• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Film: Rallarvegen 2013

  Heihei!

  Bare 6 dager igjen på jobb, så stikker jeg til Chicago. GLEDER MEG!

  Jeg tenkte å vise dere en film jeg satte sammen fra da pappa og jeg syklet Rallarvegen for over en uke siden. Håper dere liker den ♥ Nå skal jeg lese videre på Rødstrupe av Jo Nesbø. Trykk på 1080p på tannhjulet for å få best kvalitet.

  Nytt design

  Da har jeg fikset litt på designet med en amerikansk twist. Headeren er selvfølgelig bare midlertidig, for Karoline og jeg skal ta bilder så fort vi kommer oss til Chicago. Håper dere liker designet mitt, ellers så får dere bare si ifra. Her ser dere i alle fall hvordan det gamle så ut. 
   

  Ukens spørsmål

  Fikk "et par" spørsmål for en stund tilbake angående TVN. Selv om jeg har sluttet, kan jeg fortsatt svare på de fleste spørsmål. 

  - Hvorfor valgte du å bytte til TVN?

  Helt enkelt og greit, fordi Sarpsborg ikke hadde et godt nok til meg som er over gjennomsnittet interessert i volleyball. Det ble for lite volleyballtrening her hjemme, særlig i skolesammenheng. 

  - Er du på landslaget?

  Nei.

  - Er det vanskelig å holde kontakten med de hjemme?

  Nja, man finner fort ut hvem som er dine virkelige venner hjemme. De jeg er med hjemme hver gang jeg har vært hjemme, snakker jeg også mye med ellers. Mine vennskap har blitt sterkere etter at flyttet, særlig med Unni. 

  - Har du hatt god utvikling siden du startet?

  Ja, jeg blitt bedre både fysisk og psykisk, samtidig har jeg også fått en mye bedre forståelse for spillet.   - Hvor høy er du?

  1.65 m.

  - Er du fornøyd?

  Her mener du vel om selve skolen og ja, jeg er veldig fornøyd. Når jeg begynte der, skal jeg være ærlig og si at alt virket skikkelig bra og perfekt der. Da jeg virkelig kom inn i systemet, fant jeg også negative sider, men sånn vil det alltid være. Sett på helheten, er TVN en fantastisk skole med godt miljø, gode lærere, hyggelig personale og en haug med trenere som bryr seg (selv om de også må kjefte litt på oss). 

  - Er det vanskelig å holde karakterene gode?

  Her vil jeg si både og. For meg som gikk på en idrettslinje, var fagene hjemme enklere enn de på TVN. Jeg måtte jobbe mye mer på TVN. For noen er man også veldig mye ute å reiser, blant annet på turneringer, kamper, treningsleirer og hjem. 

  - Noen gode råd til volleyballspillere på 15-16?

  Hvis man virkelig har lyst til å bli god, bør man dra på samlinger på TVN og kanskje eventuelt søke. De har cirka 4 samlinger i året + en sommerleir. Ikke bare får man treffe masse volleyballinteresserte ungdommer, men også bli trent av trenere med høy kompetanse. Tren mye volleyball med laget, vær engasjert i volleyballmiljøet, tren gjerne styrke ved siden av volleyballøktene og gled deg over volleyballen. Selv om styrke til tider kan være kjedelig, så alltid husk på hvorfor du gjør det. 

  Skal jeg lese din blogg?

  Har du en bra blogg som jeg bør lese? Legg igjen bloggadressen i kommentarfeltet, så skal jeg tar en titt. 

  The beauty of Norway

  Heisann! 
  Jeg fant noen helt sykt fine bilder av Norge som jeg gjerne vil vise dere. Nå skal jeg i dusjen etter en 3 timersøkt med volleyball. 

  Sarpsborg

  Galdhøpiggen  Oslo

  Kameraet som jeg bruker

  Tidligere har jeg vist dere hvilket kamera jeg bruker, noe som er snart 1 år siden. Jeg har ikke kjøpt et nytt, men har fått litt flere objektiver og diverse. Skal jeg jeg være helt ærlig, har jeg begynt å se på et nytt kamera som både tar gode bilder og har mulighet til HD-filming. 

  Nikon D60 som jeg fikk sommeren 2009.  Nikkor 50mm som jeg fikk julen 2011.

  Nikkor 50-200mm som jeg fikk sommeren 2010.

  Fjernkontroll til selvutløseren som jeg fikk julen 2010.

  Svar på spørsmålsrunden

  Hva har du i spenst? 49 cm.

  Hvor mange timer trener du styrke og kondisjon i uken? 3 timer styrke i uken og jeg prøver å trene en time kondisjon (dette er ikke obligatorisk), men siden jeg har reist veldig mye de siste tre månedene, har jeg ikke vært like flink.

  Er det vanskelig å søke seg inn i 2 og 3 klasse på skolen du går på? Med tanke på nivået til de andre og det sosiale? Jeg vil si både og. Jeg var ikke den beste volleyballspilleren, så det ga meg en del utfordringer, men jeg føler jeg har taklet det bra. Det sosiale gikk over all forventing, klassen er kjempeherlig og de tok meg veldig godt imot. 

  Blir du noen gang lei av volleyball? Hva motiverer deg i så fall til å fortsette? Jeg har aldri blitt lei av volleyball, men det har hendt at jeg har tenkt meg om to ganger hvis jeg har en dårlig periode. Det er da det gjelder å finne god motivasjon. Jeg pleier å skrive ned alle tankene mine, finne bilder av volleyballspillere eller andre motivasjonssitat, se volleyballkamper og å ta bilder. Det å gjøre noe annet enn volleyball hjelper også på motivasjonen.

  Blir dere kjent med folka som bor der dere går på skole? Det tok lang tid, men jeg har blitt litt kjent med noen av de. De er kjempehyggelige mot oss.

  Så kommer alle spørsmålene fra Alicia, som jeg måtte svare på.

  Hva er de best i generelt? Da vil jeg si det å skrive blogg og å ta bilder. 

  Hva er du best i på volleyballbanen? Å serve.

  Hvem er deiligst av guttene på toppvolley? Si det?

  Kan du legge ut sangvideo? Nei.

  Hvor ofte skifter du på senga? Hver uke.

  Har du noen tips å piffe opp generelt ekkel mat? Kjøpe god mat i butikken funker alltid.

  Kan du kjøpe løsgodteri til meg i Sverige? Ofc, my baby!

  Kan jeg få den gamle iPhonen din? evt. kjøpe. Magnus har overtatt den :)

  Kan jeg få autografen din på et bilde på døta mi? Skal du ha med et bilde også?

  Fun facts

  • Jeg er en utrolig dårlig taper, og begynner som regel å furte for meg selv når jeg taper.
  • Jeg bruker 3 par sokker om dagen.
  • Jeg tar oftere fly enn buss.
  • Rommet er nesten alltid ryddig på Sand, men alltid helt forferrdelig rotete hjemme.
  • Før trening og kamper tar jeg alltid på høyre knebeskytter og høyre sko først.
  • Jeg liker å finne bilder, ordtak og musikk som motiverer meg gjennom hverdagen.
  • Jeg har blitt frelst av Apple. (Til nå har jeg Macbook Pro, iPad, iPhone og iPod).
  • Jeg har 1447 sanger i iTunes.
  • Jeg må ALLTID redigere bildene mine før jeg legger dem ut.
  • Jeg sover med vinterdyne året rundt.
  • Mine største forbilder er Jillian Michaels (trener i Slankekrigen) og Aleh Akhrem (volleyballspiller i Polen).  Var det noe dere visste fra før?

  Ukens blogg - Volleyballelise

  I dag ble jeg kåret til ukens blogg av denne jenta her. Tusen takk! 

  Kjære lesere

  Jeg syns det er veldig gøy at så mange leser bloggen min. Statistikken stiger bare oppover, og mange av dere legger også igjen kommentarer. Det er noe jeg setter stor pris på. Jeg skal prøve å oppdatere dere så ofte som mulig. Og hvis dere skulle være noe dere lurer på, bare skriv i kommentarfeltet :)

  Nå stikker jeg i dusjen, for og så gjøre litt lekser.  

  Kaste bort en sjanse

  Har du noen gang følt at alt gikk på skinner, livet var topp og ingenting kunne stoppe deg? Plutselig kommer det til et punkt hvor man føler at alt blir feil, og man bare sniker seg unna og graver sin egen grav. Sjansen som gikk rett forbi, bare fordi man ignorerte det, lot være og var usikker.  

  Jeg kastet bort min sjanse, som jeg vet ville endt godt.


  www.google.com

  Har du kjent den følelsen/tanken før?

  Dagens blogg  Jeg fikk en liten påskjønnelse for bloggen min av en hyggelig leser. Sjekk her. 

  10 ting du kanskje ikke visste om meg

  • Jeg er veldig klønete. Jeg klarer som regel aldri å holde meg på beina. Jeg faller på de merkeligste steder. Feks. ut av dusjen med bare håndkle med publikum. 
  • Jeg forferrdelig uttålmodig. Jeg klarer ikke å vente på noe som helst. Og når jeg blir utålmodig blir jeg bare sint og oppgitt.
  • Jeg er redd for fugler. Har alltid hatt en stor angst for fugler og høner. Hater virkelig de dyrene der. Senest i går hadde vi besøk av en fugl på beachbanen som absolutt måtte følge etter meg.
  • Jeg har gått til Galdhøpiggen to ganger. Sånn er det når man har vært medlem i speidern i hele 8 år.
  • Jeg har en liste over hvordan min fremtidlige mann skal være og se ut. Jeg har alt for store krav til min fremtidlige mann, stakkars den personen. Jeg har ikke skrevet ned listen, men merkelig nok glemmer jeg den aldri.
  • Jeg er et planleggingsmenneske. Jeg henger opp gulelapper overralt med alt jeg skal gjøre. Men jeg har foresten sluttet å planlegge når jeg er hjemme, da trenger jeg å slappe av.
  • Jeg flyttet hjemmefra når jeg var 17 år. Japp, jeg bor jo på internatskole i Rogaland.
  • Jeg har tatt fly hver måned siden desember 2010. Jeg flyer oftere enn jeg tar buss og kjører bil. Jeg har nemlig reist en god siden jeg begynte på toppvolley.
  • Jeg har alltid rett og syns alle andre er dummere enn meg. Jeg er fryktelig sta og elsker å ha rett. Hvis folk gjør "dumme" ting, tenker jeg alltid at jeg kunne gjort det hundre ganger bedre.
  • Hver gang jeg møter en ny person, scanner jeg dem fra topp til tå. Og så kan jeg bli kjent med dem.    Vil du ta utfordringen?

  MITT KAMERAUTSTYR

  Det er mange som lurer hvilket kamera jeg bruker. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere utstyret mitt. Det er ikke så mye enda, men jeg driver og sparer. 

  Kameraet fikk jeg sommeren 2009 og er et nikon D60.


  Jeg har objektivet Nikkor Lens 50-200mm med VR.


  I tillegg har jeg:
  - Fjernkontroll til selvutløser
  - Solblendere til begge objektivene
  - UV-filter til begge objektivene
  - Alt for liten kameraveske
  - Et gammelt stativ fra forrige århundre, men det funker fett!!!

  Linker

  Nyheter om volleyball:
  http://toppvolley.no/
  http://volleyball.no/
  http://www.volleyweb.no/
  http://volleynytt.net/

  Volleyballutstyr:
  http://volleynor.no/

  Blogger om livet på Toppvolley:
  http://karolinems.blogg.no/
  http://kristinehjembo.blogg.no/
  http://toppvolley.blogg.no/

  Jeg jobber litt med å skaffe flere linker relatert til volleyball! :-)

  Pakkingen har faktisk startet

  Min siste volleyballtrening i Skjeberghallen for en stund, hadde jeg i dag. Jeg kan vel ikke annet enn å si at det var gøy, volleyball er alltid gøy. Så vi dro frem servemaskinen, nok en gang, for å øve litt på mottak. Guttene blir helt spinnville, og det var ikke bare mottak vi brukte den til.

  Da vi var ferdig med treningen, spratt Andreas opp til maskinen, og skulle treffe midt i en basketballkurv, som befant seg i taket. Haha! (Han klarte det aldri).
  Etter noen harde mottak, har min venstre arm fått merke det litt ekstra. Jeg har sprekt en blodåre, og fått et saftig blåmerke på "armstrekkeren" :):)


  Nå skal jeg fortsette å rydde rommet mitt, som er overfylt med klær, som burde vært lagt i baggen.

  Hva skal du i kveld?

  Tiden går fort når man har det morsomt

  Nå kommer mitt lovende oppsummeringsinnlegg, jeg snakket om i stad. Egentlig har jeg ikke gjort så mye som å trene og jobbe, men på fridager, har jeg fått virkelig fått tiden til å gå.

  TORSDAG 5. AUGUST
  Siden været ikke var så altfor bra her hjemme, så tok pappa, Magnus og jeg turen til Gøteborg, nærmere bestemt, Liseberg.  I speilhuset!


  FREDAG 6. - SØNDAG 8. AUGUST
  Da jobbet jeg mine siste dager som jordbærselger.  Dessuten tok jeg en tur ned til Glengshølen, for å knipse litt av solnedgangen.

  MANDAG 9. AUGUST
  På mandag spiste Jorann og jeg på Peppes, og jeg fikk verdens søteste gave av henne. Hihi. Etterpå gikk vi rundt i byen, shoppet litt, og tok noen sommerbilder i Kulåsparken.

  Det verste var å si hadet til min aller beste venninne. Siden Jorann dro på KRIK-leir i dag, er hun borte frem til søndag! :-(

  På kvelden tok Jorann og jeg turen til Ingrid hvor det var "hadebra-party", siden veldig mange av KRIK-vennene våre flytter på folkehøyskoler.
  Da er jeg endelig i mål med mine siste oppdateringer. Og det er faktisk bare 3 dager til jeg flytter! :-)

  Pleier du å ha slike oppsummeringsinnlegg?

  Gode minner og travel ferie

  Fyfy, jeg er utrolig dårlig til å blogge for tiden. Jeg bytter mellom å bo hos pappa, mamma og Løkkevika, så det skal ikke være så lett å få med seg alt, bestandig (les: jeg har glemt PCen min hos pappa).

  Nå er det bare to dager til jeg tar en velfortjent "ferie" fra alt som heter jobb. Det betyr ikke at jeg skal ligge å snorke på sofaen og gafle i meg potetgull hele dagen. Timeplanen er fullbooket med en liten avskjedsdag med familie og venner, muligens shopping, frisørtime, styrke- og kondisjonstrening, og forhåpentligvis en balltrening. Jeg og noen "volleyballstjerner" fra klubben prøver iherdig å finne en hall å trene i, men det er ikke så lett.

  Jeg fikk nettopp en mail av Sondre med litt bilder fra "photoshooten" på MACen hans med mine herlige jenter ♥

  Bildet ble tatt på Visjon i år, og det er virkelig gode minner fra sommeren! Nå skal jeg nyte resten av kvelden med litt melkesjokolade, HURRA! :-)

  Har du startet med innetreningen? Har du noen gode minner fra sommeren 2010?

  Lappen er i boks

  Altså, ikke misforstå. Det var ikke jeg som klarte lappen i dag, men søskenbarnet mitt, Johannes. Siden pappa har vært en ekstra kjørelærer for han, måtte vi feire litt. Så da ble det ching chong-mat i Fredrikstad.

  Noen familier er rare, det er hvertfall min. Haha.


  Tommel opp for de solbrune i "The Ervum family" ♥


  Johannes og Magnus på vei hjem fra Fredrikstad.


  Nå er det snart natta'n for meg. Jeg skal på jobb igjen i morgen, og håper vepsen holder seg unna meg i morgen. Jeg ble nemlig stukket av en sint veps i dag!!!!

  Har du scooter, eller lettsykkel?

  Innkjøp fra Ikea

  Nå har det deg sånn at jeg flytter som nøyaktig 12 dager. WOW, som jeg gleder meg. For å gjøre rommet mitt på toppvolley litt "hjemmekoselig", tok pappa, tante og jeg turen til Ikea på torsdag for å shoppe. Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av det jeg kjøpte.

  Det ble faktisk 3 fulle Ikea-poser og en "duppe-ditt" ved siden av.
  Resten av tingene jeg kjøpte, skal dere få se når de står klart på rommet mitt på toppvolley.

  Har du vært på Ikea i det siste?

  Trening er godt for alle

  Trening er godt for alle, spesielt for meg denne tiden av sommerferien. Hvis jeg skal klare å henge med de elevene som allerede går på toppvolley norge, og bli en god volleyballspiller, finnes det ingen snarvei. Trening er det eneste som hjelper. Det vil si at de tre siste ukene som er igjen av sommerferien blir så kjedelig som at jeg må jobbe og trene.

  Jeg (rettere sakt, mamma) gikk til innkjøp av en fitnessball. For dere som vil trene litt i sommerferien, er dette å anbefale. Man kan gjøre så mange øvelser på ballen, og det faktisk morsomt, syns jeg!


  Nå skal jeg toppe det hele med å sykle til butikken for å kjøpe litt mat, og noe godt til dessert. hihihihi

  Er du flink til å trene i sommerferien?

  Har du valgt riktig videregåendeskole?

  Denne uka her er tiden inne for de fleste til å få vite hviken videregåendeskole de har kommet inn på.

  Jeg husker akkurat for ett år siden, hvor alle spammet nettby om hvor de hadde kommet inn, den natten. Bestevennene mine kom inn på toppidrett og helse-og sosial. Jeg derimot, hadde søkt på idrett. Jeg kom inn på idrett på skolen midt i byen, og jeg var kjempe fornøyd.

  Etter mitt første år på VGS har jeg funnet ut at jeg gjorde både riktige og feil valg.

  Riktig:
  • Jeg lærte mye om trening og kostholdet
  • Jeg har blitt mer bevisst på hva som er sunt, og ikke sunt av mat
  • Jeg kan fint lage mitt eget treningsprogram
  • Jeg har lært utrolig mye om musklene, og hva som skjer under trening
  • Jeg har lært hvordan vi skal trene riktig

  Feil:
  • Jeg savnet volleyball hele tiden
  • Karakterene i gjennomsnitt i klassen er ikke noe å skryte av
  • Dårlige arbeidsforhold
  • Veldig lange skoledager, spesielt når man skal rett på trening
  • Dårlig oppfølging av elever
  • Treningen i min hjemklubb er helt på tryne
  Etter et halvt år i førsteklasse besøkte jeg Toppvolley Norge for første gang. Det var da jeg innså at hverdagen min kunne bli anderledes. Toppvolley Norge hadde klart det ingen andre skoler i Norge har klart, nemlig å samarbeide i mellom trening, skole og venner/fritid.

  Valget endte med at jeg søkte på Toppvolley Norge for mitt andre år på VGS, og jeg har nå takket ja til skoleplass. Foreløpig angrer jeg ikke et sekund på det valget jeg har gjort. For om 1 måned består livet mitt av volleyball på heltid, skole og internatliv.

  Dette er mitt nye hjem fra høsten av :):)


  Har du valgt riktig videregåendeskole?

  Kontakt

  Jeg liker å være en opptatt dame med timeplanen full. Hvis det er noe du lurer på angående bloggen, sponsing eller ToppVolley Norge, send mail til eliseervum@gmail.com. Spørsmål om trening, skole og diverse kan også skrives i kommentarfeltet :-)

  About  Hvis du vil lese om livet mitt her på Toppvolley Norge, trykk på denne linken her.

  Slutt på golfbiler, affär og sjølukt

  Overskriften sier sitt, folk durer rundt på disse "flakmoppene", med passasjerer foran.


  De eldre fortrekker heller de litt mer komfortable "bilene", nemlig golfbiler.


  Kosters navle er torget, som inneholder en ICA butikk, is-kiosk og en bensinstasjon.
  Svenksene er så innmari kule, for de vil heller ha et eget hus for pantautomatene. WOW!


  Hvis du skal på Koster en gang i fremtiden, dra til Ekenäs :):):) Verdens beste sted.


  Da vi skulle ta båten hjemover, ble det ikke plass til alle. Sykt mange som skulle hjem, så disse måtte vente på neste båt. HAHA
  Nå må jeg rydde ut av kofferten min, og kanskje ta en treningsøkt snart. Jeg har nemlig fått et treningsprogram fra en trener på TVN. Så nå blir det hardtrening resten av sommeren.

  Siste dag på Koster med sommermusikk

  Jeg har nå funnet tilbake til trestubben, som jeg har snakket så varmt om. Siden det regnet som en storm her ute i går, gjorde jeg nye funn på svensk tv. De sender norske programmer, og allsång på skansen er faktisk bedre enn allsang på grensen. Hvertfall når de kan by på Eric Saade, og et publikum som faktisk synger.
   


  Okei, her kjedet jeg meg som en frosk. Livet er kjedelig uten sommer, sol og volleyball.


  Akkurat nå hører jeg sommermusikk fra nabohuset, noen svensker leker frisør rett ved siden av meg, og jeg føler meg skikkelig lost her jeg sitter. I morgen reiser mamma og jeg hjem igjen til gode "gamle" Norge.

  Hva har du gjort i dag?

  Trestubben er min nye kontorstol

  Nå "løper" jeg fram og tilbake mellom laderen og en trestubbe. Akkurat der vi har leiligheten, har internetten slokknet. Derfor har jeg funnet meg en trestubbe midt i svingen til Solkoster.

  Batteriet på PCen er heller ikke noe å skryte, så jeg får snart løpe tilbake igjen, for å fylle på batteriet. Det jeg skulle si er at jeg har det utrolig bra her. Vi har syklet 1 mil hver dag, spist is hver dag og solt oss hver dag.


  Se, ikke noe sminke eller redigering. JEG HAR BLITT BRUN PÅ TO DAGER :):):
  Nå må jeg kjappe meg bort til laderen, hjelpes for et styr.

  Hva gjør du i ferien?

  Välkommen till Solkoster och Kosteröarna

  Heheh, egentlig skulle jeg være så "snill" å blogge i går kveld. Men jeg tror jeg overbelastet internetten her, fordi jeg fikk ikke lastet opp noen bilder. Innlegg uten bilder er fyfyfy.

  Nå skal jeg spise en kjapp frokost, og kaste meg på sykkelen, for å slikke masse sol på stranda. Og selvfølgelig bade i store bølger. Seee yeah.

  Har du vært på Koster før?

  Hade'a. Jeg skal ut å trene nå
  Det er så deilig å ha fri fra jobben på slike dager. jipppppi.


  Sjekk nammenam frokosten min. Haha. Siden jeg er opptatt av trening og bli en god volleyballspiller, blir det kanskje litt feil med sukker på jordbærene, men men, noen ganger er ikke jeg like flink jeg heller.

  Løpeturen i går med Ida, endte med 1 mil, og det er jeg litt stolt av. I dag løp vi nesten 7 km, og om 30 min begynner sandvolleyballtreninga i Høysand. Woho!

  Hvordan har din dag vært hittil?

  Snart drømmer jeg om jordbær

  Serrrr, i dag har jeg jobbet hele dagen. Ikke akkurat slitsom jobb, men det er kjedelig å sitte på rompa i flere timer. Det er hardt, skal jeg si dere. Hahaha.

  Så i dag måtte jeg ta til kreativiteten for å ha noe å gjøre på jobb. Derfor tok jeg med kameraet mitt ...  ... og et blad fra se og hør.


  Nå må jeg få opp farten, for jeg skal møte Ida om 10 min. Vi skal nemlig ut på en løpetur :):):)

  Jobber du i sommer? I så fall, med hva?

  Jordbær og "Beatles" i mitt hjerte

  De siste dagene har jeg vært en god del på jobb. Ikke akkurat den mest spennende jobben, men jeg trives i mitt eget selskap. Midt i jobbtiden i går, kikket solen fram og jeg kunne nok en gang nyte det herlige været.

  Jeg selger jordbær og moreller, til informasjon. Haha.  I fjor sommer leste jeg litt i denne boka, liksom på stranda i solsteiken. Du kan jo bare gjette hvor den havnet da skolen begynte igjen, ja nettopp, på bokhylla mi. Så den lille smarte delen av meg, fant ut at jeg kunne begynne å lese imens jeg ikke hadde noe å gjøre. Genialt! Jeg har blitt helt hekta.

  Liker du å lese bøker?

  Sommerferien kan endelig begynne

  Nå har jeg endelig sommerferie, og det skal bli godt, selv om jeg skal jobbe en god del. Vi hadde avslutning i aulaen på skolen i dag og etterpå tok Unni og jeg turen til byen. Jeg fikk kjøpt meg bittelitt klær, som jeg kanskje kan vise i kveld. På skoleavslutnigen til 1.klasse spilte også bandet til Markus og co, nemlig Teabag.

  Har du hatt en avslutning med klassen/skolen?

  Summerfeeling med volleyballjentene

  Det er ikke lenge siden jeg kom hjem fra avslutning med volleyballjentene. Vi har grillet, hoppet på trampoline, spilt volleyball og kost oss. Litt trist at jeg skal "forlate" det laget til høsten, men jeg kommer tilbake av og til.  Ingrid og Veslemøy som danset en egen komponert macarena-dans. Gjett om alle satt å lo, haha.


  Alle skulle hoppe på rompa på likt. Selvfølgelig fløy Siri to meter opp i lufta hver eneste gang.


  Skjeberg ju17/19, dere er og blir herlige jenter ♥

  Har du hatt en avslutning med idrettslaget ditt? Eller en klasseavslutning?

  Tid for farvel og hjernevasking

  I 13-tiden tok Vilde og Synnøve toget hjem igjen, og jeg håper de har hatt det bra her.  Plutselig kom toget og vi måtte ta farvel.


  På kvelden ble jeg med pappa til Kulåsparken for å høre på Sarpsborg Gospelkor. Seriøst, jeg har blitt hjernevasket med så mye gospel i helga. Haha!
  For nøyaktig en time siden kom pappa og jeg hjem fra en tur på motorsykkelen. Friskt, kan man si.

  Har du vært på gospelkonsert før?

  Snart kommer jentene mine

  Om drøye 40 min kommer mine to herlige jenter med tog fra Lillehammer. Jeg har gledet meg lenge og endelig skal de innta hockeytown med stil. Hoho.

  Vi blogges i kveld med bilder!  Hva skal du i helga? Får du besøk?

  Gamlegjengen samlet igjen

  I en uke har jeg hatt en slags "sommerferie", så i går samlet Karro igjen gamlegjengen og vi tok turen til Tunevannet. Det var så koselig å være samlet igjen, etter et år hvor vi har vært litt for oss og ikke vært sammen alle fire.

  Etter noen timer kom også Rami og Rivan.


  Haha, alle hadde spist blå is.

  Nå har jeg nettopp "feiret" med gulkake for at jeg ikke kom opp i muntlig eksamen. JOHO :-)

  Hva syns du om bildene? Kom du opp i muntlig?

  Endelig 17år :):):)

  Endelig er jeg også 17år, de fleste av vennene mine har allerede hatt bursdag, så nå var det min tur. Siden fra jeg var liten har jeg alltid syns bursdag er gøy, så til lørdag blir det feiring!! Da får jeg også besøk fra både Toten og Øyer.

  Senere i dag skal jeg ut å spise med pappa og lillebror, og på kvelden tar jeg turen til mamma. Da skal vi nemlig på et "sminketreff", haha. Kall det hva du vil, men det er om Mary Kay produktene.
  Ja, vi elsker dette landet.
  Så "hjernevasket" som jeg har blitt, skal jeg se på VM nå. Hade a :-)

  Polka, flashmobb og svenske gutter - ESC

  Jeg klarer ikke å dy meg om å nevne litt om hele Grand Prix sirkuset, for i går kom jeg over en dokumentar om hvordan det hele foregikk bak kameraene. 

  I grunn syns jeg hele er bare helt sykt, at man koster på så mange millioner for et show på tre timer. Lørdagen min skulle ikke bli satt av til det evigvarende lange showet, men når man er på en skole hvor 15 personer sitter rundt EN tv og man skal bli enige, endte det opp med å se de dårligste innslagene. Nok en gang.


  Didrik var den eneste som skulle få æren av å rulle over skjermen på ToppVolley, og hele gjengen sang med. Nordmenn var rett og slett forventningsfulle på at Didrik skulle vinne, og vi endelig kunne få riste av oss Rybak-feberen. Men den gang ei.


  En annen raring som dukket opp på skjermen, som man skulle være den største discokula på Telenor Arena, var en fra Serbia. At han kunne være en favoritt til å vinne, det skjønner jeg absolutt ikke. Jo, faktisk, siden Rybak vant, kan hvem som helst vinne. 15 volleyballspillere samlet på en skole, trodde han sang: "POLKA! POLKA!" og vi hang med. Ikke så rart når han jokker rundt med de styggeste klærne man noensinne kan finne.
   

  Madcon kunne stukket av med pokalen og seieren om de hadde stilt opp med denne hippe sangen og flashmobben de hadde. For et show! At noen nordmenn klarte å tenke ut et så bra pausenummer, er litt uvirkelig. Der kan Russland bare bøye seg i støvet og fortsette å måpe. Det sies at sangen til Madcon ligger på toppen av hitlistene i Tyskland, over tyske-Lena sin sang.


  Hvis noen fulgte nøye med da svenskene skulle få sine 10 sekunder på hele showet, var det mange pikehjerter som ble smeltet. Inkludert mitt. Hvorfor så vi ikke han i finalen? Da hadde svenskene faktisk hatt en stor sjans, i forhold til et nervevrak av en liten jente som troppet opp med gitaren og var klar for en spontankonsert.


  Hele sirkuset er over, og Tyskland skal klare å toppe dette til neste år. Det betyr at Rybak kan gå inn i glemmebøkene og folk skjønner at feler med neonlys ikke er kult. Hva blir det neste år?

  Fikk du med deg Grand Prix? Hva syns du?

  Overraskelsesbursdag

  I dag hadde en av mine bestevenner bursdag. Da bestemte Unni og jeg oss for å overraske Sandra på døra med muffins med kakelys og gave. Da vi hadde spist opp bursdagsmuffinsene, ordnet vi oss en bursdagspizza og så på norske talenter.
  Det ble en kjempe koselig bursdag, alt gikk som planlagt og Sandra ble overrasket.

  Liker du å overraske andre?

  Stedet hvor alle klår så mye

  Haha, for en overskrift. Uansett, etter skolen i går dro Jorann og jeg avgårde i bursdag til en vennine. Hun bor i Sandefjord, men skulle feire bursdagen sin på en hytte i Klåstad. Stedet ligger mellom Sandefjord og Larvik om noen lurer. Da Jorann og jeg fikk høre navnet på hvor vi skulle, holdte vi på å klappe sammen og med vårt tonefall ble alt feil.

  Jeg hadde det i hvertfall kjempe koselig og kvelden ble avsluttet med tre filmer. Under film nummer to klarte jeg å sovne fordi jeg syns filmen ble dødskjedelig og langtråkkig, haha.
  Rode (bursdagsbarnet) og Jorann lagde sorbe.


  Sing-star på høyt nivå.
  Nystekte rundstykker, omelett og salat til frokost.


  Jeg måtte få det bekreftet at jeg hadde vært i Klåstad. Bare se på busstidene, sjohei.

  Har du vært et sted med et rart navn?

  Volleyball på sitt beste

  Dagen har vært helt perfekt! Sommer, sol, volleyball og masse volleyballglade folk.

  Tusen takk for at dere ønsket meg lykke til i går, det hjalp og jeg klarte å prestere nesten på mitt beste. Så jeg er veldig fornøyd. Vi startet med å trene en treningsøkt med basic slag, altså baggey- og fingerslag. Etterpå var det noen som ble plukket ut til den bedre gruppa som skulle trene en økt senere på dagen. Både Anna og jeg kom med på den treninga. Da var vi to storfornøyde jenter!

  Ellers så har jeg sendt bildene mine til han ene treneren, så kanskje bildene kommer på volleyball.no om noen dager. Håper jeg!


  1994/1995 treningen.
  Hallen med mange forskjellige treningsgrupper.


  Etter første treningsøkt var det rett ut i solen for å slappe av. Digg.

  Hvordan har din dag vært?

  Blogg-inspirasjon og hjemme igjen

  Jeg merker det ikke kommer innlegg fra meg hver dag som jeg skulle ønsket. Det har seg sånn at tiden strekker ikke alltid til, og andre ting blir prioritert før bloggen. Det betyr at jeg sitter med masse inspirasjon til å blogge fremover, så jeg håper lesertallet kan stige litt.

  I helga har jeg da vært i Bergen for andre gang. Det var koselig, selv om det sportslige gikk rett vest. Jeg har lagt det bak meg og jeg prøver å fokusere videre til forskjellige samlinger. Det er det som gjelder nå.

  Jeg tenkte jeg heller skulle dele litt bilder med dere, for bilder ble det mange av.


  På toppen av Fløibanen.


  Bankett.


  Blipp fra "Norske Talenter" beatboxet for volleyballfolket.


  Søndag ettermiddag forlot hele laget og resten av volleyball-Norge, Bergen. Det var en flott opplevelse, og jeg skal garantert tilbake til Bergen flere ganger.

  Har du vært i Bergen?

  Første dagen over i Bergen

  Da har Ida og jeg kommet i hus, altså på hotellet. Vi har spilt 3 kamper i dag med veldig tidsrom. Etter en kamp som vi måtte hjelpe til med sekretæriatet ble det pizza i hallen. Siste kampen spilte vi kl 20:45, og den tapte vi. Sportslig har det gått veldig dårlig. Jeg hadde på følelsen at det skulle skje ett eller annet med oss. Så ja, vi har tapt tre kamper i dag. Selv om vi spilte helt greit, tapte vi sånn akkurat. Ekstra kjipt.


  Ingrid og Veslemøy på flyet.


  På åpningssermonien.
  Lunsj-time.


  Holstad - Austrått.


  Austrått.

  Nå skal Ida og jeg se ferdig Senkveld, før vi legger oss. Natta!

  Gudstjenste og Christine konfirmasjon

  Ja, jeg vet. Verdens mest kreative overskrift.

  Tiden var inne for konfirmasjonsgudtjeneste søndag kl 11 i Sarpsborg Frikirke. Kanskje ikke det du gleder deg mest til da du står til konfirmasjon, men jeg som leder merket jeg ble veldig spent på hvordan dette skulle gå. Litt inprovisasjon her og der, men jeg regner med at de fleste syntes det var bra.


  Siste finish


  Du var så utrolig flink, Christine ♥
  Bønn for konfirmantene


  Stas med masse gaver

  Nå skal jeg legge meg, for i morgen skal jeg tidlig opp. Buhu!

  Har du vært i en konfirmasjon i år?

  Hobby nummer 2

  I det siste har forkjølelsen og hodepinen min gått utover bloggen. Jeg er fortsatt ikke frisk, men jobber med saken. Har absolutt ikke planer om å være syk på NM som er neste uke.

  På onsdag orket jeg ikke å dra på volleyballtrening, så jeg tok heller turen bort for å se på treninga i stedet. Jeg fant ut at jeg kunne holde på med min hobby nummer to. Nemlig foto. Det endte med 200 volleyballbilder, som ble til 40, haha.


  Haha, Andreas ble kjempe happy for blokken hans!

  I går var det siste konfirmantmøte før den store dagen. Regner med at alle konfirmantene er kjempe spente og litt nervøse. Så i går tok vi gruppebilde, og etterpå gikk Anders, Jorann og jeg opp i Kulåsparken for å ta litt bilder.


  Min bestevenn!

  I kveld skal jeg på volleyballtrening. Blir spennende å se om jeg orker så løpe mye, men det går som det går. Etter det skal jeg til tvillingene Solli på grillings. Snakkes!

  Hva liker du å gjøre? Idrett, foto, blogge?

  Perfekt slappedag

  I går kveld var jeg en tur hos Anders og Fredrik på taco med noen venner. En god del latter og fortellinger om pinlige stunder ble toppen av kaka.

  Nå bør jeg få opp farten fordi vi skal en tur i kirken og jeg skal på et styremøte litt senere i kveld. Ellers så har jeg fått sett tre episoder av Farmen og gleder meg til å få vite hvor Kim i Himmelblå har blitt av. Snakkes!  Hva har du brukt dagen til?

  Se klassen min i volleyball

  For en herlig dag. Jeg har fått trent tre ganger i dag og alt har gått i innebandy og volleyball. Dagen kunne ikke blitt bedre, men tanke på det herlige været. Enda en fritime som vi satt ute i solen og bare slappet av. Vi må nemlig passe på å sitte utenfor den nye skolen nå, for om to uker kommer russen og tar oss. Da blir det løping på høyt nivå. Huff.

  Jeg tok med meg kameraet mitt på skolen fordi det har seg sånn at vi skal snart få våre treningsdresser, og jeg tenkte å ta litt bilder. Siden vi ikke hadde fått dressene så ble det heller bilder fra da vi spilte volleyball og mine herlige jenter i fritimen.


  Jentene mot guttene. Uheldigvis tapte vi mot dem :-(
  Tina og Christina er superkule!


  Mine herlige jenter ♥

  Er klassen din god i volleyball?

  Morsomme haugalanske kommentatorer

  En løpetur i dagens vær var bare helt fantastisk. Kjenner jeg blir skikkelig glad for at det er skyfrihimmel med sol og varme om dagene. Sol har jeg tatt i dag og prosjektet om å være litt brun på NM går foreløpig veldig bra.

  Ellers så har jeg sett på håndballkamp på pcen, fordi jeg lovte S å se på, selv om han ikke fikk noe spilletid. Pluss at laget tapte med 10 mål. Jeg må bare si at haugalanske tv-kommentatorer er mye morsommere enn de fra østlandet. Haha, han ene kommentatoren fikk grilla han treneren skikkelig. Stakkars mann! En annen ting jeg satt å lo var at kampen var en elitekamp i postenligaen i håndball for menn, mens kommentatoren mente de spilte som jentelag på 18 år. Ja, jeg lo av den!

  Til slutt har jeg endelig fått meldt meg på KRIK Arena til sommeren. Foreløpig har jeg meldt meg på sandvolleyball pro gruppa, men er ikke helt sikker enda. Noen andre som skal på Arena?
  Påskeblomstene til mamma.


  Stjal et bilde av HHK laget fra S sin facebook.

  Liker du å se på håndball?
  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits