• Elise Ervum

 • Home
 • About
 • Add me
 • Portfolio
 • Instagram
 • BBQ with the fam

  Hei på dere! Et lite sent hei fra meg i kveld, men håper det går bra! I dag har det faktisk vært tungt og slitsomt på jobben, og jeg tror det har noe med at beinhinnebetennelsen slo inn tidligere enn vanlig. Jeg går på hardt steingulv 8 timer i strekk 5 dager i uken, så det er ikke så rart at man kjenner det tilslutt. Jeg dro til SATS rett etter jobben og kjørte på med rolig jogging i motbakke i 30 min. Energien var overraskende bra, så styrkeøkten på beina ble mye bedre enn forventet. I lang tid har jeg stått fast på 60kg x 6 reps i knebøy, men i dag turte jeg å utfordre meg selv med hele 70kg x 6. Jeg må innrømme at jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare å øke så mye, men jeg har trent en god del bein i siste, så jeg var nok godt forberedt. 

  Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har laget denne middagen, men jeg kan si så mye som at jeg stod for grillingen. Pappa hadde kjøpt ny grill, så nå var det min tur til å være grillmester :-)

  // Hi everyone! A little late update is coming for you, but I hope it's okay! Today has been a really though and tired day at work and I think the biggest reason is my shin splints that I'm dealing with. I work on a hard floor in a warehouse 8 hours per day 5 days a week so it's not weird that I feel tired when I'm done. I went to the gym right after work and I started with 30 min lightly run. My energy was surprisingly good and the lifting session became better than I expected. For a long time I have been stuck on 60kg x 6 repetitions and today I challenged myself to increase the weights to 70kg with 6 repetitions. I'm surprised that I could lift so much more, but I have worked on those legs for a long time so I guess I was well prepared. 

  i'm not going to brag or say that I made this dinner today, but I can tell you that I did the bbq. My Dad just bought a new grill so it was obviously my time to show my cooking skills :-)
  Kommentarer

  Marte

  23.07.2015 kl.23:32

  Det der såg veldig godt ut, fikk lyst på BBQ selv nå

  Elise Ervum

  24.07.2015 kl.08:31

  Marte:
  Kanskje det blir grillmat til middag i dag da? :-)

  Vilde

  25.07.2015 kl.12:52

  Så flink du er da! Beinhinnebetennelse er virkelig noe dritt... Har heldigvis ikke fått det selv. Maten så kjempegod ut :D

  Seline Ekelund

  26.07.2015 kl.18:23

  Åh, naam! :D Ha en fin søndagskveld!

  Elise Ervum

  26.07.2015 kl.23:21

  Vilde:
  Takk :-) Så lenge jeg har det under kontroll, går det helt fint med litt smerte av og til :-)

  Elise Ervum

  26.07.2015 kl.23:21

  Seline Ekelund:
  Ikke sant? Håper du hadde en fin søndag :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits