• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • Portfølje - Elise Ervum

  Hei!

  Dette er et innlegg jeg har jobbet med en stund og ventet med å publisere til jeg har nok bilder å vise frem i en slags portfølje. Jeg har lagt de under forskjellige kategorier, sånn at det skal være lettere å finne fram. Personlig liker jeg best å ta bilder av natur og landskap, mest fordi bildene kan gjenforteller en historie, gjerne fra en tur jeg har vært på, som jeg kan gå tilbake i arkivet og mimre ifra ved en senere anledning. Ellers så syntes jeg de photoshootene jeg hadde igjennom skolen var ganske morsomme og samtidig inspirerende til flere prosjekter. Håper dere liker bildene, og kom gjerne med kommentarer enten til andre ideer eller generell konstruktivt kritikk!

  // I have worked on this post for a long time and I waited to publish anything here before I had enough pictures to my portfolio. I added my pictures under different categories so it would be easier for you to find them. Personally I love to capture pictures of nature and landscape mostly because pictures can tell a story form a trip I have been on and I will be able to go back in the archive and dream about my experience at a later time. Otherwise, I thought the photoshoots I had at North Park University was a lot of fun and I got inspired in many ways to continue my work. I hope you all like my pictures and please give me some comments on things I can get better on :-)

  NATUR/LANDSKAP - NATURE7LANDSCAPE  FOTO-OPPDRAG FOR NORTH PARK UNIVERSITY - PHOTOSHOOTS FOR NORTH PARK UNIVERSITY

  IDRETT (Fotball, volleyball, amerikansk fotball og cheerleadning) - SPORTS  PORTRETT - PORTRAITS  KONSERTER - CONCERTS

  Hva syntes dere om bildene mine? 

  Bilder - Detaljer fra internatrommet

  Hei alle sammen!
  Dere har vel sikkert skjønt hvorfor jeg plutselig ble så dårlig på bloggfronten, nettopp fordi jeg er stuck på en plass i ingenmansland hvor vi trener, spiser, sover og går litt på skole. Jeg trenger jo ikke akkurat å fortelle dere om de to timene med religion, og for å ikke glemme norsktimen. Interessant? Neppe.

  Treningene har gått så som så, ikke akkurat mine beste dager for å si det sånn. Dessuten har vi et lite besøk fra trenere som vanligvis holder til i Bø, samt to gutter fra Serbia som trener beach, og i tillegg til Jonas og Sigurd og for å ikke glemme Hazel som har vært her i 3 uker. Alltid koselig med besøk.  Inspo-veggen min som består av profesjonelle volleyballspillere, noen søte ord og Starbucks. 

  Sminkekostene på tørk. Viktig å vaske de jevnlig, altså en gang i uken.   Litt armbånd som jeg kjøpte på Forever 21. 

  Vinteren - Bilder

  Jeg tenkte å publisere noen bilder jeg tok i går. I dag blir det en time med alternativ og muligens en økt med beach. Skulle ønske jeg hadde noe mer interessant å blogge for dere, men jeg er litt tom for ideer akkurat nå. Jeg skal fortelle dere litt nærmere angående USA til høsten. Det er nå jeg virkelig har kommet i gang med prosessen. 
  Vinter-photoshoot

  Da tenkte jeg det var på høy tid å blogge litt igjen. Denne helgen for det meste gått til volleyball (dere er vel ikke overrasket?). Vi har sett begge cupfinalene i norsk volleyball og i tillegg måtte vi se den ene semifinalen i den polske cupen. Resovia tapte 3-1 mot Skra Belchatow, så derfor ble jeg i litt dårlig stemning i går kveld. Dermed ble utallige episoder av Golden Goal redningen. Jeg må jo utnytte TV2 Sumo, når jeg først har gått til innkjøp av abonnementet.

  Dette ble et langt innlegg, jeg får håpe dere overlever. Jeg har brukt søndagen til å ta noen nye bilder til bloggen, se på det herlige påske-været folkens. Jeg vet vi er i januar, men samme det.  Ta vare på de gode vennene du har

  Man vet aldri når de blir borte!

  Mitt år del 1

  Her kommer en liten oppsummering fra 2011. Enjoy!

  Januar

  Vi fikk besøk av Marit Breivik, som holdt et foredrag for oss.

  Tok turen til Førde med TVN-elever for å se cupfinalen mellom Førde og Nyborg.  Ble helt hektet på ligretto og spilte det i hver eneste fritime vi hadde.  Feiret Kristine og Hanne som ble 18 år.   Elevkveld/quizkveld med Hans-Åge i spissen. 

  Februar  Jeg tok blodprøve til en kneforskning.  Jeg testet også øynene mine når jeg tok mottak.  Fikk pakke i posten av verdens beste tante!  Jeg klarte også å "nesten" ødelegge kameraet mitt. 

  Mars  Spiste pizza på Fjordhotellet med en god gjeng.

  Dro til Polen med TVN og fikk møte veldig gode volleyballspillere.  Vi spilte ikke bare volleyball, men lekte oss med paintball.  Jeg hadde også noen kose dager hos Heidi før vi dro til Polen.  Photoshoot med Alicia.  Og deilig massasje i toppidrettstimen.

  April  Hadde en herlig påskeferie hjemme, hvor jeg spiste alt for mye jordbær.  Var ofte på stranda og nøt rolige dager på Sand.  Badet før 1. Mai!!!  Hadde også en photoshoot med Andrine og Margethe.

  Mai  Jeg var på slektstreff hjemme i Sarpsborg.

  Der fikk jeg også vært sammen med gode søskenbarn, Marie og Anette.   Jeg ble satt på svartelisten av russen, så da var det bare å ta i mot all dritten.   16. Mai-feiring på stranda med god-gjengen.  Jeg feiret 17. Mai på Sand, noe jeg aldri skal gjøre igjen. Mye på grunn av at de gode minnene har jeg hjemme i Sarpsborg.  Jeg fikk også besøk av tre jenter fra Skjeberg.

  Juni  Jeg ble endelig 18 år. Woop, woop.  Nora, Margrethe og Alicia laget overraskelsesbursdag for meg.   Avslutningsmiddag med klassen.  Sarpsborg 08 rykket opp til eliteserien!!  En ny photoshoot.  Jeg vasket ned rommet mitt på 2. klassebygget, men jeg fikk god hjelp av bestemor og bestefar.  Startet ferien med noen avslappende dager på Løkkevika. Del 2 kommer snart!

  Julaften - Bildedryss

  Da er det tid for å vise bildedrysset fra julaften. Siden jeg jobbet fra 9-13, ble det ikke god tid for å ordne meg. Pappa og jeg dro i all hastverk til kirken, der jeg skulle delta med barnelovsangsteamet. Julekvelden ble feiret hos tante og onkel med søskenbarn, besteforeldre og det hele. Dessuten fikk jeg alt for mange pakker, syns jeg selv. Jeg skal vise dere dem senere :)  Etter dette bildet fikk jeg et nytt objektiv av mamma. Wihiiii.

  Far og sønn, like sa dere?  Lua jeg kjøpte til min kjære lillebror.  Dessuten måtte jeg prøve den nye gitaren til Magnus som han fikk av morfar :) Nå skal jeg trimme vekk julmaten, blogges!

  Høsten har kommet - Bilder

  I stad da jeg skulle vente på mamma, tok jeg fram kameraet for å knipset litt av de fine høstfargene. Vakkert, ikke sant? Vi har kost oss masse i kveld, så i morgen er jeg tilbake på volleyballbanen. Snakkes!

  Flere bilder fra Sand

  Etter en lang dag hoppet jeg over styrketrening, dermed blir det fullfart i morgen. Den nye sandhallen har jeg allerede testet ut 2 ganger, og bedre trening får jeg vel ikke? Sanda er såååå tung! 

  Nok om det. Julie og jeg har hatt vår "jente-volleyball-prat", så tiden fløy litt for fort. Senga og yndlingsboka kaller på meg.  

  Liker du bildene?

  Bilder - Vakre Sand

  Rett etter en tur i dusjen så jeg sola fylte himmelen med herlige farger. Jeg elsker virkelig å ta bilder under slike omgivelser. Nå er jeg bare supersliten og trøtt, derfor kaller senga allerede nå. Jeg skulle gjerne hatt litt energi til overs. I morgen venter nemlig opptil 3 treninger på meg. 

  Hva syns du om bildene?

  Photoshoot med laget

  Jeg lovte å dele bildene med dere fra photoshooten vi hadde i går. Ganske vellykket med mange bra bilder. Under ser dere portrettbildet mitt som skal brukes på bloggen vår, pluss andre lagbilder. Nå skal jeg vaske litt klær, slappe av og lade opp alle batteriene til kampen som begynner klokka 21. 

  Ønsk meg lykke til, kanskje jeg får min debutt i 1. Divisjon i dag :)

  Likte du bildene?

  Vakker utsikt

  Det er slike bilder pappa kan sitte å sikle over i evigheter. Tanken på at utsikten på rommet mitt er adskillig mye finere her, får sandfolket til å skryte over hvor fin plass jeg bor på nå. 

  Etter en økt med zumba, skal jeg hoppe i dusjen og lese videre på "jenta som lekte med ilden" :)   Hva syns du?

  Bilder - Myrrugby

  Etter noen timer på skolen, avsluttet vi med en såkalt "gymtime", som vi kaller alternativ. Myrrugby stod på planen i dag. Ganske morsomt, vått og grisete. Om en halvtime stikker jeg og noen jenter i klassen på zumba, dagens tredje trening. Senere skal vi ha russemøtet, så det blir ikke noe mer blogging i kveld.


  Creds til Ole (alternativlæreren som tok bildene) :)

  Har du spilt myrrugby før?

  Photoshoot del 2  

  

  

  

  Her er litt flere bilder fra dagens og gårsdagens photoshoot med Unni. Så jeg lurer veldig på hva dere syntes om bildene? Bare til å spytte ut. Jeg liker å forbedre meg :)

  Jeg vet ikke helt om jeg har lyst å meddele dagens treningsøkt. Fyttikatta så dårlig balløkt har jeg ikke hatt på lenge. Føltes ut som det var null balltouch og ballen ville fly alle andre steder.  I morgen hiver jeg meg nok en tur på shopping med mamma. Hylla som vi letet gjennom hele Østfoldhallene etter, fant vi selvfølgelig ikke. Typisk vår uflaks. 

  Nå sier jeg natta!  

  Photoshoot med Unni  

  

  Dette var noen av bildene som Unni tok av meg i går. Kommer fler som jeg har tatt. Ellers i dag har vi tatt flere nye bilder i en litt annen location. Wait and see! Om en time stikker jeg på volleyballtrening, seriøst som jeg gleder meg :) wohohohooh

  Bilder - Lysene er tent

    Tok noen søte bilder av lysene som står på bordet til mamma. I kveld har vi sett på Norge - Tsjekkia, som endte med 3-0 seier, hurra. Treningsøkten ble den beste på lenge, kjørte på så det svei i både armer, mage, rygg og bein. Herlig følelse. I morgen står knebøy og utfall på programmet, så lenge noen gutter hadde kapret det rommet i dag. 

  Bilder - Løkkevika  

  

  

  Hva syns du? Fortsatt en god sommer!

  I hope the sun will always shine  I går var jeg en tur på stranda og prøvde å sole meg, men det var en del skyer til min store skuffelse. Bestemor og bestefar tok turen ut til oss i dag. Dessuten har jeg prøvd meg ut på bakkeløp, for en litt variasjon i kondisjonstreninga. Nå skal mamma og jeg slappe av, som vi har gjort store deler av denne uka her.

  Likte du bildene?

  Bilder - Flowers  

  

  Om få strakser forflytter jeg meg ut på verandaen for å nyte sola. Før det skal jeg rydde litt.

  Hva syns du om bildene? 

  Foto - Nora og Susanna  

  

  
  I går etter trening tok jeg bilder av Nora og Susanna. De skal nemlig spille beach sammen i sommer! 

  Hva syns du om bildene? 

  Foto - Smak av bakgården  

  

  

  

  Bilder fra "båkgården" på internatet som jeg tok i stad. Senere i kveld skal jeg lage et innlegg med styrkeøvelser som jeg lovte dere. Vil bare si tusen takk for herlige tilbakemeldinger i det siste. Jeg får bare enda mer motivasjon til å blogge. 

  Nå er det faktisk bare 13 timer og 17 minutter til jeg fyller 18 år.  

  Good times
  Foto: Unni Karine

  Kort om dagen i dag. Har sovet og sett film på skolen. Alternativen hadde vi fotball i en binge som var skikkelig glatt. Artig med     andre ord. Beachøkt i pøsende regnvær ble det også. 

  Nå sitter jeg med alle bildene på harddisken og mimrer tilbake på ungdomsskoleårene. 3 glansår! Bildene er fra 10. klasseturen til Torsetlia. Good times. 

  Foto - kjærlighet er mer enn forelskelse  

  

  Hva syns du om bildene? Bildene er av Marius og Ingunn :-)

  Foto - Converse
  Jeg bare elsker converse-sko!!! Gjør du?

  FOTO - Årets første bad


  Elisabeth var selvfølgelig første man ute i vannet og dukket like gjerne hele kroppen under. Tøffing :-)
  

  FOTO - MAMMAS PÅSKEPYNT  

  

  

  Mamma tok en ny vri i år med å plassere mestparten av påskepynten i greiner på verandaen. Nå skal jeg kjappe meg opp på trening, for å så møte min søteste Jorann!

  Hvilket bildet likte du best?

  FOTO - THE SUN    Egentlig er jeg så trøtt at jeg vil legge meg (hardt å ligge ute i solen en hel dag ...), men jeg skal vente til Rode logger seg på. Jeg MÅ prate med henne! Haha. Så jeg prøver å holde meg våken med triste breakup-songs, ikke spør hvorfor.

  Likte du bildene?

  FOTO - PÅSKE
  Graven til mormor!  Til tross for det fine været i dag har jeg vært på jobb. Men litt penger i lommeboken er jo alltid greit. Har nettopp spist et skikkelig digg måltid med mamma, lille saigon mat ♥ Sarpsborg beste vårruller!

  Spørsmålsrunden har jeg tenkt å ta på videoblogg, ellers kommer jeg til å bruke evig lang tid på å svare på alle spørsmålene. Videoen kommer så fort jeg har fått laget den.

  FOTO - ALLSANG PÅ TRAMPOLINA


  Magnus (lillebror) hadde fellessang for gutta på trampolina i hagen vår.

  

  FOTO - DAGENS VÅRTEGN

  For en avslappende dag. Jeg har ikke akkurat gjort noe stort i dag, men heller tilbringet kvelden foran tv-skjermen med pappa. Jeg elsker slike kvelder! 

   Solen tittet frem i dag og jeg knipset selvfølgelig noen vårtegn. Enjoy!

  Hva syns du om bildene?

  FOTO - HJERTE


  Man skal til bunnen av hjertet for å finne toppen av kjærlighet.

  FOTO - ANGEL


  Never run faster than your guardian angel can fly. 

  VÅR-PHOTOSHOOT

  Endelig har våren kommet til Vestlandet også. Solen har stekt i hele dag fra skyfri himmel. Hvor herlig er ikke det? Selv om været ikke var til å klage på, fikk jeg unnagjort dagens treningsøkt, som ble en joggetur på 30 min. Derfor har Silje og jeg spist vafler til kvelds med god samvittighet. 

  Andrine, Margrethe og jeg tok turen ut for å knipse litt bilder. Take a look!    

  

  Hva syns du om bildene?

  FOTO - FAVORITTSKO


  Mizuno tornado 5
  I tillegg til mine converse, er dette paret mine favorittsko. Jeg bruker disse tross alt 2-4 timer om dagen.

  Hvilken er din favorittsko?

  PHOTOSHOOT MED ALICIA

  Har nettopp hatt en photoshoot med Alicia. Dagens location ble ganske artig. Vi gikk inn på sovesalen, fant masse dynetrekk og lakner som vi brukte. Se så søt Alicia er :-)

  Hva syns du om bildene?

  FOTO - SOLNEDGANG

  Etter en lang dusj og en episode med svenske hollywoodfruer fant jeg ut Sand kunne by på mange fine bilder av solnedgangen. Take a look! 

  Vakkert, ikke sant?

  FOTO - LOOK AT THE WINDOW  Hva syns du om bildet?

  FOTO - WORDS

  FOTO - WHAT ARE WORDS  Selvfølgelig får jeg ikke med den sangen jeg ville ha med i dette innlegget, men ja, dere skjønner. Chris Medina - What are words. Jeg har aldri hørt en sang som har gjort så store inntrykk på meg. Historien bak denne sangen er veldig sterk!

  Det ble visst en liten bloggpause på meg mens jeg var hjemme. Men jeg trengte å lade opp batteriene til de harde hverdagene her på TVN. (jeg er i det morsomme hjørne i dag ...)

  Ellers har dagene vært fantastiske hjemme, jeg har slappet av med familie og venner, og gjort bare ting jeg har lyst til, nemlig SHOPPE! I'm in heaven!

  I morgen er jeg nok engang på reisefot og jeg skal nesten hjem. Vi tar en kjapp tur til Oslo for å spille 1. divisjon rankingturnering.

  HØSTEN I BILDER

  Akkurat nå skal jeg skrive ferdig en sidemålsinnlevering og jeg satser på å bli ferdig i dag. Nynorsk er ikke like ille å skrive som før. Har kanskje blitt litt bedre med nynorsk, så lenge jeg er fast leser av denne bloggen

  Etter skolen tar jeg båten til Stavanger, hvor Susanne og jeg skal sove over hos Heidi. I morgen tidlig setter vi oss på flyet til Polen. Woho!

  Jeg fant disse bildene på harddisken fra en gammel photoshoot med Unni! :-)


  Hva syns du om bildene? Hva skal du i helga?

  SYNET AV SOMMER

  Åh, som jeg savner sommer. Det å spille beach dagen lang og løpe rundt i shorts og t-skjorte, uten noen bekymringer. Være sammen med venner til langt på natt og ikke minst sole seg.

  Gleder du deg til sommer? Hva syns om bildene?

  DRÅPER

  Nå sitter jeg her i sengen min og kjenner godt på kroppen at jeg er tilbake til full treningshverdag. Både legger og mage har rukket å bli støl, men jeg klager ikke. Jeg hadde en veldig bra balløkt i ettermiddag og det var skikkelig deilig å få gode tilbakemeldinger på det jeg gjorde. Ingenting av teknikken var glemt!  Nå skal jeg legge meg og kan fortelle at jeg stikker til Førde med noen fra TVN til helga, for å spille kamp og se cupfinalen mellom Førde og Nyborg! :-)

  FYRVERKERI

  Som alle andre foto-glade mennesker, har jeg tatt noen blinkskudd i det vi rundet over til 2011. Masse flotte farger og en nydelig mulighet til å teste mine fotokunnskaper.

  Hva syns du om bildene?

  JULEN I BILDER

  Etter en hel dag foran tv-skjermen i går og min første fridag i juleferien, er jeg på farten igjen og timeplanen er full. Jeg skal si dere at det er stress å være hjemme. 

  Så i dag har jeg vært sammen med Rode og Jorann, og vært på familiemiddag hos bestemor og bestefar. Nå er jeg i full sving med pakkingen til krik explore. For i morgen venter jobb, besøke morfar, litt salgshopping og enda mer pakking.

  SYNGER JULEN INN - BILDER

  Etter en middag hos tante og onkel, dro jeg til kirken på "vi synger julen inn". Masse fint å ta bilder av, kjenner jeg ikke har tatt motivbilder på lenge. 

  Nå skal jeg se på tv, dagens månetoppen episode, spise og legge meg. I morgen venter jobb! :-) Hva syns du om bildene?

  JULEPYNT - BILDER  Endelig satt jeg av litt tid for å ta macrobilder, ikke hver dag det skjer. Skal prøve å bli enda flinkere til å fotografere, så kanskje det kommer flere bilder på bloggen de nærmeste dagene. Hva syns du om bildene?

  PHOTOSHOOT MED ANDRINE

  På onsdag hadde jeg en liten photoshoot med Andrine, siden hun trengte noen bilder til en avis. Selvfølgelig stilte jeg opp som fotograf! :-)  Det er ikke akkurat så vanskelig å få bra bilder med Andrine. Hun er jo så pen! :-)

  Høstfargene - BILDER

  Det er lenge siden jeg har visst dere noen ordentlige bilder med motiver. Siden jeg fortsatt er uten kameraet (buhu), så fant jeg ut at jeg kan heller vise dere litt bilder jeg tok når Unni og jeg var på høstphotoshoot.

  Om to timer slutter jeg på skolen, og senere stikker jeg på ukas siste trening. Hele TVN skal til Stavanger på 1. divisjonsrankingturnering i helga. Jeg ble tatt ut som diagonal, og jeg er glad for at jeg får denne sjansen! :-)

  Hva syns du om høstbildene?

  Mammas veranda - BILDER

  Hm, jeg har ikke akkurat et skikkelig bilde av mammas veranda, men alle duppedittene hun har plassert overalt. Det er rart det ikke renner over snart. Jeg syns nemlig mamma har utrolig mange blomster der.

  Liker du å ta bilder av slike "duppeditter"?

  Et lite utdrag fra hagen - BILDER

  Nå skal jeg pakke klærne mine, før mamma henter meg og jeg skal på jobb. Det skal bli deilig å sitte ute å sole seg og lese en god bok. Håper dere har like fint vær som meg i dag.

  Tilbake til overskriften, så er alle bildene fra hagen til pappa.

  Likte du bildene? Hvordan er været hos deg?

  Sola kunne bare glitre i vannet - BILDER

  Der røk England ut av VM, og Tyskland seiler videre til kvartfinalen. For en kamp med skandale dommere og det hele.

  Etter jobben og en tur i sola i går, tok pappa, Magnus, Unni og jeg turen til Løkkevika, for å grille med bestemor og bestefar. Unni og jeg gikk ned til vannet med engang, for å ta en del bilder. Det var skikkelig vakkert, når sola bare kunne glitre i vannet.

  Hva syns du om bildene? Kan du noen triks for å ta bilder ut i sola?

  Bra helg med gode venner - BILDER

  Meg og mine løfter henger ikke helt sammen. Jeg vet jeg lovte et innlegg allerede på fredagen, men ble det ikke. Fy fy, Elise!!

  Over til saken. På fredag fikk jeg besøk av de to herlige jentene her. Nemlig Vilde og Synnøve.


  Mamma og jeg tok dem med til Sverige for en skikkelig harrytur.


  Etter en ny rekord på å fikse oss, kom Jorann.


  Deretter kom resten av bursdagsgjestene.


  Vi fikk skiftet til jogge-klær og turen gikk til Kulåsparken og gospelfestivalen.  Jorann og hennes store helt, Ole Børud :):)

  Til slutt kom endelig Ungfila Live på scenen.


  Et bilde sier mer en tusen ord ♥
  Da konserten var over, tok vi turen hjem til meg igjen for å slappe av og spille mafia.

  For en bra helg det har vært ♥

  Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i helga?

  Menighetstur og skoleplass - BILDER

  Denne søndagen gikk til en menighetstur på Isesjøbråten. Jeg bare elsker den menigheten. De møter deg med smil, godt humør og vil alltid høre hvordan du har det. Dette kommer kanskje frem i feil innlegg, men jeg har kommet inn på toppvolley. Da jeg kom på Isesjøbråten ble jeg møtt med masse herlige folk som var kjempeglad på mine vegne. Jeg digger virkelig Sarpsborg Frikirke!!


  Barna i kirken er virkelig skjønne. Love them!

  Hva syns du om bildene? Foresten så har jeg brukt mitt nye objektiv på disse bildene.

  Bursdagsgave på forskudd - BILDER

  Jeg har nemlig bursdag til mandag. Da dro pappa og jeg en tur til Fredrikstad hvor jeg skulle få bursdagsgaven min fra han. Det gjør meg ingenting å vite hva jeg får, så lenge jeg har lyst på det og kommer til å bruke gaven flittig.

  Gaven var et nytt objektiv til nikon kameraet mitt. Lucky me!
  Til "gjengjeld" skal jeg lage lørdagsmiddagen i dag, og det var jeg som handlet inn maten og litt godteri. Flinke Elise :-)


  AF-S Nikkor 55-200mm med VR (stabilisator).


  Haha, pappa måtte ta et prøvebilde av meg med det nye objektivet.

  Så, hva syns du?

  Tunevannet - BILDER
  I dag gikk turen til Tunevannet med Unni og Sandra. Hvor vi har grillet, kost oss og hatt en liten photoshoot. Bombe!

  Til slutt vil jeg bare konkludere med at jeg håper det kommer et program med rariteter, hvor jeg kan ytre mine meninger en gang til. Hoho. Kanskje jeg skal snakke om norske talenter neste gang? Hvem vet!

  Hva syns du om bildene?

  Levd i min egen rosa boble - BILDER

  På fredag tok pappa og jeg turen over til Rogaland (nærmere bestemt Sand), hvor jeg skulle delta på en uttakssamling til ToppVolley Norge.

  Etter tre timer med trening og testning, ble det litt mat å få ute i det herlige været (lørdag).


  Etter er matbit, gikk vi bort på Sauda vgs for å høre på en god DEL informasjon.


  Etter andre trening og en sykt god tacomiddag, gikk gjengen bort i tv-stua.  Vi fikk sett en film, men det ble fort skrudd over til NRK, fordi Knut absolutt ville se på Grand Prix, haha.

  På søndag satt alle sammen kursen hjemover, men vi rakk selvsagt et "skikkelig" TVN bilde.


  På mandag morgen dro begge idrettsklassene på sykkeltur til Dusa med overnatting.


  Etter en stopp i Høysand, og vel framme, var det noen av jentene som kom seg ut i vannet.


  Så var tiden inne for litt dessert, FØR middagen.


  Siden det var så mye krem igjen, fikk Christina en skikkelig dose av kremflaska.


  Etter et godt gjennomført rebus-sykkel-løp rundt på Grimsøya, var det klart for fremføring av egenkomponert sang og dans.


  Hva syns du om bildene?

  1IDRA på ekskursjon - BILDER

  Det var mange ivrige lesere som kommenterte på forrige innlegg, haha. NOT. Eller så har jeg erfart at min målgruppe på denne bloggen ikke er fotball interesserte. Men men, jeg har vel egentlig skjønt at dere heller vil se litt bilder som jeg tar rundt omkring.

  Tilbake til gjette-leken jeg hadde i går, så var det Simen Brenne på Odd Grenland som var på bildet.
  Malin, Tina og Cathrine.


  Cathrine, Alexander og Mari.

  Naturbildene skal gruppa mi bruke til prosjeket om økologi. Nå skal jeg jobbe med breddeidrettprosjekt om lek.

  Hva syns du om bildene?

  17. Mai - BILDER

  Hei og hopp. Etter en lang og slitsom dag i går, var det på med joggedressen, ipoden i ørene og trasking bort til skolebussen. MEN, jeg hadde for all del en kjempe bra dag i går.

  Først så jeg på barnettoget i Sarpsborg-by, senere dro mamma, tante, onkel og jeg til Kulås for å høre på Veslemøy sin tale. Deretter gikk turen til kirken for kake og litt mat. I all hast til bilen til mamma og hjem en tur for å skifte, var jeg klar for russetoget i Fredrikstad. Etterpå dro vi en gjeng til Ingrid for å slappe av og se på film.


  Cathrine.


  Gamle ungdomsskolen jeg gikk på.


  Barnetoget i Sarpsborg.


  Emil og gutta.


  Kim og Espen på trehjulssykler, og Johannes som henger på bilen.


  Sindre.


  Anette.

  Hadde du en fin 17. Mai?
  Les mer i arkivet »Oktober 2016 »August 2015 »Juli 2015
  hits