fine klær til Magnus med mammas bankkort, så dette kan bli gøy. Ha en fin regnværsdag, søte!

  Smakebit av dagens photoshoot

  Hey sweethearts!

  Dette innlegget skal jeg kjappe meg med, fordi mamma klager over at jeg skriver så fort på Macen. Hallo liksom? Jeg har i alle fall brukt denne soldagen til å være ute. Unni og jeg hadde planlag en photoshoott i Sarpsborgs fineste park, Kulåsparken. Jeg laget en reflektorskjerm hjemme av papp og sølvfolie, og den funket dødsbra. Deretter tok vi turen hjem til meg for å steke oss i varmen. 

  Da Unni dro på trening i Fredrikstad, kunne ikke jeg være noe dårligere. Derfor dro jeg opp til Family for å forbrenne noen ekstra kalorier. Nå skal jeg hoppe i dusjen!  Vi kan vel understreke at dagens photoshoot fikk en litt sporty vri. 

  Best breakfast ever

  Hei søte!

  For en herlig og varm dag. Jeg kan vel si at jeg lever det gode livet for tiden, med mammas sunne og gode mat + herlige sommervarme dager. Etter mammas beste frokost, har jeg egentlig ligget og steket hele dagen på verandaen. Enkelt og greit. Nå har jeg nettopp sett Spania - Portugal, veldig spennende for dere å lese om det her, merker jeg. 

  Nå skal jeg slutte å skrive masse kjedelig ting, punktum. 

  Jeg har sikkert gitt dette tipset før, men vann med kullsyre blandet med saft, verdens beste og sunneste brus. 

  Babyolje og taning for alle penga!

  Vafler og regnvær

  God morgen!

  I går startet mamma og jeg dagen med en liten amerikansk, vafler til frokost. Ikke at amerikanerne vet hva vafler er, men de spiser jo middag til frokost. Ikke før klokken 15 kom vi oss avgårde til Sverige og så sent har vi aldri dratt før. Overraskende nok var det ikke mye folk der, selv på en regnværsdag. Siden jeg fortsatt holder på med shoppingforbud, kjøpte jeg ingenting. Men mamma kjøpte en bukse til meg som jeg trengte. Haha, nå høres jeg teit ut. 

  Vi presterte å bruke over 1 time hjem, for det var visst ikke bare oss som skulle hjem.   My lovely watch from Mango.

  Nå har jeg brukt 30 minutter på å finne de bortgjemte eksamenskaraterene mine og jeg bestod på alle. Det betyr at jeg helt sikkert får dra til USA!!!!!

  En solskinnsdag

  Hei!

  Da er det meg og nattbloggingen igjen da .... Skammer meg virkelig over det. Denne dagen har vært helt perfekt. Våknet til sol, sommer, fugler som kvitret og gradestokken som kunne vise langt over 20 grader i solsteiken. Da var det bare å ta på seg shorts og komme seg ut. Som jeg skrev tidligere tok Elise, Unni og jeg turen til Fredrikstad, hvor vi spiste på Pizzanini. 

  Da pappa kom hjem fra jobben, dro vi ut til Løkkevika for å grille med bestemor og bestefar. Resten av kvelden brukte jeg til å øve litt med lillebror (han spilte gitar og jeg sang). Nå må jeg legge meg, for i morgen venter jobben.  Beste jentene mine. 

  Bestemors spesial. 

  Paa Brygga med de beste

  Hei!

  I dag har jeg vært på Paa Brygga i Fredrikstad med Unni og Elise. Utrolig herlig å se igjen mine bestevenner. Vi spiste tidenes rareste pizza på Pizzinini (Unni liker ikke ost, skjønner dere ...). Nå skal pappa, Magnus og jeg ta turen ut til Løkkevika for å grille med bestemor og bestefar. Håper været er like bra hos dere som det er i Sarpsborg. Her skinner sola for fullt!


  Foto: Unni Karine

  De siste dagene

  Hei folkens!

  Det begynner å bli en stund siden forrige oppdatering, og jeg kan understreke at jeg har vært en travel dame. De siste dagene har vært utrolig rare og det å faktisk skulle si ha det til verdens beste klasse, er søren ikke lett. Selv om jeg vet at vi fortsatt kommer til å holde kontakten, er det helt merkelig å ikke kunne gå til hverandre. Samtidig er det herlig å komme hjem til Sarpsborg, spesielt å møte igjen venner og familie.   I går kveld var pappa og jeg på Big Horn Steak House for å spise en deilig middag. Vi bestemte oss for å bestille en rett med spareribs, indrefilet, løkringer, kyllingvinger, scampi og fløtegratinerte poteter. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette var noe helt annet en maten vi får på TVN.

  Etter ett år med mye trening, er SPA det beste som finnes. Dette var bursdagsgaven fra mamma og jeg klarte selvfølgelig å sovne under massasjen. 

  Først hadde jeg fotpleietime, så nå er føttene mine silkemyke. Deretter fikk jeg en klassisk massaje, som var utrolig avslappende og deilig. 

  Back in track

  Da skal jeg endelig være tilbake på bloggen. Å være russ og blogger samtidig er ingen god kombinasjon. Dere har fått lide dere igjennom lange og få innlegg, men nå skal det bli andre boller. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble skikkelig utkjørt etter russetiden, og jeg endte opp med halsbetennelse, hodepine, tett i nesen og en sliten kropp. Flyturen fra Oslo til Stavanger gjorde ikke akkurat saken noe bedre heller, makan til propp i ørene skal man lete lenge etter.

  Jeg avslutter dette innlegget med å fortelle at jeg nå befinner meg på Egon i Stavanger og været er nydelig. Båten til Sand går ikke før 21.15, så jeg skal bare nyte solen.  Russ 2012 - den beste tiden i mitt liv!

  Russeknuter: check!

  Hey sweethearts! 

  Jeg skal innrømme at jeg ikke har gjort mange av russeknutene, men i dag tok vi hele 3 stk. Vi startet med å ta en tur i drive thru på Mc Donalds, hvor vi skulle bestille happy meal, mens Unni satt i en handlevogn. Deretter tok vi turen til Storbyen for å stå som utstilling i et butikkvindu. Jeg trodde ærlig talt at det skulle være flaut, men vi sto å lo konstant. Vi prøvde å holde masken når folk gikk forbi, men hver gang brøt vi ut i latter begge to. I tillegg løpte Unni og jeg omkapp opp alle rulletrappene på Storbyen. Jeg lover dere, 4 etasjer opp i russebukse, det var litt tyngre enn jeg trodde. 

  Også er det den brødkrisen da. Ser faktisk ut som bøndene virkelig er seriøse her, plutselig er det tomt for brød i butikken. 

  Håper dagen har vært bra for deres del. I morgen er timeplanen min full fra morgen til kveld :)

  Mobilblogging er noe dritt

  Hei alle søte.

  Jeg skulle jo prøve å mobilblogge til dere i stad, men da jeg kom hjem, oppdaget jeg at teksten ikke passet til hverken overskrift, bilde, tid og sted. Tror jeg skal gi opp mobilblogging for godt, for jeg får det aldri til. 

  Etter et besøk hos morfar, tok mamma og jeg en kjapp tur til byen for å handle litt nødvendigheter. Jeg var på utkikk etter en nikon kameralader, siden jeg klarte å legge igjen min på Sand, og det hadde de selvfølgelig ikke. Typisk min karma, sier jeg bare. Dermed blir det Mac og iPhone-bilder inntil videre, håper dere overlever :)  Ditt livs party - Tryvann

  Hei alle mine kjære lesere.

  Jeg syns det er veldig koselig at dere stikker innom bloggen min, selv om jeg ikke har oppdatert på ett par dager. Helgen har vært fantastisk og jeg har kost meg masse. Fredag, da de andre på St. Olav sluttet på skolen, var det bare å hive seg i bilene å komme seg avgårde til Oslo. Med Mc Donaldsmat på veien og russemusikk på full guffe, var stemningen i taket. Helt til vi kom fram til Tryvann og fant ut at bilen måtte parkeres på plan 6, bah. Kvelden ble vellykket og vi ble kjent med med masse folk.

  På lørdag morgen fant vi fort ut at denne herlige soldagen burde utnyttes til det fulle. Dermed var det bare å komme seg avgårde og jeg skal love dere at vi fikk oss en laaaang gåtur. Vi gikk av på Majorstuen og havnet tilslutt på Karl Johan.

  Vi trodde selvfølgelig at gardiste ikke kunne snakke til oss, men Frida fikk til og med kjenne på våpenet hans. Uhu! Da vi endelig møtte de andre guttene fra Fredrikstad og skulle ta trikken tilbake til Frognerseteren, var så sykt kaos i Oslo pga. 13000 russ og uendelig mange folk som var med på Holmekollenstafetten. Trodde jeg skulle dø når vi tok trikken opp.

  Så ble vi klare for nok en partykveld. Vi fikk med oss konserten med Fatman Scoop, men etter å ha hørt LMFAO, Tinie Tempah og Avicii live, ble det virkelig skuffende.

  Jeg husker ikke all kåringene, men denne bussen til årets ringenes herre.

  TRYVANN!

  Hei folkens!

  Akkurat nå er jeg på vei ut døra, for pappa skal hente meg før jeg tar turen innom byen med Unni. Vi må fikse ett par ting før vi setter kursen mot Tryvann og Oslo. Jeg blir borte hele helgen, så det blir nok ikke noen oppdateringer. Kos dere masse, det skal hvertfall jeg. 

  Konsert i Fredrikstad

  Da jeg var hjemme i Sarpsborg i påskeferien, rakk jeg utrolig nok ganske mye. På en og samme dag var jeg på påskefrokost i frikirken, middag hos bestemor og bestefar, og avsluttet dagen med konsert i Fredrikstad med pappa og Jon. For å være helt ærlig var jeg ikke så veldig gira på å dra, mye fordi jeg ikke visste om noen av musikerne eller sangerne. Pappa klarte selvfølgelig å overbevise meg, og jeg angret ikke er sekund. Både pappa, lillebror og jeg er vel kanskje litt over gjennomsnittet interessert i musikk. Det var vel derfor jeg likte konserten!  The Voice på skjermen

  Hallo.
  For en lang dag dette har vært, og jeg rakk så vidt å være hjemme tidligere i dag. Pappa, Jon (pappas kompis) og jeg fant ut at vi skulle dra på konsert i Østre Fredrikstad kirke, noe som ble vellykket. Makan til gode artister og musikere skal du lete lenge etter. Nå sitter pappa og jeg med beina på bordet, pizzastykket i hånda og The Voice på skjermen. 

  Bilder - Langfredag i det nye huset

  Hei!
  Strengt talt var det vel egentlig tante jeg lovte å vise bildene jeg tok på fredag. Jeg satt stort sett og knipset litt bilder hver gang jeg fikk en anledning.  Kvelden ble lang med andre ord, og jeg kom ikke i seng før klokken slo 02. Det er godt jeg har ferie, sånn at døgnrytmen kan være litt unormal. Kvelden ble veldig koselig og den ble avsluttet med tantes hjemmelagde brownies. Jeg skal love dere at den er MYE bedre enn den jeg lager!

  Verdens beste mamma ♥  Håper dere likte bildene!

  Russebil-mekking

  Heisann!
  Jeg kan jo innrømme at det virkelig tar år og dager før jeg får tatt lappen, så dermed har pappa og jeg kjørt litt rundt både i Sarpsborg og Fredrikstad i dag. Når vi var på vei hjem, fikk jeg se at guttene i gata malte russebilen. Det endte med at jeg hjalp til, helt til vi holdt på å fryse ihjel.    Jeg kan meddele at jeg ikke er på noen russebil, fordi det ikke lønner seg der jeg bor. Men jeg skal på landstreffet i Stavanger, og fy som jeg gleder meg!

  Det gjelder å pushe seg selv

  Hei alle nattfolk!
  Jeg har enda ikke hoppet i loppekassa, og kjenner at jeg har gjespet siden klokka 23. Treningen i dag ble vellykket og jeg klarte å pushe meg selv til å ta litt tyngre vekter. Noen ganger er jeg litt for snill mot meg selv. Økten bestod av benkpress, pullover, nedtrekk, sittende roing, utfall og noen øvelser for hamstring og framside lår. Så da jeg skulle ta et bilde av meg selv med svetten i panna, måtte jeg ta opptil 20 bilder, fordi jeg var så skjelven i armene. Haha!  I kveld var vi en tur hos tante og onkel, langt ute i skogen i Løkkevika. Flere bilder kommer i morgen!

   

  Bukse/vero moda Genser/forever 21 Klokke/mango

  Rolig dag

  Hallo i luken!
  Nå har jeg sett to episoder med Paradise Hotel, nettopp fordi jeg henger litt etter. Jeg har jo liksom ferie. Planen for resten av dagen er trening på FSC, og senere middag med familien.

  Tro det eller ei, men i dag våknet jeg til snø som kom dalende ned fra himmelen, og det i april. Det er nesten så jeg har lyst å rømme avgårde til et varmere land. Brrr, så kaldt!   Hva skal dere gjør i dag?

  Mormors Cafe

  Heisann!
  Dere har vel sikkert lurt hvor jeg har blitt av, men da jeg var ferdig på jobb i går, dro vi rett opp til tante og onkel for å sjekke ut det nye kjøkkenet og stua. De holder på å pusse opp, så pappa og jeg fikk servert kveldsmat på det nye spisebordet.

  I dag tok Jorann (Min bestevenninne som brått kom hjem til Sarpsborg i påsken) og jeg turen til Gamlebyen. Planen var å ta en liten roadtrip til Strømstad, men så lenge det er skjærtorsdag i dag, bør man virkelig ikke henge sammen med rånerne på den andre siden av brua. Snakk om kaos! Dermed ble det brownie og varm kakao på Mormors Cafe.  

  Hva har dere gjort i dag?

  Trivelig på jobb

  Hallo.
  Akkurat nå har jeg sett gårdagens episode av Paradise, og jeg ligger egentlig bare og slapper av etter en hel dag på jobb. Det er alltid like koselig å komme tilbake på jobben og den søte butikken. 
  I tillegg rakk jeg å lese litt i min elskede bok. Love it. 

  Littæ tur te Sweden

  Mamma og jeg dro en tur til Sverige for å shoppe, som vi alltid gjør når jeg er hjemme. Ja, det har blitt en vanesak å ta en "littæ harrytur te Sweden", det er sånn vi Østfoldinger liker det. Men i dag hadde visst halve Oslo pluss Bærum, bestemt seg for å også dra til Sweden for å shoppe litt bacon, kyllingfileer, brus og godteri. 

  Dermed måtte mamma og jeg kjøre rundt og rundt for å finne en plass til bilen, for det var visst mange som syntes det er så innmari kult å parkere bobilen ved siden av et giga kjøpesenter. Nesten så jeg hadde gjort det selv.

  Jeg fikk inn på Gina for å prøve klær, og fant meg en ganske så kul genser. Men dere selv vel at jeg egentlig går med feil flagg. Hallo, jeg skal jo snart bli amerikansk.   Da vi skulle handle litt til påskeeggene, som egentlig ble alt for mye godteri, etter min mening, var det stappfult med folk overalt som bare vimset rundt. Mamma og jeg var så smarte å fant den kassen uten folk, fordi alle andre fra Oslo er litt mindre smarte.   Dessuten skulle mamma finne rittersport, så da stod jeg og ventet, og tok bilder av meg selv. Fin dag!

  Frisørstolen

  Heisann! Nå sitter jeg her i frisørstolen hos Britt. Beste frisøren jeg vet om i Sarpsborg! Håret ble skikkelig blondt og jeg er fornøyd. Viser dere resultatet senere :)

  Morgentrening

  Hei.
  Nå skal jeg være et godt forbilde å trene på morgen selv om jeg egentlig har påskeferie. Hva gjør jeg ikke for å holde formen? Uansett, jeg hadde ikke hatt tid senere, for etter trening skal jeg rett til frisøren og fikse litt på etterveksten, og så skal mamma og jeg til Sverige.

  Nå må jeg faktisk løpe til treningssenteret, snakkes! 


  Trøtt og blid, som alltid.

  Matmatmat

  Hallo!
  Da kommer vel egentlig tipset til god mat, istedet for tørre og ekle brødskiver, noe som jeg er ikke så stor fan av. På fredag kveld spiste mamma og jeg reker, noe jeg bare blir bedre og bedre for hvert måltid. Mamma sa jeg måtte ta bilder av salaten hun hadde laget i dag. Ser det godt ut?

  Les "Det Nye" som har intervjuet Caroline Berg Eriksen alias Fotballfrue, det har jeg gjort :)

  Nå er jeg hjemme

  Hey folkens!
  Jeg glemte vel egentlig å si at jeg allerede har kommet meg hjem til Sarpsborg. Jaja, jeg har i allefall oppholdt meg i en egen skoleboble, hvis jeg skal finne det rette navnet. Denne uka har Henriette og jeg jobbet iherdig med fordypningsemnet vårt, og følelsen av å være ferdig er herlig.

  I dag startet jeg dagen med en treningsøkt, noe som var utrolig tungt, for jeg har jo ikke akkurat trent så hardt de siste to ukene (pga. sykdom). I kveld skal mamma og jeg ha en jentekveld med ferske reker og tv-kos.   Denne boka lå som en overraskelse på senga mi i går. Mihi, noen som sa at jeg er Apple-frelst?  Dessuten har jeg fått russelappen i posten. Det begynner virkelig å nærme seg russetiden.   Outfiten i dag, bukse og genser fra Forever 21. 

  Heyhey, Stavanger

  For en effektiv økt det ble i stad. Flaks for meg at alle hjemme var på skolen, sånn at jeg fikk styrkerommet for meg selv. Det er jo bare jeg som tørr å trene med tunge vekter.

  Sola skinner i Sarpsborg og vinterjakken er alt for varm, en skikkelig herlig følelse.

  Jeg vet jeg ser smart ut med headsett.

  Trening med mamma

  Hey. Nå skal jeg forte meg å spise litt frokost før mamma kommer og henter meg, vi skal på trening sammen. Hun skal trene spinning, noe jeg syns er dødskjedelig, derfor blir det intervaller og styrke på meg. 

  Snakkes!  Skal du trene i dag?

  Hekta på iPad?

  Hei folkens!
  Pappa har stikket av med ipaden min og han har blitt helt hekta. Han som aldri skulle røre et appleprodukt.  Jeg kommer hjem fra trening med Skjeberg, denne gangen trente jeg ikke selv, men observerte de yngre og fortalte om TVN. Flere av de virket interessert, så håper mange av de søker  I kveld står det taco på meny, alltid like godt. 

  Det ble også en liten bildeserie av Magnus (lillebror), han som alltid er så glad for å komme på bloggen. 

  Tidenes kveld

  Hei folkens. 
  Jeg prøver stadig å oppdatere fra iphonen, men den aldri samarbeide, dermed blir det dårlige oppdateringer. I går var mamma og jeg først en tur hos morfar, da vi hadde hentet Magnus på jobb og skulle kjøpe pizza skjedde dette.  Mamma påsto at et vindkast åpnet pizzalokket og alt falt ut. Særlig. 

  Jeg fikk kommet meg hjem i all hast, kastet i meg maten og dro videre til Frida for en herlig kveld på byen. Alltid like koselig med disse to jentene.   Det var ganske deilig å prøve ut de nye klærne og sminken fra USA. Hihi. 

  Tar det helt easy

  Det er så deilig å være hjemme en liten tur. Gårsdagen ble det pizza og brus i godstolene hos pappa med The Voice på TV. Akkurat slik jeg liker det. I dag derimot har mamma og jeg tatt det helt easy. Vi skal en tur på kirkegården og etter det skal vi opp til morfar en tur. Jeg prøver å restituere så godt det lar seg gjøre i dag, det blir en laaaangt dag i morgen.  TVN, here I come!

  Akkurat nå sitter jeg på Rygge flyplass og venter på avgangen til Stavanger. Skal bli godt å komme tilbake til TVN. Jeg håper jeg får vist dere volleyballfilmen i løpet av denne uka, for den begynner å bli ferdig. Blogges snart igjen :-)

  3. Plass i Oslo

  I hele dag har jeg vært i Oslo for å spille volleyballkamper, noe som har vært veldig gøy. Vi endte til slutt på 3. Plass, og jeg fikk spille mine første kamper for Skjetten, som jeg har meldt overgang til. Skulderen blir uheldigvis bare verre for hver dag, og i tillegg har den venstre albuen hovnet veldig opp. Jeg spiller jo bare volleyball!  Edit: Dette skulle vært postet i fra blogg-appen, men den klarer ikke å laste opp bilder. Flere som har problemer?

  Bursdagsfeiring med familien

  Hei alle søte! Først vil jeg bare starte med at mamma nylig har investert i både iphone og macbook pro på under en måned. Applaus for det eller? 

  I kveld har jeg spist på Chang Cheng i Fredrikstad med familien. Lillebror har bursdag i morgen, og jeg stikker jo selvfølgelig i en hall for å spille litt volleyball. Jeg er så sykt gira, at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.   Nå skal pappa og jeg se reprisen av Spellemannsprisen.

  Starter året med trening

  Jeg har alltid ønsket meg en pulsklokke, for da kan jeg se hvor effektive treningene mine er, særlig på toppvolley. Jeg var så heldig at den lå under juletreet. Så nå skal jeg bare spise en god frokost, før mamma og jeg tar turen opp til Fram for å trene.   Har du pulsklokke?

  Nyttårsfeiringen

  Etter en hel dag i bakken og en god varm dusj, fikk både Vilde og jeg på oss finstasen. Vi spilte god mat med familien, spilte litt, og tok turen ut for å se rakettene over bygda, Øyer. Deretter traff vi på vennene hennes i nabolaget.   Utsikten fra huset til Vilde.

  Nå slapper jeg av hjemme hos mamma. I morgen blir det en tur opp til treningssenteret, skal bli digg!

  KRIK, slalom og nyttår!

  Dagen og kvelden i går var sykt koselig. Da jeg kom til Lillehammer i 15-tiden, måtte Vilde vise meg litt rundt før vi tok turen på Peppes. Vi hadde jo planlagt hele veien at kvelden skulles tilbringes med masse herlige ungdommer i Håkonshall, siden jeg valgte å stå over Explore i år. Men jeg fikk truffet mange kjente folk, og vi kom oss ikke hjem før sent på kvelden.

  Møtet var utrolig bra og det var godt å være tilbake i KRIK.  Vegard skal jo slutte som daglig leder i KRIK, noe som er litt trist. Derfor måtte han holde en liten takketale på møtet.  Jorann og Solveig sto på stand for Valdres fhs, dermed var Vilde og jeg en del med dem.   Alltid blid og fornøyd. 

  To tomler opp for KRIK :)

  Så tok vi kvelden, litt for sent.  Dagen i dag skulle selvfølgelig bli like bra. Våknet opp til 10 minus grader, sol og masse snø (det er ikke et eneste snøfnugg i Sarpsborg).  Vakkert!  Dermed tok vi med oss skiene og stakk bort i Hafjell en hel dag. Herlig!

  Jeg skal til Lillehammer

  Nå skal jeg fortelle dere hva jeg har gjort de siste dagene; jobbet. Etter mange familieselskap, er jeg lei ribbe og har brukt mattekunnskapene mine til å telle. Jeg er så innmari lei av å telle nå, at jeg visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jaja, nok om det.

  Siden jeg plutselig har tid til å blogge, er det fordi jeg sitter på toget til Oslo. Eller egentlig på toget til Lillehammer. Jeg skal besøke Vilde og ha det gøy, rett og slett.   Jeg har med meg ski, for i morgen stikker vi en tur i Hafjell.   Nå koser jeg meg med denne pakken, for nå er jeg snart i Oslo.   Jeg skal IKKE miste lommeboka i år. I fjor la jeg den like så godt igjen på toget. Jeg sto i Oslo uten billett til Lillehammer, haha. Blogges!

  Ferdig på jobb

  Nå er jeg straks ferdig på jobben, og da er det rett hjem for å ordne meg til vi skal i kirken klokka 15. Dette blir en koselig dag :-)

  Shopping med mamma

  Jeg skal innrømme at jeg sto opp med en dårlig følelse og skallebank til tusen. Det passer ikke så veldig bra nå. Dermed er paracet min bestevenn.

  Mamma og jeg spiste lunsj i Gamlebyen, sykt god mat. Etter en lang shoppingdag, må jeg lade opp til en ny i morgen.

  Julemarked

  På lørdag var mamma og jeg på julemarked i Bussevika hos tante og onkel. Vi kjøpte brente mandler, hvetekake og sterk-særping (det ligner på wienerpølser!).

  Nå skal jeg lære å lage kromkaker, i tillegg skal vi lage kakemenn. Blogges!


  HJEMME!!

  Hei dere. Nå har jeg endelig kommet meg hjem til Sarpsborg, og her skal jeg være en stund. Planene for denne lørdagen er julemarked i Bussevika hos tante og onkel. Senere i kveld skal jeg ut med jentene mine. Gleder meg ♥  Viser dere noen freshe bilder fra etter julebordet. Kos dere i dag, folkens!

  Seier i misjonscupen

  Som tidligere skrevet tok mamma og turen innom Sarpsborghallen for å se ungdommen i kirken spille fotball. Med iherdig innsats og stå-på-vilje vant de hele cupen til slutt. Det liker vi veldig godt.

  Nå blir det pizza og tv-kos med mamma. Kos dere i kveld.


  Gratulerer!

  Byen med mamma

  For en deilig morgen med mammas hjemmelagde rundstykker til frokost. Nå skal vi en tur til byen for jeg skal hilse på U-folka og kanskje shoppe litt. Etterpå skal vi en tur til morfar og senere ut til Bussevika for å besøk tante og onkel. En travel dag med andre ord :)
  Dagens outfit: bukse vero pieces skjorte vero moda (armbåndene glemte jeg igjen på Sand ...)

  Noen som ser at jeg har stripet håret?

  Sandefjord? Hæ?

  Da flyet var i ferd med å lande, pratet noen forretningskarer om at vi fløy over Sandefjord. Jaja, tenkte jeg og tok noen fine bilder. Helt til jeg fant ut at jeg nettopp passerte Sarpsborg Stadion, snakk om god retningssans.
  Her ser dere faktisk Sarpsborg by, sentrum og Glomma.


  Jeg syns vi har ganske fin utsikt over Norge, generelt.

  På vei til vestlandet  Nå skal pappa og jeg bære alle tingene mine ut i bilen, før vi setter kursen mot ToppVolley. Jeg er ikke helt klar for å sitte i bilen i 7 timer, men det skal bli gøy å kjøre. Tut tut! 

  Kunnskap fra krimbøker

  Mens alle andre blogger for fult om filmen "få meg på, for faen", skal jeg blogge om min kveld, som tilbringes i senga med en krimbok. Så lenge pappa velger å se tidenes film fra 1930-tallet, velger jeg å trekke meg tilbake, i håp om å få litt kunnskap trykket igjennom hodet. (Jeg prøver å bli en lesehest, haha). 

  I morgen skal jeg opp tidlig. Gruer meg litt til å dure over fjellene til vestlandet bak rattet. 
  Nå skal jeg slutte med photobooth bilder, hadde ikke mer strøm på kameraet.  

  Fin løpetur i regnet

  Heisann sveisann! Som sakt sov jeg over hos min tante og onkel i det nye huset. Ganske kult. Siden de bor nærmest halvveis i skogen og i sjøen, fikk jeg meg en aldri så fin løpetur i pøsene regnvær. Ikke rart at håndverkerne gryntet på nesa, da jeg gikk ut av døra. 

  Men i morgen reiser jeg tilbake til Sand med pappa, og dette var absolutt siste oppladning til et hardt år. Jeg bare sier, hold dere unna Haukelifjellet imorgen, jeg skal kjøre :)

  Skikk og bank  

  Jeg er nå på overnattingsbesøk hos tante og onkel i sitt nye hus. Også fikk jeg en ganske morsom bok om skikk og bank med masse nyttige tips. Som for eksempel:

  En vegg kan brukes til mer enn du tror. Lurer du for eksempel på om spagettien er klar for servering? Sleng en spagettibit på veggen. Kleber den seg fast, er det vel bekomme.
  OBS! Ikke server den spagettibiten du kastet på veggen. 

  Sleepover hos min beste  

  Hey. Akkurat nå er jeg hos Unni, og jeg skal sove over her i natt. Vi skal grille, se på film og kose oss masse. Ellers så har jeg bare trent i dag, hatt besøk av Jorann og laget middag for min kjære pappa. Blogges senere :) 

  Hva skal dere i kveld? 

  Macbook Pro in the house  

  

  Hallo! Som du ser over har jeg fått meg en Macbook Pro, og jeg er superfornøyd. Det er fortsatt en god del som jeg ikke forstår, men hvis noen kan fortelle meg hvordan jeg kan lage bildemapper, i stedet for "hendelser"? Så hadde det vært fint :)

  Har du Mac? Fornøyd? 

  Shopping gjør meg glad  Heisann søte lesere! Jeg er straks på farten med mamma. Vi skal se på en hylle til rommet mitt, og litt andre ting. I dag skal det bare shoppes nyttige ting. Blogges i kveld :)

  Sommerstevne i Stavern  

  

  

  For noen uker tilbake, var jeg på et sommerstevne i Stavern med masse herlige folk. De tre øverste bildene er tatt fra et maratonløp som vi hadde, hvor vi samlet inn penger til et Tyrkia-prosjekt. Ellers hadde jeg det utrolig bra hele uken!

  Hei på deg  Jeg fikk fullført en styrkeøkt på armene, noe som var herlig. Etterpå stakk mamma og jeg til morfar på besøk, hvor vi fikk med oss cupkampen mellom F.stad og Molde. Nå har jeg sett på EM-finalen i beach, og er snart klar for litt mat. 

  Det er ikke så mye spennende jeg har å blogge om for dere i det siste, men det kommer snart. Håper jeg :) 

  Herlig søndagsformiddag  

  Jeg glemte visst å blogge i går, men alt som skjedde var at jeg brått ikke skulle jobbe og jeg tok treningsfri. I dag har mamma og jeg bare kost oss på morgen, men straks er vi på vei ut døra for å gjennomføre en treningsøkt. Håper dere får en fin søndag :)

  Kost på Pizzanini

    I kveld var mamma og jeg på Pizzinini i byen, rettere sakt gågata. Koselig stemning og mye folk. I morgen stikker jeg på jobb i noen timer, før jeg skal prøve å hive meg på nok en økt på treningssenteret. Nå skal jeg i seng, natta :)

  Herlig dag ute i sola


  Glemte å fortelle dere her om dagen at pappa kjøpte en beachball til meg, når det første gråværet kom til Sarpsborg på en hel uke.
  


  Etter en herlig økt med mage/rygg og litt intervaller, har jeg ligget ute i solen med mamma. Vi fikk også kjøpt noen ting til rommet mitt, som jeg skal vise dere senere. Mangler fortsatt en hylle, et teppe og noen andre småting, så begynner det meste å bli klart. Det er faktisk bare litt over en uke til jeg flytter. I kveld planlegger mamma og jeg å dra ut å spise i byen :) 

  Har du hatt sol i dag?

  
  

  Stiv som en stokk  Jeg har aldri vært så støl i hele mitt liv. Klarte så vidt å komme meg ut av senga i dag. Men det stopper ikke meg, tar en tur opp på treningssenteret i dag også. Senere drar mamma og jeg på stranda. Håper på litt beach da :) Vi blogges senere, søtiser!

  Hva skal du i dag?

  På tide med grøt  

  Kall meg gjerne rar, men på middagsmenyen min i dag, stod det grøt. Etter et helt år på toppvolley med grøt hver lørdag, blir det nesten litt rart å ikke spise en eneste spiseskje med grøt på over to måneder. 

  Etter treningsøkten med knebøy, utfall, leg extension og seated leg curl, ble jeg så sliten at ristet i beina mine. Haha. Men nå skal jeg ta sol med mamma. 

  Liker du grøt? 

  På farten til trening  Skal straks på trening, og tenker jeg skal kjøre en litt hard økt på bein (spesielt). Er litt småsur siden det ikke ble beachtrening i kveld. Men men, neste uke starter jeg å trene inne :) 

  Jordbærmuffins  

  

  I kveld har jeg hatt besøk av mine to søskenbarn, Anette og Marie. Det ble til en avslappningskveld, hvor vi lagde jordbærmuffins og spilte ligretto. Muffinsene ble sykt gode! Nå har de dratt hjem, så derfor roper senga på meg. I morgen venter en hard styrkeøkt på Family. 

  Har du smakt slike muffinser før? 

  Litt sent, kanskje?  Jeg har igjen fått fikset litt på bloggdesignet. Gikk skikkelig lei det gamle, og gjør meg dermed klar til en ny høst. To uker til jeg reiser, så nå skal jeg trene hardt fremover. Skjerpings!!!! Uansett, kanskje litt sent, men nå skal brodern og jeg se på en film. Blogges!

  Hva syns du om designet mitt? 

  Julie 18 år

  
  Bursdagsbarnet, Julie og hennes bestevennine.
  
  Ingvild gullet!  På lørdag var jeg i bursdag til en av mine beste venner, Julie. Hun feiret sine 18 år! Det var overnatting, så etter en film og masse prating, tok vi "kvelden". Super koselig var det i hvert fall. 

  Verdensspeilet  

  

  

  Utenom å flytte hjem fra Løkkevika i dag, var Jorann, Ingvild og jeg på Verdensspeilet i Fredrikstad. Koste oss med kake og smoothie. Ingvild flytter nemlig til torsdag for et år som utvekslingsstudent i England. Lykke til, vennen!

  Trening i Høysand

  Har nok engang kost meg på stranda med familien. Badet utallige ganger og trent to ganger. Herlig kveldsøkt med jentene fra laget i Høysand med solnedgang og musikk. Kunne ikke blitt bedre :)

  Sommeren bare flyr avsted  Har kost meg i denne kåken i to dager. Stikker ut her for en stund, så blogges vi på iphonen frem til jeg vender tilbake til sivilisasjonen igjen ;)

  Slapper av hos mamsen


  
  Sitter her hjemme hos mamma og slapper av. Skal på jobb i morgen, så det er derfor jeg har trekt meg hjem fra campingen. Jeg som skulle vise dere innkjøpet mitt fra i går, men mammas forrige århundrets pc klarer ikke å lese minnekortet mitt. Dessuten har jeg masse bilder å vise dere. Stay tuned!

  Ut å slikke sol

  Endelig er det min tur til å slikke litt sol. Etter nok en dag på jobb, og en kjapp tur på Storbyen, reiser jeg ut på Løkkevika. Skal være med familien i hele kveld, grille og kose oss. Mmmmm!

  Innkjøpene kommer i morgen ;)

  Ingen over, ingen under  

  
  Og ingen ved siden av. Disse jentene er de beste! I kveld har jeg for første gang på 3 uker, slappet av og bare vært alene. I morgen venter nok en jobbe-dag og selvfølgelig en tur ut på Løkkevika. 

  Hvem er dine bestevenner? 

  "Some people have to fight"


  "Some people have to fight. Some people give their lives". www.sa.no

  Firkløveret


  


  I går fikk jeg besøk av min herlige jentegjeng. Vi spiste taco ute i solnedgangen, og senere trakk vi oss inn slik at vi fikk opp latteren og partyfaktoren. Det er jo bare å dra frem gode gamle minner ;)

  Trening før jobb  

  

  Allerede klokka 07 hadde sola stått opp og det var 22 grader ute. Grunnen til at jeg er en morgenfugl, er fordi jeg la ut på en treningsøkt allerede fem minutter etter at jeg stod opp. Bildene er tatt på morgen, hvor det fortsatt var rim på gresset. Nå må jeg stikke, skal være på jobb om 25 min. Snx :)

  Soooool    
  Pappa og onkel ordner båten.
  

  Lillebror og meg.
  


  Har i hele kveld siden jobb, vært hos tante og onkel i Bussevika. Herlig vær med grillings og en tur ned til vannet. Gleder meg til å dra på "ferie" hit neste neste uke ;)

  At the moment

  Akkurat sånn at the moment skal jeg straks dra fra jobben, derfor fikk jeg jeg bittelitt tid til bloggen. Jeg skal kjappe meg hjem på sykkelen, ned den store bakken, og ta turen ut til tante og onkel for en middag med familien. Skal få tatt noen bilder til dere ;)


  www.google.com

  Løp, løp, løp  

  Herlig treningsøkt, og endelig føler jeg meg i litt bedre form. Skal ikke akkurat mye til. Nå skal jeg hoppe i seng, for i morgen venter en ny dag med jobb og trening. Blogges :)

  Som en potetsekk

  Æsj, føler meg skikkelig som en potetsekk full av dritt. Jeg blir sliten av å jobbe, det resulterer at jeg ikke får trent godt nok, men samtidig får jeg energi av å trene. Det skal ikke være lett. Tror jeg skal kaste meg utenfor gata her og teste hastigheten min. Snx :)  Trener du i sommer?

  Fakkeltog i Sarpsborg

  I kveld samlet det seg mange mennesker for å vise sin respekt og medfølelse til de pårørende. Fakkeltoget var større enn det pleier å være på 17. Mai. Vi fikk akkurat plass i kirken, som var stappfull. I det vi skulle legge blomstene på alteret kom tårene, og det var tungt. Spesielt for min bestevennine.   

  
  Meg og min søteste bestevenn ♥ Unni var fotografen!
  
  Gikk du i fakkeltog i dag? 

  Vi står sammen

  Først vil jeg bare fortelle at jeg hadde det utrolig bra på Visjon, tross det forferdelige som har skjedd. Det er så fryktelig tungt å se en av mine nærmeste miste sin gode vennine. Det går ikke an å beskrive det med ord.

  I kveld deltar vi i fakkeltog igjennom Sarpsborg-by, senere tar vi turen til Sarpsborg Kirke, for å vise vår medfølelse. Jeg kjenner jeg gruer meg, men vi må stille opp for hverandre ♥

  Maks sliten  Siste kvelden jeg sitter her på hotellrommet. Jeg syns selv det er litt artig at jeg har bodd en uke på hotell i nabobyen. Haha. Uansett, utenfor vinduet er det full fart. Taxiene kjører partyfolkene i hytt og pine. (Nabo med et utested ♥). 

  Jaja, allerede på mandag pakker jeg kofferten igjen, og setter kursen mot Stavern ;) 

  Har du jobbet mye i sommer? 

  Shopping i Torvbyen

  I går hadde jeg litt ekstra tid, så Caroline og jeg tok turen til Torvbyen for en shoppingrunde og en god lunsj på pizzinini. Viser dere flere bilder i kveld, for jeg blogger fra iPhonen nå :)

  Mitt søte "kontor"
  


  Mitt søte lille kontor på hotellet. Sitter her for meg selv og leser litt nyheter. Kjenner at jeg er trøtt etter nok en lang dag, derfor skal jeg straks komme meg i seng. I morgen har jeg litt fri, så da blir det en liten tur til Torvbyen og senere skal jeg nok slenge meg med noen folk å spille volleyball :)

  Dag nummer to
  


  Nå har jeg nettopp spist en herlig frokost med gjengen. Er på farten ut døra allerede for jeg begynner på jobb om 15 minutter. Blogges ;)

  Flyttet inn på hotell  

  

  

  Det har vært en lang dag i dag. Var på plass i Kongstenhallen kl 10 og nå går jeg til sengs på det herlig hotellrommet mitt i Fredrikstad. Koser meg masse allerede! Jobben gikk fort og jeg trives med mine "nye" kollegaer ;) I morgen er det på'n igjen!

  Workwork  Denne uka går kun til jobb. Jeg jobber for tiden på Oase i Fredrikstad, fra morgen til kveld. Har ingen bilder fra selve festivalen, fordi den begynner offiselt i morgen. Håper jeg for oppdatert dere litt :)

  Usosial til tusen

  Fy søren, helt siden mamma og jeg kom hjem, har jeg vært en usosial gris, som bare har sittet foran pc-skjermen. Det var virkelig godt at jeg fikk med meg både beina og ipoden ut på en aldri så liten løpetur i bakkene her i stad. Jeg har blitt glad i bakkeløp!

  I hele neste uke står jobbing som hovedatraksjon. Tror det kan bli veldig gøy, men også slitsomt! 

  Den eneste


  Cir.Cuz - Den Eneste

  Herlig sang som hører med i sommerspillelisten til alle som likte den store hitten "Radio". Jeg er allerede hekta :)

  Home sweet home
  


  Er nå hjemme igjen etter en uke på Koster i Sverige. Kunne gjerne hatt sol hver dag, men siste dagen ble det stranda fra morgen til kveld. Føler litt sivilisasjon igjen! Har store planer om å komme meg ut og finne en heftig bakke som jeg kan løpe i. Har foresten flere bilder som jeg har redigert som jeg vil vise dere :)

  Femte juli
  <br />Skulle ønske sola var framme fra tidlig om morgen, men det skjedde ikke. Derfor har jeg brukt dagen til å sortere bilder på PCen og lese mange nok sider i min spennende bok, "Menn som hater kvinner". Ergo: snart ferdig!

  Vedder det kommer til å bli mange bilder fremover på bloggen, men jeg må avslutte. Batteriet på PCen sier stopp!

  Venter på sola  Etter at jeg våknet av at jeg fikk en telefon fra skolen, har jeg nå vært oppe siden kl 09. Ikke akkurat vanlig for meg. Sitter og venter på at sola skal komme fram, slik at jeg kan dra ned på stranda. Snakkes!

  Besøk fra Øyer

  Helt siden lørdag har jeg hatt besøk av Vilde fra Øyer. Super herlig å se denne jenta igjen! Nå befinner jeg meg på Koster i Sverige. I morgen skal jeg sole meg og bade til tusen. Blogges!

  Tante og onkels nye hus


  Utenfor huset.


  Spisestua.

  
  Spisestua og selve stua.
  

  Kjøkkenet.


  TV-stua i andre etasje.

  Etter 6 timer på jobb, tok mamma, Magnus og jeg turen ut til tante og onkel i sitt nye hus. Har bare tatt bilder av hovedrommene, så når alt er ferdig kan jeg endelig komme på overnattingsbesøk. Vi koste oss med is og jordbær på kvelden.  Vi stoppet på veien for jeg måtte bare ta bilde av solnedgangen. Haha.

  Jeg vil, jeg vil  

  Sitter her for meg selv og ser på Macbook'er. Min pc lever ikke akkurat opp til forventningene mine lenger, så jeg tror det blir på tide å gjøre et pc-skifte snart. Jeg sikter mest til MacBook Pro 13'.

  Noen som har litt erfaringer å dele? 

  Måkene tok grillmaten  Ville egentlig bare poste dette bildet, fordi jeg ikke har bilder fra denne dagen. Men jeg har vært hos Julie på hytta hennes, noe som var veldig koselig. Julie og jeg skulle grille, men mens vi var en tur på båtmarinaen, tok måkene pølsene vi hadde lagt ut til tining. Haha! I morgen venter jobb. Hurra! 

  Tur på stranda  
  Hvis noen lurte på om bestefar har fått seg hund, så kan jeg si at han fikk "låne" henne av Joakim.

  Jorann og jeg tok turen ut på Løkkevika til mine besteforeldre i dag. Utrolig deilig og jeg badet hele to ganger. Etter en god middag hjemme hos henne, tok vi turen ut til Ella for en jentekveld med Ingrid og Anne Helene. Vi så film, spiste god mat og koste oss veldig!

  Sola har gått ned  

  

  Jeg fikk knipset noen bilder av solnedgangen fra verandaen til mamma. i dag har jeg brukt litt over en time på treningssenteret og forbrent litt kalorier. Rett etterpå dro mamma og jeg inn til Sarpsborg Stadion for å se 08 mot Brann. En meget spennende og underholdende kamp, men som endte dessverre med 5-3 tap for guttene fra Sarpsborg. Kjedelig ...

  Byebye to Ingvild  
  Julie og Ingvild.

  Ingvilds bestevenner ♥ hihiihihihi  Utrolig koselig kveld med herlig grillmat (faren til Ingvild er helt rå på å lage mat) og med Ingvilds venner. Kommer til å savne denne jenta sykt mye. Hun flytter til England om kort tid som utvekslingsstudent. Lykke til snuppa!

  Helg  Etter 8 timer på jobb, hadde jeg virkelig ikke samvittighet til å ligge langflat på sofaen resten av kvelden. Mamma og jeg tok saken i egne hender og dro opp på Familiy for å trene en fredagskveld klokka halv sju. Ikke værst!

  Det ble en times økt med mye planke og andre forferrdelige øvelser for mage og rygg. 

  Trening i sommerferien  Flere har lurt på hvordan treningene i sommerferien for oss TVN-elever er. Helt ærlig så trener vi elevene ganske så forskjellig. Noen i klassen min er for tiden i Kroatia og spiller VM og har tettpakket program resten av sommeren. Andre bruker sommerferien for det den er verdt, avslapping.

  Jeg ligger midt i mellom. Jeg satser ikke beach, men klør i hele kroppen etter å trene ofte, for jeg har rett og slett for mye energi til overs.

  I fjor gikk jeg til innkjøp av en fitnessball og ankelvekter. I år snylter jeg på mammas treningskort på Family. Det går mye i kondisjon, styrke og andre rariteter på sommeren. Trener også litt beach noen ganger i uka, bare for å beholde touchen.

  Sommer og sol    Utrolig herlig vær det er i Sarpsborg for tiden. Det liker jeg svært godt! Men planene mine om å ligge på verandaen i dag med en god bok å slikke solen i flere timer, gikk i vasken. Skyene var ikke akkurat bestevenner med meg. 

  Innkjøp 21.06  På tirsdag var jeg som sakt i Sverige for å shoppe. Jeg var skikkelig flink til å spare pengene mine og nøyde meg med denne shortsen fra Gina. 

  Liker du slike shortser?

  Shopping med min beste  

  Jorann og jeg tok turen til Sverige for en shoppingrunde. Jeg klarte likevel å bare nøye meg med et plagg denne gangen. Dermed ble det litt ekstra mat for mamma som sto på handlelisten og selvfølgelig litt godteri. Men allerede i morgen tidlig skal få bort disse ekstra kaloriene. 

  Nye høytalere  

  

  Pappa og jeg var og kjøpte nye høytalere til meg i stad. Så lenge pappa er fornøyd med lyden, er jeg fornøyd. Tidligere i dag har jeg vært på spa på Quality. Har aldri hatt så vondt og så godt på samme tid. 

  Nå skal jeg gå i seng med en film, i morgen skal Jorann og jeg på harrytur! 

  Dagen gjøremål  Etter en tur på Isesjøbråten måtte jeg bare få ut ekstra energi, noe som gikk knirkende fritt på Family Sports Club. Jeg holdt nesten på å sovne i stolen hos morfar. Det var virkelig herlig å trene, så jeg regner med å sove godt i natt. I morgen skal jeg   på spa i nesten 3 timer. Gleder meg utrolig mye!  

  Bruker dere søndagen til å trene? 

  Endelig hjemme!  

  
  Toppen av Haukeli.

  Beklager for mitt fravær, men i går satt jeg som sakt i en bil mesteparten av dagen. Endelig er jeg hjemme i Sarpsborg, og jeg har allerede sjekket ut butikkene som har kommet etter at jeg flyttet. Mamma og jeg nøt en herlig lunsj på brygga i Fredrikstad og senere en is på Høysand. 

  I kveld satser jeg på å rydde rommet og se Justin Bieber-filmen for andre gang. 

  Familietreffet


  

  
  
  Familietreffet på lørdag var koselig. Spist kanskje litt mye kaker, men jeg fikk trent det bort med en styrkeøkt i går. I tillegg hadde jeg besøk av min beste Jorann i går kveld. 

  Om to timer er jeg på vei til flyplassen for å reise tilbake til Toppvolley.  

  Mine søte kusiner


  Jeg har vært på familietreff i dag. Noe som var veldig koselig, spesielt å møte mine søte kusiner igjen. Anette og jeg testet ut en hinderløype som nylig ble laget på Isesjøbråten. Hehehehe!
   Meg, Marie og Anette ♥ 

  Gårdagens innkjøp


  Tightsbukse fra Vero Moda


  Shorts fra Gina Tricot
    Singlet fra Gina Tricot og t-skjorte fra Bikbok
  
  Nå skal jeg i dusjen før mamma og jeg skal besøke tante og onkel i det nye huset som ikke er helt ferdig enda. Blogges! 

  Mammas salat

  Skulle ønske vi fikk mammas salat på toppvolley, da hadde jeg spist salat til den store gullmedaljen. Jeg må jo nesten poste noen innlegg med sunn mat, ikke bare godteri. Haha. Nå skal jeg kjappe meg i dusjen, før jeg skal sløve på sofaen resten av kvelden foran tv-skjermen.

  Spiser du salat?

  Påskeegg

  Mens resten av jentene i klassen min har tatt turen til Tyrkia for å bli brune som sjokolader og trene masse beach, setter jeg kursen mot Sand i morgen. Helt ærlig kunne ferien vært litt lenger, men jeg ser frem til noen uker med hard trening fremover.

  Selv om mamma vil gi meg litt godteri, etter som jeg er hjemme, har jeg også passet på å trene vekk sukkeret. I dag ble det samme som på lørdag; styrke på mage/rygg, bein, armer og litt intervall på mølla.  
  Tror trenerne mine er "ekstremt" glad for at jeg poster godteriet mitt på bloggen :-)

  Fikk du påskeegg i år?

  MØTE MIN BESTEVENNINNE

  Endelig får jeg sett bestevenninna mi igjen, og jeg har ikke sett henne siden vinterferien. Krise! Hun skal hjelpe meg med videobloggen til spørsmålsrunden, så da kommer den på bloggen om ikke så alt for lenge. Hehe.

  Nå er det påskefrokost på menyen.  IS OG JORDBÆR  

  Årets første jordbær, jeg er i lykkerus. Når gradestokken viser 32 grader i sola, kan du egentlig bare gjette hvor jeg befinner meg? Selvfølgelig på verandaen og jeg har nettopp kost meg med is og jordbær. Godt at det faktisk er flere dager til jeg skal tilbake til toppvolley. jeg koser meg hjemme!

  Har du spist jordbær i år?

  ANANAS I SOLEN

  Akkurat nå ligger jeg ute på verandaen, soler meg og spiser ananas. For en time siden kom jeg hjem fra dagens treningsøkt som ble styrke på bein og armer, mage/rygg, øvelser for skuldrene og litt intervall på mølla. 

  Været er herlig, så jeg har tenkt å bli brun av å ligge her dagen lang! 

  Liker du ananas? Koser du deg i solen?

  KJØRETUR TIL ISESJØBRÅTEN

  Jeg har da endelig begynt å øvelsekjøre litt igjen, og det takket være en masete pappa. Flaut å si det, men jeg har ikke kjørt siden sommerferien. Dessuten har jeg allerede kommet ganske langt i min øvingskurve på bare tre dager.

  Så på mandag etter styrketrening, tok pappa og jeg turen til Isesjøbråten, før jeg igjen dro på volleyballtrening.  


  Bestefar, Ola og pappa laget veranda/platting på Isesjøbråten.


  Dessuten testet jeg ut hinderløypa til speiderne, haha!

  SKJEBERGHALLEN

  Det er så deilig å være hjemme!!!! Mamma og jeg tok turen til Sverige (nok en gang), for å hamstre inn litt mat og selvfølgelig godis. Men som treneren min sier: "Det er greit å spise godteri, bare du trener etterpå!". Etter litt godterispising tok jeg turen bort i Skjeberghallen for å trene med laget mitt. Kjempekoselig og det var veldig gøy!  Nå er det natta, i morgen har jeg planer om å trene, ta sol og kose meg!

  KLAR FOR KOSEKVELD

  Om 2 min stikker jeg avgårde til min bestevennine, Unni ♥ Vi skal kose oss masse, spise taco, godteri og bare prate kvelden lang.

  I går fikk jeg endelig stripet vekk etterveksten min også, og jeg er som vanlig utrolig fornøyd med resultatet. Hehe!


  Hurra for iphone-kvalitet!

  Hva skal du i kveld?

  NOK EN HARRYTUR

  I går var mamma og jeg på harrytur i Sverige og hamsret inn godteri for resten av året, pluss litt frokostblanding. Jeg skulle egentlig kjøpe meg en jakke, men de hadde den ikke, så derfor ble det løpesko i stedet. Smart!

  Etter å ha handlet inn godteri til venner på TVN, dro vi en tur bort til Morfar. Full fart hjem igjen for å ordne meg til FRIbu-fest i kirken. Der klarte vi å kose oss til halv tolv.

  Nå har jeg nettopp spist frokost og skal om 20 min bort i hallen for å spille NM-Kvalik. Håper det blir bra!

  Den "berømte" broen mellom Norge og Sverige.
  Hva skal du i dag?

  TIDLIG OPPE

  Når jeg med det første er hjemme, har jeg ikke planer om å ligge i senga hele dagen. Derfor sto jeg opp sånn halvveis tidlig og spiste en god frokost (alene). 

  Jeg tok meg en tur bort i hallen for å se Knut-Ludvig spille en kamp (NM-kvalik). Det er litt rart å være tilbake i Skjeberghallen, som var mitt andre hjem før jeg flyttet.

  Ellers så er mamma og jeg på vei ut døra for å dra til Sverige på shopping. Byebye!  Jeg skal ikke klage på været her hjemme, men jeg trodde ikke det var så masse snø og 13- grader. Litt anderledes enn i Stavanger kan man si.

  FRAVÆRENDE I EN GOD STUND

  Jeg har som en dårlig vane og bare stikke fra bloggen og ikke melde fra at jeg blir borte en stund. Det har jeg som regel ikke tid til. 

  Uansett! Helt siden tirsdag tidlig morgen har jeg befunnet meg på Lillehammer. Nærmere bestemt Håkonshall. Der har vi vært 1600 ungdommer samlet for å dyrke vår lidenskap. Gud og idrett.

  Jeg har ikke tenkt å lange ut om hva dette arrangementet handler om, men det er organisasjonen KRIK (kristen idrettskontakt) som organiserer disse leirene.

  Winter adventure ble min aktivitet i år. Jeg har blant annet spilt paintball, snørekjørt etter beltevogner, spilt snørugby og aket på kjelker.  

  Jorann og jeg på paintball. Gruppen min (Lima) vant hele paintballturneringen. 


  Vi snørekjørte etter beltevogner. Det var sykt gøy, bortsett fra gruppen min klarte å falle i en domino-effekt og alle havnet i grøfta. 


  Tidenes nyttårsball. Jorann, meg, Camilla og Ingvild ♥


  Håkon og meg.


  Korset i Lysgårdsbakken.


  Nå er jeg fryktelig sliten etter å ha sovet 4 timer i natt og 1 time på bussen. Natta! :-)

  HERLIG JULEKVELD

  Jeg hadde en herlig dag i går. Etter lang tid på badet, dro pappa, mamma, Magnus og jeg i kirken. Jeg deltok i lovsangsteamet og det gikk bra. 

  Etter gudtjenesten dro vi ut til tante og onkel. Jeg fikk alt jeg ønsket meg og enda mer. Så jeg er veldig fornøyd med kvelden.


  Antrekket for julaften. Topp Bikbok Skjørt Gina Tricot


  Juletreet med masse gaver.

  NYTT DESIGN

  Etter litt hjelp fra Unni har jeg nå fikset meg et nytt design. Det var på tide å skifte ut høstdesignet med vinterbilder. 

  Nå skal jeg få opp farten, for jeg må pakke inn en del gaver. Hurra! 

  VINTERPHOTOSHOOT

  Jeg har hatt en herlig dag. Byen med Unni, besøk av Ida Elise, Isesjøbråten med Frikirken og senere trening med Skjeberg-jentene. Nå skal jeg straks i seng, for i morgen venter nok en jobbedag. Snakkes!

  A CHRISTMAS FESTIVAL

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konsert med Jorann. Vi var nemlig på "A Christmas Festival" med Greåker musikklinja og Didrik Solli Tangen som solist. 

  Hva syns du om bildene? Lyset var for så vidt ganske dårlig i kirken til å ta bilder i.

  JULESHOPPING I OSLO

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra juleshopping i Oslo med tante, onkel og lillebror. Skikkelig koselig og jeg fikk enda en dose med julestemning.

  Etter en shoppingrunde på Karl Johan, gikk vi å spiste på Hard Rock Cafe. 


  Jeg bare elsker hamburgerne de selger der!!!
  Lillebror og meg på julemarked.
  Nå skal jeg en tur til storbyen og senere til kirken på U, for å se film og spise grøt. Byebye!

  BOM FAST PÅ STAVANGER AIRPORT

  Haha, overskriften høres ut som den nyhetsmeldingen. Men ja, jeg sitter nå her på Stavanger Lufthavn og kommer meg ikke noe sted. Flyet er forsinket pga dårlig vær her på vestlandet. Godt jeg har PCen og internett, så jeg har noe å bedrive tiden med.

  Egentlig vurderer jeg å være så flink og nerd, at jeg skal gjøre ferdig en norsk oppgave. See you later!

  JAAAAAA, SARPSBORG 08!

  Særping te jæ dør!!!!

  Seriøst, før kampen var jeg sykt nervøs. Men det hadde jeg ingen grunn til å være. Jeg satt i oppholdsrommt helt alene med skjerfet rundt halsen og fotballkampen på storskjermen. Nå kan vi endelig slippes jubelen løs. DEILIG!  Hør på opprykkssangen ♥

  Høst-photoshoot

  Endelig fikk jeg vært sammen med min bestevennine, som jeg ikke har sett på 2 måneder. Hun er nemlig så god i håndball, at hun var på landslagssamling når jeg var hjemme sist gang.

  Vi tok en tur ut for å dyrke vår største hobby. Fotografering. Høstfargene er så vakre, så da var det bare å ta på seg jakka, skjerfet og ta fatt i kameraet.  Nå skal jeg kose meg med en pose sombreos og tv-titting, før senger venter på meg! :-)

  Ny hårfarge - før og etter

  I dag var det virkelig på tide å ta etterveksten og bevare sommerfølelsen med lyst hår. Jeg har en skikkelig skrekk for mørkt hår, på meg selv. Dessuten føler jeg fargen ble mye lysere enn forrige gang, men jeg liker det! :-)

  Nå skal jeg begynne å lage mat til mamma og Magnus. Er jeg ikke heldig når jeg første kommer hjem? Senere venter jeg på x-factor, og så skal jeg kose meg litt med is.

  Klar for høstferie

  Når alle andre i Østfold-området går inn i sine siste dager i høstferie, sitter jeg her i sofaen til mamma og nyter min første feriedag siden sommerferien.  Norsk er alltid like trivelig.


  Kakao på skolen etter trening, er skikkelig en opptur :)


  Rett etter skolen dro jeg og noen fra tvn hjem for å ta en liten høstferie, før turen går videre til Serbia.

  Se så søte de er når de sover! :) Hard hverdag, skjønner dere!
  Stavanger fra lufta.


  Nå bør jeg virkelig kjappe meg, skal straks til frisøren. Byebye!

  Borte bra, hjemme best

  I disse tider har jeg nå lært meg at Sand og TVN er mitt hjem. Etter en langhelg i Sarpsborg for å besøke familie, venner og spille volleyball, må jeg si det var godt å komme tilbake til Sand. Det er noe spesielt med dette stedet, som både er herlig og trivelig.

  Volleyballresultatene etter helga vet jeg noen av dere vil vite, så her kommer de.
  U17 - Lørdag
  Skjeberg - Asker 2-1
  Skjeberg - Skjetten 0-2
  Skjeberg - Rjukan 2-0
  Skjeberg - Askim 2-0
  Skjeberg - Holstad 0-2

  U19 - Søndag
  Skjeberg - Flint 2-1
  Skjeberg - Koll 2-0
  Skjeberg - Asker 2-0
  Skjeberg - Holstad 0-2

  Jeg spilte ikke alle kampene, fordi jeg måtte rekke flyet mitt på søndag.  Pappa som tok bildene for meg. De er fra semifinalen mot Asker på søndag. Morsomste kampen jeg har spilt på lenge, vi gruset dem 25-15 og 25-11! :-)

  Hjemme i Sarpsborg

  Turen hjem igår gikk kjempefint. På båten fikk jeg gjort litt fornuftige ting, som å gjøre lekser. Da snakker vi effektivitet! Etter en koselig middag hos Lise og familien, bar turen til Sola Flyplass. Egentlig skulle flyturen ta 50 min, men jeg fikk meg en overraskelse at den bare varte i 30 min.

  Nå sitter jeg å venter på at mamma skal lage grøt til meg. Aldri en frokost uten grøt! :-)

  Jeg legger med to bilder, så ser dere forskjellen på Sarpsborg "natur" og skikkelig vestlandsnatur.

  Sarpsborg (Opsund)


  Sand  (Suldalslågen)

  Denne uka i Stavern

  Denne uken her har jeg vært i Stavern på Frikirkens sommerfestival, Visjon. Jorann og jeg kom på mandag pga lederkurs og alt som skulle ordnes. Dagene har vært proppet med lederoppdrag, møter og sosialt samvær med nye og gamle venner.

  Vi hadde et aldri så lite prosjekt nede i Skråvika, om å sette opp en løype.


  Andreas skulle prøve å komme igjennom det ene bildekket, haha. Det gikk ikke så bra, stakkars.


  Det er sikkert noen av dere som lurer på nøyaktig hva jeg gjorde der. Jorann og jeg var nemlig aktivitetsledere ♥


  Etter kanskje 30 forsøk med å få tauet over den ene grenen, klarte Andreas det tilslutt. Da hadde samtlige av gruppa prøvd fra før.


  Rode med YESS-slagordene;


  Håvard, den store smakskongen. "Jo tenk, røde og gule seigmenn smaker faktisk forskjellige!"


  Rode, min søteste jente :-)


  Glow var en veldig populær dans på YESS.
  "That's my wife, dududu"
  Godgutten, Sondre med jentene ♥


  En siste avslutning med hele YESS-gjengen.

  Takk for i år!

  Har du vært på en festival i år?

  YESS 2010

  På tirsdag lovte jeg å skrive litt om Yess 2010, så her kommer det ventende innlegget.

  Yess er egen leir på Frikirkens sommerstevne i Stavern, kun for ungdommer. Egentlig er Visjon det store navnet for Frikirkens sommerstevne i Stavern 21-25. juli 2010.

  På Yess har vi en egen plass kun for ungdommer i alderen ungdomsskolen og videregående. Man bor sammen i telt eller campingvogn. På morgen er det en slags bibeltime, og rett etter det er det morsomme aktiviteter ute på gressmatta. Det blir servert lunsj, og middag før det er fellesmøte i Stavernhallen. På kvelden samles alle ungdommene i campspot, hvor det er hygging, prating og bare kos.

  Jeg har vært med på Visjon 2 ganger før, og det blir bare bedre og bedre for hvert år.

  I år blir det veldig anderledes fordi Jorann og jeg ble spurt om å være aktivitetsledere og sette opp en aktivitetsplan for ca 150 ungdommer på formiddagen. Så klart vi kunne det! Til slutt ble vi med i komiteen og er med på å bestemme det meste. Det er skikkelig spennende, jeg har lært masse og jeg er sikker på at det blir bra. Håper jeg!


  Lovsangsbandet på Yess. I år skal det være et annet, men et ungt band! Mer kan jeg ikke si ;-)


  På kvelden spilte mange av oss det såkalte "smash" spillet. Ganske morsomt og enkelt, når det ble sent på kvelden.


  Den ene formiddagen spilte vi "Stratego". Det smakte utrolig vondt, ikke sant, Jorann?


  Forsangerene på fellesmøte. Der samles barn, ungdommer, voksne og gamle til et møte i Stavernhallen.


  Changemaker. En fotballkamp med masse urettferdigheter. Jeg var på vinnerlaget, så jeg syns det var super gøy.


  Til slutt. Den storslagne volleyballturneringen.

  Nå vet du forhåpentligvis hva Yess er og kanskje du blir med i sommer og blir kjent med andre herlige kristne ungdommer :-)

  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits